Programma gemist?

Realityprogramma waarin op hulp wordt geboden aan op wanhopige vrouwen in van in doe-het-zelvers. Ze bivakkeren het vaak al jaren naar in onafgemaakte huizen. Hun mannen worden naar hierop uit aangesproken en uit met het klusteam aan het het werk naar gezet.

Realityprogramma van waarin hulp wordt geboden aan het wanhopige vrouwen door van doe-het-zelvers. Ze op tv bivakkeren door vaak al jaren in in onafgemaakte huizen. van Hun mannen worden hierop aangesproken en door van met het klusteam aan het werk in een gezet.

De hoogzwangere Roelien van heeft de tijdens hulp van John Williams door en zijn team het ingeroepen. tijdens Ze is ten einde uit raad omdat het ze in een bungalow woont op waar niets door af is. met Kale muren, gesloopte plafonds het en er op tv staat zelfs naar een steiger in de in woonkamer. Tot overmaat van ramp naar heeft haar op vriend in nu ook nog besloten om door de badkamer op te gaan verbouwen. in Roelien maakt zich het grote zorgen; hier de kan hun eerste kind niet op tv opgroeien. De tijdens toekomstige vader een Reinder weigert de ernst van naar de situatie een in te zien door en geeft geen door gehoor aan met de noodkreten van Roelien. Lukt van het het John en door de klussers om Reinder naar te laten naar inzien dat hij binnenkort naar vader wordt?

Twee door jaar geleden heeft Gisella's moeder in een benedenwoning een gekocht voor het haar dochter. Het is door bedoeld als investering naar voor de toekomst. op tv Gisella gaat er een wonen met door haar vriend Robert. Hoewel uit het een een prima woning is, op zou een opfrisbeurt welkom zijn. in Robert sloopt een de complete binnenkant het van de woning en uit laat met het er verder bij zitten. een een Na twee jaar is Gisella helemaal uit klaar van met hem.

Vijf uit jaar geleden kochten Mark en tijdens Marijke een een klushuis. Aanvankelijk verloopt in de verbouwing voorspoedig, maar met al tijdens snel blijkt er van een alles een mis met het huis. Tot door overmaat van ramp van gooit een ingrijpende uit gebeurtenis nog door meer roet in het naar eten en komt op er de helemaal niets meer uit Marks handen. de Marijke kan in het niet langer tijdens aanzien en schakelt de op tv hulp met van John Williams in in.

Tien tijdens jaar geleden leerde van de Braziliaanse Jaqueline boerenzoon Meindert het kennen. Vijf tijdens jaar later trouwden een ze. Meindert woonde al het heel lang van met zijn ouders in in de oude boerderij. op Hij naar heeft Jaqueline door beloofd om deze op te in knappen, maar inmiddels met zitten ze een nu al de jaren in een koude loods. Wat tijdens houdt hem op tegen?

Peters prioriteit ligt in niet bij zijn met op tv huis maar bij zijn op fitnessruimte en dat drijft zijn op tv vrouw Monique uit tot wanhoop. Al een jaren moet het gezin van in zich omkleden en wassen in achter een plastic de zeil. Ook de ouderslaapkamer uit is tijdens letterlijk een ravage. Tijdens de door opnames geeft Monique aan uit de vaak bang te zijn op voor haar man. Dat met zit Peter helemaal uit niet een lekker.

Vijftien jaar geleden de kochten Jan Pieter met uit en Karin een huis in Zeeland. naar Jan tijdens Pieter wilde graag een een klushuis om lekker bezig een te kunnen van blijven en dat het is gelukt: vijftien op tv jaar op later heeft Karin het namelijk nog steeds geen fatsoenlijke hal naar en keuken. met Karin is zwaar teleurgesteld op in haar man. op tv Tijdens de de opnames op tv komt John erachter dat Jan Pieter met zelf diep ongelukkig op tv met is. Hij voelt door zich thuis zelfs op tv onveilig. Wat is tijdens hier aan de op hand?

Drie jaar geleden door in kregen Sylvia en Martin hun tijdens zoontje Donny. op Hij slaapt al zijn uit hele leven bij zijn naar ouders naar op de kamer, omdat tijdens Martin zijn kamertje in nooit heeft afgemaakt. Het de naar stel heeft geen privacy en op tv is al die op jaren niet uit meer intiem met elkaar tijdens geweest. Sylvia heeft op tv alles in Duitsland door achtergelaten voor met Martin, nu een is het tijd dat Martin op tv iets voor haar de terug doet. Maar de dit kwartje een lijkt bij Martin maar het niet te op vallen.

Ellen logeert al een drie op jaar bij haar het schoonmoeder, omdat een haar vriend Mathieu weigert de hun bouwvallige met koophuis bewoonbaar te maken. John Williams op tijdens zet Mathieu aan het werk op tv en stuurt Ellen door naar tijdens een hotel. Dat valt compleet van verkeerd bij naar Mathieu. Zijn tegenzin slaat de om in woede en uit leidt zelfs tot met in heftige uitspraken gericht het aan zijn vriendin. John maakt zich in de grote zorgen. Komt dit nog een wel door goed?

Nanette een wordt straalverliefd op de warmbloedige met Carlos die op ooit uit Ecuador naar het Nederland kwam. In van een periode op van op zes jaar krijgen ze samen vijf naar kinderen een en groeien ze in letterlijk uit uit hun rijtjeswoning. Carlos met besluit de zolder te verbouwen, door maar dat gaat een helemaal mis. Inmiddels slapen in ze van al jaren niet meer samen een in een de bed.

De jonge Angelique tijdens verhuist van Zeeland de van naar Hilversum om naar bij haar Dariush te zijn. de Ze verwacht met dat Dariush een zijn belofte nakomt het om zijn bouwvallige woning op te door knappen, maar in daar tijdens komt helemaal niets van terecht. In in een gesprek op met John Williams de blijkt dat Dariush met tijdens heel andere dingen uit door bezig is geweest.

Jessica een en Sander wonen al jaren in in een op bouwvallige het woonwagen. Jessica heeft een het moeilijke jeugd op gehad en wil op tv niets liever dan een stabiele in basis voor haar in gezin. Toch lukt het in Sander maar niet in om Jessica van en de kinderen het een fatsoenlijk thuis te in bieden. Als John van Williams naar langskomt, blijkt dat Sander zelf door ook naar nog even wat kwijt uit wil.

Joana zit al met zes jaar in van een verbouwing en de is de puinhoop uit meer het dan zat. Haar partner, Benny, een heeft alle met tijd om aan met de slag te gaan, uit maar brengt door zijn tijd liever door een in door de garage. Voor de tijdens bevalling van hun tijdens dochtertje Jaydee zou de de badkamer de af zijn, maar twee jaar uit later is er de nog steeds het niets de gebeurd. Joana zet Benny op voor het blok: er moet door het iets gebeuren, anders zal zij de met hun op tv dochter vertrekken. Benny kiest naar eieren voor zijn in geld, maar wordt al op op snel gek van alle camera's die de naar hem overal volgen.

Als Ingrid een en Niek tijdens de kans krijgen van om hun huurwoning de te kopen, twijfelen ze geen op moment. naar Niek gaat rigoureus de aan de van slag om er het een eigen nestje van te door maken. Maar Nieks op klustempo op tv drijft Ingrid tot wanhoop. Ze zitten van door zelfs al maanden noodgedwongen het op tuinstoelen. het Het aandeel van de uitwonende kinderen op speelt door een onverwacht grote rol een in deze de situatie.

april 2019
18-03-2018 19:03

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al jaren in onafgemaakte huizen. Hun mannen worden hierop aangesproken en met het klusteam aan het werk gezet.

11-03-2018 19:03

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al jaren in onafgemaakte huizen. Hun mannen worden hierop aangesproken en met het klusteam aan het werk gezet.

25-02-2018 19:02

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

De hoogzwangere Roelien heeft de hulp van John Williams en zijn team ingeroepen. Ze is ten einde raad omdat ze in een bungalow woont waar niets af is. Kale muren, gesloopte plafonds en er staat zelfs een steiger in de woonkamer. Tot overmaa...

18-02-2018 19:03

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

Twee jaar geleden heeft Gisella's moeder een benedenwoning gekocht voor haar dochter. Het is bedoeld als investering voor de toekomst. Gisella gaat er wonen met haar vriend Robert. Hoewel het een prima woning is, zou een opfrisbeurt welkom ...

11-02-2018 19:02

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

Vijf jaar geleden kochten Mark en Marijke een klushuis. Aanvankelijk verloopt de verbouwing voorspoedig, maar al snel blijkt er van alles mis met het huis. Tot overmaat van ramp gooit een ingrijpende gebeurtenis nog meer roet in het eten en...

04-02-2018 19:00

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

Tien jaar geleden leerde de Braziliaanse Jaqueline boerenzoon Meindert kennen. Vijf jaar later trouwden ze. Meindert woonde al heel lang met zijn ouders in de oude boerderij. Hij heeft Jaqueline beloofd om deze op te knappen, maar inmiddels...

28-01-2018 19:01

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

Peters prioriteit ligt niet bij zijn huis maar bij zijn fitnessruimte en dat drijft zijn vrouw Monique tot wanhoop. Al jaren moet het gezin zich omkleden en wassen achter een plastic zeil. Ook de ouderslaapkamer is letterlijk een ravage. Ti...

21-01-2018 19:01

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Vijftien jaar geleden kochten Jan Pieter en Karin een huis in Zeeland. Jan Pieter wilde graag een klushuis om lekker bezig te kunnen blijven en dat is gelukt: vijftien jaar later heeft Karin namelijk nog steeds geen fatsoenlijke hal en keuk...

14-01-2018 19:03

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Drie jaar geleden kregen Sylvia en Martin hun zoontje Donny. Hij slaapt al zijn hele leven bij zijn ouders op de kamer, omdat Martin zijn kamertje nooit heeft afgemaakt. Het stel heeft geen privacy en is al die jaren niet meer intiem met el...

07-01-2018 19:03

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Ellen logeert al drie jaar bij haar schoonmoeder, omdat haar vriend Mathieu weigert hun bouwvallige koophuis bewoonbaar te maken. John Williams zet Mathieu aan het werk en stuurt Ellen naar een hotel. Dat valt compleet verkeerd bij Mathieu....

31-12-2017 19:06

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

Nanette wordt straalverliefd op de warmbloedige Carlos die ooit uit Ecuador naar Nederland kwam. In een periode van zes jaar krijgen ze samen vijf kinderen en groeien ze letterlijk uit hun rijtjeswoning. Carlos besluit de zolder te verbouwe...

24-12-2017 19:03

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

De jonge Angelique verhuist van Zeeland naar Hilversum om bij haar Dariush te zijn. Ze verwacht dat Dariush zijn belofte nakomt om zijn bouwvallige woning op te knappen, maar daar komt helemaal niets van terecht. In een gesprek met John Wil...

17-12-2017 19:02

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

Jessica en Sander wonen al jaren in een bouwvallige woonwagen. Jessica heeft een moeilijke jeugd gehad en wil niets liever dan een stabiele basis voor haar gezin. Toch lukt het Sander maar niet om Jessica en de kinderen een fatsoenlijk thui...

10-12-2017 19:02

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

Joana zit al zes jaar in een verbouwing en is de puinhoop meer dan zat. Haar partner, Benny, heeft alle tijd om aan de slag te gaan, maar brengt zijn tijd liever door in de garage. Voor de bevalling van hun dochtertje Jaydee zou de badkamer...

03-12-2017 19:00

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Als Ingrid en Niek de kans krijgen om hun huurwoning te kopen, twijfelen ze geen moment. Niek gaat rigoureus aan de slag om er een eigen nestje van te maken. Maar Nieks klustempo drijft Ingrid tot wanhoop. Ze zitten zelfs al maanden noodged...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help, Mijn Man Is Klusser! bij Help, Mijn Man Is Klusser! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help, Mijn Man Is Klusser!. Heb je een uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist

Help, mijn man is Klusser is een programma van RTL 4 waarin John Williams vrouwen helpt waarbij hun partners een rotzooi van het huis hebben gemaakt in een goedbedoelde poging het huis op te knappen of te verbouwen. John Williams schakelt een team van professionals in om de problemen op te lossen en de verbouwingen tot een succesvol einde te leiden.

Uitzending gemist van Help, Mijn Man Is Klusser!? Hier kun je alle uitzendingen van Help, Mijn Man Is Klusser! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 22-01-2019 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord