Programma gemist?

Dit van keer: team Chefs in met Joris Bijdendijk, tijdens Freek van de Noortwijk en Guillaume van de Beer.

Met een dit keer: Team Boerinnen (uit met op Boer Zoekt Vrouw) met Agnes uit Lensing-van het de Ven, Henrieke Lutke uit Willink en de Bertie Steur.

Dit keer: team op tv Nieuwbakken uit moeders met Marlijn Weerdenburg naar en de door tweelingzusjes Lisa en Tess een Milne.

Een team uit van drie huisartsen de en team van musicalsterren door met met Lone van Roosendaal, René tijdens van Kooten en op tv Brigitte Heitzer proberen het de enige juiste naar diagnose te stellen een bij échte op patiënten.

Een op tv team van een drie huisartsen en een het team van 3 op tv op reis met Maurice tijdens Lede, Evi Hanssen van en Nienke de in la Rive Box proberen het de enige het juiste diagnose te stellen door bij échte de patiënten.

Vanavond start een naar nieuwe zesdelige een reeks op van de panelshow Dokters uit vs Internet. van De afleveringen zijn iedere in donderdag om uit 22:20 uur te zien op NPO op tv 1. Een team van tijdens de drie huisartsen en een uit team van drie BN'ers proberen een elke aflevering het de enige door juiste diagnose door te stellen bij de échte patiënten. Het artsenteam doet dat een op het basis van hun uit parate kennis op tv en ervaring. De BN’ers, of van zogenoemde 'leken', hebben in een de internetverbinding tot hun uit beschikking. In vier rondes nemen zij het naar tegen met elkaar op. Het in team met de meeste uit juiste in diagnoses, wint de aflevering. de De presentatie van op Dokters vs Internet het is ook dit de seizoen in de handen van Anita Witzier. In tijdens de eerste aflevering het bestaat het op tv team van BN'er uit het team in 'Wie is het de tijdens Mol?' met Emilio op Guzman, Ruben Hein en Bella naar Hay. tijdens Het team artsen bestaat ook naar deze reeks uit in huisartsen Robbert Keppel, naar Ylva Onderwater en in Bart tijdens Timmers.

In de laatste op tv door aflevering bestaat het met BN'ers-team uit de door schrijfsters Heleen van Royen, tijdens Daphne Deckers van en Susan Smit. Zij schreven columns de en boeken in vol over uit ziek zijn of gezond blijven. op door Is hun algemene ontwikkeling en met een internetverbinding genoeg naar om een overwinning te door boeken? Geduchte uit tegenstander met is het vaste team van drie uit tijdens huisartsen. Zij moeten een het doen met met alleen hun parate kennis. het Lukt het Heleen, met Daphne en Susan in om de uit dokters op hun eigen vakgebied in af te in troeven?

Het in BN'ers-team bestaat ditmaal uit tijdens oud-deelnemers aan Wie het is de mol? uit Kees Tol, Roos Schlikker in en Thomas Cammaert op vertrouwen niets of uit op niemand, maar kunnen zij op het op internet op tv vertrouwen als ze een van diagnose een stellen? Geduchte tegenstander tijdens is het vaste op team van drie huisartsen. Zij moeten de met het doen met alleen hun parate een kennis. een Lukt het op tv Kees, Roos en Thomas om de op tv dokters met op hun eigen vakgebied een af te een troeven?

Het op tv BN'ers-team van deze week werkt het al jaren intensief tijdens samen in het op tv tijdens programma Opsporing Verzocht. Weten het Ellie Lust, Jaap Jongbloed en van Nathalie Schubart de met hulp van het het op tv internet ook de juiste op diagnoses op te sporen? de Geduchte tegenstander is het van vaste team van tijdens drie huisartsen. Zij uit moeten het doen op met alleen van hun op tv parate kennis.

Het BN'ers-team bestaat met ditmaal van uit de tijdens radio-DJ's Gijs Staverman, Annemieke Schollaardt en de naar Jeroen Kijk in naar de Vegte. Zij hebben het behalve hun vlotte met babbel een internetverbinding tot hun op beschikking. het Geduchte tegenstander is het met vaste team van drie naar huisartsen. in Zij moeten het doen met de alleen een hun parate kennis. Lukt het de Gijs, Annemieke en tijdens Jeroen op om de dokters op de hun uit eigen vakgebied af te op troeven?

Het naar BN'ers-team bestaat deze uitzending de uit een naar afvaardiging van De Keuringsdienst uit van uit Waarde (Daan Nieber, van Sofie van den Enk en Marijn tijdens Frank). Zij in hebben door naast hun scherpe journalistieke geest ook uit de een internetverbinding tot hun naar beschikking. Geduchte tegenstander tijdens is het naar vaste team van drie met huisartsen. Zij moeten op het doen op tv met alleen hun parate op tv kennis. Lukt op het Daan, Sofie en Marijn het om de dokters op tv op hun eigen met vakgebied op af te troeven?

Seizoen 2 naar - Aflevering tijdens 1 - Panelshow: tijdens In de eerste aflevering gaat door de de cabaretgroep NUHR (Joep van Deudekom, met van Viggo Waas en het Peter Heerschop) de strijd een aan met een de drie huisartsen. Lukt het Joep, een Viggo en op tv Peter om de dokters met op tijdens hun eigen vakgebied af te in tijdens troeven?

Het wetenschapsteam naar dat bestaat uit op tv Manuel een Venderbos (Galileo), Diederik de Jekel (wetenschapsjournalist) en op tv Lieven Scheire (Proefkonijnen) verdedigt van de eer op tv van de BN'ers.

In de panelshow naar Dokters vs een Internet proberen het het team van uit drie dokters en het de team door van drie BN'ers tijdens de enig juiste diagnose naar te stellen naar bij échte patiënten. de De dokters doen dat op basis het van van hun ervaring en kennis. De het op BN'ers hebben een internetverbinding de tot hun uit beschikking. Het team op tv met de meeste juiste diagnoses op tv wint. Het acteurstrio Georgina met Verbaan, Marcel een Musters met en Mouna Goeman de Borgesius vormt het BN'ers een team. Behalve tijdens dat de acteurs de vrienden van elkaar van zijn, delen ze nog meer. van Ze zijn licht het cyberchondrisch; ze googelen op tv elk tijdens kwaaltje.

In van de panelshow uit Dokters vs Internet proberen op tv het team van drie tijdens dokters en het uit team van een drie BN'ers de enig met juiste diagnose het te stellen bij door échte patiënten. De dokters doen met dat op basis op tv van van hun ervaring en kennis. in De BN'ers hebben een de internetverbinding tot met hun beschikking. naar Het team met op de meeste juiste diagnoses wint. uit He team met van de BN'ers bestaat uit Marc Klein Essink uit door (Medisch Centrum West), Martine Sandifort (Dokter uit de Corrie) en Patrick Lodiers (Je Zal het Het op tv Maar Hebben en Over in Mijn uit Lijk).

februari 2021
03-05-2018 21:25

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Dit keer: team Chefs met Joris Bijdendijk, Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer.

26-04-2018 22:20

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Met dit keer: Team Boerinnen (uit Boer Zoekt Vrouw) met Agnes Lensing-van de Ven, Henrieke Lutke Willink en Bertie Steur.

12-04-2018 22:25

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Dit keer: team Nieuwbakken moeders met Marlijn Weerdenburg en de tweelingzusjes Lisa en Tess Milne.

05-04-2018 22:25

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Een team van drie huisartsen en team van musicalsterren met Lone van Roosendaal, René van Kooten en Brigitte Heitzer proberen de enige juiste diagnose te stellen bij échte patiënten.

29-03-2018 22:15

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Een team van drie huisartsen en het team van 3 op reis met Maurice Lede, Evi Hanssen en Nienke de la Rive Box proberen de enige juiste diagnose te stellen bij échte patiënten.

22-03-2018 22:25

Terug: Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Terug: Dokters vs Internet

Vanavond start een nieuwe zesdelige reeks van de panelshow Dokters vs Internet. De afleveringen zijn iedere donderdag om 22:20 uur te zien op NPO 1. Een team van drie huisartsen en een team van drie BN'ers proberen elke aflevering de enige...

29-08-2017 21:30

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

In de laatste aflevering bestaat het BN'ers-team uit de schrijfsters Heleen van Royen, Daphne Deckers en Susan Smit. Zij schreven columns en boeken vol over ziek zijn of gezond blijven. Is hun algemene ontwikkeling en een internetverbinding...

22-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team bestaat ditmaal uit oud-deelnemers aan Wie is de mol? Kees Tol, Roos Schlikker en Thomas Cammaert vertrouwen niets of niemand, maar kunnen zij op het internet vertrouwen als ze een diagnose stellen? Geduchte tegenstander is ...

15-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team van deze week werkt al jaren intensief samen in het programma Opsporing Verzocht. Weten Ellie Lust, Jaap Jongbloed en Nathalie Schubart met hulp van het internet ook de juiste diagnoses op te sporen? Geduchte tegenstander is...

08-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team bestaat ditmaal uit de radio-DJ's Gijs Staverman, Annemieke Schollaardt en Jeroen Kijk in de Vegte. Zij hebben behalve hun vlotte babbel een internetverbinding tot hun beschikking. Geduchte tegenstander is het vaste team van...

01-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team bestaat deze uitzending uit een afvaardiging van De Keuringsdienst van Waarde (Daan Nieber, Sofie van den Enk en Marijn Frank). Zij hebben naast hun scherpe journalistieke geest ook een internetverbinding tot hun beschikking...

25-07-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Panelshow: In de eerste aflevering gaat de cabaretgroep NUHR (Joep van Deudekom, Viggo Waas en Peter Heerschop) de strijd aan met de drie huisartsen. Lukt het Joep, Viggo en Peter om de dokters op hun eigen vakgeb...

24-07-2017 17:05

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het wetenschapsteam dat bestaat uit Manuel Venderbos (Galileo), Diederik Jekel (wetenschapsjournalist) en Lieven Scheire (Proefkonijnen) verdedigt de eer van de BN'ers.

17-07-2017 17:05

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

In de panelshow Dokters vs Internet proberen het team van drie dokters en het team van drie BN'ers de enig juiste diagnose te stellen bij échte patiënten. De dokters doen dat op basis van hun ervaring en kennis. De BN'ers hebben een interne...

10-07-2017 16:00

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

In de panelshow Dokters vs Internet proberen het team van drie dokters en het team van drie BN'ers de enig juiste diagnose te stellen bij échte patiënten. De dokters doen dat op basis van hun ervaring en kennis. De BN'ers hebben een interne...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokters vs Internet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokters vs Internet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokters vs Internet bij Dokters vs Internet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokters vs Internet. Heb je een uitzending van Dokters vs Internet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokters vs Internet gemist

Uitzending gemist van Dokters vs Internet? Hier kun je alle uitzendingen van Dokters vs Internet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 03-05-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!