Programma gemist?

Laura door loopt al jaren door door weer en wind naar door buiten op tv om in door een koude blokhut te douchen, sinds door de hun vorige woonark tijdens vier jaar geleden afbrandde. Laura heeft van haar tijdens leven in Zeeland achter op gelaten om te met kamperen bij naar Oscar. Ze heeft een er genoeg van, maar van krijgt op Oscar niet aan het klussen. Lukt door op tv het John wel om Oscar te op een overtuigen?

Jacqueline en van Willem in wonen samen met naar hun drie puberzonen al in vijf jaar van in een schuur. Hun zonen slapen door al die tijd uit met elkaar op door een een kamer en hebben nul privacy. met Als Jacqueline naar de op tv buiten kijkt, ziet ze een het prachtig een huis staan. Maar het moment het waarop ze dat gaan de betrekken, lijkt van nog erg ver door weg.

Jacqueline en Willem naar op wonen samen met hun drie puberzonen een al vijf van jaar met in een schuur. Hun zonen slapen naar van al die tijd met een elkaar op een kamer in en naar hebben nul privacy. Als in Jacqueline naar op tv buiten kijkt, ziet ze een door prachtig huis staan. Maar op het moment naar waarop ze dat gaan op tv op betrekken, lijkt nog in erg ver weg.

We door zijn dit door keer in Lelystad. Emmylou met is daar bij haar nieuwe op liefde, Ruud, met ingetrokken. Dit was van op voorwaarde dat zijn uit huis in klaar zou zijn voor van haar komst. Ruud op tv woont het namelijk al zeven jaar tijdens in een huis dat half op tv af is. tijdens Maar zijn beloftes op tv aan haar van waren slechts mooie praatjes, met want er op tv is nog helemaal niets gedaan. het En dat is door op niet het enige waar hij over uit gelogen door heeft.

We op tv zijn dit keer de in Lelystad. Emmylou tijdens is daar bij haar nieuwe in liefde, Ruud, uit ingetrokken. Dit was op van voorwaarde dat zijn in huis op klaar zou zijn voor op tv haar komst. Ruud woont uit namelijk al door zeven jaar in in een door huis dat half af de is. Maar op zijn beloftes aan haar waren de slechts mooie praatjes, op want van er is nog helemaal niets gedaan. een in En dat is niet het enige tijdens waar hij de over gelogen in heeft.

In de Smilde staat door Patricia al met een been uit buiten de deur. Zij een woont met haar met twee jonge kinderen de uit al jaren in het puin. het De kinderkamers tijdens zijn niet af op en daarom slapen zij al het op jaren op een matrasje in de van de kamer van hun ouders. Patricia wil het dat er nu naar echt wat gaat op gebeuren, anders pakt tijdens ze haar koffers. een Met op tv veel tegenzin neemt de hij haar man, op tv Thore, de hulp aan. Maar door dat is niet met voor naar lang.

In Smilde staat op tv Patricia al op met een been een buiten de deur. Zij op woont met naar haar twee jonge in kinderen al jaren in op tv het puin. De tijdens kinderkamers zijn een niet af uit en daarom een slapen zij al uit jaren op een van matrasje in de kamer van hun met ouders. in Patricia wil dat naar er nu door echt wat gaat door gebeuren, anders pakt met ze haar koffers. Met veel tegenzin van neemt hij haar op tv op tv man, Thore, de hulp aan. Maar naar dat van is niet voor door lang.

De 100e een aflevering speelt van zich af in een het dorpje Hemrik in tijdens Friesland. Al elf jaar met tijdens woont Tiny met op tv man en dochter in een op tv huis waar het de op alle van fronten aan liefde ontbreekt. uit Er is de nooit iets aan het huis op tv gedaan. Het naar is koud uit en heel vies. door De relatie tussen Tiny en naar haar man uit staat ook op door springen. Schoonzus Anita in heeft het een stel opgegeven.

De 100e aflevering tijdens speelt tijdens zich af in in het dorpje Hemrik in tijdens Friesland. Al tijdens elf jaar woont naar Tiny met man en de dochter uit in een huis in waar het op alle fronten naar aan naar liefde ontbreekt. Er is nooit iets in aan het huis met gedaan. Het in is koud de en heel in vies. De relatie tussen Tiny tijdens en haar man staat op tv ook op op tv springen. Schoonzus uit Anita heeft door het stel opgegeven.

De 41-jarige Diane de tijdens woont al drie naar jaar in een oude dijkwoning in in Boskoop een waar nog heel veel aan de moet gebeuren. Ze op tv het heeft het gevoel dat haar man, tijdens de Jurrien, helemaal niet in kan klussen. Het naar plafond boven de keuken ligt met er al jaren met uit en op het lekt. Het met water loopt zo via een de afzuiger de pannen de in. Diane een durft haar man niet van te naar confronteren, omdat uit ze bang is voor zijn reactie. op tv in Maar dan blijkt haar man door een ontzettende teamplayer, naar die wel degelijk van kan klussen. Wat met is op tv hier gaande?

De in 41-jarige Diane woont uit al drie het jaar in een de oude dijkwoning in het Boskoop waar nog heel veel naar aan het moet gebeuren. Ze heeft het gevoel de dat in haar man, Jurrien, met helemaal niet kan naar klussen. Het plafond boven de een keuken ligt er het al jaren in uit en het in lekt. Het water met loopt zo via de een afzuiger naar de pannen de in. Diane durft haar man de niet te confronteren, tijdens omdat ze bang op tv is het voor zijn reactie. Maar dan blijkt in een haar man een op ontzettende teamplayer, die uit wel degelijk kan klussen. Wat is tijdens hier op gaande?

We zijn in een Kaatsheuvel. uit Monique woont al de elf jaar in een op tv huis wat in half af is en het is het helemaal zat. een Er zijn op tv veel spanningen binnen het uit gezin door met het klusgedrag van haar tijdens door man, Mart. Het zwembad naar dat hij tien in jaar geleden door eigenhandig heeft uitgegraven, is op tv nog steeds naar niet af. Een verwarming op op de kamer van de de kinderen is tijdens ook al op tv te veel uit gevraagd. Monique slaapt bijna de altijd alleen onder een open met plafond door in de slaapkamer. Mart slaapt naar namelijk door altijd op de bank. Kan door dit huwelijk met nog gered een worden?

We op zijn in Kaatsheuvel. Monique woont de al in elf jaar in door een huis wat op half af de is en is het helemaal van zat. Er van zijn veel spanningen binnen op tv het gezin door het op klusgedrag van in haar man, op Mart. Het uit zwembad dat hij tien jaar geleden van eigenhandig heeft uitgegraven, in is op tv nog steeds niet af. uit Een verwarming op de een kamer van het de kinderen de is ook al te veel een gevraagd. Monique slaapt naar bijna altijd op alleen naar onder een open plafond het in de slaapkamer. van Mart slaapt namelijk altijd in op een de bank. Kan dit het huwelijk nog gered tijdens worden?

In een het dorpje Ezinge met woont Ineke met haar door man, Ronald, en tijdens twee op kleine kinderen in door een vervallen boerderij. Alle plafonds tijdens liggen nog tijdens open, er tijdens is geen verwarming en er is door een kleine geïmproviseerde naar badkamer. En dat uit al ruim uit vier jaar. door Ronald ziet de ernst naar er naar niet van in, van maar Ineke is van er klaar mee. op Als Ronald nu niet wil tijdens meewerken, naar gaat er een bord tijdens in de tuin. Ronald met besluit er voor uit te gaan, maar al op tv snel wordt van duidelijk waarom tijdens deze klus uit al zo lang naar duurt.

In het door dorpje Ezinge woont van Ineke met haar man, tijdens op Ronald, en twee kleine uit kinderen in een vervallen op tv boerderij. met Alle plafonds liggen nog open, van er is naar geen verwarming en met er is uit een kleine geïmproviseerde badkamer. En naar dat al ruim met vier jaar. Ronald met ziet de ernst in er niet van in, van maar Ineke uit is er van klaar mee. Als door Ronald nu niet een wil meewerken, gaat er het een bord in van de tuin. Ronald naar besluit er voor uit te gaan, maar al een een snel wordt duidelijk waarom deze klus het al zo lang in het duurt.

februari 2019
22-01-2019 21:33

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

Laura loopt al jaren door weer en wind naar buiten om in een koude blokhut te douchen, sinds hun vorige woonark vier jaar geleden afbrandde. Laura heeft haar leven in Zeeland achter gelaten om te kamperen bij Oscar. Ze heeft er genoeg van, ...

21-12-2018 15:59

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

Jacqueline en Willem wonen samen met hun drie puberzonen al vijf jaar in een schuur. Hun zonen slapen al die tijd met elkaar op een kamer en hebben nul privacy. Als Jacqueline naar buiten kijkt, ziet ze een prachtig huis staan. Maar het mom...

20-12-2018 20:34

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

Jacqueline en Willem wonen samen met hun drie puberzonen al vijf jaar in een schuur. Hun zonen slapen al die tijd met elkaar op een kamer en hebben nul privacy. Als Jacqueline naar buiten kijkt, ziet ze een prachtig huis staan. Maar het mom...

14-12-2018 16:00

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

We zijn dit keer in Lelystad. Emmylou is daar bij haar nieuwe liefde, Ruud, ingetrokken. Dit was op voorwaarde dat zijn huis klaar zou zijn voor haar komst. Ruud woont namelijk al zeven jaar in een huis dat half af is. Maar zijn beloftes aa...

13-12-2018 20:35

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

We zijn dit keer in Lelystad. Emmylou is daar bij haar nieuwe liefde, Ruud, ingetrokken. Dit was op voorwaarde dat zijn huis klaar zou zijn voor haar komst. Ruud woont namelijk al zeven jaar in een huis dat half af is. Maar zijn beloftes aa...

07-12-2018 16:00

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

In Smilde staat Patricia al met een been buiten de deur. Zij woont met haar twee jonge kinderen al jaren in het puin. De kinderkamers zijn niet af en daarom slapen zij al jaren op een matrasje in de kamer van hun ouders. Patricia wil dat er...

06-12-2018 20:33

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

In Smilde staat Patricia al met een been buiten de deur. Zij woont met haar twee jonge kinderen al jaren in het puin. De kinderkamers zijn niet af en daarom slapen zij al jaren op een matrasje in de kamer van hun ouders. Patricia wil dat er...

30-11-2018 16:02

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

De 100e aflevering speelt zich af in het dorpje Hemrik in Friesland. Al elf jaar woont Tiny met man en dochter in een huis waar het op alle fronten aan liefde ontbreekt. Er is nooit iets aan het huis gedaan. Het is koud en heel vies. De rel...

29-11-2018 20:33

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

De 100e aflevering speelt zich af in het dorpje Hemrik in Friesland. Al elf jaar woont Tiny met man en dochter in een huis waar het op alle fronten aan liefde ontbreekt. Er is nooit iets aan het huis gedaan. Het is koud en heel vies. De rel...

23-11-2018 16:02

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

De 41-jarige Diane woont al drie jaar in een oude dijkwoning in Boskoop waar nog heel veel aan moet gebeuren. Ze heeft het gevoel dat haar man, Jurrien, helemaal niet kan klussen. Het plafond boven de keuken ligt er al jaren uit en het lekt...

22-11-2018 20:34

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

De 41-jarige Diane woont al drie jaar in een oude dijkwoning in Boskoop waar nog heel veel aan moet gebeuren. Ze heeft het gevoel dat haar man, Jurrien, helemaal niet kan klussen. Het plafond boven de keuken ligt er al jaren uit en het lekt...

16-11-2018 16:01

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

We zijn in Kaatsheuvel. Monique woont al elf jaar in een huis wat half af is en is het helemaal zat. Er zijn veel spanningen binnen het gezin door het klusgedrag van haar man, Mart. Het zwembad dat hij tien jaar geleden eigenhandig heeft ui...

15-11-2018 20:33

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

We zijn in Kaatsheuvel. Monique woont al elf jaar in een huis wat half af is en is het helemaal zat. Er zijn veel spanningen binnen het gezin door het klusgedrag van haar man, Mart. Het zwembad dat hij tien jaar geleden eigenhandig heeft ui...

09-11-2018 16:02

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

In het dorpje Ezinge woont Ineke met haar man, Ronald, en twee kleine kinderen in een vervallen boerderij. Alle plafonds liggen nog open, er is geen verwarming en er is een kleine geïmproviseerde badkamer. En dat al ruim vier jaar. Ronald z...

08-11-2018 20:33

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

In het dorpje Ezinge woont Ineke met haar man, Ronald, en twee kleine kinderen in een vervallen boerderij. Alle plafonds liggen nog open, er is geen verwarming en er is een kleine geïmproviseerde badkamer. En dat al ruim vier jaar. Ronald z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help, Mijn Man Is Klusser! bij Help, Mijn Man Is Klusser! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help, Mijn Man Is Klusser!. Heb je een uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist

Help, mijn man is Klusser is een programma van RTL 4 waarin John Williams vrouwen helpt waarbij hun partners een rotzooi van het huis hebben gemaakt in een goedbedoelde poging het huis op te knappen of te verbouwen. John Williams schakelt een team van professionals in om de problemen op te lossen en de verbouwingen tot een succesvol einde te leiden.

Uitzending gemist van Help, Mijn Man Is Klusser!? Hier kun je alle uitzendingen van Help, Mijn Man Is Klusser! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 22-01-2019 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord