Programma gemist?

Realityprogramma waarin op tv hulp wordt op tv geboden aan uit wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren op tv vaak al jaren het in onafgemaakte door huizen. de Hun mannen worden hierop een aangesproken en met het op klusteam aan tijdens het werk tijdens gezet.

Realityprogramma waarin uit hulp wordt geboden op aan wanhopige vrouwen in van doe-het-zelvers. Ze op bivakkeren een vaak al jaren in onafgemaakte huizen. op tv Hun mannen in worden hierop de aangesproken en met het klusteam op aan de het werk in gezet.

De op hoogzwangere Roelien heeft de hulp met van in John Williams en zijn team op tv ingeroepen. Ze naar is ten einde raad een met omdat ze in een bungalow het woont tijdens waar niets af de is. Kale muren, gesloopte plafonds uit en er staat zelfs het een steiger in in van de woonkamer. Tot overmaat in van ramp heeft uit haar vriend nu ook nog tijdens in besloten om de het badkamer te gaan verbouwen. op tv Roelien maakt zich grote zorgen; uit hier kan met hun eerste kind niet op tv uit opgroeien. De toekomstige vader Reinder tijdens weigert van de ernst van de de situatie in te zien naar en geeft met geen gehoor aan de naar noodkreten van Roelien. Lukt op tv het in John en de klussers van om Reinder te laten uit met inzien dat hij binnenkort het vader wordt?

Twee met jaar geleden op heeft Gisella's moeder de een benedenwoning gekocht voor haar dochter. uit Het is bedoeld uit als investering van voor de toekomst. een Gisella gaat er een wonen uit met haar vriend Robert. Hoewel het op een het prima woning is, zou een op door opfrisbeurt welkom zijn. Robert sloopt met de in complete binnenkant van uit de woning en laat het naar er verder bij zitten. tijdens Na twee jaar het is Gisella op helemaal klaar met de hem.

Vijf jaar geleden de kochten Mark op tv en Marijke een klushuis. op tv tijdens Aanvankelijk verloopt de van verbouwing voorspoedig, maar met al snel blijkt er van alles de het mis met het huis. Tot uit overmaat van de ramp gooit een uit ingrijpende gebeurtenis uit nog meer roet in in het eten op en komt er van helemaal niets meer uit uit Marks handen. Marijke kan met het niet langer met aanzien en in schakelt de door hulp van John in Williams in.

Tien uit jaar geleden leerde de door Braziliaanse Jaqueline boerenzoon Meindert tijdens kennen. Vijf naar jaar later trouwden ze. met het Meindert woonde al heel lang op tv met zijn ouders van in de het oude boerderij. Hij heeft Jaqueline door beloofd om het deze op te op tv knappen, maar inmiddels uit zitten op tv ze nu al jaren de in een koude een loods. Wat houdt in hem tegen?

Peters prioriteit het ligt niet bij zijn van het huis maar bij zijn fitnessruimte en op tv dat drijft de zijn van vrouw Monique tot op wanhoop. Al jaren moet het gezin met zich de omkleden en wassen achter uit een plastic naar zeil. Ook naar de ouderslaapkamer is letterlijk een ravage. de Tijdens van de opnames op geeft Monique aan vaak bang te op tv zijn de voor haar man. Dat zit het het Peter helemaal niet tijdens lekker.

Vijftien door jaar geleden het kochten Jan Pieter en Karin een naar huis in op Zeeland. Jan door Pieter wilde graag van een klushuis om met lekker bezig te op tv kunnen blijven en dat is op tv gelukt: vijftien met jaar later tijdens heeft Karin namelijk nog steeds uit geen het fatsoenlijke hal en keuken. van Karin op tv is zwaar teleurgesteld tijdens in haar man. Tijdens van de opnames uit komt John erachter de dat Jan Pieter zelf diep ongelukkig op is. Hij voelt een zich thuis een zelfs onveilig. Wat is op tv hier uit aan de tijdens hand?

Drie jaar naar geleden kregen Sylvia en een Martin hun op tv zoontje Donny. Hij slaapt in al zijn op hele met leven bij zijn ouders op door de kamer, omdat Martin de zijn naar kamertje nooit heeft met afgemaakt. Het stel naar heeft geen privacy en naar is al die jaren tijdens niet meer intiem met met op tv elkaar geweest. Sylvia heeft in alles in op Duitsland achtergelaten voor Martin, nu tijdens is het naar tijd dat Martin van iets voor haar tijdens terug doet. Maar dit van kwartje lijkt bij tijdens door Martin maar niet te tijdens vallen.

Ellen van logeert al met drie jaar bij haar schoonmoeder, een omdat haar vriend naar Mathieu weigert hun een bouwvallige koophuis bewoonbaar met te maken. John Williams met zet Mathieu aan in het het werk en op tv stuurt Ellen naar een hotel. Dat op tv valt compleet tijdens verkeerd bij door Mathieu. Zijn tegenzin tijdens slaat om in woede een en leidt zelfs de tot heftige uitspraken gericht tijdens aan zijn vriendin. een John maakt zich de grote een zorgen. Komt dit nog wel met het goed?

Nanette het wordt straalverliefd op de warmbloedige met Carlos die ooit door uit de Ecuador naar Nederland kwam. In van een periode naar van het zes jaar krijgen het ze samen vijf een kinderen en groeien ze letterlijk uit de hun op rijtjeswoning. Carlos besluit het de zolder te verbouwen, tijdens maar dat met gaat helemaal door mis. Inmiddels slapen ze op tv al jaren niet meer samen het in een naar bed.

De jonge Angelique het verhuist van naar Zeeland naar Hilversum om de op tv bij haar Dariush te zijn. Ze met verwacht dat uit Dariush zijn belofte nakomt een om uit zijn bouwvallige op tv woning op te knappen, tijdens maar daar naar komt helemaal niets met van terecht. In een op tv gesprek met naar John Williams blijkt dat op Dariush met een heel andere dingen bezig is tijdens geweest.

Jessica en tijdens Sander wonen al een jaren in een bouwvallige naar woonwagen. in Jessica heeft een tijdens moeilijke jeugd gehad en tijdens wil niets liever dan met een stabiele met basis voor haar gezin. op Toch lukt de het Sander op tv maar niet tijdens om Jessica en de kinderen een op tv fatsoenlijk door thuis te bieden. Als naar John Williams langskomt, uit blijkt het dat Sander zelf ook nog even de wat kwijt naar wil.

Joana in zit al zes op tv jaar in een met verbouwing en door is de puinhoop meer dan door zat. uit Haar partner, Benny, heeft alle van tijd om aan de een slag te van gaan, in maar brengt zijn tijd liever door een in de garage. van Voor de tijdens bevalling van hun uit dochtertje Jaydee de zou de badkamer door af zijn, een maar twee jaar later is met er naar nog steeds niets gebeurd. Joana door zet Benny voor het naar blok: er moet op tv iets door gebeuren, anders zal uit zij met uit hun dochter vertrekken. Benny kiest eieren een voor door zijn geld, van maar wordt al snel gek van op alle camera's die uit van hem overal volgen.

Als naar Ingrid en op tv Niek de kans krijgen om hun de huurwoning de te kopen, twijfelen ze naar geen moment. met Niek gaat rigoureus aan de door slag om er een een eigen nestje in van naar te maken. in Maar Nieks klustempo drijft Ingrid een tot wanhoop. Ze zitten de het zelfs al maanden op noodgedwongen op tuinstoelen. de Het aandeel van de uitwonende kinderen in speelt van een onverwacht grote in rol in deze een situatie.

maart 2020
18-03-2018 19:03

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al jaren in onafgemaakte huizen. Hun mannen worden hierop aangesproken en met het klusteam aan het werk gezet.

11-03-2018 19:03

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al jaren in onafgemaakte huizen. Hun mannen worden hierop aangesproken en met het klusteam aan het werk gezet.

25-02-2018 19:02

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

De hoogzwangere Roelien heeft de hulp van John Williams en zijn team ingeroepen. Ze is ten einde raad omdat ze in een bungalow woont waar niets af is. Kale muren, gesloopte plafonds en er staat zelfs een steiger in de woonkamer. Tot overmaa...

18-02-2018 19:03

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

Twee jaar geleden heeft Gisella's moeder een benedenwoning gekocht voor haar dochter. Het is bedoeld als investering voor de toekomst. Gisella gaat er wonen met haar vriend Robert. Hoewel het een prima woning is, zou een opfrisbeurt welkom ...

11-02-2018 19:02

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

Vijf jaar geleden kochten Mark en Marijke een klushuis. Aanvankelijk verloopt de verbouwing voorspoedig, maar al snel blijkt er van alles mis met het huis. Tot overmaat van ramp gooit een ingrijpende gebeurtenis nog meer roet in het eten en...

04-02-2018 19:00

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

Tien jaar geleden leerde de Braziliaanse Jaqueline boerenzoon Meindert kennen. Vijf jaar later trouwden ze. Meindert woonde al heel lang met zijn ouders in de oude boerderij. Hij heeft Jaqueline beloofd om deze op te knappen, maar inmiddels...

28-01-2018 19:01

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

Peters prioriteit ligt niet bij zijn huis maar bij zijn fitnessruimte en dat drijft zijn vrouw Monique tot wanhoop. Al jaren moet het gezin zich omkleden en wassen achter een plastic zeil. Ook de ouderslaapkamer is letterlijk een ravage. Ti...

21-01-2018 19:01

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Vijftien jaar geleden kochten Jan Pieter en Karin een huis in Zeeland. Jan Pieter wilde graag een klushuis om lekker bezig te kunnen blijven en dat is gelukt: vijftien jaar later heeft Karin namelijk nog steeds geen fatsoenlijke hal en keuk...

14-01-2018 19:03

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Drie jaar geleden kregen Sylvia en Martin hun zoontje Donny. Hij slaapt al zijn hele leven bij zijn ouders op de kamer, omdat Martin zijn kamertje nooit heeft afgemaakt. Het stel heeft geen privacy en is al die jaren niet meer intiem met el...

07-01-2018 19:03

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Ellen logeert al drie jaar bij haar schoonmoeder, omdat haar vriend Mathieu weigert hun bouwvallige koophuis bewoonbaar te maken. John Williams zet Mathieu aan het werk en stuurt Ellen naar een hotel. Dat valt compleet verkeerd bij Mathieu....

31-12-2017 19:06

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

Nanette wordt straalverliefd op de warmbloedige Carlos die ooit uit Ecuador naar Nederland kwam. In een periode van zes jaar krijgen ze samen vijf kinderen en groeien ze letterlijk uit hun rijtjeswoning. Carlos besluit de zolder te verbouwe...

24-12-2017 19:03

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

De jonge Angelique verhuist van Zeeland naar Hilversum om bij haar Dariush te zijn. Ze verwacht dat Dariush zijn belofte nakomt om zijn bouwvallige woning op te knappen, maar daar komt helemaal niets van terecht. In een gesprek met John Wil...

17-12-2017 19:02

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

Jessica en Sander wonen al jaren in een bouwvallige woonwagen. Jessica heeft een moeilijke jeugd gehad en wil niets liever dan een stabiele basis voor haar gezin. Toch lukt het Sander maar niet om Jessica en de kinderen een fatsoenlijk thui...

10-12-2017 19:02

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

Joana zit al zes jaar in een verbouwing en is de puinhoop meer dan zat. Haar partner, Benny, heeft alle tijd om aan de slag te gaan, maar brengt zijn tijd liever door in de garage. Voor de bevalling van hun dochtertje Jaydee zou de badkamer...

03-12-2017 19:00

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Als Ingrid en Niek de kans krijgen om hun huurwoning te kopen, twijfelen ze geen moment. Niek gaat rigoureus aan de slag om er een eigen nestje van te maken. Maar Nieks klustempo drijft Ingrid tot wanhoop. Ze zitten zelfs al maanden noodged...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help, Mijn Man Is Klusser! bij Help, Mijn Man Is Klusser! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help, Mijn Man Is Klusser!. Heb je een uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist

Help, mijn man is Klusser is een programma van RTL 4 waarin John Williams vrouwen helpt waarbij hun partners een rotzooi van het huis hebben gemaakt in een goedbedoelde poging het huis op te knappen of te verbouwen. John Williams schakelt een team van professionals in om de problemen op te lossen en de verbouwingen tot een succesvol einde te leiden.

Uitzending gemist van Help, Mijn Man Is Klusser!? Hier kun je alle uitzendingen van Help, Mijn Man Is Klusser! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 26-02-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!