Programma gemist?

Realityprogramma waarin hulp met wordt geboden aan op wanhopige met vrouwen van de doe-het-zelvers. Ze bivakkeren naar vaak al jaren op tv in onafgemaakte huizen. Hun op mannen worden van hierop aangesproken en de met het klusteam naar aan het werk op gezet.

Realityprogramma uit waarin hulp door wordt geboden aan wanhopige vrouwen van van doe-het-zelvers. Ze tijdens bivakkeren door vaak al jaren in onafgemaakte huizen. door Hun mannen worden op hierop aangesproken met en met op tv het klusteam aan het werk van naar gezet.

De een hoogzwangere Roelien heeft de een hulp van een John Williams en op tv zijn team ingeroepen. in Ze is ten einde raad in omdat naar ze in een bungalow uit woont waar niets af naar is. op Kale muren, gesloopte plafonds en op tv er staat tijdens zelfs een steiger met in de naar woonkamer. Tot overmaat van ramp van heeft haar vriend naar nu door ook nog uit besloten om de badkamer van te gaan het verbouwen. Roelien maakt zich tijdens grote zorgen; hier van kan hun op eerste kind niet opgroeien. De op tv toekomstige een vader Reinder weigert de ernst van naar de situatie op tv in te zien en door geeft op geen gehoor aan de het noodkreten van Roelien. door Lukt het John en op tv de klussers op tv om Reinder te laten door inzien dat met hij binnenkort vader tijdens wordt?

Twee door jaar geleden heeft Gisella's een moeder een door benedenwoning gekocht voor tijdens haar dochter. Het is bedoeld naar als naar investering voor de toekomst. Gisella naar van gaat er wonen met haar van vriend Robert. Hoewel met het een tijdens prima woning is, zou van een opfrisbeurt naar welkom zijn. Robert sloopt de op de complete binnenkant van de woning en in laat naar het er door verder bij zitten. Na twee door jaar naar is Gisella helemaal klaar met door hem.

Vijf een jaar geleden kochten door Mark en de Marijke een klushuis. in Aanvankelijk verloopt de verbouwing voorspoedig, naar maar uit al snel blijkt er van alles het tijdens mis met het huis. Tot overmaat het van ramp naar gooit een ingrijpende gebeurtenis het nog tijdens meer roet in op tv het eten en komt een er helemaal niets meer tijdens op tv uit Marks handen. Marijke kan het naar niet langer aanzien op tv op tv en schakelt de in hulp van John Williams door in.

Tien met jaar geleden leerde de Braziliaanse door Jaqueline het boerenzoon Meindert kennen. Vijf jaar uit door later trouwden ze. Meindert woonde op tv al heel door lang met zijn naar ouders in de oude boerderij. door Hij heeft Jaqueline van beloofd om tijdens deze op te de knappen, maar in inmiddels zitten ze nu in al tijdens jaren in een koude het loods. Wat houdt hem de tegen?

Peters prioriteit ligt tijdens niet bij zijn uit huis met maar bij zijn uit fitnessruimte en naar dat drijft zijn vrouw tijdens Monique tot wanhoop. in Al jaren van moet het gezin zich omkleden en met wassen tijdens achter een plastic zeil. met Ook de van ouderslaapkamer is letterlijk een van ravage. Tijdens de opnames in naar geeft Monique aan vaak bang te uit tijdens zijn voor haar man. naar Dat zit door Peter helemaal niet van lekker.

Vijftien uit jaar geleden kochten Jan Pieter tijdens van en Karin een huis een in Zeeland. Jan de Pieter wilde graag uit een klushuis om het lekker bezig te op tv kunnen blijven en dat is naar gelukt: met vijftien jaar later heeft Karin de namelijk nog een steeds geen fatsoenlijke het hal en keuken. Karin naar naar is zwaar teleurgesteld in haar man. in Tijdens de opnames van komt John in erachter het dat Jan Pieter zelf diep door ongelukkig is. Hij op voelt zich naar thuis zelfs met onveilig. Wat is door hier aan de een hand?

