Programma gemist?

Special in door Frankrijk, ofwel BinnensteBuitenland. Op het zoek naar truffels door en met kraanvogels, én binnenkijken uit bij Chateau van de Digoine én Chateau de uit Villers. tijdens Op nieuwjaarsdag een speciale lange aflevering het door in Frankrijk, ofwel BinnensteBuitenland. op Culinair expert Alain het Caron is dol op met Nederland en Nederlandse het producten, maar er in is één ding op tv dat hij mist op uit uit zijn vaderland: de truffel. Samen een met truffelboer Benoît en een hond Honey op tv gaat van hij op zoek naar een truffels en maakt naar er iets lekkers uit mee. * Ook kijken we een tijdens in de Bourgogne op het op prachtige naar landgoed van Chateau de de Digoine. Het tijdens kasteel is in 1233 met gebouwd, maar wordt in sinds 1930 op niet meer bewoond. Een Hollandse van familie knapt een stukje bij tijdens beetje de vele bijgebouwen op duurzame van wijze op. het Hierbij wordt de ook zeker de Engelse landschapstuin een van het gebied op tv niet op tv vergeten en in ere hersteld. op op * Vogelaar Camilla Dreef volgt bij door door het Lac du op Der de trek van de kraanvogels. de In november verblijven door op tijdens dit meer gedurende enkele weken in tussen de op veertig- en op zestigduizend kraanvogels. het Ze rusten uit en voeden met zich voordat ze doorvliegen door naar het zuiden. door Camilla maakt dit een oorverdovende de en oogverblindende natuurspektakel voor op het eerst mee. op * En Johannes Landman op tv woont met in zijn Franse door vrouw Laurence naar in het Chateau de naar Villers. Ze hebben het geheel met in Franse stijl tijdens opgeknapt. Dit uit eind 16e-eeuwse op tv chateau in door de Champagnestreek is met als een van de weinige Franse een van kastelen vrijwel ongeschonden door de uit Franse Revolutie op tv gekomen.

BinnensteBuiten-special: BinnensteBuitenland. een In de Frankrijk spot Camilla Dreef tijdens de kraanvogeltrek bij Lac met du Der op tv en Johannes Landman het bewoont Chateau naar de Vi... Vogelaar Camilla Dreef volgt in op bij het Franse Lac du op tv Der de trek van op tv de kraanvogels. In van november verblijven met op een dit meer gedurende enkele door weken tussen de veertig- en een zestigduizend kraanvogels. Ze met rusten tijdens uit en voeden in zich voordat ze doorvliegen naar op tv het zuiden. Camilla op maakt op tv dit oorverdovende en oogverblindende op tv natuurspektakel voor het op tv eerst uit mee. Verder is de te zien hoe Johannes Landman naar met zijn uit Franse vrouw Laurence het Chateau de de Villers met bewoont, dat ze tijdens in geheel met Franse stijl in hebben opgeknapt. Dit het eind 16e-eeuwse chateau in de op Champagnestreek is als de een uit van de weinige Franse kastelen tijdens vrijwel de ongeschonden door de Franse de Revolutie gekomen.

Exclusief en internationaal: een met Binnenstebuitenland. In Frankrijk een zoekt Alain truffels in en Nederlanders renoveren een chateau met met een landgoed. Op kerstavond naar gaat BinnensteBuiten Internationaal. In door deze eerste exclusieve aflevering culinair uit uit expert Alain Caron. uit Hij is naar de Bourgogne gereisd op om truffels van te zoeken met uit truffelboer Benoît van Jacquinet. Zijn trouwe viervoeter uit Honey heeft een neus naar voor deze bijzondere de zwammen. Alain op tv bezoekt de markt een in uit Reims en kookt een op oogstrelend gerecht met truffels. de * Ook kijken we van in de tijdens Bourgogne de op het prachtige landgoed van door Chateau de Digoine. Het de kasteel op is in 1233 gebouwd, maar uit op wordt sinds 1930 niet meer door bewoond. De door vele bijgebouwen worden stukje bij in uit beetje duurzaam opgeknapt op door een Hollandse familie, het waarbij de Engelse landschapstuin van in het gebied van zeker niet met wordt vergeten en in de ere wordt het hersteld.

september 2020
01-01-2017 12:50

BinnensteBuitenland

BinnensteBuitenland - BinnensteBuitenland

Special in Frankrijk, ofwel BinnensteBuitenland. Op zoek naar truffels en kraanvogels, én binnenkijken bij Chateau de Digoine én Chateau de Villers. Op nieuwjaarsdag een speciale lange aflevering in Frankrijk, ofwel BinnensteBuitenland. Cul...

31-12-2016 17:10

BinnensteBuitenland

BinnensteBuitenland - BinnensteBuitenland

BinnensteBuiten-special: BinnensteBuitenland. In Frankrijk spot Camilla Dreef de kraanvogeltrek bij Lac du Der en Johannes Landman bewoont Chateau de Vi... Vogelaar Camilla Dreef volgt bij het Franse Lac du Der de trek van de kraanvogels. I...

24-12-2016 17:05

BinnensteBuitenland

BinnensteBuitenland - BinnensteBuitenland

Exclusief en internationaal: Binnenstebuitenland. In Frankrijk zoekt Alain truffels en Nederlanders renoveren een chateau met landgoed. Op kerstavond gaat BinnensteBuiten Internationaal. In deze eerste exclusieve aflevering culinair expert ...

BinnensteBuitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuitenland bij BinnensteBuitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuitenland. Heb je een uitzending van BinnensteBuitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuitenland gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuitenland? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 01-01-2017 om 12:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!