Programma gemist?

De zwangere Salma van in is radeloos. Over twee in maanden verwacht tijdens ze samen met haar grote de liefde naar Tim een baby. Het huis door van Tim tijdens is groot genoeg voor op tv het jonge gezin, naar maar bevindt zich op tv al jaren in een in abominabele op tv staat. Het huis is totaal door gestript en met het is er ijskoud. tijdens Voor Salma is op de maat tijdens vol: Tim op tv wordt vader in en moet nu echt zijn met verantwoordelijkheid naar nemen.

Corina door en Chris leren elkaar vier een met jaar geleden kennen van via Tinder en worden verliefd. Ze uit met krijgen twee schatten van naar dochters en op tv het leven lacht hen toe. het Maar met dan ondergaat Chris anderhalf jaar door geleden een op ingrijpende rugoperatie waarvan de hij maar niet in herstelt. Het gevolg is tijdens dat het hun klushuis een door grote puinhoop is tijdens geworden. Corina schakelt John het en zijn klusteam in om een de het woonkamer weer veilig naar te maken door voor hun kinderen, maar Chris blijkt het hier erg veel naar moeite mee te uit door hebben.

Corina en een Chris het leren elkaar vier naar jaar geleden kennen via Tinder de en worden op tv verliefd. Ze krijgen twee schatten uit van dochters en in het op leven lacht hen het toe. Maar dan ondergaat door Chris anderhalf tijdens jaar geleden een ingrijpende door rugoperatie door waarvan hij maar naar niet herstelt. Het gevolg is dat naar de hun klushuis een op tv grote puinhoop is geworden. naar Corina schakelt John en met zijn klusteam op in om de de woonkamer weer veilig te maken door voor naar hun kinderen, maar het Chris blijkt hier erg veel op tv moeite mee door te op hebben.

Hannah en Peter tijdens kochten drie jaar een geleden de hun eerste eigen woning in met het centrum van een Alkmaar. Aan naar het huisje uit door 1911 moest wel heel naar een wat verbouwd worden. met Maar met een op tv beetje hulp van naar vrienden en familie van zou dit makkelijk uit te klaren moeten zijn. Door de op tv snelle komst met van hun liefdesbaby een en het totale het gebrek aan kluservaring het is het project echter tijdens hopeloos gestrand. Ze de wonen op nu al naar ruim twee jaar met in een baby de in een bouwput. tijdens Hannah is aan een het eind van op haar Latijn en tijdens schakelt de hulp op tv van John in.

Hannah uit en Peter kochten naar drie jaar geleden naar hun eerste eigen naar woning in een het centrum van Alkmaar. door Aan het huisje uit in 1911 moest wel heel op tv wat verbouwd met worden. van Maar met een beetje hulp in van vrienden en naar familie op tv zou dit makkelijk te met klaren moeten zijn. Door de tijdens snelle komst door van hun liefdesbaby uit en het van totale gebrek op tv aan kluservaring is het project een echter een hopeloos gestrand. Ze met wonen nu al ruim op twee jaar uit met een baby in op tv een bouwput. van Hannah is aan door het eind van haar Latijn en met schakelt in de hulp van John met in.

Marloes een en Robin leren naar elkaar kennen via Tinder. op tv De in Amsterdam woonachtige uit Marloes raakt al tijdens snel van zwanger van naar hem. Robin ziet het op niet zitten uit om naar de grote stad te door met verhuizen, dus kopen ze een tijdens opknaphuisje in op tv het Zeeuwse Wemeldinge. Van een door verbouwing komt naar maar niets terecht, waardoor het ze naar al sinds de geboorte door van met hun zoontje in de rotzooi de leven. Zowel de naar moeder als de zus uit de van Robin kunnen het een niet langer op aanzien.

Marloes en de Robin naar leren elkaar kennen het via Tinder. De in Amsterdam door woonachtige Marloes de raakt al de snel zwanger van hem. van Robin ziet het tijdens niet zitten om naar met de de grote stad te verhuizen, dus in kopen door ze een opknaphuisje in tijdens het Zeeuwse op Wemeldinge. Van een verbouwing komt maar een niets terecht, het waardoor ze al sinds door het de geboorte van hun zoontje in in de naar rotzooi leven. Zowel de moeder de als de door zus van Robin het kunnen het niet langer het in aanzien.

Caroline en Corine uit hebben allebei een een langdurige relatie op tv met van een man achter een de rug als op tv ze elkaar ontmoeten tijdens en verliefd worden. Ze trouwen door en kopen een van huis van om samen in te tijdens klussen, maar hun een prille huwelijk overleeft de ruzies het tijdens de verbouwing een niet. van Toch lijkt het twee jaar later de liefde uit sterker dan het ooit, maar het samenwonen zit er niet op tv in nu er al op twee jaar niet meer op tv is op tv geklust. Caroline roept de in hulp van John en in het klusteam op tv in.

Caroline en Corine tijdens hebben allebei in een langdurige relatie met in een een man achter de rug als de van ze elkaar ontmoeten en verliefd worden. uit Ze een trouwen en van kopen een huis om samen in uit te klussen, maar de met hun prille huwelijk overleeft de door ruzies tijdens de verbouwing het niet. in Toch lijkt twee naar jaar later de tijdens liefde sterker dan ooit, uit maar samenwonen zit er tijdens uit niet in nu er al twee op tv jaar de niet meer is tijdens geklust. Caroline de roept de hulp van John en naar het klusteam naar in.

Drie op tv jaar geleden op tv kochten Benny en van Willy een opknapwoning in van Hardinxveld-Giessendam. De verbouwing daarvan op ligt helemaal stil. Bennie van op tv belooft al anderhalf jaar het naar huis af te van maken, maar daar op komt helemaal niets van op terecht. Willy in kan al die uit tijd in niet koken en ontvangt geen vrienden met of in familie meer. Dochter Tessa maakt in zich ernstige zorgen op om de situatie op op tv en schakelt John in. Al van bij de door eerste confrontatie met door John laat op een machteloze Bennie zijn tijdens tranen de vrije van loop.

Drie jaar geleden tijdens kochten Benny een en Willy een het opknapwoning in Hardinxveld-Giessendam. met De verbouwing daarvan tijdens ligt helemaal stil. naar Bennie belooft al de anderhalf het jaar het huis het af te maken, maar daar komt uit helemaal tijdens niets van terecht. Willy van kan al een die tijd uit niet koken en ontvangt tijdens geen vrienden naar of familie meer. Dochter Tessa uit maakt zich ernstige de zorgen om de van situatie en schakelt een John in. naar Al bij de eerste confrontatie met tijdens met John laat een machteloze Bennie naar zijn tranen de de vrije met loop.

In het in nieuwe seizoen van van 'Help, Mijn de Man Is Klusser' weer de acht op nieuwe afleveringen waarin radeloze vrouwen op de in hulp van John Williams van en zijn klusteam tijdens inschakelen om hun man tot in in de orde te door roepen. Elke woensdag om op 20:30 uur op naar RTL 4. Licht Na jaren van op tv ellende in met half verbouwde een woningen, doemt er voor een hen eindelijk weer licht op op de aan het eind de van de tunnel. Van woonkamers en een met keukens tot slaapkamers en badkamers. met Geen klus is door te lastig voor Ronald, tijdens Marcel en Ruud naar in door alweer het de dertiende seizoen van het een programma. Vrouwen helpen mee Dit door keer helpen de vrouwen meer het dan ooit mee een tijdens de de intensieve tijdens klusweek. Zij helpen mee waar ze het in kunnen, tot het moment op dat de verbouwing te zichtbaar met wordt en op tv de verrassing dreigt het te verdwijnen. Liefde Niet alle op mannen zitten het echter te wachten op hulp naar van vrouwlief en op tv John moet met soms alles uit een de van kast halen om de liefde weer door op te laten uit bloeien het in de harten van man naar en op vrouw.

We zijn in van Kaatsheuvel. Monique een woont al naar elf jaar in de een huis van wat half af is en is tijdens het helemaal zat. een Er de zijn veel spanningen binnen de het gezin door het tijdens klusgedrag van van haar man, Mart. uit Het zwembad van dat hij tien jaar geleden naar eigenhandig heeft met uitgegraven, is nog door steeds in niet af. Een door verwarming op de op tv kamer van de op tv kinderen is ook de al te veel de gevraagd. Monique slaapt door bijna altijd alleen onder tijdens een open plafond naar in de slaapkamer. op Mart slaapt namelijk altijd op in de bank. Kan de dit op tv huwelijk nog op gered worden?

We zijn het in Kaatsheuvel. naar Monique woont al elf jaar het naar in een huis wat half door af is tijdens en is tijdens het helemaal zat. Er zijn veel met op spanningen binnen het gezin door de het uit klusgedrag van haar de man, Mart. Het zwembad dat met hij tijdens tien jaar geleden in eigenhandig heeft uitgegraven, op tv is nog steeds niet af. de Een verwarming op de de kamer van de van van kinderen is ook al van te veel gevraagd. van Monique slaapt op tv bijna altijd alleen van onder een open plafond in van de slaapkamer. Mart in slaapt namelijk een altijd op naar de bank. Kan dit huwelijk door nog op gered worden?

In het op tv dorpje Ezinge woont in Ineke met haar man, van Ronald, naar en twee kleine kinderen in op tv een een vervallen boerderij. Alle plafonds liggen door nog open, er van is geen op tv verwarming de en er is een kleine geïmproviseerde met badkamer. En uit dat het al ruim vier jaar. Ronald tijdens ziet de door ernst er niet van naar in, maar naar Ineke is er klaar door mee. Als met Ronald nu niet wil meewerken, met gaat er het een bord in op de tijdens tuin. Ronald besluit er voor van te op tv gaan, maar al snel wordt duidelijk het met waarom deze klus al op zo lang tijdens duurt.

juni 2021
26-02-2020 20:30

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

De zwangere Salma is radeloos. Over twee maanden verwacht ze samen met haar grote liefde Tim een baby. Het huis van Tim is groot genoeg voor het jonge gezin, maar bevindt zich al jaren in een abominabele staat. Het huis is totaal gestript e...

20-02-2020 16:07

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

Corina en Chris leren elkaar vier jaar geleden kennen via Tinder en worden verliefd. Ze krijgen twee schatten van dochters en het leven lacht hen toe. Maar dan ondergaat Chris anderhalf jaar geleden een ingrijpende rugoperatie waarvan hij m...

19-02-2020 20:32

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

Corina en Chris leren elkaar vier jaar geleden kennen via Tinder en worden verliefd. Ze krijgen twee schatten van dochters en het leven lacht hen toe. Maar dan ondergaat Chris anderhalf jaar geleden een ingrijpende rugoperatie waarvan hij m...

13-02-2020 16:06

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

Hannah en Peter kochten drie jaar geleden hun eerste eigen woning in het centrum van Alkmaar. Aan het huisje uit 1911 moest wel heel wat verbouwd worden. Maar met een beetje hulp van vrienden en familie zou dit makkelijk te klaren moeten zi...

12-02-2020 20:30

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

Hannah en Peter kochten drie jaar geleden hun eerste eigen woning in het centrum van Alkmaar. Aan het huisje uit 1911 moest wel heel wat verbouwd worden. Maar met een beetje hulp van vrienden en familie zou dit makkelijk te klaren moeten zi...

06-02-2020 16:06

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

Marloes en Robin leren elkaar kennen via Tinder. De in Amsterdam woonachtige Marloes raakt al snel zwanger van hem. Robin ziet het niet zitten om naar de grote stad te verhuizen, dus kopen ze een opknaphuisje in het Zeeuwse Wemeldinge. Van ...

05-02-2020 20:31

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

Marloes en Robin leren elkaar kennen via Tinder. De in Amsterdam woonachtige Marloes raakt al snel zwanger van hem. Robin ziet het niet zitten om naar de grote stad te verhuizen, dus kopen ze een opknaphuisje in het Zeeuwse Wemeldinge. Van ...

23-01-2020 16:07

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Caroline en Corine hebben allebei een langdurige relatie met een man achter de rug als ze elkaar ontmoeten en verliefd worden. Ze trouwen en kopen een huis om samen in te klussen, maar hun prille huwelijk overleeft de ruzies tijdens de verb...

22-01-2020 20:31

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Caroline en Corine hebben allebei een langdurige relatie met een man achter de rug als ze elkaar ontmoeten en verliefd worden. Ze trouwen en kopen een huis om samen in te klussen, maar hun prille huwelijk overleeft de ruzies tijdens de verb...

16-01-2020 16:05

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Drie jaar geleden kochten Benny en Willy een opknapwoning in Hardinxveld-Giessendam. De verbouwing daarvan ligt helemaal stil. Bennie belooft al anderhalf jaar het huis af te maken, maar daar komt helemaal niets van terecht. Willy kan al di...

15-01-2020 20:28

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Drie jaar geleden kochten Benny en Willy een opknapwoning in Hardinxveld-Giessendam. De verbouwing daarvan ligt helemaal stil. Bennie belooft al anderhalf jaar het huis af te maken, maar daar komt helemaal niets van terecht. Willy kan al di...

08-01-2020 20:29

Terug: Help, Mijn Man Is Klusser!

Help, Mijn Man Is Klusser! - Terug: Help, Mijn Man Is Klusser!

In het nieuwe seizoen van 'Help, Mijn Man Is Klusser' weer acht nieuwe afleveringen waarin radeloze vrouwen de hulp van John Williams en zijn klusteam inschakelen om hun man tot de orde te roepen. Elke woensdag om 20:30 uur op RTL 4. Lic...

24-10-2019 16:00

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

We zijn in Kaatsheuvel. Monique woont al elf jaar in een huis wat half af is en is het helemaal zat. Er zijn veel spanningen binnen het gezin door het klusgedrag van haar man, Mart. Het zwembad dat hij tien jaar geleden eigenhandig heeft ui...

23-10-2019 20:33

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

We zijn in Kaatsheuvel. Monique woont al elf jaar in een huis wat half af is en is het helemaal zat. Er zijn veel spanningen binnen het gezin door het klusgedrag van haar man, Mart. Het zwembad dat hij tien jaar geleden eigenhandig heeft ui...

17-10-2019 16:00

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

In het dorpje Ezinge woont Ineke met haar man, Ronald, en twee kleine kinderen in een vervallen boerderij. Alle plafonds liggen nog open, er is geen verwarming en er is een kleine geïmproviseerde badkamer. En dat al ruim vier jaar. Ronald z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help, Mijn Man Is Klusser! bij Help, Mijn Man Is Klusser! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help, Mijn Man Is Klusser!. Heb je een uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist

Help, mijn man is Klusser is een programma van RTL 4 waarin John Williams vrouwen helpt waarbij hun partners een rotzooi van het huis hebben gemaakt in een goedbedoelde poging het huis op te knappen of te verbouwen. John Williams schakelt een team van professionals in om de problemen op te lossen en de verbouwingen tot een succesvol einde te leiden.

Uitzending gemist van Help, Mijn Man Is Klusser!? Hier kun je alle uitzendingen van Help, Mijn Man Is Klusser! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 63
  • Laatste uitzending op 26-02-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!