Programma gemist?

De zwangere Salma met is radeloos. door Over uit twee maanden verwacht op ze samen met haar grote op tv liefde Tim op een baby. Het huis van van Tim is het groot genoeg de voor het in jonge gezin, maar bevindt zich uit al het jaren in een abominabele in staat. Het door huis is totaal gestript het en het is er uit ijskoud. Voor Salma naar is de een maat vol: Tim wordt op vader en op tv moet nu op echt zijn verantwoordelijkheid door nemen.

Corina het en Chris een leren elkaar vier jaar geleden door kennen door via Tinder en worden op tv verliefd. Ze krijgen twee met schatten van dochters en op tv het een leven lacht hen op tv toe. Maar op tv dan ondergaat Chris van anderhalf jaar geleden een ingrijpende rugoperatie naar waarvan hij door maar niet herstelt. Het van van gevolg is dat hun klushuis in een grote puinhoop op tv is op geworden. Corina schakelt tijdens John en zijn klusteam in naar om op de woonkamer weer veilig te maken uit met voor hun kinderen, maar door Chris blijkt hier uit erg veel van moeite mee te naar hebben.

Corina tijdens en Chris van leren elkaar vier tijdens jaar geleden kennen via Tinder en in worden in verliefd. Ze krijgen twee schatten de van in dochters en in het leven lacht hen toe. Maar door dan ondergaat Chris op anderhalf jaar in geleden een ingrijpende rugoperatie door tijdens waarvan hij maar niet herstelt. in Het gevolg in is dat hun op klushuis een grote puinhoop tijdens is geworden. van Corina schakelt uit John en zijn in klusteam in om de woonkamer uit weer door veilig te maken voor hun kinderen, uit maar Chris blijkt uit hier erg veel op tv met moeite mee te het hebben.

Hannah het en Peter kochten drie jaar in geleden hun op eerste eigen woning in in het door centrum van Alkmaar. tijdens Aan het met huisje uit 1911 moest wel de heel wat op tv verbouwd worden. Maar met met een beetje door hulp van vrienden en op familie zou dit makkelijk uit te klaren moeten in zijn. Door de van snelle komst van op tv hun een liefdesbaby en het totale naar gebrek aan kluservaring is met op het project echter een hopeloos gestrand. Ze wonen nu al naar ruim tijdens twee jaar met een baby op in een in bouwput. Hannah is aan van naar het eind van haar Latijn en het schakelt naar de hulp van het John in.

Hannah in en Peter kochten van drie jaar geleden in hun eerste op tv eigen woning in een het centrum van Alkmaar. een Aan het huisje uit 1911 door naar moest wel heel wat verbouwd tijdens worden. Maar met een het beetje hulp op tv van vrienden en familie het zou dit makkelijk in te klaren de moeten zijn. door Door de snelle komst van het hun met liefdesbaby en het de totale gebrek aan van kluservaring is tijdens het project echter hopeloos gestrand. Ze van wonen door nu al ruim in twee jaar met een de baby in een bouwput. de Hannah is aan in op tv het eind van het haar Latijn en van schakelt de hulp van John een in.

Marloes en Robin de in leren elkaar kennen op tv via Tinder. De in Amsterdam op woonachtige Marloes met raakt al van snel zwanger van hem. Robin ziet met op tv het niet zitten om naar in de met grote stad te een verhuizen, dus kopen een ze een opknaphuisje in het Zeeuwse in Wemeldinge. het Van een op tv verbouwing komt maar niets terecht, op tv waardoor ze met al sinds de geboorte van van hun zoontje in van de rotzooi leven. uit door Zowel de moeder naar als de zus van Robin kunnen in het tijdens niet langer met aanzien.

Marloes en Robin met door leren elkaar kennen via Tinder. met De door in Amsterdam woonachtige Marloes raakt een al een snel zwanger van hem. Robin ziet een het naar niet zitten om naar de het grote stad met te verhuizen, het dus kopen ze een opknaphuisje het op tv in het Zeeuwse Wemeldinge. op Van een verbouwing komt maar tijdens een niets terecht, waardoor ze al sinds in de de geboorte van hun zoontje in op de het rotzooi leven. Zowel het de moeder als de zus naar van van Robin kunnen het niet langer een met aanzien.

Caroline door en Corine de hebben allebei een langdurige relatie in met een een man achter de rug naar als ze uit elkaar ontmoeten en met verliefd worden. Ze trouwen en door kopen de een huis om de samen in te klussen, het maar hun prille in huwelijk overleeft de door ruzies tijdens op tv de verbouwing niet. Toch van lijkt twee jaar de later door de liefde sterker dan ooit, maar in samenwonen het zit er niet in in nu uit er al twee jaar niet met meer is naar geklust. Caroline roept de van hulp op tv van John en het klusteam op in.

Caroline door en Corine van hebben allebei een langdurige relatie met een een man achter op de met rug als een ze elkaar ontmoeten en van verliefd worden. Ze op trouwen en kopen een de huis door om samen in te op tv klussen, maar hun prille de huwelijk overleeft de ruzies op tijdens de verbouwing op tv niet. Toch lijkt het twee jaar uit later de liefde sterker op tijdens dan ooit, maar in samenwonen zit er niet in op nu er uit al twee naar jaar niet meer is op tv geklust. Caroline roept de op hulp door van John en het de klusteam in.

Drie de jaar geleden kochten Benny en door Willy een door opknapwoning in Hardinxveld-Giessendam. het De verbouwing het daarvan ligt op helemaal stil. Bennie belooft al anderhalf naar jaar het huis op af te maken, het maar in daar komt helemaal niets van de terecht. Willy tijdens kan naar al die tijd de niet koken en ontvangt tijdens geen vrienden of familie meer. tijdens Dochter Tessa maakt tijdens in zich ernstige zorgen op tv om de situatie van en schakelt John in. Al in bij de eerste op tv confrontatie met John laat van een machteloze uit Bennie zijn tranen op de vrije van loop.

Drie op tv jaar geleden kochten Benny en een Willy een van opknapwoning van in Hardinxveld-Giessendam. De verbouwing met daarvan ligt helemaal stil. uit Bennie belooft al door anderhalf jaar tijdens het huis af naar te maken, maar in daar komt helemaal niets van door terecht. een Willy kan al die uit tijd niet koken de en ontvangt geen vrienden op tv door of familie meer. Dochter Tessa op tv maakt zich op tv ernstige zorgen om naar de situatie en naar schakelt John in. het Al bij de eerste uit confrontatie met met John laat een machteloze Bennie van zijn tranen de de vrije de loop.

In tijdens het nieuwe seizoen van tijdens 'Help, Mijn uit Man Is Klusser' weer uit acht naar nieuwe afleveringen waarin radeloze naar vrouwen de hulp van met John Williams en het zijn de klusteam inschakelen om hun op man tot de orde tijdens te roepen. Elke woensdag met om van 20:30 uur op RTL naar 4. Licht Na jaren het van ellende in door half verbouwde woningen, in doemt er in voor hen eindelijk met weer licht op aan het eind in van de de tunnel. Van woonkamers het en keukens tot van slaapkamers en met badkamers. Geen klus is te op tv van lastig voor Ronald, Marcel en Ruud de een in alweer het dertiende seizoen van op tv naar het programma. Vrouwen helpen van mee Dit keer helpen de vrouwen meer uit tijdens dan ooit mee tijdens de intensieve in klusweek. de Zij helpen mee waar ze door op tv kunnen, tot het moment dat de een verbouwing te op zichtbaar wordt tijdens en de verrassing dreigt door te de verdwijnen. Liefde Niet alle mannen zitten echter uit te naar wachten op hulp van van vrouwlief en John moet op tv soms alles uit het de kast halen naar om de liefde tijdens weer op te laten in bloeien in de door het harten van man en naar vrouw.

We naar zijn in Kaatsheuvel. Monique woont van al elf het jaar een in een huis wat half op tv af is en is naar het helemaal zat. een Er zijn veel van spanningen door binnen het gezin door de het op klusgedrag van haar de man, Mart. Het zwembad dat hij in tien door jaar geleden de eigenhandig heeft uitgegraven, is een nog steeds niet af. Een het verwarming op het de kamer van op tv de kinderen is door ook al met te veel gevraagd. Monique slaapt naar bijna met altijd alleen het onder een open plafond de in de op tv slaapkamer. Mart slaapt namelijk naar altijd op de bank. door Kan naar dit huwelijk nog gered met worden?

We zijn een in Kaatsheuvel. de Monique woont al elf jaar door in in een huis wat half af door is en is de het helemaal van zat. Er zijn veel uit spanningen binnen het uit gezin door het door klusgedrag met van haar man, op Mart. Het zwembad dat hij in tien jaar met geleden op tv eigenhandig heeft uitgegraven, is nog steeds op tv niet af. een Een verwarming in op de kamer van de in een kinderen is ook al te veel in gevraagd. Monique slaapt tijdens bijna naar altijd alleen onder een open met plafond in door de naar slaapkamer. Mart slaapt de namelijk altijd op door de bank. Kan dit huwelijk met nog het gered worden?

In op het dorpje op Ezinge woont Ineke met met haar man, een Ronald, en twee kleine kinderen uit in op tv een vervallen boerderij. Alle plafonds liggen tijdens nog open, tijdens er is geen verwarming door en uit er is een op kleine geïmproviseerde badkamer. op En dat al ruim de vier tijdens jaar. Ronald ziet de ernst er van de niet van in, op tv maar Ineke is er klaar mee. door Als in Ronald nu niet wil naar meewerken, op tv gaat er een bord in naar de tuin. Ronald besluit op er voor door te gaan, maar al tijdens snel wordt door duidelijk waarom deze in klus al zo lang op tv tijdens duurt.

oktober 2020
26-02-2020 20:30

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

De zwangere Salma is radeloos. Over twee maanden verwacht ze samen met haar grote liefde Tim een baby. Het huis van Tim is groot genoeg voor het jonge gezin, maar bevindt zich al jaren in een abominabele staat. Het huis is totaal gestript e...

20-02-2020 16:07

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

Corina en Chris leren elkaar vier jaar geleden kennen via Tinder en worden verliefd. Ze krijgen twee schatten van dochters en het leven lacht hen toe. Maar dan ondergaat Chris anderhalf jaar geleden een ingrijpende rugoperatie waarvan hij m...

19-02-2020 20:32

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

Corina en Chris leren elkaar vier jaar geleden kennen via Tinder en worden verliefd. Ze krijgen twee schatten van dochters en het leven lacht hen toe. Maar dan ondergaat Chris anderhalf jaar geleden een ingrijpende rugoperatie waarvan hij m...

13-02-2020 16:06

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

Hannah en Peter kochten drie jaar geleden hun eerste eigen woning in het centrum van Alkmaar. Aan het huisje uit 1911 moest wel heel wat verbouwd worden. Maar met een beetje hulp van vrienden en familie zou dit makkelijk te klaren moeten zi...

12-02-2020 20:30

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

Hannah en Peter kochten drie jaar geleden hun eerste eigen woning in het centrum van Alkmaar. Aan het huisje uit 1911 moest wel heel wat verbouwd worden. Maar met een beetje hulp van vrienden en familie zou dit makkelijk te klaren moeten zi...

06-02-2020 16:06

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

Marloes en Robin leren elkaar kennen via Tinder. De in Amsterdam woonachtige Marloes raakt al snel zwanger van hem. Robin ziet het niet zitten om naar de grote stad te verhuizen, dus kopen ze een opknaphuisje in het Zeeuwse Wemeldinge. Van ...

05-02-2020 20:31

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

Marloes en Robin leren elkaar kennen via Tinder. De in Amsterdam woonachtige Marloes raakt al snel zwanger van hem. Robin ziet het niet zitten om naar de grote stad te verhuizen, dus kopen ze een opknaphuisje in het Zeeuwse Wemeldinge. Van ...

23-01-2020 16:07

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Caroline en Corine hebben allebei een langdurige relatie met een man achter de rug als ze elkaar ontmoeten en verliefd worden. Ze trouwen en kopen een huis om samen in te klussen, maar hun prille huwelijk overleeft de ruzies tijdens de verb...

22-01-2020 20:31

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Caroline en Corine hebben allebei een langdurige relatie met een man achter de rug als ze elkaar ontmoeten en verliefd worden. Ze trouwen en kopen een huis om samen in te klussen, maar hun prille huwelijk overleeft de ruzies tijdens de verb...

16-01-2020 16:05

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Drie jaar geleden kochten Benny en Willy een opknapwoning in Hardinxveld-Giessendam. De verbouwing daarvan ligt helemaal stil. Bennie belooft al anderhalf jaar het huis af te maken, maar daar komt helemaal niets van terecht. Willy kan al di...

15-01-2020 20:28

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Drie jaar geleden kochten Benny en Willy een opknapwoning in Hardinxveld-Giessendam. De verbouwing daarvan ligt helemaal stil. Bennie belooft al anderhalf jaar het huis af te maken, maar daar komt helemaal niets van terecht. Willy kan al di...

08-01-2020 20:29

Terug: Help, Mijn Man Is Klusser!

Help, Mijn Man Is Klusser! - Terug: Help, Mijn Man Is Klusser!

In het nieuwe seizoen van 'Help, Mijn Man Is Klusser' weer acht nieuwe afleveringen waarin radeloze vrouwen de hulp van John Williams en zijn klusteam inschakelen om hun man tot de orde te roepen. Elke woensdag om 20:30 uur op RTL 4. Lic...

24-10-2019 16:00

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

We zijn in Kaatsheuvel. Monique woont al elf jaar in een huis wat half af is en is het helemaal zat. Er zijn veel spanningen binnen het gezin door het klusgedrag van haar man, Mart. Het zwembad dat hij tien jaar geleden eigenhandig heeft ui...

23-10-2019 20:33

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

We zijn in Kaatsheuvel. Monique woont al elf jaar in een huis wat half af is en is het helemaal zat. Er zijn veel spanningen binnen het gezin door het klusgedrag van haar man, Mart. Het zwembad dat hij tien jaar geleden eigenhandig heeft ui...

17-10-2019 16:00

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

In het dorpje Ezinge woont Ineke met haar man, Ronald, en twee kleine kinderen in een vervallen boerderij. Alle plafonds liggen nog open, er is geen verwarming en er is een kleine geïmproviseerde badkamer. En dat al ruim vier jaar. Ronald z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help, Mijn Man Is Klusser! bij Help, Mijn Man Is Klusser! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help, Mijn Man Is Klusser!. Heb je een uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist

Help, mijn man is Klusser is een programma van RTL 4 waarin John Williams vrouwen helpt waarbij hun partners een rotzooi van het huis hebben gemaakt in een goedbedoelde poging het huis op te knappen of te verbouwen. John Williams schakelt een team van professionals in om de problemen op te lossen en de verbouwingen tot een succesvol einde te leiden.

Uitzending gemist van Help, Mijn Man Is Klusser!? Hier kun je alle uitzendingen van Help, Mijn Man Is Klusser! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 63
  • Laatste uitzending op 26-02-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!