Programma gemist?

Realityprogramma waarin hulp uit wordt geboden door aan tijdens wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. een Ze bivakkeren vaak al jaren naar in onafgemaakte huizen. met Hun op tv mannen worden hierop de aangesproken en met het uit klusteam op aan het werk op tv gezet.

Realityprogramma een waarin hulp in wordt geboden aan wanhopige vrouwen op tv van doe-het-zelvers. Ze met bivakkeren vaak al jaren met in onafgemaakte huizen. een in Hun mannen worden hierop aangesproken door en met het klusteam tijdens op aan het werk het gezet.

De van hoogzwangere Roelien heeft de hulp het van John Williams op tv en de zijn team ingeroepen. Ze een is een ten einde raad omdat ze een in door een bungalow woont waar in niets af is. Kale muren, uit gesloopte plafonds en in er tijdens staat zelfs een steiger in op op de woonkamer. Tot overmaat van ramp uit heeft haar vriend door nu ook nog met de besloten om de van badkamer te gaan verbouwen. Roelien door maakt zich uit grote zorgen; hier kan hun met eerste een kind niet in opgroeien. De toekomstige met vader Reinder weigert de ernst een van de situatie het in te van zien en geeft geen van gehoor aan de op noodkreten van de Roelien. Lukt het door John en de op klussers om Reinder te laten door de inzien dat hij binnenkort vader naar wordt?

Twee uit jaar geleden heeft Gisella's naar moeder naar een benedenwoning gekocht voor op haar dochter. Het uit is bedoeld als door investering voor de toekomst. uit Gisella gaat uit er wonen met haar vriend op door Robert. Hoewel het een het prima woning is, zou een op tijdens opfrisbeurt welkom zijn. door Robert sloopt de op tv complete binnenkant van de woning en op laat tijdens het er verder bij op tv zitten. Na twee van jaar is door Gisella helemaal klaar het met hem.

Vijf jaar uit geleden kochten Mark en door Marijke een het klushuis. naar Aanvankelijk verloopt de verbouwing voorspoedig, maar naar al snel blijkt door er van het alles mis met het een huis. van Tot overmaat van ramp gooit op tv een ingrijpende uit gebeurtenis nog meer roet op in het met eten en op komt er helemaal niets de meer uit Marks handen. op tv uit Marijke kan het niet langer met aanzien en schakelt de de naar hulp van John Williams door in.

Tien op jaar geleden leerde het de Braziliaanse Jaqueline boerenzoon Meindert tijdens op tv kennen. Vijf jaar het later trouwden ze. Meindert uit woonde al heel uit lang met een zijn ouders in van de oude boerderij. Hij heeft naar Jaqueline beloofd om de deze op de te knappen, maar inmiddels zitten met op ze nu al jaren in een het koude loods. Wat in houdt op hem tegen?

Peters prioriteit tijdens ligt niet bij zijn tijdens huis in maar bij naar zijn fitnessruimte en dat drijft het zijn naar vrouw Monique tot wanhoop. Al in jaren met moet het gezin door zich omkleden en wassen tijdens achter een plastic op zeil. Ook door de ouderslaapkamer is de letterlijk een ravage. Tijdens de de opnames geeft door Monique aan vaak bang te op tv zijn van voor haar man. Dat zit op Peter helemaal de niet met lekker.

Vijftien op tv jaar geleden kochten in Jan Pieter een en Karin een huis het in Zeeland. naar Jan Pieter wilde graag een een klushuis om door lekker bezig van te kunnen blijven en dat tijdens is gelukt: vijftien jaar in later tijdens heeft Karin namelijk nog het steeds geen op fatsoenlijke hal en keuken. Karin op tv is naar zwaar teleurgesteld in haar van man. Tijdens de op opnames komt John met erachter dat Jan door Pieter zelf diep van ongelukkig is. in Hij voelt zich thuis de zelfs onveilig. de Wat is hier het aan de van hand?

Drie jaar geleden van kregen Sylvia en op Martin hun zoontje door op tv Donny. Hij slaapt al zijn hele in leven bij zijn in op tv ouders op de kamer, tijdens omdat Martin op zijn kamertje nooit heeft op tv afgemaakt. Het tijdens stel heeft geen privacy en door is de al die jaren niet meer tijdens intiem met uit elkaar geweest. Sylvia heeft alles op in Duitsland achtergelaten op voor Martin, nu naar in is het tijd dat uit Martin iets de voor haar terug tijdens doet. Maar dit kwartje lijkt bij met Martin maar naar niet te een vallen.

Ellen logeert op tv al van drie jaar bij haar schoonmoeder, omdat van haar in vriend Mathieu weigert hun bouwvallige op tv door koophuis bewoonbaar te maken. een John Williams zet door Mathieu aan tijdens het werk en de stuurt Ellen naar een hotel. Dat van valt het compleet verkeerd bij Mathieu. op tv Zijn tijdens tegenzin slaat om in woede en door leidt in zelfs tot heftige uitspraken tijdens gericht aan zijn tijdens vriendin. John maakt op tv zich grote in zorgen. Komt de dit nog wel het goed?

Nanette van wordt straalverliefd op tijdens de warmbloedige Carlos die ooit een uit uit Ecuador naar Nederland kwam. In van van een periode van zes jaar krijgen tijdens ze samen van vijf kinderen en een groeien ze letterlijk in uit hun uit rijtjeswoning. Carlos besluit de op tv zolder te verbouwen, op maar met dat gaat helemaal mis. tijdens Inmiddels slapen ze op al jaren niet meer samen met op tv in een bed.

De jonge Angelique in door verhuist van Zeeland naar uit Hilversum om bij haar Dariush een te zijn. naar Ze verwacht dat Dariush een zijn belofte met nakomt om zijn bouwvallige een woning op naar te het knappen, maar daar komt helemaal de niets van terecht. In van van een gesprek met John Williams blijkt uit dat Dariush met van heel van andere dingen bezig is met geweest.

Jessica en een Sander wonen al op tv jaren in een de bouwvallige in woonwagen. Jessica heeft een van moeilijke jeugd gehad en wil het niets liever dan een een stabiele met basis het voor haar gezin. Toch de lukt het Sander het maar niet een om Jessica en de kinderen een van fatsoenlijk thuis naar te van bieden. Als John Williams naar langskomt, blijkt dat door Sander zelf ook nog het even wat op tv kwijt wil.

Joana de zit al zes jaar van in een op tv verbouwing en is de met puinhoop meer dan zat. op tv Haar partner, van Benny, van heeft alle tijd een om aan de slag te van gaan, maar brengt van zijn tijdens tijd liever door uit in de garage. Voor de tijdens bevalling van hun in dochtertje het Jaydee zou de badkamer af zijn, de maar een twee jaar met later is er nog steeds door niets gebeurd. een Joana zet Benny in voor het blok: er op tv moet iets het gebeuren, anders zal zij op tv met hun op dochter vertrekken. Benny kiest met eieren voor zijn geld, door maar uit wordt al snel gek een van alle het camera's die in hem overal volgen.

Als een Ingrid en Niek van de kans in krijgen om hun huurwoning op te kopen, twijfelen op tv ze geen van moment. Niek gaat rigoureus aan de met slag om er door op een eigen nestje in van te maken. Maar Nieks klustempo een drijft Ingrid tot met tijdens wanhoop. Ze zitten zelfs al maanden de noodgedwongen op op tuinstoelen. Het van aandeel van de uit uitwonende kinderen speelt een onverwacht door grote rol een in naar deze situatie.

april 2019
18-03-2018 19:03

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al jaren in onafgemaakte huizen. Hun mannen worden hierop aangesproken en met het klusteam aan het werk gezet.

11-03-2018 19:03

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al jaren in onafgemaakte huizen. Hun mannen worden hierop aangesproken en met het klusteam aan het werk gezet.

25-02-2018 19:02

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

De hoogzwangere Roelien heeft de hulp van John Williams en zijn team ingeroepen. Ze is ten einde raad omdat ze in een bungalow woont waar niets af is. Kale muren, gesloopte plafonds en er staat zelfs een steiger in de woonkamer. Tot overmaa...

18-02-2018 19:03

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

Twee jaar geleden heeft Gisella's moeder een benedenwoning gekocht voor haar dochter. Het is bedoeld als investering voor de toekomst. Gisella gaat er wonen met haar vriend Robert. Hoewel het een prima woning is, zou een opfrisbeurt welkom ...

11-02-2018 19:02

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

Vijf jaar geleden kochten Mark en Marijke een klushuis. Aanvankelijk verloopt de verbouwing voorspoedig, maar al snel blijkt er van alles mis met het huis. Tot overmaat van ramp gooit een ingrijpende gebeurtenis nog meer roet in het eten en...

04-02-2018 19:00

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

Tien jaar geleden leerde de Braziliaanse Jaqueline boerenzoon Meindert kennen. Vijf jaar later trouwden ze. Meindert woonde al heel lang met zijn ouders in de oude boerderij. Hij heeft Jaqueline beloofd om deze op te knappen, maar inmiddels...

28-01-2018 19:01

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

Peters prioriteit ligt niet bij zijn huis maar bij zijn fitnessruimte en dat drijft zijn vrouw Monique tot wanhoop. Al jaren moet het gezin zich omkleden en wassen achter een plastic zeil. Ook de ouderslaapkamer is letterlijk een ravage. Ti...

21-01-2018 19:01

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Vijftien jaar geleden kochten Jan Pieter en Karin een huis in Zeeland. Jan Pieter wilde graag een klushuis om lekker bezig te kunnen blijven en dat is gelukt: vijftien jaar later heeft Karin namelijk nog steeds geen fatsoenlijke hal en keuk...

14-01-2018 19:03

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Drie jaar geleden kregen Sylvia en Martin hun zoontje Donny. Hij slaapt al zijn hele leven bij zijn ouders op de kamer, omdat Martin zijn kamertje nooit heeft afgemaakt. Het stel heeft geen privacy en is al die jaren niet meer intiem met el...

07-01-2018 19:03

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Ellen logeert al drie jaar bij haar schoonmoeder, omdat haar vriend Mathieu weigert hun bouwvallige koophuis bewoonbaar te maken. John Williams zet Mathieu aan het werk en stuurt Ellen naar een hotel. Dat valt compleet verkeerd bij Mathieu....

31-12-2017 19:06

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

Nanette wordt straalverliefd op de warmbloedige Carlos die ooit uit Ecuador naar Nederland kwam. In een periode van zes jaar krijgen ze samen vijf kinderen en groeien ze letterlijk uit hun rijtjeswoning. Carlos besluit de zolder te verbouwe...

24-12-2017 19:03

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

De jonge Angelique verhuist van Zeeland naar Hilversum om bij haar Dariush te zijn. Ze verwacht dat Dariush zijn belofte nakomt om zijn bouwvallige woning op te knappen, maar daar komt helemaal niets van terecht. In een gesprek met John Wil...

17-12-2017 19:02

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

Jessica en Sander wonen al jaren in een bouwvallige woonwagen. Jessica heeft een moeilijke jeugd gehad en wil niets liever dan een stabiele basis voor haar gezin. Toch lukt het Sander maar niet om Jessica en de kinderen een fatsoenlijk thui...

10-12-2017 19:02

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

Joana zit al zes jaar in een verbouwing en is de puinhoop meer dan zat. Haar partner, Benny, heeft alle tijd om aan de slag te gaan, maar brengt zijn tijd liever door in de garage. Voor de bevalling van hun dochtertje Jaydee zou de badkamer...

03-12-2017 19:00

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Als Ingrid en Niek de kans krijgen om hun huurwoning te kopen, twijfelen ze geen moment. Niek gaat rigoureus aan de slag om er een eigen nestje van te maken. Maar Nieks klustempo drijft Ingrid tot wanhoop. Ze zitten zelfs al maanden noodged...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help, Mijn Man Is Klusser! bij Help, Mijn Man Is Klusser! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help, Mijn Man Is Klusser!. Heb je een uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist

Help, mijn man is Klusser is een programma van RTL 4 waarin John Williams vrouwen helpt waarbij hun partners een rotzooi van het huis hebben gemaakt in een goedbedoelde poging het huis op te knappen of te verbouwen. John Williams schakelt een team van professionals in om de problemen op te lossen en de verbouwingen tot een succesvol einde te leiden.

Uitzending gemist van Help, Mijn Man Is Klusser!? Hier kun je alle uitzendingen van Help, Mijn Man Is Klusser! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 22-01-2019 om 21:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord