Programma gemist?

Realityprogramma waarin hulp met de wordt geboden aan wanhopige vrouwen een van op tv doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al uit jaren in onafgemaakte van huizen. Hun mannen worden door hierop aangesproken van en op tv met het klusteam aan het op werk een gezet.

Realityprogramma waarin hulp op wordt naar geboden aan een wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Ze een bivakkeren vaak al jaren een in van onafgemaakte huizen. Hun uit mannen worden hierop aangesproken uit en met het klusteam uit aan tijdens het werk van gezet.

De hoogzwangere het Roelien heeft de de hulp van John Williams uit tijdens en zijn team ingeroepen. Ze is uit ten einde raad de naar omdat ze in een bungalow woont uit waar niets een af is. Kale op muren, gesloopte plafonds en uit er staat zelfs het een steiger in van de naar woonkamer. Tot overmaat van het ramp heeft haar een vriend nu met ook nog besloten de om de badkamer met te gaan verbouwen. op Roelien maakt zich grote door zorgen; hier kan tijdens hun eerste kind de niet opgroeien. door De toekomstige vader uit Reinder weigert de ernst tijdens van de situatie in het te zien en naar geeft geen uit gehoor aan de uit noodkreten van Roelien. Lukt op tv het John en het de klussers om in Reinder te laten een inzien dat hij met op binnenkort vader wordt?

Twee op tv jaar geleden heeft Gisella's in moeder een benedenwoning op tv gekocht voor tijdens haar dochter. op tv Het is bedoeld door als investering voor uit de toekomst. Gisella een gaat er wonen met haar van vriend Robert. in Hoewel het op een prima woning is, zou door een opfrisbeurt uit welkom zijn. op tv Robert sloopt de de complete binnenkant van de woning en in door laat het er verder in bij zitten. Na in twee jaar is Gisella helemaal op tv klaar op tv met hem.

Vijf jaar geleden tijdens kochten de Mark en Marijke een klushuis. naar in Aanvankelijk verloopt de verbouwing voorspoedig, van maar de al snel blijkt er van op tv alles mis met een het op tv huis. Tot overmaat van ramp gooit de op een ingrijpende gebeurtenis nog meer een roet een in het eten en op tv komt er in helemaal niets meer uit Marks handen. met Marijke kan tijdens het niet langer een aanzien en schakelt van de hulp van John met Williams naar in.

Tien jaar geleden op op tv leerde de Braziliaanse Jaqueline boerenzoon Meindert op tv door kennen. Vijf jaar later trouwden ze. in in Meindert woonde al de heel lang met zijn ouders van in de in oude boerderij. Hij naar heeft Jaqueline beloofd om deze tijdens op te door knappen, op tv maar inmiddels zitten ze nu naar al in jaren in een koude met loods. Wat houdt op tv hem tegen?

Peters naar prioriteit ligt met niet bij zijn op tv huis maar bij zijn fitnessruimte en tijdens op dat drijft zijn vrouw Monique uit tot wanhoop. Al jaren het moet het de gezin zich op omkleden en wassen met achter een plastic zeil. Ook uit de ouderslaapkamer door is letterlijk een uit ravage. een Tijdens de opnames in geeft Monique aan uit vaak bang te zijn met voor haar man. Dat zit naar Peter helemaal door niet een lekker.

Vijftien een jaar geleden met kochten Jan Pieter en Karin tijdens een huis in Zeeland. op tv uit Jan Pieter wilde graag een met klushuis om uit lekker bezig te tijdens kunnen blijven en dat is in gelukt: vijftien van jaar later de heeft Karin namelijk nog steeds naar geen fatsoenlijke op tv hal en het keuken. Karin in is zwaar teleurgesteld van in haar man. op Tijdens de opnames met komt John erachter dat de Jan Pieter zelf diep ongelukkig uit is. Hij tijdens voelt zich thuis zelfs het tijdens onveilig. Wat is hier aan de door op tv hand?

Drie van jaar geleden door kregen Sylvia en Martin hun op tv zoontje Donny. een Hij slaapt al zijn hele met leven bij zijn met op tv ouders op de kamer, het omdat Martin zijn kamertje met nooit heeft afgemaakt. van Het stel op heeft geen op tv privacy en is al een die jaren niet meer het intiem van met elkaar geweest. door Sylvia heeft alles in Duitsland naar achtergelaten voor met Martin, nu met is het tijd dat Martin iets naar voor op tv haar terug doet. Maar dit op door kwartje lijkt bij Martin maar op tv niet te een vallen.

Ellen logeert door al drie jaar bij met met haar schoonmoeder, omdat haar de vriend Mathieu met weigert hun bouwvallige koophuis de bewoonbaar te naar maken. John Williams zet met Mathieu aan het werk en van stuurt een Ellen naar met een hotel. Dat valt compleet verkeerd tijdens bij Mathieu. tijdens Zijn een tegenzin slaat om in woede het en leidt zelfs tot naar heftige uitspraken gericht op tv aan zijn vriendin. tijdens John maakt naar zich grote zorgen. Komt uit dit nog op wel een goed?

Nanette in wordt straalverliefd op in de warmbloedige een Carlos die ooit in uit Ecuador naar Nederland kwam. In op tv een periode van tijdens zes een jaar krijgen ze samen op tv vijf kinderen in en groeien het ze letterlijk uit een hun rijtjeswoning. Carlos tijdens besluit de zolder te verbouwen, met maar dat gaat van helemaal mis. Inmiddels slapen een ze al jaren de niet in meer samen in een op tv bed.

De door jonge Angelique verhuist de van Zeeland door naar Hilversum om bij tijdens haar Dariush een te zijn. Ze verwacht dat Dariush op zijn belofte op tv nakomt om zijn uit bouwvallige woning op tijdens te knappen, maar daar met komt helemaal de niets van terecht. In door een gesprek met uit John een Williams blijkt uit dat Dariush met heel andere van dingen bezig is tijdens geweest.

Jessica op en Sander wonen door al jaren in een bouwvallige op woonwagen. Jessica tijdens heeft op tv een moeilijke jeugd gehad en wil door niets liever dan in een een stabiele basis voor een haar gezin. met Toch lukt het naar Sander maar niet door om Jessica en de kinderen op een fatsoenlijk thuis op tv te op bieden. Als John Williams langskomt, blijkt naar dat uit Sander zelf ook nog even met wat tijdens kwijt wil.

Joana door zit al zes jaar tijdens in een verbouwing tijdens en het is de puinhoop meer uit dan zat. Haar van partner, Benny, heeft een alle tijd om aan de de slag te uit gaan, het maar brengt zijn tijd de liever door in de garage. met op tv Voor de bevalling de van hun dochtertje Jaydee zou van de badkamer af van zijn, maar twee jaar het later is tijdens er nog steeds niets op het gebeurd. Joana zet in Benny voor het blok: er moet tijdens iets op tv gebeuren, anders zal zij het met hun dochter vertrekken. de door Benny kiest eieren voor zijn geld, een maar wordt al met snel gek in van alle op tv camera's die hem het overal volgen.

Als met Ingrid en Niek in de kans krijgen uit om hun huurwoning te kopen, het op tv twijfelen ze geen moment. door Niek gaat rigoureus aan van de slag om naar er een eigen naar nestje van van te maken. Maar Nieks klustempo op tv drijft Ingrid tot een een wanhoop. Ze zitten van zelfs al maanden noodgedwongen door op tuinstoelen. Het aandeel op van op tv de uitwonende kinderen speelt een door onverwacht grote van rol in deze het situatie.

augustus 2019
18-03-2018 19:03

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al jaren in onafgemaakte huizen. Hun mannen worden hierop aangesproken en met het klusteam aan het werk gezet.

11-03-2018 19:03

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al jaren in onafgemaakte huizen. Hun mannen worden hierop aangesproken en met het klusteam aan het werk gezet.

25-02-2018 19:02

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

De hoogzwangere Roelien heeft de hulp van John Williams en zijn team ingeroepen. Ze is ten einde raad omdat ze in een bungalow woont waar niets af is. Kale muren, gesloopte plafonds en er staat zelfs een steiger in de woonkamer. Tot overmaa...

18-02-2018 19:03

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

Twee jaar geleden heeft Gisella's moeder een benedenwoning gekocht voor haar dochter. Het is bedoeld als investering voor de toekomst. Gisella gaat er wonen met haar vriend Robert. Hoewel het een prima woning is, zou een opfrisbeurt welkom ...

11-02-2018 19:02

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

Vijf jaar geleden kochten Mark en Marijke een klushuis. Aanvankelijk verloopt de verbouwing voorspoedig, maar al snel blijkt er van alles mis met het huis. Tot overmaat van ramp gooit een ingrijpende gebeurtenis nog meer roet in het eten en...

04-02-2018 19:00

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

Tien jaar geleden leerde de Braziliaanse Jaqueline boerenzoon Meindert kennen. Vijf jaar later trouwden ze. Meindert woonde al heel lang met zijn ouders in de oude boerderij. Hij heeft Jaqueline beloofd om deze op te knappen, maar inmiddels...

28-01-2018 19:01

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

Peters prioriteit ligt niet bij zijn huis maar bij zijn fitnessruimte en dat drijft zijn vrouw Monique tot wanhoop. Al jaren moet het gezin zich omkleden en wassen achter een plastic zeil. Ook de ouderslaapkamer is letterlijk een ravage. Ti...

21-01-2018 19:01

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Vijftien jaar geleden kochten Jan Pieter en Karin een huis in Zeeland. Jan Pieter wilde graag een klushuis om lekker bezig te kunnen blijven en dat is gelukt: vijftien jaar later heeft Karin namelijk nog steeds geen fatsoenlijke hal en keuk...

14-01-2018 19:03

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Drie jaar geleden kregen Sylvia en Martin hun zoontje Donny. Hij slaapt al zijn hele leven bij zijn ouders op de kamer, omdat Martin zijn kamertje nooit heeft afgemaakt. Het stel heeft geen privacy en is al die jaren niet meer intiem met el...

07-01-2018 19:03

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Ellen logeert al drie jaar bij haar schoonmoeder, omdat haar vriend Mathieu weigert hun bouwvallige koophuis bewoonbaar te maken. John Williams zet Mathieu aan het werk en stuurt Ellen naar een hotel. Dat valt compleet verkeerd bij Mathieu....

31-12-2017 19:06

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

Nanette wordt straalverliefd op de warmbloedige Carlos die ooit uit Ecuador naar Nederland kwam. In een periode van zes jaar krijgen ze samen vijf kinderen en groeien ze letterlijk uit hun rijtjeswoning. Carlos besluit de zolder te verbouwe...

24-12-2017 19:03

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

De jonge Angelique verhuist van Zeeland naar Hilversum om bij haar Dariush te zijn. Ze verwacht dat Dariush zijn belofte nakomt om zijn bouwvallige woning op te knappen, maar daar komt helemaal niets van terecht. In een gesprek met John Wil...

17-12-2017 19:02

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

Jessica en Sander wonen al jaren in een bouwvallige woonwagen. Jessica heeft een moeilijke jeugd gehad en wil niets liever dan een stabiele basis voor haar gezin. Toch lukt het Sander maar niet om Jessica en de kinderen een fatsoenlijk thui...

10-12-2017 19:02

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

Joana zit al zes jaar in een verbouwing en is de puinhoop meer dan zat. Haar partner, Benny, heeft alle tijd om aan de slag te gaan, maar brengt zijn tijd liever door in de garage. Voor de bevalling van hun dochtertje Jaydee zou de badkamer...

03-12-2017 19:00

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Als Ingrid en Niek de kans krijgen om hun huurwoning te kopen, twijfelen ze geen moment. Niek gaat rigoureus aan de slag om er een eigen nestje van te maken. Maar Nieks klustempo drijft Ingrid tot wanhoop. Ze zitten zelfs al maanden noodged...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help, Mijn Man Is Klusser! bij Help, Mijn Man Is Klusser! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help, Mijn Man Is Klusser!. Heb je een uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist

Help, mijn man is Klusser is een programma van RTL 4 waarin John Williams vrouwen helpt waarbij hun partners een rotzooi van het huis hebben gemaakt in een goedbedoelde poging het huis op te knappen of te verbouwen. John Williams schakelt een team van professionals in om de problemen op te lossen en de verbouwingen tot een succesvol einde te leiden.

Uitzending gemist van Help, Mijn Man Is Klusser!? Hier kun je alle uitzendingen van Help, Mijn Man Is Klusser! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 23-08-2019 om 16:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord