Programma gemist?

In 2016 ontvielen de ons enkele héél het met grote namen. Ware door legendes als Johan Cruijff, naar Mohammed Ali, David Bowie, het Jean ?Toots? met Thielemans en Prince. op In de uitzending worden het herinneringen opgehaald aan het deze en andere in beroemdheden, op tv maar ook aan van overledenen wier bekendheid omgekeerd evenredig de is aan hun met betekenis. Zoals een de ontwerper uit van de bekendste aller boekenkasten: een de Billy. Of naar de door man die de eerste e-mail verzond. tijdens En de de gitarist zonder naar wie Elvis Presley uit waarschijnlijk een muzikale truckchauffeur de met slechts regionale van bekendheid was op tv gebleven. Herman op van der Zandt tijdens maakt er een niet-zwaarmoedig eerbetoon door van.

september 2020
24-12-2016 23:10

Herinneringen: Uit het leven van 2016

NOS Uit het leven van 2016 - NOS Uit het leven van 2016

In 2016 ontvielen ons enkele héél grote namen. Ware legendes als Johan Cruijff, Mohammed Ali, David Bowie, Jean ?Toots? Thielemans en Prince. In de uitzending worden herinneringen opgehaald aan deze en andere beroemdheden, maar ook aan ov...

NOS Uit het leven van 2016 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Uit het leven van 2016 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Uit het leven van 2016 bij NOS Uit het leven van 2016 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Uit het leven van 2016. Heb je een uitzending van NOS Uit het leven van 2016 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Uit het leven van 2016 gemist

Uitzending gemist van NOS Uit het leven van 2016? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Uit het leven van 2016 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-12-2016 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!