Programma gemist?

Dit keer: team het Chefs met Joris door Bijdendijk, Freek van het een Noortwijk en Guillaume de van Beer.

Met dit keer: door Team Boerinnen (uit van Boer het Zoekt Vrouw) in met Agnes Lensing-van de Ven, naar Henrieke tijdens Lutke Willink en Bertie een Steur.

Dit de keer: team uit Nieuwbakken moeders met Marlijn Weerdenburg op tv en tijdens de tweelingzusjes Lisa en Tess op tv Milne.

Een van team van in drie huisartsen en op team van musicalsterren met in Lone van Roosendaal, René een van tijdens Kooten en Brigitte Heitzer op tv proberen de enige door juiste diagnose te stellen bij naar échte van patiënten.

Een op team van drie huisartsen de en het uit team van 3 door op reis in met Maurice Lede, Evi Hanssen en uit een Nienke de la Rive van Box proberen de uit enige juiste diagnose naar te stellen bij échte naar patiënten.

Vanavond naar start een nieuwe zesdelige reeks naar op tv van de panelshow Dokters met vs Internet. het De afleveringen zijn iedere donderdag om door 22:20 in uur te zien op NPO de naar 1. Een team van drie huisartsen tijdens en van een team van drie BN'ers van proberen elke aflevering de naar enige tijdens juiste diagnose te een stellen bij échte de patiënten. Het artsenteam doet met dat tijdens op basis van hun tijdens parate kennis en ervaring. De het BN’ers, of zogenoemde een 'leken', uit hebben een internetverbinding tot hun uit in beschikking. In vier rondes door nemen zij het tegen elkaar op. uit Het team met op de meeste naar juiste diagnoses, op tv wint de met aflevering. De presentatie van Dokters vs op tv Internet van is ook dit seizoen uit in handen van een Anita naar Witzier. In de eerste aflevering bestaat de het team in van BN'er uit het van team 'Wie is de door Mol?' in met Emilio Guzman, Ruben Hein uit en Bella Hay. tijdens Het op tv team artsen bestaat met ook deze reeks van uit huisartsen door Robbert Keppel, Ylva Onderwater en Bart een uit Timmers.

In de laatste de aflevering bestaat het het BN'ers-team uit de op tv schrijfsters Heleen tijdens van op Royen, Daphne Deckers en Susan in Smit. Zij naar schreven columns met en boeken vol over ziek zijn in of op tv gezond blijven. Is hun van algemene ontwikkeling en op een internetverbinding de genoeg om een een overwinning te boeken? Geduchte tegenstander door in is het vaste team van drie op huisartsen. Zij door moeten het doen met op tv alleen de hun parate kennis. Lukt door het Heleen, met Daphne en Susan uit om de op dokters op hun van eigen vakgebied af tijdens te troeven?

Het BN'ers-team in bestaat ditmaal uit oud-deelnemers uit aan Wie van is de tijdens mol? Kees Tol, Roos Schlikker in en de Thomas Cammaert vertrouwen niets of naar een niemand, maar kunnen van zij op het internet door vertrouwen als ze een met diagnose stellen? Geduchte tegenstander tijdens is het naar vaste door team van drie huisartsen. de Zij moeten het een doen met alleen hun parate de kennis. Lukt het met in Kees, Roos en Thomas uit om de de dokters op hun eigen vakgebied af een te naar troeven?

Het een BN'ers-team van deze week met werkt al op tv jaren intensief samen de in het programma Opsporing Verzocht. in Weten Ellie naar Lust, het Jaap Jongbloed en Nathalie naar Schubart met van hulp van het internet ook van de juiste door diagnoses op op tv te sporen? Geduchte van tegenstander is het vaste team van van drie huisartsen. Zij op moeten het door doen met de alleen hun parate uit kennis.

Het BN'ers-team uit bestaat ditmaal uit de op tv radio-DJ's Gijs Staverman, van Annemieke op Schollaardt en Jeroen Kijk op tv in de Vegte. door Zij hebben op behalve hun vlotte babbel op een internetverbinding tijdens tot hun beschikking. op tv Geduchte tegenstander is het vaste op team een van drie huisartsen. op tv Zij moeten het doen een met alleen hun tijdens parate kennis. Lukt het tijdens Gijs, Annemieke uit en Jeroen om de het dokters op hun op tv naar eigen vakgebied af te de troeven?

Het een BN'ers-team bestaat deze uitzending uit met het een afvaardiging van De van Keuringsdienst van Waarde (Daan Nieber, een het Sofie van den Enk een en Marijn Frank). Zij hebben op tv naast hun scherpe met journalistieke geest ook door een internetverbinding tot op tv hun met beschikking. Geduchte tegenstander is het met vaste team een van met drie huisartsen. Zij moeten van het doen met alleen hun met parate een kennis. Lukt het tijdens Daan, Sofie en op tv Marijn om de dokters naar op hun eigen vakgebied op af te een troeven?

Seizoen 2 het - naar Aflevering 1 - Panelshow: de In de met eerste aflevering gaat de op cabaretgroep NUHR (Joep van Deudekom, door Viggo tijdens Waas en Peter Heerschop) een de strijd aan van met de drie huisartsen. met Lukt het Joep, het Viggo in en Peter om op de dokters in op hun eigen vakgebied af een te door troeven?

Het het wetenschapsteam dat bestaat door uit Manuel Venderbos (Galileo), Diederik tijdens Jekel (wetenschapsjournalist) en uit Lieven Scheire met (Proefkonijnen) verdedigt met de eer van de door BN'ers.

In tijdens de panelshow Dokters vs Internet tijdens proberen het in team van drie op dokters en het door team op van drie BN'ers tijdens de enig juiste diagnose te van stellen in bij échte patiënten. De dokters in doen dat op uit basis van hun ervaring met en kennis. De naar BN'ers hebben tijdens een op internetverbinding tot hun beschikking. Het team de met een de meeste juiste diagnoses uit wint. van Het acteurstrio Georgina Verbaan, Marcel Musters uit en Mouna een Goeman naar Borgesius vormt het uit BN'ers team. Behalve dat de acteurs in vrienden van elkaar een zijn, delen ze met nog het meer. Ze zijn door licht cyberchondrisch; door ze googelen elk een kwaaltje.

In de panelshow het op Dokters vs Internet proberen op tv het team van drie een dokters en in het team van drie BN'ers naar de in enig juiste diagnose uit te stellen tijdens bij échte patiënten. De een dokters doen dat op basis op van hun een ervaring en kennis. De op op BN'ers hebben een internetverbinding tot hun een beschikking. Het het team met met de meeste juiste uit diagnoses wint. door He team van BN'ers een bestaat uit een Marc Klein Essink (Medisch naar Centrum West), Martine Sandifort de (Dokter naar Corrie) en Patrick Lodiers door (Je Zal Het Maar tijdens Hebben en tijdens Over Mijn uit Lijk).

januari 2020
03-05-2018 21:25

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Dit keer: team Chefs met Joris Bijdendijk, Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer.

26-04-2018 22:20

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Met dit keer: Team Boerinnen (uit Boer Zoekt Vrouw) met Agnes Lensing-van de Ven, Henrieke Lutke Willink en Bertie Steur.

12-04-2018 22:25

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Dit keer: team Nieuwbakken moeders met Marlijn Weerdenburg en de tweelingzusjes Lisa en Tess Milne.

05-04-2018 22:25

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Een team van drie huisartsen en team van musicalsterren met Lone van Roosendaal, René van Kooten en Brigitte Heitzer proberen de enige juiste diagnose te stellen bij échte patiënten.

29-03-2018 22:15

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Een team van drie huisartsen en het team van 3 op reis met Maurice Lede, Evi Hanssen en Nienke de la Rive Box proberen de enige juiste diagnose te stellen bij échte patiënten.

22-03-2018 22:25

Terug: Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Terug: Dokters vs Internet

Vanavond start een nieuwe zesdelige reeks van de panelshow Dokters vs Internet. De afleveringen zijn iedere donderdag om 22:20 uur te zien op NPO 1. Een team van drie huisartsen en een team van drie BN'ers proberen elke aflevering de enige...

29-08-2017 21:30

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

In de laatste aflevering bestaat het BN'ers-team uit de schrijfsters Heleen van Royen, Daphne Deckers en Susan Smit. Zij schreven columns en boeken vol over ziek zijn of gezond blijven. Is hun algemene ontwikkeling en een internetverbinding...

22-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team bestaat ditmaal uit oud-deelnemers aan Wie is de mol? Kees Tol, Roos Schlikker en Thomas Cammaert vertrouwen niets of niemand, maar kunnen zij op het internet vertrouwen als ze een diagnose stellen? Geduchte tegenstander is ...

15-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team van deze week werkt al jaren intensief samen in het programma Opsporing Verzocht. Weten Ellie Lust, Jaap Jongbloed en Nathalie Schubart met hulp van het internet ook de juiste diagnoses op te sporen? Geduchte tegenstander is...

08-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team bestaat ditmaal uit de radio-DJ's Gijs Staverman, Annemieke Schollaardt en Jeroen Kijk in de Vegte. Zij hebben behalve hun vlotte babbel een internetverbinding tot hun beschikking. Geduchte tegenstander is het vaste team van...

01-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team bestaat deze uitzending uit een afvaardiging van De Keuringsdienst van Waarde (Daan Nieber, Sofie van den Enk en Marijn Frank). Zij hebben naast hun scherpe journalistieke geest ook een internetverbinding tot hun beschikking...

25-07-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Panelshow: In de eerste aflevering gaat de cabaretgroep NUHR (Joep van Deudekom, Viggo Waas en Peter Heerschop) de strijd aan met de drie huisartsen. Lukt het Joep, Viggo en Peter om de dokters op hun eigen vakgeb...

24-07-2017 17:05

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het wetenschapsteam dat bestaat uit Manuel Venderbos (Galileo), Diederik Jekel (wetenschapsjournalist) en Lieven Scheire (Proefkonijnen) verdedigt de eer van de BN'ers.

17-07-2017 17:05

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

In de panelshow Dokters vs Internet proberen het team van drie dokters en het team van drie BN'ers de enig juiste diagnose te stellen bij échte patiënten. De dokters doen dat op basis van hun ervaring en kennis. De BN'ers hebben een interne...

10-07-2017 16:00

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

In de panelshow Dokters vs Internet proberen het team van drie dokters en het team van drie BN'ers de enig juiste diagnose te stellen bij échte patiënten. De dokters doen dat op basis van hun ervaring en kennis. De BN'ers hebben een interne...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokters vs Internet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokters vs Internet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokters vs Internet bij Dokters vs Internet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokters vs Internet. Heb je een uitzending van Dokters vs Internet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokters vs Internet gemist

Uitzending gemist van Dokters vs Internet? Hier kun je alle uitzendingen van Dokters vs Internet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 03-05-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!