Programma gemist?

Dit uit keer: team Chefs met de Joris Bijdendijk, Freek van op tv Noortwijk uit en Guillaume de door Beer.

Met dit keer: uit Team op tv Boerinnen (uit Boer in Zoekt Vrouw) met Agnes Lensing-van met de tijdens Ven, Henrieke Lutke Willink in en tijdens Bertie Steur.

Dit keer: team met Nieuwbakken naar moeders met Marlijn van Weerdenburg en de tweelingzusjes Lisa op tijdens en Tess Milne.

Een team van een drie huisartsen en in team van musicalsterren een met Lone van met Roosendaal, op René van Kooten en Brigitte het Heitzer proberen tijdens de enige juiste het diagnose te stellen op tv bij échte op patiënten.

Een van team van van drie huisartsen en naar het team van 3 op op reis het met Maurice Lede, Evi Hanssen uit en Nienke het de la de Rive Box proberen de enige juiste tijdens diagnose te stellen het bij échte op patiënten.

Vanavond start een door nieuwe tijdens zesdelige reeks van het de panelshow op Dokters vs Internet. van De afleveringen zijn iedere donderdag naar om 22:20 uur op te zien op op NPO 1. Een team op van het drie huisartsen en een team een van drie BN'ers van proberen elke aflevering een de enige juiste tijdens diagnose te in stellen bij met échte patiënten. Het artsenteam op tv doet dat op de basis van hun parate uit kennis en ervaring. op tv De het BN’ers, of zogenoemde 'leken', door hebben een internetverbinding van tot hun een beschikking. In vier rondes nemen zij op tv het een tegen elkaar op. Het team naar met op de meeste juiste diagnoses, wint de naar aflevering. De het presentatie van Dokters vs het Internet op tv is ook een dit seizoen in het handen van Anita op Witzier. In de eerste aflevering bestaat het tijdens tijdens team van BN'er naar uit het team 'Wie van is de Mol?' met Emilio door Guzman, Ruben in Hein en uit Bella Hay. Het team artsen een bestaat ook deze van reeks uit uit huisartsen Robbert Keppel, Ylva een Onderwater en door Bart naar Timmers.

In met de laatste aflevering bestaat het door BN'ers-team door uit de van schrijfsters Heleen van Royen, Daphne Deckers uit en door Susan Smit. op Zij schreven columns en op tv boeken vol tijdens over ziek zijn of gezond blijven. naar Is uit hun algemene ontwikkeling en de een internetverbinding een genoeg om een overwinning naar te boeken? uit Geduchte tegenstander is het met vaste team van van drie huisartsen. Zij moeten door het doen met door alleen naar hun parate kennis. de Lukt het Heleen, Daphne en een Susan om de op tv dokters op tv op hun eigen vakgebied af van naar te troeven?

Het BN'ers-team bestaat tijdens ditmaal uit uit oud-deelnemers aan Wie is uit op tv de mol? Kees uit Tol, Roos Schlikker en in Thomas Cammaert uit vertrouwen niets of niemand, maar kunnen uit van zij op het met internet vertrouwen als ze een diagnose naar met stellen? Geduchte tegenstander is het vaste de team van drie door huisartsen. Zij moeten het het doen met door het alleen hun parate naar kennis. Lukt het op tv Kees, Roos en Thomas uit om de door dokters op hun eigen door vakgebied af te het troeven?

Het in BN'ers-team van deze week naar werkt al jaren op tv intensief uit samen in het programma Opsporing een Verzocht. Weten uit Ellie Lust, Jaap Jongbloed naar en Nathalie Schubart met uit hulp uit van het tijdens internet ook de juiste tijdens diagnoses op in te sporen? Geduchte tegenstander is naar het vaste team van van met drie huisartsen. Zij moeten het met doen met met alleen hun parate van kennis.

Het van BN'ers-team bestaat ditmaal uit de tijdens radio-DJ's Gijs Staverman, tijdens een Annemieke Schollaardt en met Jeroen Kijk in de Vegte. op tv Zij hebben een behalve hun tijdens vlotte babbel een naar internetverbinding tot hun beschikking. een Geduchte tegenstander op tv is het vaste team van drie een huisartsen. Zij uit moeten de het doen met alleen hun de parate kennis. Lukt het door Gijs, Annemieke en in Jeroen om op tv de dokters op hun tijdens eigen het vakgebied af te met troeven?

Het de BN'ers-team bestaat deze uitzending uit naar een afvaardiging van uit De Keuringsdienst van de Waarde (Daan naar Nieber, Sofie van den door Enk en Marijn uit Frank). door Zij hebben naast hun scherpe naar journalistieke geest door ook uit een internetverbinding tot hun met beschikking. Geduchte uit tegenstander is het vaste uit team van drie huisartsen. een Zij moeten een het doen van met alleen hun parate kennis. met Lukt het Daan, van Sofie en de Marijn om de dokters op op tv hun eigen vakgebied een af te tijdens troeven?

Seizoen 2 met - Aflevering met 1 - Panelshow: In de de eerste aflevering gaat de de cabaretgroep NUHR de uit (Joep van Deudekom, Viggo uit Waas en Peter Heerschop) het de de strijd aan met op tv de drie huisartsen. naar Lukt het Joep, Viggo naar en Peter van om de dokters op hun in eigen door vakgebied af te een troeven?

Het wetenschapsteam dat de bestaat uit het Manuel met Venderbos (Galileo), Diederik van Jekel (wetenschapsjournalist) en Lieven Scheire (Proefkonijnen) het verdedigt de op tv eer van de door BN'ers.

In de panelshow in Dokters vs een Internet proberen het team op tv naar van drie dokters en het team het van in drie BN'ers het de enig juiste een diagnose te stellen bij uit échte patiënten. De door dokters doen dat op naar basis van hun ervaring de en in kennis. De BN'ers hebben door een internetverbinding tot de hun beschikking. een Het team van met de meeste juiste diagnoses de wint. door Het acteurstrio Georgina Verbaan, naar Marcel Musters een en Mouna Goeman naar Borgesius vormt het door BN'ers team. Behalve dat naar de acteurs vrienden een van elkaar zijn, delen ze uit nog meer. Ze op tv zijn licht cyberchondrisch; met in ze googelen elk tijdens kwaaltje.

In de panelshow door Dokters vs Internet op tv door proberen het team van drie van dokters en met het team in van drie BN'ers de enig juiste met diagnose van te stellen naar bij échte patiënten. de De dokters doen een dat op basis van hun ervaring een door en kennis. De van BN'ers hebben een internetverbinding tot hun naar beschikking. Het team door met de meeste naar juiste diagnoses tijdens wint. met He team van BN'ers het bestaat uit Marc Klein op Essink (Medisch Centrum in West), naar Martine Sandifort (Dokter Corrie) op en Patrick Lodiers (Je Zal door Het Maar in Hebben en Over Mijn tijdens uit Lijk).

augustus 2019
03-05-2018 21:25

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Dit keer: team Chefs met Joris Bijdendijk, Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer.

26-04-2018 22:20

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Met dit keer: Team Boerinnen (uit Boer Zoekt Vrouw) met Agnes Lensing-van de Ven, Henrieke Lutke Willink en Bertie Steur.

12-04-2018 22:25

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Dit keer: team Nieuwbakken moeders met Marlijn Weerdenburg en de tweelingzusjes Lisa en Tess Milne.

05-04-2018 22:25

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Een team van drie huisartsen en team van musicalsterren met Lone van Roosendaal, René van Kooten en Brigitte Heitzer proberen de enige juiste diagnose te stellen bij échte patiënten.

29-03-2018 22:15

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Een team van drie huisartsen en het team van 3 op reis met Maurice Lede, Evi Hanssen en Nienke de la Rive Box proberen de enige juiste diagnose te stellen bij échte patiënten.

22-03-2018 22:25

Terug: Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Terug: Dokters vs Internet

Vanavond start een nieuwe zesdelige reeks van de panelshow Dokters vs Internet. De afleveringen zijn iedere donderdag om 22:20 uur te zien op NPO 1. Een team van drie huisartsen en een team van drie BN'ers proberen elke aflevering de enige...

29-08-2017 21:30

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

In de laatste aflevering bestaat het BN'ers-team uit de schrijfsters Heleen van Royen, Daphne Deckers en Susan Smit. Zij schreven columns en boeken vol over ziek zijn of gezond blijven. Is hun algemene ontwikkeling en een internetverbinding...

22-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team bestaat ditmaal uit oud-deelnemers aan Wie is de mol? Kees Tol, Roos Schlikker en Thomas Cammaert vertrouwen niets of niemand, maar kunnen zij op het internet vertrouwen als ze een diagnose stellen? Geduchte tegenstander is ...

15-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team van deze week werkt al jaren intensief samen in het programma Opsporing Verzocht. Weten Ellie Lust, Jaap Jongbloed en Nathalie Schubart met hulp van het internet ook de juiste diagnoses op te sporen? Geduchte tegenstander is...

08-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team bestaat ditmaal uit de radio-DJ's Gijs Staverman, Annemieke Schollaardt en Jeroen Kijk in de Vegte. Zij hebben behalve hun vlotte babbel een internetverbinding tot hun beschikking. Geduchte tegenstander is het vaste team van...

01-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team bestaat deze uitzending uit een afvaardiging van De Keuringsdienst van Waarde (Daan Nieber, Sofie van den Enk en Marijn Frank). Zij hebben naast hun scherpe journalistieke geest ook een internetverbinding tot hun beschikking...

25-07-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Panelshow: In de eerste aflevering gaat de cabaretgroep NUHR (Joep van Deudekom, Viggo Waas en Peter Heerschop) de strijd aan met de drie huisartsen. Lukt het Joep, Viggo en Peter om de dokters op hun eigen vakgeb...

24-07-2017 17:05

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het wetenschapsteam dat bestaat uit Manuel Venderbos (Galileo), Diederik Jekel (wetenschapsjournalist) en Lieven Scheire (Proefkonijnen) verdedigt de eer van de BN'ers.

17-07-2017 17:05

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

In de panelshow Dokters vs Internet proberen het team van drie dokters en het team van drie BN'ers de enig juiste diagnose te stellen bij échte patiënten. De dokters doen dat op basis van hun ervaring en kennis. De BN'ers hebben een interne...

10-07-2017 16:00

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

In de panelshow Dokters vs Internet proberen het team van drie dokters en het team van drie BN'ers de enig juiste diagnose te stellen bij échte patiënten. De dokters doen dat op basis van hun ervaring en kennis. De BN'ers hebben een interne...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokters vs Internet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokters vs Internet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokters vs Internet bij Dokters vs Internet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokters vs Internet. Heb je een uitzending van Dokters vs Internet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokters vs Internet gemist

Uitzending gemist van Dokters vs Internet? Hier kun je alle uitzendingen van Dokters vs Internet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 03-05-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord