Programma gemist?

Dit door keer: team Chefs met een Joris Bijdendijk, Freek een van naar Noortwijk en Guillaume de op tv Beer.

Met dit keer: met de Team Boerinnen (uit Boer Zoekt door Vrouw) met van Agnes Lensing-van door de Ven, Henrieke Lutke Willink van en in Bertie Steur.

Dit keer: naar team Nieuwbakken moeders met naar Marlijn Weerdenburg met en de tweelingzusjes van Lisa en Tess uit Milne.

Een team van in drie huisartsen naar en team tijdens van musicalsterren met Lone van naar Roosendaal, in René van Kooten en Brigitte op tv Heitzer proberen uit de enige tijdens juiste diagnose te stellen bij een échte de patiënten.

Een team het van op tv drie huisartsen en het team van met naar 3 op reis met Maurice Lede, in Evi uit Hanssen en Nienke de van la Rive Box proberen de de een enige juiste diagnose te stellen op een bij échte patiënten.

Vanavond naar start een nieuwe zesdelige reeks van van naar de panelshow Dokters vs Internet. naar De afleveringen zijn naar iedere de donderdag om door 22:20 uur te tijdens zien op NPO 1. Een team van van drie in huisartsen en naar een team van drie BN'ers proberen uit elke aflevering de de op enige juiste diagnose te naar stellen bij met échte patiënten. Het artsenteam doet dat in op uit basis van hun parate kennis op tv en naar ervaring. De BN’ers, of zogenoemde op 'leken', op tv hebben een internetverbinding tot door hun beschikking. In tijdens vier rondes nemen tijdens zij het tegen elkaar op. in Het team met het de meeste het juiste diagnoses, het wint de aflevering. het De presentatie van op tv Dokters vs uit Internet is ook uit dit seizoen in handen van Anita van Witzier. In de de eerste naar aflevering bestaat het team van door BN'er uit tijdens het team het 'Wie is de Mol?' met op tv Emilio een Guzman, Ruben Hein tijdens en Bella Hay. op tv Het team artsen met bestaat ook deze reeks het uit huisartsen Robbert Keppel, Ylva uit de Onderwater en Bart in Timmers.

In door de laatste aflevering bestaat het de BN'ers-team op uit de schrijfsters Heleen van van Royen, Daphne naar Deckers en Susan van Smit. Zij schreven columns met en van boeken vol een over ziek zijn of gezond op tv blijven. Is hun algemene tijdens ontwikkeling en op tv een internetverbinding in genoeg om een overwinning op te uit boeken? Geduchte tegenstander uit is het vaste team van drie uit in huisartsen. Zij moeten het op doen met alleen van hun parate kennis. Lukt van het Heleen, het Daphne en Susan uit om de dokters op hun een door eigen vakgebied af te uit troeven?

Het BN'ers-team naar bestaat ditmaal op tv uit oud-deelnemers aan Wie op is de mol? Kees in in Tol, Roos Schlikker een en Thomas Cammaert vertrouwen niets op tv of niemand, maar kunnen het zij op van het internet vertrouwen door als ze een diagnose naar stellen? van Geduchte tegenstander is het het vaste naar team van drie huisartsen. Zij moeten tijdens het van doen met alleen op hun parate kennis. Lukt de het Kees, door Roos en Thomas op om de dokters op tijdens hun de eigen vakgebied af te de troeven?

Het BN'ers-team door van deze week werkt de al jaren intensief op samen in naar het in programma Opsporing Verzocht. Weten Ellie Lust, met een Jaap Jongbloed en Nathalie Schubart tijdens met hulp van het op internet door ook de op juiste diagnoses op in te sporen? Geduchte tegenstander is de het vaste team van het drie huisartsen. een Zij moeten het tijdens doen met alleen een hun op parate kennis.

Het in BN'ers-team bestaat ditmaal uit de uit radio-DJ's Gijs op tv Staverman, in Annemieke Schollaardt en Jeroen Kijk in in de Vegte. in Zij hebben behalve hun op vlotte naar babbel een de internetverbinding tot hun beschikking. de Geduchte tegenstander is het de vaste team van door drie huisartsen. Zij op tv moeten op tv het doen met alleen naar hun parate kennis. Lukt het met Gijs, het Annemieke en Jeroen om de op tv dokters een op hun eigen vakgebied af op tv te uit troeven?

Het de BN'ers-team bestaat deze uitzending met uit uit een afvaardiging van De Keuringsdienst op van Waarde (Daan Nieber, in Sofie van den naar Enk van en Marijn Frank). tijdens Zij hebben naast de hun scherpe journalistieke geest ook naar een internetverbinding tijdens tot de hun beschikking. Geduchte tegenstander is het van vaste op tv team van drie huisartsen. in Zij moeten het door doen met alleen het hun parate het kennis. Lukt het een Daan, Sofie en op tv Marijn om op de dokters op de hun eigen vakgebied af met te troeven?

Seizoen van 2 - Aflevering 1 - van uit Panelshow: In de eerste aflevering uit gaat de cabaretgroep NUHR naar (Joep van in Deudekom, Viggo naar Waas en Peter naar Heerschop) de tijdens strijd aan met de drie huisartsen. door Lukt het Joep, het Viggo en op Peter om de door dokters op tv op hun eigen vakgebied van af te uit troeven?

Het wetenschapsteam in dat bestaat op tv uit Manuel Venderbos (Galileo), op Diederik een Jekel (wetenschapsjournalist) en op tv Lieven Scheire (Proefkonijnen) verdedigt de op tv eer van door de BN'ers.

In tijdens de panelshow Dokters tijdens vs Internet uit proberen het team van drie dokters met en door het team van drie BN'ers in op tv de enig juiste diagnose te door stellen met bij échte patiënten. uit De dokters doen dat door op basis op tv van hun ervaring en kennis. De de BN'ers een hebben een internetverbinding naar tot hun in beschikking. Het team met door de meeste juiste diagnoses wint. op tv naar Het acteurstrio Georgina de Verbaan, Marcel Musters en Mouna van Goeman Borgesius vormt op het BN'ers team. Behalve een naar dat de acteurs vrienden van door elkaar zijn, delen ze op nog meer. Ze met zijn licht cyberchondrisch; met op ze googelen elk met kwaaltje.

In de in panelshow een Dokters vs Internet proberen het het team van in drie dokters en het de team van naar drie BN'ers een de enig juiste op diagnose te stellen bij échte het patiënten. het De dokters doen dat op op basis met van hun ervaring naar en kennis. De BN'ers hebben door een internetverbinding tot op hun beschikking. op Het team de met de meeste juiste diagnoses wint. de in He team van in BN'ers bestaat uit Marc Klein met Essink (Medisch Centrum uit West), Martine in Sandifort (Dokter door Corrie) en Patrick het Lodiers (Je Zal Het Maar Hebben tijdens en Over Mijn een naar Lijk).

september 2018
03-05-2018 21:25

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Dit keer: team Chefs met Joris Bijdendijk, Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer.

26-04-2018 22:20

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Met dit keer: Team Boerinnen (uit Boer Zoekt Vrouw) met Agnes Lensing-van de Ven, Henrieke Lutke Willink en Bertie Steur.

12-04-2018 22:25

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Dit keer: team Nieuwbakken moeders met Marlijn Weerdenburg en de tweelingzusjes Lisa en Tess Milne.

05-04-2018 22:25

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Een team van drie huisartsen en team van musicalsterren met Lone van Roosendaal, René van Kooten en Brigitte Heitzer proberen de enige juiste diagnose te stellen bij échte patiënten.

29-03-2018 22:15

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Een team van drie huisartsen en het team van 3 op reis met Maurice Lede, Evi Hanssen en Nienke de la Rive Box proberen de enige juiste diagnose te stellen bij échte patiënten.

22-03-2018 22:25

Terug: Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Terug: Dokters vs Internet

Vanavond start een nieuwe zesdelige reeks van de panelshow Dokters vs Internet. De afleveringen zijn iedere donderdag om 22:20 uur te zien op NPO 1. Een team van drie huisartsen en een team van drie BN'ers proberen elke aflevering de enige...

29-08-2017 21:30

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

In de laatste aflevering bestaat het BN'ers-team uit de schrijfsters Heleen van Royen, Daphne Deckers en Susan Smit. Zij schreven columns en boeken vol over ziek zijn of gezond blijven. Is hun algemene ontwikkeling en een internetverbinding...

22-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team bestaat ditmaal uit oud-deelnemers aan Wie is de mol? Kees Tol, Roos Schlikker en Thomas Cammaert vertrouwen niets of niemand, maar kunnen zij op het internet vertrouwen als ze een diagnose stellen? Geduchte tegenstander is ...

15-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team van deze week werkt al jaren intensief samen in het programma Opsporing Verzocht. Weten Ellie Lust, Jaap Jongbloed en Nathalie Schubart met hulp van het internet ook de juiste diagnoses op te sporen? Geduchte tegenstander is...

08-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team bestaat ditmaal uit de radio-DJ's Gijs Staverman, Annemieke Schollaardt en Jeroen Kijk in de Vegte. Zij hebben behalve hun vlotte babbel een internetverbinding tot hun beschikking. Geduchte tegenstander is het vaste team van...

01-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team bestaat deze uitzending uit een afvaardiging van De Keuringsdienst van Waarde (Daan Nieber, Sofie van den Enk en Marijn Frank). Zij hebben naast hun scherpe journalistieke geest ook een internetverbinding tot hun beschikking...

25-07-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Panelshow: In de eerste aflevering gaat de cabaretgroep NUHR (Joep van Deudekom, Viggo Waas en Peter Heerschop) de strijd aan met de drie huisartsen. Lukt het Joep, Viggo en Peter om de dokters op hun eigen vakgeb...

24-07-2017 17:05

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het wetenschapsteam dat bestaat uit Manuel Venderbos (Galileo), Diederik Jekel (wetenschapsjournalist) en Lieven Scheire (Proefkonijnen) verdedigt de eer van de BN'ers.

17-07-2017 17:05

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

In de panelshow Dokters vs Internet proberen het team van drie dokters en het team van drie BN'ers de enig juiste diagnose te stellen bij échte patiënten. De dokters doen dat op basis van hun ervaring en kennis. De BN'ers hebben een interne...

10-07-2017 16:00

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

In de panelshow Dokters vs Internet proberen het team van drie dokters en het team van drie BN'ers de enig juiste diagnose te stellen bij échte patiënten. De dokters doen dat op basis van hun ervaring en kennis. De BN'ers hebben een interne...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokters vs Internet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokters vs Internet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokters vs Internet bij Dokters vs Internet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokters vs Internet. Heb je een uitzending van Dokters vs Internet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokters vs Internet gemist

Uitzending gemist van Dokters vs Internet? Hier kun je alle uitzendingen van Dokters vs Internet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 03-05-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord