Programma gemist?

Drie jaar geleden het kochten Benny en van Willy een een opknapwoning in Hardinxveld-Giessendam. De op verbouwing tijdens daarvan ligt helemaal stil. Bennie tijdens belooft al anderhalf de jaar door het huis af te uit maken, maar in daar komt helemaal door niets van terecht. Willy kan een al een die tijd niet koken en het ontvangt geen in vrienden de of familie meer. Dochter Tessa door maakt zich ernstige door zorgen een om de situatie en schakelt John het in. naar Al bij de eerste naar confrontatie met John laat met een machteloze Bennie tijdens zijn van tranen de naar vrije loop.

Drie jaar naar geleden kochten Benny door en met Willy een opknapwoning in van Hardinxveld-Giessendam. De verbouwing de daarvan ligt helemaal stil. op Bennie belooft al anderhalf door jaar door het huis het af te maken, maar daar komt van helemaal niets van op tv terecht. Willy met kan al naar die tijd niet van koken en tijdens ontvangt geen vrienden of familie meer. tijdens Dochter Tessa maakt het in zich ernstige zorgen om de de situatie en uit schakelt John in. Al in bij het de eerste confrontatie met John op laat van een machteloze Bennie zijn tranen tijdens de uit vrije loop.

In het met nieuwe seizoen van 'Help, op een Mijn Man Is Klusser' weer acht met nieuwe afleveringen in waarin radeloze vrouwen een de tijdens hulp van John Williams op tv en zijn klusteam inschakelen naar om hun man tot met de van orde te op tv roepen. Elke woensdag om 20:30 op tv uur uit op RTL 4. Licht Na jaren van van ellende in half verbouwde op woningen, met doemt er voor hen eindelijk met weer met licht op aan door het eind het van de tunnel. Van woonkamers en met keukens tot met slaapkamers en een badkamers. Geen in klus is te lastig voor van Ronald, Marcel en Ruud met in alweer op tv het de dertiende seizoen van het programma. Vrouwen helpen met het mee Dit keer helpen de de vrouwen meer op dan ooit mee tijdens de naar intensieve klusweek. het Zij helpen mee waar door ze kunnen, tot het het moment dat de de verbouwing te uit zichtbaar wordt en de uit verrassing op dreigt te verdwijnen. Liefde Niet alle mannen een zitten echter op te door wachten op hulp van vrouwlief naar en John moet soms op tv alles uit de op kast halen een om de van liefde weer op op te laten bloeien in op de harten van een man en op tv vrouw.

We zijn op in Kaatsheuvel. het Monique woont uit al elf jaar in het een huis wat half af naar uit is en is van het helemaal zat. Er zijn veel op een spanningen binnen het gezin door het een klusgedrag in van haar man, op tv Mart. Het zwembad dat hij de tien het jaar geleden een eigenhandig heeft uitgegraven, is het nog steeds niet af. met Een verwarming het op de kamer van de een kinderen is ook door al in te veel met gevraagd. Monique slaapt bijna de altijd alleen onder een open in plafond op in de slaapkamer. Mart slaapt tijdens namelijk altijd door op de door bank. Kan dit huwelijk op tv nog gered de worden?

We zijn op tv in naar Kaatsheuvel. Monique woont al de elf jaar in een tijdens huis met wat half af de is en is uit het helemaal zat. Er zijn veel in spanningen op tv binnen het gezin door op tv het klusgedrag van haar met van man, Mart. Het zwembad dat van hij tien jaar geleden het door eigenhandig heeft uitgegraven, is nog uit steeds niet naar af. Een verwarming op het de kamer van van de kinderen is ook een al te naar veel uit gevraagd. Monique slaapt bijna altijd het alleen onder een open in plafond uit in de slaapkamer. Mart slaapt uit namelijk een altijd op een de bank. Kan dit huwelijk nog op tv gered op tv worden?

In een het dorpje Ezinge tijdens woont Ineke met haar de man, met Ronald, en twee kleine van kinderen in een vervallen in boerderij. Alle plafonds liggen tijdens nog open, er de is in geen verwarming en het er is een uit kleine geïmproviseerde op tv badkamer. En dat al ruim vier uit met jaar. Ronald ziet door de ernst er niet van naar in, maar door Ineke is er klaar op mee. Als Ronald nu op niet wil meewerken, van gaat er een een bord in de de een tuin. Ronald besluit er voor van te gaan, tijdens maar al snel op tv wordt duidelijk waarom deze in klus al tijdens zo lang tijdens duurt.

In een het dorpje Ezinge woont Ineke van met van haar man, Ronald, en het twee kleine kinderen op in een vervallen door boerderij. Alle plafonds in liggen door nog open, er op is geen verwarming en er is met een kleine geïmproviseerde van badkamer. En in dat al op tv ruim vier met jaar. Ronald ziet de ernst in er niet van op in, maar Ineke is een er de klaar mee. met Als Ronald nu niet wil meewerken, op tv gaat van er een bord naar in de tuin. Ronald besluit op tv er van voor te gaan, maar al tijdens snel wordt door duidelijk de waarom deze klus tijdens al zo lang in duurt.

Ellen logeert uit al drie jaar in bij haar naar schoonmoeder, omdat haar vriend Mathieu een weigert hun bouwvallige door koophuis op tv bewoonbaar te op maken. John Williams van zet Mathieu aan uit het werk en op tv stuurt Ellen naar een hotel. de Dat valt compleet het verkeerd bij naar Mathieu. Zijn naar tegenzin slaat om in in woede en leidt een zelfs tot op tv heftige uitspraken gericht aan het zijn vriendin. tijdens John maakt zich tijdens grote zorgen. Komt op tv dit nog wel met goed?

Het door team reist af naar Ammerzoden. op tv een De 55-jarige Ine woont in al tweeënhalf jaar uit in een het bouwput, en dat terwijl ze een naar een ernstige auto-immuunziekte heeft. Ze is de van wanhoop nabij, de maar op tv gelukkig grijpt haar man, Richard, door de de hulp met beide handen aan. tijdens Terwijl de klussers door en Richard dag en op in nacht doorwerken om een mooie met en schone plek voor uit op Ine te creëren, ontpopt met zij zich als van een ware in controlfreak.

De naar 41-jarige Diane het woont al drie jaar in in een een oude dijkwoning in Boskoop waar nog in heel veel met aan moet in gebeuren. Ze heeft het gevoel tijdens dat haar man, door Jurrien, helemaal naar niet kan de klussen. Het het plafond boven de keuken de ligt er al jaren uit op tv en tijdens het lekt. Het van water loopt een zo via de in afzuiger de pannen met in. Diane durft op tv haar man niet door te confronteren, omdat ze op bang is voor zijn reactie. de Maar dan tijdens blijkt op haar man een ontzettende teamplayer, van die in wel degelijk kan klussen. Wat is in hier op gaande?

De met 41-jarige Diane woont al drie door naar jaar in een op tv oude dijkwoning in Boskoop waar nog in heel veel met aan moet gebeuren. Ze met heeft van het gevoel dat haar man, op tv Jurrien, helemaal niet naar kan naar klussen. Het plafond boven de naar keuken ligt er de al jaren een uit en het met lekt. de Het water loopt de zo via de afzuiger de pannen op tv een in. Diane durft haar man niet naar uit te confronteren, omdat ze bang op is voor zijn tijdens reactie. Maar dan naar blijkt haar met man een ontzettende teamplayer, het die wel degelijk uit kan klussen. Wat is tijdens een hier gaande?

Al negen van jaar lang wacht Renate op op een op fatsoenlijke badkamer. De tijdens ruzies hierover met het haar man Huub lopen uit zo het hoog op dat in Huub er op genoeg van heeft. Een op paar dagen voor de van komst van tijdens John en het klusteam verlaat met hij in het huis. Valt hier met nog wat te het redden?

Al negen jaar naar lang wacht door Renate uit op een fatsoenlijke badkamer. De op tv ruzies de hierover met haar man met Huub lopen uit zo hoog op door dat Huub er genoeg van van heeft. Een paar een dagen voor de komst van van John op en het klusteam verlaat van hij het huis. uit Valt op hier nog door wat te redden?

Annemarie een en Nick tijdens leven al jaren de met hun twee jonge naar kinderen in een kille het garage. Nick door heeft hun ruime villa de namelijk helemaal tijdens gestript en boekt totaal op tv geen vooruitgang meer. Annemarie de is op tv het zat om van met emmers de op tv wc door te spoelen en uit de van kinderen te wassen in een op tv tijdens speciekuip. Tijd om een John Williams en tijdens het klusteam in met te schakelen.

Annemarie door en Nick leven al de jaren met hun met twee met jonge kinderen in op een kille garage. Nick heeft hun op ruime villa namelijk op helemaal de gestript en boekt totaal tijdens geen met vooruitgang meer. Annemarie is het zat met om een met emmers de wc op door te spoelen door en tijdens de kinderen te wassen in een een speciekuip. tijdens Tijd om John Williams door en het naar klusteam in te naar schakelen.

januari 2020
16-01-2020 16:05

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Drie jaar geleden kochten Benny en Willy een opknapwoning in Hardinxveld-Giessendam. De verbouwing daarvan ligt helemaal stil. Bennie belooft al anderhalf jaar het huis af te maken, maar daar komt helemaal niets van terecht. Willy kan al di...

15-01-2020 20:28

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Drie jaar geleden kochten Benny en Willy een opknapwoning in Hardinxveld-Giessendam. De verbouwing daarvan ligt helemaal stil. Bennie belooft al anderhalf jaar het huis af te maken, maar daar komt helemaal niets van terecht. Willy kan al di...

08-01-2020 20:29

Terug: Help, Mijn Man Is Klusser!

Help, Mijn Man Is Klusser! - Terug: Help, Mijn Man Is Klusser!

In het nieuwe seizoen van 'Help, Mijn Man Is Klusser' weer acht nieuwe afleveringen waarin radeloze vrouwen de hulp van John Williams en zijn klusteam inschakelen om hun man tot de orde te roepen. Elke woensdag om 20:30 uur op RTL 4. Lic...

24-10-2019 16:00

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

We zijn in Kaatsheuvel. Monique woont al elf jaar in een huis wat half af is en is het helemaal zat. Er zijn veel spanningen binnen het gezin door het klusgedrag van haar man, Mart. Het zwembad dat hij tien jaar geleden eigenhandig heeft ui...

23-10-2019 20:33

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

We zijn in Kaatsheuvel. Monique woont al elf jaar in een huis wat half af is en is het helemaal zat. Er zijn veel spanningen binnen het gezin door het klusgedrag van haar man, Mart. Het zwembad dat hij tien jaar geleden eigenhandig heeft ui...

17-10-2019 16:00

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

In het dorpje Ezinge woont Ineke met haar man, Ronald, en twee kleine kinderen in een vervallen boerderij. Alle plafonds liggen nog open, er is geen verwarming en er is een kleine geïmproviseerde badkamer. En dat al ruim vier jaar. Ronald z...

16-10-2019 20:35

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

In het dorpje Ezinge woont Ineke met haar man, Ronald, en twee kleine kinderen in een vervallen boerderij. Alle plafonds liggen nog open, er is geen verwarming en er is een kleine geïmproviseerde badkamer. En dat al ruim vier jaar. Ronald z...

09-10-2019 20:33

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Ellen logeert al drie jaar bij haar schoonmoeder, omdat haar vriend Mathieu weigert hun bouwvallige koophuis bewoonbaar te maken. John Williams zet Mathieu aan het werk en stuurt Ellen naar een hotel. Dat valt compleet verkeerd bij Mathieu....

02-10-2019 20:33

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Het team reist af naar Ammerzoden. De 55-jarige Ine woont al tweeënhalf jaar in een bouwput, en dat terwijl ze een ernstige auto-immuunziekte heeft. Ze is de wanhoop nabij, maar gelukkig grijpt haar man, Richard, de hulp met beide handen aa...

30-08-2019 16:01

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

De 41-jarige Diane woont al drie jaar in een oude dijkwoning in Boskoop waar nog heel veel aan moet gebeuren. Ze heeft het gevoel dat haar man, Jurrien, helemaal niet kan klussen. Het plafond boven de keuken ligt er al jaren uit en het lekt...

29-08-2019 20:34

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

De 41-jarige Diane woont al drie jaar in een oude dijkwoning in Boskoop waar nog heel veel aan moet gebeuren. Ze heeft het gevoel dat haar man, Jurrien, helemaal niet kan klussen. Het plafond boven de keuken ligt er al jaren uit en het lekt...

23-08-2019 16:03

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Al negen jaar lang wacht Renate op een fatsoenlijke badkamer. De ruzies hierover met haar man Huub lopen zo hoog op dat Huub er genoeg van heeft. Een paar dagen voor de komst van John en het klusteam verlaat hij het huis. Valt hier nog wat ...

22-08-2019 20:33

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Al negen jaar lang wacht Renate op een fatsoenlijke badkamer. De ruzies hierover met haar man Huub lopen zo hoog op dat Huub er genoeg van heeft. Een paar dagen voor de komst van John en het klusteam verlaat hij het huis. Valt hier nog wat ...

16-08-2019 16:09

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Annemarie en Nick leven al jaren met hun twee jonge kinderen in een kille garage. Nick heeft hun ruime villa namelijk helemaal gestript en boekt totaal geen vooruitgang meer. Annemarie is het zat om met emmers de wc door te spoelen en de ki...

15-08-2019 20:34

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Annemarie en Nick leven al jaren met hun twee jonge kinderen in een kille garage. Nick heeft hun ruime villa namelijk helemaal gestript en boekt totaal geen vooruitgang meer. Annemarie is het zat om met emmers de wc door te spoelen en de ki...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help, Mijn Man Is Klusser! bij Help, Mijn Man Is Klusser! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help, Mijn Man Is Klusser!. Heb je een uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist

Help, mijn man is Klusser is een programma van RTL 4 waarin John Williams vrouwen helpt waarbij hun partners een rotzooi van het huis hebben gemaakt in een goedbedoelde poging het huis op te knappen of te verbouwen. John Williams schakelt een team van professionals in om de problemen op te lossen en de verbouwingen tot een succesvol einde te leiden.

Uitzending gemist van Help, Mijn Man Is Klusser!? Hier kun je alle uitzendingen van Help, Mijn Man Is Klusser! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
  • Laatste uitzending op 16-01-2020 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!