Programma gemist?

Realityprogramma waarin tijdens hulp in wordt geboden aan wanhopige een vrouwen van in doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak met al jaren een in onafgemaakte huizen. Hun mannen door worden hierop de aangesproken en met de het klusteam van aan het werk met gezet.

Realityprogramma in waarin hulp wordt geboden tijdens aan tijdens wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. op Ze bivakkeren vaak al naar jaren het in onafgemaakte huizen. op tv Hun mannen worden hierop naar aangesproken en het met het klusteam aan het uit werk tijdens gezet.

De hoogzwangere Roelien van heeft de hulp door van John Williams op tv op en zijn team in ingeroepen. Ze is ten einde met raad omdat naar ze in een bungalow tijdens woont waar door niets af is. naar Kale muren, gesloopte in plafonds en er staat zelfs het een steiger in in de woonkamer. op tv Tot overmaat van van ramp heeft haar door vriend nu ook met nog besloten om uit de badkamer van te gaan verbouwen. Roelien maakt op tv zich grote zorgen; op hier met kan hun eerste kind van niet opgroeien. De uit toekomstige vader Reinder op tv weigert de in ernst van de met situatie in op te zien en geeft geen gehoor van aan de in noodkreten van door Roelien. Lukt het John in en het de klussers om het Reinder te laten inzien dat tijdens hij binnenkort vader uit wordt?

Twee jaar tijdens geleden naar heeft Gisella's moeder de een benedenwoning gekocht voor haar dochter. uit Het met is bedoeld op als investering voor de toekomst. een Gisella gaat op tv er wonen met haar uit vriend Robert. Hoewel het een door een prima woning is, zou tijdens een opfrisbeurt met welkom zijn. Robert in sloopt de complete binnenkant van een tijdens de woning en laat het uit er verder naar bij zitten. Na twee jaar naar is Gisella helemaal naar met klaar met hem.

Vijf jaar in geleden kochten Mark en op tv Marijke een tijdens klushuis. op tv Aanvankelijk verloopt de verbouwing voorspoedig, maar uit al snel naar blijkt er van een alles mis tijdens met het huis. Tot overmaat op tv van het ramp gooit een met ingrijpende gebeurtenis nog meer van roet het in het eten en met komt er van helemaal niets meer uit Marks in handen. Marijke kan het van in niet langer aanzien en door schakelt de hulp van John in Williams het in.

Tien met jaar geleden het leerde de Braziliaanse Jaqueline een boerenzoon Meindert kennen. Vijf in jaar later trouwden met ze. Meindert woonde van al heel lang tijdens met van zijn ouders in de in oude boerderij. Hij heeft met Jaqueline beloofd tijdens om deze door op te knappen, de maar inmiddels zitten door ze nu al een jaren in een koude loods. Wat het houdt tijdens hem tegen?

Peters prioriteit ligt van de niet bij zijn huis met maar bij zijn fitnessruimte tijdens en dat drijft met zijn vrouw Monique met tot wanhoop. Al jaren het moet het op gezin zich van omkleden en wassen achter een een plastic zeil. door Ook de ouderslaapkamer is van letterlijk door een ravage. Tijdens de in opnames geeft Monique aan in vaak op tv bang te zijn op tv voor haar man. Dat tijdens zit Peter helemaal niet op in lekker.

Vijftien uit jaar geleden kochten Jan door Pieter en Karin een op tv huis op tv in Zeeland. Jan Pieter wilde naar graag een de klushuis om het lekker bezig te een kunnen blijven en dat is de gelukt: vijftien met jaar later het heeft Karin namelijk nog steeds de de geen fatsoenlijke hal en keuken. Karin op tv is zwaar teleurgesteld door in haar naar man. uit Tijdens de opnames komt de John erachter dat Jan het Pieter zelf een diep ongelukkig een is. Hij voelt zich van thuis zelfs onveilig. Wat is een hier aan in de van hand?

Drie jaar in geleden kregen Sylvia en naar uit Martin hun zoontje naar Donny. Hij slaapt in al zijn hele leven in bij zijn ouders uit op de kamer, door omdat Martin zijn kamertje het nooit heeft afgemaakt. tijdens Het stel van heeft geen naar privacy en is al die op jaren niet meer intiem met met elkaar geweest. op tv met Sylvia heeft alles in Duitsland het achtergelaten voor Martin, nu tijdens is het tijd naar dat Martin op tv iets voor naar haar terug doet. Maar het dit kwartje uit lijkt bij Martin de maar niet te met vallen.

Ellen een logeert al drie uit jaar bij haar op schoonmoeder, omdat haar op vriend Mathieu het weigert hun bouwvallige koophuis bewoonbaar te met maken. door John Williams zet uit Mathieu aan het het werk en op tv stuurt Ellen naar een hotel. Dat het valt compleet op verkeerd bij Mathieu. Zijn op tegenzin op tv slaat om in woede op tv en door leidt zelfs tot heftige tijdens uitspraken gericht naar aan zijn vriendin. John op maakt zich grote op zorgen. Komt dit nog tijdens wel door goed?

Nanette een wordt straalverliefd op de de warmbloedige Carlos die ooit tijdens door uit Ecuador naar Nederland naar kwam. In op tv een periode van tijdens zes jaar krijgen ze samen vijf in een kinderen en groeien naar ze letterlijk uit hun rijtjeswoning. van Carlos besluit de van zolder te verbouwen, een maar een dat gaat helemaal mis. in Inmiddels slapen ze uit al jaren niet in meer samen in een met bed.

De jonge op Angelique door verhuist van Zeeland naar van Hilversum om bij uit haar Dariush te zijn. Ze door verwacht op tv dat Dariush zijn belofte met nakomt om zijn uit bouwvallige woning door op te tijdens knappen, maar daar komt helemaal door niets van terecht. in In een gesprek met met John Williams blijkt een dat Dariush met op tv heel andere dingen een bezig is een geweest.

Jessica de en Sander wonen al jaren tijdens in een de bouwvallige woonwagen. Jessica heeft in een moeilijke jeugd tijdens gehad en naar wil niets liever dan een een stabiele naar basis voor het haar gezin. tijdens Toch lukt het Sander maar niet op tv om Jessica de en de met kinderen een fatsoenlijk thuis te een bieden. Als in John Williams langskomt, op tv blijkt dat Sander zelf een ook nog even op tv wat kwijt tijdens wil.

Joana zit al met zes jaar in op een verbouwing en de is in de puinhoop meer dan de zat. Haar partner, Benny, het heeft door alle tijd om aan het de slag te op tv gaan, maar op brengt zijn in tijd liever door in de het garage. Voor de in bevalling van hun dochtertje op Jaydee naar zou de badkamer met af zijn, in maar twee jaar later naar is er nog met steeds niets gebeurd. Joana zet de Benny voor het tijdens blok: er moet door iets gebeuren, het anders zal zij met een hun dochter een vertrekken. Benny het kiest eieren naar voor zijn geld, maar wordt het al snel gek van van alle camera's die een hem overal tijdens volgen.

Als Ingrid van en Niek de kans in krijgen met om hun huurwoning op tv te kopen, twijfelen tijdens ze geen naar moment. Niek gaat rigoureus aan naar de in slag om er een in eigen nestje van te maken. in Maar Nieks klustempo van drijft Ingrid van tot wanhoop. het Ze zitten zelfs al maanden met noodgedwongen van op tuinstoelen. Het aandeel van de door de uitwonende kinderen speelt op een onverwacht grote op rol in de deze situatie.

maart 2021
18-03-2018 19:03

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al jaren in onafgemaakte huizen. Hun mannen worden hierop aangesproken en met het klusteam aan het werk gezet.

11-03-2018 19:03

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al jaren in onafgemaakte huizen. Hun mannen worden hierop aangesproken en met het klusteam aan het werk gezet.

25-02-2018 19:02

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

De hoogzwangere Roelien heeft de hulp van John Williams en zijn team ingeroepen. Ze is ten einde raad omdat ze in een bungalow woont waar niets af is. Kale muren, gesloopte plafonds en er staat zelfs een steiger in de woonkamer. Tot overmaa...

18-02-2018 19:03

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

Twee jaar geleden heeft Gisella's moeder een benedenwoning gekocht voor haar dochter. Het is bedoeld als investering voor de toekomst. Gisella gaat er wonen met haar vriend Robert. Hoewel het een prima woning is, zou een opfrisbeurt welkom ...

11-02-2018 19:02

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

Vijf jaar geleden kochten Mark en Marijke een klushuis. Aanvankelijk verloopt de verbouwing voorspoedig, maar al snel blijkt er van alles mis met het huis. Tot overmaat van ramp gooit een ingrijpende gebeurtenis nog meer roet in het eten en...

04-02-2018 19:00

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

Tien jaar geleden leerde de Braziliaanse Jaqueline boerenzoon Meindert kennen. Vijf jaar later trouwden ze. Meindert woonde al heel lang met zijn ouders in de oude boerderij. Hij heeft Jaqueline beloofd om deze op te knappen, maar inmiddels...

28-01-2018 19:01

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

Peters prioriteit ligt niet bij zijn huis maar bij zijn fitnessruimte en dat drijft zijn vrouw Monique tot wanhoop. Al jaren moet het gezin zich omkleden en wassen achter een plastic zeil. Ook de ouderslaapkamer is letterlijk een ravage. Ti...

21-01-2018 19:01

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Vijftien jaar geleden kochten Jan Pieter en Karin een huis in Zeeland. Jan Pieter wilde graag een klushuis om lekker bezig te kunnen blijven en dat is gelukt: vijftien jaar later heeft Karin namelijk nog steeds geen fatsoenlijke hal en keuk...

14-01-2018 19:03

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Drie jaar geleden kregen Sylvia en Martin hun zoontje Donny. Hij slaapt al zijn hele leven bij zijn ouders op de kamer, omdat Martin zijn kamertje nooit heeft afgemaakt. Het stel heeft geen privacy en is al die jaren niet meer intiem met el...

07-01-2018 19:03

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Ellen logeert al drie jaar bij haar schoonmoeder, omdat haar vriend Mathieu weigert hun bouwvallige koophuis bewoonbaar te maken. John Williams zet Mathieu aan het werk en stuurt Ellen naar een hotel. Dat valt compleet verkeerd bij Mathieu....

31-12-2017 19:06

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

Nanette wordt straalverliefd op de warmbloedige Carlos die ooit uit Ecuador naar Nederland kwam. In een periode van zes jaar krijgen ze samen vijf kinderen en groeien ze letterlijk uit hun rijtjeswoning. Carlos besluit de zolder te verbouwe...

24-12-2017 19:03

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

De jonge Angelique verhuist van Zeeland naar Hilversum om bij haar Dariush te zijn. Ze verwacht dat Dariush zijn belofte nakomt om zijn bouwvallige woning op te knappen, maar daar komt helemaal niets van terecht. In een gesprek met John Wil...

17-12-2017 19:02

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

Jessica en Sander wonen al jaren in een bouwvallige woonwagen. Jessica heeft een moeilijke jeugd gehad en wil niets liever dan een stabiele basis voor haar gezin. Toch lukt het Sander maar niet om Jessica en de kinderen een fatsoenlijk thui...

10-12-2017 19:02

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

Joana zit al zes jaar in een verbouwing en is de puinhoop meer dan zat. Haar partner, Benny, heeft alle tijd om aan de slag te gaan, maar brengt zijn tijd liever door in de garage. Voor de bevalling van hun dochtertje Jaydee zou de badkamer...

03-12-2017 19:00

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Als Ingrid en Niek de kans krijgen om hun huurwoning te kopen, twijfelen ze geen moment. Niek gaat rigoureus aan de slag om er een eigen nestje van te maken. Maar Nieks klustempo drijft Ingrid tot wanhoop. Ze zitten zelfs al maanden noodged...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help, Mijn Man Is Klusser! bij Help, Mijn Man Is Klusser! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help, Mijn Man Is Klusser!. Heb je een uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist

Help, mijn man is Klusser is een programma van RTL 4 waarin John Williams vrouwen helpt waarbij hun partners een rotzooi van het huis hebben gemaakt in een goedbedoelde poging het huis op te knappen of te verbouwen. John Williams schakelt een team van professionals in om de problemen op te lossen en de verbouwingen tot een succesvol einde te leiden.

Uitzending gemist van Help, Mijn Man Is Klusser!? Hier kun je alle uitzendingen van Help, Mijn Man Is Klusser! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 26-02-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!