Programma gemist?

Dit de keer: team Chefs op met Joris Bijdendijk, Freek tijdens van Noortwijk en het Guillaume de van Beer.

Met dit het keer: Team een Boerinnen (uit uit Boer Zoekt Vrouw) met Agnes tijdens Lensing-van met de Ven, Henrieke Lutke met Willink en Bertie met Steur.

Dit keer: uit team door Nieuwbakken moeders met Marlijn Weerdenburg en door de een tweelingzusjes Lisa op tv en Tess Milne.

Een team van op drie naar huisartsen en team van musicalsterren door door met Lone van Roosendaal, René uit van Kooten op tv en Brigitte Heitzer naar proberen de enige juiste met diagnose te stellen het bij échte op patiënten.

Een van team van drie huisartsen op tv en het team van op tv uit 3 op reis met Maurice op tv Lede, Evi Hanssen het en Nienke van de la een Rive Box proberen het de enige juiste diagnose met te stellen bij échte in patiënten.

Vanavond door start een nieuwe de zesdelige reeks van de uit panelshow Dokters het vs Internet. De van afleveringen zijn iedere donderdag in om op tv 22:20 uur te zien op NPO door naar 1. Een team van drie huisartsen en uit een team van naar drie BN'ers tijdens proberen elke aflevering uit de uit enige juiste diagnose te stellen bij de échte patiënten. op tv Het artsenteam doet dat op tv op basis van tijdens hun op parate kennis en ervaring. met De BN’ers, of naar zogenoemde 'leken', hebben een door het internetverbinding tot hun het beschikking. In vier rondes nemen zij het op tegen van elkaar op. Het team het met de een meeste juiste het diagnoses, wint de aflevering. De een presentatie tijdens van Dokters vs op Internet is ook dit seizoen door in handen van Anita uit Witzier. In de het eerste aflevering een bestaat het team van op tv BN'er uit van het team 'Wie op is de Mol?' naar met Emilio Guzman, Ruben met Hein en Bella Hay. de een Het team artsen bestaat ook deze tijdens in reeks uit huisartsen Robbert Keppel, Ylva een Onderwater en Bart in in Timmers.

In de een laatste aflevering bestaat het de BN'ers-team uit uit de van schrijfsters Heleen van Royen, Daphne Deckers op en Susan Smit. uit Zij schreven door columns op tv en boeken vol over op ziek zijn of gezond tijdens blijven. op tv Is hun algemene ontwikkeling en tijdens een internetverbinding genoeg om uit in een overwinning te met boeken? Geduchte tegenstander is het in vaste team van tijdens drie huisartsen. op Zij moeten het op doen met alleen hun op parate kennis. van Lukt het Heleen, Daphne een en Susan om op de dokters door op hun eigen op tv vakgebied af te in troeven?

Het BN'ers-team bestaat op tv ditmaal uit oud-deelnemers van aan Wie is op tv de mol? Kees een Tol, Roos Schlikker in en Thomas de Cammaert het vertrouwen niets of niemand, maar kunnen in de zij op het op internet vertrouwen als ze met een diagnose stellen? Geduchte tegenstander de door is het vaste team van de drie huisartsen. uit Zij moeten het doen met het alleen naar hun parate kennis. Lukt naar het Kees, Roos en uit Thomas uit om de tijdens dokters op hun eigen vakgebied af in door te troeven?

Het naar BN'ers-team van deze met week werkt al jaren intensief in naar samen in het uit programma Opsporing Verzocht. tijdens Weten Ellie Lust, de Jaap Jongbloed en het Nathalie Schubart met een hulp van het internet ook de naar juiste met diagnoses op te sporen? de Geduchte tegenstander is het tijdens vaste in team van drie huisartsen. Zij uit een moeten het doen met alleen hun in parate van kennis.

Het BN'ers-team bestaat op ditmaal uit de in radio-DJ's in Gijs Staverman, Annemieke tijdens Schollaardt en op tv Jeroen Kijk in de Vegte. Zij een hebben behalve in hun vlotte met babbel een internetverbinding tot hun tijdens beschikking. Geduchte tegenstander met is op het vaste team in van drie op tv huisartsen. Zij moeten het op tv doen met alleen uit hun parate kennis. Lukt tijdens het Gijs, met Annemieke en naar Jeroen om de dokters op hun van eigen vakgebied uit af op tv te troeven?

Het op tv BN'ers-team bestaat uit deze uitzending uit een afvaardiging tijdens van De op Keuringsdienst van Waarde (Daan Nieber, de uit Sofie van den Enk en naar Marijn Frank). Zij tijdens hebben naast hun scherpe in journalistieke geest ook op tv een op tv internetverbinding tot hun van beschikking. Geduchte tegenstander is het het vaste team van het de drie huisartsen. Zij moeten het in doen met alleen met hun parate kennis. Lukt een het Daan, Sofie in en Marijn om naar de de dokters op het hun eigen vakgebied af te een troeven?

Seizoen 2 door - Aflevering tijdens 1 - Panelshow: In met de eerste aflevering op gaat de cabaretgroep NUHR naar (Joep uit van Deudekom, Viggo met Waas en met Peter Heerschop) de strijd tijdens aan met de drie huisartsen. van Lukt het een Joep, met Viggo en Peter op tv om de dokters op hun eigen het vakgebied af met te tijdens troeven?

Het wetenschapsteam de dat bestaat van uit Manuel van Venderbos (Galileo), Diederik op tv Jekel (wetenschapsjournalist) en Lieven Scheire (Proefkonijnen) een verdedigt op tv de eer van de op tv BN'ers.

In van de panelshow op tv Dokters vs Internet proberen door het team van drie een dokters en het tijdens team van drie het BN'ers de enig juiste met uit diagnose te stellen bij échte naar patiënten. De dokters doen een dat op naar basis van hun ervaring in een en kennis. De BN'ers hebben een naar internetverbinding tot hun uit beschikking. Het team naar een met de meeste in juiste diagnoses wint. Het acteurstrio een Georgina Verbaan, Marcel het Musters naar en Mouna Goeman Borgesius vormt met het BN'ers team. Behalve een een dat de acteurs vrienden van op tv elkaar zijn, delen ze op nog meer. Ze van zijn licht cyberchondrisch; naar ze googelen elk naar in kwaaltje.

In met de panelshow Dokters tijdens vs Internet tijdens proberen het team van drie dokters tijdens en het met team op van drie BN'ers de enig juiste uit het diagnose te stellen bij tijdens échte patiënten. De dokters tijdens doen dat op uit basis van hun ervaring met en kennis. De de BN'ers hebben op een internetverbinding tot hun met beschikking. Het van team met een de meeste in juiste diagnoses wint. He op team van uit BN'ers bestaat uit met Marc Klein Essink met (Medisch Centrum West), Martine de Sandifort (Dokter met Corrie) en Patrick Lodiers (Je het Zal Het Maar Hebben op en Over Mijn in een Lijk).

december 2021
03-05-2018 21:25

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Dit keer: team Chefs met Joris Bijdendijk, Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer.

26-04-2018 22:20

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Met dit keer: Team Boerinnen (uit Boer Zoekt Vrouw) met Agnes Lensing-van de Ven, Henrieke Lutke Willink en Bertie Steur.

12-04-2018 22:25

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Dit keer: team Nieuwbakken moeders met Marlijn Weerdenburg en de tweelingzusjes Lisa en Tess Milne.

05-04-2018 22:25

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Een team van drie huisartsen en team van musicalsterren met Lone van Roosendaal, René van Kooten en Brigitte Heitzer proberen de enige juiste diagnose te stellen bij échte patiënten.

29-03-2018 22:15

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Een team van drie huisartsen en het team van 3 op reis met Maurice Lede, Evi Hanssen en Nienke de la Rive Box proberen de enige juiste diagnose te stellen bij échte patiënten.

22-03-2018 22:25

Terug: Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Terug: Dokters vs Internet

Vanavond start een nieuwe zesdelige reeks van de panelshow Dokters vs Internet. De afleveringen zijn iedere donderdag om 22:20 uur te zien op NPO 1. Een team van drie huisartsen en een team van drie BN'ers proberen elke aflevering de enige...

29-08-2017 21:30

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

In de laatste aflevering bestaat het BN'ers-team uit de schrijfsters Heleen van Royen, Daphne Deckers en Susan Smit. Zij schreven columns en boeken vol over ziek zijn of gezond blijven. Is hun algemene ontwikkeling en een internetverbinding...

22-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team bestaat ditmaal uit oud-deelnemers aan Wie is de mol? Kees Tol, Roos Schlikker en Thomas Cammaert vertrouwen niets of niemand, maar kunnen zij op het internet vertrouwen als ze een diagnose stellen? Geduchte tegenstander is ...

15-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team van deze week werkt al jaren intensief samen in het programma Opsporing Verzocht. Weten Ellie Lust, Jaap Jongbloed en Nathalie Schubart met hulp van het internet ook de juiste diagnoses op te sporen? Geduchte tegenstander is...

08-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team bestaat ditmaal uit de radio-DJ's Gijs Staverman, Annemieke Schollaardt en Jeroen Kijk in de Vegte. Zij hebben behalve hun vlotte babbel een internetverbinding tot hun beschikking. Geduchte tegenstander is het vaste team van...

01-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team bestaat deze uitzending uit een afvaardiging van De Keuringsdienst van Waarde (Daan Nieber, Sofie van den Enk en Marijn Frank). Zij hebben naast hun scherpe journalistieke geest ook een internetverbinding tot hun beschikking...

25-07-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Panelshow: In de eerste aflevering gaat de cabaretgroep NUHR (Joep van Deudekom, Viggo Waas en Peter Heerschop) de strijd aan met de drie huisartsen. Lukt het Joep, Viggo en Peter om de dokters op hun eigen vakgeb...

24-07-2017 17:05

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het wetenschapsteam dat bestaat uit Manuel Venderbos (Galileo), Diederik Jekel (wetenschapsjournalist) en Lieven Scheire (Proefkonijnen) verdedigt de eer van de BN'ers.

17-07-2017 17:05

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

In de panelshow Dokters vs Internet proberen het team van drie dokters en het team van drie BN'ers de enig juiste diagnose te stellen bij échte patiënten. De dokters doen dat op basis van hun ervaring en kennis. De BN'ers hebben een interne...

10-07-2017 16:00

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

In de panelshow Dokters vs Internet proberen het team van drie dokters en het team van drie BN'ers de enig juiste diagnose te stellen bij échte patiënten. De dokters doen dat op basis van hun ervaring en kennis. De BN'ers hebben een interne...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokters vs Internet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokters vs Internet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokters vs Internet bij Dokters vs Internet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokters vs Internet. Heb je een uitzending van Dokters vs Internet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokters vs Internet gemist

Uitzending gemist van Dokters vs Internet? Hier kun je alle uitzendingen van Dokters vs Internet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 03-05-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!