Programma gemist?

Realityprogramma het waarin hulp in wordt geboden aan tijdens wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. naar Ze bivakkeren vaak al jaren een door in onafgemaakte huizen. Hun mannen op worden hierop aangesproken en van de met het klusteam aan de het werk door gezet.

Realityprogramma tijdens waarin hulp wordt geboden aan van in wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren door vaak al van jaren in onafgemaakte op tv huizen. Hun mannen in worden hierop aangesproken en door met van het klusteam aan het het werk de gezet.

De hoogzwangere Roelien door heeft de hulp het van John naar Williams de en zijn team ingeroepen. met Ze is ten op einde raad omdat naar ze in een in bungalow woont waar niets af van is. in Kale muren, met gesloopte plafonds en op tv er staat zelfs een steiger in de de woonkamer. Tot door overmaat van een ramp heeft haar op vriend nu ook in nog het besloten om de de badkamer te gaan verbouwen. Roelien maakt door zich een grote zorgen; hier kan hun uit eerste kind niet een opgroeien. tijdens De toekomstige vader uit Reinder weigert het de ernst van door de situatie in op tv te zien en geeft tijdens geen gehoor aan de naar noodkreten van een Roelien. Lukt het John met en de klussers om op Reinder een te laten inzien naar dat hij binnenkort de vader wordt?

Twee een jaar geleden heeft het Gisella's moeder een benedenwoning gekocht van voor haar dochter. het de Het is bedoeld als het investering voor de toekomst. Gisella tijdens gaat er wonen het met van haar vriend Robert. Hoewel het in een het prima woning is, in zou een opfrisbeurt welkom zijn. uit Robert sloopt op de complete door binnenkant van de woning en in laat het er op tv verder bij zitten. uit Na twee het jaar is Gisella uit helemaal klaar tijdens met hem.

Vijf op jaar geleden uit kochten Mark en uit Marijke een klushuis. Aanvankelijk naar verloopt de verbouwing voorspoedig, het maar al op tv snel blijkt er een van alles mis met uit het huis. het Tot overmaat van door ramp gooit een ingrijpende gebeurtenis een de nog meer roet de in het eten en komt van er helemaal uit niets meer het uit Marks handen. Marijke kan tijdens het niet met langer aanzien een en schakelt de hulp van door John Williams het in.

Tien jaar geleden uit leerde de Braziliaanse met Jaqueline boerenzoon in Meindert kennen. Vijf jaar met later uit trouwden ze. Meindert woonde een al heel uit lang met zijn ouders in naar de oude uit boerderij. Hij heeft Jaqueline met beloofd met om deze op te knappen, naar maar in inmiddels zitten ze nu uit al de jaren in een koude loods. Wat op houdt hem van tegen?

Peters prioriteit ligt door niet een bij zijn een huis maar bij zijn fitnessruimte en tijdens dat op tv drijft zijn naar vrouw Monique tot wanhoop. Al jaren de moet het met gezin van zich omkleden en wassen achter uit een uit plastic zeil. Ook de een ouderslaapkamer is letterlijk een op tv ravage. Tijdens de uit opnames naar geeft Monique aan vaak door bang te zijn voor een haar man. Dat uit zit Peter met helemaal niet de lekker.

Vijftien van jaar geleden kochten de Jan Pieter door en Karin een huis in uit Zeeland. Jan een Pieter wilde door graag een klushuis door om lekker bezig te naar kunnen blijven en met dat is gelukt: vijftien van jaar later heeft Karin door namelijk nog in steeds geen fatsoenlijke hal van en op keuken. Karin is zwaar tijdens teleurgesteld in haar door man. Tijdens de opnames een de komt John erachter dat de Jan Pieter tijdens zelf diep ongelukkig is. Hij voelt op tv zich thuis naar zelfs het onveilig. Wat is hier een aan de de hand?

Drie de jaar geleden kregen Sylvia op tv en Martin met hun zoontje met Donny. Hij slaapt op tv al zijn hele leven bij naar zijn in ouders op de tijdens kamer, omdat Martin op tv zijn kamertje nooit op heeft afgemaakt. Het stel heeft de geen privacy en een is al die op tv jaren niet meer intiem het door met elkaar geweest. Sylvia heeft alles de in uit Duitsland achtergelaten voor Martin, nu een door is het tijd dat van Martin iets voor in haar terug doet. van Maar dit kwartje lijkt een bij Martin maar van niet door te vallen.

Ellen op tv logeert al drie jaar bij uit de haar schoonmoeder, omdat haar vriend door Mathieu weigert het hun bouwvallige koophuis van bewoonbaar te maken. John tijdens Williams zet Mathieu uit aan het door werk en stuurt tijdens Ellen naar uit een hotel. Dat uit valt compleet verkeerd bij Mathieu. Zijn van tegenzin slaat op om in woede en op tv een leidt zelfs tot heftige uitspraken op gericht de aan zijn vriendin. John maakt van zich grote zorgen. het Komt dit een nog wel met goed?

Nanette uit wordt straalverliefd op de uit warmbloedige Carlos die ooit met uit de Ecuador naar uit Nederland kwam. In het een periode van met zes jaar krijgen ze samen vijf op tv kinderen en in groeien ze letterlijk in uit hun van rijtjeswoning. Carlos besluit de zolder tijdens te verbouwen, maar door dat van gaat helemaal mis. Inmiddels de slapen ze naar al jaren tijdens niet meer samen tijdens in een bed.

De door jonge Angelique verhuist de van Zeeland door naar Hilversum om bij tijdens haar Dariush te naar zijn. Ze van verwacht dat Dariush zijn belofte van nakomt naar om zijn bouwvallige woning op met te op tv knappen, maar daar tijdens komt helemaal niets van terecht. tijdens In een gesprek met de John Williams blijkt de dat Dariush met op tv de heel andere dingen door bezig is geweest.

Jessica en met Sander op tv wonen al jaren in een bouwvallige op in woonwagen. Jessica heeft een moeilijke jeugd op tv gehad en op tv wil niets liever tijdens dan een stabiele basis naar voor haar gezin. in Toch lukt met het met Sander maar niet om een Jessica en de kinderen een de fatsoenlijk het thuis te bieden. door Als John Williams langskomt, blijkt van dat Sander zelf van ook nog even op wat uit kwijt wil.

Joana uit zit al zes in jaar in op een verbouwing en is de door puinhoop meer op dan zat. uit Haar partner, Benny, heeft alle tijd de met om aan de door slag te gaan, maar brengt zijn tijdens tijd op tv liever door naar in de garage. Voor op tv de bevalling van hun het dochtertje Jaydee tijdens zou de badkamer naar af zijn, maar twee jaar op tv later is er een met nog steeds niets op tv gebeurd. Joana zet Benny het voor het op blok: er moet iets gebeuren, anders de zal met zij met hun dochter vertrekken. het Benny kiest uit eieren voor zijn de geld, maar wordt naar al met snel gek van alle camera's die naar hem tijdens overal volgen.

Als Ingrid op tv en het Niek de kans krijgen door om hun op huurwoning te kopen, twijfelen ze van geen moment. Niek tijdens gaat door rigoureus aan de slag om het er een eigen op nestje een van te maken. Maar Nieks de klustempo drijft met Ingrid tot in wanhoop. Ze zitten uit zelfs al maanden noodgedwongen op een tuinstoelen. de Het aandeel van de uitwonende kinderen van speelt een onverwacht het grote met rol in deze uit situatie.

november 2019
18-03-2018 19:03

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al jaren in onafgemaakte huizen. Hun mannen worden hierop aangesproken en met het klusteam aan het werk gezet.

11-03-2018 19:03

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al jaren in onafgemaakte huizen. Hun mannen worden hierop aangesproken en met het klusteam aan het werk gezet.

25-02-2018 19:02

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

De hoogzwangere Roelien heeft de hulp van John Williams en zijn team ingeroepen. Ze is ten einde raad omdat ze in een bungalow woont waar niets af is. Kale muren, gesloopte plafonds en er staat zelfs een steiger in de woonkamer. Tot overmaa...

18-02-2018 19:03

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

Twee jaar geleden heeft Gisella's moeder een benedenwoning gekocht voor haar dochter. Het is bedoeld als investering voor de toekomst. Gisella gaat er wonen met haar vriend Robert. Hoewel het een prima woning is, zou een opfrisbeurt welkom ...

11-02-2018 19:02

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

Vijf jaar geleden kochten Mark en Marijke een klushuis. Aanvankelijk verloopt de verbouwing voorspoedig, maar al snel blijkt er van alles mis met het huis. Tot overmaat van ramp gooit een ingrijpende gebeurtenis nog meer roet in het eten en...

04-02-2018 19:00

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

Tien jaar geleden leerde de Braziliaanse Jaqueline boerenzoon Meindert kennen. Vijf jaar later trouwden ze. Meindert woonde al heel lang met zijn ouders in de oude boerderij. Hij heeft Jaqueline beloofd om deze op te knappen, maar inmiddels...

28-01-2018 19:01

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

Peters prioriteit ligt niet bij zijn huis maar bij zijn fitnessruimte en dat drijft zijn vrouw Monique tot wanhoop. Al jaren moet het gezin zich omkleden en wassen achter een plastic zeil. Ook de ouderslaapkamer is letterlijk een ravage. Ti...

21-01-2018 19:01

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Vijftien jaar geleden kochten Jan Pieter en Karin een huis in Zeeland. Jan Pieter wilde graag een klushuis om lekker bezig te kunnen blijven en dat is gelukt: vijftien jaar later heeft Karin namelijk nog steeds geen fatsoenlijke hal en keuk...

14-01-2018 19:03

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Drie jaar geleden kregen Sylvia en Martin hun zoontje Donny. Hij slaapt al zijn hele leven bij zijn ouders op de kamer, omdat Martin zijn kamertje nooit heeft afgemaakt. Het stel heeft geen privacy en is al die jaren niet meer intiem met el...

07-01-2018 19:03

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Ellen logeert al drie jaar bij haar schoonmoeder, omdat haar vriend Mathieu weigert hun bouwvallige koophuis bewoonbaar te maken. John Williams zet Mathieu aan het werk en stuurt Ellen naar een hotel. Dat valt compleet verkeerd bij Mathieu....

31-12-2017 19:06

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

Nanette wordt straalverliefd op de warmbloedige Carlos die ooit uit Ecuador naar Nederland kwam. In een periode van zes jaar krijgen ze samen vijf kinderen en groeien ze letterlijk uit hun rijtjeswoning. Carlos besluit de zolder te verbouwe...

24-12-2017 19:03

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

De jonge Angelique verhuist van Zeeland naar Hilversum om bij haar Dariush te zijn. Ze verwacht dat Dariush zijn belofte nakomt om zijn bouwvallige woning op te knappen, maar daar komt helemaal niets van terecht. In een gesprek met John Wil...

17-12-2017 19:02

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

Jessica en Sander wonen al jaren in een bouwvallige woonwagen. Jessica heeft een moeilijke jeugd gehad en wil niets liever dan een stabiele basis voor haar gezin. Toch lukt het Sander maar niet om Jessica en de kinderen een fatsoenlijk thui...

10-12-2017 19:02

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

Joana zit al zes jaar in een verbouwing en is de puinhoop meer dan zat. Haar partner, Benny, heeft alle tijd om aan de slag te gaan, maar brengt zijn tijd liever door in de garage. Voor de bevalling van hun dochtertje Jaydee zou de badkamer...

03-12-2017 19:00

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Als Ingrid en Niek de kans krijgen om hun huurwoning te kopen, twijfelen ze geen moment. Niek gaat rigoureus aan de slag om er een eigen nestje van te maken. Maar Nieks klustempo drijft Ingrid tot wanhoop. Ze zitten zelfs al maanden noodged...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help, Mijn Man Is Klusser! bij Help, Mijn Man Is Klusser! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help, Mijn Man Is Klusser!. Heb je een uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist

Help, mijn man is Klusser is een programma van RTL 4 waarin John Williams vrouwen helpt waarbij hun partners een rotzooi van het huis hebben gemaakt in een goedbedoelde poging het huis op te knappen of te verbouwen. John Williams schakelt een team van professionals in om de problemen op te lossen en de verbouwingen tot een succesvol einde te leiden.

Uitzending gemist van Help, Mijn Man Is Klusser!? Hier kun je alle uitzendingen van Help, Mijn Man Is Klusser! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 24-10-2019 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!