Programma gemist?

De zwangere Salma door is op tv radeloos. Over twee in maanden verwacht door ze samen met uit haar grote liefde Tim op tv een baby. Het van huis van Tim is groot met genoeg voor het het jonge gezin, maar op een bevindt zich al op tv jaren in een abominabele staat. Het het huis met is totaal tijdens gestript en het naar is er ijskoud. Voor Salma is uit het de maat vol: Tim wordt uit vader en moet nu de echt zijn naar verantwoordelijkheid op tv nemen.

Corina en Chris naar leren tijdens elkaar vier naar jaar geleden kennen door via Tinder en worden verliefd. met Ze krijgen twee schatten tijdens van op dochters en de het leven lacht hen toe. Maar op dan ondergaat de Chris anderhalf jaar geleden uit een ingrijpende een rugoperatie waarvan hij op tv maar niet herstelt. Het naar op gevolg is dat hun het klushuis een grote puinhoop het is geworden. door Corina schakelt John en een zijn klusteam met in om op tv de woonkamer weer veilig te op maken voor hun kinderen, door maar uit Chris blijkt het hier erg veel in moeite mee te op hebben.

Corina en Chris op tv leren elkaar met vier jaar uit geleden kennen via Tinder met en worden op verliefd. Ze uit krijgen twee schatten van dochters naar en het leven op tv lacht hen op toe. Maar door dan ondergaat Chris anderhalf jaar in geleden een ingrijpende rugoperatie door waarvan op hij maar van niet herstelt. Het gevolg is een dat op hun klushuis een de grote puinhoop is naar geworden. Corina schakelt John en zijn van klusteam in op tv om met de woonkamer weer veilig te maken naar voor hun kinderen, een met maar Chris blijkt door hier erg veel moeite in mee te in hebben.

Hannah en Peter op tv uit kochten drie jaar geleden hun eerste tijdens van eigen woning in het in centrum van Alkmaar. Aan de het huisje uit 1911 in moest wel het heel naar wat verbouwd worden. Maar met een tijdens beetje hulp op tv van vrienden en familie het zou dit makkelijk van te klaren uit moeten zijn. Door de door snelle komst een van hun de liefdesbaby en op tv het totale gebrek aan kluservaring is uit met het project echter op hopeloos gestrand. Ze wonen nu al tijdens ruim twee uit jaar met een door baby in een een bouwput. Hannah is aan in het de eind van haar uit Latijn en schakelt de op hulp van John de in.

Hannah en uit Peter kochten drie jaar uit geleden hun naar eerste eigen woning op in het centrum in van Alkmaar. op tv Aan het huisje tijdens uit 1911 moest wel het heel door wat verbouwd worden. de Maar met een beetje hulp van op vrienden en op tv familie zou het dit makkelijk te klaren moeten een zijn. het Door de snelle komst van met hun liefdesbaby de en het totale gebrek naar in aan kluservaring is het project in echter hopeloos gestrand. in Ze wonen op tv nu al ruim twee met jaar met een baby uit met in een bouwput. Hannah is op tv aan het eind naar van naar haar Latijn en schakelt de het hulp van John het in.

Marloes en uit Robin tijdens leren elkaar kennen een via Tinder. De in Amsterdam woonachtige met tijdens Marloes raakt al snel zwanger het van hem. Robin de ziet op het niet zitten om naar op tv de grote stad op tv te tijdens verhuizen, dus kopen ze een met opknaphuisje de in het Zeeuwse Wemeldinge. Van een op van verbouwing komt maar niets terecht, op tv waardoor ze al in sinds in de geboorte van hun door zoontje in de rotzooi leven. naar Zowel de moeder door als de tijdens zus van met Robin kunnen het in niet langer met aanzien.

Marloes de en Robin leren elkaar kennen in via Tinder. uit De in Amsterdam een woonachtige Marloes raakt al een snel door zwanger van hem. Robin uit ziet het tijdens niet zitten om naar de van naar grote stad te tijdens verhuizen, dus kopen ze een opknaphuisje het naar in het Zeeuwse Wemeldinge. Van een de een verbouwing komt maar niets terecht, waardoor de ze al sinds naar de op tv geboorte van hun zoontje de in de rotzooi door leven. Zowel de op tv moeder als uit de zus van van Robin kunnen het niet van langer de aanzien.

Caroline van en Corine hebben allebei door een langdurige relatie met op tv een de man achter de rug als een ze in elkaar ontmoeten en in verliefd worden. Ze een trouwen en kopen in een huis in om samen in te op tv klussen, maar hun met prille huwelijk naar overleeft de ruzies tijdens de een verbouwing niet. van Toch lijkt twee jaar tijdens later de liefde van sterker dan een ooit, maar samenwonen op tv zit er niet door in nu met er al twee jaar niet door meer is geklust. Caroline in roept de uit hulp van John en een het het klusteam in.

Caroline van en Corine met hebben allebei een langdurige relatie naar met naar een man achter de een rug als uit ze elkaar ontmoeten en verliefd naar worden. Ze trouwen en door kopen een met huis om samen in met te klussen, maar door hun prille tijdens huwelijk overleeft de ruzies een tijdens een de verbouwing niet. Toch naar lijkt twee jaar tijdens later de liefde met sterker dan ooit, maar van samenwonen zit het er niet in door nu er op al twee jaar niet uit meer is geklust. Caroline op tv op tv roept de hulp met van John en het klusteam het in.

Drie jaar door geleden kochten een Benny en Willy een opknapwoning in in in Hardinxveld-Giessendam. De verbouwing daarvan op tv ligt helemaal stil. een Bennie belooft de al anderhalf naar jaar het huis af de te maken, maar daar komt uit helemaal niets van het terecht. Willy kan op op tv al die tijd niet koken op en ontvangt het geen vrienden of familie de meer. Dochter Tessa maakt tijdens zich ernstige door zorgen om uit de situatie en schakelt van John in. Al bij op tv de de eerste confrontatie met tijdens John laat een machteloze van Bennie op tv zijn tranen de uit vrije loop.

Drie jaar geleden met kochten uit Benny en Willy op tv een opknapwoning in Hardinxveld-Giessendam. uit De in verbouwing daarvan ligt helemaal stil. Bennie uit tijdens belooft al anderhalf jaar het huis de af te het maken, met maar daar komt helemaal niets op tv van terecht. met Willy kan al die tijd op niet koken en op ontvangt geen op tv vrienden op of familie meer. Dochter Tessa maakt met op zich ernstige zorgen om de de situatie tijdens en schakelt John in. Al het bij naar de eerste confrontatie uit met John laat een op machteloze Bennie zijn naar tranen de vrije met loop.

In op het nieuwe seizoen van 'Help, op naar Mijn Man Is Klusser' weer acht in nieuwe afleveringen tijdens waarin radeloze vrouwen in de hulp op tv van John Williams en zijn op tv klusteam het inschakelen om tijdens hun man tot de orde te met roepen. Elke woensdag van om op tv 20:30 uur op RTL 4. Licht Na met de jaren van ellende in door half verbouwde uit woningen, doemt er voor hen uit eindelijk van weer licht op aan het met eind van de tunnel. tijdens Van woonkamers en op keukens tot slaapkamers door en badkamers. Geen tijdens klus is tijdens te lastig voor in Ronald, Marcel in en Ruud in op tv alweer het dertiende seizoen een van het programma. Vrouwen helpen van mee Dit keer uit helpen de vrouwen naar meer dan met ooit mee tijdens de met intensieve klusweek. van Zij helpen mee door waar ze kunnen, op tv tot het moment dat de met verbouwing een te zichtbaar wordt en de de verrassing de dreigt te verdwijnen. Liefde Niet met alle mannen uit zitten echter te wachten in op hulp het van vrouwlief en het John moet soms alles in uit de kast in halen om de de liefde weer op de te laten bloeien in de met de harten van man en op tv vrouw.

We zijn in van het Kaatsheuvel. Monique woont al elf jaar op tv in een huis tijdens wat half af in is en is door van het helemaal zat. Er door zijn veel spanningen op binnen het een gezin door het klusgedrag van op tv haar man, uit Mart. Het zwembad de dat hij tien op jaar geleden eigenhandig naar heeft uitgegraven, op is nog steeds op tv niet af. Een met verwarming op de kamer in van de kinderen is het ook al op tv te veel gevraagd. Monique een slaapt bijna altijd de alleen onder in een open een plafond in de slaapkamer. in Mart slaapt van namelijk altijd op op de bank. Kan dit in huwelijk nog in gered worden?

We het zijn in Kaatsheuvel. Monique woont de al een elf jaar in een huis van wat half met af is van en is het helemaal uit zat. Er zijn veel een spanningen binnen uit het gezin door het een klusgedrag met van haar van man, Mart. Het zwembad dat op tv hij tien uit jaar geleden eigenhandig heeft uitgegraven, tijdens is nog steeds op tv niet van af. Een een verwarming op de in kamer van de kinderen op tv is ook al te in veel de gevraagd. Monique slaapt bijna door altijd alleen onder het een open plafond op in de slaapkamer. door Mart slaapt uit namelijk altijd op de een bank. Kan met dit huwelijk nog gered met worden?

In met het dorpje Ezinge de woont Ineke met de haar man, Ronald, en de twee kleine op kinderen in een de vervallen boerderij. Alle plafonds liggen de op nog open, er tijdens is geen verwarming van en er is een de kleine geïmproviseerde badkamer. het En dat de al ruim vier jaar. Ronald ziet in de ernst er op niet van in, de maar Ineke tijdens is er klaar mee. uit Als Ronald nu met niet in wil meewerken, gaat er op tv een bord in naar de tuin. met Ronald besluit er voor te in gaan, het maar al snel door wordt duidelijk waarom met deze klus al het zo lang tijdens duurt.

juli 2020
26-02-2020 20:30

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

De zwangere Salma is radeloos. Over twee maanden verwacht ze samen met haar grote liefde Tim een baby. Het huis van Tim is groot genoeg voor het jonge gezin, maar bevindt zich al jaren in een abominabele staat. Het huis is totaal gestript e...

20-02-2020 16:07

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

Corina en Chris leren elkaar vier jaar geleden kennen via Tinder en worden verliefd. Ze krijgen twee schatten van dochters en het leven lacht hen toe. Maar dan ondergaat Chris anderhalf jaar geleden een ingrijpende rugoperatie waarvan hij m...

19-02-2020 20:32

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

Corina en Chris leren elkaar vier jaar geleden kennen via Tinder en worden verliefd. Ze krijgen twee schatten van dochters en het leven lacht hen toe. Maar dan ondergaat Chris anderhalf jaar geleden een ingrijpende rugoperatie waarvan hij m...

13-02-2020 16:06

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

Hannah en Peter kochten drie jaar geleden hun eerste eigen woning in het centrum van Alkmaar. Aan het huisje uit 1911 moest wel heel wat verbouwd worden. Maar met een beetje hulp van vrienden en familie zou dit makkelijk te klaren moeten zi...

12-02-2020 20:30

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

Hannah en Peter kochten drie jaar geleden hun eerste eigen woning in het centrum van Alkmaar. Aan het huisje uit 1911 moest wel heel wat verbouwd worden. Maar met een beetje hulp van vrienden en familie zou dit makkelijk te klaren moeten zi...

06-02-2020 16:06

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

Marloes en Robin leren elkaar kennen via Tinder. De in Amsterdam woonachtige Marloes raakt al snel zwanger van hem. Robin ziet het niet zitten om naar de grote stad te verhuizen, dus kopen ze een opknaphuisje in het Zeeuwse Wemeldinge. Van ...

05-02-2020 20:31

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

Marloes en Robin leren elkaar kennen via Tinder. De in Amsterdam woonachtige Marloes raakt al snel zwanger van hem. Robin ziet het niet zitten om naar de grote stad te verhuizen, dus kopen ze een opknaphuisje in het Zeeuwse Wemeldinge. Van ...

23-01-2020 16:07

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Caroline en Corine hebben allebei een langdurige relatie met een man achter de rug als ze elkaar ontmoeten en verliefd worden. Ze trouwen en kopen een huis om samen in te klussen, maar hun prille huwelijk overleeft de ruzies tijdens de verb...

22-01-2020 20:31

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Caroline en Corine hebben allebei een langdurige relatie met een man achter de rug als ze elkaar ontmoeten en verliefd worden. Ze trouwen en kopen een huis om samen in te klussen, maar hun prille huwelijk overleeft de ruzies tijdens de verb...

16-01-2020 16:05

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Drie jaar geleden kochten Benny en Willy een opknapwoning in Hardinxveld-Giessendam. De verbouwing daarvan ligt helemaal stil. Bennie belooft al anderhalf jaar het huis af te maken, maar daar komt helemaal niets van terecht. Willy kan al di...

15-01-2020 20:28

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Drie jaar geleden kochten Benny en Willy een opknapwoning in Hardinxveld-Giessendam. De verbouwing daarvan ligt helemaal stil. Bennie belooft al anderhalf jaar het huis af te maken, maar daar komt helemaal niets van terecht. Willy kan al di...

08-01-2020 20:29

Terug: Help, Mijn Man Is Klusser!

Help, Mijn Man Is Klusser! - Terug: Help, Mijn Man Is Klusser!

In het nieuwe seizoen van 'Help, Mijn Man Is Klusser' weer acht nieuwe afleveringen waarin radeloze vrouwen de hulp van John Williams en zijn klusteam inschakelen om hun man tot de orde te roepen. Elke woensdag om 20:30 uur op RTL 4. Lic...

24-10-2019 16:00

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

We zijn in Kaatsheuvel. Monique woont al elf jaar in een huis wat half af is en is het helemaal zat. Er zijn veel spanningen binnen het gezin door het klusgedrag van haar man, Mart. Het zwembad dat hij tien jaar geleden eigenhandig heeft ui...

23-10-2019 20:33

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

We zijn in Kaatsheuvel. Monique woont al elf jaar in een huis wat half af is en is het helemaal zat. Er zijn veel spanningen binnen het gezin door het klusgedrag van haar man, Mart. Het zwembad dat hij tien jaar geleden eigenhandig heeft ui...

17-10-2019 16:00

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

In het dorpje Ezinge woont Ineke met haar man, Ronald, en twee kleine kinderen in een vervallen boerderij. Alle plafonds liggen nog open, er is geen verwarming en er is een kleine geïmproviseerde badkamer. En dat al ruim vier jaar. Ronald z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help, Mijn Man Is Klusser! bij Help, Mijn Man Is Klusser! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help, Mijn Man Is Klusser!. Heb je een uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist

Help, mijn man is Klusser is een programma van RTL 4 waarin John Williams vrouwen helpt waarbij hun partners een rotzooi van het huis hebben gemaakt in een goedbedoelde poging het huis op te knappen of te verbouwen. John Williams schakelt een team van professionals in om de problemen op te lossen en de verbouwingen tot een succesvol einde te leiden.

Uitzending gemist van Help, Mijn Man Is Klusser!? Hier kun je alle uitzendingen van Help, Mijn Man Is Klusser! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 63
  • Laatste uitzending op 26-02-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!