Programma gemist?

De zwangere naar Salma is naar radeloos. Over twee naar maanden verwacht ze samen een met in haar grote liefde door Tim een baby. Het naar huis van Tim is door groot tijdens genoeg voor het jonge op gezin, maar bevindt zich een al van jaren in een abominabele op staat. Het door huis is totaal gestript en het op is het er ijskoud. Voor door Salma is uit de maat vol: Tim een wordt vader en in moet nu echt zijn op verantwoordelijkheid met nemen.

Corina en Chris met leren elkaar vier door jaar geleden in kennen via Tinder en op tv door worden verliefd. Ze op krijgen twee schatten in van dochters en tijdens het leven lacht hen met toe. Maar dan van ondergaat Chris anderhalf jaar op geleden een in ingrijpende rugoperatie door waarvan hij maar tijdens niet herstelt. Het gevolg de is dat hun een klushuis een grote puinhoop met is geworden. de Corina schakelt John het en zijn klusteam in uit om van de woonkamer weer door veilig te maken voor hun een kinderen, maar Chris blijkt het hier door erg veel moeite mee te naar op tv hebben.

Corina het en Chris leren een elkaar vier jaar geleden door kennen via met Tinder en op tv worden verliefd. Ze krijgen twee van schatten in van dochters en op tv het leven lacht hen toe. in Maar het dan ondergaat Chris anderhalf de jaar geleden op tv een ingrijpende rugoperatie waarvan een hij maar niet herstelt. in Het gevolg is dat het hun klushuis een op tv grote tijdens puinhoop is geworden. Corina schakelt van van John en zijn klusteam een in om de door woonkamer weer veilig te maken tijdens voor hun kinderen, tijdens maar Chris blijkt tijdens hier met erg veel de moeite mee te naar hebben.

Hannah op tv en Peter naar kochten drie jaar geleden op hun eerste eigen uit woning in het centrum van op Alkmaar. Aan het tijdens huisje uit uit 1911 in moest wel heel wat verbouwd in worden. Maar met een het door beetje hulp van vrienden met en familie zou dit op tv makkelijk te klaren het moeten van zijn. Door de snelle komst van tijdens hun liefdesbaby en in het door totale gebrek aan de kluservaring is het project het echter hopeloos gestrand. de Ze het wonen nu al ruim twee het jaar op met een baby in uit een bouwput. Hannah is in aan door het eind van de haar Latijn en schakelt de met hulp in van John in.

Hannah en het Peter kochten een drie jaar uit geleden hun eerste eigen woning in het het uit centrum van Alkmaar. Aan een het huisje uit uit 1911 moest wel een heel door wat verbouwd worden. Maar met naar een beetje hulp van naar vrienden en uit familie zou dit makkelijk op tv te klaren in moeten door zijn. Door de snelle komst van van naar hun liefdesbaby en het totale een gebrek aan kluservaring de is het project echter op tv hopeloos gestrand. Ze naar wonen nu al in ruim twee jaar uit met het een baby in een bouwput. in Hannah is de aan het eind een van haar Latijn een en schakelt de hulp tijdens van door John in.

Marloes en in Robin leren elkaar kennen in via Tinder. op De op in Amsterdam woonachtige van Marloes raakt al snel uit zwanger van met hem. Robin ziet het de niet zitten de om naar de grote stad in te tijdens verhuizen, dus kopen de ze een opknaphuisje in het met Zeeuwse de Wemeldinge. Van een verbouwing komt een maar niets terecht, door waardoor ze al sinds naar het de geboorte van hun een zoontje in de van rotzooi leven. Zowel de moeder in als de uit zus van naar Robin kunnen het de niet langer op aanzien.

Marloes van en Robin leren elkaar kennen van van via Tinder. De in Amsterdam woonachtige met Marloes raakt op al snel tijdens zwanger van hem. tijdens Robin ziet het een niet zitten tijdens om naar de grote stad in te verhuizen, dus tijdens kopen ze een opknaphuisje naar in op het Zeeuwse van Wemeldinge. Van een verbouwing van komt maar niets terecht, waardoor het ze al op tv sinds de de geboorte van hun zoontje in het de door rotzooi leven. Zowel door de moeder als de zus tijdens van met Robin kunnen uit het niet langer de aanzien.

Caroline van en Corine hebben allebei een tijdens in langdurige relatie met een man achter de de rug een als tijdens ze elkaar ontmoeten en door verliefd worden. Ze met trouwen en van kopen een huis om samen in met te klussen, maar op hun door prille huwelijk overleeft de uit ruzies tijdens de het verbouwing niet. Toch met lijkt twee tijdens jaar later de liefde een sterker de dan ooit, maar op samenwonen zit er niet in in nu van er al twee jaar niet op meer is geklust. op Caroline roept op de hulp van John het en het klusteam een in.

Caroline en op Corine in hebben allebei een langdurige relatie met met een man achter naar de rug als naar ze elkaar ontmoeten een en verliefd in worden. Ze trouwen en de een kopen een huis door om samen in te klussen, een maar hun prille huwelijk van overleeft de ruzies uit tijdens de verbouwing van niet. Toch met lijkt twee jaar op tv later de liefde een sterker dan ooit, in maar samenwonen naar zit er niet in nu op tv er al twee op jaar op tv niet meer is geklust. op tv Caroline roept op de hulp van uit John en het het klusteam in.

Drie door jaar geleden kochten uit Benny en met Willy een opknapwoning in Hardinxveld-Giessendam. de De verbouwing daarvan ligt de helemaal uit stil. Bennie belooft al een anderhalf jaar het het huis uit af te maken, maar uit daar komt helemaal op niets van in terecht. Willy kan al die een tijd niet koken en op het ontvangt geen vrienden of familie van meer. in Dochter Tessa maakt zich ernstige zorgen een door om de situatie en schakelt John van in. een Al bij de een eerste confrontatie in met John laat op een machteloze Bennie zijn het tranen de vrije in loop.

Drie het jaar geleden kochten Benny en uit Willy uit een opknapwoning in een Hardinxveld-Giessendam. De verbouwing daarvan ligt tijdens helemaal de stil. Bennie belooft al anderhalf in jaar uit het huis tijdens af te maken, maar daar het komt helemaal niets van op terecht. van Willy kan al die tijd van niet koken en van ontvangt geen een vrienden of familie met meer. Dochter Tessa op maakt zich ernstige zorgen op om de van situatie en schakelt door John op tv in. Al bij de eerste de confrontatie een met John laat een een machteloze Bennie een zijn tranen de vrije door loop.

In de het nieuwe seizoen van een 'Help, Mijn de Man Is Klusser' weer de acht door nieuwe afleveringen waarin radeloze het vrouwen de hulp van met John Williams en uit zijn van klusteam inschakelen om uit hun man tot de orde een te roepen. Elke op woensdag om door 20:30 uur op RTL 4. Licht Na in jaren van tijdens ellende in half op tv verbouwde woningen, doemt uit er voor hen van eindelijk een weer licht op met aan het eind van de tunnel. op tv Van door woonkamers en keukens een tot slaapkamers en badkamers. Geen het klus op tv is te lastig een voor Ronald, een Marcel en Ruud in alweer het met dertiende seizoen van van het op programma. Vrouwen helpen door mee Dit keer helpen de vrouwen door meer dan op tv ooit mee tijdens de een intensieve naar klusweek. Zij helpen mee waar het ze kunnen, tot het het moment op tv dat de verbouwing te in zichtbaar wordt en de door met verrassing dreigt te verdwijnen. Liefde Niet alle de mannen zitten echter te een wachten op hulp het van vrouwlief naar en John moet soms van alles het uit de kast halen van om met de liefde weer op te laten door bloeien in de in harten door van man en met vrouw.

We zijn in met Kaatsheuvel. Monique woont uit al uit elf jaar in een huis door op tv wat half af tijdens is en is het helemaal naar zat. Er zijn een veel spanningen binnen in het gezin door naar het uit klusgedrag van haar naar man, Mart. Het zwembad dat hij het tien een jaar geleden eigenhandig heeft op uitgegraven, is nog naar steeds niet in af. Een verwarming op op tv de kamer van de op kinderen is op tv ook de al te veel gevraagd. Monique van slaapt bijna een altijd alleen onder het een open plafond in in de slaapkamer. met Mart slaapt namelijk altijd op uit de de bank. Kan dit het huwelijk nog gered naar worden?

We zijn het in Kaatsheuvel. Monique woont tijdens de al elf jaar in een huis de wat half af op is uit en is het helemaal zat. het Er op tv zijn veel van spanningen binnen het gezin door het het klusgedrag van een haar man, de Mart. Het van zwembad dat hij tien jaar geleden van eigenhandig heeft uit uitgegraven, is nog op steeds niet af. Een van verwarming in op de uit kamer van de kinderen door is ook al te met veel gevraagd. Monique van slaapt een bijna altijd alleen onder een open op naar plafond in de het slaapkamer. Mart slaapt namelijk altijd op op de met bank. Kan dit de huwelijk nog gered met worden?

In het de dorpje Ezinge woont op Ineke met haar man, een Ronald, en de twee kleine kinderen het in een van vervallen boerderij. Alle plafonds liggen in nog open, naar er is met geen verwarming en er is op tv een in kleine geïmproviseerde badkamer. het En dat al naar ruim vier jaar. Ronald tijdens ziet de de ernst er niet van het in, maar naar Ineke is er door klaar mee. Als Ronald het nu niet wil op meewerken, gaat in er een van bord in de tuin. Ronald besluit het er op voor te gaan, maar uit al de snel wordt duidelijk waarom in deze klus al zo lang met door duurt.

juli 2020
26-02-2020 20:30

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

De zwangere Salma is radeloos. Over twee maanden verwacht ze samen met haar grote liefde Tim een baby. Het huis van Tim is groot genoeg voor het jonge gezin, maar bevindt zich al jaren in een abominabele staat. Het huis is totaal gestript e...

20-02-2020 16:07

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

Corina en Chris leren elkaar vier jaar geleden kennen via Tinder en worden verliefd. Ze krijgen twee schatten van dochters en het leven lacht hen toe. Maar dan ondergaat Chris anderhalf jaar geleden een ingrijpende rugoperatie waarvan hij m...

19-02-2020 20:32

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

Corina en Chris leren elkaar vier jaar geleden kennen via Tinder en worden verliefd. Ze krijgen twee schatten van dochters en het leven lacht hen toe. Maar dan ondergaat Chris anderhalf jaar geleden een ingrijpende rugoperatie waarvan hij m...

13-02-2020 16:06

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

Hannah en Peter kochten drie jaar geleden hun eerste eigen woning in het centrum van Alkmaar. Aan het huisje uit 1911 moest wel heel wat verbouwd worden. Maar met een beetje hulp van vrienden en familie zou dit makkelijk te klaren moeten zi...

12-02-2020 20:30

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

Hannah en Peter kochten drie jaar geleden hun eerste eigen woning in het centrum van Alkmaar. Aan het huisje uit 1911 moest wel heel wat verbouwd worden. Maar met een beetje hulp van vrienden en familie zou dit makkelijk te klaren moeten zi...

06-02-2020 16:06

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

Marloes en Robin leren elkaar kennen via Tinder. De in Amsterdam woonachtige Marloes raakt al snel zwanger van hem. Robin ziet het niet zitten om naar de grote stad te verhuizen, dus kopen ze een opknaphuisje in het Zeeuwse Wemeldinge. Van ...

05-02-2020 20:31

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

Marloes en Robin leren elkaar kennen via Tinder. De in Amsterdam woonachtige Marloes raakt al snel zwanger van hem. Robin ziet het niet zitten om naar de grote stad te verhuizen, dus kopen ze een opknaphuisje in het Zeeuwse Wemeldinge. Van ...

23-01-2020 16:07

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Caroline en Corine hebben allebei een langdurige relatie met een man achter de rug als ze elkaar ontmoeten en verliefd worden. Ze trouwen en kopen een huis om samen in te klussen, maar hun prille huwelijk overleeft de ruzies tijdens de verb...

22-01-2020 20:31

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Caroline en Corine hebben allebei een langdurige relatie met een man achter de rug als ze elkaar ontmoeten en verliefd worden. Ze trouwen en kopen een huis om samen in te klussen, maar hun prille huwelijk overleeft de ruzies tijdens de verb...

16-01-2020 16:05

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Drie jaar geleden kochten Benny en Willy een opknapwoning in Hardinxveld-Giessendam. De verbouwing daarvan ligt helemaal stil. Bennie belooft al anderhalf jaar het huis af te maken, maar daar komt helemaal niets van terecht. Willy kan al di...

15-01-2020 20:28

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Drie jaar geleden kochten Benny en Willy een opknapwoning in Hardinxveld-Giessendam. De verbouwing daarvan ligt helemaal stil. Bennie belooft al anderhalf jaar het huis af te maken, maar daar komt helemaal niets van terecht. Willy kan al di...

08-01-2020 20:29

Terug: Help, Mijn Man Is Klusser!

Help, Mijn Man Is Klusser! - Terug: Help, Mijn Man Is Klusser!

In het nieuwe seizoen van 'Help, Mijn Man Is Klusser' weer acht nieuwe afleveringen waarin radeloze vrouwen de hulp van John Williams en zijn klusteam inschakelen om hun man tot de orde te roepen. Elke woensdag om 20:30 uur op RTL 4. Lic...

24-10-2019 16:00

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

We zijn in Kaatsheuvel. Monique woont al elf jaar in een huis wat half af is en is het helemaal zat. Er zijn veel spanningen binnen het gezin door het klusgedrag van haar man, Mart. Het zwembad dat hij tien jaar geleden eigenhandig heeft ui...

23-10-2019 20:33

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

We zijn in Kaatsheuvel. Monique woont al elf jaar in een huis wat half af is en is het helemaal zat. Er zijn veel spanningen binnen het gezin door het klusgedrag van haar man, Mart. Het zwembad dat hij tien jaar geleden eigenhandig heeft ui...

17-10-2019 16:00

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

In het dorpje Ezinge woont Ineke met haar man, Ronald, en twee kleine kinderen in een vervallen boerderij. Alle plafonds liggen nog open, er is geen verwarming en er is een kleine geïmproviseerde badkamer. En dat al ruim vier jaar. Ronald z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help, Mijn Man Is Klusser! bij Help, Mijn Man Is Klusser! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help, Mijn Man Is Klusser!. Heb je een uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist

Help, mijn man is Klusser is een programma van RTL 4 waarin John Williams vrouwen helpt waarbij hun partners een rotzooi van het huis hebben gemaakt in een goedbedoelde poging het huis op te knappen of te verbouwen. John Williams schakelt een team van professionals in om de problemen op te lossen en de verbouwingen tot een succesvol einde te leiden.

Uitzending gemist van Help, Mijn Man Is Klusser!? Hier kun je alle uitzendingen van Help, Mijn Man Is Klusser! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 63
  • Laatste uitzending op 26-02-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!