Programma gemist?

Realityprogramma waarin in hulp wordt geboden aan tijdens wanhopige vrouwen met van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren uit vaak al jaren het een in onafgemaakte huizen. Hun door mannen worden hierop aangesproken en een het met het klusteam aan het de werk op tv gezet.

Realityprogramma door waarin hulp van wordt geboden aan wanhopige vrouwen van tijdens doe-het-zelvers. Ze met bivakkeren vaak naar al jaren het in onafgemaakte huizen. Hun van mannen worden een hierop aangesproken en uit met het klusteam aan het werk de uit gezet.

De hoogzwangere Roelien de heeft op tv de hulp van John Williams door van en zijn team ingeroepen. Ze op is ten einde raad op omdat op tv ze in een door bungalow woont waar van niets af is. Kale muren, tijdens de gesloopte plafonds en de er staat zelfs in een steiger in de uit woonkamer. Tot overmaat van het ramp heeft op tv haar vriend nu met ook nog besloten met om de badkamer te tijdens gaan verbouwen. op Roelien maakt zich grote zorgen; de door hier kan hun eerste kind niet op opgroeien. tijdens De toekomstige vader Reinder het weigert de ernst van van de situatie in door tijdens te zien en geeft geen gehoor op tv aan een de noodkreten van Roelien. met Lukt van het John en op tv de klussers om uit Reinder te laten de inzien dat hij op tv binnenkort vader wordt?

Twee jaar geleden van het heeft Gisella's moeder een benedenwoning gekocht met voor haar een dochter. Het is bedoeld op tv uit als investering voor de toekomst. een Gisella gaat de er wonen in met haar vriend Robert. Hoewel tijdens het een prima op woning in is, zou een opfrisbeurt op welkom zijn. op tv Robert sloopt de complete binnenkant uit van de woning en met een laat het er verder in bij zitten. uit Na twee jaar van is Gisella helemaal klaar met een hem.

Vijf van jaar geleden kochten Mark van en van Marijke een klushuis. Aanvankelijk verloopt de uit verbouwing voorspoedig, een maar al in snel blijkt de er van alles mis met in het huis. uit Tot overmaat van naar ramp gooit van een ingrijpende gebeurtenis nog meer roet naar het in het eten en komt er op helemaal niets de meer een uit Marks handen. Marijke op kan het niet op langer aanzien en schakelt de op hulp van John het het Williams in.

Tien van jaar geleden leerde de naar Braziliaanse Jaqueline boerenzoon van Meindert kennen. Vijf in jaar later trouwden ze. met tijdens Meindert woonde al in heel lang met zijn ouders de in de oude boerderij. van Hij heeft in Jaqueline beloofd de om deze tijdens op te knappen, maar inmiddels zitten van ze nu met al het jaren in een koude door loods. Wat houdt hem naar tegen?

Peters prioriteit de ligt niet bij tijdens zijn huis maar bij van met zijn fitnessruimte en door dat drijft zijn vrouw Monique tot op wanhoop. Al jaren op moet een het gezin zich in omkleden en wassen achter een de plastic zeil. een Ook de ouderslaapkamer is uit op tv letterlijk een ravage. Tijdens de met opnames geeft Monique door aan vaak bang door te zijn voor haar uit man. op tv Dat zit Peter tijdens helemaal niet door lekker.

Vijftien jaar geleden tijdens kochten Jan een Pieter van en Karin een huis het in Zeeland. Jan Pieter wilde van graag een klushuis op tv naar om lekker bezig met te kunnen blijven door en dat is gelukt: vijftien uit jaar later heeft Karin naar namelijk nog van steeds op geen fatsoenlijke hal en keuken. Karin op tv door is zwaar teleurgesteld in in haar man. een Tijdens de opnames in komt John erachter naar dat Jan Pieter zelf diep op ongelukkig uit is. Hij voelt zich door thuis zelfs uit onveilig. Wat is hier uit aan de tijdens hand?

Drie tijdens jaar geleden kregen Sylvia met en Martin op hun zoontje Donny. Hij een slaapt al de zijn hele leven bij op tv zijn ouders op van de kamer, omdat van Martin zijn de kamertje nooit heeft afgemaakt. Het op op stel heeft geen privacy en is tijdens al die jaren door niet meer intiem de met elkaar in geweest. Sylvia heeft alles in in op Duitsland achtergelaten van voor Martin, nu is het naar tijd op tv dat Martin iets voor op haar terug doet. Maar dit de tijdens kwartje lijkt bij met Martin maar niet met te vallen.

Ellen logeert het al drie jaar bij met haar schoonmoeder, in omdat haar vriend van Mathieu weigert hun bouwvallige uit koophuis bewoonbaar naar te maken. John van Williams tijdens zet Mathieu aan het werk met en stuurt Ellen naar een tijdens een hotel. Dat in valt compleet verkeerd bij Mathieu. Zijn in tegenzin tijdens slaat om op in woede en naar leidt zelfs tot heftige het uitspraken gericht in aan zijn vriendin. op tv John maakt zich grote zorgen. op tv Komt dit nog wel van een goed?

Nanette wordt straalverliefd de op naar de warmbloedige Carlos die een ooit uit het Ecuador naar Nederland kwam. In in een tijdens periode van zes jaar met krijgen ze samen de vijf tijdens kinderen en groeien ze naar letterlijk uit uit hun rijtjeswoning. Carlos besluit de tijdens zolder door te verbouwen, maar dat gaat helemaal van mis. Inmiddels het slapen ze al van jaren niet meer samen door tijdens in een bed.

De naar jonge Angelique verhuist van Zeeland van uit naar Hilversum om bij haar een Dariush te zijn. op Ze verwacht een dat Dariush met zijn belofte nakomt om zijn op tv bouwvallige woning op te een knappen, maar daar tijdens komt met helemaal niets van terecht. een In op een gesprek met uit John Williams blijkt dat Dariush met met heel andere van dingen bezig in is geweest.

Jessica op tv en Sander wonen al jaren naar in een een bouwvallige met woonwagen. Jessica heeft tijdens een moeilijke jeugd gehad en in wil tijdens niets liever dan een stabiele een basis voor een haar gezin. uit Toch lukt het Sander maar niet naar om Jessica en naar de kinderen een met op fatsoenlijk thuis te bieden. Als John tijdens Williams langskomt, blijkt naar dat Sander een zelf ook nog even door wat kwijt op tv wil.

Joana in zit al zes jaar in op tv een verbouwing in en is de een puinhoop meer de dan zat. Haar op tv partner, Benny, heeft op alle tijd om aan met de slag te door gaan, een maar brengt zijn tijd liever door in in de garage. in Voor de tijdens bevalling van hun dochtertje door Jaydee zou de naar badkamer met af zijn, maar twee jaar in later is een er de nog steeds niets gebeurd. Joana van zet van Benny voor het naar blok: er moet iets gebeuren, anders met op tv zal zij met hun op tv dochter vertrekken. Benny kiest eieren tijdens naar voor zijn geld, maar op wordt al snel gek in van alle camera's van die hem overal met volgen.

Als Ingrid en de Niek de van kans krijgen het om hun op tv huurwoning te kopen, twijfelen ze op tv geen moment. op Niek gaat rigoureus op aan de slag om er in een eigen met nestje naar van te maken. Maar tijdens Nieks klustempo drijft Ingrid tot naar wanhoop. op tv Ze zitten zelfs al naar maanden noodgedwongen op tuinstoelen. de Het aandeel op tv van de uitwonende tijdens kinderen speelt een onverwacht naar grote rol in uit het deze situatie.

februari 2020
18-03-2018 19:03

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al jaren in onafgemaakte huizen. Hun mannen worden hierop aangesproken en met het klusteam aan het werk gezet.

11-03-2018 19:03

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al jaren in onafgemaakte huizen. Hun mannen worden hierop aangesproken en met het klusteam aan het werk gezet.

25-02-2018 19:02

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

De hoogzwangere Roelien heeft de hulp van John Williams en zijn team ingeroepen. Ze is ten einde raad omdat ze in een bungalow woont waar niets af is. Kale muren, gesloopte plafonds en er staat zelfs een steiger in de woonkamer. Tot overmaa...

18-02-2018 19:03

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

Twee jaar geleden heeft Gisella's moeder een benedenwoning gekocht voor haar dochter. Het is bedoeld als investering voor de toekomst. Gisella gaat er wonen met haar vriend Robert. Hoewel het een prima woning is, zou een opfrisbeurt welkom ...

11-02-2018 19:02

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

Vijf jaar geleden kochten Mark en Marijke een klushuis. Aanvankelijk verloopt de verbouwing voorspoedig, maar al snel blijkt er van alles mis met het huis. Tot overmaat van ramp gooit een ingrijpende gebeurtenis nog meer roet in het eten en...

04-02-2018 19:00

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

Tien jaar geleden leerde de Braziliaanse Jaqueline boerenzoon Meindert kennen. Vijf jaar later trouwden ze. Meindert woonde al heel lang met zijn ouders in de oude boerderij. Hij heeft Jaqueline beloofd om deze op te knappen, maar inmiddels...

28-01-2018 19:01

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

Peters prioriteit ligt niet bij zijn huis maar bij zijn fitnessruimte en dat drijft zijn vrouw Monique tot wanhoop. Al jaren moet het gezin zich omkleden en wassen achter een plastic zeil. Ook de ouderslaapkamer is letterlijk een ravage. Ti...

21-01-2018 19:01

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Vijftien jaar geleden kochten Jan Pieter en Karin een huis in Zeeland. Jan Pieter wilde graag een klushuis om lekker bezig te kunnen blijven en dat is gelukt: vijftien jaar later heeft Karin namelijk nog steeds geen fatsoenlijke hal en keuk...

14-01-2018 19:03

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Drie jaar geleden kregen Sylvia en Martin hun zoontje Donny. Hij slaapt al zijn hele leven bij zijn ouders op de kamer, omdat Martin zijn kamertje nooit heeft afgemaakt. Het stel heeft geen privacy en is al die jaren niet meer intiem met el...

07-01-2018 19:03

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Ellen logeert al drie jaar bij haar schoonmoeder, omdat haar vriend Mathieu weigert hun bouwvallige koophuis bewoonbaar te maken. John Williams zet Mathieu aan het werk en stuurt Ellen naar een hotel. Dat valt compleet verkeerd bij Mathieu....

31-12-2017 19:06

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

Nanette wordt straalverliefd op de warmbloedige Carlos die ooit uit Ecuador naar Nederland kwam. In een periode van zes jaar krijgen ze samen vijf kinderen en groeien ze letterlijk uit hun rijtjeswoning. Carlos besluit de zolder te verbouwe...

24-12-2017 19:03

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

De jonge Angelique verhuist van Zeeland naar Hilversum om bij haar Dariush te zijn. Ze verwacht dat Dariush zijn belofte nakomt om zijn bouwvallige woning op te knappen, maar daar komt helemaal niets van terecht. In een gesprek met John Wil...

17-12-2017 19:02

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

Jessica en Sander wonen al jaren in een bouwvallige woonwagen. Jessica heeft een moeilijke jeugd gehad en wil niets liever dan een stabiele basis voor haar gezin. Toch lukt het Sander maar niet om Jessica en de kinderen een fatsoenlijk thui...

10-12-2017 19:02

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

Joana zit al zes jaar in een verbouwing en is de puinhoop meer dan zat. Haar partner, Benny, heeft alle tijd om aan de slag te gaan, maar brengt zijn tijd liever door in de garage. Voor de bevalling van hun dochtertje Jaydee zou de badkamer...

03-12-2017 19:00

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Als Ingrid en Niek de kans krijgen om hun huurwoning te kopen, twijfelen ze geen moment. Niek gaat rigoureus aan de slag om er een eigen nestje van te maken. Maar Nieks klustempo drijft Ingrid tot wanhoop. Ze zitten zelfs al maanden noodged...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help, Mijn Man Is Klusser! bij Help, Mijn Man Is Klusser! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help, Mijn Man Is Klusser!. Heb je een uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist

Help, mijn man is Klusser is een programma van RTL 4 waarin John Williams vrouwen helpt waarbij hun partners een rotzooi van het huis hebben gemaakt in een goedbedoelde poging het huis op te knappen of te verbouwen. John Williams schakelt een team van professionals in om de problemen op te lossen en de verbouwingen tot een succesvol einde te leiden.

Uitzending gemist van Help, Mijn Man Is Klusser!? Hier kun je alle uitzendingen van Help, Mijn Man Is Klusser! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 13-02-2020 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!