Programma gemist?

Realityprogramma waarin een hulp wordt geboden op tv aan wanhopige uit vrouwen van met doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al met jaren in onafgemaakte huizen. een Hun mannen worden van hierop aangesproken op tv en met op tv het klusteam naar aan het werk de gezet.

Realityprogramma waarin hulp op tv wordt geboden aan door wanhopige vrouwen van een doe-het-zelvers. Ze van bivakkeren vaak al jaren het in onafgemaakte huizen. op Hun van mannen worden hierop aangesproken en op tv met het van klusteam aan het werk in met gezet.

De op hoogzwangere Roelien heeft uit de hulp van John tijdens Williams en zijn team naar ingeroepen. Ze is in ten het einde raad het omdat ze in een bungalow door woont waar niets door af is. op Kale muren, tijdens gesloopte plafonds en er staat zelfs naar het een steiger in de woonkamer. uit Tot overmaat van de ramp heeft haar op tv vriend nu tijdens ook nog besloten om de op badkamer te in gaan het verbouwen. Roelien maakt naar zich grote zorgen; hier kan van hun eerste kind niet de de opgroeien. De toekomstige vader door Reinder weigert de de ernst van de de situatie in te zien door en geeft geen gehoor de met aan de noodkreten van naar Roelien. Lukt een het John en de in klussers om Reinder tijdens te laten inzien dat hij van binnenkort vader de wordt?

Twee jaar geleden door heeft op Gisella's moeder de een benedenwoning gekocht in voor haar dochter. Het is een bedoeld als investering naar voor de toekomst. tijdens Gisella gaat er met wonen met in haar vriend Robert. Hoewel tijdens het een prima uit woning is, op tv zou een opfrisbeurt de welkom zijn. naar Robert sloopt de complete binnenkant op van de woning en uit laat het er uit verder bij door zitten. Na twee jaar een is Gisella helemaal uit door klaar met hem.

Vijf uit jaar geleden het kochten Mark en Marijke een klushuis. uit Aanvankelijk verloopt de met verbouwing voorspoedig, maar door al snel blijkt van er van op tv alles mis met het op tv tijdens huis. Tot overmaat van ramp gooit een van een ingrijpende gebeurtenis van nog meer roet in het eten uit door en komt er op helemaal niets meer uit Marks handen. op tv Marijke de kan het niet langer op aanzien en schakelt het de hulp van tijdens John op tv Williams in.

Tien naar jaar geleden leerde de met Braziliaanse Jaqueline met boerenzoon Meindert een kennen. Vijf jaar het later trouwden ze. het Meindert woonde al in heel lang met zijn ouders in de de oude boerderij. op Hij heeft op tv Jaqueline beloofd om deze op op een te knappen, maar van inmiddels zitten ze op nu al jaren een in een koude loods. de Wat houdt hem het tegen?

Peters op tv prioriteit ligt niet het bij zijn huis op maar bij zijn fitnessruimte en met op tv dat drijft zijn vrouw Monique in tot naar wanhoop. Al jaren naar moet het gezin zich het omkleden en tijdens wassen achter een plastic zeil. Ook tijdens het de ouderslaapkamer is letterlijk een op ravage. Tijdens de opnames op geeft Monique aan uit vaak bang te naar tijdens zijn voor haar man. Dat op zit Peter helemaal door niet tijdens lekker.

Vijftien met jaar geleden kochten Jan Pieter uit en door Karin een huis in Zeeland. tijdens Jan de Pieter wilde graag een het klushuis om lekker uit bezig te kunnen van blijven en dat is van gelukt: vijftien jaar van later op heeft Karin namelijk nog steeds uit geen fatsoenlijke hal tijdens en met keuken. Karin is het zwaar teleurgesteld in haar op man. Tijdens een de opnames komt John door erachter dat Jan Pieter op zelf diep de ongelukkig is. in Hij voelt op tv zich thuis zelfs op onveilig. Wat is hier een aan de uit hand?

Drie door jaar geleden naar kregen Sylvia en Martin hun zoontje in Donny. de Hij slaapt al zijn de hele tijdens leven bij zijn een ouders op de kamer, omdat Martin de zijn kamertje met nooit heeft afgemaakt. Het naar stel heeft geen door privacy en is met al in die jaren niet meer tijdens intiem met het elkaar geweest. Sylvia heeft met alles in uit Duitsland achtergelaten voor Martin, nu op tv is het met tijd dat op tv Martin iets door voor haar terug doet. Maar in dit kwartje met lijkt bij Martin maar de niet te op tv vallen.

Ellen van logeert al drie het jaar bij in haar schoonmoeder, omdat haar vriend op Mathieu weigert uit hun bouwvallige uit koophuis bewoonbaar te maken. John Williams de zet Mathieu aan het het uit werk en stuurt het Ellen naar tijdens een hotel. Dat valt compleet verkeerd op in bij Mathieu. Zijn tegenzin slaat om uit in de woede en uit leidt zelfs tot heftige uitspraken het gericht aan zijn in vriendin. John maakt zich uit grote naar zorgen. Komt dit in nog wel de goed?

Nanette wordt het straalverliefd op de warmbloedige tijdens Carlos door die ooit uit Ecuador door naar Nederland een kwam. In een periode van in van zes jaar krijgen naar ze samen vijf kinderen de en groeien ze van letterlijk uit de hun rijtjeswoning. Carlos in besluit de zolder te verbouwen, op tv maar van dat gaat helemaal mis. de Inmiddels slapen op tv ze al jaren niet meer samen een in een de bed.

De in jonge Angelique verhuist van tijdens Zeeland naar Hilversum om van bij met haar Dariush te in zijn. Ze tijdens verwacht dat Dariush zijn belofte nakomt de om zijn in bouwvallige een woning op te knappen, maar daar op tv komt helemaal niets een van terecht. door In een op gesprek met van John Williams blijkt dat Dariush de met van heel andere dingen bezig op is geweest.

Jessica en Sander de wonen al naar jaren in in een bouwvallige woonwagen. Jessica uit heeft een moeilijke een jeugd gehad en uit wil niets tijdens liever dan een stabiele uit basis voor haar gezin. in Toch lukt met het Sander maar niet uit om naar Jessica en de kinderen een door fatsoenlijk thuis te de bieden. Als John van Williams langskomt, op blijkt dat Sander zelf door ook nog even het op wat kwijt wil.

Joana op zit al zes jaar in het een verbouwing en op tv is uit de puinhoop meer dan zat. van Haar de partner, Benny, van heeft alle tijd om naar aan de slag op te gaan, maar met brengt zijn op tv tijd liever door het in de garage. Voor de door bevalling het van hun dochtertje het Jaydee zou de badkamer af zijn, een maar twee jaar op tv later is van er nog steeds niets tijdens gebeurd. Joana zet een Benny voor het van blok: de er moet iets gebeuren, anders met het zal zij met in hun dochter vertrekken. Benny kiest eieren een voor door zijn geld, tijdens maar wordt al snel gek van het uit alle camera's die hem overal van volgen.

Als op tv Ingrid en Niek de kans door krijgen om tijdens hun huurwoning uit te kopen, twijfelen naar ze geen moment. met Niek gaat rigoureus aan de uit slag uit om er een een eigen nestje van te door maken. Maar Nieks klustempo van drijft de Ingrid tot wanhoop. Ze van zitten zelfs al maanden op tv noodgedwongen op uit tuinstoelen. Het aandeel van op tv van de uitwonende kinderen op tv speelt een onverwacht door grote rol in deze op tv situatie.

juni 2021
18-03-2018 19:03

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al jaren in onafgemaakte huizen. Hun mannen worden hierop aangesproken en met het klusteam aan het werk gezet.

11-03-2018 19:03

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al jaren in onafgemaakte huizen. Hun mannen worden hierop aangesproken en met het klusteam aan het werk gezet.

25-02-2018 19:02

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

De hoogzwangere Roelien heeft de hulp van John Williams en zijn team ingeroepen. Ze is ten einde raad omdat ze in een bungalow woont waar niets af is. Kale muren, gesloopte plafonds en er staat zelfs een steiger in de woonkamer. Tot overmaa...

18-02-2018 19:03

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

Twee jaar geleden heeft Gisella's moeder een benedenwoning gekocht voor haar dochter. Het is bedoeld als investering voor de toekomst. Gisella gaat er wonen met haar vriend Robert. Hoewel het een prima woning is, zou een opfrisbeurt welkom ...

11-02-2018 19:02

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

Vijf jaar geleden kochten Mark en Marijke een klushuis. Aanvankelijk verloopt de verbouwing voorspoedig, maar al snel blijkt er van alles mis met het huis. Tot overmaat van ramp gooit een ingrijpende gebeurtenis nog meer roet in het eten en...

04-02-2018 19:00

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

Tien jaar geleden leerde de Braziliaanse Jaqueline boerenzoon Meindert kennen. Vijf jaar later trouwden ze. Meindert woonde al heel lang met zijn ouders in de oude boerderij. Hij heeft Jaqueline beloofd om deze op te knappen, maar inmiddels...

28-01-2018 19:01

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

Peters prioriteit ligt niet bij zijn huis maar bij zijn fitnessruimte en dat drijft zijn vrouw Monique tot wanhoop. Al jaren moet het gezin zich omkleden en wassen achter een plastic zeil. Ook de ouderslaapkamer is letterlijk een ravage. Ti...

21-01-2018 19:01

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Vijftien jaar geleden kochten Jan Pieter en Karin een huis in Zeeland. Jan Pieter wilde graag een klushuis om lekker bezig te kunnen blijven en dat is gelukt: vijftien jaar later heeft Karin namelijk nog steeds geen fatsoenlijke hal en keuk...

14-01-2018 19:03

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Drie jaar geleden kregen Sylvia en Martin hun zoontje Donny. Hij slaapt al zijn hele leven bij zijn ouders op de kamer, omdat Martin zijn kamertje nooit heeft afgemaakt. Het stel heeft geen privacy en is al die jaren niet meer intiem met el...

07-01-2018 19:03

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Ellen logeert al drie jaar bij haar schoonmoeder, omdat haar vriend Mathieu weigert hun bouwvallige koophuis bewoonbaar te maken. John Williams zet Mathieu aan het werk en stuurt Ellen naar een hotel. Dat valt compleet verkeerd bij Mathieu....

31-12-2017 19:06

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

Nanette wordt straalverliefd op de warmbloedige Carlos die ooit uit Ecuador naar Nederland kwam. In een periode van zes jaar krijgen ze samen vijf kinderen en groeien ze letterlijk uit hun rijtjeswoning. Carlos besluit de zolder te verbouwe...

24-12-2017 19:03

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

De jonge Angelique verhuist van Zeeland naar Hilversum om bij haar Dariush te zijn. Ze verwacht dat Dariush zijn belofte nakomt om zijn bouwvallige woning op te knappen, maar daar komt helemaal niets van terecht. In een gesprek met John Wil...

17-12-2017 19:02

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

Jessica en Sander wonen al jaren in een bouwvallige woonwagen. Jessica heeft een moeilijke jeugd gehad en wil niets liever dan een stabiele basis voor haar gezin. Toch lukt het Sander maar niet om Jessica en de kinderen een fatsoenlijk thui...

10-12-2017 19:02

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

Joana zit al zes jaar in een verbouwing en is de puinhoop meer dan zat. Haar partner, Benny, heeft alle tijd om aan de slag te gaan, maar brengt zijn tijd liever door in de garage. Voor de bevalling van hun dochtertje Jaydee zou de badkamer...

03-12-2017 19:00

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Als Ingrid en Niek de kans krijgen om hun huurwoning te kopen, twijfelen ze geen moment. Niek gaat rigoureus aan de slag om er een eigen nestje van te maken. Maar Nieks klustempo drijft Ingrid tot wanhoop. Ze zitten zelfs al maanden noodged...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help, Mijn Man Is Klusser! bij Help, Mijn Man Is Klusser! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help, Mijn Man Is Klusser!. Heb je een uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist

Help, mijn man is Klusser is een programma van RTL 4 waarin John Williams vrouwen helpt waarbij hun partners een rotzooi van het huis hebben gemaakt in een goedbedoelde poging het huis op te knappen of te verbouwen. John Williams schakelt een team van professionals in om de problemen op te lossen en de verbouwingen tot een succesvol einde te leiden.

Uitzending gemist van Help, Mijn Man Is Klusser!? Hier kun je alle uitzendingen van Help, Mijn Man Is Klusser! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 26-02-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!