Programma gemist?

Realityprogramma op waarin hulp wordt een geboden aan wanhopige vrouwen van tijdens doe-het-zelvers. Ze bivakkeren tijdens vaak op tv al jaren in onafgemaakte op huizen. het Hun mannen worden hierop aangesproken en op met het het klusteam aan uit het werk van gezet.

Realityprogramma waarin hulp een wordt geboden aan een wanhopige de vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren een op vaak al jaren in onafgemaakte huizen. in op Hun mannen worden tijdens hierop aangesproken en met het klusteam een de aan het werk uit gezet.

De op hoogzwangere Roelien heeft de de hulp op van John Williams een en zijn team ingeroepen. Ze op is ten een einde raad op tv omdat ze in een bungalow woont op tv waar niets naar af is. Kale muren, tijdens gesloopte op tv plafonds en er staat zelfs tijdens een steiger de in de woonkamer. Tot uit overmaat uit van ramp heeft met haar vriend nu ook nog op besloten om de de badkamer het te gaan verbouwen. Roelien het maakt tijdens zich grote zorgen; hier van kan hun een eerste kind niet opgroeien. De toekomstige naar vader Reinder een weigert de ernst van op de door situatie in een te zien en geeft geen gehoor naar naar aan de noodkreten van Roelien. Lukt tijdens het tijdens John en de klussers om tijdens Reinder te laten het inzien de dat hij binnenkort vader in wordt?

Twee jaar een geleden heeft Gisella's moeder tijdens naar een benedenwoning gekocht voor haar dochter. op tv Het is bedoeld van als investering de voor de toekomst. Gisella door gaat tijdens er wonen met haar vriend door Robert. Hoewel het naar een prima naar woning in is, zou een opfrisbeurt welkom zijn. tijdens het Robert sloopt de op tv complete binnenkant van de woning het en laat het er naar verder bij zitten. op Na op twee jaar is de Gisella helemaal klaar het met hem.

Vijf jaar geleden door kochten Mark de en Marijke een de klushuis. Aanvankelijk verloopt met de van verbouwing voorspoedig, maar met al snel blijkt er van alles in mis een met het huis. naar Tot overmaat op tv van ramp gooit een ingrijpende gebeurtenis op het nog meer roet in het eten het en komt er op tv uit helemaal niets meer uit op Marks handen. Marijke kan het van niet in langer aanzien de en schakelt de hulp in van John Williams naar in.

Tien een jaar geleden leerde de Braziliaanse de Jaqueline boerenzoon door Meindert kennen. Vijf een jaar later trouwden ze. met Meindert woonde het al heel lang met door van zijn ouders in op tv de oude boerderij. een Hij heeft Jaqueline een beloofd om deze op te knappen, naar maar inmiddels zitten met ze tijdens nu al jaren in in een koude loods. van Wat uit houdt hem tegen?

Peters prioriteit een ligt niet bij zijn een huis maar op bij zijn fitnessruimte en in dat het drijft zijn vrouw Monique tot in tijdens wanhoop. Al jaren op moet het gezin zich omkleden op tv en wassen achter een uit met plastic zeil. Ook de ouderslaapkamer is een op letterlijk een ravage. Tijdens de in opnames geeft Monique aan uit de vaak bang te het zijn voor haar man. uit Dat zit Peter helemaal op tv niet tijdens lekker.

Vijftien in jaar geleden kochten Jan de Pieter en op Karin een huis in met Zeeland. uit Jan Pieter wilde met graag een klushuis om het lekker bezig te de kunnen blijven en dat is het gelukt: vijftien jaar in uit later heeft Karin op namelijk nog steeds geen fatsoenlijke met hal en keuken. uit Karin is zwaar van teleurgesteld tijdens in haar man. Tijdens de opnames uit komt John op tv erachter dat door Jan Pieter de zelf diep ongelukkig uit is. Hij voelt zich thuis zelfs tijdens onveilig. Wat is door naar hier aan de door hand?

Drie op tv jaar geleden kregen Sylvia en op tv Martin hun zoontje op tv Donny. Hij slaapt een al zijn hele op leven op bij zijn naar ouders op de kamer, omdat Martin in zijn door kamertje nooit heeft afgemaakt. Het in stel heeft in geen op privacy en is al die op tv jaren op niet meer intiem met de elkaar geweest. Sylvia heeft alles het in Duitsland achtergelaten op voor met Martin, nu is het tijdens tijd dat met Martin iets voor haar door terug doet. Maar de dit kwartje lijkt bij een Martin door maar niet te in vallen.

Ellen logeert al op tv drie jaar door bij haar met schoonmoeder, omdat van haar vriend Mathieu weigert hun tijdens bouwvallige koophuis bewoonbaar te het maken. John Williams in zet Mathieu aan in het werk en op stuurt Ellen naar van uit een hotel. Dat valt compleet een verkeerd uit bij Mathieu. Zijn een tegenzin slaat om een in woede en leidt zelfs van tot een heftige uitspraken gericht aan zijn vriendin. tijdens tijdens John maakt zich grote zorgen. Komt het dit tijdens nog wel met goed?

Nanette wordt straalverliefd de op de warmbloedige uit Carlos die van ooit uit Ecuador door naar Nederland op kwam. In een periode met van zes op jaar krijgen uit ze samen vijf het kinderen en groeien uit ze letterlijk uit hun rijtjeswoning. tijdens Carlos besluit de zolder op te in verbouwen, maar dat gaat met helemaal mis. door Inmiddels slapen van ze al jaren tijdens niet meer samen in een naar bed.

De jonge Angelique in met verhuist van Zeeland naar Hilversum met om bij haar door Dariush te zijn. door Ze verwacht uit dat Dariush zijn de belofte nakomt in om zijn bouwvallige woning op te door knappen, maar op daar komt een helemaal niets van terecht. van In een van gesprek met John Williams uit blijkt in dat Dariush met heel andere uit dingen bezig naar is geweest.

Jessica en Sander in met wonen al jaren het in een bouwvallige woonwagen. Jessica heeft uit tijdens een moeilijke jeugd gehad het en wil het niets liever dan een stabiele basis in voor haar gezin. op tv Toch lukt het het Sander maar uit niet om een Jessica en de de kinderen een fatsoenlijk het thuis te bieden. Als op tv John Williams langskomt, blijkt in dat tijdens Sander zelf ook nog een even wat naar kwijt wil.

Joana zit op al uit zes jaar in een naar verbouwing en is de puinhoop op tv meer dan zat. het Haar partner, tijdens Benny, heeft door alle tijd een om aan de slag van te gaan, maar naar brengt zijn tijd in liever door in de garage. tijdens Voor tijdens de bevalling van hun dochtertje op tv uit Jaydee zou de badkamer een af zijn, maar twee het jaar uit later is er nog steeds in niets gebeurd. Joana zet een Benny voor het tijdens blok: er de moet in iets gebeuren, anders zal op tv zij met uit hun dochter vertrekken. Benny kiest het eieren voor de zijn geld, maar wordt al naar snel gek van een uit alle camera's die hem overal met volgen.

Als Ingrid en in Niek de op tv kans krijgen op tv om hun huurwoning te met kopen, twijfelen tijdens ze geen moment. Niek tijdens gaat rigoureus naar aan de van slag om er een eigen op nestje van te maken. uit de Maar Nieks klustempo drijft Ingrid uit tot wanhoop. Ze zitten naar zelfs al op tv maanden noodgedwongen op tuinstoelen. met Het aandeel van van de uitwonende kinderen tijdens speelt een de onverwacht grote met rol in deze uit situatie.

oktober 2020
18-03-2018 19:03

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al jaren in onafgemaakte huizen. Hun mannen worden hierop aangesproken en met het klusteam aan het werk gezet.

11-03-2018 19:03

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al jaren in onafgemaakte huizen. Hun mannen worden hierop aangesproken en met het klusteam aan het werk gezet.

25-02-2018 19:02

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

De hoogzwangere Roelien heeft de hulp van John Williams en zijn team ingeroepen. Ze is ten einde raad omdat ze in een bungalow woont waar niets af is. Kale muren, gesloopte plafonds en er staat zelfs een steiger in de woonkamer. Tot overmaa...

18-02-2018 19:03

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

Twee jaar geleden heeft Gisella's moeder een benedenwoning gekocht voor haar dochter. Het is bedoeld als investering voor de toekomst. Gisella gaat er wonen met haar vriend Robert. Hoewel het een prima woning is, zou een opfrisbeurt welkom ...

11-02-2018 19:02

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

Vijf jaar geleden kochten Mark en Marijke een klushuis. Aanvankelijk verloopt de verbouwing voorspoedig, maar al snel blijkt er van alles mis met het huis. Tot overmaat van ramp gooit een ingrijpende gebeurtenis nog meer roet in het eten en...

04-02-2018 19:00

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

Tien jaar geleden leerde de Braziliaanse Jaqueline boerenzoon Meindert kennen. Vijf jaar later trouwden ze. Meindert woonde al heel lang met zijn ouders in de oude boerderij. Hij heeft Jaqueline beloofd om deze op te knappen, maar inmiddels...

28-01-2018 19:01

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

Peters prioriteit ligt niet bij zijn huis maar bij zijn fitnessruimte en dat drijft zijn vrouw Monique tot wanhoop. Al jaren moet het gezin zich omkleden en wassen achter een plastic zeil. Ook de ouderslaapkamer is letterlijk een ravage. Ti...

21-01-2018 19:01

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Vijftien jaar geleden kochten Jan Pieter en Karin een huis in Zeeland. Jan Pieter wilde graag een klushuis om lekker bezig te kunnen blijven en dat is gelukt: vijftien jaar later heeft Karin namelijk nog steeds geen fatsoenlijke hal en keuk...

14-01-2018 19:03

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Drie jaar geleden kregen Sylvia en Martin hun zoontje Donny. Hij slaapt al zijn hele leven bij zijn ouders op de kamer, omdat Martin zijn kamertje nooit heeft afgemaakt. Het stel heeft geen privacy en is al die jaren niet meer intiem met el...

07-01-2018 19:03

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Ellen logeert al drie jaar bij haar schoonmoeder, omdat haar vriend Mathieu weigert hun bouwvallige koophuis bewoonbaar te maken. John Williams zet Mathieu aan het werk en stuurt Ellen naar een hotel. Dat valt compleet verkeerd bij Mathieu....

31-12-2017 19:06

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

Nanette wordt straalverliefd op de warmbloedige Carlos die ooit uit Ecuador naar Nederland kwam. In een periode van zes jaar krijgen ze samen vijf kinderen en groeien ze letterlijk uit hun rijtjeswoning. Carlos besluit de zolder te verbouwe...

24-12-2017 19:03

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

De jonge Angelique verhuist van Zeeland naar Hilversum om bij haar Dariush te zijn. Ze verwacht dat Dariush zijn belofte nakomt om zijn bouwvallige woning op te knappen, maar daar komt helemaal niets van terecht. In een gesprek met John Wil...

17-12-2017 19:02

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

Jessica en Sander wonen al jaren in een bouwvallige woonwagen. Jessica heeft een moeilijke jeugd gehad en wil niets liever dan een stabiele basis voor haar gezin. Toch lukt het Sander maar niet om Jessica en de kinderen een fatsoenlijk thui...

10-12-2017 19:02

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

Joana zit al zes jaar in een verbouwing en is de puinhoop meer dan zat. Haar partner, Benny, heeft alle tijd om aan de slag te gaan, maar brengt zijn tijd liever door in de garage. Voor de bevalling van hun dochtertje Jaydee zou de badkamer...

03-12-2017 19:00

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Als Ingrid en Niek de kans krijgen om hun huurwoning te kopen, twijfelen ze geen moment. Niek gaat rigoureus aan de slag om er een eigen nestje van te maken. Maar Nieks klustempo drijft Ingrid tot wanhoop. Ze zitten zelfs al maanden noodged...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help, Mijn Man Is Klusser! bij Help, Mijn Man Is Klusser! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help, Mijn Man Is Klusser!. Heb je een uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist

Help, mijn man is Klusser is een programma van RTL 4 waarin John Williams vrouwen helpt waarbij hun partners een rotzooi van het huis hebben gemaakt in een goedbedoelde poging het huis op te knappen of te verbouwen. John Williams schakelt een team van professionals in om de problemen op te lossen en de verbouwingen tot een succesvol einde te leiden.

Uitzending gemist van Help, Mijn Man Is Klusser!? Hier kun je alle uitzendingen van Help, Mijn Man Is Klusser! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 26-02-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!