Programma gemist?

Dit keer: team een Chefs van met Joris uit Bijdendijk, Freek van Noortwijk en tijdens Guillaume de in Beer.

Met tijdens dit keer: Team Boerinnen (uit een Boer Zoekt Vrouw) met met door Agnes Lensing-van de uit Ven, Henrieke Lutke naar Willink en Bertie op tv Steur.

Dit de keer: team Nieuwbakken moeders met een Marlijn Weerdenburg uit en de tweelingzusjes in Lisa en Tess tijdens Milne.

Een team van uit op tv drie huisartsen en met team van musicalsterren met Lone door van in Roosendaal, René van Kooten en op Brigitte op Heitzer proberen de enige juiste diagnose met te stellen tijdens bij van échte patiënten.

Een door team van drie huisartsen en een het team een van 3 op met reis met op tv Maurice Lede, het Evi Hanssen en Nienke de la op Rive van Box proberen de de enige juiste diagnose te stellen de het bij échte patiënten.

Vanavond naar start een nieuwe een zesdelige reeks van de tijdens panelshow Dokters op vs Internet. uit De afleveringen zijn een iedere donderdag om 22:20 uur een te zien op op NPO 1. Een team op tv van drie huisartsen op en naar een team van naar drie BN'ers proberen elke tijdens aflevering de tijdens enige juiste diagnose van te stellen bij van échte patiënten. Het artsenteam het doet dat op basis van van het hun parate kennis en ervaring. De uit BN’ers, of zogenoemde naar 'leken', hebben een door internetverbinding tot op hun naar beschikking. In vier rondes nemen een zij het in tegen elkaar op. naar Het team met de meeste de juiste diagnoses, op tv wint de aflevering. De op presentatie van Dokters het vs Internet is met ook dit van seizoen in handen van Anita het Witzier. In de eerste het aflevering de bestaat het op tv team van BN'er uit het de team 'Wie op is de in Mol?' met Emilio Guzman, Ruben Hein door en uit Bella Hay. uit Het team artsen het bestaat ook deze reeks uit met huisartsen Robbert Keppel, Ylva door Onderwater en op tv Bart op tv Timmers.

In in de laatste aflevering bestaat het in BN'ers-team uit met de schrijfsters door Heleen van Royen, Daphne op tv Deckers door en Susan Smit. Zij schreven columns op en de boeken vol over ziek zijn naar of gezond blijven. uit Is hun algemene in ontwikkeling en op een internetverbinding genoeg het om een de overwinning te boeken? Geduchte het tegenstander is het de vaste met team van drie een huisartsen. Zij moeten naar het doen met alleen van hun parate kennis. Lukt het met Heleen, op tv Daphne en Susan om het de dokters op hun een eigen vakgebied af een tijdens te troeven?

Het BN'ers-team op tv bestaat ditmaal uit oud-deelnemers tijdens aan Wie is door de mol? Kees de Tol, Roos Schlikker een en Thomas van Cammaert vertrouwen door niets of met niemand, maar kunnen zij op het een internet vertrouwen als van ze met een diagnose stellen? uit Geduchte tegenstander het is het vaste team een van drie naar huisartsen. Zij moeten het doen met uit alleen hun met parate kennis. Lukt uit het Kees, Roos in en Thomas een om de dokters op naar hun eigen vakgebied in af te op troeven?

Het tijdens BN'ers-team van deze week werkt op al jaren intensief het samen een in het van programma Opsporing Verzocht. Weten de Ellie Lust, Jaap Jongbloed en het Nathalie een Schubart met hulp van het het internet tijdens ook de juiste in diagnoses op te sporen? het Geduchte tegenstander is in het vaste met team van drie huisartsen. Zij op moeten het tijdens doen met alleen hun met parate uit kennis.

Het BN'ers-team bestaat van ditmaal uit de een radio-DJ's Gijs Staverman, op Annemieke de Schollaardt en uit Jeroen Kijk in de uit Vegte. Zij hebben behalve hun uit uit vlotte babbel een internetverbinding tot door hun beschikking. de Geduchte tegenstander is op het vaste het team van drie huisartsen. Zij moeten op tv in het doen met alleen met hun parate kennis. Lukt door het Gijs, uit Annemieke en Jeroen om de de dokters op hun het in eigen vakgebied af te tijdens troeven?

Het BN'ers-team naar bestaat op tv deze uitzending uit een afvaardiging van op De Keuringsdienst door van Waarde in (Daan Nieber, Sofie van den op Enk en Marijn op Frank). Zij van hebben naast hun scherpe een journalistieke geest ook in een met internetverbinding tot hun beschikking. Geduchte een door tegenstander is het vaste op tv team van drie huisartsen. Zij op moeten het tijdens doen naar met alleen hun parate kennis. Lukt tijdens tijdens het Daan, Sofie en Marijn om naar de dokters op een hun van eigen vakgebied af te met troeven?

Seizoen met 2 - met Aflevering 1 - Panelshow: In de de eerste naar aflevering gaat met de cabaretgroep NUHR (Joep op van Deudekom, Viggo op tv Waas en Peter het Heerschop) de tijdens strijd aan met op de drie huisartsen. Lukt het Joep, door Viggo tijdens en Peter van om de dokters op hun eigen door vakgebied af te uit op tv troeven?

Het van wetenschapsteam dat naar bestaat uit Manuel Venderbos (Galileo), uit Diederik Jekel (wetenschapsjournalist) en door Lieven Scheire het (Proefkonijnen) verdedigt de eer op tv van in de BN'ers.

In de tijdens panelshow een Dokters vs Internet proberen op het team van naar drie dokters en het een team met van drie BN'ers de enig juiste een diagnose te tijdens stellen bij échte op tv patiënten. De op dokters doen dat op basis tijdens tijdens van hun ervaring en kennis. De van BN'ers hebben een op in internetverbinding tot hun beschikking. Het team van met de uit meeste juiste uit diagnoses wint. Het acteurstrio tijdens Georgina Verbaan, Marcel van Musters en op Mouna Goeman Borgesius met vormt het BN'ers naar team. Behalve dat de door acteurs vrienden door van elkaar zijn, delen ze tijdens het nog meer. Ze zijn licht in cyberchondrisch; ze googelen het elk tijdens kwaaltje.

In de op panelshow Dokters vs een Internet proberen het op tv team een van drie dokters en het met team van op tv drie BN'ers naar de enig juiste op tv diagnose te stellen met bij échte patiënten. De dokters een doen dat uit op basis in van hun ervaring en kennis. door De BN'ers hebben een op internetverbinding tot hun een beschikking. Het team door met op tv de meeste juiste op tv diagnoses wint. He team naar van BN'ers bestaat uit een Marc Klein Essink de van (Medisch Centrum West), Martine het Sandifort (Dokter Corrie) en Patrick in door Lodiers (Je Zal Het Maar op tv Hebben met en Over Mijn op tv Lijk).

juni 2018
03-05-2018 21:25

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Dit keer: team Chefs met Joris Bijdendijk, Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer.

26-04-2018 22:20

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Met dit keer: Team Boerinnen (uit Boer Zoekt Vrouw) met Agnes Lensing-van de Ven, Henrieke Lutke Willink en Bertie Steur.

12-04-2018 22:25

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Dit keer: team Nieuwbakken moeders met Marlijn Weerdenburg en de tweelingzusjes Lisa en Tess Milne.

05-04-2018 22:25

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Een team van drie huisartsen en team van musicalsterren met Lone van Roosendaal, René van Kooten en Brigitte Heitzer proberen de enige juiste diagnose te stellen bij échte patiënten.

29-03-2018 22:15

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Een team van drie huisartsen en het team van 3 op reis met Maurice Lede, Evi Hanssen en Nienke de la Rive Box proberen de enige juiste diagnose te stellen bij échte patiënten.

22-03-2018 22:25

Terug: Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Terug: Dokters vs Internet

Vanavond start een nieuwe zesdelige reeks van de panelshow Dokters vs Internet. De afleveringen zijn iedere donderdag om 22:20 uur te zien op NPO 1. Een team van drie huisartsen en een team van drie BN'ers proberen elke aflevering de enige...

29-08-2017 21:30

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

In de laatste aflevering bestaat het BN'ers-team uit de schrijfsters Heleen van Royen, Daphne Deckers en Susan Smit. Zij schreven columns en boeken vol over ziek zijn of gezond blijven. Is hun algemene ontwikkeling en een internetverbinding...

22-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team bestaat ditmaal uit oud-deelnemers aan Wie is de mol? Kees Tol, Roos Schlikker en Thomas Cammaert vertrouwen niets of niemand, maar kunnen zij op het internet vertrouwen als ze een diagnose stellen? Geduchte tegenstander is ...

15-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team van deze week werkt al jaren intensief samen in het programma Opsporing Verzocht. Weten Ellie Lust, Jaap Jongbloed en Nathalie Schubart met hulp van het internet ook de juiste diagnoses op te sporen? Geduchte tegenstander is...

08-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team bestaat ditmaal uit de radio-DJ's Gijs Staverman, Annemieke Schollaardt en Jeroen Kijk in de Vegte. Zij hebben behalve hun vlotte babbel een internetverbinding tot hun beschikking. Geduchte tegenstander is het vaste team van...

01-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team bestaat deze uitzending uit een afvaardiging van De Keuringsdienst van Waarde (Daan Nieber, Sofie van den Enk en Marijn Frank). Zij hebben naast hun scherpe journalistieke geest ook een internetverbinding tot hun beschikking...

25-07-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Panelshow: In de eerste aflevering gaat de cabaretgroep NUHR (Joep van Deudekom, Viggo Waas en Peter Heerschop) de strijd aan met de drie huisartsen. Lukt het Joep, Viggo en Peter om de dokters op hun eigen vakgeb...

24-07-2017 17:05

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het wetenschapsteam dat bestaat uit Manuel Venderbos (Galileo), Diederik Jekel (wetenschapsjournalist) en Lieven Scheire (Proefkonijnen) verdedigt de eer van de BN'ers.

17-07-2017 17:05

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

In de panelshow Dokters vs Internet proberen het team van drie dokters en het team van drie BN'ers de enig juiste diagnose te stellen bij échte patiënten. De dokters doen dat op basis van hun ervaring en kennis. De BN'ers hebben een interne...

10-07-2017 16:00

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

In de panelshow Dokters vs Internet proberen het team van drie dokters en het team van drie BN'ers de enig juiste diagnose te stellen bij échte patiënten. De dokters doen dat op basis van hun ervaring en kennis. De BN'ers hebben een interne...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokters vs Internet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokters vs Internet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokters vs Internet bij Dokters vs Internet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokters vs Internet. Heb je een uitzending van Dokters vs Internet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokters vs Internet gemist

Uitzending gemist van Dokters vs Internet? Hier kun je alle uitzendingen van Dokters vs Internet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 03-05-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord