Programma gemist?

De kinderen op tv vragen in zich af wie het hen in het museumdepot van te vlug naar af is geweest. op tv Hidde ontdekt de met betekenis van de code tijdens op het kistje. Het met spoor leidt de naar de bibliotheek het van het museum, waar opa door vaak de kwam. Frieda Nachtegaal is ervan naar overtuigd op tv dat de reliëfsteen met die ze gestolen heeft haar het de weg van zal door wijzen naar de het codex. In uit Mexico wordt Peter steeds zieker in en in heeft hard hulp nodig. Afl. een 6

Twan en Hidde op tv ontdekken dat Guus naar een Alkema wèl regelmatig contact met had met door hun opa. Met van de hulp van de op geheimzinnige naar Felix breken ze in in in het Museum voor de Volkenkunde. Peters met ontsnappingspoging is mislukt. De naar warmte begint langzaam zijn door met tol te eisen. van Hij voelt zich van steeds zieker. De Survivors met worden ongeduldig. Ze willen door resultaten zien. Frieda Nachtegaal op tv tijdens belooft dat ze op tv de codex binnenkort het in handen zullen hebben. op Afl. 5

Felix waarschuwt Hidde, op Twan en op tv Masha voor door een groot gevaar. Ze de komen erachter het dat het document van dat ze in door opa's kamer hebben gevonden naar niet de uit èchte codex is. De tijdens ontvoerde Peter op zint op een plan een om te ontsnappen. in De jongens op tv gaan praten met Guus tijdens Alkema, de in conservator de van het museum. in Ze ontdekken dat hij niet helemaal het eerlijk met tegen ze is. Afl. met 4

Het leven op tv van op tv Hidde en Twan een Hellinga verandert volledig het als hun opa in Mexico door een Maya Codex over van het op tv jaar 2012 vindt. van Als opa van wordt ontvoerd, begint voor de naar jongens op een spannend avontuur.

Het leven uit van op Hidde en Twan Hellinga verandert volledig met de als hun opa een in Mexico een de Maya Codex over het jaar 2012 met vindt. tijdens Als opa wordt ontvoerd, begint door van voor de jongens op een spannend avontuur.

Het leven de van Hidde en Twan naar Hellinga verandert van volledig als hun opa een in Mexico een uit Maya Codex door over het jaar de 2012 door vindt. Als opa wordt ontvoerd, begint een voor de jongens van met een spannend avontuur.

februari 2020
21-11-2009 15:00

Aflevering 6

2012 Het jaar nul - Aflevering 6

De kinderen vragen zich af wie hen in het museumdepot te vlug af is geweest. Hidde ontdekt de betekenis van de code op het kistje. Het spoor leidt naar de bibliotheek van het museum, waar opa vaak kwam. Frieda Nachtegaal is ervan overtuigd ...

14-11-2009 15:05

Aflevering 5

2012 Het jaar nul - Aflevering 5

Twan en Hidde ontdekken dat Guus Alkema wèl regelmatig contact had met hun opa. Met de hulp van de geheimzinnige Felix breken ze in in het Museum voor Volkenkunde. Peters ontsnappingspoging is mislukt. De warmte begint langzaam zijn tol te...

31-10-2009 14:55

Aflevering 3

2012 Het jaar nul - Aflevering 3

Felix waarschuwt Hidde, Twan en Masha voor een groot gevaar. Ze komen erachter dat het document dat ze in opa's kamer hebben gevonden niet de èchte codex is. De ontvoerde Peter zint op een plan om te ontsnappen. De jongens gaan praten met ...

24-10-2009 15:00

Aflevering 2

2012 Het jaar nul - Aflevering 2

Het leven van Hidde en Twan Hellinga verandert volledig als hun opa in Mexico een Maya Codex over het jaar 2012 vindt. Als opa wordt ontvoerd, begint voor de jongens een spannend avontuur.

17-10-2009 19:25

Aflevering 2

2012 Het jaar nul - Aflevering 2

Het leven van Hidde en Twan Hellinga verandert volledig als hun opa in Mexico een Maya Codex over het jaar 2012 vindt. Als opa wordt ontvoerd, begint voor de jongens een spannend avontuur.

10-10-2009 19:25

Aflevering 1

2012 Het jaar nul - Aflevering 1

Het leven van Hidde en Twan Hellinga verandert volledig als hun opa in Mexico een Maya Codex over het jaar 2012 vindt. Als opa wordt ontvoerd, begint voor de jongens een spannend avontuur.

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

2012 Het jaar nul gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2012 Het jaar nul de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2012 Het jaar nul bij 2012 Het jaar nul liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2012 Het jaar nul. Heb je een uitzending van 2012 Het jaar nul gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2012 Het jaar nul gemist

Het leven van Hidde en Twan Hellinga verandert volledig als hun opa in Mexico een Maya Codex over het jaar 2012 vindt.Als opa wordt ontvoerd, begint voor de jongens een spannend avontuur.

Uitzending gemist van 2012 Het jaar nul? Hier kun je alle uitzendingen van 2012 Het jaar nul kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 36
  • Laatste uitzending op 02-12-2012 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!