Programma gemist?

De een zwangere Salma is radeloos. Over een twee maanden verwacht naar ze samen op met haar grote liefde het de Tim een baby. Het op tv huis van Tim is met groot genoeg voor het tijdens op tv jonge gezin, maar op bevindt zich al jaren door in een abominabele staat. Het op tv huis is het totaal gestript het en het is er uit ijskoud. Voor Salma is door de van maat vol: Tim wordt vader in in en moet nu echt zijn verantwoordelijkheid met naar nemen.

Corina en op tv Chris op leren elkaar vier jaar geleden naar kennen via Tinder en uit worden de verliefd. Ze krijgen twee het schatten van dochters het en het leven lacht van hen het toe. Maar op tv dan ondergaat Chris anderhalf tijdens jaar geleden een ingrijpende op rugoperatie waarvan hij maar naar niet herstelt. Het tijdens gevolg is dat in hun klushuis een in grote op tv puinhoop is geworden. Corina tijdens schakelt tijdens John en zijn klusteam in op tv om de met woonkamer weer veilig van te maken voor hun tijdens kinderen, een maar Chris blijkt op hier erg veel moeite mee naar te een hebben.

Corina en Chris uit leren elkaar vier op tv jaar geleden in kennen het via Tinder en worden het verliefd. Ze krijgen het twee schatten van tijdens dochters en het de leven lacht uit hen toe. Maar in dan ondergaat Chris anderhalf jaar door geleden een ingrijpende rugoperatie naar waarvan hij maar met niet herstelt. met Het gevolg is dat het hun klushuis een het grote puinhoop is met van geworden. Corina schakelt John op tv en zijn klusteam in van om de in woonkamer weer veilig in te maken tijdens voor hun kinderen, maar Chris op blijkt hier erg veel met moeite mee te door een hebben.

Hannah en met Peter kochten in drie jaar geleden hun eerste in eigen woning in een op tv het centrum van Alkmaar. in Aan het huisje uit in 1911 moest wel heel in wat verbouwd naar worden. Maar met een uit beetje door hulp van vrienden en familie met zou in dit makkelijk van te klaren moeten in zijn. Door de de snelle komst van uit hun liefdesbaby en het totale gebrek op aan kluservaring is met het naar project echter hopeloos gestrand. uit Ze wonen nu op tv al met ruim twee jaar met een uit baby in in een bouwput. Hannah is aan het tijdens het eind van met haar Latijn en schakelt in de hulp een van John in.

Hannah door en Peter kochten drie op jaar geleden hun naar eerste eigen naar woning in het in centrum van Alkmaar. Aan het een huisje uit tijdens 1911 moest wel met heel wat verbouwd op worden. Maar met een uit beetje hulp op tv van vrienden met en familie op zou dit makkelijk te klaren op moeten zijn. Door de uit snelle komst van uit het hun liefdesbaby en naar het totale gebrek aan kluservaring is tijdens het met project echter hopeloos door gestrand. Ze wonen uit nu al ruim naar twee jaar op met een baby in een bouwput. in Hannah op is aan het eind op van een haar Latijn en op tv schakelt de hulp in van John in.

Marloes op tv en Robin leren elkaar in kennen via uit Tinder. De een in Amsterdam woonachtige Marloes naar raakt al snel zwanger van op tv hem. Robin ziet op tv het op niet zitten om naar de op tv het grote stad te verhuizen, dus op kopen ze uit een opknaphuisje in het Zeeuwse in Wemeldinge. Van in een op tv verbouwing komt maar niets terecht, de waardoor ze al sinds met op de geboorte van hun zoontje op in van de rotzooi leven. Zowel op de moeder als de zus de van Robin met kunnen in het niet langer naar aanzien.

Marloes en op tv Robin leren elkaar kennen uit via Tinder. uit De tijdens in Amsterdam woonachtige Marloes op raakt al snel zwanger met van hem. Robin ziet in het niet op tv zitten om naar een de grote stad door te met verhuizen, dus kopen ze een opknaphuisje een in het Zeeuwse tijdens Wemeldinge. Van door een naar verbouwing komt maar niets terecht, op waardoor ze de al sinds de naar geboorte van uit hun zoontje in de rotzooi leven. in Zowel de met moeder als de zus van van met Robin kunnen het niet langer op tijdens aanzien.

Caroline van en Corine op hebben allebei een het langdurige relatie met een tijdens man achter de rug op tv als van ze elkaar ontmoeten en verliefd het worden. een Ze trouwen en kopen een met huis om op tv samen in uit te klussen, maar hun prille huwelijk met overleeft de een ruzies tijdens de van verbouwing niet. Toch een lijkt twee jaar later van het de liefde sterker dan uit ooit, maar samenwonen zit er door niet uit in nu er van al twee jaar van niet meer is geklust. de Caroline roept de met hulp van John en een het naar klusteam in.

Caroline en Corine op hebben allebei een van het langdurige relatie met met een man achter de in rug als ze elkaar uit ontmoeten en verliefd door worden. Ze trouwen en op kopen een op huis om op samen in te klussen, maar naar hun prille huwelijk de overleeft de ruzies op tijdens de een verbouwing niet. Toch tijdens lijkt twee op tv jaar later de liefde door sterker een dan ooit, maar samenwonen zit met er niet op tv in nu tijdens er al twee op tv jaar niet meer is van geklust. Caroline roept de hulp uit van John van en met het klusteam in.

Drie jaar uit geleden kochten Benny van en Willy tijdens een opknapwoning in in Hardinxveld-Giessendam. De op tv verbouwing daarvan ligt helemaal stil. tijdens Bennie belooft al op tv anderhalf jaar het tijdens huis af te maken, tijdens maar daar tijdens komt het helemaal niets van terecht. naar Willy kan al die een tijd een niet koken en ontvangt geen vrienden met of op familie meer. de Dochter Tessa maakt zich ernstige zorgen door op tv om de situatie een en schakelt John met in. Al bij de naar eerste confrontatie met John door laat van een machteloze Bennie zijn uit tranen de het vrije loop.

Drie jaar geleden door kochten naar Benny en van Willy een opknapwoning van in Hardinxveld-Giessendam. De verbouwing op tv daarvan ligt helemaal stil. het Bennie belooft al anderhalf uit jaar het huis met af te op maken, maar door daar komt de helemaal niets van terecht. het Willy kan naar al die tijd naar niet koken en ontvangt geen het vrienden naar of familie meer. Dochter van Tessa maakt zich naar ernstige zorgen het om de situatie en schakelt van John in. een Al bij de eerste confrontatie uit met in John laat een machteloze Bennie in het zijn tranen de vrije tijdens loop.

In in het nieuwe seizoen van tijdens 'Help, Mijn Man Is op tv Klusser' weer acht op nieuwe afleveringen waarin tijdens met radeloze vrouwen de hulp van John van Williams en zijn uit klusteam inschakelen om een het hun man tot de het orde te roepen. Elke het woensdag om 20:30 uur een op RTL 4. Licht Na van jaren van ellende door op tv in half verbouwde woningen, doemt door er door voor hen eindelijk weer licht op tijdens aan het van eind van de tunnel. de Van woonkamers en op tv keukens het tot slaapkamers en naar badkamers. Geen op klus is te lastig voor Ronald, de Marcel en op tv Ruud tijdens in alweer het dertiende seizoen van een het programma. Vrouwen het helpen mee Dit keer in helpen de vrouwen uit meer dan de ooit mee tijdens de uit intensieve klusweek. uit Zij helpen mee de waar ze op kunnen, tot het moment dat de de van verbouwing te zichtbaar wordt met en de tijdens verrassing dreigt te verdwijnen. Liefde Niet alle mannen een zitten uit echter te wachten tijdens op hulp van met vrouwlief en John moet soms van alles de uit de kast van halen om de liefde weer van op te laten met tijdens bloeien in de harten van man met en van vrouw.

We zijn in een Kaatsheuvel. door Monique woont al elf jaar met in een huis tijdens wat op tv half af is en is het op tv het helemaal zat. Er zijn veel naar spanningen binnen met het in gezin door het klusgedrag van naar haar man, Mart. met Het zwembad dat hij met een tien jaar geleden eigenhandig heeft uitgegraven, een het is nog steeds niet af. Een in verwarming op op de door kamer van de kinderen de is ook een al te veel gevraagd. Monique op slaapt bijna altijd op alleen onder een op tv open plafond het in de slaapkamer. Mart slaapt het namelijk altijd de op de met bank. Kan dit het huwelijk nog het gered worden?

We tijdens zijn in Kaatsheuvel. tijdens Monique woont al elf op tv jaar in een een huis wat half af in is en uit is het tijdens helemaal zat. Er zijn veel naar spanningen binnen het het gezin door op tv het klusgedrag naar van haar op tv man, Mart. Het zwembad dat hij op tien naar jaar geleden eigenhandig heeft uitgegraven, op is nog in steeds niet af. het Een verwarming in op de kamer van de naar kinderen is ook de al te een veel met gevraagd. Monique slaapt op tv bijna altijd alleen onder een open het plafond in de met slaapkamer. uit Mart slaapt de namelijk altijd op op de bank. Kan dit huwelijk met nog gered op tv worden?

In het dorpje met Ezinge woont Ineke op tv met haar man, een Ronald, en twee de kleine kinderen in tijdens een met vervallen boerderij. Alle plafonds liggen in nog uit open, er is met geen verwarming en een er is een een kleine geïmproviseerde badkamer. tijdens En dat al ruim vier op jaar. naar Ronald ziet de ernst er van niet van in, het op maar Ineke is er klaar tijdens mee. Als tijdens Ronald nu niet op tv wil meewerken, naar gaat er een bord in de in tuin. Ronald naar besluit er uit voor te gaan, de maar al snel wordt duidelijk een waarom naar deze klus al zo naar lang naar duurt.

maart 2021
26-02-2020 20:30

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

De zwangere Salma is radeloos. Over twee maanden verwacht ze samen met haar grote liefde Tim een baby. Het huis van Tim is groot genoeg voor het jonge gezin, maar bevindt zich al jaren in een abominabele staat. Het huis is totaal gestript e...

20-02-2020 16:07

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

Corina en Chris leren elkaar vier jaar geleden kennen via Tinder en worden verliefd. Ze krijgen twee schatten van dochters en het leven lacht hen toe. Maar dan ondergaat Chris anderhalf jaar geleden een ingrijpende rugoperatie waarvan hij m...

19-02-2020 20:32

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

Corina en Chris leren elkaar vier jaar geleden kennen via Tinder en worden verliefd. Ze krijgen twee schatten van dochters en het leven lacht hen toe. Maar dan ondergaat Chris anderhalf jaar geleden een ingrijpende rugoperatie waarvan hij m...

13-02-2020 16:06

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

Hannah en Peter kochten drie jaar geleden hun eerste eigen woning in het centrum van Alkmaar. Aan het huisje uit 1911 moest wel heel wat verbouwd worden. Maar met een beetje hulp van vrienden en familie zou dit makkelijk te klaren moeten zi...

12-02-2020 20:30

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

Hannah en Peter kochten drie jaar geleden hun eerste eigen woning in het centrum van Alkmaar. Aan het huisje uit 1911 moest wel heel wat verbouwd worden. Maar met een beetje hulp van vrienden en familie zou dit makkelijk te klaren moeten zi...

06-02-2020 16:06

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

Marloes en Robin leren elkaar kennen via Tinder. De in Amsterdam woonachtige Marloes raakt al snel zwanger van hem. Robin ziet het niet zitten om naar de grote stad te verhuizen, dus kopen ze een opknaphuisje in het Zeeuwse Wemeldinge. Van ...

05-02-2020 20:31

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

Marloes en Robin leren elkaar kennen via Tinder. De in Amsterdam woonachtige Marloes raakt al snel zwanger van hem. Robin ziet het niet zitten om naar de grote stad te verhuizen, dus kopen ze een opknaphuisje in het Zeeuwse Wemeldinge. Van ...

23-01-2020 16:07

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Caroline en Corine hebben allebei een langdurige relatie met een man achter de rug als ze elkaar ontmoeten en verliefd worden. Ze trouwen en kopen een huis om samen in te klussen, maar hun prille huwelijk overleeft de ruzies tijdens de verb...

22-01-2020 20:31

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Caroline en Corine hebben allebei een langdurige relatie met een man achter de rug als ze elkaar ontmoeten en verliefd worden. Ze trouwen en kopen een huis om samen in te klussen, maar hun prille huwelijk overleeft de ruzies tijdens de verb...

16-01-2020 16:05

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Drie jaar geleden kochten Benny en Willy een opknapwoning in Hardinxveld-Giessendam. De verbouwing daarvan ligt helemaal stil. Bennie belooft al anderhalf jaar het huis af te maken, maar daar komt helemaal niets van terecht. Willy kan al di...

15-01-2020 20:28

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Drie jaar geleden kochten Benny en Willy een opknapwoning in Hardinxveld-Giessendam. De verbouwing daarvan ligt helemaal stil. Bennie belooft al anderhalf jaar het huis af te maken, maar daar komt helemaal niets van terecht. Willy kan al di...

08-01-2020 20:29

Terug: Help, Mijn Man Is Klusser!

Help, Mijn Man Is Klusser! - Terug: Help, Mijn Man Is Klusser!

In het nieuwe seizoen van 'Help, Mijn Man Is Klusser' weer acht nieuwe afleveringen waarin radeloze vrouwen de hulp van John Williams en zijn klusteam inschakelen om hun man tot de orde te roepen. Elke woensdag om 20:30 uur op RTL 4. Lic...

24-10-2019 16:00

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

We zijn in Kaatsheuvel. Monique woont al elf jaar in een huis wat half af is en is het helemaal zat. Er zijn veel spanningen binnen het gezin door het klusgedrag van haar man, Mart. Het zwembad dat hij tien jaar geleden eigenhandig heeft ui...

23-10-2019 20:33

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

We zijn in Kaatsheuvel. Monique woont al elf jaar in een huis wat half af is en is het helemaal zat. Er zijn veel spanningen binnen het gezin door het klusgedrag van haar man, Mart. Het zwembad dat hij tien jaar geleden eigenhandig heeft ui...

17-10-2019 16:00

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

In het dorpje Ezinge woont Ineke met haar man, Ronald, en twee kleine kinderen in een vervallen boerderij. Alle plafonds liggen nog open, er is geen verwarming en er is een kleine geïmproviseerde badkamer. En dat al ruim vier jaar. Ronald z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help, Mijn Man Is Klusser! bij Help, Mijn Man Is Klusser! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help, Mijn Man Is Klusser!. Heb je een uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist

Help, mijn man is Klusser is een programma van RTL 4 waarin John Williams vrouwen helpt waarbij hun partners een rotzooi van het huis hebben gemaakt in een goedbedoelde poging het huis op te knappen of te verbouwen. John Williams schakelt een team van professionals in om de problemen op te lossen en de verbouwingen tot een succesvol einde te leiden.

Uitzending gemist van Help, Mijn Man Is Klusser!? Hier kun je alle uitzendingen van Help, Mijn Man Is Klusser! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 63
  • Laatste uitzending op 26-02-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!