Programma gemist?

Laura tijdens loopt al jaren door weer het en wind met naar buiten tijdens om in uit een koude blokhut van te douchen, sinds hun met vorige woonark vier jaar in geleden afbrandde. Laura heeft op haar leven in op Zeeland achter tijdens gelaten om uit te kamperen bij Oscar. het Ze heeft er genoeg op tv uit van, maar krijgt Oscar niet aan de het in klussen. Lukt tijdens het John wel om tijdens Oscar te in overtuigen?

Jacqueline het en Willem wonen samen door met van hun drie puberzonen al het vijf jaar in een schuur. in uit Hun zonen slapen op tv al die tijd met elkaar op door een kamer door en uit hebben nul privacy. Als Jacqueline naar van op tv buiten kijkt, ziet in ze een prachtig door huis staan. Maar het moment op tv waarop in ze dat gaan betrekken, op lijkt nog uit erg ver weg.

Jacqueline in en Willem wonen het samen met hun drie op tv puberzonen tijdens al vijf jaar in een uit schuur. Hun zonen naar slapen op al die tijd met elkaar op met een een kamer en hebben op tv nul privacy. Als een Jacqueline naar buiten kijkt, ziet de op ze een prachtig huis de staan. Maar het van moment waarop ze op dat gaan door betrekken, lijkt nog erg ver naar weg.

We zijn dit van keer in met Lelystad. Emmylou een is daar bij naar haar nieuwe liefde, op Ruud, ingetrokken. Dit uit was op een voorwaarde dat zijn tijdens huis klaar zou zijn voor door haar komst. de Ruud woont namelijk al zeven op jaar in van een met huis dat half af is. Maar uit zijn beloftes aan de haar een waren slechts mooie praatjes, tijdens want er uit is nog helemaal een niets gedaan. En dat op is niet het enige tijdens in waar hij over gelogen van heeft.

We tijdens zijn dit keer de in Lelystad. Emmylou is op daar bij haar naar nieuwe liefde, Ruud, ingetrokken. door op tv Dit was op voorwaarde dat zijn in huis klaar zou van zijn voor op tv haar komst. Ruud woont uit naar namelijk al zeven jaar in op een huis dat op half naar af is. Maar zijn beloftes aan op haar op waren slechts mooie praatjes, want de er is nog in helemaal niets gedaan. op En dat is op niet het tijdens enige waar uit hij over de gelogen heeft.

In naar Smilde staat Patricia al met het een been buiten door de de deur. Zij woont een met haar twee jonge kinderen het naar al jaren in in het puin. De kinderkamers zijn niet op af en op daarom slapen een zij al op jaren op een matrasje van in de met kamer van hun ouders. de Patricia wil dat er nu in echt wat naar gaat gebeuren, anders de pakt ze haar de koffers. Met veel tegenzin van neemt door hij haar man, Thore, de door hulp aan. Maar de dat is niet van voor van lang.

In Smilde staat het Patricia met al met een been door buiten van de deur. Zij woont met een haar twee jonge kinderen in al naar jaren in het door puin. De kinderkamers van zijn niet af in en daarom slapen zij al tijdens jaren op een met het matrasje in de kamer op van hun ouders. in Patricia wil de dat er nu echt de wat gaat gebeuren, anders uit pakt met ze haar koffers. Met veel tegenzin tijdens neemt hij haar een man, Thore, op tv de hulp tijdens aan. Maar dat is op niet voor van lang.

De 100e aflevering door speelt zich een af het in het dorpje Hemrik in Friesland. naar Al elf op tv jaar woont Tiny het met man en dochter met in een door huis waar het op in alle fronten naar aan op liefde ontbreekt. Er is in nooit iets aan met het huis gedaan. tijdens Het is koud een en heel in vies. De relatie tussen in Tiny en haar man staat naar ook op tijdens springen. Schoonzus het Anita heeft het naar stel opgegeven.

De 100e uit aflevering speelt van zich af een in het dorpje Hemrik in Friesland. door Al op elf jaar woont in Tiny met man en dochter op in in een huis het waar het op alle fronten uit aan liefde ontbreekt. Er in is het nooit iets door aan het huis gedaan. in Het is koud en heel het vies. van De relatie tussen Tiny en de haar man staat met ook op springen. de Schoonzus Anita heeft naar het stel in opgegeven.

De naar 41-jarige Diane woont al drie in jaar op tv in een oude het dijkwoning in Boskoop door waar nog heel veel aan naar moet gebeuren. Ze een heeft met het gevoel tijdens dat haar man, Jurrien, helemaal door niet kan klussen. van Het plafond boven de door keuken ligt in er al het jaren uit en het op tv lekt. Het water loopt naar zo via de op afzuiger de pannen van op tv in. Diane durft haar naar man niet te het confronteren, omdat ze bang is een voor zijn reactie. tijdens Maar dan blijkt in tijdens haar man een ontzettende van teamplayer, die naar wel degelijk kan klussen. op tv Wat is hier naar gaande?

De 41-jarige naar Diane woont het al drie jaar van in een oude door dijkwoning in Boskoop waar nog een heel veel aan van moet gebeuren. naar Ze heeft het gevoel van dat in haar man, Jurrien, helemaal niet uit kan klussen. met Het plafond het boven de keuken ligt met er al jaren uit het tijdens en het lekt. de Het water loopt zo via het de afzuiger door de pannen het in. Diane durft haar man niet uit te de confronteren, omdat ze bang door is voor zijn van reactie. Maar dan door blijkt haar man een het naar ontzettende teamplayer, die wel tijdens degelijk kan klussen. Wat is uit uit hier gaande?

We zijn door in Kaatsheuvel. Monique in woont al door elf jaar in met een huis wat tijdens half af is en naar is op tv het helemaal zat. Er zijn de veel spanningen binnen door het naar gezin door het klusgedrag van haar tijdens man, Mart. Het het zwembad dat de hij door tien jaar geleden eigenhandig heeft uitgegraven, de het is nog steeds niet het af. Een verwarming op de met kamer door van de kinderen is ook op al te het veel gevraagd. Monique slaapt de bijna een altijd alleen onder door een open plafond in door de op tv slaapkamer. Mart slaapt namelijk op altijd op de bank. door Kan dit op huwelijk nog op tv gered worden?

We met zijn in een Kaatsheuvel. Monique woont al elf in jaar in het een huis wat half door af is op tv en is het helemaal naar zat. Er zijn uit veel spanningen binnen naar het gezin door met het klusgedrag met van haar man, Mart. in Het zwembad het dat hij tien jaar geleden in eigenhandig heeft uitgegraven, van is naar nog steeds niet af. een Een op tv verwarming op de uit kamer van de kinderen van is ook al van te veel gevraagd. op tv Monique slaapt naar bijna altijd alleen onder een open van plafond tijdens in de slaapkamer. op Mart slaapt namelijk altijd op op de bank. de Kan dit huwelijk nog op gered op tv worden?

In op tv het dorpje Ezinge woont Ineke door met haar een man, op Ronald, en twee kleine kinderen met in een vervallen een boerderij. op tv Alle plafonds liggen nog open, op er is in geen verwarming uit en er is een kleine geïmproviseerde van naar badkamer. En dat al ruim op tv vier jaar. Ronald ziet met de een ernst er niet op tv van in, maar Ineke is het er klaar een mee. Als Ronald nu de niet wil van meewerken, met gaat er een bord de in de tuin. Ronald met besluit er met voor te gaan, maar in al snel wordt het duidelijk waarom deze klus met al zo de lang naar duurt.

In door het dorpje Ezinge woont naar Ineke met van haar man, Ronald, en twee uit naar kleine kinderen in naar een vervallen boerderij. het Alle plafonds liggen nog open, er in is geen door verwarming van en er is een naar kleine geïmproviseerde de badkamer. En dat al van ruim vier jaar. Ronald ziet naar de ernst een er niet van in, uit van maar Ineke is er de klaar mee. Als Ronald nu in op tv niet wil meewerken, gaat er op een bord door in de tuin. Ronald uit besluit er een voor te gaan, maar in al snel wordt een duidelijk de waarom deze klus al zo tijdens lang de duurt.

februari 2019
22-01-2019 21:33

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

Laura loopt al jaren door weer en wind naar buiten om in een koude blokhut te douchen, sinds hun vorige woonark vier jaar geleden afbrandde. Laura heeft haar leven in Zeeland achter gelaten om te kamperen bij Oscar. Ze heeft er genoeg van, ...

21-12-2018 15:59

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

Jacqueline en Willem wonen samen met hun drie puberzonen al vijf jaar in een schuur. Hun zonen slapen al die tijd met elkaar op een kamer en hebben nul privacy. Als Jacqueline naar buiten kijkt, ziet ze een prachtig huis staan. Maar het mom...

20-12-2018 20:34

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

Jacqueline en Willem wonen samen met hun drie puberzonen al vijf jaar in een schuur. Hun zonen slapen al die tijd met elkaar op een kamer en hebben nul privacy. Als Jacqueline naar buiten kijkt, ziet ze een prachtig huis staan. Maar het mom...

14-12-2018 16:00

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

We zijn dit keer in Lelystad. Emmylou is daar bij haar nieuwe liefde, Ruud, ingetrokken. Dit was op voorwaarde dat zijn huis klaar zou zijn voor haar komst. Ruud woont namelijk al zeven jaar in een huis dat half af is. Maar zijn beloftes aa...

13-12-2018 20:35

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

We zijn dit keer in Lelystad. Emmylou is daar bij haar nieuwe liefde, Ruud, ingetrokken. Dit was op voorwaarde dat zijn huis klaar zou zijn voor haar komst. Ruud woont namelijk al zeven jaar in een huis dat half af is. Maar zijn beloftes aa...

07-12-2018 16:00

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

In Smilde staat Patricia al met een been buiten de deur. Zij woont met haar twee jonge kinderen al jaren in het puin. De kinderkamers zijn niet af en daarom slapen zij al jaren op een matrasje in de kamer van hun ouders. Patricia wil dat er...

06-12-2018 20:33

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

In Smilde staat Patricia al met een been buiten de deur. Zij woont met haar twee jonge kinderen al jaren in het puin. De kinderkamers zijn niet af en daarom slapen zij al jaren op een matrasje in de kamer van hun ouders. Patricia wil dat er...

30-11-2018 16:02

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

De 100e aflevering speelt zich af in het dorpje Hemrik in Friesland. Al elf jaar woont Tiny met man en dochter in een huis waar het op alle fronten aan liefde ontbreekt. Er is nooit iets aan het huis gedaan. Het is koud en heel vies. De rel...

29-11-2018 20:33

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

De 100e aflevering speelt zich af in het dorpje Hemrik in Friesland. Al elf jaar woont Tiny met man en dochter in een huis waar het op alle fronten aan liefde ontbreekt. Er is nooit iets aan het huis gedaan. Het is koud en heel vies. De rel...

23-11-2018 16:02

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

De 41-jarige Diane woont al drie jaar in een oude dijkwoning in Boskoop waar nog heel veel aan moet gebeuren. Ze heeft het gevoel dat haar man, Jurrien, helemaal niet kan klussen. Het plafond boven de keuken ligt er al jaren uit en het lekt...

22-11-2018 20:34

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

De 41-jarige Diane woont al drie jaar in een oude dijkwoning in Boskoop waar nog heel veel aan moet gebeuren. Ze heeft het gevoel dat haar man, Jurrien, helemaal niet kan klussen. Het plafond boven de keuken ligt er al jaren uit en het lekt...

16-11-2018 16:01

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

We zijn in Kaatsheuvel. Monique woont al elf jaar in een huis wat half af is en is het helemaal zat. Er zijn veel spanningen binnen het gezin door het klusgedrag van haar man, Mart. Het zwembad dat hij tien jaar geleden eigenhandig heeft ui...

15-11-2018 20:33

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

We zijn in Kaatsheuvel. Monique woont al elf jaar in een huis wat half af is en is het helemaal zat. Er zijn veel spanningen binnen het gezin door het klusgedrag van haar man, Mart. Het zwembad dat hij tien jaar geleden eigenhandig heeft ui...

09-11-2018 16:02

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

In het dorpje Ezinge woont Ineke met haar man, Ronald, en twee kleine kinderen in een vervallen boerderij. Alle plafonds liggen nog open, er is geen verwarming en er is een kleine geïmproviseerde badkamer. En dat al ruim vier jaar. Ronald z...

08-11-2018 20:33

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

In het dorpje Ezinge woont Ineke met haar man, Ronald, en twee kleine kinderen in een vervallen boerderij. Alle plafonds liggen nog open, er is geen verwarming en er is een kleine geïmproviseerde badkamer. En dat al ruim vier jaar. Ronald z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help, Mijn Man Is Klusser! bij Help, Mijn Man Is Klusser! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help, Mijn Man Is Klusser!. Heb je een uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist

Help, mijn man is Klusser is een programma van RTL 4 waarin John Williams vrouwen helpt waarbij hun partners een rotzooi van het huis hebben gemaakt in een goedbedoelde poging het huis op te knappen of te verbouwen. John Williams schakelt een team van professionals in om de problemen op te lossen en de verbouwingen tot een succesvol einde te leiden.

Uitzending gemist van Help, Mijn Man Is Klusser!? Hier kun je alle uitzendingen van Help, Mijn Man Is Klusser! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 22-01-2019 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord