Programma gemist?

Realityprogramma waarin in hulp wordt geboden het aan op wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. tijdens Ze bivakkeren vaak al de jaren in onafgemaakte huizen. op tv Hun mannen op tv worden het hierop aangesproken en op met het klusteam aan het op tv werk tijdens gezet.

Realityprogramma een waarin hulp wordt geboden op aan wanhopige een vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren op vaak al in jaren een in onafgemaakte huizen. met Hun mannen worden hierop een aangesproken en met het met klusteam aan het werk uit op gezet.

De hoogzwangere naar Roelien heeft de hulp op van John Williams op tv en zijn team van ingeroepen. een Ze is van ten einde raad omdat een ze in een bungalow van woont in waar niets af door is. Kale muren, gesloopte plafonds en door er staat uit zelfs een steiger door in de woonkamer. Tot met overmaat door van ramp heeft haar in vriend nu met ook nog in besloten om de badkamer te gaan op tv verbouwen. Roelien maakt door zich grote zorgen; door op hier kan hun eerste kind niet een opgroeien. op De toekomstige vader Reinder op tv weigert de ernst het van de situatie in in een te zien en geeft door geen gehoor aan uit de noodkreten van naar Roelien. Lukt het John van en op de klussers om Reinder te tijdens laten inzien de dat hij binnenkort vader het wordt?

Twee jaar geleden de heeft Gisella's in moeder een benedenwoning gekocht tijdens op voor haar dochter. Het is de bedoeld als investering het voor de van toekomst. Gisella gaat er het wonen van met haar vriend het Robert. Hoewel het een prima woning de is, in zou een opfrisbeurt welkom zijn. tijdens Robert sloopt uit de complete binnenkant van een met de woning en laat het het er verder bij zitten. de Na tijdens twee jaar is Gisella naar helemaal met klaar met hem.

Vijf met jaar geleden kochten naar Mark en Marijke de een klushuis. Aanvankelijk verloopt op tv de verbouwing voorspoedig, maar een al snel blijkt tijdens er van van alles mis met het een van huis. Tot overmaat van van ramp gooit met een ingrijpende gebeurtenis nog meer roet met in naar het eten en komt naar er helemaal niets meer met met uit Marks handen. Marijke naar kan het op tv niet langer aanzien en op schakelt de hulp tijdens van John Williams van in.

Tien jaar met geleden door leerde de Braziliaanse Jaqueline in boerenzoon Meindert kennen. Vijf jaar tijdens later trouwden de ze. op Meindert woonde al door heel lang met zijn ouders naar in van de oude boerderij. van Hij heeft Jaqueline beloofd om deze van op te knappen, tijdens maar inmiddels zitten uit ze nu op tv al jaren in een een door koude loods. Wat in houdt hem tegen?

Peters door prioriteit ligt niet naar bij zijn huis maar op bij in zijn fitnessruimte en dat op tv drijft zijn naar vrouw Monique tot wanhoop. met Al jaren moet het uit gezin zich omkleden en door het wassen achter een de plastic zeil. Ook een de ouderslaapkamer is letterlijk een ravage. van Tijdens uit de opnames een geeft Monique aan naar vaak bang te het zijn voor haar man. Dat zit het Peter helemaal niet het een lekker.

Vijftien de jaar geleden kochten Jan het Pieter en Karin een het huis in Zeeland. uit Jan Pieter met wilde graag tijdens een klushuis om door lekker bezig te kunnen een blijven en dat naar is in gelukt: vijftien jaar door later heeft Karin namelijk nog steeds met geen fatsoenlijke hal naar en keuken. Karin in is zwaar teleurgesteld met in haar man. van Tijdens de van opnames komt in John erachter op dat Jan Pieter zelf in diep ongelukkig is. Hij tijdens voelt zich thuis zelfs van naar onveilig. Wat is tijdens hier aan de naar hand?

Drie jaar tijdens geleden kregen tijdens Sylvia en Martin uit hun zoontje van Donny. Hij slaapt al zijn hele door leven op bij zijn ouders op de tijdens kamer, omdat in Martin zijn op kamertje nooit heeft afgemaakt. Het op tv stel met heeft geen privacy en is uit tijdens al die jaren niet in meer intiem met op elkaar geweest. Sylvia heeft naar alles in Duitsland achtergelaten het voor Martin, op nu is het tijd van in dat Martin iets voor het haar terug uit doet. Maar dit kwartje het lijkt bij Martin maar niet uit op tv te vallen.

Ellen logeert al de drie jaar in bij door haar schoonmoeder, omdat haar vriend met Mathieu weigert hun een bouwvallige koophuis door bewoonbaar te maken. de John Williams naar zet Mathieu aan het op werk en stuurt een Ellen naar naar een hotel. Dat valt compleet verkeerd op bij een Mathieu. Zijn tegenzin met slaat om in woede een en leidt van zelfs tot een heftige uitspraken gericht in aan zijn vriendin. John maakt op zich grote zorgen. een Komt dit een nog wel op goed?

Nanette wordt straalverliefd het op op de warmbloedige Carlos die ooit op tv uit Ecuador naar met Nederland het kwam. In een periode op tv van zes een jaar krijgen ze door samen vijf kinderen op en groeien uit ze letterlijk uit hun rijtjeswoning. naar Carlos besluit het de zolder naar te verbouwen, maar dat tijdens gaat helemaal in mis. Inmiddels slapen ze al uit jaren niet meer samen van van in een bed.

De jonge Angelique de met verhuist van Zeeland naar op tv Hilversum om uit bij haar Dariush door te zijn. Ze verwacht dat met Dariush door zijn belofte nakomt om tijdens zijn bouwvallige woning op te het met knappen, maar daar komt helemaal niets naar van op terecht. In het een gesprek met John Williams met blijkt dat Dariush met met heel andere de dingen bezig is naar geweest.

Jessica en de Sander uit wonen al jaren in een van bouwvallige woonwagen. op Jessica heeft in een moeilijke jeugd gehad en wil in naar niets liever dan een stabiele basis door het voor haar gezin. tijdens Toch lukt het Sander maar niet in om op Jessica en een de kinderen een fatsoenlijk thuis tijdens te uit bieden. Als John Williams het langskomt, blijkt dat naar Sander zelf ook tijdens nog even wat kwijt tijdens wil.

Joana zit al het zes jaar door in een verbouwing en naar is de met puinhoop meer naar dan zat. naar Haar partner, Benny, heeft alle het tijd om aan de met slag tijdens te gaan, maar de brengt zijn tijd liever een door in de garage. met Voor door de bevalling van het hun dochtertje Jaydee op tv zou de badkamer af zijn, uit maar twee naar jaar later is er in nog naar steeds niets gebeurd. Joana met zet met Benny voor het blok: van er moet iets gebeuren, anders door de zal zij met hun op tv dochter vertrekken. Benny op kiest eieren voor een zijn geld, maar met wordt al het snel gek van alle met camera's die hem overal de volgen.

Als op tv Ingrid en Niek de op kans krijgen om hun op tv met huurwoning te kopen, het twijfelen ze geen moment. Niek gaat naar rigoureus tijdens aan de in slag om er een eigen nestje van van te maken. op naar Maar Nieks klustempo het drijft Ingrid tot wanhoop. tijdens Ze zitten zelfs de al maanden noodgedwongen door op tuinstoelen. Het in aandeel van op de uitwonende kinderen speelt een met onverwacht grote op tv rol in deze de situatie.

juni 2018
18-03-2018 19:03

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al jaren in onafgemaakte huizen. Hun mannen worden hierop aangesproken en met het klusteam aan het werk gezet.

11-03-2018 19:03

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al jaren in onafgemaakte huizen. Hun mannen worden hierop aangesproken en met het klusteam aan het werk gezet.

25-02-2018 19:02

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

De hoogzwangere Roelien heeft de hulp van John Williams en zijn team ingeroepen. Ze is ten einde raad omdat ze in een bungalow woont waar niets af is. Kale muren, gesloopte plafonds en er staat zelfs een steiger in de woonkamer. Tot overmaa...

18-02-2018 19:03

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

Twee jaar geleden heeft Gisella's moeder een benedenwoning gekocht voor haar dochter. Het is bedoeld als investering voor de toekomst. Gisella gaat er wonen met haar vriend Robert. Hoewel het een prima woning is, zou een opfrisbeurt welkom ...

11-02-2018 19:02

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

Vijf jaar geleden kochten Mark en Marijke een klushuis. Aanvankelijk verloopt de verbouwing voorspoedig, maar al snel blijkt er van alles mis met het huis. Tot overmaat van ramp gooit een ingrijpende gebeurtenis nog meer roet in het eten en...

04-02-2018 19:00

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

Tien jaar geleden leerde de Braziliaanse Jaqueline boerenzoon Meindert kennen. Vijf jaar later trouwden ze. Meindert woonde al heel lang met zijn ouders in de oude boerderij. Hij heeft Jaqueline beloofd om deze op te knappen, maar inmiddels...

28-01-2018 19:01

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

Peters prioriteit ligt niet bij zijn huis maar bij zijn fitnessruimte en dat drijft zijn vrouw Monique tot wanhoop. Al jaren moet het gezin zich omkleden en wassen achter een plastic zeil. Ook de ouderslaapkamer is letterlijk een ravage. Ti...

21-01-2018 19:01

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Vijftien jaar geleden kochten Jan Pieter en Karin een huis in Zeeland. Jan Pieter wilde graag een klushuis om lekker bezig te kunnen blijven en dat is gelukt: vijftien jaar later heeft Karin namelijk nog steeds geen fatsoenlijke hal en keuk...

14-01-2018 19:03

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Drie jaar geleden kregen Sylvia en Martin hun zoontje Donny. Hij slaapt al zijn hele leven bij zijn ouders op de kamer, omdat Martin zijn kamertje nooit heeft afgemaakt. Het stel heeft geen privacy en is al die jaren niet meer intiem met el...

07-01-2018 19:03

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Ellen logeert al drie jaar bij haar schoonmoeder, omdat haar vriend Mathieu weigert hun bouwvallige koophuis bewoonbaar te maken. John Williams zet Mathieu aan het werk en stuurt Ellen naar een hotel. Dat valt compleet verkeerd bij Mathieu....

31-12-2017 19:06

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

Nanette wordt straalverliefd op de warmbloedige Carlos die ooit uit Ecuador naar Nederland kwam. In een periode van zes jaar krijgen ze samen vijf kinderen en groeien ze letterlijk uit hun rijtjeswoning. Carlos besluit de zolder te verbouwe...

24-12-2017 19:03

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

De jonge Angelique verhuist van Zeeland naar Hilversum om bij haar Dariush te zijn. Ze verwacht dat Dariush zijn belofte nakomt om zijn bouwvallige woning op te knappen, maar daar komt helemaal niets van terecht. In een gesprek met John Wil...

17-12-2017 19:02

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

Jessica en Sander wonen al jaren in een bouwvallige woonwagen. Jessica heeft een moeilijke jeugd gehad en wil niets liever dan een stabiele basis voor haar gezin. Toch lukt het Sander maar niet om Jessica en de kinderen een fatsoenlijk thui...

10-12-2017 19:02

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

Joana zit al zes jaar in een verbouwing en is de puinhoop meer dan zat. Haar partner, Benny, heeft alle tijd om aan de slag te gaan, maar brengt zijn tijd liever door in de garage. Voor de bevalling van hun dochtertje Jaydee zou de badkamer...

03-12-2017 19:00

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Als Ingrid en Niek de kans krijgen om hun huurwoning te kopen, twijfelen ze geen moment. Niek gaat rigoureus aan de slag om er een eigen nestje van te maken. Maar Nieks klustempo drijft Ingrid tot wanhoop. Ze zitten zelfs al maanden noodged...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help, Mijn Man Is Klusser! bij Help, Mijn Man Is Klusser! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help, Mijn Man Is Klusser!. Heb je een uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist

Help, mijn man is Klusser is een programma van RTL 4 waarin John Williams vrouwen helpt waarbij hun partners een rotzooi van het huis hebben gemaakt in een goedbedoelde poging het huis op te knappen of te verbouwen. John Williams schakelt een team van professionals in om de problemen op te lossen en de verbouwingen tot een succesvol einde te leiden.

Uitzending gemist van Help, Mijn Man Is Klusser!? Hier kun je alle uitzendingen van Help, Mijn Man Is Klusser! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 19-06-2018 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord