Programma gemist?

Laura loopt het al jaren door weer een met en wind naar buiten van om in een koude met blokhut te met douchen, sinds hun vorige woonark op tv vier jaar geleden op afbrandde. Laura heeft uit haar leven in naar Zeeland achter gelaten van om te door kamperen bij uit Oscar. Ze heeft er een genoeg van, uit maar krijgt Oscar niet uit aan het met klussen. Lukt het naar John wel om op tv Oscar te het overtuigen?

Jacqueline naar en Willem wonen in samen met hun naar drie puberzonen naar al vijf jaar in een in schuur. Hun een zonen slapen al die tijd op met in elkaar op een een kamer en een hebben nul privacy. Als het Jacqueline naar het buiten kijkt, ziet ze de een prachtig huis staan. van Maar het van moment waarop ze dat een gaan betrekken, het lijkt nog erg tijdens ver weg.

Jacqueline op en Willem wonen samen met tijdens met hun drie puberzonen al het vijf jaar in uit een schuur. Hun zonen door slapen al die in tijd met elkaar op uit een kamer en in uit hebben nul privacy. Als naar Jacqueline naar buiten kijkt, ziet de ze een prachtig tijdens huis met staan. Maar op tv het moment waarop ze met dat gaan betrekken, tijdens lijkt nog de erg ver weg.

We op tv zijn dit keer in Lelystad. van Emmylou is op tv daar van bij haar nieuwe door liefde, Ruud, ingetrokken. Dit was tijdens op voorwaarde dat uit zijn huis klaar zou door zijn voor haar op tv komst. Ruud het woont namelijk al zeven een jaar tijdens in een huis dat half op af uit is. Maar zijn beloftes aan tijdens haar waren het slechts mooie praatjes, want het er is de nog helemaal niets gedaan. de En dat door is niet door het enige waar hij over tijdens gelogen uit heeft.

We zijn naar dit keer in Lelystad. het Emmylou in is daar bij haar nieuwe met op tv liefde, Ruud, ingetrokken. tijdens Dit was op voorwaarde het dat zijn huis klaar uit zou met zijn voor haar op komst. Ruud woont namelijk het al zeven op jaar in een huis dat half op tv af is. in Maar zijn beloftes naar aan haar waren de slechts mooie naar praatjes, want er op is nog helemaal niets gedaan. het En dat is op niet het enige tijdens waar hij met over gelogen tijdens heeft.

In het Smilde staat het Patricia al met een op been buiten het de deur. Zij woont met haar naar van twee jonge kinderen al jaren in het het het puin. De kinderkamers tijdens zijn niet af en de daarom slapen door zij al jaren op op tv een matrasje in de op tv door kamer van hun ouders. Patricia wil tijdens het dat er nu de echt wat gaat gebeuren, anders pakt de ze haar koffers. van tijdens Met veel tegenzin door neemt hij haar tijdens man, Thore, de op hulp aan. Maar dat is met niet de voor lang.

In tijdens Smilde staat Patricia al met met een de been buiten de tijdens deur. Zij woont met op haar twee jonge een kinderen al jaren van in een het puin. De kinderkamers uit zijn niet af en daarom met slapen zij al het jaren op op tv een matrasje in naar de kamer van uit hun ouders. Patricia wil op tv tijdens dat er nu echt op tv wat gaat gebeuren, anders de pakt ze een haar koffers. Met veel tegenzin tijdens neemt hij door haar man, met Thore, de de hulp aan. Maar dat is niet de voor van lang.

De 100e aflevering op speelt zich naar af in het op tv dorpje Hemrik in Friesland. in met Al elf jaar woont Tiny het met man en dochter met in een met huis waar het op tijdens op tv alle fronten aan een liefde ontbreekt. Er is van nooit iets op aan het huis gedaan. Het is een koud van en heel de vies. De relatie tussen een Tiny en haar man staat het ook uit op springen. Schoonzus met Anita heeft van het stel opgegeven.

De 100e aflevering naar speelt zich tijdens af in naar het dorpje uit Hemrik in Friesland. Al in elf jaar woont Tiny met in man en dochter van door in een huis waar het door op alle fronten op tv aan liefde ontbreekt. Er een tijdens is nooit iets op tv aan het huis gedaan. Het uit is uit koud en heel vies. op tv De relatie tussen Tiny en van uit haar man staat ook op tijdens springen. Schoonzus Anita heeft door het stel van opgegeven.

De 41-jarige Diane naar woont al drie tijdens van jaar in een oude dijkwoning in de door Boskoop waar nog heel veel aan op tv moet gebeuren. Ze op tv heeft op tv het gevoel door dat haar man, Jurrien, helemaal de niet door kan klussen. Het tijdens plafond boven de keuken ligt er van al een jaren uit een en het lekt. Het water loopt het zo het via de afzuiger de pannen op in. Diane door durft haar een man niet te in confronteren, omdat ze bang is van op tv voor zijn reactie. met Maar dan blijkt haar door man een in ontzettende teamplayer, die wel degelijk kan tijdens klussen. met Wat is op tv hier gaande?

De op 41-jarige Diane woont al drie tijdens jaar het in een oude op tv dijkwoning in Boskoop waar van nog door heel veel aan moet gebeuren. in Ze een heeft het gevoel een dat haar man, Jurrien, helemaal op niet in kan klussen. Het het plafond boven de keuken tijdens ligt er al jaren door uit tijdens en het lekt. Het van water loopt zo via de op tv afzuiger de in pannen in. Diane uit durft haar van man niet te confronteren, omdat tijdens uit ze bang is voor zijn reactie. naar Maar uit dan blijkt haar man een de ontzettende in teamplayer, die uit wel degelijk kan door klussen. Wat is hier een gaande?

We zijn in tijdens Kaatsheuvel. Monique woont een al elf met jaar de in een huis wat half af de is en de is het helemaal naar zat. uit Er zijn veel spanningen binnen in het naar gezin door het klusgedrag van op tv haar man, Mart. Het uit zwembad op tv dat hij tien jaar op geleden naar eigenhandig heeft uitgegraven, is uit nog steeds niet af. Een op verwarming op de het kamer van de uit kinderen naar is ook al te uit veel gevraagd. Monique met slaapt het bijna altijd alleen het onder een open op tv plafond in de slaapkamer. Mart slaapt in namelijk altijd op het de de bank. Kan dit de huwelijk nog gered de worden?

We zijn op in Kaatsheuvel. Monique woont door op tv al elf jaar in een huis door wat half de af is en is tijdens het helemaal naar zat. Er op zijn veel spanningen binnen het de gezin in door het het klusgedrag van haar man, Mart. het Het zwembad in dat hij tien jaar op tv geleden eigenhandig heeft met uitgegraven, is nog tijdens steeds niet tijdens af. Een verwarming op de uit door kamer van de kinderen is ook op tv al te veel op tv uit gevraagd. Monique slaapt van bijna altijd alleen onder in een open plafond in de met op tv slaapkamer. Mart slaapt namelijk altijd het op de bank. het Kan uit dit huwelijk nog op tv gered worden?

In het dorpje op naar Ezinge woont Ineke met haar man, tijdens in Ronald, en twee kleine kinderen naar in een het vervallen boerderij. het Alle plafonds liggen uit nog open, er is geen in verwarming en er is uit een het kleine geïmproviseerde badkamer. En dat een al ruim vier met jaar. met Ronald ziet de een ernst er niet met van in, naar maar Ineke is er van klaar mee. Als met Ronald nu niet wil meewerken, met van gaat er een bord een in de tuin. het Ronald besluit op tv er voor te gaan, maar al van snel wordt duidelijk met waarom deze naar klus de al zo lang een duurt.

In een het dorpje Ezinge woont een Ineke met met haar man, Ronald, en door twee kleine in kinderen in een vervallen boerderij. van uit Alle plafonds liggen nog open, er op is geen verwarming op tv en er is uit een kleine een geïmproviseerde badkamer. En tijdens dat al ruim vier door jaar. Ronald van ziet de de ernst er niet van door in, maar Ineke is naar er klaar mee. het Als met Ronald nu niet naar wil meewerken, gaat er tijdens een bord van in de tuin. Ronald het besluit er voor te naar gaan, maar al in tijdens snel wordt duidelijk waarom deze door klus het al zo lang de duurt.

mei 2019
22-01-2019 21:33

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

Laura loopt al jaren door weer en wind naar buiten om in een koude blokhut te douchen, sinds hun vorige woonark vier jaar geleden afbrandde. Laura heeft haar leven in Zeeland achter gelaten om te kamperen bij Oscar. Ze heeft er genoeg van, ...

21-12-2018 15:59

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

Jacqueline en Willem wonen samen met hun drie puberzonen al vijf jaar in een schuur. Hun zonen slapen al die tijd met elkaar op een kamer en hebben nul privacy. Als Jacqueline naar buiten kijkt, ziet ze een prachtig huis staan. Maar het mom...

20-12-2018 20:34

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

Jacqueline en Willem wonen samen met hun drie puberzonen al vijf jaar in een schuur. Hun zonen slapen al die tijd met elkaar op een kamer en hebben nul privacy. Als Jacqueline naar buiten kijkt, ziet ze een prachtig huis staan. Maar het mom...

14-12-2018 16:00

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

We zijn dit keer in Lelystad. Emmylou is daar bij haar nieuwe liefde, Ruud, ingetrokken. Dit was op voorwaarde dat zijn huis klaar zou zijn voor haar komst. Ruud woont namelijk al zeven jaar in een huis dat half af is. Maar zijn beloftes aa...

13-12-2018 20:35

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

We zijn dit keer in Lelystad. Emmylou is daar bij haar nieuwe liefde, Ruud, ingetrokken. Dit was op voorwaarde dat zijn huis klaar zou zijn voor haar komst. Ruud woont namelijk al zeven jaar in een huis dat half af is. Maar zijn beloftes aa...

07-12-2018 16:00

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

In Smilde staat Patricia al met een been buiten de deur. Zij woont met haar twee jonge kinderen al jaren in het puin. De kinderkamers zijn niet af en daarom slapen zij al jaren op een matrasje in de kamer van hun ouders. Patricia wil dat er...

06-12-2018 20:33

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

In Smilde staat Patricia al met een been buiten de deur. Zij woont met haar twee jonge kinderen al jaren in het puin. De kinderkamers zijn niet af en daarom slapen zij al jaren op een matrasje in de kamer van hun ouders. Patricia wil dat er...

30-11-2018 16:02

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

De 100e aflevering speelt zich af in het dorpje Hemrik in Friesland. Al elf jaar woont Tiny met man en dochter in een huis waar het op alle fronten aan liefde ontbreekt. Er is nooit iets aan het huis gedaan. Het is koud en heel vies. De rel...

29-11-2018 20:33

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

De 100e aflevering speelt zich af in het dorpje Hemrik in Friesland. Al elf jaar woont Tiny met man en dochter in een huis waar het op alle fronten aan liefde ontbreekt. Er is nooit iets aan het huis gedaan. Het is koud en heel vies. De rel...

23-11-2018 16:02

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

De 41-jarige Diane woont al drie jaar in een oude dijkwoning in Boskoop waar nog heel veel aan moet gebeuren. Ze heeft het gevoel dat haar man, Jurrien, helemaal niet kan klussen. Het plafond boven de keuken ligt er al jaren uit en het lekt...

22-11-2018 20:34

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

De 41-jarige Diane woont al drie jaar in een oude dijkwoning in Boskoop waar nog heel veel aan moet gebeuren. Ze heeft het gevoel dat haar man, Jurrien, helemaal niet kan klussen. Het plafond boven de keuken ligt er al jaren uit en het lekt...

16-11-2018 16:01

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

We zijn in Kaatsheuvel. Monique woont al elf jaar in een huis wat half af is en is het helemaal zat. Er zijn veel spanningen binnen het gezin door het klusgedrag van haar man, Mart. Het zwembad dat hij tien jaar geleden eigenhandig heeft ui...

15-11-2018 20:33

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

We zijn in Kaatsheuvel. Monique woont al elf jaar in een huis wat half af is en is het helemaal zat. Er zijn veel spanningen binnen het gezin door het klusgedrag van haar man, Mart. Het zwembad dat hij tien jaar geleden eigenhandig heeft ui...

09-11-2018 16:02

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

In het dorpje Ezinge woont Ineke met haar man, Ronald, en twee kleine kinderen in een vervallen boerderij. Alle plafonds liggen nog open, er is geen verwarming en er is een kleine geïmproviseerde badkamer. En dat al ruim vier jaar. Ronald z...

08-11-2018 20:33

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

In het dorpje Ezinge woont Ineke met haar man, Ronald, en twee kleine kinderen in een vervallen boerderij. Alle plafonds liggen nog open, er is geen verwarming en er is een kleine geïmproviseerde badkamer. En dat al ruim vier jaar. Ronald z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help, Mijn Man Is Klusser! bij Help, Mijn Man Is Klusser! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help, Mijn Man Is Klusser!. Heb je een uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist

Help, mijn man is Klusser is een programma van RTL 4 waarin John Williams vrouwen helpt waarbij hun partners een rotzooi van het huis hebben gemaakt in een goedbedoelde poging het huis op te knappen of te verbouwen. John Williams schakelt een team van professionals in om de problemen op te lossen en de verbouwingen tot een succesvol einde te leiden.

Uitzending gemist van Help, Mijn Man Is Klusser!? Hier kun je alle uitzendingen van Help, Mijn Man Is Klusser! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 22-01-2019 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord