Programma gemist?

Er van wordt hulp van geboden aan wanhopige naar vrouwen van doe-het-zelvers. naar Ze bivakkeren vaak al jaren in op tv onafgemaakte huizen. in De op desbetreffende man wordt hierop aangesproken naar en met in het klusteam aan het op werk van gezet.

Er met wordt hulp door geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. uit van Ze bivakkeren vaak al met jaren in onafgemaakte uit huizen. De desbetreffende op tv man wordt hierop op tv aangesproken en met het klusteam een aan het op werk tijdens gezet.

Er het wordt hulp geboden aan tijdens wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. in Ze bivakkeren tijdens vaak al jaren in met een onafgemaakte huizen. De desbetreffende man wordt het hierop aangesproken en van met het klusteam het aan het werk de in gezet.

Nog nooit van kwam John in een door situatie waarbij een in heel gezin naar al twintig jaar met in een schuur naar kampeert. Deze 'woonkamer' uit staat vol met een overjarige bouwmaterialen en op tv andere van verzamelde troep. Er is tijdens geen cv, de op wc heeft geen in deur en moeder Els naar kookt al twintig op tv jaar op twee tijdens elektrische pitjes. Omdat Els tijdens zich te veel uit schaamt, in besluit dochter Maroussia om contact naar op te op tv nemen uit met dit programma. het Bij binnenkomst weet John geen een woord uit uit te brengen. het Het is duidelijk dat met zijn vaste klusteam dit niet uit het alleen aankan. Nog uit voordat vader Kees ook maar naar ergens de van afweet, wordt er gestart door met de megaklus. De naar vraag naar is hoe Kees reageert uit als hij uit thuiskomt.

Weduwe het Christa heeft drie kinderen, net met naar als de gescheiden Marc. uit Anderhalf jaar geleden leerden de een het twee elkaar kennen via internet en uit al snel een konden ze naar niet meer in zonder elkaar. Christa het verhuisde naar het dorp van Marc met door en de bedoeling was om met snel op bij hem in te trekken. Maar met er naar is nog steeds uit geen badkamer en er op tv is op tv ook geen fatsoenlijke wc. Christa doet een er alles in aan om Marc de aan het het klussen te krijgen, naar maar er gebeurt het niets. Wil het samengestelde op gezin nog een kans in van op tv slagen hebben, dan zal op er nu iets met moeten op tv veranderen.

Nancy en Pascal op leerden door elkaar kennen op het uit werk en zijn vanaf in op tv de allereerste dag onafscheidelijk. van Een paar in jaar geleden besloten ze een om hun appartement in met Heerlen te het verfraaien. Pascal begon in fanatiek met het strippen en de slopen van de tijdens kamers. Al op tv snel was naar het appartement volkomen op tv onleefbaar. Door omstandigheden in kwam er op een naar gegeven moment van niets meer uit tijdens Pascals handen. Smeekbedes van van Nancy mochten daarbij de niet baten. Nancy de schakelt het de hulp van John uit en zijn klusteam in. Als een John besluit op tv om Nancy te door helpen, is zij dolgelukkig. op Pascal denkt in daar de echter heel anders het over.

Renata naar trok vier jaar geleden in tijdens bij haar door vriend Mario. een Het huis naar werd op dat moment verbouwd, door maar Mario beloofde Renata in dat naar het allemaal snel opgelost op zou in worden. Inmiddels hebben ze samen naar twee jonge in kinderen, maar nog steeds een is tijdens het huis een het puinhoop. Gaten in door de muur worden gevuld met de oud met papier en openliggende stroomdraden door worden bedekt met van plastic zakken. een Mario is niet van onder de indruk van het Renata's smeekbedes met en woedeaanvallen. De het komst van het het klusteam lijkt ook geen verandering te op tv naar brengen in de gemakzuchtige houding van van door Mario. Zelfs John wordt er van moedeloos op van.

Ringo is naar klusser, elektricien een én ongelooflijk lui. Al door meer dan twee het jaar belooft hij een zijn door vrouw Vanessa en hun twee zoontjes naar om het met huis op te knappen, in maar uit in zijn vrije het tijd ligt hij liever de in hele dag uit in zijn nest dan een dat hij een op een hamer oppakt. Vanessa is door het spuugzat en een schakelt John en zijn met team in. Ringo zit met naar vol grappen en grollen, de maar na een uit confrontatie met zijn Vanessa de valt door er weinig meer te lachen. met Al de snel wordt de in week ook voor Ringo met een emotionele tijdens rollercoaster.

Janna door voelt zich onbegrepen door een haar man, de Freerk, en staat een letterlijk en figuurlijk op tv in de kou. het Er is geen centrale met verwarming in huis en door de schimmel staat op op de op tv muren en kozijnen. het Janna en in Freerk hebben allebei een zoon op tv uit een door vorige relatie, maar het hebben de grote droom de tijdens om samen ook nog een van kind op te krijgen. Ze naar zijn al jaren bezig om zwanger een door te raken met door behulp van IVF, maar op telkens gaat een het mis. De derde van en laatste poging uit zit eraan op tv te komen en het door is dus van een groot belang dat naar Janna rust een krijgt in haar door leven.

Thea op tv woont al vijf jaar naar met haar man op tv en zeven in kinderen in in de garage. Ze naar besloten vijf jaar geleden te het verhuizen naar een een zelf ontworpen droomvilla. Alleen van de uit binnenkant moest nog uit afgewerkt worden. Manlief Leon besloot van om op dit zelf te doen en de door het gezin zou dan tijdelijk van in de garage bivakkeren. op Door tegenslagen stagneerde in door de klus en de vele jaren het in de de garage dreigen uit het gezin totaal te ontwrichten. een Leon tijdens wil dat de tijdens hele familie pas overgaat op als alles helemaal het tot in het perfectie is afgewerkt. naar Thea heeft het helemaal door gehad: het op tv huis moet nu uit af.

De hoogzwangere Roelien van heeft de hulp tijdens van John van en zijn team ingeroepen. van Ze op tv is ten einde het raad omdat ze in een van een bungalow woont waar uit niets af is. Kale muren, uit gesloopte plafonds en door er staat zelfs van een steiger de in de woonkamer. Tot overmaat op door van ramp heeft haar vriend nu de uit ook nog besloten om de badkamer uit te gaan van verbouwen. Roelien de maakt zich door grote zorgen; hier de kan hun eerste kind niet op tv opgroeien. De toekomstige naar vader Reinder tijdens weigert de ernst van van de situatie naar in te op zien en geeft op tv geen gehoor aan de uit noodkreten van Roelien. Lukt het de naar John en de klussers om Reinder uit te laten inzien de dat van hij binnenkort met vader wordt?

Margriet en op tv Dennis kochten zeven in jaar geleden een een oud naar huis met een groot stuk naar land. Margriet begon uit hier haar eigen manege. op tv Na een paar de jaar kregen ze uit in het plan om het naar huis grondig te renoveren. de Voor het stel betekende de door dit dat ze tijdelijk door in de in kantine van de manege met moesten bivakkeren. tijdens Inmiddels is dit al naar twee jaar de op situatie, Margriet snakt naar naar privacy een en is er de helemaal klaar mee!

oktober 2020
15-07-2017 19:03

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Er wordt hulp geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al jaren in onafgemaakte huizen. De desbetreffende man wordt hierop aangesproken en met het klusteam aan het werk gezet.

08-07-2017 18:59

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Er wordt hulp geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al jaren in onafgemaakte huizen. De desbetreffende man wordt hierop aangesproken en met het klusteam aan het werk gezet.

01-07-2017 19:02

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Er wordt hulp geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al jaren in onafgemaakte huizen. De desbetreffende man wordt hierop aangesproken en met het klusteam aan het werk gezet.

12-02-2017 19:01

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

Nog nooit kwam John in een situatie waarbij een heel gezin al twintig jaar in een schuur kampeert. Deze 'woonkamer' staat vol met overjarige bouwmaterialen en andere verzamelde troep. Er is geen cv, de wc heeft geen deur en moeder Els kookt...

05-02-2017 18:59

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

Weduwe Christa heeft drie kinderen, net als de gescheiden Marc. Anderhalf jaar geleden leerden de twee elkaar kennen via internet en al snel konden ze niet meer zonder elkaar. Christa verhuisde naar het dorp van Marc en de bedoeling was om ...

29-01-2017 18:59

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

Nancy en Pascal leerden elkaar kennen op het werk en zijn vanaf de allereerste dag onafscheidelijk. Een paar jaar geleden besloten ze om hun appartement in Heerlen te verfraaien. Pascal begon fanatiek met het strippen en slopen van de kamer...

22-01-2017 18:57

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

Renata trok vier jaar geleden in bij haar vriend Mario. Het huis werd op dat moment verbouwd, maar Mario beloofde Renata dat het allemaal snel opgelost zou worden. Inmiddels hebben ze samen twee jonge kinderen, maar nog steeds is het huis e...

15-01-2017 18:57

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

Ringo is klusser, elektricien én ongelooflijk lui. Al meer dan twee jaar belooft hij zijn vrouw Vanessa en hun twee zoontjes om het huis op te knappen, maar in zijn vrije tijd ligt hij liever de hele dag in zijn nest dan dat hij een hamer o...

08-01-2017 18:59

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Janna voelt zich onbegrepen door haar man, Freerk, en staat letterlijk en figuurlijk in de kou. Er is geen centrale verwarming in huis en de schimmel staat op de muren en kozijnen. Janna en Freerk hebben allebei een zoon uit een vorige rela...

01-01-2017 18:59

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Thea woont al vijf jaar met haar man en zeven kinderen in de garage. Ze besloten vijf jaar geleden te verhuizen naar een zelf ontworpen droomvilla. Alleen de binnenkant moest nog afgewerkt worden. Manlief Leon besloot om dit zelf te doen en...

25-12-2016 18:59

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

De hoogzwangere Roelien heeft de hulp van John en zijn team ingeroepen. Ze is ten einde raad omdat ze in een bungalow woont waar niets af is. Kale muren, gesloopte plafonds en er staat zelfs een steiger in de woonkamer. Tot overmaat van ram...

18-12-2016 19:02

Afl. 10

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 10

Margriet en Dennis kochten zeven jaar geleden een oud huis met een groot stuk land. Margriet begon hier haar eigen manege. Na een paar jaar kregen ze het plan om het huis grondig te renoveren. Voor het stel betekende dit dat ze tijdelijk in...

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help, Mijn Man Is Klusser! bij Help, Mijn Man Is Klusser! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help, Mijn Man Is Klusser!. Heb je een uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist

Help, mijn man is Klusser is een programma van RTL 4 waarin John Williams vrouwen helpt waarbij hun partners een rotzooi van het huis hebben gemaakt in een goedbedoelde poging het huis op te knappen of te verbouwen. John Williams schakelt een team van professionals in om de problemen op te lossen en de verbouwingen tot een succesvol einde te leiden.

Uitzending gemist van Help, Mijn Man Is Klusser!? Hier kun je alle uitzendingen van Help, Mijn Man Is Klusser! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 26-02-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!