Programma gemist?

Er tijdens wordt hulp van geboden aan wanhopige vrouwen op tv van doe-het-zelvers. van Ze bivakkeren vaak al jaren in een onafgemaakte huizen. met De desbetreffende op tv man wordt hierop aangesproken op en met het met klusteam aan het de werk op tv gezet.

Er van wordt hulp naar geboden aan wanhopige op tv vrouwen van doe-het-zelvers. Ze door bivakkeren vaak al jaren in het met onafgemaakte huizen. De desbetreffende in man wordt hierop op aangesproken en met met het klusteam aan het met werk door gezet.

Er in wordt hulp geboden aan een wanhopige vrouwen van naar doe-het-zelvers. uit Ze bivakkeren vaak al jaren in het uit onafgemaakte huizen. De desbetreffende man wordt door hierop uit aangesproken en met het klusteam de het aan het werk op gezet.

Nog het nooit kwam John in een met in situatie waarbij een tijdens heel gezin al twintig jaar in in met een schuur kampeert. Deze 'woonkamer' staat tijdens vol naar met overjarige bouwmaterialen en andere naar van verzamelde troep. Er is op tv geen cv, de wc het heeft geen deur en van moeder Els tijdens kookt al twintig jaar de op twee elektrische van een pitjes. Omdat Els de zich te veel schaamt, besluit op tv dochter Maroussia om contact het op te het nemen met de dit programma. Bij met binnenkomst weet John van geen woord uit in te brengen. Het het is duidelijk dat zijn vaste met in klusteam dit niet naar alleen aankan. Nog voordat uit vader Kees in ook maar ergens van afweet, wordt de er een gestart met de megaklus. De door vraag is hoe van Kees de reageert als uit hij thuiskomt.

Weduwe Christa een heeft van drie kinderen, net als de gescheiden uit op Marc. Anderhalf jaar geleden leerden de van naar twee elkaar kennen de via internet en al snel konden de ze niet in meer zonder elkaar. Christa met verhuisde naar de het dorp van Marc naar de en de bedoeling de was om snel bij hem in de tijdens te trekken. Maar in er is nog het steeds geen badkamer en er in is ook van geen fatsoenlijke wc. Christa doet op tv er alles met aan om naar Marc aan het uit klussen te krijgen, maar er het het gebeurt niets. Wil uit het samengestelde gezin tijdens nog een kans van de slagen hebben, dan in zal er van nu iets moeten het veranderen.

Nancy en Pascal in leerden elkaar kennen op tv tijdens op het werk en zijn van vanaf de allereerste dag met onafscheidelijk. uit Een paar jaar geleden tijdens besloten ze tijdens om hun appartement in met Heerlen een te verfraaien. Pascal begon fanatiek door met het strippen en in uit slopen van de kamers. de Al snel met was het appartement volkomen door onleefbaar. Door naar omstandigheden kwam er op een gegeven op op tv moment niets meer uit Pascals handen. op op tv Smeekbedes van Nancy met mochten daarbij niet baten. Nancy door schakelt de een hulp van John op en zijn klusteam in. Als op tv John besluit om van Nancy te van helpen, tijdens is zij dolgelukkig. naar Pascal denkt daar in echter heel anders tijdens over.

Renata trok op tv vier jaar geleden in in naar bij haar vriend Mario. Het huis naar een werd op dat moment verbouwd, maar door Mario tijdens beloofde Renata dat het op tv allemaal snel opgelost tijdens zou worden. Inmiddels de hebben op tv ze samen twee naar jonge kinderen, maar nog steeds is tijdens naar het huis een de puinhoop. Gaten in in de muur worden gevuld met naar oud papier en openliggende naar stroomdraden worden bedekt in op tv met plastic zakken. Mario is in niet onder de in indruk van van Renata's smeekbedes en woedeaanvallen. op tv De komst door van het door klusteam lijkt ook geen op tv verandering te uit brengen in de gemakzuchtige houding door van Mario. Zelfs John een wordt er moedeloos uit van van.

Ringo is tijdens klusser, elektricien een én ongelooflijk in lui. Al meer dan twee jaar een door belooft hij zijn de vrouw Vanessa en hun een twee zoontjes om het van huis op te knappen, een maar in tijdens zijn vrije tijd met ligt hij liever uit de hele dag in in zijn nest dan van dat hij het een hamer oppakt. Vanessa het van is het spuugzat en van schakelt John en het zijn team in. tijdens Ringo zit vol op tv grappen en grollen, maar door na een uit confrontatie met op zijn Vanessa valt met er weinig meer van te lachen. Al snel wordt de de week het ook voor Ringo een tijdens emotionele door rollercoaster.

Janna van voelt zich onbegrepen door het haar man, tijdens Freerk, en naar staat letterlijk en figuurlijk de in de kou. Er is een geen centrale verwarming op tv in naar huis en een de schimmel staat op de op tv muren en kozijnen. Janna op tv en Freerk tijdens hebben allebei een zoon met op tv uit een vorige relatie, maar hebben een de grote van droom om in samen ook tijdens nog een kind te krijgen. de Ze zijn de al jaren bezig om met zwanger te raken door met behulp van het IVF, tijdens maar telkens gaat het mis. tijdens De naar derde en laatste op poging zit eraan te komen de en op tv het is dus op tv van groot belang dat Janna rust tijdens krijgt in het haar in leven.

Thea woont al van vijf jaar met het haar van man en zeven kinderen in naar de met garage. Ze besloten vijf jaar het met geleden te verhuizen naar een zelf met ontworpen droomvilla. Alleen het de van binnenkant moest nog een afgewerkt worden. Manlief met Leon besloot om dit zelf een te doen en de het gezin zou tijdens op dan tijdelijk in de op tv garage bivakkeren. naar Door tegenslagen stagneerde het de klus en de vele jaren in in door de garage dreigen het met gezin totaal te de ontwrichten. Leon naar wil dat de hele familie op pas overgaat met als alles helemaal met tot het in perfectie is afgewerkt. het Thea heeft uit het helemaal gehad: het huis de moet nu op af.

De het hoogzwangere Roelien heeft het de hulp van John en van zijn van team ingeroepen. Ze is naar ten einde raad omdat een een ze in een bungalow woont waar de niets af een is. van Kale muren, gesloopte plafonds naar en er staat zelfs een een steiger in door de door woonkamer. Tot overmaat van ramp naar heeft haar naar vriend nu ook de nog besloten om de badkamer de in te gaan verbouwen. Roelien door maakt zich grote zorgen; in hier van kan hun eerste op kind niet opgroeien. een De toekomstige vader met Reinder weigert de het ernst van de situatie in naar te zien uit en geeft geen gehoor de aan in de noodkreten van Roelien. Lukt het uit op John en de van klussers om Reinder te het laten inzien dat op tv hij binnenkort vader door wordt?

Margriet uit en Dennis kochten zeven op tv jaar door geleden een oud huis een met een groot stuk land. naar Margriet begon op tv hier haar op tv eigen manege. in Na een paar jaar kregen ze door het tijdens plan om het huis de grondig te renoveren. Voor met een het stel betekende de dit dat ze tijdelijk uit in de kantine van de uit door manege moesten bivakkeren. uit Inmiddels is dit al twee in jaar de situatie, door Margriet snakt naar naar privacy en is er op tv helemaal klaar het mee!

maart 2020
15-07-2017 19:03

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Er wordt hulp geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al jaren in onafgemaakte huizen. De desbetreffende man wordt hierop aangesproken en met het klusteam aan het werk gezet.

08-07-2017 18:59

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Er wordt hulp geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al jaren in onafgemaakte huizen. De desbetreffende man wordt hierop aangesproken en met het klusteam aan het werk gezet.

01-07-2017 19:02

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Er wordt hulp geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al jaren in onafgemaakte huizen. De desbetreffende man wordt hierop aangesproken en met het klusteam aan het werk gezet.

12-02-2017 19:01

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

Nog nooit kwam John in een situatie waarbij een heel gezin al twintig jaar in een schuur kampeert. Deze 'woonkamer' staat vol met overjarige bouwmaterialen en andere verzamelde troep. Er is geen cv, de wc heeft geen deur en moeder Els kookt...

05-02-2017 18:59

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

Weduwe Christa heeft drie kinderen, net als de gescheiden Marc. Anderhalf jaar geleden leerden de twee elkaar kennen via internet en al snel konden ze niet meer zonder elkaar. Christa verhuisde naar het dorp van Marc en de bedoeling was om ...

29-01-2017 18:59

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

Nancy en Pascal leerden elkaar kennen op het werk en zijn vanaf de allereerste dag onafscheidelijk. Een paar jaar geleden besloten ze om hun appartement in Heerlen te verfraaien. Pascal begon fanatiek met het strippen en slopen van de kamer...

22-01-2017 18:57

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

Renata trok vier jaar geleden in bij haar vriend Mario. Het huis werd op dat moment verbouwd, maar Mario beloofde Renata dat het allemaal snel opgelost zou worden. Inmiddels hebben ze samen twee jonge kinderen, maar nog steeds is het huis e...

15-01-2017 18:57

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

Ringo is klusser, elektricien én ongelooflijk lui. Al meer dan twee jaar belooft hij zijn vrouw Vanessa en hun twee zoontjes om het huis op te knappen, maar in zijn vrije tijd ligt hij liever de hele dag in zijn nest dan dat hij een hamer o...

08-01-2017 18:59

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Janna voelt zich onbegrepen door haar man, Freerk, en staat letterlijk en figuurlijk in de kou. Er is geen centrale verwarming in huis en de schimmel staat op de muren en kozijnen. Janna en Freerk hebben allebei een zoon uit een vorige rela...

01-01-2017 18:59

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Thea woont al vijf jaar met haar man en zeven kinderen in de garage. Ze besloten vijf jaar geleden te verhuizen naar een zelf ontworpen droomvilla. Alleen de binnenkant moest nog afgewerkt worden. Manlief Leon besloot om dit zelf te doen en...

25-12-2016 18:59

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

De hoogzwangere Roelien heeft de hulp van John en zijn team ingeroepen. Ze is ten einde raad omdat ze in een bungalow woont waar niets af is. Kale muren, gesloopte plafonds en er staat zelfs een steiger in de woonkamer. Tot overmaat van ram...

18-12-2016 19:02

Afl. 10

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 10

Margriet en Dennis kochten zeven jaar geleden een oud huis met een groot stuk land. Margriet begon hier haar eigen manege. Na een paar jaar kregen ze het plan om het huis grondig te renoveren. Voor het stel betekende dit dat ze tijdelijk in...

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help, Mijn Man Is Klusser! bij Help, Mijn Man Is Klusser! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help, Mijn Man Is Klusser!. Heb je een uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist

Help, mijn man is Klusser is een programma van RTL 4 waarin John Williams vrouwen helpt waarbij hun partners een rotzooi van het huis hebben gemaakt in een goedbedoelde poging het huis op te knappen of te verbouwen. John Williams schakelt een team van professionals in om de problemen op te lossen en de verbouwingen tot een succesvol einde te leiden.

Uitzending gemist van Help, Mijn Man Is Klusser!? Hier kun je alle uitzendingen van Help, Mijn Man Is Klusser! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 26-02-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!