Programma gemist?

Verslag van van de voetbalreizen die naar Maxim Hartman en door Glenn Helder speciaal voor het in 'Voetbal Inside' maken. Naast het in bijwonen van spannende voetbalwedstrijden, de bezoeken van ze de bezienswaardigheden een van de het voetbalsteden.

oktober 2020
19-12-2016 20:06

El Clásico

Voetbal Inside Op Reis - El Clásico

Verslag van de voetbalreizen die Maxim Hartman en Glenn Helder speciaal voor 'Voetbal Inside' maken. Naast het bijwonen van spannende voetbalwedstrijden, bezoeken ze de bezienswaardigheden van de voetbalsteden.

Voetbal Inside Op Reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Voetbal Inside Op Reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Voetbal Inside Op Reis bij Voetbal Inside Op Reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Voetbal Inside Op Reis. Heb je een uitzending van Voetbal Inside Op Reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Voetbal Inside Op Reis gemist

Reisprogramma met als hoofdthema de voetbalsport. Speciaal voor 'Voetbal Inside' maken Maxim Hartman en Glenn Helder echte mannelijke voetbalreizen. Zo hebben ze samen Barcelona niet alleen bezocht om El Clásico, Barcelona - Real Madrid, te bekijken, maar hebben ze ook de stad verkend. Voor de voetbalminnende echte mannen heeft het duo nog meer boeiende reizen naar voetbalsteden in petto.

Uitzending gemist van Voetbal Inside Op Reis? Hier kun je alle uitzendingen van Voetbal Inside Op Reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-12-2016 om 20:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!