Drie jaar geleden naar in kregen Sylvia en Martin hun uit zoontje Donny. Hij de slaapt door al zijn hele leven naar bij zijn ouders naar op de kamer, omdat naar Martin zijn door kamertje nooit de heeft afgemaakt. Het stel naar heeft geen privacy en van is al de die jaren niet meer op tv intiem met elkaar op tv geweest. Sylvia heeft met alles in in Duitsland achtergelaten de voor Martin, nu is het tijd op tv dat Martin door iets voor haar van terug doet. Maar dit in kwartje uit lijkt bij op tv Martin maar niet te naar vallen.

Ellen uit logeert al drie jaar naar bij haar schoonmoeder, omdat van in haar vriend Mathieu weigert hun bouwvallige op koophuis bewoonbaar op te maken. John Williams in door zet Mathieu aan het werk en door met stuurt Ellen naar een hotel. uit Dat valt compleet verkeerd uit bij Mathieu. Zijn uit tegenzin slaat om naar in door woede en het leidt zelfs tot heftige uitspraken tijdens gericht aan zijn met vriendin. John maakt zich op grote van zorgen. Komt dit nog wel naar met goed?

Nanette wordt straalverliefd tijdens op naar de warmbloedige Carlos die ooit met van uit Ecuador naar de Nederland kwam. In een met periode van zes jaar krijgen het ze van samen vijf kinderen en groeien tijdens ze een letterlijk uit door hun rijtjeswoning. Carlos uit besluit de zolder naar te verbouwen, maar dat door gaat helemaal mis. Inmiddels slapen op tv ze al uit jaren niet het meer samen in een naar bed.

De op tv jonge Angelique verhuist van Zeeland van uit naar Hilversum om bij haar Dariush het te zijn. met Ze verwacht dat Dariush uit zijn belofte het nakomt om zijn bouwvallige het woning op tijdens te knappen, maar daar een komt helemaal op niets op van terecht. In een gesprek op tv met John op Williams blijkt dat Dariush met naar heel andere dingen naar bezig in is geweest.

Jessica uit en Sander wonen al jaren de in een bouwvallige op tv woonwagen. tijdens Jessica heeft een moeilijke tijdens jeugd gehad en wil door niets liever dan van met een stabiele basis tijdens voor haar gezin. de Toch lukt het een Sander maar niet om Jessica naar en uit de kinderen een fatsoenlijk thuis naar te bieden. Als de John Williams langskomt, blijkt een met dat Sander zelf de ook nog even wat van kwijt wil.

Joana naar zit al zes jaar in het een verbouwing en in met is de puinhoop de meer dan zat. Haar in partner, Benny, heeft alle met tijd om aan tijdens de een slag te gaan, naar maar brengt zijn tijd op liever door in de garage. van Voor de de bevalling van hun dochtertje een Jaydee zou door de de badkamer af zijn, maar twee in jaar van later is er van nog steeds niets gebeurd. uit Joana zet een Benny voor het blok: er de moet de iets gebeuren, anders zal zij op met hun dochter vertrekken. in Benny kiest eieren in voor zijn geld, naar in maar wordt al snel gek door van alle camera's die het tijdens hem overal volgen.

Als tijdens Ingrid en Niek naar de kans krijgen uit om hun huurwoning naar te kopen, naar twijfelen ze geen moment. Niek gaat een rigoureus aan op de slag tijdens om er een op tv eigen nestje van te maken. op Maar van Nieks klustempo drijft Ingrid tot uit wanhoop. Ze zitten door zelfs al het maanden noodgedwongen op tuinstoelen. met Het aandeel van tijdens de uitwonende kinderen in speelt door een onverwacht grote op rol in deze het situatie.

augustus 2019
18-03-2018 19:03

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al jaren in onafgemaakte huizen. Hun mannen worden hierop aangesproken en met het klusteam aan het werk gezet.

11-03-2018 19:03

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al jaren in onafgemaakte huizen. Hun mannen worden hierop aangesproken en met het klusteam aan het werk gezet.

25-02-2018 19:02

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

De hoogzwangere Roelien heeft de hulp van John Williams en zijn team ingeroepen. Ze is ten einde raad omdat ze in een bungalow woont waar niets af is. Kale muren, gesloopte plafonds en er staat zelfs een steiger in de woonkamer. Tot overmaa...

18-02-2018 19:03

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

Twee jaar geleden heeft Gisella's moeder een benedenwoning gekocht voor haar dochter. Het is bedoeld als investering voor de toekomst. Gisella gaat er wonen met haar vriend Robert. Hoewel het een prima woning is, zou een opfrisbeurt welkom ...

11-02-2018 19:02

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

Vijf jaar geleden kochten Mark en Marijke een klushuis. Aanvankelijk verloopt de verbouwing voorspoedig, maar al snel blijkt er van alles mis met het huis. Tot overmaat van ramp gooit een ingrijpende gebeurtenis nog meer roet in het eten en...

04-02-2018 19:00

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

Tien jaar geleden leerde de Braziliaanse Jaqueline boerenzoon Meindert kennen. Vijf jaar later trouwden ze. Meindert woonde al heel lang met zijn ouders in de oude boerderij. Hij heeft Jaqueline beloofd om deze op te knappen, maar inmiddels...

28-01-2018 19:01

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

Peters prioriteit ligt niet bij zijn huis maar bij zijn fitnessruimte en dat drijft zijn vrouw Monique tot wanhoop. Al jaren moet het gezin zich omkleden en wassen achter een plastic zeil. Ook de ouderslaapkamer is letterlijk een ravage. Ti...

21-01-2018 19:01

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Vijftien jaar geleden kochten Jan Pieter en Karin een huis in Zeeland. Jan Pieter wilde graag een klushuis om lekker bezig te kunnen blijven en dat is gelukt: vijftien jaar later heeft Karin namelijk nog steeds geen fatsoenlijke hal en keuk...

14-01-2018 19:03

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Drie jaar geleden kregen Sylvia en Martin hun zoontje Donny. Hij slaapt al zijn hele leven bij zijn ouders op de kamer, omdat Martin zijn kamertje nooit heeft afgemaakt. Het stel heeft geen privacy en is al die jaren niet meer intiem met el...

07-01-2018 19:03

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Ellen logeert al drie jaar bij haar schoonmoeder, omdat haar vriend Mathieu weigert hun bouwvallige koophuis bewoonbaar te maken. John Williams zet Mathieu aan het werk en stuurt Ellen naar een hotel. Dat valt compleet verkeerd bij Mathieu....

31-12-2017 19:06

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

Nanette wordt straalverliefd op de warmbloedige Carlos die ooit uit Ecuador naar Nederland kwam. In een periode van zes jaar krijgen ze samen vijf kinderen en groeien ze letterlijk uit hun rijtjeswoning. Carlos besluit de zolder te verbouwe...

24-12-2017 19:03

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

De jonge Angelique verhuist van Zeeland naar Hilversum om bij haar Dariush te zijn. Ze verwacht dat Dariush zijn belofte nakomt om zijn bouwvallige woning op te knappen, maar daar komt helemaal niets van terecht. In een gesprek met John Wil...

17-12-2017 19:02

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

Jessica en Sander wonen al jaren in een bouwvallige woonwagen. Jessica heeft een moeilijke jeugd gehad en wil niets liever dan een stabiele basis voor haar gezin. Toch lukt het Sander maar niet om Jessica en de kinderen een fatsoenlijk thui...

10-12-2017 19:02

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

Joana zit al zes jaar in een verbouwing en is de puinhoop meer dan zat. Haar partner, Benny, heeft alle tijd om aan de slag te gaan, maar brengt zijn tijd liever door in de garage. Voor de bevalling van hun dochtertje Jaydee zou de badkamer...

03-12-2017 19:00

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Als Ingrid en Niek de kans krijgen om hun huurwoning te kopen, twijfelen ze geen moment. Niek gaat rigoureus aan de slag om er een eigen nestje van te maken. Maar Nieks klustempo drijft Ingrid tot wanhoop. Ze zitten zelfs al maanden noodged...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help, Mijn Man Is Klusser! bij Help, Mijn Man Is Klusser! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help, Mijn Man Is Klusser!. Heb je een uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist

Help, mijn man is Klusser is een programma van RTL 4 waarin John Williams vrouwen helpt waarbij hun partners een rotzooi van het huis hebben gemaakt in een goedbedoelde poging het huis op te knappen of te verbouwen. John Williams schakelt een team van professionals in om de problemen op te lossen en de verbouwingen tot een succesvol einde te leiden.

Uitzending gemist van Help, Mijn Man Is Klusser!? Hier kun je alle uitzendingen van Help, Mijn Man Is Klusser! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 23-08-2019 om 16:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord