Programma gemist?

In Smilde staat tijdens in Patricia al met een been buiten uit de deur. tijdens Zij woont uit met haar twee met jonge kinderen al jaren de in het puin. met De kinderkamers zijn niet met tijdens af en daarom slapen zij de al jaren op tijdens een tijdens matrasje in de kamer de van hun op tv ouders. Patricia wil in dat er nu in echt wat gaat uit gebeuren, anders pakt ze haar op koffers. Met de veel tegenzin neemt naar hij haar man, een Thore, de hulp aan. Maar het tijdens dat is niet voor tijdens lang.

In Smilde staat tijdens Patricia al op tv met een been buiten een de deur. uit Zij woont met haar naar twee uit jonge kinderen al jaren in uit het naar puin. De kinderkamers zijn de niet af met en daarom slapen zij in al jaren op tijdens een door matrasje in de kamer van hun het ouders. Patricia wil een dat er nu uit echt wat gaat tijdens gebeuren, uit anders pakt ze haar op tv koffers. Met veel op tegenzin uit neemt hij haar van man, Thore, de hulp uit aan. Maar met dat is niet voor door lang.

De een 100e aflevering speelt zich af de in met het dorpje Hemrik in de Friesland. het Al elf jaar woont Tiny met van door man en dochter in een het huis waar het op uit alle een fronten aan naar liefde ontbreekt. Er is in nooit iets aan het het huis gedaan. de Het is in koud en heel vies. De relatie het met tussen Tiny en door haar man staat ook op springen. door Schoonzus het Anita heeft het door stel opgegeven.

De de 100e aflevering speelt zich op af in het dorpje met Hemrik op in Friesland. Al elf het jaar het woont Tiny met man een en dochter een in een huis waar het het op alle fronten het aan liefde ontbreekt. uit Er is een nooit iets aan het een huis gedaan. Het uit is koud en heel de door vies. De relatie tussen op Tiny en haar man staat uit ook naar op springen. Schoonzus op tv Anita heeft van het stel opgegeven.

De een 41-jarige Diane woont al drie op tv uit jaar in een door oude dijkwoning in Boskoop het waar nog heel uit veel aan moet gebeuren. op Ze op tv heeft het gevoel dat haar naar man, Jurrien, helemaal op tv niet kan klussen. op Het plafond boven de het keuken ligt tijdens er op al jaren uit en het lekt. in Het water tijdens loopt zo via de in afzuiger uit de pannen met in. Diane durft haar man niet in te naar confronteren, omdat op tv ze bang is voor van zijn reactie. Maar dan op tv blijkt tijdens haar man een van ontzettende teamplayer, die tijdens wel degelijk kan klussen. door Wat is hier het gaande?

De tijdens 41-jarige Diane woont al drie een op tv jaar in een oude de dijkwoning in Boskoop waar nog met heel veel aan een op tv moet gebeuren. Ze heeft het het gevoel dat haar uit man, Jurrien, helemaal niet op tv met kan klussen. Het plafond boven de het keuken met ligt er al jaren uit op tv door en het lekt. van Het water loopt zo via naar de afzuiger een de pannen in. een Diane durft haar man niet op te confronteren, omdat van ze bang is uit voor zijn reactie. met Maar dan met blijkt haar uit man een de ontzettende teamplayer, die wel degelijk naar kan klussen. Wat door is hier de gaande?

We zijn in naar in Kaatsheuvel. Monique woont al de elf jaar in een huis naar wat half af het is en is een het helemaal op zat. Er zijn in veel spanningen binnen naar het met gezin door het klusgedrag van haar op met man, Mart. Het zwembad op dat hij tien met jaar geleden eigenhandig heeft door uitgegraven, een is nog steeds niet af. op Een verwarming op de op kamer op van de kinderen is ook uit uit al te veel gevraagd. naar Monique slaapt bijna altijd alleen van onder een naar open plafond in de het slaapkamer. Mart slaapt tijdens namelijk altijd met op de bank. op tv Kan dit huwelijk op tv nog gered op tv worden?

We zijn in uit naar Kaatsheuvel. Monique woont al het elf jaar in een de huis wat uit half af is op en is op tv het helemaal zat. Er door zijn veel spanningen tijdens binnen het gezin door het uit uit klusgedrag van haar man, tijdens Mart. Het zwembad dat hij op tien van jaar geleden het eigenhandig heeft uitgegraven, is nog steeds naar niet van af. Een op verwarming op de kamer van van de met kinderen is ook al te veel van gevraagd. Monique slaapt door bijna de altijd alleen onder met een open plafond tijdens in de slaapkamer. Mart van slaapt namelijk naar altijd op de de bank. Kan met dit huwelijk nog gered door worden?

In het tijdens dorpje met Ezinge woont Ineke met in haar man, Ronald, en twee uit kleine uit kinderen in een vervallen uit boerderij. Alle plafonds liggen in nog de open, er is geen verwarming met en er is uit een kleine geïmproviseerde met badkamer. En dat in de al ruim vier jaar. Ronald op tv ziet de ernst er tijdens niet op van in, maar tijdens Ineke is met er klaar mee. Als Ronald de nu niet wil op tv meewerken, gaat er een het bord in door de tuin. een Ronald besluit er voor op tv te gaan, naar maar al snel van wordt duidelijk waarom deze klus uit al zo door lang een duurt.

In het het dorpje Ezinge op tv woont Ineke met haar man, naar Ronald, en twee in kleine met kinderen in uit een vervallen boerderij. in Alle plafonds liggen nog open, er uit is geen op verwarming en er is de in een kleine geïmproviseerde badkamer. En uit dat al ruim naar vier jaar. Ronald op tv ziet de uit ernst er niet van in, op maar van Ineke is er klaar met mee. Als Ronald nu naar niet een wil meewerken, gaat met er een bord in in de tuin. van Ronald besluit er voor te door gaan, een maar al snel wordt duidelijk de waarom deze het klus een al zo lang de duurt.

Het team van reist af tijdens naar Ammerzoden. De 55-jarige Ine naar woont al tweeënhalf van jaar door in een bouwput, en van dat een terwijl ze een ernstige auto-immuunziekte heeft. tijdens Ze is de met wanhoop met nabij, maar uit gelukkig grijpt haar man, Richard, de de hulp een met beide handen aan. Terwijl met de klussers op tv en Richard dag en in nacht doorwerken om met een mooie en een schone plek op voor Ine te van creëren, ontpopt door zij zich als een tijdens ware in controlfreak.

Elf door seizoenen, bijna honderd op afleveringen en even zoveel verbouwingen het later zijn tijdens er door nog steeds heel veel wanhopige tijdens vrouwen die de hulp op inschakelen van John naar Williams en het door klusteam, omdat zij uit een in een bouwval moeten naar leven. Ze zien uit geen uitweg meer met en hopen dat door het team van 'Help, door Mijn tijdens Man Is Klusser!' ervoor zorgt dat het de er weer een beetje lucht op tv komt door in hun relatie. De vaste vaklieden tijdens Marcel, in Ronald en Ruud zetten tijdens de goedbedoelende klusbaas aan uit het werk en tijdens proberen de samen in een week van het uit onmogelijke waar te maken. Het de nieuwe een seizoen van 'Help, Mijn Man Is op tv Klusser!' is tijdens elke donderdag om in 20:30 uur te op zien op RTL 4. In in de eerste met aflevering reizen ze af van naar Ammerzoden. De op 55-jarige Ine woont de al in 2,5 jaar in een van bouwput een en dat terwijl ze een naar ernstige naar auto-immuun ziekte heeft. het Ze is de wanhoop naar nabij, maar gelukkig grijpt tijdens haar man Richard met de hulp met de beide handen aan. in Terwijl de met klussers en Richard dag uit en nacht doorwerken de om een mooie, schone met plek voor Ine van te creëren, de ontpopt zij uit zich als controle een freak en dat valt niet het goede de aarde.

Ingrid wil naar met Frits tijdens en al hun kinderen gaan door samenwonen. een Maar Frits met woont al tien jaar naar in een troosteloze door ruïne. Het huis heeft de geen keuken, de badkamer of werkende wc. het Toch logeren zijn zoons in hier ieder het weekend. van Ingrid is radeloos naar en eist dat het Frits eindelijk zijn verantwoordelijkheid neemt. de Ze schakelt in John en het klusteam een in.

Dolblij waren met Lamyna en Stephan een toen ze drie jaar door geleden uit eindelijk hun intrek namen in een hun op tv droomhuis. Maar op tv ondanks de levensgevaarlijke situatie in het uit koude huis staat de de verbouwing op helemaal het stil. In een ultieme van poging om eindelijk naar tot de lakse Stephan het door te uit dringen, schakelt het Lamyna John in. Al gauw door blijkt het huis niet op de enige de klus.

De Vlaamse Ilse van het heeft alles achtergelaten om bij haar van grote van liefde Peter van in te trekken. Hij beloofde op tv de verbouwing op tv van het huis af te op tv tijdens maken, maar dit een is tot op heden op niet gebeurd. van De woonkamer is op koud en onbewoonbaar. Ilse staat de op het in punt haar spullen te pakken in en terug te het gaan van naar België. Ilse schakelt op tv John in, maar Peter met het ziet de ernst van de het situatie niet een in.

december 2018
07-12-2018 16:00

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

In Smilde staat Patricia al met een been buiten de deur. Zij woont met haar twee jonge kinderen al jaren in het puin. De kinderkamers zijn niet af en daarom slapen zij al jaren op een matrasje in de kamer van hun ouders. Patricia wil dat er...

06-12-2018 20:33

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

In Smilde staat Patricia al met een been buiten de deur. Zij woont met haar twee jonge kinderen al jaren in het puin. De kinderkamers zijn niet af en daarom slapen zij al jaren op een matrasje in de kamer van hun ouders. Patricia wil dat er...

30-11-2018 16:02

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

De 100e aflevering speelt zich af in het dorpje Hemrik in Friesland. Al elf jaar woont Tiny met man en dochter in een huis waar het op alle fronten aan liefde ontbreekt. Er is nooit iets aan het huis gedaan. Het is koud en heel vies. De rel...

29-11-2018 20:33

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

De 100e aflevering speelt zich af in het dorpje Hemrik in Friesland. Al elf jaar woont Tiny met man en dochter in een huis waar het op alle fronten aan liefde ontbreekt. Er is nooit iets aan het huis gedaan. Het is koud en heel vies. De rel...

23-11-2018 16:02

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

De 41-jarige Diane woont al drie jaar in een oude dijkwoning in Boskoop waar nog heel veel aan moet gebeuren. Ze heeft het gevoel dat haar man, Jurrien, helemaal niet kan klussen. Het plafond boven de keuken ligt er al jaren uit en het lekt...

22-11-2018 20:34

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

De 41-jarige Diane woont al drie jaar in een oude dijkwoning in Boskoop waar nog heel veel aan moet gebeuren. Ze heeft het gevoel dat haar man, Jurrien, helemaal niet kan klussen. Het plafond boven de keuken ligt er al jaren uit en het lekt...

16-11-2018 16:01

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

We zijn in Kaatsheuvel. Monique woont al elf jaar in een huis wat half af is en is het helemaal zat. Er zijn veel spanningen binnen het gezin door het klusgedrag van haar man, Mart. Het zwembad dat hij tien jaar geleden eigenhandig heeft ui...

15-11-2018 20:33

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

We zijn in Kaatsheuvel. Monique woont al elf jaar in een huis wat half af is en is het helemaal zat. Er zijn veel spanningen binnen het gezin door het klusgedrag van haar man, Mart. Het zwembad dat hij tien jaar geleden eigenhandig heeft ui...

09-11-2018 16:02

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

In het dorpje Ezinge woont Ineke met haar man, Ronald, en twee kleine kinderen in een vervallen boerderij. Alle plafonds liggen nog open, er is geen verwarming en er is een kleine geïmproviseerde badkamer. En dat al ruim vier jaar. Ronald z...

08-11-2018 20:33

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

In het dorpje Ezinge woont Ineke met haar man, Ronald, en twee kleine kinderen in een vervallen boerderij. Alle plafonds liggen nog open, er is geen verwarming en er is een kleine geïmproviseerde badkamer. En dat al ruim vier jaar. Ronald z...

02-11-2018 16:01

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Het team reist af naar Ammerzoden. De 55-jarige Ine woont al tweeënhalf jaar in een bouwput, en dat terwijl ze een ernstige auto-immuunziekte heeft. Ze is de wanhoop nabij, maar gelukkig grijpt haar man, Richard, de hulp met beide handen aa...

01-11-2018 20:32

Terug: Help, Mijn Man Is Klusser!

Help, Mijn Man Is Klusser! - Terug: Help, Mijn Man Is Klusser!

Elf seizoenen, bijna honderd afleveringen en even zoveel verbouwingen later zijn er nog steeds heel veel wanhopige vrouwen die de hulp inschakelen van John Williams en het klusteam, omdat zij in een bouwval moeten leven. Ze zien geen uitweg...

10-07-2018 20:35

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

Ingrid wil met Frits en al hun kinderen gaan samenwonen. Maar Frits woont al tien jaar in een troosteloze ruïne. Het huis heeft geen keuken, badkamer of werkende wc. Toch logeren zijn zoons hier ieder weekend. Ingrid is radeloos en eist dat...

03-07-2018 20:33

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

Dolblij waren Lamyna en Stephan toen ze drie jaar geleden eindelijk hun intrek namen in hun droomhuis. Maar ondanks de levensgevaarlijke situatie in het koude huis staat de verbouwing helemaal stil. In een ultieme poging om eindelijk tot de...

26-06-2018 20:33

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

De Vlaamse Ilse heeft alles achtergelaten om bij haar grote liefde Peter in te trekken. Hij beloofde de verbouwing van het huis af te maken, maar dit is tot op heden niet gebeurd. De woonkamer is koud en onbewoonbaar. Ilse staat op het punt...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help, Mijn Man Is Klusser! bij Help, Mijn Man Is Klusser! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help, Mijn Man Is Klusser!. Heb je een uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist

Help, mijn man is Klusser is een programma van RTL 4 waarin John Williams vrouwen helpt waarbij hun partners een rotzooi van het huis hebben gemaakt in een goedbedoelde poging het huis op te knappen of te verbouwen. John Williams schakelt een team van professionals in om de problemen op te lossen en de verbouwingen tot een succesvol einde te leiden.

Uitzending gemist van Help, Mijn Man Is Klusser!? Hier kun je alle uitzendingen van Help, Mijn Man Is Klusser! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 07-12-2018 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord