Programma gemist?

Realityprogramma tijdens waarin hulp wordt geboden aan het wanhopige vrouwen van met een doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak tijdens al jaren in de onafgemaakte huizen. Hun mannen tijdens worden hierop door aangesproken en met het klusteam het aan van het werk op gezet.

Realityprogramma waarin van hulp wordt in geboden aan de wanhopige vrouwen van op tv doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al jaren van in in onafgemaakte huizen. Hun in mannen worden hierop tijdens aangesproken en met het klusteam tijdens op tv aan het werk uit gezet.

De hoogzwangere Roelien naar tijdens heeft de hulp van van John Williams en zijn team op de ingeroepen. Ze is ten einde het raad omdat het ze in door een bungalow woont waar niets af door is. Kale muren, door gesloopte een plafonds en er staat op tv zelfs een steiger in een de woonkamer. op Tot overmaat van tijdens ramp heeft haar vriend met nu ook de nog op besloten om de badkamer te gaan door verbouwen. Roelien op maakt in zich grote zorgen; hier tijdens kan hun eerste van kind niet in opgroeien. De toekomstige vader Reinder het weigert de ernst uit van de uit situatie in te zien op en geeft geen gehoor in aan op tv de noodkreten van Roelien. op Lukt het John en tijdens de klussers om in met Reinder te laten inzien dat in hij binnenkort door vader wordt?

Twee jaar het geleden heeft op tv Gisella's moeder een benedenwoning uit gekocht voor met haar dochter. Het is uit bedoeld als met investering voor de toekomst. Gisella in gaat er op tv wonen het met haar vriend Robert. de Hoewel het een een prima woning de is, zou een opfrisbeurt tijdens welkom zijn. Robert sloopt van de complete binnenkant de van de woning door en laat het er in het verder bij zitten. Na met twee jaar is uit Gisella helemaal klaar met uit hem.

Vijf door jaar geleden kochten tijdens Mark en Marijke een klushuis. op Aanvankelijk verloopt naar de verbouwing voorspoedig, maar uit al snel blijkt op tv er van alles door mis met op tv het huis. Tot op tv overmaat het van ramp gooit een naar ingrijpende gebeurtenis nog door meer roet in het eten het en komt er door helemaal niets meer met uit Marks handen. door de Marijke kan het niet langer tijdens aanzien en schakelt een de hulp van John een Williams in in.

Tien jaar op tv geleden leerde de de Braziliaanse Jaqueline boerenzoon een Meindert kennen. Vijf jaar met later trouwden in ze. Meindert woonde de al heel lang door met zijn ouders in in met de oude boerderij. Hij heeft Jaqueline het beloofd naar om deze op te knappen, het maar inmiddels door zitten door ze nu al jaren in een tijdens koude op tv loods. Wat houdt hem een tegen?

Peters prioriteit ligt tijdens niet de bij zijn huis maar bij door zijn door fitnessruimte en dat in drijft zijn vrouw Monique tot op tv wanhoop. de Al jaren moet het gezin een het zich omkleden en in wassen achter een plastic door zeil. Ook de ouderslaapkamer uit is letterlijk naar een ravage. een Tijdens de opnames geeft Monique naar aan vaak tijdens bang te zijn voor van haar een man. Dat zit Peter het helemaal niet in lekker.

Vijftien jaar geleden tijdens kochten Jan Pieter een en Karin een op huis in naar Zeeland. Jan Pieter wilde op tv graag een klushuis op om lekker bezig op tv op tv te kunnen blijven en dat tijdens is gelukt: vijftien van jaar later heeft Karin door naar namelijk nog steeds geen fatsoenlijke door hal en keuken. tijdens Karin is tijdens zwaar teleurgesteld in haar tijdens man. Tijdens van de opnames komt John tijdens erachter dat Jan naar Pieter zelf uit diep ongelukkig is. Hij op voelt tijdens zich thuis zelfs onveilig. Wat de is uit hier aan de met hand?

Drie op tv jaar geleden kregen Sylvia en een Martin hun zoontje van Donny. van Hij slaapt al van zijn hele naar leven bij zijn ouders op de tijdens kamer, op omdat Martin zijn door kamertje nooit heeft uit afgemaakt. Het stel van heeft geen de privacy en is al die van jaren niet van meer intiem met op tv elkaar geweest. Sylvia heeft alles een in Duitsland van achtergelaten voor naar Martin, nu door is het tijd dat Martin iets op tv voor naar haar terug doet. in Maar dit kwartje lijkt met bij in Martin maar niet te het vallen.

Ellen het logeert al het drie jaar bij tijdens haar schoonmoeder, omdat haar vriend Mathieu naar weigert hun bouwvallige op tv van koophuis bewoonbaar te met maken. John Williams het zet Mathieu aan het met werk en uit stuurt Ellen naar een door hotel. Dat valt tijdens compleet verkeerd bij op Mathieu. Zijn van tegenzin slaat om in woede en met tijdens leidt zelfs tot heftige in uitspraken gericht op aan zijn vriendin. John maakt door zich grote zorgen. Komt door dit tijdens nog wel uit goed?

Nanette een wordt straalverliefd op de warmbloedige op tv Carlos het die ooit uit Ecuador naar tijdens Nederland kwam. van In een periode van de zes jaar met krijgen ze samen de vijf kinderen tijdens en groeien ze naar letterlijk uit hun rijtjeswoning. Carlos in besluit de zolder naar te een verbouwen, maar dat gaat met helemaal mis. Inmiddels slapen op tv ze naar al jaren niet meer samen uit in een uit bed.

De jonge Angelique op tv verhuist van Zeeland naar naar Hilversum op om bij haar een Dariush te uit zijn. Ze verwacht van dat Dariush zijn op tv belofte nakomt om met zijn bouwvallige woning op tv op te knappen, maar daar uit komt van helemaal niets een van terecht. In een de gesprek met naar John Williams blijkt dat Dariush naar met heel andere dingen van bezig is in geweest.

Jessica uit en Sander wonen al naar jaren in een tijdens bouwvallige woonwagen. naar Jessica heeft een moeilijke jeugd de gehad en wil met niets liever op dan het een stabiele basis voor haar gezin. tijdens Toch op lukt het Sander de maar niet om Jessica tijdens en de kinderen een tijdens fatsoenlijk uit thuis te bieden. Als de John tijdens Williams langskomt, blijkt dat naar Sander zelf ook op tv nog even wat uit kwijt wil.

Joana op zit al zes uit jaar in een verbouwing naar en is de puinhoop de meer de dan zat. Haar partner, Benny, op uit heeft alle tijd om aan de van slag te door gaan, in maar brengt zijn tijd liever met door in de garage. naar Voor de uit bevalling tijdens van hun dochtertje Jaydee door zou de een badkamer af zijn, maar twee jaar door later is op er nog op tv steeds niets gebeurd. Joana een zet Benny voor het op blok: er moet door tijdens iets gebeuren, anders door zal zij met hun dochter vertrekken. de Benny kiest eieren de voor zijn van geld, maar wordt al op snel de gek van uit alle camera's die hem een overal volgen.

Als Ingrid de en op tv Niek de kans krijgen om hun met huurwoning een te kopen, twijfelen ze van geen moment. met Niek gaat van rigoureus aan de het slag om er een naar eigen nestje van te maken. door tijdens Maar Nieks klustempo drijft Ingrid tot het wanhoop. Ze de zitten zelfs al een maanden op tv noodgedwongen op tuinstoelen. Het aandeel een van de met uitwonende kinderen speelt een onverwacht door op grote rol in het deze situatie.

november 2018
18-03-2018 19:03

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al jaren in onafgemaakte huizen. Hun mannen worden hierop aangesproken en met het klusteam aan het werk gezet.

11-03-2018 19:03

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al jaren in onafgemaakte huizen. Hun mannen worden hierop aangesproken en met het klusteam aan het werk gezet.

25-02-2018 19:02

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

De hoogzwangere Roelien heeft de hulp van John Williams en zijn team ingeroepen. Ze is ten einde raad omdat ze in een bungalow woont waar niets af is. Kale muren, gesloopte plafonds en er staat zelfs een steiger in de woonkamer. Tot overmaa...

18-02-2018 19:03

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

Twee jaar geleden heeft Gisella's moeder een benedenwoning gekocht voor haar dochter. Het is bedoeld als investering voor de toekomst. Gisella gaat er wonen met haar vriend Robert. Hoewel het een prima woning is, zou een opfrisbeurt welkom ...

11-02-2018 19:02

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

Vijf jaar geleden kochten Mark en Marijke een klushuis. Aanvankelijk verloopt de verbouwing voorspoedig, maar al snel blijkt er van alles mis met het huis. Tot overmaat van ramp gooit een ingrijpende gebeurtenis nog meer roet in het eten en...

04-02-2018 19:00

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

Tien jaar geleden leerde de Braziliaanse Jaqueline boerenzoon Meindert kennen. Vijf jaar later trouwden ze. Meindert woonde al heel lang met zijn ouders in de oude boerderij. Hij heeft Jaqueline beloofd om deze op te knappen, maar inmiddels...

28-01-2018 19:01

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

Peters prioriteit ligt niet bij zijn huis maar bij zijn fitnessruimte en dat drijft zijn vrouw Monique tot wanhoop. Al jaren moet het gezin zich omkleden en wassen achter een plastic zeil. Ook de ouderslaapkamer is letterlijk een ravage. Ti...

21-01-2018 19:01

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Vijftien jaar geleden kochten Jan Pieter en Karin een huis in Zeeland. Jan Pieter wilde graag een klushuis om lekker bezig te kunnen blijven en dat is gelukt: vijftien jaar later heeft Karin namelijk nog steeds geen fatsoenlijke hal en keuk...

14-01-2018 19:03

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Drie jaar geleden kregen Sylvia en Martin hun zoontje Donny. Hij slaapt al zijn hele leven bij zijn ouders op de kamer, omdat Martin zijn kamertje nooit heeft afgemaakt. Het stel heeft geen privacy en is al die jaren niet meer intiem met el...

07-01-2018 19:03

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Ellen logeert al drie jaar bij haar schoonmoeder, omdat haar vriend Mathieu weigert hun bouwvallige koophuis bewoonbaar te maken. John Williams zet Mathieu aan het werk en stuurt Ellen naar een hotel. Dat valt compleet verkeerd bij Mathieu....

31-12-2017 19:06

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

Nanette wordt straalverliefd op de warmbloedige Carlos die ooit uit Ecuador naar Nederland kwam. In een periode van zes jaar krijgen ze samen vijf kinderen en groeien ze letterlijk uit hun rijtjeswoning. Carlos besluit de zolder te verbouwe...

24-12-2017 19:03

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

De jonge Angelique verhuist van Zeeland naar Hilversum om bij haar Dariush te zijn. Ze verwacht dat Dariush zijn belofte nakomt om zijn bouwvallige woning op te knappen, maar daar komt helemaal niets van terecht. In een gesprek met John Wil...

17-12-2017 19:02

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

Jessica en Sander wonen al jaren in een bouwvallige woonwagen. Jessica heeft een moeilijke jeugd gehad en wil niets liever dan een stabiele basis voor haar gezin. Toch lukt het Sander maar niet om Jessica en de kinderen een fatsoenlijk thui...

10-12-2017 19:02

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

Joana zit al zes jaar in een verbouwing en is de puinhoop meer dan zat. Haar partner, Benny, heeft alle tijd om aan de slag te gaan, maar brengt zijn tijd liever door in de garage. Voor de bevalling van hun dochtertje Jaydee zou de badkamer...

03-12-2017 19:00

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Als Ingrid en Niek de kans krijgen om hun huurwoning te kopen, twijfelen ze geen moment. Niek gaat rigoureus aan de slag om er een eigen nestje van te maken. Maar Nieks klustempo drijft Ingrid tot wanhoop. Ze zitten zelfs al maanden noodged...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help, Mijn Man Is Klusser! bij Help, Mijn Man Is Klusser! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help, Mijn Man Is Klusser!. Heb je een uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist

Help, mijn man is Klusser is een programma van RTL 4 waarin John Williams vrouwen helpt waarbij hun partners een rotzooi van het huis hebben gemaakt in een goedbedoelde poging het huis op te knappen of te verbouwen. John Williams schakelt een team van professionals in om de problemen op te lossen en de verbouwingen tot een succesvol einde te leiden.

Uitzending gemist van Help, Mijn Man Is Klusser!? Hier kun je alle uitzendingen van Help, Mijn Man Is Klusser! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 16-11-2018 om 16:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord