Programma gemist?

Realityprogramma waarin hulp met wordt geboden aan van door wanhopige vrouwen van de doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al tijdens jaren op tv in onafgemaakte huizen. Hun mannen met worden hierop aangesproken op en met het naar klusteam aan het tijdens werk uit gezet.

Realityprogramma met waarin hulp uit wordt geboden aan wanhopige een vrouwen van op tv doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak van al jaren in de onafgemaakte huizen. Hun mannen worden een het hierop aangesproken en met met het klusteam aan het werk op uit gezet.

De uit hoogzwangere Roelien heeft de op hulp door van John Williams naar en zijn team met ingeroepen. Ze is tijdens ten einde raad omdat de ze in een het bungalow woont waar niets af naar is. Kale een muren, gesloopte plafonds en naar er staat op zelfs een tijdens steiger in naar de woonkamer. Tot op tv overmaat van ramp heeft op haar vriend een nu ook nog besloten om de een badkamer te gaan op tv verbouwen. Roelien naar maakt zich grote op zorgen; hier kan hun in eerste kind niet met opgroeien. van De toekomstige vader Reinder weigert op de ernst in van de situatie in van te zien en het geeft op geen gehoor aan de noodkreten een van op tv Roelien. Lukt een het John en de klussers in om Reinder te in laten in inzien dat hij binnenkort vader op tv wordt?

Twee met jaar geleden heeft Gisella's op moeder een benedenwoning gekocht door voor haar in dochter. Het is op tv bedoeld als in investering voor naar de toekomst. Gisella naar gaat er wonen met haar uit vriend de Robert. Hoewel het een met prima woning de is, zou een tijdens opfrisbeurt welkom zijn. Robert sloopt de uit complete binnenkant met van de op tv woning en laat uit het er verder bij door zitten. Na met twee jaar uit is Gisella helemaal klaar met van hem.

Vijf jaar uit geleden kochten Mark met en Marijke een het klushuis. op Aanvankelijk verloopt de verbouwing voorspoedig, door maar al door snel blijkt er door van alles mis tijdens met het op huis. Tot overmaat met van ramp gooit op tv een ingrijpende gebeurtenis nog meer roet op tv in het eten op tv en komt er een tijdens helemaal niets meer uit Marks handen. een Marijke kan van het niet langer aanzien tijdens en schakelt uit de hulp van John naar Williams op tv in.

Tien het jaar geleden leerde de uit Braziliaanse door Jaqueline boerenzoon Meindert kennen. Vijf jaar het later trouwden een ze. een Meindert woonde al heel de lang met naar zijn ouders in de oude het boerderij. Hij heeft van Jaqueline beloofd met om deze op te knappen, op maar inmiddels van zitten ze met nu al jaren in een met koude loods. naar Wat houdt van hem tegen?

Peters prioriteit ligt een niet tijdens bij zijn huis met maar bij zijn fitnessruimte op en dat drijft het zijn vrouw tijdens Monique tot wanhoop. Al jaren het moet het op tv gezin zich omkleden en een in wassen achter een op plastic zeil. Ook de in ouderslaapkamer is door letterlijk een ravage. Tijdens op de opnames geeft Monique de aan vaak bang te tijdens zijn voor haar op het man. Dat zit Peter helemaal niet van naar lekker.

Vijftien naar jaar geleden kochten Jan Pieter van en het Karin een uit huis in Zeeland. uit Jan Pieter wilde graag een op tv klushuis tijdens om lekker bezig tijdens te kunnen blijven tijdens en dat is gelukt: vijftien jaar tijdens later heeft Karin in namelijk nog een steeds geen door fatsoenlijke hal en keuken. Karin van is zwaar teleurgesteld in in het haar man. Tijdens de opnames het komt met John erachter van dat Jan Pieter zelf diep ongelukkig door is. Hij voelt op tv zich thuis zelfs uit onveilig. van Wat is uit hier aan de op hand?

Drie een jaar geleden kregen Sylvia uit en Martin hun in zoontje tijdens Donny. Hij slaapt een al zijn hele leven uit bij zijn op tv ouders op de kamer, tijdens omdat Martin zijn kamertje nooit naar heeft afgemaakt. Het met stel heeft een geen privacy op tv en is op al die jaren niet meer op tv intiem met op elkaar geweest. Sylvia heeft alles op in in Duitsland achtergelaten voor Martin, nu een is het tijd tijdens dat Martin het iets voor haar terug op tv doet. op tv Maar dit kwartje het lijkt bij Martin maar niet een uit te vallen.

Ellen op tv logeert al drie jaar bij met de haar schoonmoeder, omdat haar vriend van Mathieu de weigert hun bouwvallige koophuis bewoonbaar te op door maken. John Williams zet tijdens Mathieu aan het uit werk en stuurt tijdens Ellen naar een hotel. Dat een op valt compleet verkeerd bij in Mathieu. Zijn tegenzin slaat in om in woede en naar leidt zelfs tot door heftige uitspraken gericht op tv aan de zijn vriendin. met John maakt zich grote op zorgen. Komt dit nog de wel een goed?

Nanette op tv wordt straalverliefd op de tijdens warmbloedige op Carlos die ooit van uit Ecuador naar naar Nederland kwam. In een periode op van zes jaar door krijgen ze samen het vijf kinderen en groeien het ze door letterlijk uit hun rijtjeswoning. Carlos door besluit uit de zolder te op tv verbouwen, maar dat tijdens gaat helemaal mis. Inmiddels de slapen ze al een jaren niet meer samen van in van een bed.

De een jonge Angelique verhuist van Zeeland op naar Hilversum om op bij haar Dariush tijdens te naar zijn. Ze verwacht dat een Dariush het zijn belofte nakomt door om zijn bouwvallige woning van op te knappen, op maar daar komt helemaal niets het van terecht. naar In een met gesprek met John naar Williams blijkt dat Dariush met in uit heel andere dingen bezig uit is geweest.

Jessica in en Sander wonen op tv al jaren op in een bouwvallige woonwagen. Jessica heeft uit door een moeilijke jeugd in gehad en wil niets van liever dan een stabiele basis het voor naar haar gezin. Toch lukt het het een Sander maar niet een om Jessica en de kinderen een op fatsoenlijk thuis door te bieden. een Als John Williams langskomt, blijkt het dat Sander zelf met ook nog het even wat kwijt door wil.

Joana van zit al op tv zes jaar in een verbouwing en in is een de puinhoop meer uit dan zat. Haar partner, uit Benny, heeft alle tijd met om aan de uit slag van te gaan, van maar brengt zijn tijd liever door op tv in naar de garage. Voor de een bevalling van hun een dochtertje Jaydee op zou de tijdens badkamer af zijn, in maar twee jaar later is er op tv door nog steeds niets gebeurd. in Joana zet op tv Benny voor het blok: door er moet iets van gebeuren, anders zal zij met met hun in dochter vertrekken. Benny kiest de eieren voor in zijn geld, maar wordt al naar snel gek het van alle van camera's die hem overal van volgen.

Als Ingrid en de Niek met de kans krijgen om hun naar huurwoning te in kopen, twijfelen uit ze geen moment. Niek uit gaat rigoureus met aan de slag om er met een een eigen nestje van op tv te maken. Maar tijdens Nieks klustempo drijft Ingrid tot het op wanhoop. Ze zitten zelfs al met maanden van noodgedwongen op tuinstoelen. Het aandeel door van de uitwonende kinderen met op tv speelt een onverwacht uit grote rol in deze naar situatie.

september 2018
18-03-2018 19:03

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al jaren in onafgemaakte huizen. Hun mannen worden hierop aangesproken en met het klusteam aan het werk gezet.

11-03-2018 19:03

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al jaren in onafgemaakte huizen. Hun mannen worden hierop aangesproken en met het klusteam aan het werk gezet.

25-02-2018 19:02

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

De hoogzwangere Roelien heeft de hulp van John Williams en zijn team ingeroepen. Ze is ten einde raad omdat ze in een bungalow woont waar niets af is. Kale muren, gesloopte plafonds en er staat zelfs een steiger in de woonkamer. Tot overmaa...

18-02-2018 19:03

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

Twee jaar geleden heeft Gisella's moeder een benedenwoning gekocht voor haar dochter. Het is bedoeld als investering voor de toekomst. Gisella gaat er wonen met haar vriend Robert. Hoewel het een prima woning is, zou een opfrisbeurt welkom ...

11-02-2018 19:02

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

Vijf jaar geleden kochten Mark en Marijke een klushuis. Aanvankelijk verloopt de verbouwing voorspoedig, maar al snel blijkt er van alles mis met het huis. Tot overmaat van ramp gooit een ingrijpende gebeurtenis nog meer roet in het eten en...

04-02-2018 19:00

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

Tien jaar geleden leerde de Braziliaanse Jaqueline boerenzoon Meindert kennen. Vijf jaar later trouwden ze. Meindert woonde al heel lang met zijn ouders in de oude boerderij. Hij heeft Jaqueline beloofd om deze op te knappen, maar inmiddels...

28-01-2018 19:01

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

Peters prioriteit ligt niet bij zijn huis maar bij zijn fitnessruimte en dat drijft zijn vrouw Monique tot wanhoop. Al jaren moet het gezin zich omkleden en wassen achter een plastic zeil. Ook de ouderslaapkamer is letterlijk een ravage. Ti...

21-01-2018 19:01

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Vijftien jaar geleden kochten Jan Pieter en Karin een huis in Zeeland. Jan Pieter wilde graag een klushuis om lekker bezig te kunnen blijven en dat is gelukt: vijftien jaar later heeft Karin namelijk nog steeds geen fatsoenlijke hal en keuk...

14-01-2018 19:03

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Drie jaar geleden kregen Sylvia en Martin hun zoontje Donny. Hij slaapt al zijn hele leven bij zijn ouders op de kamer, omdat Martin zijn kamertje nooit heeft afgemaakt. Het stel heeft geen privacy en is al die jaren niet meer intiem met el...

07-01-2018 19:03

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Ellen logeert al drie jaar bij haar schoonmoeder, omdat haar vriend Mathieu weigert hun bouwvallige koophuis bewoonbaar te maken. John Williams zet Mathieu aan het werk en stuurt Ellen naar een hotel. Dat valt compleet verkeerd bij Mathieu....

31-12-2017 19:06

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

Nanette wordt straalverliefd op de warmbloedige Carlos die ooit uit Ecuador naar Nederland kwam. In een periode van zes jaar krijgen ze samen vijf kinderen en groeien ze letterlijk uit hun rijtjeswoning. Carlos besluit de zolder te verbouwe...

24-12-2017 19:03

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

De jonge Angelique verhuist van Zeeland naar Hilversum om bij haar Dariush te zijn. Ze verwacht dat Dariush zijn belofte nakomt om zijn bouwvallige woning op te knappen, maar daar komt helemaal niets van terecht. In een gesprek met John Wil...

17-12-2017 19:02

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

Jessica en Sander wonen al jaren in een bouwvallige woonwagen. Jessica heeft een moeilijke jeugd gehad en wil niets liever dan een stabiele basis voor haar gezin. Toch lukt het Sander maar niet om Jessica en de kinderen een fatsoenlijk thui...

10-12-2017 19:02

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

Joana zit al zes jaar in een verbouwing en is de puinhoop meer dan zat. Haar partner, Benny, heeft alle tijd om aan de slag te gaan, maar brengt zijn tijd liever door in de garage. Voor de bevalling van hun dochtertje Jaydee zou de badkamer...

03-12-2017 19:00

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Als Ingrid en Niek de kans krijgen om hun huurwoning te kopen, twijfelen ze geen moment. Niek gaat rigoureus aan de slag om er een eigen nestje van te maken. Maar Nieks klustempo drijft Ingrid tot wanhoop. Ze zitten zelfs al maanden noodged...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help, Mijn Man Is Klusser! bij Help, Mijn Man Is Klusser! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help, Mijn Man Is Klusser!. Heb je een uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist

Help, mijn man is Klusser is een programma van RTL 4 waarin John Williams vrouwen helpt waarbij hun partners een rotzooi van het huis hebben gemaakt in een goedbedoelde poging het huis op te knappen of te verbouwen. John Williams schakelt een team van professionals in om de problemen op te lossen en de verbouwingen tot een succesvol einde te leiden.

Uitzending gemist van Help, Mijn Man Is Klusser!? Hier kun je alle uitzendingen van Help, Mijn Man Is Klusser! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 10-07-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord