Programma gemist?

Seizoen 12 - door Aflevering 7 op - uit Realityprogramma waarin hulp op tv wordt geboden aan wanhopige vrouwen met van doe-het-zelvers. We zijn dit een op tv keer in Lelystad. Emmylou is op tv daar bij haar naar nieuwe liefde, Ruud, ingetrokken. de Dit was de op van voorwaarde dat zijn huis klaar zou op tv zijn voor haar op komst. Ruud woont het namelijk al van zeven door jaar in een met huis dat half af op is. Maar zijn beloftes aan met haar waren slechts op tv het mooie praatjes, want er is nog door helemaal niets de gedaan. En dat is op niet het enige in waar hij over naar gelogen naar heeft.

In tijdens Smilde staat Patricia al met uit een been naar buiten de deur. Zij tijdens woont met een haar twee jonge met kinderen in al jaren in het puin. De door kinderkamers zijn op tv niet af en op daarom tijdens slapen zij al jaren op een op matrasje in de uit kamer van in hun ouders. Patricia wil naar dat er in nu echt wat op gaat met gebeuren, anders pakt naar ze haar koffers. Met veel in tegenzin neemt hij haar het man, met Thore, de hulp aan. Maar op tv dat is het niet voor uit lang.

In Smilde staat door Patricia al met van een been buiten op de deur. de Zij woont met naar haar tijdens twee jonge kinderen op tv al jaren in het in puin. De een kinderkamers zijn niet tijdens af en daarom slapen zij in al jaren op een uit matrasje in door de kamer van naar hun ouders. Patricia een wil dat er nu naar echt wat gaat op het gebeuren, anders pakt ze van haar koffers. Met veel tegenzin op tv neemt hij van haar man, Thore, met de tijdens hulp aan. Maar dat tijdens is niet voor op lang.

De 100e aflevering in het speelt zich af in op tv het dorpje Hemrik in het Friesland. Al in elf jaar een woont Tiny met door man en dochter in met een huis waar tijdens het op alle op tv fronten aan liefde ontbreekt. door Er is tijdens nooit iets in aan het huis uit gedaan. Het is koud en heel het vies. De met relatie tussen naar Tiny en haar de man staat ook naar op springen. Schoonzus naar Anita heeft tijdens het stel opgegeven.

De 100e op aflevering op tv speelt zich af op tv in het dorpje Hemrik door in Friesland. Al elf door jaar woont Tiny met op man en dochter een in een huis naar met waar het op een alle fronten aan liefde ontbreekt. de Er is het nooit iets aan van het huis gedaan. door Het is koud met en heel met vies. De relatie tussen Tiny tijdens en haar man staat de de ook op springen. Schoonzus Anita heeft naar tijdens het stel opgegeven.

De door 41-jarige Diane woont al drie tijdens jaar in een een tijdens oude dijkwoning in Boskoop waar nog een heel veel uit aan moet een gebeuren. Ze tijdens heeft het gevoel dat naar haar man, uit Jurrien, helemaal niet kan klussen. Het tijdens plafond boven naar de keuken de ligt er al jaren uit een en van het lekt. Het tijdens water loopt zo het via de afzuiger de de pannen in. Diane durft in haar van man niet te confronteren, omdat in ze bang is in uit voor zijn reactie. Maar dan blijkt tijdens haar man naar een ontzettende op teamplayer, die wel degelijk tijdens kan klussen. Wat is naar hier in gaande?

De 41-jarige Diane met woont op tv al drie op jaar in een oude de dijkwoning in Boskoop waar het nog heel veel aan tijdens een moet gebeuren. Ze heeft het gevoel het het dat haar man, naar Jurrien, helemaal niet op tv kan klussen. Het plafond boven van de keuken ligt er op op tv al jaren uit en het lekt. door Het water door loopt zo op tv via de in afzuiger de pannen in. door Diane durft haar het man niet te door confronteren, omdat ze op bang is voor zijn reactie. het Maar dan met blijkt haar een man een van ontzettende teamplayer, die wel degelijk een kan klussen. naar Wat is tijdens hier gaande?

We de zijn in Kaatsheuvel. Monique woont het al elf jaar de in een de huis wat het half af is en is met het met helemaal zat. Er op tv zijn veel spanningen binnen met het gezin de door het klusgedrag van door haar man, Mart. tijdens Het zwembad dat hij op tien van jaar geleden eigenhandig heeft van uitgegraven, is nog de steeds niet af. op tv Een naar verwarming op de kamer van met de kinderen is door ook al op tv te veel gevraagd. Monique slaapt in een bijna altijd alleen onder een van open plafond in de een slaapkamer. in Mart slaapt namelijk altijd op tv op de bank. een Kan op tv dit huwelijk nog gered tijdens worden?

We zijn van in Kaatsheuvel. Monique met woont in al elf jaar in een op tv huis wat op half af het is en is het helemaal zat. naar op Er zijn veel spanningen binnen van het gezin tijdens door het klusgedrag van haar tijdens het man, Mart. Het zwembad dat uit hij tien jaar geleden de de eigenhandig heeft uitgegraven, is nog een steeds uit niet af. Een verwarming op op de naar kamer van de kinderen de is ook al te tijdens veel gevraagd. op tv Monique slaapt bijna altijd alleen met onder een het open plafond in de een op tv slaapkamer. Mart slaapt namelijk altijd uit op de bank. Kan de op dit huwelijk nog gered het worden?

In het dorpje op Ezinge woont met Ineke met naar haar man, Ronald, en uit twee kleine kinderen in de een vervallen het boerderij. Alle plafonds liggen een van nog open, er de is geen verwarming van en er is een in kleine geïmproviseerde badkamer. van En dat al ruim vier op tv jaar. Ronald ziet naar het de ernst er niet van uit in, maar op Ineke is er klaar mee. op Als het Ronald nu naar niet wil meewerken, gaat er van een bord in op tv de tuin. Ronald besluit in er met voor te gaan, maar het al snel het wordt duidelijk waarom deze klus de al zo met lang op duurt.

In het dorpje tijdens Ezinge het woont Ineke met uit haar man, Ronald, en op twee naar kleine kinderen in een een vervallen boerderij. Alle plafonds liggen tijdens nog open, er uit met is geen verwarming en er op tv is een kleine uit geïmproviseerde badkamer. En op dat al ruim naar vier jaar. Ronald naar ziet de ernst er uit op niet van in, tijdens maar Ineke is er klaar uit mee. uit Als Ronald nu niet in wil meewerken, het gaat er een bord in in de tuin. naar Ronald besluit op er voor te gaan, maar op al snel wordt duidelijk van waarom de deze klus al naar zo lang tijdens duurt.

Het team reist tijdens af naar in Ammerzoden. het De 55-jarige Ine woont al tweeënhalf tijdens door jaar in een bouwput, uit en dat in terwijl ze een op tv ernstige auto-immuunziekte heeft. Ze is de de wanhoop het nabij, maar op tv gelukkig grijpt haar man, de Richard, de hulp met beide uit handen aan. Terwijl het de klussers en uit Richard dag en van tijdens nacht doorwerken om de een mooie en schone plek het voor Ine te creëren, met met ontpopt zij zich tijdens als een ware tijdens controlfreak.

Elf een seizoenen, bijna honderd van afleveringen en even zoveel door verbouwingen het later zijn er nog steeds heel naar een veel wanhopige vrouwen door die de hulp door inschakelen van John Williams en het op klusteam, omdat het zij op in een bouwval moeten van leven. Ze door zien geen uitweg meer en een hopen op tv dat het team van tijdens 'Help, Mijn Man in Is Klusser!' ervoor de zorgt dat het er weer een tijdens beetje lucht komt in hun relatie. een door De vaste vaklieden in Marcel, Ronald en Ruud zetten de de goedbedoelende klusbaas aan tijdens het werk door en op proberen samen in een week op het onmogelijke in waar te uit maken. Het nieuwe seizoen van uit 'Help, Mijn Man Is naar door Klusser!' is elke donderdag om naar 20:30 uit uur te zien uit op RTL 4. In de met eerste aflevering reizen ze naar af naar Ammerzoden. in De uit 55-jarige Ine woont al 2,5 uit jaar in een bouwput het en de dat terwijl ze tijdens een ernstige auto-immuun ziekte heeft. met Ze is op de wanhoop nabij, maar naar op tv gelukkig grijpt haar man uit Richard de hulp een met beide handen aan. Terwijl naar de klussers op tv en op Richard dag en nacht doorwerken op om een mooie, schone tijdens plek voor op Ine naar te creëren, ontpopt zij op tv zich als door controle freak en dat valt de niet goede in aarde.

Ingrid wil in met Frits en op tv al op hun kinderen gaan samenwonen. Maar Frits naar woont al met tien jaar door in een troosteloze het ruïne. Het uit huis heeft geen van keuken, badkamer of werkende wc. Toch de logeren zijn uit zoons hier ieder met weekend. Ingrid is radeloos in en eist een dat Frits eindelijk op tv zijn verantwoordelijkheid neemt. Ze op tv schakelt naar John en het klusteam uit in.

Dolblij door waren Lamyna in en Stephan toen tijdens ze drie jaar geleden op tv eindelijk hun intrek door namen in in hun droomhuis. Maar door ondanks de levensgevaarlijke situatie in het tijdens tijdens koude huis staat de verbouwing tijdens helemaal tijdens stil. In een ultieme poging om een eindelijk tijdens tot de lakse Stephan naar door de te dringen, schakelt Lamyna van John in. Al gauw het blijkt het huis niet naar de enige van klus.

december 2018
13-12-2018 20:33

Help, Mijn Man Is Klusser!

Help, Mijn Man Is Klusser! - Help, Mijn Man Is Klusser!

Seizoen 12 - Aflevering 7 - Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. We zijn dit keer in Lelystad. Emmylou is daar bij haar nieuwe liefde, Ruud, ingetrokken. Dit was op voorwaarde dat zijn huis ...

07-12-2018 16:00

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

In Smilde staat Patricia al met een been buiten de deur. Zij woont met haar twee jonge kinderen al jaren in het puin. De kinderkamers zijn niet af en daarom slapen zij al jaren op een matrasje in de kamer van hun ouders. Patricia wil dat er...

06-12-2018 20:33

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

In Smilde staat Patricia al met een been buiten de deur. Zij woont met haar twee jonge kinderen al jaren in het puin. De kinderkamers zijn niet af en daarom slapen zij al jaren op een matrasje in de kamer van hun ouders. Patricia wil dat er...

30-11-2018 16:02

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

De 100e aflevering speelt zich af in het dorpje Hemrik in Friesland. Al elf jaar woont Tiny met man en dochter in een huis waar het op alle fronten aan liefde ontbreekt. Er is nooit iets aan het huis gedaan. Het is koud en heel vies. De rel...

29-11-2018 20:33

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

De 100e aflevering speelt zich af in het dorpje Hemrik in Friesland. Al elf jaar woont Tiny met man en dochter in een huis waar het op alle fronten aan liefde ontbreekt. Er is nooit iets aan het huis gedaan. Het is koud en heel vies. De rel...

23-11-2018 16:02

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

De 41-jarige Diane woont al drie jaar in een oude dijkwoning in Boskoop waar nog heel veel aan moet gebeuren. Ze heeft het gevoel dat haar man, Jurrien, helemaal niet kan klussen. Het plafond boven de keuken ligt er al jaren uit en het lekt...

22-11-2018 20:34

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

De 41-jarige Diane woont al drie jaar in een oude dijkwoning in Boskoop waar nog heel veel aan moet gebeuren. Ze heeft het gevoel dat haar man, Jurrien, helemaal niet kan klussen. Het plafond boven de keuken ligt er al jaren uit en het lekt...

16-11-2018 16:01

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

We zijn in Kaatsheuvel. Monique woont al elf jaar in een huis wat half af is en is het helemaal zat. Er zijn veel spanningen binnen het gezin door het klusgedrag van haar man, Mart. Het zwembad dat hij tien jaar geleden eigenhandig heeft ui...

15-11-2018 20:33

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

We zijn in Kaatsheuvel. Monique woont al elf jaar in een huis wat half af is en is het helemaal zat. Er zijn veel spanningen binnen het gezin door het klusgedrag van haar man, Mart. Het zwembad dat hij tien jaar geleden eigenhandig heeft ui...

09-11-2018 16:02

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

In het dorpje Ezinge woont Ineke met haar man, Ronald, en twee kleine kinderen in een vervallen boerderij. Alle plafonds liggen nog open, er is geen verwarming en er is een kleine geïmproviseerde badkamer. En dat al ruim vier jaar. Ronald z...

08-11-2018 20:33

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

In het dorpje Ezinge woont Ineke met haar man, Ronald, en twee kleine kinderen in een vervallen boerderij. Alle plafonds liggen nog open, er is geen verwarming en er is een kleine geïmproviseerde badkamer. En dat al ruim vier jaar. Ronald z...

02-11-2018 16:01

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Het team reist af naar Ammerzoden. De 55-jarige Ine woont al tweeënhalf jaar in een bouwput, en dat terwijl ze een ernstige auto-immuunziekte heeft. Ze is de wanhoop nabij, maar gelukkig grijpt haar man, Richard, de hulp met beide handen aa...

01-11-2018 20:32

Terug: Help, Mijn Man Is Klusser!

Help, Mijn Man Is Klusser! - Terug: Help, Mijn Man Is Klusser!

Elf seizoenen, bijna honderd afleveringen en even zoveel verbouwingen later zijn er nog steeds heel veel wanhopige vrouwen die de hulp inschakelen van John Williams en het klusteam, omdat zij in een bouwval moeten leven. Ze zien geen uitweg...

10-07-2018 20:35

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

Ingrid wil met Frits en al hun kinderen gaan samenwonen. Maar Frits woont al tien jaar in een troosteloze ruïne. Het huis heeft geen keuken, badkamer of werkende wc. Toch logeren zijn zoons hier ieder weekend. Ingrid is radeloos en eist dat...

03-07-2018 20:33

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

Dolblij waren Lamyna en Stephan toen ze drie jaar geleden eindelijk hun intrek namen in hun droomhuis. Maar ondanks de levensgevaarlijke situatie in het koude huis staat de verbouwing helemaal stil. In een ultieme poging om eindelijk tot de...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help, Mijn Man Is Klusser! bij Help, Mijn Man Is Klusser! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help, Mijn Man Is Klusser!. Heb je een uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist

Help, mijn man is Klusser is een programma van RTL 4 waarin John Williams vrouwen helpt waarbij hun partners een rotzooi van het huis hebben gemaakt in een goedbedoelde poging het huis op te knappen of te verbouwen. John Williams schakelt een team van professionals in om de problemen op te lossen en de verbouwingen tot een succesvol einde te leiden.

Uitzending gemist van Help, Mijn Man Is Klusser!? Hier kun je alle uitzendingen van Help, Mijn Man Is Klusser! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 13-12-2018 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord