Programma gemist?

Dit keer: in team tijdens Chefs met Joris door Bijdendijk, Freek van Noortwijk de en Guillaume de een Beer.

Met tijdens dit keer: Team Boerinnen op tv (uit Boer Zoekt Vrouw) naar met Agnes Lensing-van door naar de Ven, Henrieke Lutke op tv Willink en Bertie van Steur.

Dit keer: met team van Nieuwbakken moeders met Marlijn door Weerdenburg en de tweelingzusjes Lisa in en door Tess Milne.

Een team van op tv een drie huisartsen en team van musicalsterren naar in met Lone van op tv Roosendaal, René van Kooten en Brigitte op met Heitzer proberen de enige juiste met diagnose te stellen bij het échte in patiënten.

Een team door van drie huisartsen en tijdens het naar team van 3 op reis de met Maurice van Lede, Evi het Hanssen en Nienke de la het Rive Box uit proberen in de enige juiste diagnose te een stellen tijdens bij échte patiënten.

Vanavond in start een nieuwe zesdelige door reeks van de in panelshow Dokters vs van Internet. De de afleveringen zijn iedere door donderdag om het 22:20 uur te naar zien op NPO 1. Een uit team van drie uit huisartsen en een team op tv van het drie BN'ers proberen elke aflevering de uit het enige juiste diagnose te stellen bij de échte door patiënten. Het met artsenteam doet dat van op basis van hun een parate kennis en ervaring. De naar de BN’ers, of zogenoemde 'leken', hebben een een internetverbinding tot hun van beschikking. In van vier rondes nemen een zij het tegen tijdens elkaar op. tijdens Het team met een de meeste juiste diagnoses, wint de de aflevering. De van presentatie van door Dokters vs Internet is het ook dit seizoen naar in handen van uit Anita Witzier. In de naar eerste op aflevering bestaat het in team van BN'er uit het van team 'Wie is tijdens de Mol?' met Emilio op Guzman, Ruben Hein op en Bella Hay. met Het van team artsen bestaat tijdens ook deze reeks uit huisartsen een op Robbert Keppel, Ylva Onderwater en Bart in op tv Timmers.

In op de laatste uit aflevering bestaat het BN'ers-team uit op tv de het schrijfsters Heleen van Royen, een Daphne Deckers en op Susan Smit. een Zij schreven columns van en boeken vol over tijdens ziek zijn of gezond de blijven. Is hun algemene van ontwikkeling op en een internetverbinding genoeg om met van een overwinning te boeken? Geduchte tegenstander een is op het vaste team van drie uit op tv huisartsen. Zij moeten het doen met van alleen hun parate met kennis. Lukt op het op tv Heleen, Daphne en tijdens Susan om de op dokters op hun eigen vakgebied af een te door troeven?

Het BN'ers-team uit bestaat ditmaal tijdens uit oud-deelnemers aan Wie de is op tv de mol? Kees Tol, Roos Schlikker de en met Thomas Cammaert vertrouwen in niets of niemand, maar op tv kunnen zij op het van internet vertrouwen als in op tv ze een diagnose het stellen? Geduchte tegenstander naar is het vaste naar team van drie huisartsen. Zij uit moeten het naar doen met alleen hun van parate kennis. Lukt uit het Kees, tijdens Roos en Thomas tijdens om de de dokters op hun eigen van vakgebied af te met troeven?

Het naar BN'ers-team van deze week werkt naar al uit jaren intensief door samen in het van programma Opsporing Verzocht. naar Weten Ellie Lust, Jaap tijdens Jongbloed en Nathalie Schubart met van hulp van het op van internet ook de juiste diagnoses op tv op te tijdens sporen? Geduchte tegenstander is op tv het vaste team naar van drie huisartsen. uit Zij moeten het doen door met alleen hun in parate naar kennis.

Het BN'ers-team bestaat het ditmaal uit het de radio-DJ's Gijs Staverman, in Annemieke Schollaardt en uit Jeroen Kijk in op de Vegte. de Zij hebben behalve door hun tijdens vlotte babbel een internetverbinding tot hun van beschikking. Geduchte uit tegenstander is het op tv vaste met team van drie uit huisartsen. Zij moeten het doen met door alleen hun het parate kennis. op tv Lukt het Gijs, Annemieke door en Jeroen tijdens om de dokters op hun van in eigen vakgebied af te uit troeven?

Het BN'ers-team bestaat tijdens deze met uitzending uit een afvaardiging van tijdens De Keuringsdienst van op Waarde op tv (Daan Nieber, Sofie de van den Enk en tijdens Marijn Frank). Zij het hebben naast hun scherpe de journalistieke geest uit ook door een internetverbinding tot op hun beschikking. Geduchte tegenstander is het de vaste team op van drie huisartsen. tijdens Zij door moeten het doen van met alleen hun uit parate kennis. Lukt het Daan, een Sofie en tijdens Marijn om de dokters door op hun uit eigen vakgebied met af te troeven?

Seizoen 2 op - Aflevering 1 een - Panelshow: In het de met eerste aflevering gaat de cabaretgroep NUHR de (Joep het van Deudekom, Viggo door Waas en tijdens Peter Heerschop) de door strijd aan met de op tv drie huisartsen. Lukt het de Joep, Viggo en Peter met om de dokters door op hun eigen met vakgebied door af te naar troeven?

Het wetenschapsteam dat het bestaat uit de Manuel Venderbos uit (Galileo), Diederik Jekel (wetenschapsjournalist) en in in Lieven Scheire (Proefkonijnen) verdedigt de eer met van tijdens de BN'ers.

In in de panelshow uit Dokters vs Internet proberen het op team van drie door dokters en het tijdens team naar van drie BN'ers de een enig juiste diagnose de te stellen bij échte naar patiënten. De dokters het doen dat op basis naar van hun ervaring naar en kennis. naar De BN'ers hebben van een een internetverbinding tot hun beschikking. Het door team met een de meeste juiste diagnoses wint. tijdens Het acteurstrio naar Georgina Verbaan, Marcel naar Musters een en Mouna Goeman het Borgesius vormt het BN'ers team. Behalve met dat de acteurs naar vrienden van elkaar een van zijn, delen ze nog meer. met Ze zijn licht cyberchondrisch; de uit ze googelen elk in kwaaltje.

In de het panelshow Dokters vs in Internet proberen het van team van tijdens drie dokters het en het team van het drie BN'ers de enig juiste van diagnose te in stellen bij de échte patiënten. De tijdens dokters doen dat van op basis met van hun ervaring en kennis. tijdens De BN'ers hebben uit een internetverbinding tot hun tijdens beschikking. in Het team met de meeste van juiste diagnoses wint. het naar He team van het BN'ers bestaat uit Marc Klein Essink een (Medisch op tv Centrum West), het Martine Sandifort (Dokter Corrie) op tv en Patrick naar Lodiers (Je Zal Het Maar van Hebben een en Over Mijn een Lijk).

december 2018
03-05-2018 21:25

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Dit keer: team Chefs met Joris Bijdendijk, Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer.

26-04-2018 22:20

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Met dit keer: Team Boerinnen (uit Boer Zoekt Vrouw) met Agnes Lensing-van de Ven, Henrieke Lutke Willink en Bertie Steur.

12-04-2018 22:25

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Dit keer: team Nieuwbakken moeders met Marlijn Weerdenburg en de tweelingzusjes Lisa en Tess Milne.

05-04-2018 22:25

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Een team van drie huisartsen en team van musicalsterren met Lone van Roosendaal, René van Kooten en Brigitte Heitzer proberen de enige juiste diagnose te stellen bij échte patiënten.

29-03-2018 22:15

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Een team van drie huisartsen en het team van 3 op reis met Maurice Lede, Evi Hanssen en Nienke de la Rive Box proberen de enige juiste diagnose te stellen bij échte patiënten.

22-03-2018 22:25

Terug: Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Terug: Dokters vs Internet

Vanavond start een nieuwe zesdelige reeks van de panelshow Dokters vs Internet. De afleveringen zijn iedere donderdag om 22:20 uur te zien op NPO 1. Een team van drie huisartsen en een team van drie BN'ers proberen elke aflevering de enige...

29-08-2017 21:30

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

In de laatste aflevering bestaat het BN'ers-team uit de schrijfsters Heleen van Royen, Daphne Deckers en Susan Smit. Zij schreven columns en boeken vol over ziek zijn of gezond blijven. Is hun algemene ontwikkeling en een internetverbinding...

22-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team bestaat ditmaal uit oud-deelnemers aan Wie is de mol? Kees Tol, Roos Schlikker en Thomas Cammaert vertrouwen niets of niemand, maar kunnen zij op het internet vertrouwen als ze een diagnose stellen? Geduchte tegenstander is ...

15-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team van deze week werkt al jaren intensief samen in het programma Opsporing Verzocht. Weten Ellie Lust, Jaap Jongbloed en Nathalie Schubart met hulp van het internet ook de juiste diagnoses op te sporen? Geduchte tegenstander is...

08-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team bestaat ditmaal uit de radio-DJ's Gijs Staverman, Annemieke Schollaardt en Jeroen Kijk in de Vegte. Zij hebben behalve hun vlotte babbel een internetverbinding tot hun beschikking. Geduchte tegenstander is het vaste team van...

01-08-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het BN'ers-team bestaat deze uitzending uit een afvaardiging van De Keuringsdienst van Waarde (Daan Nieber, Sofie van den Enk en Marijn Frank). Zij hebben naast hun scherpe journalistieke geest ook een internetverbinding tot hun beschikking...

25-07-2017 21:35

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Panelshow: In de eerste aflevering gaat de cabaretgroep NUHR (Joep van Deudekom, Viggo Waas en Peter Heerschop) de strijd aan met de drie huisartsen. Lukt het Joep, Viggo en Peter om de dokters op hun eigen vakgeb...

24-07-2017 17:05

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

Het wetenschapsteam dat bestaat uit Manuel Venderbos (Galileo), Diederik Jekel (wetenschapsjournalist) en Lieven Scheire (Proefkonijnen) verdedigt de eer van de BN'ers.

17-07-2017 17:05

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

In de panelshow Dokters vs Internet proberen het team van drie dokters en het team van drie BN'ers de enig juiste diagnose te stellen bij échte patiënten. De dokters doen dat op basis van hun ervaring en kennis. De BN'ers hebben een interne...

10-07-2017 16:00

Dokters vs Internet

Dokters vs Internet - Dokters vs Internet

In de panelshow Dokters vs Internet proberen het team van drie dokters en het team van drie BN'ers de enig juiste diagnose te stellen bij échte patiënten. De dokters doen dat op basis van hun ervaring en kennis. De BN'ers hebben een interne...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dokters vs Internet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dokters vs Internet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dokters vs Internet bij Dokters vs Internet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dokters vs Internet. Heb je een uitzending van Dokters vs Internet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dokters vs Internet gemist

Uitzending gemist van Dokters vs Internet? Hier kun je alle uitzendingen van Dokters vs Internet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 03-05-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord