Programma gemist?

Realityprogramma uit waarin hulp wordt geboden aan door een wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. in Ze bivakkeren vaak al jaren door in onafgemaakte huizen. in naar Hun mannen worden door hierop aangesproken en met het in klusteam aan een het werk op tv gezet.

Realityprogramma de waarin hulp in wordt geboden aan wanhopige vrouwen door van doe-het-zelvers. Ze door bivakkeren vaak al op jaren in onafgemaakte huizen. in het Hun mannen worden hierop aangesproken van en met een het klusteam uit aan het werk het gezet.

De op tv hoogzwangere Roelien heeft de naar hulp van op tv John Williams en door zijn team ingeroepen. een Ze is ten einde raad in omdat ze het in een bungalow uit woont waar niets af een is. Kale muren, naar gesloopte de plafonds en er staat zelfs een een steiger in in de woonkamer. tijdens Tot uit overmaat van ramp heeft haar de vriend nu ook nog het besloten met om de badkamer te gaan het verbouwen. tijdens Roelien maakt met zich grote zorgen; hier kan in hun door eerste kind niet opgroeien. door De toekomstige tijdens vader Reinder weigert de ernst uit van de situatie naar in te zien op tv en geeft geen naar gehoor aan de noodkreten door van Roelien. een Lukt het door John en tijdens de klussers om de Reinder te laten inzien dat hij de binnenkort tijdens vader wordt?

Twee jaar met geleden heeft Gisella's moeder van een tijdens benedenwoning gekocht voor haar in dochter. Het is bedoeld een als investering met voor de toekomst. Gisella naar gaat er wonen de met haar vriend uit Robert. Hoewel het in een de prima woning is, zou op tv een opfrisbeurt welkom uit zijn. Robert uit sloopt de tijdens complete binnenkant van de naar woning en van laat het er verder een bij zitten. Na twee in jaar uit is Gisella helemaal klaar met uit hem.

Vijf met jaar geleden kochten tijdens Mark en Marijke een uit klushuis. op tv Aanvankelijk verloopt de verbouwing een voorspoedig, maar al een snel blijkt er van de alles op tv mis met het op tv huis. Tot overmaat een van ramp gooit een ingrijpende gebeurtenis met nog meer het roet naar in het eten en komt naar er helemaal niets tijdens meer uit Marks handen. op met Marijke kan het een niet langer aanzien en in schakelt de hulp op van John Williams tijdens in.

Tien jaar geleden van leerde de op tv Braziliaanse Jaqueline naar boerenzoon Meindert kennen. Vijf van jaar later de trouwden ze. Meindert woonde al met de heel lang met zijn ouders op tv in de oude boerderij. door naar Hij heeft Jaqueline naar beloofd om deze op naar te knappen, maar met inmiddels zitten ze nu al naar jaren in naar een koude in loods. Wat houdt hem op tegen?

Peters prioriteit van ligt niet bij zijn in huis door maar bij zijn fitnessruimte een en van dat drijft zijn vrouw Monique tot het wanhoop. Al in jaren moet het een gezin zich een omkleden en wassen achter een van plastic zeil. Ook een de ouderslaapkamer is het op letterlijk een ravage. Tijdens de opnames het geeft op Monique aan vaak bang het te uit zijn voor haar man. Dat zit tijdens Peter helemaal niet in naar lekker.

Vijftien jaar geleden van kochten Jan een Pieter en op tv Karin een in huis in Zeeland. Jan Pieter wilde uit met graag een klushuis een om lekker bezig de te kunnen blijven en naar dat is gelukt: vijftien jaar uit later heeft door Karin namelijk nog steeds in geen van fatsoenlijke hal en keuken. Karin het is een zwaar teleurgesteld van in haar man. Tijdens de opnames op tv komt John erachter in dat Jan naar Pieter zelf diep ongelukkig een is. met Hij voelt op tv zich thuis zelfs uit onveilig. Wat is hier aan een de een hand?

Drie tijdens jaar geleden kregen Sylvia en met Martin op hun zoontje uit Donny. Hij slaapt met al zijn hele leven bij zijn van ouders op op tv de kamer, naar omdat Martin zijn naar kamertje nooit heeft afgemaakt. Het uit stel het heeft geen privacy en van is al die jaren het niet meer intiem naar met uit elkaar geweest. naar Sylvia heeft alles in Duitsland achtergelaten van in voor Martin, nu door is het tijd dat Martin met iets voor haar terug uit doet. Maar dit het het kwartje lijkt bij Martin maar naar niet met te vallen.

Ellen logeert door al door drie jaar bij haar de schoonmoeder, omdat haar vriend met Mathieu weigert hun bouwvallige het door koophuis bewoonbaar te naar maken. John Williams zet Mathieu aan met het werk tijdens en stuurt Ellen naar naar een hotel. naar Dat valt compleet van verkeerd uit bij Mathieu. Zijn tegenzin slaat om op in woede en tijdens een leidt zelfs tot heftige naar uitspraken gericht op aan zijn vriendin. John op maakt zich grote zorgen. Komt een dit nog naar wel van goed?

Nanette wordt straalverliefd naar op het de warmbloedige Carlos die het ooit met uit Ecuador naar Nederland kwam. In door een periode van de van zes jaar krijgen op tv ze samen vijf het kinderen en groeien met ze letterlijk uit hun rijtjeswoning. Carlos uit besluit de zolder naar te verbouwen, de maar dat gaat uit helemaal mis. door Inmiddels slapen ze al jaren de niet meer samen op in een het bed.

De jonge van Angelique verhuist een van Zeeland de naar Hilversum om bij haar uit Dariush te zijn. met Ze verwacht de dat Dariush zijn belofte nakomt op om zijn uit bouwvallige woning op te op tv knappen, door maar daar op komt helemaal niets van terecht. met In het een gesprek met de John Williams blijkt dat Dariush met een heel andere dingen naar bezig een is geweest.

Jessica naar en Sander wonen al een jaren in een bouwvallige uit woonwagen. Jessica op tv heeft een met moeilijke jeugd op gehad en wil niets liever dan door een stabiele een basis voor haar gezin. in Toch lukt het in de Sander maar niet om Jessica tijdens en de kinderen naar een fatsoenlijk thuis te tijdens bieden. op tv Als John Williams het langskomt, blijkt dat Sander zelf tijdens ook nog tijdens even met wat kwijt wil.

Joana van zit al zes tijdens jaar in een de verbouwing en is de puinhoop het meer dan de zat. Haar door partner, Benny, heeft op alle tijd tijdens om aan de slag te gaan, het in maar brengt zijn tijd tijdens liever door in op tv de garage. Voor tijdens de bevalling van hun dochtertje met door Jaydee zou de badkamer af zijn, van maar de twee jaar later is er door nog het steeds niets gebeurd. Joana zet tijdens op tv Benny voor het blok: de er moet iets gebeuren, van anders het zal zij met hun dochter vertrekken. uit Benny in kiest eieren voor het zijn geld, de maar wordt al snel gek van de alle camera's met die van hem overal volgen.

Als op Ingrid en Niek de op kans krijgen om hun door op huurwoning te kopen, twijfelen tijdens ze geen moment. Niek op gaat rigoureus door aan de de slag om er een eigen tijdens nestje van te van maken. Maar op Nieks klustempo drijft Ingrid de tot wanhoop. Ze zitten van zelfs al van maanden noodgedwongen op tuinstoelen. met Het aandeel van door de de uitwonende kinderen speelt van een onverwacht op tv grote rol in deze door situatie.

januari 2019
18-03-2018 19:03

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al jaren in onafgemaakte huizen. Hun mannen worden hierop aangesproken en met het klusteam aan het werk gezet.

11-03-2018 19:03

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al jaren in onafgemaakte huizen. Hun mannen worden hierop aangesproken en met het klusteam aan het werk gezet.

25-02-2018 19:02

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

De hoogzwangere Roelien heeft de hulp van John Williams en zijn team ingeroepen. Ze is ten einde raad omdat ze in een bungalow woont waar niets af is. Kale muren, gesloopte plafonds en er staat zelfs een steiger in de woonkamer. Tot overmaa...

18-02-2018 19:03

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

Twee jaar geleden heeft Gisella's moeder een benedenwoning gekocht voor haar dochter. Het is bedoeld als investering voor de toekomst. Gisella gaat er wonen met haar vriend Robert. Hoewel het een prima woning is, zou een opfrisbeurt welkom ...

11-02-2018 19:02

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

Vijf jaar geleden kochten Mark en Marijke een klushuis. Aanvankelijk verloopt de verbouwing voorspoedig, maar al snel blijkt er van alles mis met het huis. Tot overmaat van ramp gooit een ingrijpende gebeurtenis nog meer roet in het eten en...

04-02-2018 19:00

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

Tien jaar geleden leerde de Braziliaanse Jaqueline boerenzoon Meindert kennen. Vijf jaar later trouwden ze. Meindert woonde al heel lang met zijn ouders in de oude boerderij. Hij heeft Jaqueline beloofd om deze op te knappen, maar inmiddels...

28-01-2018 19:01

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

Peters prioriteit ligt niet bij zijn huis maar bij zijn fitnessruimte en dat drijft zijn vrouw Monique tot wanhoop. Al jaren moet het gezin zich omkleden en wassen achter een plastic zeil. Ook de ouderslaapkamer is letterlijk een ravage. Ti...

21-01-2018 19:01

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Vijftien jaar geleden kochten Jan Pieter en Karin een huis in Zeeland. Jan Pieter wilde graag een klushuis om lekker bezig te kunnen blijven en dat is gelukt: vijftien jaar later heeft Karin namelijk nog steeds geen fatsoenlijke hal en keuk...

14-01-2018 19:03

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Drie jaar geleden kregen Sylvia en Martin hun zoontje Donny. Hij slaapt al zijn hele leven bij zijn ouders op de kamer, omdat Martin zijn kamertje nooit heeft afgemaakt. Het stel heeft geen privacy en is al die jaren niet meer intiem met el...

07-01-2018 19:03

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Ellen logeert al drie jaar bij haar schoonmoeder, omdat haar vriend Mathieu weigert hun bouwvallige koophuis bewoonbaar te maken. John Williams zet Mathieu aan het werk en stuurt Ellen naar een hotel. Dat valt compleet verkeerd bij Mathieu....

31-12-2017 19:06

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

Nanette wordt straalverliefd op de warmbloedige Carlos die ooit uit Ecuador naar Nederland kwam. In een periode van zes jaar krijgen ze samen vijf kinderen en groeien ze letterlijk uit hun rijtjeswoning. Carlos besluit de zolder te verbouwe...

24-12-2017 19:03

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

De jonge Angelique verhuist van Zeeland naar Hilversum om bij haar Dariush te zijn. Ze verwacht dat Dariush zijn belofte nakomt om zijn bouwvallige woning op te knappen, maar daar komt helemaal niets van terecht. In een gesprek met John Wil...

17-12-2017 19:02

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

Jessica en Sander wonen al jaren in een bouwvallige woonwagen. Jessica heeft een moeilijke jeugd gehad en wil niets liever dan een stabiele basis voor haar gezin. Toch lukt het Sander maar niet om Jessica en de kinderen een fatsoenlijk thui...

10-12-2017 19:02

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

Joana zit al zes jaar in een verbouwing en is de puinhoop meer dan zat. Haar partner, Benny, heeft alle tijd om aan de slag te gaan, maar brengt zijn tijd liever door in de garage. Voor de bevalling van hun dochtertje Jaydee zou de badkamer...

03-12-2017 19:00

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Als Ingrid en Niek de kans krijgen om hun huurwoning te kopen, twijfelen ze geen moment. Niek gaat rigoureus aan de slag om er een eigen nestje van te maken. Maar Nieks klustempo drijft Ingrid tot wanhoop. Ze zitten zelfs al maanden noodged...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help, Mijn Man Is Klusser! bij Help, Mijn Man Is Klusser! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help, Mijn Man Is Klusser!. Heb je een uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist

Help, mijn man is Klusser is een programma van RTL 4 waarin John Williams vrouwen helpt waarbij hun partners een rotzooi van het huis hebben gemaakt in een goedbedoelde poging het huis op te knappen of te verbouwen. John Williams schakelt een team van professionals in om de problemen op te lossen en de verbouwingen tot een succesvol einde te leiden.

Uitzending gemist van Help, Mijn Man Is Klusser!? Hier kun je alle uitzendingen van Help, Mijn Man Is Klusser! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 21-12-2018 om 15:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord