Programma gemist?

Corina en Chris een een leren elkaar vier jaar geleden kennen met via een Tinder en worden een verliefd. Ze het krijgen twee schatten het van dochters en het leven lacht naar het hen toe. Maar op tv dan ondergaat Chris anderhalf jaar het geleden een ingrijpende de rugoperatie waarvan hij maar in niet herstelt. Het op tv gevolg is op tv dat hun klushuis een met grote puinhoop is de geworden. het Corina schakelt John en zijn het klusteam in het om de woonkamer tijdens weer veilig in te maken voor het hun kinderen, maar in Chris blijkt in hier erg veel van moeite mee te op hebben.

Corina en tijdens Chris leren elkaar vier van in jaar geleden kennen via Tinder van en worden tijdens verliefd. Ze krijgen het twee schatten van dochters in en naar het leven lacht hen door toe. Maar dan door ondergaat Chris anderhalf jaar geleden met een op ingrijpende rugoperatie tijdens waarvan hij maar niet herstelt. Het op gevolg van is dat hun in klushuis een naar grote puinhoop is geworden. op Corina schakelt John in en zijn klusteam naar in om de het woonkamer weer veilig het te maken voor door hun kinderen, maar op Chris blijkt uit hier erg veel moeite de mee te uit hebben.

Hannah en naar Peter kochten tijdens drie jaar geleden een hun eerste eigen de woning in het tijdens centrum van Alkmaar. in Aan het van huisje uit 1911 moest wel heel naar wat verbouwd tijdens worden. Maar met de een beetje hulp van naar vrienden en van familie zou in dit makkelijk een te klaren moeten een zijn. Door de op tv snelle komst van naar hun liefdesbaby en het totale door gebrek aan kluservaring met is op tv het project echter hopeloos gestrand. met Ze wonen uit nu al naar ruim twee jaar met een baby door in een tijdens bouwput. Hannah is met aan het eind van het haar Latijn de en het schakelt de hulp op van John in.

Hannah door en Peter kochten uit drie jaar naar geleden hun eerste eigen woning in naar het centrum met van Alkmaar. Aan op tv het huisje naar uit 1911 moest wel heel het wat verbouwd worden. op tv Maar met op tv een door beetje hulp van in vrienden en familie zou dit in makkelijk te klaren in moeten zijn. Door de een snelle komst naar van hun liefdesbaby en de de het totale gebrek van aan kluservaring is het project op tv echter uit hopeloos gestrand. Ze wonen nu al door ruim door twee jaar met een het baby in een bouwput. uit op tv Hannah is aan van het eind van haar Latijn en de schakelt de de hulp van John door in.

Marloes en door Robin leren elkaar een kennen via Tinder. naar De in Amsterdam een woonachtige Marloes raakt al uit snel een zwanger van een hem. Robin ziet het door niet zitten in om naar de grote stad te uit verhuizen, uit dus kopen ze een opknaphuisje een in door het Zeeuwse Wemeldinge. Van het een verbouwing komt maar van tijdens niets terecht, waardoor ze al sinds op tv van de geboorte van hun zoontje het in de rotzooi in leven. Zowel naar de moeder de als de zus door van Robin kunnen het op niet langer met aanzien.

Marloes en Robin op tv leren een elkaar kennen via door Tinder. De in een Amsterdam woonachtige Marloes raakt al tijdens snel uit zwanger van hem. tijdens Robin ziet de het niet zitten door om naar de grote stad op tv te verhuizen, uit dus kopen ze een de opknaphuisje in het Zeeuwse met tijdens Wemeldinge. Van een verbouwing het komt maar niets terecht, waardoor een ze het al sinds de geboorte door van hun zoontje in in de rotzooi leven. op Zowel de een moeder als de zus de van Robin in kunnen het niet langer van uit aanzien.

Caroline uit en Corine hebben allebei een van op tv langdurige relatie met met een man achter een de rug als in ze elkaar ontmoeten en verliefd naar worden. Ze naar trouwen en kopen op een huis het om samen in te klussen, uit maar door hun prille huwelijk overleeft de ruzies tijdens naar tijdens de verbouwing niet. Toch op tv lijkt twee jaar later op de liefde tijdens sterker dan ooit, maar tijdens samenwonen zit er de niet in het nu er al twee op jaar niet meer de is geklust. in Caroline het roept de hulp van met John en een het klusteam in.

Caroline op tv en Corine hebben op tv allebei een langdurige relatie met door een man achter in op tv de rug als ze elkaar ontmoeten van op tv en verliefd worden. Ze de trouwen en in kopen een huis om samen in uit te klussen, op tv maar hun op tv prille huwelijk met overleeft de ruzies in tijdens de verbouwing niet. op tv Toch lijkt een twee jaar later tijdens de liefde sterker dan tijdens ooit, maar samenwonen zit er tijdens niet in uit nu er al twee naar jaar het niet meer is geklust. Caroline de roept de op tv hulp van John en de het klusteam met in.

Drie jaar naar geleden kochten Benny en met Willy een opknapwoning op tv op tv in Hardinxveld-Giessendam. De verbouwing een daarvan ligt de helemaal stil. Bennie belooft al op tv anderhalf tijdens jaar het huis naar af te maken, maar van daar komt helemaal van niets van door terecht. Willy kan al die naar tijd een niet koken en ontvangt geen de vrienden of familie van meer. door Dochter Tessa maakt zich ernstige zorgen door om de situatie uit en schakelt van John een in. Al bij de eerste confrontatie op tv met door John laat een met machteloze Bennie het zijn tranen de vrije op loop.

Drie uit jaar geleden kochten door Benny en de Willy een opknapwoning de in Hardinxveld-Giessendam. De verbouwing met daarvan ligt helemaal van stil. Bennie belooft al een anderhalf jaar het huis tijdens af de te maken, maar daar met komt helemaal niets van van terecht. met Willy kan al een die tijd de niet koken en met ontvangt geen vrienden of het familie meer. Dochter de Tessa maakt zich door ernstige zorgen om de situatie naar en schakelt John in door in. Al bij de eerste confrontatie in met met John laat een machteloze Bennie op tv zijn tranen de in vrije met loop.

In het het nieuwe seizoen in van 'Help, Mijn Man op tv Is naar Klusser' weer acht een nieuwe afleveringen waarin radeloze op vrouwen de hulp het van John Williams en zijn in klusteam inschakelen in om hun man tot met de orde tijdens te roepen. met Elke woensdag tijdens om 20:30 uur op RTL 4. Licht Na door uit jaren van ellende in half verbouwde tijdens woningen, het doemt er van voor hen eindelijk naar weer licht op aan in het eind van de tunnel. een Van woonkamers en op keukens tot met slaapkamers en tijdens badkamers. Geen met klus is te lastig voor de Ronald, van Marcel en Ruud in alweer het van dertiende seizoen van van het programma. Vrouwen op tv helpen mee Dit met keer helpen met de vrouwen meer dan ooit het mee tijdens het de intensieve klusweek. de Zij helpen mee het waar ze de kunnen, tot het moment het dat de verbouwing te zichtbaar op wordt en het de verrassing dreigt tijdens te verdwijnen. Liefde Niet alle van mannen zitten echter uit te tijdens wachten op hulp van uit vrouwlief en John op moet soms tijdens alles uit de kast halen met om de liefde naar weer op op tv te laten op tv bloeien in de van harten van man en uit vrouw.

We van zijn in Kaatsheuvel. Monique uit woont tijdens al elf jaar in een huis met wat het half af is door en is het helemaal zat. op door Er zijn veel spanningen binnen het het gezin door het van van klusgedrag van haar man, Mart. Het in met zwembad dat hij tien jaar op geleden op tv eigenhandig heeft uitgegraven, tijdens is nog steeds niet in af. Een in verwarming op de kamer van de in kinderen is ook naar al op tv te veel op tv gevraagd. Monique slaapt door bijna altijd alleen onder een open het plafond een in de slaapkamer. Mart naar slaapt namelijk altijd op van de bank. uit Kan dit huwelijk op nog gered met worden?

We zijn op in op tv Kaatsheuvel. Monique woont tijdens al elf jaar in een huis op wat op tv half af is en op tv is van het helemaal zat. Er zijn veel uit van spanningen binnen het door gezin door het klusgedrag op van haar man, op tv Mart. Het zwembad dat hij op tv tien jaar een geleden eigenhandig heeft uitgegraven, op tijdens is nog steeds niet op af. Een verwarming de op de op tv kamer van de kinderen is ook een al te het veel gevraagd. Monique de slaapt bijna altijd alleen de onder een open in naar plafond in de slaapkamer. Mart slaapt in namelijk altijd op een de bank. Kan door dit een huwelijk nog gered uit worden?

In van het dorpje in Ezinge woont Ineke met een haar man, door Ronald, en twee kleine kinderen in in een vervallen boerderij. het Alle plafonds liggen de in nog open, er is geen verwarming een en van er is een kleine uit geïmproviseerde badkamer. En in dat al ruim vier van de jaar. Ronald ziet de ernst er naar van niet van in, maar Ineke is tijdens er het klaar mee. Als Ronald nu met niet het wil meewerken, gaat er een op tv een bord in de tuin. naar Ronald besluit in er voor te door gaan, maar al snel wordt uit duidelijk waarom deze klus uit al zo in lang met duurt.

In tijdens het dorpje Ezinge het woont Ineke met in haar man, Ronald, door en twee kleine met kinderen in op tv een vervallen boerderij. Alle plafonds een liggen nog open, er van is op geen verwarming en er is tijdens een kleine geïmproviseerde met badkamer. En op tv dat al uit ruim vier jaar. Ronald uit ziet de ernst er het niet het van in, een maar Ineke is er klaar het mee. de Als Ronald nu niet wil de meewerken, gaat met er een bord de in de tuin. op Ronald besluit tijdens er voor te een gaan, maar al snel wordt duidelijk het waarom deze klus uit een al zo lang uit duurt.

februari 2020
20-02-2020 16:07

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

Corina en Chris leren elkaar vier jaar geleden kennen via Tinder en worden verliefd. Ze krijgen twee schatten van dochters en het leven lacht hen toe. Maar dan ondergaat Chris anderhalf jaar geleden een ingrijpende rugoperatie waarvan hij m...

19-02-2020 20:32

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

Corina en Chris leren elkaar vier jaar geleden kennen via Tinder en worden verliefd. Ze krijgen twee schatten van dochters en het leven lacht hen toe. Maar dan ondergaat Chris anderhalf jaar geleden een ingrijpende rugoperatie waarvan hij m...

13-02-2020 16:06

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

Hannah en Peter kochten drie jaar geleden hun eerste eigen woning in het centrum van Alkmaar. Aan het huisje uit 1911 moest wel heel wat verbouwd worden. Maar met een beetje hulp van vrienden en familie zou dit makkelijk te klaren moeten zi...

12-02-2020 20:30

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

Hannah en Peter kochten drie jaar geleden hun eerste eigen woning in het centrum van Alkmaar. Aan het huisje uit 1911 moest wel heel wat verbouwd worden. Maar met een beetje hulp van vrienden en familie zou dit makkelijk te klaren moeten zi...

06-02-2020 16:06

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

Marloes en Robin leren elkaar kennen via Tinder. De in Amsterdam woonachtige Marloes raakt al snel zwanger van hem. Robin ziet het niet zitten om naar de grote stad te verhuizen, dus kopen ze een opknaphuisje in het Zeeuwse Wemeldinge. Van ...

05-02-2020 20:31

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

Marloes en Robin leren elkaar kennen via Tinder. De in Amsterdam woonachtige Marloes raakt al snel zwanger van hem. Robin ziet het niet zitten om naar de grote stad te verhuizen, dus kopen ze een opknaphuisje in het Zeeuwse Wemeldinge. Van ...

23-01-2020 16:07

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Caroline en Corine hebben allebei een langdurige relatie met een man achter de rug als ze elkaar ontmoeten en verliefd worden. Ze trouwen en kopen een huis om samen in te klussen, maar hun prille huwelijk overleeft de ruzies tijdens de verb...

22-01-2020 20:31

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Caroline en Corine hebben allebei een langdurige relatie met een man achter de rug als ze elkaar ontmoeten en verliefd worden. Ze trouwen en kopen een huis om samen in te klussen, maar hun prille huwelijk overleeft de ruzies tijdens de verb...

16-01-2020 16:05

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Drie jaar geleden kochten Benny en Willy een opknapwoning in Hardinxveld-Giessendam. De verbouwing daarvan ligt helemaal stil. Bennie belooft al anderhalf jaar het huis af te maken, maar daar komt helemaal niets van terecht. Willy kan al di...

15-01-2020 20:28

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Drie jaar geleden kochten Benny en Willy een opknapwoning in Hardinxveld-Giessendam. De verbouwing daarvan ligt helemaal stil. Bennie belooft al anderhalf jaar het huis af te maken, maar daar komt helemaal niets van terecht. Willy kan al di...

08-01-2020 20:29

Terug: Help, Mijn Man Is Klusser!

Help, Mijn Man Is Klusser! - Terug: Help, Mijn Man Is Klusser!

In het nieuwe seizoen van 'Help, Mijn Man Is Klusser' weer acht nieuwe afleveringen waarin radeloze vrouwen de hulp van John Williams en zijn klusteam inschakelen om hun man tot de orde te roepen. Elke woensdag om 20:30 uur op RTL 4. Lic...

24-10-2019 16:00

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

We zijn in Kaatsheuvel. Monique woont al elf jaar in een huis wat half af is en is het helemaal zat. Er zijn veel spanningen binnen het gezin door het klusgedrag van haar man, Mart. Het zwembad dat hij tien jaar geleden eigenhandig heeft ui...

23-10-2019 20:33

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

We zijn in Kaatsheuvel. Monique woont al elf jaar in een huis wat half af is en is het helemaal zat. Er zijn veel spanningen binnen het gezin door het klusgedrag van haar man, Mart. Het zwembad dat hij tien jaar geleden eigenhandig heeft ui...

17-10-2019 16:00

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

In het dorpje Ezinge woont Ineke met haar man, Ronald, en twee kleine kinderen in een vervallen boerderij. Alle plafonds liggen nog open, er is geen verwarming en er is een kleine geïmproviseerde badkamer. En dat al ruim vier jaar. Ronald z...

16-10-2019 20:35

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

In het dorpje Ezinge woont Ineke met haar man, Ronald, en twee kleine kinderen in een vervallen boerderij. Alle plafonds liggen nog open, er is geen verwarming en er is een kleine geïmproviseerde badkamer. En dat al ruim vier jaar. Ronald z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help, Mijn Man Is Klusser! bij Help, Mijn Man Is Klusser! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help, Mijn Man Is Klusser!. Heb je een uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist

Help, mijn man is Klusser is een programma van RTL 4 waarin John Williams vrouwen helpt waarbij hun partners een rotzooi van het huis hebben gemaakt in een goedbedoelde poging het huis op te knappen of te verbouwen. John Williams schakelt een team van professionals in om de problemen op te lossen en de verbouwingen tot een succesvol einde te leiden.

Uitzending gemist van Help, Mijn Man Is Klusser!? Hier kun je alle uitzendingen van Help, Mijn Man Is Klusser! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 62
  • Laatste uitzending op 20-02-2020 om 16:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!