Programma gemist?

Special op in Frankrijk, ofwel BinnensteBuitenland. op Op zoek naar truffels de tijdens en kraanvogels, én een binnenkijken bij Chateau op de Digoine én Chateau tijdens de Villers. Op nieuwjaarsdag door een speciale tijdens lange aflevering in Frankrijk, ofwel door BinnensteBuitenland. de Culinair expert Alain naar Caron is dol op Nederland de en van Nederlandse producten, maar er het is één een ding dat op tv hij mist uit zijn vaderland: de in truffel. naar Samen met het truffelboer Benoît en hond tijdens Honey gaat met hij op zoek het naar truffels en uit maakt er iets in lekkers mee. * Ook kijken van we in op tv de Bourgogne in op het prachtige landgoed door van Chateau de Digoine. de Het kasteel met is in tijdens 1233 gebouwd, maar wordt sinds 1930 door door niet meer bewoond. Een Hollandse tijdens familie door knapt stukje bij beetje de vele met bijgebouwen naar op duurzame een wijze op. Hierbij wordt ook zeker uit op tv de Engelse landschapstuin van het gebied naar niet vergeten en op tv met in ere hersteld. in * Vogelaar Camilla Dreef met volgt bij het Lac du tijdens een Der de trek van de kraanvogels. door een In november verblijven op uit dit meer gedurende enkele tijdens weken tussen op tv de veertig- en zestigduizend van kraanvogels. Ze op tv rusten uit uit en voeden zich voordat uit ze doorvliegen naar het zuiden. tijdens Camilla op maakt dit oorverdovende door en oogverblindende natuurspektakel voor een het eerst mee. het * En Johannes Landman op woont met van zijn naar Franse vrouw Laurence door in het Chateau de Villers. Ze tijdens hebben het tijdens geheel in Franse stijl de opgeknapt. Dit eind een op 16e-eeuwse chateau in de Champagnestreek is het als een het van de weinige Franse in kastelen vrijwel een ongeschonden op tv door de Franse Revolutie naar gekomen.

BinnensteBuiten-special: BinnensteBuitenland. In naar Frankrijk op spot Camilla Dreef de de kraanvogeltrek bij Lac op du van Der en Johannes Landman op bewoont Chateau de Vi... het Vogelaar Camilla de Dreef volgt bij het Franse de Lac van du Der de trek van op tv de door kraanvogels. In op tv november verblijven op dit meer uit gedurende enkele weken tussen van op tv de veertig- en zestigduizend met kraanvogels. Ze rusten uit de en voeden zich in voordat ze doorvliegen tijdens naar het in zuiden. Camilla maakt dit door oorverdovende en het oogverblindende natuurspektakel in voor het eerst mee. Verder een is te zien een hoe Johannes Landman op tv met zijn naar Franse vrouw Laurence het het Chateau de een Villers bewoont, dat ze in van geheel met Franse stijl tijdens hebben opgeknapt. Dit eind 16e-eeuwse chateau uit op in de Champagnestreek is naar als een van de op tv weinige Franse van kastelen vrijwel ongeschonden door op de Franse Revolutie uit gekomen.

Exclusief op en internationaal: Binnenstebuitenland. in In Frankrijk zoekt een Alain truffels en op Nederlanders renoveren het een chateau met landgoed. Op met kerstavond gaat BinnensteBuiten met Internationaal. In in deze eerste tijdens exclusieve aflevering culinair uit expert Alain Caron. Hij is naar op tv de Bourgogne gereisd van om truffels naar te door zoeken met truffelboer in Benoît Jacquinet. Zijn trouwe viervoeter Honey tijdens heeft een door neus voor deze bijzondere uit zwammen. Alain naar bezoekt op tv de markt in Reims en op tv kookt een het oogstrelend gerecht met truffels. * op tv Ook uit kijken we in de Bourgogne door de op het prachtige landgoed op tv van Chateau de Digoine. Het van kasteel is uit in 1233 in gebouwd, maar wordt sinds met 1930 niet meer tijdens bewoond. De vele door bijgebouwen worden in stukje bij beetje op duurzaam opgeknapt door een op Hollandse van familie, waarbij de Engelse uit landschapstuin van het met gebied zeker niet wordt vergeten uit en in van ere wordt door hersteld.

juli 2021
01-01-2017 12:50

BinnensteBuitenland

BinnensteBuitenland - BinnensteBuitenland

Special in Frankrijk, ofwel BinnensteBuitenland. Op zoek naar truffels en kraanvogels, én binnenkijken bij Chateau de Digoine én Chateau de Villers. Op nieuwjaarsdag een speciale lange aflevering in Frankrijk, ofwel BinnensteBuitenland. Cul...

31-12-2016 17:10

BinnensteBuitenland

BinnensteBuitenland - BinnensteBuitenland

BinnensteBuiten-special: BinnensteBuitenland. In Frankrijk spot Camilla Dreef de kraanvogeltrek bij Lac du Der en Johannes Landman bewoont Chateau de Vi... Vogelaar Camilla Dreef volgt bij het Franse Lac du Der de trek van de kraanvogels. I...

24-12-2016 17:05

BinnensteBuitenland

BinnensteBuitenland - BinnensteBuitenland

Exclusief en internationaal: Binnenstebuitenland. In Frankrijk zoekt Alain truffels en Nederlanders renoveren een chateau met landgoed. Op kerstavond gaat BinnensteBuiten Internationaal. In deze eerste exclusieve aflevering culinair expert ...

BinnensteBuitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuitenland bij BinnensteBuitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuitenland. Heb je een uitzending van BinnensteBuitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuitenland gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuitenland? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 01-01-2017 om 12:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!