Programma gemist?

Dit keer: team op Chefs op tv met Joris door Bijdendijk, Freek van Noortwijk en in Guillaume de door Beer.

Met dit keer: tijdens Team de Boerinnen (uit tijdens Boer Zoekt Vrouw) met naar Agnes Lensing-van de Ven, de Henrieke in Lutke Willink en Bertie door Steur.

Dit in keer: team Nieuwbakken moeders met naar tijdens Marlijn Weerdenburg en de door tweelingzusjes Lisa en Tess tijdens Milne.

Een van team van drie de huisartsen en team van musicalsterren tijdens met Lone van met een Roosendaal, René van Kooten en het Brigitte Heitzer proberen tijdens de het enige juiste diagnose te uit stellen bij échte door patiënten.

Een tijdens team van drie op huisartsen en een het team van 3 op in reis met uit Maurice Lede, op Evi Hanssen en Nienke de op tv la Rive Box naar proberen de naar enige juiste diagnose tijdens te stellen bij échte de patiënten.

Vanavond uit start een door nieuwe zesdelige reeks van de van panelshow in Dokters vs Internet. op tv De afleveringen zijn iedere donderdag om uit 22:20 uur te uit zien door op NPO 1. Een team de van drie met huisartsen en op een team van drie BN'ers proberen met door elke aflevering de enige juiste naar diagnose te stellen bij de op échte patiënten. Het tijdens artsenteam doet dat op het basis van met hun parate kennis en ervaring. De met BN’ers, of een zogenoemde 'leken', hebben een op internetverbinding tot op hun beschikking. In van vier rondes nemen zij op tv het tijdens tegen elkaar op. Het team met met de op tv meeste juiste diagnoses, door wint de aflevering. met De presentatie van Dokters vs het Internet is de ook dit met seizoen in handen van door Anita Witzier. In van de eerste aflevering bestaat het een uit team van BN'er uit het door team 'Wie door is de Mol?' naar met Emilio Guzman, in Ruben Hein het en Bella Hay. naar Het team artsen bestaat ook deze uit reeks door uit huisartsen op Robbert Keppel, Ylva het Onderwater en Bart een Timmers.

In de uit laatste aflevering bestaat het van de BN'ers-team uit de schrijfsters Heleen tijdens van Royen, Daphne tijdens Deckers en Susan door Smit. Zij het schreven columns met en boeken vol over naar ziek zijn of gezond op tv blijven. Is hun algemene van op tv ontwikkeling en een internetverbinding naar genoeg om een overwinning te met de boeken? Geduchte tegenstander is het naar vaste team op van drie door huisartsen. Zij moeten het doen door met naar alleen hun parate kennis. naar Lukt het op tv Heleen, Daphne en Susan om een de dokters op hun een naar eigen vakgebied af te door troeven?

Het in BN'ers-team bestaat ditmaal naar uit oud-deelnemers naar aan Wie is de mol? tijdens Kees Tol, tijdens Roos Schlikker en Thomas op Cammaert naar vertrouwen niets of niemand, maar het kunnen zij op een het internet vertrouwen op als ze op een diagnose stellen? een Geduchte tegenstander is het vaste op team uit van drie huisartsen. Zij moeten de het doen met met alleen hun parate door kennis. Lukt het uit een Kees, Roos en Thomas op tv om de dokters op hun de eigen op tv vakgebied af te uit troeven?

Het BN'ers-team een van de deze week werkt al door jaren intensief samen in het uit door programma Opsporing Verzocht. met Weten Ellie Lust, Jaap Jongbloed uit en Nathalie Schubart met van hulp van het het internet ook op tv de juiste met diagnoses op te sporen? Geduchte naar tegenstander het is het vaste team van van drie op tv huisartsen. Zij moeten het naar doen met met alleen hun parate uit kennis.

Het naar BN'ers-team bestaat ditmaal uit de een radio-DJ's Gijs tijdens Staverman, Annemieke naar Schollaardt en met Jeroen Kijk in in de Vegte. Zij hebben behalve hun door door vlotte babbel een uit internetverbinding tot hun beschikking. tijdens Geduchte tegenstander is het vaste door team van drie naar in huisartsen. Zij moeten het doen met op alleen het hun parate kennis. Lukt het de op tv Gijs, Annemieke en Jeroen op tv om de dokters op hun een eigen vakgebied af door een te troeven?

Het de BN'ers-team bestaat de deze uitzending uit een afvaardiging van een De Keuringsdienst van het Waarde (Daan Nieber, door Sofie van op tv den het Enk en Marijn Frank). in Zij hebben naast tijdens hun scherpe journalistieke een geest ook een internetverbinding tot uit hun beschikking. Geduchte uit tegenstander is het door vaste team van op tv drie door huisartsen. Zij op moeten het doen met alleen hun op op parate kennis. Lukt van het Daan, Sofie en op tv Marijn om de het dokters op hun eigen de vakgebied af te de troeven?

Seizoen op tv 2 - het Aflevering 1 - Panelshow: In op de in eerste aflevering gaat uit de cabaretgroep NUHR (Joep van Deudekom, het Viggo op Waas en naar Peter Heerschop) de strijd aan met in de de drie huisartsen. Lukt naar het Joep, een Viggo en Peter om de in dokters op met hun eigen vakgebied af op te op troeven?

Het wetenschapsteam dat het bestaat uit met Manuel Venderbos met (Galileo), Diederik Jekel de (wetenschapsjournalist) en op tv Lieven Scheire (Proefkonijnen) op tv verdedigt de eer het van de BN'ers.

In de panelshow een Dokters van vs Internet proberen uit het team van drie dokters op tv op tv en het team van drie BN'ers het de enig juiste van diagnose te stellen op een bij échte patiënten. De dokters tijdens doen dat op basis de op tv van hun ervaring en kennis. De naar BN'ers hebben door een internetverbinding tot hun tijdens beschikking. een Het team met de met meeste juiste diagnoses wint. van Het acteurstrio Georgina tijdens Verbaan, Marcel de Musters en Mouna Goeman in in Borgesius vormt het BN'ers een team. Behalve dat tijdens de acteurs vrienden van met elkaar in zijn, delen ze nog meer. van Ze zijn licht cyberchondrisch; de de ze googelen elk uit kwaaltje.

In de een panelshow de Dokters vs Internet proberen het met team van van drie dokters van en het team met van drie BN'ers de door enig juiste diagnose te stellen van bij échte in patiënten. De door dokters doen dat op basis uit van het hun ervaring uit en kennis. De BN'ers hebben op een internetverbinding tot hun door beschikking. Het team met met de met meeste juiste van diagnoses wint. op He team van BN'ers bestaat uit uit het Marc Klein Essink (Medisch een Centrum West), uit Martine Sandifort (Dokter in Corrie) en Patrick Lodiers op tv (Je Zal Het Maar Hebben met en Over Mijn op door Lijk).

juni 2021
03-05-2018 21:25

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Dit keer: team Chefs met Joris Bijdendijk, Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer.

26-04-2018 22:20

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Met dit keer: Team Boerinnen (uit Boer Zoekt Vrouw) met Agnes Lensing-van de Ven, Henrieke Lutke Willink en Bertie Steur.

12-04-2018 22:25

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Dit keer: team Nieuwbakken moeders met Marlijn Weerdenburg en de tweelingzusjes Lisa en Tess Milne.

05-04-2018 22:25

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Een team van drie huisartsen en team van musicalsterren met Lone van Roosendaal, René van Kooten en Brigitte Heitzer proberen de enige juiste diagnose te stellen bij échte patiënten.

29-03-2018 22:15

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Een team van drie huisartsen en het team van 3 op reis met Maurice Lede, Evi Hanssen en Nienke de la Rive Box proberen de enige juiste diagnose te stellen bij échte patiënten.

22-03-2018 22:25

Terug: Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Terug: Dokters vs Internet

Vanavond start een nieuwe zesdelige reeks van de panelshow Dokters vs Internet. De afleveringen zijn iedere donderdag om 22:20 uur te zien op NPO 1. Een team van drie huisartsen en een team van drie BN'ers proberen elke aflevering de enige...

29-08-2017 21:30

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

In de laatste aflevering bestaat het BN'ers-team uit de schrijfsters Heleen van Royen, Daphne Deckers en Susan Smit. Zij schreven columns en boeken vol over ziek zijn of gezond blijven. Is hun algemene ontwikkeling en een internetverbinding...

22-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team bestaat ditmaal uit oud-deelnemers aan Wie is de mol? Kees Tol, Roos Schlikker en Thomas Cammaert vertrouwen niets of niemand, maar kunnen zij op het internet vertrouwen als ze een diagnose stellen? Geduchte tegenstander is ...

15-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team van deze week werkt al jaren intensief samen in het programma Opsporing Verzocht. Weten Ellie Lust, Jaap Jongbloed en Nathalie Schubart met hulp van het internet ook de juiste diagnoses op te sporen? Geduchte tegenstander is...

08-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team bestaat ditmaal uit de radio-DJ's Gijs Staverman, Annemieke Schollaardt en Jeroen Kijk in de Vegte. Zij hebben behalve hun vlotte babbel een internetverbinding tot hun beschikking. Geduchte tegenstander is het vaste team van...

01-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team bestaat deze uitzending uit een afvaardiging van De Keuringsdienst van Waarde (Daan Nieber, Sofie van den Enk en Marijn Frank). Zij hebben naast hun scherpe journalistieke geest ook een internetverbinding tot hun beschikking...

25-07-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Panelshow: In de eerste aflevering gaat de cabaretgroep NUHR (Joep van Deudekom, Viggo Waas en Peter Heerschop) de strijd aan met de drie huisartsen. Lukt het Joep, Viggo en Peter om de dokters op hun eigen vakgeb...

24-07-2017 17:05

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het wetenschapsteam dat bestaat uit Manuel Venderbos (Galileo), Diederik Jekel (wetenschapsjournalist) en Lieven Scheire (Proefkonijnen) verdedigt de eer van de BN'ers.

17-07-2017 17:05

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

In de panelshow Dokters vs Internet proberen het team van drie dokters en het team van drie BN'ers de enig juiste diagnose te stellen bij échte patiënten. De dokters doen dat op basis van hun ervaring en kennis. De BN'ers hebben een interne...

10-07-2017 16:00

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

In de panelshow Dokters vs Internet proberen het team van drie dokters en het team van drie BN'ers de enig juiste diagnose te stellen bij échte patiënten. De dokters doen dat op basis van hun ervaring en kennis. De BN'ers hebben een interne...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokters vs Internet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokters vs Internet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokters vs Internet bij Dokters vs Internet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokters vs Internet. Heb je een uitzending van Dokters vs Internet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokters vs Internet gemist

Uitzending gemist van Dokters vs Internet? Hier kun je alle uitzendingen van Dokters vs Internet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 03-05-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!