Programma gemist?

Dit keer: tijdens team op tv Chefs met Joris in Bijdendijk, Freek van Noortwijk door en Guillaume de een Beer.

Met tijdens dit keer: Team Boerinnen (uit met met Boer Zoekt Vrouw) met Agnes het Lensing-van naar de Ven, Henrieke Lutke in Willink en Bertie op Steur.

Dit keer: team uit Nieuwbakken moeders met in Marlijn Weerdenburg en met met de tweelingzusjes Lisa en van Tess Milne.

Een door team van naar drie huisartsen en team een van musicalsterren met Lone in van door Roosendaal, René van Kooten en op tv Brigitte Heitzer proberen op tv de uit enige juiste diagnose te stellen bij door échte door patiënten.

Een met team van op tv drie huisartsen en het in team van van 3 op reis met Maurice Lede, op naar Evi Hanssen en op Nienke de la Rive tijdens Box proberen het de enige juiste diagnose door te stellen bij in échte patiënten.

Vanavond start naar een nieuwe op tv zesdelige reeks van de in panelshow naar Dokters vs Internet. De uit afleveringen zijn iedere donderdag tijdens om 22:20 uur te op tv zien op NPO van tijdens 1. Een team van drie huisartsen uit en een in team van drie BN'ers proberen op elke op aflevering de op tv enige juiste diagnose te stellen door bij échte in patiënten. Het artsenteam een doet dat de op basis van hun parate kennis uit en uit ervaring. De het BN’ers, of zogenoemde 'leken', tijdens hebben een naar internetverbinding tot hun beschikking. In vier een rondes nemen op tv zij het met tegen elkaar op. tijdens Het team met de tijdens meeste juiste diagnoses, in wint de aflevering. De presentatie een van Dokters tijdens vs met Internet is ook dit in seizoen in een handen van Anita Witzier. In het de eerste aflevering bestaat het door uit team van BN'er uit het de team 'Wie is met de Mol?' met het Emilio Guzman, Ruben een Hein en Bella Hay. door Het team het artsen bestaat ook van deze door reeks uit huisartsen naar Robbert Keppel, Ylva Onderwater en Bart uit op Timmers.

In naar de laatste aflevering bestaat uit het BN'ers-team uit tijdens de uit schrijfsters Heleen van Royen, Daphne Deckers op tv en Susan Smit. op tv Zij schreven door columns en uit boeken vol over ziek op zijn door of gezond blijven. de Is hun algemene ontwikkeling een en een internetverbinding genoeg met om een overwinning te op tv boeken? Geduchte naar tegenstander van is het vaste team van drie op tv huisartsen. Zij moeten een het naar doen met op tv alleen hun parate naar kennis. Lukt het met Heleen, Daphne en Susan door om de dokters op hun van eigen op tv vakgebied af te naar troeven?

Het door BN'ers-team bestaat op tv ditmaal uit oud-deelnemers aan Wie is een door de mol? Kees tijdens Tol, Roos Schlikker en Thomas in Cammaert vertrouwen niets in of niemand, maar een kunnen de zij op het internet vertrouwen als op ze een door diagnose stellen? tijdens Geduchte tegenstander is het met vaste team van van drie huisartsen. de Zij moeten op tv het doen met het alleen hun parate kennis. op tv Lukt het Kees, Roos en uit Thomas uit om de dokters op op hun eigen vakgebied af door te tijdens troeven?

Het de BN'ers-team van van deze week werkt al jaren met intensief samen in in het programma Opsporing Verzocht. de op tv Weten Ellie Lust, de Jaap Jongbloed en met Nathalie Schubart met hulp tijdens van het internet van ook de van juiste diagnoses op te op sporen? Geduchte tegenstander is het op vaste de team van drie huisartsen. door Zij moeten van het doen het met alleen hun parate de kennis.

Het een BN'ers-team bestaat ditmaal naar uit de radio-DJ's van Gijs Staverman, door Annemieke Schollaardt en op Jeroen Kijk in de Vegte. Zij uit hebben uit behalve hun vlotte uit babbel een internetverbinding tot naar hun beschikking. Geduchte naar tegenstander is het het vaste team het van drie huisartsen. Zij het moeten het doen met met alleen het hun parate kennis. Lukt van het in Gijs, Annemieke en Jeroen om de uit dokters op hun een eigen vakgebied tijdens af te het troeven?

Het op tv BN'ers-team bestaat uit deze uitzending uit van een afvaardiging van De een Keuringsdienst van Waarde (Daan Nieber, in het Sofie van den Enk en tijdens Marijn de Frank). Zij hebben naast naar hun scherpe journalistieke uit geest ook een internetverbinding tot een hun beschikking. Geduchte met tegenstander is het in vaste team van een drie huisartsen. Zij het uit moeten het doen met naar alleen hun parate kennis. Lukt naar in het Daan, Sofie de en Marijn om de dokters op van hun eigen vakgebied door af te van troeven?

Seizoen op 2 - Aflevering 1 met - Panelshow: In het de eerste een aflevering gaat de cabaretgroep in NUHR (Joep van op tv Deudekom, Viggo Waas de en Peter de Heerschop) de strijd het aan met de door drie huisartsen. Lukt het op tv Joep, Viggo en Peter van om de dokters de op hun eigen een vakgebied af tijdens te door troeven?

Het het wetenschapsteam dat bestaat uit Manuel uit Venderbos uit (Galileo), Diederik de Jekel (wetenschapsjournalist) en op Lieven Scheire (Proefkonijnen) verdedigt de eer door van de tijdens BN'ers.

In naar de panelshow Dokters vs Internet door proberen het team van van drie op tv dokters tijdens en het team van drie op tv BN'ers de enig juiste tijdens diagnose te het stellen bij échte naar patiënten. van De dokters doen op tv dat op basis het van hun ervaring en kennis. De het BN'ers de hebben een internetverbinding de tot hun beschikking. Het team op uit met de meeste juiste diagnoses wint. in Het acteurstrio een Georgina Verbaan, Marcel Musters tijdens op en Mouna Goeman op tv Borgesius vormt het BN'ers met team. Behalve dat de acteurs op vrienden met van elkaar zijn, delen ze door nog meer. Ze de zijn tijdens licht cyberchondrisch; ze in googelen elk met kwaaltje.

In naar de panelshow Dokters vs Internet met proberen het tijdens team van drie dokters tijdens en het team op van drie naar BN'ers de met enig juiste diagnose te op tv stellen door bij échte patiënten. De de dokters doen dat op op basis tijdens van hun ervaring het en kennis. De BN'ers hebben een op tv internetverbinding tot hun met beschikking. Het team in op met de meeste uit juiste diagnoses wint. He team van de op tv BN'ers bestaat uit Marc naar Klein Essink (Medisch Centrum West), van Martine Sandifort (Dokter naar Corrie) op tv en Patrick Lodiers naar (Je Zal in Het Maar Hebben en Over van Mijn op Lijk).

november 2018
03-05-2018 21:25

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Dit keer: team Chefs met Joris Bijdendijk, Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer.

26-04-2018 22:20

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Met dit keer: Team Boerinnen (uit Boer Zoekt Vrouw) met Agnes Lensing-van de Ven, Henrieke Lutke Willink en Bertie Steur.

12-04-2018 22:25

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Dit keer: team Nieuwbakken moeders met Marlijn Weerdenburg en de tweelingzusjes Lisa en Tess Milne.

05-04-2018 22:25

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Een team van drie huisartsen en team van musicalsterren met Lone van Roosendaal, René van Kooten en Brigitte Heitzer proberen de enige juiste diagnose te stellen bij échte patiënten.

29-03-2018 22:15

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Een team van drie huisartsen en het team van 3 op reis met Maurice Lede, Evi Hanssen en Nienke de la Rive Box proberen de enige juiste diagnose te stellen bij échte patiënten.

22-03-2018 22:25

Terug: Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Terug: Dokters vs Internet

Vanavond start een nieuwe zesdelige reeks van de panelshow Dokters vs Internet. De afleveringen zijn iedere donderdag om 22:20 uur te zien op NPO 1. Een team van drie huisartsen en een team van drie BN'ers proberen elke aflevering de enige...

29-08-2017 21:30

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

In de laatste aflevering bestaat het BN'ers-team uit de schrijfsters Heleen van Royen, Daphne Deckers en Susan Smit. Zij schreven columns en boeken vol over ziek zijn of gezond blijven. Is hun algemene ontwikkeling en een internetverbinding...

22-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team bestaat ditmaal uit oud-deelnemers aan Wie is de mol? Kees Tol, Roos Schlikker en Thomas Cammaert vertrouwen niets of niemand, maar kunnen zij op het internet vertrouwen als ze een diagnose stellen? Geduchte tegenstander is ...

15-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team van deze week werkt al jaren intensief samen in het programma Opsporing Verzocht. Weten Ellie Lust, Jaap Jongbloed en Nathalie Schubart met hulp van het internet ook de juiste diagnoses op te sporen? Geduchte tegenstander is...

08-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team bestaat ditmaal uit de radio-DJ's Gijs Staverman, Annemieke Schollaardt en Jeroen Kijk in de Vegte. Zij hebben behalve hun vlotte babbel een internetverbinding tot hun beschikking. Geduchte tegenstander is het vaste team van...

01-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team bestaat deze uitzending uit een afvaardiging van De Keuringsdienst van Waarde (Daan Nieber, Sofie van den Enk en Marijn Frank). Zij hebben naast hun scherpe journalistieke geest ook een internetverbinding tot hun beschikking...

25-07-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Panelshow: In de eerste aflevering gaat de cabaretgroep NUHR (Joep van Deudekom, Viggo Waas en Peter Heerschop) de strijd aan met de drie huisartsen. Lukt het Joep, Viggo en Peter om de dokters op hun eigen vakgeb...

24-07-2017 17:05

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het wetenschapsteam dat bestaat uit Manuel Venderbos (Galileo), Diederik Jekel (wetenschapsjournalist) en Lieven Scheire (Proefkonijnen) verdedigt de eer van de BN'ers.

17-07-2017 17:05

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

In de panelshow Dokters vs Internet proberen het team van drie dokters en het team van drie BN'ers de enig juiste diagnose te stellen bij échte patiënten. De dokters doen dat op basis van hun ervaring en kennis. De BN'ers hebben een interne...

10-07-2017 16:00

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

In de panelshow Dokters vs Internet proberen het team van drie dokters en het team van drie BN'ers de enig juiste diagnose te stellen bij échte patiënten. De dokters doen dat op basis van hun ervaring en kennis. De BN'ers hebben een interne...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokters vs Internet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokters vs Internet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokters vs Internet bij Dokters vs Internet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokters vs Internet. Heb je een uitzending van Dokters vs Internet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokters vs Internet gemist

Uitzending gemist van Dokters vs Internet? Hier kun je alle uitzendingen van Dokters vs Internet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 03-05-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord