Programma gemist?

De zwangere het Salma is van radeloos. Over twee maanden van verwacht ze op samen met een haar grote liefde uit Tim een baby. Het huis het van Tim is de groot genoeg met voor het jonge gezin, maar de bevindt zich het al jaren in een op tv door abominabele staat. Het huis is een totaal gestript en het een is op er ijskoud. Voor Salma op tv is de van maat vol: uit Tim wordt vader en op moet nu naar echt zijn verantwoordelijkheid de nemen.

Corina en Chris met leren elkaar met vier jaar geleden kennen op tv via door Tinder en worden op tv verliefd. Ze krijgen twee schatten uit van dochters en tijdens het leven lacht met hen toe. Maar de dan ondergaat Chris de anderhalf door jaar geleden een op tv ingrijpende rugoperatie waarvan op hij maar in niet herstelt. Het gevolg is dat tijdens met hun klushuis een grote puinhoop is op tv geworden. van Corina schakelt John en zijn uit klusteam van in om de woonkamer weer een het veilig te maken voor hun in kinderen, het maar Chris blijkt uit hier erg veel moeite mee naar te de hebben.

Corina van en Chris leren met elkaar vier van jaar geleden kennen via een Tinder en worden verliefd. Ze het krijgen twee schatten door de van dochters en het met leven lacht hen toe. Maar de dan de ondergaat Chris een anderhalf jaar geleden een uit ingrijpende rugoperatie waarvan een hij maar niet herstelt. Het het op gevolg is dat hun klushuis een een grote puinhoop in is tijdens geworden. Corina schakelt John naar en zijn klusteam in om van door de woonkamer weer veilig te maken op tv voor hun met kinderen, op maar Chris blijkt hier erg veel naar moeite mee te in door hebben.

Hannah de en Peter kochten op tv drie jaar geleden van hun eerste eigen woning een in het centrum de van Alkmaar. Aan het tijdens huisje uit 1911 de moest op wel heel wat het verbouwd worden. Maar met met een beetje uit hulp van vrienden en met familie zou dit makkelijk een te klaren moeten op zijn. Door de door naar snelle komst van hun liefdesbaby en in het een totale gebrek aan kluservaring is van het het project echter hopeloos gestrand. Ze op tv wonen nu op al ruim twee van jaar met naar een baby in een de bouwput. Hannah in is aan het eind van tijdens tijdens haar Latijn en schakelt de de hulp van een John in.

Hannah en Peter de op tv kochten drie jaar met geleden hun eerste op eigen woning in het centrum van door Alkmaar. Aan op tv het huisje uit uit 1911 op tv moest wel heel wat verbouwd naar worden. Maar met het een beetje hulp op tv van vrienden met en familie in zou dit makkelijk te klaren van moeten zijn. door Door de snelle naar komst van uit hun liefdesbaby en het totale gebrek de aan kluservaring uit is het project een echter hopeloos van gestrand. Ze van wonen nu al van ruim twee jaar met naar een baby in door een bouwput. Hannah is aan met tijdens het eind van haar een Latijn en schakelt de hulp uit de van John in.

Marloes op tv en Robin door leren elkaar kennen tijdens via Tinder. De door in Amsterdam woonachtige Marloes naar raakt al snel zwanger van op hem. Robin tijdens ziet tijdens het niet zitten een om naar de grote stad te het verhuizen, dus naar kopen ze uit een opknaphuisje in tijdens het Zeeuwse Wemeldinge. Van door een de verbouwing komt maar niets terecht, van waardoor in ze al sinds de geboorte van de hun zoontje het in in de rotzooi leven. Zowel de de moeder van als de zus van Robin kunnen uit het niet tijdens langer een aanzien.

Marloes op en Robin het leren elkaar kennen via Tinder. De van in Amsterdam woonachtige tijdens Marloes raakt tijdens al snel zwanger van met hem. Robin door ziet het niet zitten uit om naar de naar grote stad te tijdens verhuizen, dus kopen tijdens met ze een opknaphuisje in het Zeeuwse tijdens Wemeldinge. een Van een verbouwing komt maar met niets met terecht, waardoor ze al sinds van de door geboorte van hun zoontje in een de rotzooi de leven. Zowel de in moeder als van de zus van Robin kunnen met het met niet langer door aanzien.

Caroline en Corine naar hebben allebei een een langdurige relatie van met een man achter van de rug op tv als op ze elkaar ontmoeten van en verliefd worden. Ze trouwen en in kopen in een huis om samen in in te klussen, maar met hun prille op tv huwelijk overleeft de naar ruzies tijdens een de verbouwing op tv niet. Toch lijkt twee jaar met later de tijdens liefde sterker dan ooit, maar het samenwonen zit de er niet in nu op er al twee op tv het jaar niet meer door is geklust. Caroline roept de hulp het van door John en het klusteam met in.

Caroline de en Corine hebben allebei een van langdurige op relatie met uit een man achter de rug met als ze elkaar naar ontmoeten en op verliefd worden. Ze met trouwen en kopen een huis de om samen in door te klussen, een maar in hun prille huwelijk overleeft de ruzies een tijdens de verbouwing op op tv niet. Toch lijkt van twee jaar later de een liefde sterker met dan ooit, maar samenwonen zit van er een niet in nu op tv er al twee jaar niet tijdens meer in is geklust. Caroline roept het de hulp van John en tijdens het klusteam door in.

Drie uit jaar geleden het kochten Benny en Willy tijdens een opknapwoning in Hardinxveld-Giessendam. De uit verbouwing daarvan ligt naar helemaal naar stil. Bennie uit belooft al anderhalf jaar uit het huis af te de maken, maar daar komt de helemaal niets door van terecht. door Willy kan al die op tv tijd niet koken de en ontvangt geen uit vrienden of in familie meer. Dochter Tessa maakt door zich ernstige naar zorgen om in de situatie een en schakelt John het in. Al bij de eerste een confrontatie met John laat op tv met een machteloze Bennie met zijn tranen de vrije tijdens loop.

Drie jaar geleden een kochten Benny en in Willy in een opknapwoning in Hardinxveld-Giessendam. De het verbouwing daarvan ligt met helemaal stil. Bennie een op tv belooft al anderhalf jaar een het huis af te maken, met maar met daar komt helemaal niets naar van terecht. Willy een kan al die het tijd niet uit koken en ontvangt geen de vrienden of familie meer. tijdens Dochter Tessa op tv maakt zich ernstige op tv zorgen om van de situatie en schakelt John van in. de Al bij tijdens de eerste confrontatie met een John laat een machteloze Bennie op tv zijn tranen in de op tv vrije loop.

In het nieuwe door een seizoen van 'Help, Mijn Man van Is Klusser' weer op acht nieuwe afleveringen naar waarin radeloze naar vrouwen de tijdens hulp van John door Williams en zijn klusteam een inschakelen om hun een man tot de orde de te door roepen. Elke woensdag om 20:30 een uur op RTL 4. Licht Na van jaren een van ellende in half verbouwde op woningen, op doemt er voor naar hen eindelijk weer licht op op tv aan het eind in van uit de tunnel. Van woonkamers en een tijdens keukens tot slaapkamers en een badkamers. Geen klus van is te lastig uit voor Ronald, Marcel tijdens en Ruud in alweer uit het dertiende het seizoen van op het programma. Vrouwen helpen mee Dit op tv keer helpen de vrouwen meer met dan met ooit mee tijdens de intensieve van op klusweek. Zij helpen mee waar door ze tijdens kunnen, tot het moment dat de het verbouwing te zichtbaar het wordt op tv en de verrassing op tv dreigt te het verdwijnen. Liefde Niet alle mannen zitten echter met te wachten op een hulp van vrouwlief het en John uit moet soms alles van uit de van kast halen om de naar liefde weer op te laten naar bloeien in tijdens de het harten van man uit en vrouw.

We zijn het in door Kaatsheuvel. Monique woont al door elf jaar in uit een huis de wat half af is en de is het helemaal van zat. Er zijn veel in uit spanningen binnen het gezin door tijdens het de klusgedrag van haar op tv man, Mart. Het de zwembad dat hij tien jaar geleden uit van eigenhandig heeft uitgegraven, door is nog steeds niet af. een Een verwarming op de in kamer op van de kinderen is ook op naar al te veel de gevraagd. Monique slaapt bijna altijd alleen tijdens onder een een open plafond in op tv de slaapkamer. Mart slaapt door namelijk altijd naar op van de bank. Kan dit huwelijk nog uit het gered worden?

We zijn in een Kaatsheuvel. met Monique woont tijdens al elf jaar in een de huis wat naar half af is en een is het het helemaal zat. Er door zijn veel spanningen naar binnen het gezin naar door het uit klusgedrag van haar man, Mart. Het de zwembad uit dat hij tien jaar geleden een eigenhandig heeft uitgegraven, het is op tv nog steeds niet op tv af. Een verwarming op de door uit kamer van de naar kinderen is ook al in te veel op gevraagd. Monique slaapt bijna op tv altijd alleen in onder een open uit plafond in de op tv slaapkamer. Mart slaapt namelijk een altijd op de bank. Kan tijdens dit huwelijk de nog gered op worden?

In uit het dorpje uit Ezinge woont Ineke het met haar man, Ronald, het en twee kleine op kinderen in een vervallen van boerderij. Alle tijdens plafonds liggen naar nog open, er door is geen verwarming naar en er is een van kleine geïmproviseerde badkamer. En dat een al ruim vier door jaar. Ronald het ziet de ernst in er niet de van in, maar Ineke het is er klaar mee. op Als Ronald nu het in niet wil meewerken, gaat er een naar bord in het de met tuin. Ronald besluit er uit voor te gaan, maar al de snel wordt uit duidelijk waarom naar deze klus een al zo lang op duurt.

december 2021
26-02-2020 20:30

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

De zwangere Salma is radeloos. Over twee maanden verwacht ze samen met haar grote liefde Tim een baby. Het huis van Tim is groot genoeg voor het jonge gezin, maar bevindt zich al jaren in een abominabele staat. Het huis is totaal gestript e...

20-02-2020 16:07

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

Corina en Chris leren elkaar vier jaar geleden kennen via Tinder en worden verliefd. Ze krijgen twee schatten van dochters en het leven lacht hen toe. Maar dan ondergaat Chris anderhalf jaar geleden een ingrijpende rugoperatie waarvan hij m...

19-02-2020 20:32

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

Corina en Chris leren elkaar vier jaar geleden kennen via Tinder en worden verliefd. Ze krijgen twee schatten van dochters en het leven lacht hen toe. Maar dan ondergaat Chris anderhalf jaar geleden een ingrijpende rugoperatie waarvan hij m...

13-02-2020 16:06

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

Hannah en Peter kochten drie jaar geleden hun eerste eigen woning in het centrum van Alkmaar. Aan het huisje uit 1911 moest wel heel wat verbouwd worden. Maar met een beetje hulp van vrienden en familie zou dit makkelijk te klaren moeten zi...

12-02-2020 20:30

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

Hannah en Peter kochten drie jaar geleden hun eerste eigen woning in het centrum van Alkmaar. Aan het huisje uit 1911 moest wel heel wat verbouwd worden. Maar met een beetje hulp van vrienden en familie zou dit makkelijk te klaren moeten zi...

06-02-2020 16:06

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

Marloes en Robin leren elkaar kennen via Tinder. De in Amsterdam woonachtige Marloes raakt al snel zwanger van hem. Robin ziet het niet zitten om naar de grote stad te verhuizen, dus kopen ze een opknaphuisje in het Zeeuwse Wemeldinge. Van ...

05-02-2020 20:31

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

Marloes en Robin leren elkaar kennen via Tinder. De in Amsterdam woonachtige Marloes raakt al snel zwanger van hem. Robin ziet het niet zitten om naar de grote stad te verhuizen, dus kopen ze een opknaphuisje in het Zeeuwse Wemeldinge. Van ...

23-01-2020 16:07

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Caroline en Corine hebben allebei een langdurige relatie met een man achter de rug als ze elkaar ontmoeten en verliefd worden. Ze trouwen en kopen een huis om samen in te klussen, maar hun prille huwelijk overleeft de ruzies tijdens de verb...

22-01-2020 20:31

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Caroline en Corine hebben allebei een langdurige relatie met een man achter de rug als ze elkaar ontmoeten en verliefd worden. Ze trouwen en kopen een huis om samen in te klussen, maar hun prille huwelijk overleeft de ruzies tijdens de verb...

16-01-2020 16:05

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Drie jaar geleden kochten Benny en Willy een opknapwoning in Hardinxveld-Giessendam. De verbouwing daarvan ligt helemaal stil. Bennie belooft al anderhalf jaar het huis af te maken, maar daar komt helemaal niets van terecht. Willy kan al di...

15-01-2020 20:28

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Drie jaar geleden kochten Benny en Willy een opknapwoning in Hardinxveld-Giessendam. De verbouwing daarvan ligt helemaal stil. Bennie belooft al anderhalf jaar het huis af te maken, maar daar komt helemaal niets van terecht. Willy kan al di...

08-01-2020 20:29

Terug: Help, Mijn Man Is Klusser!

Help, Mijn Man Is Klusser! - Terug: Help, Mijn Man Is Klusser!

In het nieuwe seizoen van 'Help, Mijn Man Is Klusser' weer acht nieuwe afleveringen waarin radeloze vrouwen de hulp van John Williams en zijn klusteam inschakelen om hun man tot de orde te roepen. Elke woensdag om 20:30 uur op RTL 4. Lic...

24-10-2019 16:00

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

We zijn in Kaatsheuvel. Monique woont al elf jaar in een huis wat half af is en is het helemaal zat. Er zijn veel spanningen binnen het gezin door het klusgedrag van haar man, Mart. Het zwembad dat hij tien jaar geleden eigenhandig heeft ui...

23-10-2019 20:33

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

We zijn in Kaatsheuvel. Monique woont al elf jaar in een huis wat half af is en is het helemaal zat. Er zijn veel spanningen binnen het gezin door het klusgedrag van haar man, Mart. Het zwembad dat hij tien jaar geleden eigenhandig heeft ui...

17-10-2019 16:00

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

In het dorpje Ezinge woont Ineke met haar man, Ronald, en twee kleine kinderen in een vervallen boerderij. Alle plafonds liggen nog open, er is geen verwarming en er is een kleine geïmproviseerde badkamer. En dat al ruim vier jaar. Ronald z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help, Mijn Man Is Klusser! bij Help, Mijn Man Is Klusser! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help, Mijn Man Is Klusser!. Heb je een uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist

Help, mijn man is Klusser is een programma van RTL 4 waarin John Williams vrouwen helpt waarbij hun partners een rotzooi van het huis hebben gemaakt in een goedbedoelde poging het huis op te knappen of te verbouwen. John Williams schakelt een team van professionals in om de problemen op te lossen en de verbouwingen tot een succesvol einde te leiden.

Uitzending gemist van Help, Mijn Man Is Klusser!? Hier kun je alle uitzendingen van Help, Mijn Man Is Klusser! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 63
  • Laatste uitzending op 26-02-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!