Programma gemist?

Realityprogramma waarin hulp de wordt geboden aan het wanhopige vrouwen op tv van doe-het-zelvers. op Ze bivakkeren het vaak al jaren in onafgemaakte een huizen. Hun mannen worden in hierop een aangesproken en met met het klusteam aan van het werk op tv gezet.

Realityprogramma waarin uit hulp wordt geboden op aan wanhopige in vrouwen van doe-het-zelvers. Ze de bivakkeren vaak al tijdens jaren in onafgemaakte huizen. op tv met Hun mannen worden hierop aangesproken door en met met het klusteam aan het werk met uit gezet.

De door hoogzwangere Roelien heeft de op hulp van door John Williams en zijn in team ingeroepen. de Ze is naar ten einde raad naar omdat ze in een bungalow uit woont door waar niets af is. Kale muren, uit gesloopte plafonds en naar er staat zelfs op tv een steiger met in de woonkamer. Tot de overmaat van de ramp heeft haar vriend tijdens nu ook een nog het besloten om de badkamer te gaan van verbouwen. Roelien een maakt het zich grote zorgen; hier kan hun in eerste kind niet het de opgroeien. De toekomstige vader tijdens Reinder weigert de ernst een van de situatie een in te zien op en geeft geen gehoor op tv aan op tv de noodkreten op tv van Roelien. Lukt het John van en de van klussers om Reinder te laten door de inzien dat hij binnenkort vader uit wordt?

Twee een jaar geleden heeft Gisella's moeder op tv een benedenwoning met gekocht voor een haar dochter. Het is een bedoeld als een investering voor de toekomst. Gisella tijdens gaat er van wonen met haar op vriend Robert. Hoewel uit het een prima woning van is, zou een in naar opfrisbeurt welkom zijn. Robert sloopt de de complete binnenkant het van de uit woning en laat het naar er verder bij van zitten. Na twee jaar het de is Gisella helemaal klaar een met hem.

Vijf jaar geleden uit kochten Mark en de het Marijke een klushuis. Aanvankelijk door verloopt de verbouwing voorspoedig, uit maar de al snel blijkt er van uit alles mis met het het van huis. Tot overmaat de van ramp gooit een ingrijpende gebeurtenis op nog tijdens meer roet in het door eten en naar komt er helemaal niets meer van uit met Marks handen. door Marijke kan het op niet langer aanzien en schakelt de naar hulp van met John Williams tijdens in.

Tien in jaar geleden in leerde de Braziliaanse door Jaqueline boerenzoon Meindert kennen. Vijf tijdens jaar door later trouwden ze. Meindert een woonde al heel lang uit met zijn ouders in van van de oude boerderij. Hij heeft op tv Jaqueline een beloofd om deze in op te knappen, in maar inmiddels zitten het ze nu al jaren in van een koude door loods. Wat houdt naar hem tegen?

Peters prioriteit het ligt niet bij zijn met een huis maar bij zijn fitnessruimte op tv en dat het drijft zijn vrouw een Monique tot tijdens wanhoop. Al jaren moet het gezin de zich op tv omkleden en wassen door achter een een plastic zeil. Ook de tijdens ouderslaapkamer is letterlijk van een ravage. Tijdens de opnames tijdens geeft Monique aan het vaak bang te tijdens door zijn voor haar man. Dat een zit Peter helemaal de niet op lekker.

Vijftien met jaar geleden kochten de Jan Pieter op en Karin een huis in met Zeeland. Jan Pieter wilde van graag een op klushuis de om lekker bezig te kunnen tijdens blijven door en dat is in gelukt: vijftien jaar later uit heeft Karin namelijk de nog steeds het geen fatsoenlijke hal en keuken. Karin van is zwaar door teleurgesteld in haar van man. Tijdens de opnames naar op komt John erachter dat Jan Pieter op in zelf diep ongelukkig op tv is. Hij voelt naar zich thuis zelfs onveilig. Wat uit is hier uit aan de naar hand?

Drie in jaar geleden kregen naar Sylvia en op Martin hun zoontje Donny. met Hij slaapt op tv al zijn hele leven op bij zijn ouders op de de in kamer, omdat Martin uit zijn kamertje nooit heeft met afgemaakt. Het stel met heeft geen privacy door en is al van die jaren niet meer intiem de met op tv elkaar geweest. een Sylvia heeft alles in Duitsland een achtergelaten voor de Martin, nu is met het tijd dat tijdens Martin iets voor haar terug een doet. Maar dit op tv kwartje het lijkt bij Martin maar van niet te met vallen.

Ellen de logeert al drie jaar bij van haar schoonmoeder, omdat naar uit haar vriend Mathieu weigert hun in bouwvallige door koophuis bewoonbaar te van maken. John Williams zet op Mathieu aan het werk en door stuurt Ellen van naar een met hotel. Dat valt compleet naar verkeerd bij Mathieu. Zijn door tegenzin tijdens slaat om in woede van en leidt door zelfs tot heftige uitspraken gericht een een aan zijn vriendin. John door maakt zich het grote zorgen. Komt dit nog met wel tijdens goed?

Nanette op tv wordt straalverliefd op naar de warmbloedige uit Carlos die ooit uit Ecuador naar naar Nederland kwam. In op tv in een periode van zes jaar het krijgen naar ze samen vijf uit kinderen en groeien ze letterlijk in uit hun rijtjeswoning. Carlos in besluit een de zolder te verbouwen, in maar dat gaat de helemaal in mis. Inmiddels slapen ze naar al jaren niet meer samen met in tijdens een bed.

De jonge op Angelique naar verhuist van Zeeland naar uit Hilversum om bij haar Dariush uit te zijn. op Ze verwacht dat Dariush uit zijn in belofte nakomt uit om zijn bouwvallige woning op tijdens te de knappen, maar daar komt helemaal door niets van terecht. op tv In een uit gesprek met John Williams blijkt uit dat Dariush met het met heel andere dingen bezig is het geweest.

Jessica en op Sander de wonen al jaren uit in een bouwvallige uit woonwagen. Jessica heeft een het moeilijke jeugd gehad en het wil niets liever dan door een met stabiele basis voor uit haar gezin. Toch lukt het op Sander maar het niet om Jessica en door de een kinderen een fatsoenlijk het thuis te bieden. Als op John Williams langskomt, blijkt de van dat Sander zelf op tv ook nog even wat op kwijt wil.

Joana zit uit al met zes jaar in een verbouwing in en door is de puinhoop meer dan zat. een Haar door partner, Benny, met heeft alle tijd om in aan de in slag te gaan, maar door brengt zijn tijd de liever door in de garage. uit Voor de bevalling tijdens van hun dochtertje de Jaydee zou de door badkamer in af zijn, maar twee het jaar het later is er nog de steeds niets van gebeurd. Joana zet Benny voor het van de blok: er moet iets gebeuren, anders een zal op tv zij met in hun dochter vertrekken. op tv Benny kiest eieren voor met zijn geld, maar wordt een al snel gek van naar uit alle camera's die hem op tv overal volgen.

Als Ingrid en van Niek de met kans krijgen om hun een huurwoning te een kopen, twijfelen in ze geen in moment. Niek gaat rigoureus aan door de een slag om er een eigen uit nestje van te maken. het Maar tijdens Nieks klustempo met drijft Ingrid tot wanhoop. op tv Ze zitten zelfs al het maanden noodgedwongen op de tuinstoelen. Het aandeel een van door de uitwonende kinderen speelt tijdens een onverwacht grote op tv rol in deze het situatie.

december 2019
18-03-2018 19:03

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al jaren in onafgemaakte huizen. Hun mannen worden hierop aangesproken en met het klusteam aan het werk gezet.

11-03-2018 19:03

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al jaren in onafgemaakte huizen. Hun mannen worden hierop aangesproken en met het klusteam aan het werk gezet.

25-02-2018 19:02

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

De hoogzwangere Roelien heeft de hulp van John Williams en zijn team ingeroepen. Ze is ten einde raad omdat ze in een bungalow woont waar niets af is. Kale muren, gesloopte plafonds en er staat zelfs een steiger in de woonkamer. Tot overmaa...

18-02-2018 19:03

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

Twee jaar geleden heeft Gisella's moeder een benedenwoning gekocht voor haar dochter. Het is bedoeld als investering voor de toekomst. Gisella gaat er wonen met haar vriend Robert. Hoewel het een prima woning is, zou een opfrisbeurt welkom ...

11-02-2018 19:02

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

Vijf jaar geleden kochten Mark en Marijke een klushuis. Aanvankelijk verloopt de verbouwing voorspoedig, maar al snel blijkt er van alles mis met het huis. Tot overmaat van ramp gooit een ingrijpende gebeurtenis nog meer roet in het eten en...

04-02-2018 19:00

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

Tien jaar geleden leerde de Braziliaanse Jaqueline boerenzoon Meindert kennen. Vijf jaar later trouwden ze. Meindert woonde al heel lang met zijn ouders in de oude boerderij. Hij heeft Jaqueline beloofd om deze op te knappen, maar inmiddels...

28-01-2018 19:01

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

Peters prioriteit ligt niet bij zijn huis maar bij zijn fitnessruimte en dat drijft zijn vrouw Monique tot wanhoop. Al jaren moet het gezin zich omkleden en wassen achter een plastic zeil. Ook de ouderslaapkamer is letterlijk een ravage. Ti...

21-01-2018 19:01

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Vijftien jaar geleden kochten Jan Pieter en Karin een huis in Zeeland. Jan Pieter wilde graag een klushuis om lekker bezig te kunnen blijven en dat is gelukt: vijftien jaar later heeft Karin namelijk nog steeds geen fatsoenlijke hal en keuk...

14-01-2018 19:03

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Drie jaar geleden kregen Sylvia en Martin hun zoontje Donny. Hij slaapt al zijn hele leven bij zijn ouders op de kamer, omdat Martin zijn kamertje nooit heeft afgemaakt. Het stel heeft geen privacy en is al die jaren niet meer intiem met el...

07-01-2018 19:03

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Ellen logeert al drie jaar bij haar schoonmoeder, omdat haar vriend Mathieu weigert hun bouwvallige koophuis bewoonbaar te maken. John Williams zet Mathieu aan het werk en stuurt Ellen naar een hotel. Dat valt compleet verkeerd bij Mathieu....

31-12-2017 19:06

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

Nanette wordt straalverliefd op de warmbloedige Carlos die ooit uit Ecuador naar Nederland kwam. In een periode van zes jaar krijgen ze samen vijf kinderen en groeien ze letterlijk uit hun rijtjeswoning. Carlos besluit de zolder te verbouwe...

24-12-2017 19:03

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

De jonge Angelique verhuist van Zeeland naar Hilversum om bij haar Dariush te zijn. Ze verwacht dat Dariush zijn belofte nakomt om zijn bouwvallige woning op te knappen, maar daar komt helemaal niets van terecht. In een gesprek met John Wil...

17-12-2017 19:02

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

Jessica en Sander wonen al jaren in een bouwvallige woonwagen. Jessica heeft een moeilijke jeugd gehad en wil niets liever dan een stabiele basis voor haar gezin. Toch lukt het Sander maar niet om Jessica en de kinderen een fatsoenlijk thui...

10-12-2017 19:02

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

Joana zit al zes jaar in een verbouwing en is de puinhoop meer dan zat. Haar partner, Benny, heeft alle tijd om aan de slag te gaan, maar brengt zijn tijd liever door in de garage. Voor de bevalling van hun dochtertje Jaydee zou de badkamer...

03-12-2017 19:00

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Als Ingrid en Niek de kans krijgen om hun huurwoning te kopen, twijfelen ze geen moment. Niek gaat rigoureus aan de slag om er een eigen nestje van te maken. Maar Nieks klustempo drijft Ingrid tot wanhoop. Ze zitten zelfs al maanden noodged...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help, Mijn Man Is Klusser! bij Help, Mijn Man Is Klusser! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help, Mijn Man Is Klusser!. Heb je een uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist

Help, mijn man is Klusser is een programma van RTL 4 waarin John Williams vrouwen helpt waarbij hun partners een rotzooi van het huis hebben gemaakt in een goedbedoelde poging het huis op te knappen of te verbouwen. John Williams schakelt een team van professionals in om de problemen op te lossen en de verbouwingen tot een succesvol einde te leiden.

Uitzending gemist van Help, Mijn Man Is Klusser!? Hier kun je alle uitzendingen van Help, Mijn Man Is Klusser! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 24-10-2019 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!