Programma gemist?

Laura loopt al het jaren door in weer de en wind naar buiten om tijdens in een een koude blokhut te naar douchen, sinds in hun vorige woonark vier jaar geleden uit op tv afbrandde. Laura heeft haar naar leven in het Zeeland achter gelaten om te kamperen op tv bij Oscar. uit Ze met heeft er genoeg van, maar krijgt in Oscar de niet aan op het klussen. Lukt het John op wel om naar Oscar te tijdens overtuigen?

Jacqueline een en Willem wonen tijdens samen met hun drie met puberzonen al vijf jaar met in een het schuur. Hun zonen uit slapen het al die tijd met elkaar op een een kamer tijdens en hebben nul naar privacy. Als Jacqueline naar op tv buiten kijkt, ziet op ze door een prachtig huis staan. uit Maar het op moment waarop ze op tv dat gaan betrekken, naar lijkt nog op tv erg ver weg.

Jacqueline en Willem naar wonen tijdens samen met hun drie met puberzonen al uit vijf jaar uit in een schuur. Hun zonen slapen uit al met die tijd de met elkaar op een kamer en naar hebben nul privacy. uit Als Jacqueline naar van de buiten kijkt, ziet ze op een prachtig huis staan. een Maar het moment door waarop het ze dat gaan betrekken, lijkt op nog erg ver tijdens weg.

We naar zijn dit keer met in Lelystad. Emmylou is door daar bij uit haar nieuwe liefde, van Ruud, ingetrokken. tijdens Dit was op voorwaarde dat zijn van huis klaar van zou zijn voor tijdens haar komst. de Ruud woont namelijk al zeven met jaar het in een huis dat een half af is. Maar in op tv zijn beloftes aan haar waren slechts in mooie het praatjes, want er is op nog helemaal niets uit gedaan. En op dat is niet het op tv enige naar waar hij over gelogen de heeft.

We zijn dit de keer in Lelystad. naar naar Emmylou is daar bij haar nieuwe in liefde, Ruud, ingetrokken. tijdens uit Dit was op voorwaarde met dat zijn huis klaar naar zou de zijn voor haar komst. Ruud woont op tv namelijk al zeven naar jaar op tv in een huis dat door half uit af is. Maar zijn beloftes tijdens aan haar waren slechts naar mooie praatjes, want de door er is nog in helemaal niets gedaan. En tijdens dat is niet het op enige de waar hij over gelogen door heeft.

In met Smilde staat het Patricia al met de een been buiten de deur. het Zij woont naar met haar het twee jonge kinderen al jaren door in op het puin. De kinderkamers de zijn niet in af en daarom slapen zij van al jaren op het een matrasje door in de kamer met van hun door ouders. Patricia wil dat er door nu echt wat gaat door gebeuren, anders de pakt ze met haar koffers. Met veel tegenzin het neemt hij haar de man, Thore, in de hulp aan. Maar het dat is uit niet voor een lang.

In Smilde het staat Patricia tijdens al met tijdens een been buiten naar de deur. Zij woont met haar naar uit twee jonge kinderen al jaren de in het puin. De een kinderkamers door zijn niet af uit en daarom slapen zij al in jaren op op tv een matrasje in in de kamer van van hun ouders. Patricia met wil dat er nu van echt wat een gaat gebeuren, door anders pakt ze haar op koffers. Met veel tegenzin met neemt van hij haar het man, Thore, de hulp tijdens aan. Maar dat is niet op tv voor tijdens lang.

De tijdens 100e aflevering speelt de zich af op tv in het dorpje Hemrik in de Friesland. Al op tv elf jaar woont Tiny naar met man uit en dochter in een met huis waar het op van alle fronten aan met de liefde ontbreekt. Er een is nooit iets aan met het huis de gedaan. Het is koud en heel naar vies. De de relatie tussen in Tiny en haar man staat van ook op springen. de in Schoonzus Anita heeft het tijdens stel opgegeven.

De 100e aflevering op tv uit speelt zich af in het dorpje het op Hemrik in Friesland. in Al elf jaar woont Tiny met met op tv man en dochter in een naar huis waar het op een alle fronten aan het op tv liefde ontbreekt. Er is nooit op iets aan met het huis gedaan. Het van is van koud en heel vies. De relatie de tussen Tiny en een haar van man staat de ook op springen. Schoonzus uit Anita heeft het stel naar opgegeven.

De een 41-jarige Diane woont van al drie de jaar in een oude dijkwoning in op Boskoop het waar nog heel tijdens veel aan moet een gebeuren. Ze naar heeft het gevoel dat uit haar man, Jurrien, door helemaal niet door kan klussen. Het plafond boven uit de keuken naar ligt er al jaren uit tijdens en het met lekt. een Het water loopt zo via op tv de afzuiger het de pannen in. uit Diane durft uit haar man niet in te confronteren, omdat ze bang is op voor met zijn reactie. een Maar dan blijkt haar man een in ontzettende teamplayer, met die wel uit degelijk kan klussen. met Wat is hier tijdens gaande?

De 41-jarige op Diane woont tijdens al drie jaar in tijdens een oude de dijkwoning in Boskoop waar op nog uit heel veel aan moet gebeuren. Ze op heeft van het gevoel dat in haar man, Jurrien, helemaal niet een kan van klussen. Het plafond met boven de keuken ligt er de al in jaren uit en een het lekt. de Het water loopt naar zo via de afzuiger de met pannen in. Diane van durft haar uit man niet op tv te confronteren, omdat van ze bang is voor zijn met reactie. Maar met dan blijkt haar man een in ontzettende teamplayer, tijdens die wel degelijk een kan klussen. met Wat is met hier gaande?

We met zijn in in Kaatsheuvel. Monique woont al elf jaar de in een van huis wat half naar af is en op tv is met het helemaal zat. Er zijn naar veel spanningen binnen het in gezin door het op tv klusgedrag van haar op man, Mart. naar Het op tv zwembad dat hij tien van jaar geleden eigenhandig heeft de uitgegraven, tijdens is nog steeds door niet af. Een het verwarming op de kamer van de in kinderen is ook uit al de te veel gevraagd. Monique door slaapt bijna altijd alleen met onder een open op tv plafond tijdens in de in slaapkamer. Mart slaapt namelijk altijd op op tv de bank. door Kan dit een huwelijk nog de gered worden?

We in zijn in Kaatsheuvel. Monique tijdens woont al elf jaar uit in een huis een wat half van af is en is van het helemaal zat. naar tijdens Er zijn veel spanningen binnen tijdens het gezin door een het klusgedrag tijdens van haar man, tijdens Mart. Het zwembad met dat hij tien jaar geleden uit eigenhandig heeft uitgegraven, uit is nog steeds door niet af. Een de verwarming op tv op de kamer van de een kinderen is ook een al een te veel gevraagd. Monique slaapt naar bijna het altijd alleen op tv onder een open plafond in uit de in slaapkamer. Mart slaapt namelijk door altijd op de met bank. Kan dit huwelijk nog de gered een worden?

In met het dorpje Ezinge woont Ineke door met haar van man, op tv Ronald, en twee door kleine kinderen in op een vervallen boerderij. Alle plafonds liggen de de nog open, er uit is geen verwarming op en er is een kleine geïmproviseerde de badkamer. En dat een de al ruim vier jaar. het Ronald ziet van de ernst er niet van in, door tijdens maar Ineke is door er klaar mee. het Als Ronald nu niet wil de meewerken, gaat er een op tv bord in in de tuin. Ronald tijdens besluit er voor te uit in gaan, maar al snel wordt door duidelijk waarom deze uit klus al zo in lang een duurt.

In het dorpje met Ezinge woont het Ineke in met haar man, Ronald, en tijdens twee kleine kinderen uit in een vervallen van boerderij. Alle plafonds uit liggen nog open, de er tijdens is geen verwarming en er naar is een kleine geïmproviseerde een op badkamer. En dat al ruim vier met een jaar. Ronald ziet de ernst uit er niet van in, met maar Ineke de is een er klaar mee. Als Ronald op tv nu niet wil meewerken, op tv tijdens gaat er een bord in op tv de tijdens tuin. Ronald besluit er voor te uit gaan, maar al in een snel wordt duidelijk waarom deze met klus al zo op tv lang door duurt.

juni 2019
22-01-2019 21:33

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

Laura loopt al jaren door weer en wind naar buiten om in een koude blokhut te douchen, sinds hun vorige woonark vier jaar geleden afbrandde. Laura heeft haar leven in Zeeland achter gelaten om te kamperen bij Oscar. Ze heeft er genoeg van, ...

21-12-2018 15:59

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

Jacqueline en Willem wonen samen met hun drie puberzonen al vijf jaar in een schuur. Hun zonen slapen al die tijd met elkaar op een kamer en hebben nul privacy. Als Jacqueline naar buiten kijkt, ziet ze een prachtig huis staan. Maar het mom...

20-12-2018 20:34

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

Jacqueline en Willem wonen samen met hun drie puberzonen al vijf jaar in een schuur. Hun zonen slapen al die tijd met elkaar op een kamer en hebben nul privacy. Als Jacqueline naar buiten kijkt, ziet ze een prachtig huis staan. Maar het mom...

14-12-2018 16:00

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

We zijn dit keer in Lelystad. Emmylou is daar bij haar nieuwe liefde, Ruud, ingetrokken. Dit was op voorwaarde dat zijn huis klaar zou zijn voor haar komst. Ruud woont namelijk al zeven jaar in een huis dat half af is. Maar zijn beloftes aa...

13-12-2018 20:35

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

We zijn dit keer in Lelystad. Emmylou is daar bij haar nieuwe liefde, Ruud, ingetrokken. Dit was op voorwaarde dat zijn huis klaar zou zijn voor haar komst. Ruud woont namelijk al zeven jaar in een huis dat half af is. Maar zijn beloftes aa...

07-12-2018 16:00

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

In Smilde staat Patricia al met een been buiten de deur. Zij woont met haar twee jonge kinderen al jaren in het puin. De kinderkamers zijn niet af en daarom slapen zij al jaren op een matrasje in de kamer van hun ouders. Patricia wil dat er...

06-12-2018 20:33

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

In Smilde staat Patricia al met een been buiten de deur. Zij woont met haar twee jonge kinderen al jaren in het puin. De kinderkamers zijn niet af en daarom slapen zij al jaren op een matrasje in de kamer van hun ouders. Patricia wil dat er...

30-11-2018 16:02

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

De 100e aflevering speelt zich af in het dorpje Hemrik in Friesland. Al elf jaar woont Tiny met man en dochter in een huis waar het op alle fronten aan liefde ontbreekt. Er is nooit iets aan het huis gedaan. Het is koud en heel vies. De rel...

29-11-2018 20:33

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

De 100e aflevering speelt zich af in het dorpje Hemrik in Friesland. Al elf jaar woont Tiny met man en dochter in een huis waar het op alle fronten aan liefde ontbreekt. Er is nooit iets aan het huis gedaan. Het is koud en heel vies. De rel...

23-11-2018 16:02

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

De 41-jarige Diane woont al drie jaar in een oude dijkwoning in Boskoop waar nog heel veel aan moet gebeuren. Ze heeft het gevoel dat haar man, Jurrien, helemaal niet kan klussen. Het plafond boven de keuken ligt er al jaren uit en het lekt...

22-11-2018 20:34

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

De 41-jarige Diane woont al drie jaar in een oude dijkwoning in Boskoop waar nog heel veel aan moet gebeuren. Ze heeft het gevoel dat haar man, Jurrien, helemaal niet kan klussen. Het plafond boven de keuken ligt er al jaren uit en het lekt...

16-11-2018 16:01

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

We zijn in Kaatsheuvel. Monique woont al elf jaar in een huis wat half af is en is het helemaal zat. Er zijn veel spanningen binnen het gezin door het klusgedrag van haar man, Mart. Het zwembad dat hij tien jaar geleden eigenhandig heeft ui...

15-11-2018 20:33

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

We zijn in Kaatsheuvel. Monique woont al elf jaar in een huis wat half af is en is het helemaal zat. Er zijn veel spanningen binnen het gezin door het klusgedrag van haar man, Mart. Het zwembad dat hij tien jaar geleden eigenhandig heeft ui...

09-11-2018 16:02

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

In het dorpje Ezinge woont Ineke met haar man, Ronald, en twee kleine kinderen in een vervallen boerderij. Alle plafonds liggen nog open, er is geen verwarming en er is een kleine geïmproviseerde badkamer. En dat al ruim vier jaar. Ronald z...

08-11-2018 20:33

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

In het dorpje Ezinge woont Ineke met haar man, Ronald, en twee kleine kinderen in een vervallen boerderij. Alle plafonds liggen nog open, er is geen verwarming en er is een kleine geïmproviseerde badkamer. En dat al ruim vier jaar. Ronald z...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help, Mijn Man Is Klusser! bij Help, Mijn Man Is Klusser! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help, Mijn Man Is Klusser!. Heb je een uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist

Help, mijn man is Klusser is een programma van RTL 4 waarin John Williams vrouwen helpt waarbij hun partners een rotzooi van het huis hebben gemaakt in een goedbedoelde poging het huis op te knappen of te verbouwen. John Williams schakelt een team van professionals in om de problemen op te lossen en de verbouwingen tot een succesvol einde te leiden.

Uitzending gemist van Help, Mijn Man Is Klusser!? Hier kun je alle uitzendingen van Help, Mijn Man Is Klusser! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 22-01-2019 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord