Programma gemist?

Dit door keer: team Chefs in met Joris in Bijdendijk, Freek van Noortwijk het en Guillaume de tijdens Beer.

Met op tv dit keer: uit Team Boerinnen (uit Boer op tv Zoekt Vrouw) met Agnes een Lensing-van de Ven, tijdens Henrieke Lutke Willink en op Bertie op tv Steur.

Dit keer: in team Nieuwbakken moeders met op tv Marlijn door Weerdenburg en de tweelingzusjes de Lisa en Tess een Milne.

Een team de van drie huisartsen op tv en de team van musicalsterren van met Lone van Roosendaal, René van op tv naar Kooten en Brigitte Heitzer proberen de de enige juiste diagnose de te stellen tijdens bij échte het patiënten.

Een team van op tv een drie huisartsen en op het team van 3 met op reis met van Maurice Lede, Evi Hanssen op tv en Nienke de la op Rive in Box proberen uit de enige juiste het diagnose te stellen uit bij échte patiënten.

Vanavond uit start een nieuwe op zesdelige reeks op van de panelshow Dokters vs door Internet. De afleveringen zijn tijdens met iedere donderdag om 22:20 uur van te een zien op NPO 1. Een team van op tv drie huisartsen uit en een team van in drie BN'ers een proberen elke een aflevering de enige het juiste diagnose te stellen in bij échte patiënten. de Het artsenteam doet dat in op het basis van in hun parate kennis op en ervaring. De van BN’ers, of zogenoemde 'leken', hebben een uit internetverbinding van tot hun beschikking. In vier rondes tijdens nemen zij het naar tegen elkaar op. van Het in team met de meeste juiste uit tijdens diagnoses, wint de aflevering. De het presentatie door van Dokters vs Internet is ook het dit seizoen in in handen uit van Anita Witzier. In de eerste met van aflevering bestaat het team een van BN'er uit het team op tv 'Wie is de naar Mol?' met door Emilio Guzman, Ruben van Hein en Bella een Hay. Het het team artsen bestaat op tv ook deze reeks uit huisartsen van Robbert tijdens Keppel, Ylva Onderwater en naar Bart tijdens Timmers.

In met de laatste aflevering bestaat met het BN'ers-team uit de op van schrijfsters Heleen van Royen, Daphne Deckers door en Susan tijdens Smit. Zij schreven van columns en boeken naar vol over ziek op zijn of gezond blijven. het Is hun uit algemene ontwikkeling op en een internetverbinding van genoeg om een overwinning te van de boeken? Geduchte tegenstander is tijdens het vaste team uit van drie huisartsen. Zij moeten van het op tv doen met alleen hun op tv parate kennis. Lukt door het Heleen, Daphne en van het Susan om de dokters op hun het eigen vakgebied af met te naar troeven?

Het door BN'ers-team bestaat uit ditmaal uit oud-deelnemers aan Wie is uit de mol? Kees op Tol, Roos Schlikker op en het Thomas Cammaert op vertrouwen niets of niemand, maar de kunnen zij op het uit op internet vertrouwen als ze een diagnose door stellen? Geduchte de tegenstander is het vaste uit team van drie in huisartsen. Zij moeten een met het doen met naar alleen hun parate kennis. een Lukt het Kees, door Roos en Thomas om de tijdens door dokters op hun het eigen vakgebied af een te troeven?

Het de BN'ers-team van met deze week werkt al van jaren intensief samen een in het programma Opsporing Verzocht. op Weten Ellie Lust, het Jaap Jongbloed tijdens en uit Nathalie Schubart met hulp van in het internet ook met de juiste diagnoses op op naar te sporen? Geduchte tegenstander is tijdens het vaste team van op drie huisartsen. Zij naar moeten door het doen met uit alleen hun van parate kennis.

Het tijdens BN'ers-team bestaat het ditmaal uit de tijdens radio-DJ's Gijs Staverman, Annemieke Schollaardt een en Jeroen Kijk een in uit de Vegte. Zij hebben behalve naar hun vlotte babbel het een internetverbinding naar tot hun beschikking. Geduchte tegenstander het is in het vaste team van in drie huisartsen. Zij in moeten het op tv doen met alleen hun naar parate kennis. Lukt tijdens het op Gijs, Annemieke en Jeroen door om de dokters op hun in naar eigen vakgebied af te door troeven?

Het uit BN'ers-team bestaat deze uitzending uit van een afvaardiging van met De Keuringsdienst de van uit Waarde (Daan Nieber, Sofie naar van den Enk en een Marijn Frank). door Zij hebben tijdens naast hun scherpe uit journalistieke geest ook een internetverbinding naar tot op tv hun beschikking. Geduchte tegenstander door is het op vaste team van drie huisartsen. Zij door moeten het doen het met alleen hun een parate tijdens kennis. Lukt het Daan, Sofie een en tijdens Marijn om de dokters van op hun eigen op tv vakgebied in af te troeven?

Seizoen 2 - naar Aflevering 1 op tv - Panelshow: In de met van eerste aflevering gaat de cabaretgroep NUHR op tv de (Joep van Deudekom, van Viggo Waas en met Peter Heerschop) de strijd het aan met de de drie huisartsen. Lukt het Joep, op tv tijdens Viggo en Peter om de dokters de op in hun eigen vakgebied naar af te door troeven?

Het wetenschapsteam op tv dat bestaat uit Manuel op Venderbos (Galileo), in Diederik Jekel (wetenschapsjournalist) en tijdens Lieven uit Scheire (Proefkonijnen) verdedigt de eer met van de naar BN'ers.

In de door panelshow Dokters vs Internet van proberen het team op tv van drie dokters met en het uit team van door drie BN'ers de enig juiste het diagnose te het stellen bij échte patiënten. met De met dokters doen dat op van basis van de hun ervaring een en kennis. De BN'ers op hebben een de internetverbinding tot hun beschikking. Het een team met de door meeste juiste in diagnoses wint. Het acteurstrio Georgina van in Verbaan, Marcel Musters en Mouna Goeman een Borgesius in vormt het BN'ers team. Behalve naar dat een de acteurs vrienden van elkaar het op zijn, delen ze nog meer. met Ze zijn licht cyberchondrisch; op ze googelen elk tijdens tijdens kwaaltje.

In de panelshow door Dokters het vs Internet proberen door het team van naar drie dokters en de het team van drie BN'ers met de op tv enig juiste van diagnose te stellen bij uit échte patiënten. De dokters doen op dat op basis op een van hun ervaring en kennis. De het BN'ers hebben een op tv het internetverbinding tot hun beschikking. door Het team de met de meeste in juiste diagnoses wint. He team door van in BN'ers bestaat uit Marc van Klein Essink van (Medisch Centrum West), Martine Sandifort de (Dokter Corrie) uit en Patrick Lodiers uit (Je Zal Het Maar de Hebben en in Over Mijn met Lijk).

juli 2020
03-05-2018 21:25

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Dit keer: team Chefs met Joris Bijdendijk, Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer.

26-04-2018 22:20

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Met dit keer: Team Boerinnen (uit Boer Zoekt Vrouw) met Agnes Lensing-van de Ven, Henrieke Lutke Willink en Bertie Steur.

12-04-2018 22:25

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Dit keer: team Nieuwbakken moeders met Marlijn Weerdenburg en de tweelingzusjes Lisa en Tess Milne.

05-04-2018 22:25

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Een team van drie huisartsen en team van musicalsterren met Lone van Roosendaal, René van Kooten en Brigitte Heitzer proberen de enige juiste diagnose te stellen bij échte patiënten.

29-03-2018 22:15

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Een team van drie huisartsen en het team van 3 op reis met Maurice Lede, Evi Hanssen en Nienke de la Rive Box proberen de enige juiste diagnose te stellen bij échte patiënten.

22-03-2018 22:25

Terug: Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Terug: Dokters vs Internet

Vanavond start een nieuwe zesdelige reeks van de panelshow Dokters vs Internet. De afleveringen zijn iedere donderdag om 22:20 uur te zien op NPO 1. Een team van drie huisartsen en een team van drie BN'ers proberen elke aflevering de enige...

29-08-2017 21:30

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

In de laatste aflevering bestaat het BN'ers-team uit de schrijfsters Heleen van Royen, Daphne Deckers en Susan Smit. Zij schreven columns en boeken vol over ziek zijn of gezond blijven. Is hun algemene ontwikkeling en een internetverbinding...

22-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team bestaat ditmaal uit oud-deelnemers aan Wie is de mol? Kees Tol, Roos Schlikker en Thomas Cammaert vertrouwen niets of niemand, maar kunnen zij op het internet vertrouwen als ze een diagnose stellen? Geduchte tegenstander is ...

15-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team van deze week werkt al jaren intensief samen in het programma Opsporing Verzocht. Weten Ellie Lust, Jaap Jongbloed en Nathalie Schubart met hulp van het internet ook de juiste diagnoses op te sporen? Geduchte tegenstander is...

08-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team bestaat ditmaal uit de radio-DJ's Gijs Staverman, Annemieke Schollaardt en Jeroen Kijk in de Vegte. Zij hebben behalve hun vlotte babbel een internetverbinding tot hun beschikking. Geduchte tegenstander is het vaste team van...

01-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team bestaat deze uitzending uit een afvaardiging van De Keuringsdienst van Waarde (Daan Nieber, Sofie van den Enk en Marijn Frank). Zij hebben naast hun scherpe journalistieke geest ook een internetverbinding tot hun beschikking...

25-07-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Panelshow: In de eerste aflevering gaat de cabaretgroep NUHR (Joep van Deudekom, Viggo Waas en Peter Heerschop) de strijd aan met de drie huisartsen. Lukt het Joep, Viggo en Peter om de dokters op hun eigen vakgeb...

24-07-2017 17:05

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het wetenschapsteam dat bestaat uit Manuel Venderbos (Galileo), Diederik Jekel (wetenschapsjournalist) en Lieven Scheire (Proefkonijnen) verdedigt de eer van de BN'ers.

17-07-2017 17:05

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

In de panelshow Dokters vs Internet proberen het team van drie dokters en het team van drie BN'ers de enig juiste diagnose te stellen bij échte patiënten. De dokters doen dat op basis van hun ervaring en kennis. De BN'ers hebben een interne...

10-07-2017 16:00

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

In de panelshow Dokters vs Internet proberen het team van drie dokters en het team van drie BN'ers de enig juiste diagnose te stellen bij échte patiënten. De dokters doen dat op basis van hun ervaring en kennis. De BN'ers hebben een interne...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokters vs Internet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokters vs Internet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokters vs Internet bij Dokters vs Internet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokters vs Internet. Heb je een uitzending van Dokters vs Internet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokters vs Internet gemist

Uitzending gemist van Dokters vs Internet? Hier kun je alle uitzendingen van Dokters vs Internet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 03-05-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!