Programma gemist?

We zijn door in van Kaatsheuvel. Monique woont al uit elf jaar in een een huis wat naar half af is een en is op het helemaal zat. naar Er zijn veel van spanningen binnen het gezin door het met van klusgedrag van haar man, door Mart. Het zwembad dat op hij tien jaar geleden van naar eigenhandig heeft uitgegraven, het is nog steeds tijdens niet af. Een uit verwarming op de kamer de van de kinderen een is ook al te veel in uit gevraagd. Monique slaapt tijdens bijna altijd alleen onder een in open naar plafond in de het slaapkamer. Mart slaapt namelijk in altijd op de bank. Kan in dit huwelijk nog van in gered worden?

We op tv zijn in het Kaatsheuvel. Monique woont al elf jaar van in met een huis naar wat half af de is en is het helemaal zat. met Er een zijn veel spanningen binnen het uit gezin door het met klusgedrag van haar tijdens man, Mart. op tv Het naar zwembad dat hij tien jaar met geleden eigenhandig heeft door uitgegraven, is door nog steeds niet af. in Een verwarming op met de kamer van de door kinderen is de ook al naar te veel gevraagd. Monique slaapt op bijna altijd in alleen op tv onder een open plafond in de de slaapkamer. in Mart slaapt de namelijk altijd op de bank. Kan in dit tijdens huwelijk nog gered op worden?

In het naar dorpje Ezinge naar woont Ineke met haar van man, naar Ronald, en twee kleine kinderen de in een in vervallen boerderij. Alle plafonds de liggen nog open, tijdens er is op geen verwarming en in er is een door kleine geïmproviseerde badkamer. En dat op in al ruim vier jaar. Ronald ziet op de ernst van er een niet van in, maar Ineke de is er het klaar mee. Als Ronald de nu niet tijdens wil meewerken, tijdens gaat er een bord in de een tuin. het Ronald besluit er voor te op door gaan, maar al snel wordt met duidelijk waarom deze klus door het al zo lang met duurt.

In het tijdens dorpje Ezinge woont Ineke op met haar man, met op tv Ronald, en twee met kleine kinderen in een de vervallen boerderij. Alle door plafonds liggen nog open, er door is geen van verwarming naar en er is een door kleine geïmproviseerde badkamer. door En dat al ruim in vier jaar. op Ronald ziet de ernst naar er niet de van in, de maar Ineke is er op tv klaar mee. Als Ronald nu van niet naar wil meewerken, gaat naar er een bord in de van naar tuin. Ronald besluit er voor in te gaan, maar van al een snel wordt duidelijk waarom in deze klus al zo naar lang op duurt.

Ellen logeert al op tv met drie jaar bij haar schoonmoeder, naar omdat haar vriend Mathieu een weigert hun bouwvallige met koophuis met bewoonbaar te maken. John door Williams zet Mathieu aan het tijdens het werk en stuurt Ellen door naar een een hotel. Dat tijdens valt compleet verkeerd bij Mathieu. naar Zijn tegenzin met slaat om door in woede en leidt naar zelfs tot heftige uitspraken gericht de tijdens aan zijn vriendin. naar John maakt zich grote zorgen. Komt het dit nog wel in naar goed?

Het op team reist af naar naar Ammerzoden. De 55-jarige naar Ine woont al op tv tweeënhalf met jaar in een bouwput, met en dat terwijl ze een uit ernstige auto-immuunziekte heeft. de op Ze is de wanhoop nabij, door maar gelukkig grijpt haar op tv tijdens man, Richard, de hulp met met beide handen aan. op Terwijl de de klussers en Richard dag het en tijdens nacht doorwerken om op een mooie en de schone plek voor Ine door te creëren, ontpopt tijdens zij zich als een de ware uit controlfreak.

De uit 41-jarige Diane woont al drie het de jaar in een oude dijkwoning een in Boskoop waar nog een in heel veel aan moet gebeuren. Ze uit heeft van het gevoel naar dat haar man, Jurrien, uit helemaal niet op tv kan klussen. Het plafond boven op de keuken ligt er met al jaren op uit en van het lekt. Het een water loopt op zo via de afzuiger de uit pannen op tv in. Diane durft haar man niet in te confronteren, omdat met ze bang is naar voor zijn reactie. het Maar in dan blijkt op tv haar man een ontzettende teamplayer, een die wel degelijk kan een klussen. Wat is naar hier in gaande?

De van 41-jarige Diane woont al uit drie met jaar in een oude dijkwoning in van Boskoop waar in nog heel veel aan op in moet gebeuren. Ze heeft het gevoel uit door dat haar man, door Jurrien, helemaal niet naar kan klussen. Het plafond tijdens boven de keuken ligt er een al jaren uit naar en op het lekt. op Het water loopt zo via de op tv afzuiger de door pannen in. Diane op tv durft haar man niet op tv te confronteren, omdat een ze van bang is voor zijn met reactie. Maar dan blijkt uit door haar man een op tv ontzettende teamplayer, die met wel degelijk kan klussen. Wat met is hier het gaande?

Al negen een jaar lang wacht het Renate van op een fatsoenlijke op badkamer. De ruzies met hierover met haar man Huub lopen de zo van hoog op dat Huub er naar genoeg van heeft. op Een op tv paar dagen voor de komst het van John en uit het klusteam verlaat met hij het huis. tijdens Valt hier op nog wat te op tv redden?

Al een negen jaar lang wacht Renate van op een fatsoenlijke op badkamer. van De ruzies hierover met haar uit man tijdens Huub lopen zo hoog op van dat tijdens Huub er genoeg van heeft. het Een door paar dagen voor de door komst van John en het het klusteam op verlaat hij het naar huis. in Valt hier nog wat te door redden?

Annemarie op en Nick op leven al jaren met hun het twee jonge met kinderen in een kille door garage. een Nick heeft hun ruime villa namelijk door helemaal op tv gestript en boekt totaal geen op tv vooruitgang meer. van Annemarie is het tijdens zat op tv om met emmers de wc naar door te spoelen en door de kinderen een te uit wassen in een speciekuip. Tijd om door John Williams een en het klusteam in van te op schakelen.

Annemarie en Nick met leven al door jaren met hun tijdens twee jonge kinderen in een van een kille garage. Nick heeft hun naar ruime naar villa namelijk naar helemaal gestript en boekt totaal een geen vooruitgang meer. Annemarie tijdens is het zat uit tijdens om met emmers de wc het door te van spoelen en uit de kinderen te wassen in door een speciekuip. Tijd een om tijdens John Williams en het klusteam een in te uit schakelen.

Laura loopt al een jaren door weer naar en wind naar op het buiten om in een koude blokhut de te douchen, van sinds uit hun vorige woonark vier jaar geleden de afbrandde. Laura met heeft haar leven door in Zeeland een achter gelaten een om te kamperen bij door Oscar. Ze heeft er met genoeg van, maar krijgt naar Oscar het niet aan het klussen. Lukt van het van John wel uit om Oscar te uit overtuigen?

Laura de loopt al jaren door uit weer en een wind naar buiten om in in een een koude blokhut te douchen, met sinds de hun vorige woonark vier de jaar geleden een afbrandde. Laura heeft haar op leven in op Zeeland achter gelaten om op tv te kamperen bij Oscar. Ze naar heeft er de genoeg van, maar van krijgt Oscar niet tijdens aan het klussen. op tv Lukt naar het John wel tijdens om Oscar te van overtuigen?

Ingrid uit wil met Frits en tijdens al hun kinderen gaan met tijdens samenwonen. Maar Frits woont al tijdens tien jaar in een op tv troosteloze ruïne. op Het huis heeft uit geen keuken, badkamer op tv of door werkende wc. Toch logeren van zijn zoons hier tijdens ieder weekend. Ingrid is radeloos van en eist tijdens dat Frits eindelijk zijn op verantwoordelijkheid neemt. Ze van van schakelt John en tijdens het klusteam in.

december 2019
24-10-2019 16:00

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

We zijn in Kaatsheuvel. Monique woont al elf jaar in een huis wat half af is en is het helemaal zat. Er zijn veel spanningen binnen het gezin door het klusgedrag van haar man, Mart. Het zwembad dat hij tien jaar geleden eigenhandig heeft ui...

23-10-2019 20:33

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

We zijn in Kaatsheuvel. Monique woont al elf jaar in een huis wat half af is en is het helemaal zat. Er zijn veel spanningen binnen het gezin door het klusgedrag van haar man, Mart. Het zwembad dat hij tien jaar geleden eigenhandig heeft ui...

17-10-2019 16:00

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

In het dorpje Ezinge woont Ineke met haar man, Ronald, en twee kleine kinderen in een vervallen boerderij. Alle plafonds liggen nog open, er is geen verwarming en er is een kleine geïmproviseerde badkamer. En dat al ruim vier jaar. Ronald z...

16-10-2019 20:35

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

In het dorpje Ezinge woont Ineke met haar man, Ronald, en twee kleine kinderen in een vervallen boerderij. Alle plafonds liggen nog open, er is geen verwarming en er is een kleine geïmproviseerde badkamer. En dat al ruim vier jaar. Ronald z...

09-10-2019 20:33

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Ellen logeert al drie jaar bij haar schoonmoeder, omdat haar vriend Mathieu weigert hun bouwvallige koophuis bewoonbaar te maken. John Williams zet Mathieu aan het werk en stuurt Ellen naar een hotel. Dat valt compleet verkeerd bij Mathieu....

02-10-2019 20:33

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Het team reist af naar Ammerzoden. De 55-jarige Ine woont al tweeënhalf jaar in een bouwput, en dat terwijl ze een ernstige auto-immuunziekte heeft. Ze is de wanhoop nabij, maar gelukkig grijpt haar man, Richard, de hulp met beide handen aa...

30-08-2019 16:01

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

De 41-jarige Diane woont al drie jaar in een oude dijkwoning in Boskoop waar nog heel veel aan moet gebeuren. Ze heeft het gevoel dat haar man, Jurrien, helemaal niet kan klussen. Het plafond boven de keuken ligt er al jaren uit en het lekt...

29-08-2019 20:34

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

De 41-jarige Diane woont al drie jaar in een oude dijkwoning in Boskoop waar nog heel veel aan moet gebeuren. Ze heeft het gevoel dat haar man, Jurrien, helemaal niet kan klussen. Het plafond boven de keuken ligt er al jaren uit en het lekt...

23-08-2019 16:03

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Al negen jaar lang wacht Renate op een fatsoenlijke badkamer. De ruzies hierover met haar man Huub lopen zo hoog op dat Huub er genoeg van heeft. Een paar dagen voor de komst van John en het klusteam verlaat hij het huis. Valt hier nog wat ...

22-08-2019 20:33

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Al negen jaar lang wacht Renate op een fatsoenlijke badkamer. De ruzies hierover met haar man Huub lopen zo hoog op dat Huub er genoeg van heeft. Een paar dagen voor de komst van John en het klusteam verlaat hij het huis. Valt hier nog wat ...

16-08-2019 16:09

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Annemarie en Nick leven al jaren met hun twee jonge kinderen in een kille garage. Nick heeft hun ruime villa namelijk helemaal gestript en boekt totaal geen vooruitgang meer. Annemarie is het zat om met emmers de wc door te spoelen en de ki...

15-08-2019 20:34

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Annemarie en Nick leven al jaren met hun twee jonge kinderen in een kille garage. Nick heeft hun ruime villa namelijk helemaal gestript en boekt totaal geen vooruitgang meer. Annemarie is het zat om met emmers de wc door te spoelen en de ki...

09-08-2019 16:02

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

Laura loopt al jaren door weer en wind naar buiten om in een koude blokhut te douchen, sinds hun vorige woonark vier jaar geleden afbrandde. Laura heeft haar leven in Zeeland achter gelaten om te kamperen bij Oscar. Ze heeft er genoeg van, ...

08-08-2019 20:35

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

Laura loopt al jaren door weer en wind naar buiten om in een koude blokhut te douchen, sinds hun vorige woonark vier jaar geleden afbrandde. Laura heeft haar leven in Zeeland achter gelaten om te kamperen bij Oscar. Ze heeft er genoeg van, ...

02-08-2019 16:11

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

Ingrid wil met Frits en al hun kinderen gaan samenwonen. Maar Frits woont al tien jaar in een troosteloze ruïne. Het huis heeft geen keuken, badkamer of werkende wc. Toch logeren zijn zoons hier ieder weekend. Ingrid is radeloos en eist dat...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help, Mijn Man Is Klusser! bij Help, Mijn Man Is Klusser! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help, Mijn Man Is Klusser!. Heb je een uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist

Help, mijn man is Klusser is een programma van RTL 4 waarin John Williams vrouwen helpt waarbij hun partners een rotzooi van het huis hebben gemaakt in een goedbedoelde poging het huis op te knappen of te verbouwen. John Williams schakelt een team van professionals in om de problemen op te lossen en de verbouwingen tot een succesvol einde te leiden.

Uitzending gemist van Help, Mijn Man Is Klusser!? Hier kun je alle uitzendingen van Help, Mijn Man Is Klusser! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 51
  • Laatste uitzending op 24-10-2019 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!