Programma gemist?

Realityprogramma waarin hulp op de wordt geboden aan wanhopige van vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren op tv vaak al jaren uit tijdens in onafgemaakte huizen. Hun mannen op tv worden uit hierop aangesproken en met het klusteam een aan in het werk de gezet.

Realityprogramma een waarin hulp wordt geboden met aan wanhopige naar vrouwen van door doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al jaren uit in onafgemaakte huizen. met Hun mannen worden naar hierop met aangesproken en met door het klusteam een aan het werk het gezet.

De hoogzwangere Roelien door heeft uit de hulp van John een Williams en zijn team tijdens ingeroepen. Ze is het ten einde raad uit omdat op tv ze in een bungalow in woont waar niets af op tv op is. Kale muren, gesloopte uit plafonds en er door staat zelfs uit een steiger in de woonkamer. met Tot overmaat van ramp een heeft met haar vriend nu ook nog in besloten om op tv de op badkamer te gaan verbouwen. op Roelien maakt tijdens zich grote zorgen; hier kan het hun eerste kind niet een opgroeien. De toekomstige uit door vader Reinder weigert naar de ernst van de van situatie in te in zien en geeft geen gehoor met aan de de noodkreten van van Roelien. Lukt in het John en de de klussers om Reinder te laten door inzien naar dat hij de binnenkort vader wordt?

Twee jaar geleden het heeft Gisella's moeder naar de een benedenwoning gekocht voor haar met dochter. Het is uit bedoeld als investering voor het met de toekomst. Gisella uit gaat er wonen met tijdens haar vriend Robert. Hoewel het uit een prima tijdens woning is, zou door een naar opfrisbeurt welkom zijn. Robert sloopt op de complete binnenkant van het de woning en de met laat het er verder tijdens bij zitten. Na twee een jaar is op tv Gisella helemaal klaar met in hem.

Vijf van jaar geleden kochten Mark en door naar Marijke een klushuis. Aanvankelijk verloopt op de verbouwing op voorspoedig, maar al snel blijkt tijdens er een van alles mis van met het op tv huis. Tot overmaat van ramp gooit de een ingrijpende in gebeurtenis nog meer roet door in een het eten en komt op er door helemaal niets meer in uit Marks handen. Marijke kan het op niet langer aanzien uit en schakelt de op hulp van een John het Williams in.

Tien jaar geleden het van leerde de Braziliaanse Jaqueline boerenzoon Meindert in het kennen. Vijf jaar een later trouwden ze. door Meindert woonde al het heel lang met een zijn ouders in de oude door boerderij. Hij het heeft Jaqueline op tv beloofd om deze op te op tv knappen, maar inmiddels zitten met de ze nu al jaren uit in een met koude loods. Wat houdt hem het tegen?

Peters prioriteit ligt het niet bij op tv zijn huis de maar bij zijn in fitnessruimte en dat het drijft zijn een vrouw Monique tot wanhoop. Al de jaren moet het op gezin zich op tv omkleden en door wassen achter een plastic tijdens zeil. Ook op tv de ouderslaapkamer is letterlijk met een ravage. Tijdens de het opnames geeft Monique aan op vaak op tv bang te zijn voor haar tijdens man. Dat op zit in Peter helemaal niet op tv lekker.

Vijftien met jaar geleden kochten Jan met Pieter en Karin de een op huis in Zeeland. tijdens Jan Pieter wilde graag een de klushuis om lekker bezig uit te kunnen blijven het met en dat is gelukt: vijftien een jaar door later heeft Karin namelijk nog steeds van geen fatsoenlijke hal door en met keuken. Karin is zwaar teleurgesteld uit in in haar man. Tijdens het de opnames komt John naar erachter dat op Jan Pieter zelf diep ongelukkig met is. Hij voelt uit zich het thuis zelfs onveilig. in Wat is hier aan uit de door hand?

Drie jaar op tv geleden kregen Sylvia en de Martin hun zoontje op Donny. Hij slaapt de al zijn op hele leven bij met zijn ouders uit op de kamer, omdat Martin uit van zijn kamertje nooit met heeft afgemaakt. Het op stel heeft geen privacy van en is in al die jaren de niet meer intiem tijdens met elkaar geweest. Sylvia van heeft alles in tijdens Duitsland achtergelaten voor Martin, nu met is het tijd tijdens met dat Martin iets de voor haar terug doet. naar Maar dit van kwartje lijkt bij Martin maar van niet te het vallen.

Ellen logeert al van drie jaar bij van haar op schoonmoeder, omdat haar vriend uit Mathieu weigert hun bouwvallige op koophuis bewoonbaar door te maken. John tijdens Williams zet Mathieu aan op het werk het en op tv stuurt Ellen naar een hotel. Dat in op valt compleet verkeerd bij Mathieu. Zijn de tegenzin slaat om door in met woede en leidt zelfs tot tijdens in heftige uitspraken gericht aan zijn vriendin. door John maakt zich met grote zorgen. Komt naar dit een nog wel met goed?

Nanette wordt het straalverliefd door op de warmbloedige Carlos die ooit uit uit van Ecuador naar Nederland de kwam. In een het periode van zes uit jaar krijgen een ze samen vijf kinderen en groeien uit ze letterlijk op uit hun op rijtjeswoning. Carlos in besluit de zolder te verbouwen, maar de dat gaat het helemaal mis. Inmiddels tijdens slapen ze al van jaren de niet meer samen in een een bed.

De de jonge Angelique verhuist van uit Zeeland naar Hilversum om op tv bij haar Dariush op tv te zijn. op tv Ze door verwacht dat Dariush zijn door belofte nakomt om zijn bouwvallige de woning door op te knappen, uit maar daar komt helemaal niets het van op tv terecht. In een gesprek met een John tijdens Williams blijkt dat van Dariush met heel andere dingen het bezig de is geweest.

Jessica en Sander tijdens van wonen al jaren in een bouwvallige op tv woonwagen. van Jessica heeft een moeilijke jeugd naar gehad en naar wil niets liever op tv dan een stabiele basis op tv op tv voor haar gezin. het Toch lukt het op tv Sander maar niet om Jessica en de de door kinderen een fatsoenlijk thuis te naar een bieden. Als John Williams langskomt, blijkt op tv dat Sander van zelf ook nog een even tijdens wat kwijt wil.

Joana zit het al zes het jaar in een verbouwing naar en op tv is de puinhoop meer dan zat. van naar Haar partner, Benny, heeft tijdens alle tijd in om aan de slag de te gaan, maar brengt zijn een de tijd liever door in de garage. uit Voor tijdens de bevalling van met hun dochtertje een Jaydee zou de op badkamer af zijn, maar twee jaar op later is in er nog steeds niets met gebeurd. Joana zet de het Benny voor het blok: naar er moet op iets gebeuren, anders naar zal zij met hun dochter op vertrekken. Benny tijdens kiest eieren voor het zijn geld, maar door wordt al snel gek in van op tv alle camera's die in hem overal volgen.

Als op Ingrid en Niek de van kans krijgen om hun op tv huurwoning te kopen, de twijfelen ze geen het moment. naar Niek gaat een rigoureus aan de slag om op er een in eigen nestje de van te maken. op Maar Nieks klustempo drijft Ingrid tot met wanhoop. Ze zitten de zelfs al naar maanden noodgedwongen op tuinstoelen. de Het aandeel van op de uitwonende in kinderen speelt een onverwacht door grote rol in tijdens van deze situatie.

oktober 2020
18-03-2018 19:03

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al jaren in onafgemaakte huizen. Hun mannen worden hierop aangesproken en met het klusteam aan het werk gezet.

11-03-2018 19:03

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers. Ze bivakkeren vaak al jaren in onafgemaakte huizen. Hun mannen worden hierop aangesproken en met het klusteam aan het werk gezet.

25-02-2018 19:02

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

De hoogzwangere Roelien heeft de hulp van John Williams en zijn team ingeroepen. Ze is ten einde raad omdat ze in een bungalow woont waar niets af is. Kale muren, gesloopte plafonds en er staat zelfs een steiger in de woonkamer. Tot overmaa...

18-02-2018 19:03

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

Twee jaar geleden heeft Gisella's moeder een benedenwoning gekocht voor haar dochter. Het is bedoeld als investering voor de toekomst. Gisella gaat er wonen met haar vriend Robert. Hoewel het een prima woning is, zou een opfrisbeurt welkom ...

11-02-2018 19:02

Afl. 7

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 7

Vijf jaar geleden kochten Mark en Marijke een klushuis. Aanvankelijk verloopt de verbouwing voorspoedig, maar al snel blijkt er van alles mis met het huis. Tot overmaat van ramp gooit een ingrijpende gebeurtenis nog meer roet in het eten en...

04-02-2018 19:00

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

Tien jaar geleden leerde de Braziliaanse Jaqueline boerenzoon Meindert kennen. Vijf jaar later trouwden ze. Meindert woonde al heel lang met zijn ouders in de oude boerderij. Hij heeft Jaqueline beloofd om deze op te knappen, maar inmiddels...

28-01-2018 19:01

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

Peters prioriteit ligt niet bij zijn huis maar bij zijn fitnessruimte en dat drijft zijn vrouw Monique tot wanhoop. Al jaren moet het gezin zich omkleden en wassen achter een plastic zeil. Ook de ouderslaapkamer is letterlijk een ravage. Ti...

21-01-2018 19:01

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Vijftien jaar geleden kochten Jan Pieter en Karin een huis in Zeeland. Jan Pieter wilde graag een klushuis om lekker bezig te kunnen blijven en dat is gelukt: vijftien jaar later heeft Karin namelijk nog steeds geen fatsoenlijke hal en keuk...

14-01-2018 19:03

Afl. 2

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 2

Drie jaar geleden kregen Sylvia en Martin hun zoontje Donny. Hij slaapt al zijn hele leven bij zijn ouders op de kamer, omdat Martin zijn kamertje nooit heeft afgemaakt. Het stel heeft geen privacy en is al die jaren niet meer intiem met el...

07-01-2018 19:03

Afl. 1

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 1

Ellen logeert al drie jaar bij haar schoonmoeder, omdat haar vriend Mathieu weigert hun bouwvallige koophuis bewoonbaar te maken. John Williams zet Mathieu aan het werk en stuurt Ellen naar een hotel. Dat valt compleet verkeerd bij Mathieu....

31-12-2017 19:06

Afl. 8

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 8

Nanette wordt straalverliefd op de warmbloedige Carlos die ooit uit Ecuador naar Nederland kwam. In een periode van zes jaar krijgen ze samen vijf kinderen en groeien ze letterlijk uit hun rijtjeswoning. Carlos besluit de zolder te verbouwe...

24-12-2017 19:03

Afl. 6

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 6

De jonge Angelique verhuist van Zeeland naar Hilversum om bij haar Dariush te zijn. Ze verwacht dat Dariush zijn belofte nakomt om zijn bouwvallige woning op te knappen, maar daar komt helemaal niets van terecht. In een gesprek met John Wil...

17-12-2017 19:02

Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 5

Jessica en Sander wonen al jaren in een bouwvallige woonwagen. Jessica heeft een moeilijke jeugd gehad en wil niets liever dan een stabiele basis voor haar gezin. Toch lukt het Sander maar niet om Jessica en de kinderen een fatsoenlijk thui...

10-12-2017 19:02

Afl. 4

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 4

Joana zit al zes jaar in een verbouwing en is de puinhoop meer dan zat. Haar partner, Benny, heeft alle tijd om aan de slag te gaan, maar brengt zijn tijd liever door in de garage. Voor de bevalling van hun dochtertje Jaydee zou de badkamer...

03-12-2017 19:00

Afl. 3

Help, Mijn Man Is Klusser! - Afl. 3

Als Ingrid en Niek de kans krijgen om hun huurwoning te kopen, twijfelen ze geen moment. Niek gaat rigoureus aan de slag om er een eigen nestje van te maken. Maar Nieks klustempo drijft Ingrid tot wanhoop. Ze zitten zelfs al maanden noodged...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help, Mijn Man Is Klusser! bij Help, Mijn Man Is Klusser! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help, Mijn Man Is Klusser!. Heb je een uitzending van Help, Mijn Man Is Klusser! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Help, Mijn Man Is Klusser! gemist

Help, mijn man is Klusser is een programma van RTL 4 waarin John Williams vrouwen helpt waarbij hun partners een rotzooi van het huis hebben gemaakt in een goedbedoelde poging het huis op te knappen of te verbouwen. John Williams schakelt een team van professionals in om de problemen op te lossen en de verbouwingen tot een succesvol einde te leiden.

Uitzending gemist van Help, Mijn Man Is Klusser!? Hier kun je alle uitzendingen van Help, Mijn Man Is Klusser! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 26-02-2020 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!