Programma gemist?

Dit op tv keer: team Chefs met Joris met Bijdendijk, Freek van door Noortwijk van en Guillaume tijdens de Beer.

Met het dit keer: Team op Boerinnen (uit Boer Zoekt naar Vrouw) met Agnes op tv Lensing-van de Ven, op tv Henrieke Lutke naar Willink en Bertie tijdens Steur.

Dit de keer: team Nieuwbakken moeders met een Marlijn Weerdenburg en de de de tweelingzusjes Lisa op tv en Tess Milne.

Een team tijdens van drie huisartsen en van team van een musicalsterren met Lone van een Roosendaal, in René van Kooten en op tv Brigitte naar Heitzer proberen de op tv enige juiste diagnose het te stellen bij échte naar patiënten.

Een team het van drie huisartsen en de het op tv team van in 3 op reis op met Maurice Lede, uit Evi Hanssen en Nienke in de la Rive Box proberen het de enige juiste op tv diagnose te stellen op bij échte met patiënten.

Vanavond start het een de nieuwe zesdelige reeks van de de panelshow Dokters vs Internet. naar De afleveringen zijn op iedere donderdag de om 22:20 uur te van zien op van NPO 1. Een team op van drie huisartsen in en een een team van de drie BN'ers proberen naar elke aflevering de enige juiste op diagnose te stellen bij het échte het patiënten. Het artsenteam doet dat uit op de basis van hun parate een kennis en ervaring. door De BN’ers, of uit zogenoemde 'leken', met hebben een internetverbinding uit tot hun op tv beschikking. In vier rondes nemen het zij het door tegen elkaar op. Het van team met de meeste juiste door diagnoses, tijdens wint de met aflevering. De presentatie van Dokters uit vs Internet is ook met dit het seizoen in handen van Anita naar de Witzier. In de eerste met aflevering bestaat het naar team van BN'er uit het team een 'Wie is een de Mol?' met Emilio op Guzman, Ruben Hein naar en Bella Hay. door Het team een artsen naar bestaat ook deze de reeks uit huisartsen uit Robbert Keppel, Ylva van Onderwater en Bart tijdens Timmers.

In op de laatste naar aflevering bestaat het BN'ers-team uit de door schrijfsters van Heleen van Royen, Daphne Deckers van en Susan Smit. met Zij op schreven columns en van boeken vol over ziek zijn door op of gezond blijven. Is hun door algemene ontwikkeling en een met internetverbinding genoeg om tijdens een het overwinning te boeken? Geduchte tegenstander tijdens is het door vaste uit team van drie huisartsen. Zij van moeten het doen op met alleen de hun parate kennis. Lukt met het Heleen, Daphne en door Susan om de een tijdens dokters op hun eigen het vakgebied af te een troeven?

Het door BN'ers-team bestaat het ditmaal uit oud-deelnemers aan naar Wie is de mol? uit Kees Tol, het Roos Schlikker en Thomas Cammaert naar vertrouwen niets het of niemand, in maar kunnen zij door op het internet vertrouwen van als ze van een diagnose stellen? op tv Geduchte tegenstander een is het vaste team tijdens van drie een huisartsen. Zij moeten met het doen met met alleen hun parate kennis. Lukt door het van Kees, Roos en Thomas om van de dokters op tijdens hun een eigen vakgebied af te tijdens troeven?

Het BN'ers-team uit van de deze week werkt al jaren op intensief een samen in het programma de Opsporing Verzocht. Weten de Ellie Lust, Jaap een Jongbloed en Nathalie Schubart met van hulp van op tv het internet een ook de juiste diagnoses van op te sporen? tijdens Geduchte tegenstander is het door vaste team van met drie huisartsen. Zij de een moeten het doen met alleen een hun parate tijdens kennis.

Het BN'ers-team het bestaat ditmaal tijdens uit de radio-DJ's Gijs naar Staverman, Annemieke Schollaardt en een Jeroen een Kijk in de Vegte. op tv Zij van hebben behalve hun vlotte babbel een van internetverbinding tot hun met uit beschikking. Geduchte tegenstander is het door vaste naar team van drie huisartsen. een Zij moeten het doen door met alleen de hun parate kennis. Lukt het op tv Gijs, in Annemieke en Jeroen tijdens om de dokters op hun met eigen vakgebied af het in te troeven?

Het op tv BN'ers-team bestaat met deze uitzending uit een in afvaardiging van De Keuringsdienst met van Waarde (Daan Nieber, de Sofie uit van den Enk tijdens en Marijn Frank). Zij een hebben een naast hun scherpe naar journalistieke geest ook een internetverbinding tot het hun beschikking. de Geduchte tegenstander met is het vaste met team van het drie huisartsen. Zij moeten uit het doen met alleen hun in parate kennis. door Lukt een het Daan, Sofie en Marijn om uit op de dokters op hun met eigen vakgebied af een te troeven?

Seizoen het 2 - Aflevering van 1 - Panelshow: op tv In de eerste naar aflevering gaat tijdens de cabaretgroep NUHR een (Joep van Deudekom, Viggo Waas en door Peter van Heerschop) de strijd op tv aan met de drie de huisartsen. Lukt een het Joep, met Viggo en Peter om de dokters een op hun eigen op tv vakgebied af te in uit troeven?

Het tijdens wetenschapsteam dat bestaat een uit Manuel Venderbos (Galileo), Diederik op tv Jekel (wetenschapsjournalist) tijdens en Lieven een Scheire (Proefkonijnen) verdedigt de naar eer met van de BN'ers.

In uit de panelshow Dokters van vs Internet proberen het team met van drie een dokters en het team tijdens van van drie BN'ers de enig de juiste diagnose te op tv stellen bij op échte patiënten. De dokters met doen dat van op basis in van hun ervaring en op tv kennis. De het BN'ers hebben een naar internetverbinding tot hun beschikking. Het tijdens team met de naar meeste het juiste diagnoses wint. Het acteurstrio Georgina van van Verbaan, Marcel Musters en Mouna Goeman tijdens Borgesius de vormt het BN'ers team. naar Behalve de dat de acteurs vrienden van elkaar tijdens naar zijn, delen ze tijdens nog meer. Ze van zijn licht cyberchondrisch; ze in googelen elk tijdens kwaaltje.

In het de panelshow Dokters vs van Internet proberen het team met uit van drie dokters met en het team van naar drie BN'ers de enig van juiste diagnose te door stellen bij op échte patiënten. De dokters van doen dat uit op basis de van hun ervaring en het kennis. De met BN'ers hebben een internetverbinding tot hun met beschikking. Het team de met de meeste tijdens juiste de diagnoses wint. een He team van BN'ers bestaat uit door Marc met Klein Essink een (Medisch Centrum West), in Martine Sandifort (Dokter Corrie) en Patrick de Lodiers (Je het Zal Het Maar met Hebben en Over Mijn uit tijdens Lijk).

oktober 2020
03-05-2018 21:25

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Dit keer: team Chefs met Joris Bijdendijk, Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer.

26-04-2018 22:20

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Met dit keer: Team Boerinnen (uit Boer Zoekt Vrouw) met Agnes Lensing-van de Ven, Henrieke Lutke Willink en Bertie Steur.

12-04-2018 22:25

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Dit keer: team Nieuwbakken moeders met Marlijn Weerdenburg en de tweelingzusjes Lisa en Tess Milne.

05-04-2018 22:25

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Een team van drie huisartsen en team van musicalsterren met Lone van Roosendaal, René van Kooten en Brigitte Heitzer proberen de enige juiste diagnose te stellen bij échte patiënten.

29-03-2018 22:15

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Een team van drie huisartsen en het team van 3 op reis met Maurice Lede, Evi Hanssen en Nienke de la Rive Box proberen de enige juiste diagnose te stellen bij échte patiënten.

22-03-2018 22:25

Terug: Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Terug: Dokters vs Internet

Vanavond start een nieuwe zesdelige reeks van de panelshow Dokters vs Internet. De afleveringen zijn iedere donderdag om 22:20 uur te zien op NPO 1. Een team van drie huisartsen en een team van drie BN'ers proberen elke aflevering de enige...

29-08-2017 21:30

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

In de laatste aflevering bestaat het BN'ers-team uit de schrijfsters Heleen van Royen, Daphne Deckers en Susan Smit. Zij schreven columns en boeken vol over ziek zijn of gezond blijven. Is hun algemene ontwikkeling en een internetverbinding...

22-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team bestaat ditmaal uit oud-deelnemers aan Wie is de mol? Kees Tol, Roos Schlikker en Thomas Cammaert vertrouwen niets of niemand, maar kunnen zij op het internet vertrouwen als ze een diagnose stellen? Geduchte tegenstander is ...

15-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team van deze week werkt al jaren intensief samen in het programma Opsporing Verzocht. Weten Ellie Lust, Jaap Jongbloed en Nathalie Schubart met hulp van het internet ook de juiste diagnoses op te sporen? Geduchte tegenstander is...

08-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team bestaat ditmaal uit de radio-DJ's Gijs Staverman, Annemieke Schollaardt en Jeroen Kijk in de Vegte. Zij hebben behalve hun vlotte babbel een internetverbinding tot hun beschikking. Geduchte tegenstander is het vaste team van...

01-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team bestaat deze uitzending uit een afvaardiging van De Keuringsdienst van Waarde (Daan Nieber, Sofie van den Enk en Marijn Frank). Zij hebben naast hun scherpe journalistieke geest ook een internetverbinding tot hun beschikking...

25-07-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Panelshow: In de eerste aflevering gaat de cabaretgroep NUHR (Joep van Deudekom, Viggo Waas en Peter Heerschop) de strijd aan met de drie huisartsen. Lukt het Joep, Viggo en Peter om de dokters op hun eigen vakgeb...

24-07-2017 17:05

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het wetenschapsteam dat bestaat uit Manuel Venderbos (Galileo), Diederik Jekel (wetenschapsjournalist) en Lieven Scheire (Proefkonijnen) verdedigt de eer van de BN'ers.

17-07-2017 17:05

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

In de panelshow Dokters vs Internet proberen het team van drie dokters en het team van drie BN'ers de enig juiste diagnose te stellen bij échte patiënten. De dokters doen dat op basis van hun ervaring en kennis. De BN'ers hebben een interne...

10-07-2017 16:00

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

In de panelshow Dokters vs Internet proberen het team van drie dokters en het team van drie BN'ers de enig juiste diagnose te stellen bij échte patiënten. De dokters doen dat op basis van hun ervaring en kennis. De BN'ers hebben een interne...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokters vs Internet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokters vs Internet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokters vs Internet bij Dokters vs Internet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokters vs Internet. Heb je een uitzending van Dokters vs Internet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokters vs Internet gemist

Uitzending gemist van Dokters vs Internet? Hier kun je alle uitzendingen van Dokters vs Internet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 03-05-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!