Programma gemist?

Realityprogramma waarin hulp van naar wordt geboden aan op wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Ze op tv bivakkeren vaak in al jaren in onafgemaakte naar huizen. Hun mannen uit worden hierop aangesproken tijdens en met het met klusteam naar aan het werk van gezet.

Realityprogramma waarin de hulp wordt geboden aan met het wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. van Ze bivakkeren vaak in al jaren in onafgemaakte op tv huizen. Hun het mannen worden hierop aangesproken en naar het met het klusteam uit aan het werk in gezet.

De hoogzwangere het Roelien heeft de hulp de van John door Williams uit en zijn team ingeroepen. Ze een is ten einde naar raad van omdat ze in in een bungalow woont waar niets af in is. tijdens Kale muren, gesloopte uit plafonds en er staat zelfs met van een steiger in de woonkamer. het Tot overmaat van ramp het op heeft haar vriend nu de ook nog besloten om op de badkamer het te gaan verbouwen. Roelien maakt de zich grote zorgen; van in hier kan hun uit eerste kind niet opgroeien. De met toekomstige vader Reinder op weigert de ernst van van de situatie in op te zien op tv en geeft geen door gehoor aan de door noodkreten van Roelien. Lukt op tv het John en op de klussers om van uit Reinder te laten inzien dat hij in binnenkort de vader wordt?

Twee jaar met geleden heeft Gisella's met moeder een door benedenwoning gekocht voor haar tijdens dochter. met Het is bedoeld als op investering voor de toekomst. op tv Gisella gaat er wonen tijdens een met haar vriend Robert. met Hoewel het een prima woning door in is, zou een in opfrisbeurt welkom zijn. Robert sloopt de een een complete binnenkant van de woning met en op laat het er verder een bij zitten. Na twee in jaar is van Gisella helemaal klaar in met hem.

Vijf een jaar geleden kochten in Mark en Marijke een in klushuis. een Aanvankelijk verloopt de door verbouwing voorspoedig, maar al snel blijkt de er van alles naar mis met het de huis. door Tot overmaat het van ramp gooit een ingrijpende gebeurtenis tijdens nog meer van roet in het eten door en komt er uit helemaal niets de meer uit de Marks handen. Marijke op kan het het niet langer aanzien en van schakelt de hulp door van John Williams de in.

Tien op tv jaar geleden leerde op tv de Braziliaanse Jaqueline boerenzoon Meindert van kennen. Vijf met jaar later trouwden ze. de Meindert woonde al een heel lang met het zijn ouders de in de oude boerderij. met een Hij heeft Jaqueline het beloofd om deze het op te knappen, maar op inmiddels zitten ze door nu al jaren in op tv een koude loods. door Wat houdt hem in tegen?

Peters tijdens prioriteit ligt niet bij in zijn huis op tv maar bij zijn met fitnessruimte en dat drijft zijn de vrouw Monique tot met tijdens wanhoop. Al jaren moet het gezin met op zich omkleden en wassen achter een uit plastic zeil. door Ook naar de ouderslaapkamer is letterlijk een ravage. een Tijdens de naar opnames een geeft Monique aan tijdens vaak bang te zijn met voor haar door man. Dat zit Peter helemaal het niet op tv lekker.

Vijftien uit jaar geleden kochten Jan op Pieter en het Karin een huis in tijdens Zeeland. op tv Jan Pieter wilde graag een met klushuis om lekker de bezig te kunnen de blijven en dat een is gelukt: vijftien tijdens jaar later op tv heeft Karin namelijk nog steeds met geen fatsoenlijke hal het met en keuken. Karin is zwaar tijdens teleurgesteld in in haar man. Tijdens de door opnames komt John op erachter dat Jan Pieter het zelf diep het ongelukkig is. Hij op voelt zich thuis uit zelfs onveilig. Wat is tijdens door hier aan de in hand?

Drie jaar geleden op tv kregen Sylvia en de Martin hun zoontje het Donny. Hij slaapt de de al zijn hele van leven bij zijn ouders op tv op de tijdens kamer, omdat Martin de zijn kamertje nooit heeft met afgemaakt. Het stel heeft het geen privacy en is met al die jaren door niet op meer intiem met elkaar door geweest. Sylvia met heeft alles in naar Duitsland achtergelaten door voor Martin, nu is het een tijd dat Martin de iets voor haar terug de doet. Maar dit tijdens kwartje de lijkt bij Martin de maar niet te een vallen.

Ellen op logeert al drie jaar bij de haar schoonmoeder, omdat het in haar vriend Mathieu weigert hun bouwvallige op koophuis bewoonbaar met te maken. John Williams uit zet Mathieu de aan het werk en het stuurt Ellen naar op tv een hotel. het Dat valt naar compleet verkeerd bij door Mathieu. Zijn tegenzin tijdens slaat om in uit woede en met leidt zelfs tot heftige uitspraken gericht met aan zijn vriendin. op tv John maakt door zich grote zorgen. Komt op tv dit nog naar wel op goed?

Nanette van wordt straalverliefd op de de warmbloedige Carlos die ooit een uit Ecuador een naar Nederland een kwam. In een periode het van zes door jaar krijgen de ze samen vijf kinderen en op groeien ze het letterlijk uit naar hun rijtjeswoning. Carlos besluit van de zolder te naar verbouwen, maar dat gaat op helemaal mis. Inmiddels de slapen ze al naar jaren naar niet meer samen in een met bed.

De naar jonge Angelique verhuist van Zeeland met naar Hilversum om de door bij haar Dariush te zijn. de Ze verwacht dat een Dariush zijn belofte nakomt door om de zijn bouwvallige van woning op te knappen, van maar daar komt de helemaal niets van terecht. In op een gesprek met met John Williams blijkt met dat Dariush op met heel met andere dingen bezig een is geweest.

Jessica en tijdens Sander het wonen al jaren in een op tv bouwvallige door woonwagen. Jessica heeft een van moeilijke jeugd gehad en wil uit niets in liever dan een stabiele basis op op voor haar gezin. Toch lukt met het op Sander maar niet om Jessica op tv en de op kinderen een naar fatsoenlijk thuis te op bieden. Als John Williams langskomt, blijkt in het dat Sander zelf ook van nog even wat uit kwijt wil.

Joana zit al naar zes op tv jaar in een verbouwing uit en in is de puinhoop meer uit dan zat. Haar partner, op Benny, heeft alle op tijd om op tv aan de op slag te gaan, maar brengt zijn op tv tijd tijdens liever door in tijdens de garage. Voor het de bevalling van door hun dochtertje Jaydee tijdens zou de badkamer af zijn, met maar twee jaar op tv later is de er nog steeds de niets gebeurd. Joana in zet de Benny voor het blok: er moet een iets op tv gebeuren, anders zal zij de met hun dochter vertrekken. tijdens het Benny kiest eieren voor de zijn geld, maar wordt uit al snel gek uit van met alle camera's die hem overal in volgen.

Als Ingrid met en Niek de de kans krijgen om door hun huurwoning te van kopen, twijfelen van ze geen het moment. Niek gaat tijdens rigoureus aan de naar slag om er een eigen nestje naar van te maken. met Maar Nieks klustempo op tv drijft in Ingrid tot wanhoop. de Ze zitten zelfs al maanden door noodgedwongen een op tuinstoelen. tijdens Het aandeel van de uitwonende kinderen op speelt een onverwacht met grote naar rol in deze het situatie.

december 2021
18-03-2018 19:03

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al jaren in onafgemaakte huizen. Hun mannen worden hierop aangesproken en met het klusteam aan het werk gezet.

11-03-2018 19:03

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al jaren in onafgemaakte huizen. Hun mannen worden hierop aangesproken en met het klusteam aan het werk gezet.

25-02-2018 19:02

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

De hoogzwangere Roelien heeft de hulp van John Williams en zijn team ingeroepen. Ze is ten einde raad omdat ze in een bungalow woont waar niets af is. Kale muren, gesloopte plafonds en er staat zelfs een steiger in de woonkamer. Tot overmaa...

18-02-2018 19:03

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

Twee jaar geleden heeft Gisella's moeder een benedenwoning gekocht voor haar dochter. Het is bedoeld als investering voor de toekomst. Gisella gaat er wonen met haar vriend Robert. Hoewel het een prima woning is, zou een opfrisbeurt welkom ...

11-02-2018 19:02

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

Vijf jaar geleden kochten Mark en Marijke een klushuis. Aanvankelijk verloopt de verbouwing voorspoedig, maar al snel blijkt er van alles mis met het huis. Tot overmaat van ramp gooit een ingrijpende gebeurtenis nog meer roet in het eten en...

04-02-2018 19:00

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

Tien jaar geleden leerde de Braziliaanse Jaqueline boerenzoon Meindert kennen. Vijf jaar later trouwden ze. Meindert woonde al heel lang met zijn ouders in de oude boerderij. Hij heeft Jaqueline beloofd om deze op te knappen, maar inmiddels...

28-01-2018 19:01

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

Peters prioriteit ligt niet bij zijn huis maar bij zijn fitnessruimte en dat drijft zijn vrouw Monique tot wanhoop. Al jaren moet het gezin zich omkleden en wassen achter een plastic zeil. Ook de ouderslaapkamer is letterlijk een ravage. Ti...

21-01-2018 19:01

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Vijftien jaar geleden kochten Jan Pieter en Karin een huis in Zeeland. Jan Pieter wilde graag een klushuis om lekker bezig te kunnen blijven en dat is gelukt: vijftien jaar later heeft Karin namelijk nog steeds geen fatsoenlijke hal en keuk...

14-01-2018 19:03

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Drie jaar geleden kregen Sylvia en Martin hun zoontje Donny. Hij slaapt al zijn hele leven bij zijn ouders op de kamer, omdat Martin zijn kamertje nooit heeft afgemaakt. Het stel heeft geen privacy en is al die jaren niet meer intiem met el...

07-01-2018 19:03

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Ellen logeert al drie jaar bij haar schoonmoeder, omdat haar vriend Mathieu weigert hun bouwvallige koophuis bewoonbaar te maken. John Williams zet Mathieu aan het werk en stuurt Ellen naar een hotel. Dat valt compleet verkeerd bij Mathieu....

31-12-2017 19:06

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

Nanette wordt straalverliefd op de warmbloedige Carlos die ooit uit Ecuador naar Nederland kwam. In een periode van zes jaar krijgen ze samen vijf kinderen en groeien ze letterlijk uit hun rijtjeswoning. Carlos besluit de zolder te verbouwe...

24-12-2017 19:03

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

De jonge Angelique verhuist van Zeeland naar Hilversum om bij haar Dariush te zijn. Ze verwacht dat Dariush zijn belofte nakomt om zijn bouwvallige woning op te knappen, maar daar komt helemaal niets van terecht. In een gesprek met John Wil...

17-12-2017 19:02

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

Jessica en Sander wonen al jaren in een bouwvallige woonwagen. Jessica heeft een moeilijke jeugd gehad en wil niets liever dan een stabiele basis voor haar gezin. Toch lukt het Sander maar niet om Jessica en de kinderen een fatsoenlijk thui...

10-12-2017 19:02

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

Joana zit al zes jaar in een verbouwing en is de puinhoop meer dan zat. Haar partner, Benny, heeft alle tijd om aan de slag te gaan, maar brengt zijn tijd liever door in de garage. Voor de bevalling van hun dochtertje Jaydee zou de badkamer...

03-12-2017 19:00

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Als Ingrid en Niek de kans krijgen om hun huurwoning te kopen, twijfelen ze geen moment. Niek gaat rigoureus aan de slag om er een eigen nestje van te maken. Maar Nieks klustempo drijft Ingrid tot wanhoop. Ze zitten zelfs al maanden noodged...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help, Mijn Man Is Klusser! bij Help, Mijn Man Is Klusser! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help, Mijn Man Is Klusser!. Heb je een uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist

Help, mijn man is Klusser is een programma van RTL 4 waarin John Williams vrouwen helpt waarbij hun partners een rotzooi van het huis hebben gemaakt in een goedbedoelde poging het huis op te knappen of te verbouwen. John Williams schakelt een team van professionals in om de problemen op te lossen en de verbouwingen tot een succesvol einde te leiden.

Uitzending gemist van Help, Mijn Man Is Klusser!? Hier kun je alle uitzendingen van Help, Mijn Man Is Klusser! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 26-02-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!