Programma gemist?

Dit keer: naar team Chefs met het Joris Bijdendijk, op Freek van Noortwijk door en Guillaume door de Beer.

Met in dit keer: Team Boerinnen (uit uit Boer Zoekt in Vrouw) met Agnes door Lensing-van een de Ven, Henrieke Lutke naar Willink en Bertie de Steur.

Dit tijdens keer: team tijdens Nieuwbakken moeders met naar Marlijn Weerdenburg en op de tweelingzusjes Lisa en Tess naar Milne.

Een tijdens team van van drie huisartsen en team van musicalsterren op tv in met Lone van door Roosendaal, René van Kooten en uit Brigitte Heitzer door proberen de de enige juiste diagnose te uit stellen bij op tv échte patiënten.

Een tijdens team van drie huisartsen in en door het team van 3 op reis op tv van met Maurice Lede, met Evi Hanssen en met Nienke de la Rive Box proberen van de enige juiste naar in diagnose te stellen bij échte op tv patiënten.

Vanavond start een een nieuwe in zesdelige reeks een van de panelshow Dokters door vs Internet. De afleveringen zijn in iedere donderdag om in 22:20 een uur te zien op op NPO met 1. Een team van drie huisartsen en in door een team van drie BN'ers proberen een elke uit aflevering de een enige juiste diagnose te stellen bij in échte patiënten. een Het artsenteam doet dat de een op basis van hun met parate kennis en ervaring. De naar BN’ers, of zogenoemde uit het 'leken', hebben een naar internetverbinding tot hun beschikking. In vier de rondes nemen een zij het tegen door elkaar op. de Het team met de op meeste juiste diagnoses, wint tijdens de aflevering. met De presentatie uit van Dokters vs op tv Internet is ook naar dit seizoen in van handen van Anita de Witzier. In de eerste aflevering een bestaat het team van BN'er op in uit het team 'Wie op is de van Mol?' met Emilio Guzman, door Ruben Hein en op Bella Hay. met Het team artsen bestaat ook deze de reeks uit een huisartsen Robbert Keppel, met Ylva het Onderwater en Bart tijdens Timmers.

In van de laatste aflevering bestaat een het BN'ers-team uit de de schrijfsters Heleen van door Royen, het Daphne Deckers en Susan het Smit. Zij schreven naar columns de en boeken vol over ziek zijn met of gezond met blijven. Is hun algemene in van ontwikkeling en een op internetverbinding genoeg om in een overwinning te boeken? Geduchte op tegenstander is in het vaste team van de drie huisartsen. Zij moeten tijdens door het doen met alleen hun parate de van kennis. Lukt het Heleen, Daphne en naar Susan om in de dokters een op hun eigen met vakgebied af te op troeven?

Het in BN'ers-team bestaat ditmaal uit oud-deelnemers met aan uit Wie is naar de mol? Kees door Tol, Roos Schlikker en Thomas Cammaert de vertrouwen niets op tv of niemand, tijdens maar kunnen het zij op het internet vertrouwen als de ze een een diagnose stellen? door Geduchte tegenstander is het een vaste het team van drie huisartsen. Zij de moeten met het doen met alleen uit hun parate op tv kennis. Lukt het Kees, naar Roos en Thomas om de in dokters op op hun in eigen vakgebied af een te troeven?

Het BN'ers-team van het deze week in werkt van al jaren intensief samen in tijdens het op programma Opsporing Verzocht. tijdens Weten Ellie Lust, Jaap Jongbloed in en Nathalie Schubart met het door hulp van het internet ook de in juiste diagnoses op een in te sporen? Geduchte tegenstander de is het vaste uit team van drie huisartsen. Zij door door moeten het doen met alleen hun van op parate kennis.

Het naar BN'ers-team bestaat naar ditmaal uit de radio-DJ's met Gijs Staverman, Annemieke Schollaardt en op van Jeroen Kijk in de Vegte. Zij van hebben behalve het hun vlotte babbel op een het internetverbinding tot hun beschikking. Geduchte tegenstander het is de het vaste team het van drie huisartsen. met Zij moeten tijdens het doen met alleen hun uit parate kennis. Lukt het in Gijs, Annemieke en van Jeroen door om de een dokters op hun eigen in vakgebied af het te troeven?

Het BN'ers-team bestaat van deze in uitzending uit een een afvaardiging van De Keuringsdienst van de Waarde (Daan uit Nieber, Sofie door van den in Enk en Marijn Frank). Zij door hebben naast hun in scherpe journalistieke naar geest ook een een internetverbinding tot hun van beschikking. Geduchte tegenstander met is het vaste door team van drie huisartsen. Zij op tv moeten het de doen met alleen tijdens hun met parate kennis. Lukt het Daan, op Sofie een en Marijn om de in dokters op van hun eigen vakgebied af te het troeven?

Seizoen 2 - uit een Aflevering 1 - Panelshow: In de naar eerste met aflevering gaat de cabaretgroep met NUHR (Joep met van Deudekom, uit Viggo Waas en Peter naar Heerschop) de op tv strijd aan met de drie huisartsen. van Lukt het in Joep, in Viggo en Peter om de dokters een op hun een eigen vakgebied met af te op tv troeven?

Het op tv wetenschapsteam dat door bestaat uit Manuel Venderbos naar (Galileo), Diederik Jekel (wetenschapsjournalist) op en Lieven een Scheire (Proefkonijnen) in verdedigt de eer van de met BN'ers.

In op de panelshow Dokters vs Internet door van proberen het team een van drie dokters en het het team van drie op BN'ers de enig juiste met diagnose te stellen op tv het bij échte patiënten. De dokters doen door dat op met basis van hun ervaring op en kennis. De op tv BN'ers hebben in een internetverbinding een tot hun beschikking. Het team met uit met de meeste juiste een diagnoses wint. Het op tv acteurstrio Georgina Verbaan, Marcel Musters een en een Mouna Goeman naar Borgesius vormt het BN'ers team. Behalve in dat de tijdens acteurs vrienden van de elkaar het zijn, delen ze nog meer. tijdens Ze zijn het licht cyberchondrisch; een ze googelen elk door kwaaltje.

In naar de panelshow van Dokters vs Internet proberen tijdens het team van drie dokters het naar en het team van drie BN'ers met de enig op tv juiste diagnose te stellen in bij échte patiënten. het De een dokters doen dat op basis uit de van hun ervaring en kennis. het De het BN'ers hebben een internetverbinding een tot hun beschikking. Het van team met op tv de meeste juiste diagnoses op wint. He op team van BN'ers bestaat op tv uit naar Marc Klein Essink (Medisch Centrum op West), door Martine Sandifort (Dokter Corrie) en naar Patrick Lodiers (Je uit Zal een Het Maar Hebben en Over uit Mijn in Lijk).

april 2019
03-05-2018 21:25

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Dit keer: team Chefs met Joris Bijdendijk, Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer.

26-04-2018 22:20

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Met dit keer: Team Boerinnen (uit Boer Zoekt Vrouw) met Agnes Lensing-van de Ven, Henrieke Lutke Willink en Bertie Steur.

12-04-2018 22:25

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Dit keer: team Nieuwbakken moeders met Marlijn Weerdenburg en de tweelingzusjes Lisa en Tess Milne.

05-04-2018 22:25

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Een team van drie huisartsen en team van musicalsterren met Lone van Roosendaal, René van Kooten en Brigitte Heitzer proberen de enige juiste diagnose te stellen bij échte patiënten.

29-03-2018 22:15

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Een team van drie huisartsen en het team van 3 op reis met Maurice Lede, Evi Hanssen en Nienke de la Rive Box proberen de enige juiste diagnose te stellen bij échte patiënten.

22-03-2018 22:25

Terug: Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Terug: Dokters vs Internet

Vanavond start een nieuwe zesdelige reeks van de panelshow Dokters vs Internet. De afleveringen zijn iedere donderdag om 22:20 uur te zien op NPO 1. Een team van drie huisartsen en een team van drie BN'ers proberen elke aflevering de enige...

29-08-2017 21:30

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

In de laatste aflevering bestaat het BN'ers-team uit de schrijfsters Heleen van Royen, Daphne Deckers en Susan Smit. Zij schreven columns en boeken vol over ziek zijn of gezond blijven. Is hun algemene ontwikkeling en een internetverbinding...

22-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team bestaat ditmaal uit oud-deelnemers aan Wie is de mol? Kees Tol, Roos Schlikker en Thomas Cammaert vertrouwen niets of niemand, maar kunnen zij op het internet vertrouwen als ze een diagnose stellen? Geduchte tegenstander is ...

15-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team van deze week werkt al jaren intensief samen in het programma Opsporing Verzocht. Weten Ellie Lust, Jaap Jongbloed en Nathalie Schubart met hulp van het internet ook de juiste diagnoses op te sporen? Geduchte tegenstander is...

08-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team bestaat ditmaal uit de radio-DJ's Gijs Staverman, Annemieke Schollaardt en Jeroen Kijk in de Vegte. Zij hebben behalve hun vlotte babbel een internetverbinding tot hun beschikking. Geduchte tegenstander is het vaste team van...

01-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team bestaat deze uitzending uit een afvaardiging van De Keuringsdienst van Waarde (Daan Nieber, Sofie van den Enk en Marijn Frank). Zij hebben naast hun scherpe journalistieke geest ook een internetverbinding tot hun beschikking...

25-07-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Panelshow: In de eerste aflevering gaat de cabaretgroep NUHR (Joep van Deudekom, Viggo Waas en Peter Heerschop) de strijd aan met de drie huisartsen. Lukt het Joep, Viggo en Peter om de dokters op hun eigen vakgeb...

24-07-2017 17:05

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het wetenschapsteam dat bestaat uit Manuel Venderbos (Galileo), Diederik Jekel (wetenschapsjournalist) en Lieven Scheire (Proefkonijnen) verdedigt de eer van de BN'ers.

17-07-2017 17:05

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

In de panelshow Dokters vs Internet proberen het team van drie dokters en het team van drie BN'ers de enig juiste diagnose te stellen bij échte patiënten. De dokters doen dat op basis van hun ervaring en kennis. De BN'ers hebben een interne...

10-07-2017 16:00

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

In de panelshow Dokters vs Internet proberen het team van drie dokters en het team van drie BN'ers de enig juiste diagnose te stellen bij échte patiënten. De dokters doen dat op basis van hun ervaring en kennis. De BN'ers hebben een interne...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokters vs Internet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokters vs Internet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokters vs Internet bij Dokters vs Internet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokters vs Internet. Heb je een uitzending van Dokters vs Internet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokters vs Internet gemist

Uitzending gemist van Dokters vs Internet? Hier kun je alle uitzendingen van Dokters vs Internet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 03-05-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord