Programma gemist?

In in aanloop naar de naar feestdagen gaan verschillende SBS-gezichten op het land in om van mensen te uit verrassen en in hen een onvergetelijke kerst in te met bezorgen door grote en kleine een wensen op te vervullen. SBS Sterren Surprise uit is onder andere door met uit Kim-Lian van der Meij, Kees Tol, uit Viktor Brand, tijdens Patty Brard, Irene het Moors, Airen Mylene door en op tv Marlayne Sahupala.

december 2021
21-12-2016 20:30

Special: SBS6 Sterren Surprise

SBS6 sterren surprise - Aflevering 1

In aanloop naar de feestdagen gaan verschillende SBS-gezichten het land in om mensen te verrassen en hen een onvergetelijke kerst te bezorgen door grote en kleine wensen te vervullen. SBS Sterren Surprise is onder andere met Kim-Lian van ...

SBS6 sterren surprise gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SBS6 sterren surprise de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SBS6 sterren surprise bij SBS6 sterren surprise liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SBS6 sterren surprise. Heb je een uitzending van SBS6 sterren surprise gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SBS6 sterren surprise gemist

In aanloop naar de feestdagen gaan verschillende SBS-gezichten het land in om mensen te verrassen en hen een onvergetelijke kerst te bezorge...

Uitzending gemist van SBS6 sterren surprise? Hier kun je alle uitzendingen van SBS6 sterren surprise kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-12-2016 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!