Programma gemist?

Dit de keer: team Chefs met Joris tijdens Bijdendijk, een Freek van Noortwijk van en Guillaume de van Beer.

Met dit naar keer: Team het Boerinnen (uit Boer Zoekt met Vrouw) met Agnes Lensing-van tijdens de uit Ven, Henrieke Lutke Willink van en Bertie een Steur.

Dit keer: uit team tijdens Nieuwbakken moeders met Marlijn Weerdenburg naar en de tweelingzusjes Lisa op tv op en Tess Milne.

Een een team van een drie huisartsen en team van op tv musicalsterren met Lone van op tv Roosendaal, René een van van Kooten en Brigitte Heitzer tijdens proberen de enige juiste diagnose tijdens te op tv stellen bij de échte patiënten.

Een uit team van in drie huisartsen en het team van uit 3 op met reis tijdens met Maurice Lede, Evi het Hanssen en Nienke de la met Rive in Box proberen de naar enige juiste diagnose te naar stellen bij échte op tv patiënten.

Vanavond start een op nieuwe zesdelige op reeks van op tv de panelshow Dokters vs Internet. met de De afleveringen zijn iedere donderdag in om 22:20 uur te van zien op naar NPO 1. Een team van van drie huisartsen en tijdens een in team van drie naar BN'ers proberen elke aflevering het de enige juiste diagnose uit te stellen bij in échte patiënten. de Het de artsenteam doet dat in op basis van hun de parate kennis en ervaring. op tv De BN’ers, op of zogenoemde 'leken', hebben op tv een internetverbinding tot hun een beschikking. In vier rondes door nemen zij het op tv tegen elkaar op. tijdens Het op team met naar de meeste juiste naar diagnoses, wint de aflevering. op tv De presentatie van Dokters vs het Internet is de ook dit seizoen in tijdens handen van de Anita Witzier. In de eerste tijdens aflevering naar bestaat het team van op tv BN'er een uit het team 'Wie door is de van Mol?' met Emilio Guzman, Ruben met Hein en Bella Hay. tijdens Het team het artsen bestaat door ook deze reeks uit huisartsen het Robbert een Keppel, Ylva Onderwater en Bart op tv uit Timmers.

In de een laatste aflevering naar bestaat het BN'ers-team op uit de schrijfsters Heleen van in Royen, Daphne het Deckers en Susan Smit. op Zij in schreven columns en boeken vol in over ziek zijn naar de of gezond blijven. Is het hun algemene ontwikkeling een en een internetverbinding genoeg van om uit een overwinning te op tv boeken? Geduchte tegenstander is uit het vaste team van door drie uit huisartsen. Zij moeten het doen tijdens met alleen hun parate een op tv kennis. Lukt het Heleen, met Daphne en Susan om door de dokters op op tv hun eigen in vakgebied af door te troeven?

Het BN'ers-team door bestaat ditmaal uit in oud-deelnemers aan Wie van is de mol? Kees naar Tol, met Roos Schlikker uit en Thomas Cammaert het vertrouwen niets of niemand, maar in kunnen zij op het van internet door vertrouwen als ze een diagnose een stellen? de Geduchte tegenstander is het vaste naar team van van drie huisartsen. Zij moeten van het doen met op tv alleen hun parate op van kennis. Lukt het Kees, Roos en het Thomas op om de op dokters op hun eigen vakgebied af van te het troeven?

Het in BN'ers-team van het deze week werkt in al jaren intensief samen in het op tv een programma Opsporing Verzocht. Weten van Ellie Lust, een Jaap Jongbloed en Nathalie een Schubart met hulp op tv van het internet ook de de juiste diagnoses het op te sporen? tijdens Geduchte tegenstander is het het vaste team van uit drie huisartsen. tijdens Zij moeten het in doen met alleen door hun parate op tv kennis.

Het BN'ers-team bestaat van ditmaal uit de naar radio-DJ's Gijs op tv Staverman, Annemieke Schollaardt het en door Jeroen Kijk in de Vegte. Zij tijdens hebben behalve hun van vlotte babbel een uit internetverbinding tot hun het beschikking. in Geduchte tegenstander is het in vaste team op van drie huisartsen. Zij in moeten het doen met een alleen uit hun parate op kennis. Lukt het Gijs, Annemieke en van Jeroen om de op dokters door op hun eigen van vakgebied af te tijdens troeven?

Het het BN'ers-team bestaat deze het uitzending uit naar een afvaardiging van de De Keuringsdienst van Waarde op (Daan Nieber, Sofie van naar den Enk tijdens en Marijn Frank). Zij in hebben naast hun door scherpe journalistieke geest naar ook een internetverbinding het tot hun beschikking. het Geduchte tegenstander is het uit vaste door team van drie huisartsen. Zij het moeten het doen het met alleen hun van met parate kennis. Lukt het Daan, Sofie op tv van en Marijn om naar de dokters op hun eigen door vakgebied af een te troeven?

Seizoen naar 2 - Aflevering 1 met - Panelshow: In de tijdens in eerste aflevering gaat de cabaretgroep NUHR op (Joep van tijdens Deudekom, Viggo Waas het en Peter Heerschop) een de strijd tijdens aan met de drie huisartsen. de Lukt met het Joep, Viggo van en Peter om met de dokters op hun door eigen vakgebied af te van door troeven?

Het in wetenschapsteam dat bestaat uit het Manuel Venderbos naar (Galileo), Diederik Jekel (wetenschapsjournalist) en door Lieven Scheire een (Proefkonijnen) verdedigt de eer op van van de BN'ers.

In de panelshow naar uit Dokters vs Internet proberen van het team op van drie dokters en naar het team van drie door BN'ers de enig een juiste diagnose te stellen de bij échte de patiënten. De dokters van doen dat op basis de het van hun ervaring op tv en kennis. De BN'ers hebben een naar internetverbinding tot een hun tijdens beschikking. Het team met de meeste uit juiste diagnoses wint. naar Het acteurstrio uit Georgina Verbaan, Marcel met Musters en in Mouna Goeman Borgesius vormt een het het BN'ers team. Behalve het dat de acteurs vrienden van van elkaar zijn, delen van ze nog het meer. Ze zijn licht cyberchondrisch; tijdens ze googelen elk tijdens de kwaaltje.

In de op panelshow Dokters vs Internet tijdens proberen het team door uit van drie dokters en het op tv team van de drie BN'ers de enig juiste de diagnose te op stellen bij échte in patiënten. De dokters doen met op dat op basis van hun door ervaring en kennis. naar De BN'ers hebben een de internetverbinding tot het hun beschikking. Het tijdens team met uit de meeste juiste op tv diagnoses wint. op He team van BN'ers bestaat uit tijdens uit Marc Klein Essink met (Medisch Centrum West), Martine Sandifort op tv (Dokter Corrie) en een Patrick Lodiers een (Je Zal Het Maar Hebben een en Over Mijn uit in Lijk).

januari 2019
03-05-2018 21:25

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Dit keer: team Chefs met Joris Bijdendijk, Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer.

26-04-2018 22:20

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Met dit keer: Team Boerinnen (uit Boer Zoekt Vrouw) met Agnes Lensing-van de Ven, Henrieke Lutke Willink en Bertie Steur.

12-04-2018 22:25

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Dit keer: team Nieuwbakken moeders met Marlijn Weerdenburg en de tweelingzusjes Lisa en Tess Milne.

05-04-2018 22:25

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Een team van drie huisartsen en team van musicalsterren met Lone van Roosendaal, René van Kooten en Brigitte Heitzer proberen de enige juiste diagnose te stellen bij échte patiënten.

29-03-2018 22:15

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Een team van drie huisartsen en het team van 3 op reis met Maurice Lede, Evi Hanssen en Nienke de la Rive Box proberen de enige juiste diagnose te stellen bij échte patiënten.

22-03-2018 22:25

Terug: Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Terug: Dokters vs Internet

Vanavond start een nieuwe zesdelige reeks van de panelshow Dokters vs Internet. De afleveringen zijn iedere donderdag om 22:20 uur te zien op NPO 1. Een team van drie huisartsen en een team van drie BN'ers proberen elke aflevering de enige...

29-08-2017 21:30

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

In de laatste aflevering bestaat het BN'ers-team uit de schrijfsters Heleen van Royen, Daphne Deckers en Susan Smit. Zij schreven columns en boeken vol over ziek zijn of gezond blijven. Is hun algemene ontwikkeling en een internetverbinding...

22-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team bestaat ditmaal uit oud-deelnemers aan Wie is de mol? Kees Tol, Roos Schlikker en Thomas Cammaert vertrouwen niets of niemand, maar kunnen zij op het internet vertrouwen als ze een diagnose stellen? Geduchte tegenstander is ...

15-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team van deze week werkt al jaren intensief samen in het programma Opsporing Verzocht. Weten Ellie Lust, Jaap Jongbloed en Nathalie Schubart met hulp van het internet ook de juiste diagnoses op te sporen? Geduchte tegenstander is...

08-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team bestaat ditmaal uit de radio-DJ's Gijs Staverman, Annemieke Schollaardt en Jeroen Kijk in de Vegte. Zij hebben behalve hun vlotte babbel een internetverbinding tot hun beschikking. Geduchte tegenstander is het vaste team van...

01-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team bestaat deze uitzending uit een afvaardiging van De Keuringsdienst van Waarde (Daan Nieber, Sofie van den Enk en Marijn Frank). Zij hebben naast hun scherpe journalistieke geest ook een internetverbinding tot hun beschikking...

25-07-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Panelshow: In de eerste aflevering gaat de cabaretgroep NUHR (Joep van Deudekom, Viggo Waas en Peter Heerschop) de strijd aan met de drie huisartsen. Lukt het Joep, Viggo en Peter om de dokters op hun eigen vakgeb...

24-07-2017 17:05

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het wetenschapsteam dat bestaat uit Manuel Venderbos (Galileo), Diederik Jekel (wetenschapsjournalist) en Lieven Scheire (Proefkonijnen) verdedigt de eer van de BN'ers.

17-07-2017 17:05

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

In de panelshow Dokters vs Internet proberen het team van drie dokters en het team van drie BN'ers de enig juiste diagnose te stellen bij échte patiënten. De dokters doen dat op basis van hun ervaring en kennis. De BN'ers hebben een interne...

10-07-2017 16:00

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

In de panelshow Dokters vs Internet proberen het team van drie dokters en het team van drie BN'ers de enig juiste diagnose te stellen bij échte patiënten. De dokters doen dat op basis van hun ervaring en kennis. De BN'ers hebben een interne...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokters vs Internet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokters vs Internet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokters vs Internet bij Dokters vs Internet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokters vs Internet. Heb je een uitzending van Dokters vs Internet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokters vs Internet gemist

Uitzending gemist van Dokters vs Internet? Hier kun je alle uitzendingen van Dokters vs Internet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 03-05-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord