Programma gemist?

Special in Frankrijk, op op tv ofwel BinnensteBuitenland. Op zoek naar truffels uit en kraanvogels, én uit op tv binnenkijken bij Chateau door de Digoine én Chateau de Villers. door Op een nieuwjaarsdag een speciale lange aflevering in in Frankrijk, ofwel met BinnensteBuitenland. Culinair een expert Alain Caron is tijdens dol op Nederland door met en Nederlandse producten, maar door er is één ding uit dat hij mist naar uit door zijn vaderland: de door truffel. Samen met de truffelboer Benoît en hond Honey gaat in hij op zoek met naar truffels op tv en maakt er op tv iets lekkers een mee. * op tv Ook kijken we in de Bourgogne tijdens naar op het prachtige landgoed de van Chateau van de Digoine. Het kasteel een is in 1233 uit gebouwd, maar wordt sinds het 1930 niet van meer bewoond. naar Een Hollandse familie knapt stukje een bij beetje in de vele bijgebouwen op het duurzame wijze in op. Hierbij wordt ook zeker de de de Engelse landschapstuin van het gebied het de niet vergeten en in ere hersteld. het * Vogelaar Camilla het Dreef op volgt bij het Lac du met Der een de trek van een de kraanvogels. van In november verblijven naar op dit meer in gedurende enkele weken tussen de de veertig- en een zestigduizend kraanvogels. Ze rusten uit naar en voeden door zich voordat tijdens ze doorvliegen een naar het zuiden. Camilla maakt met dit oorverdovende en een oogverblindende met natuurspektakel voor het eerst mee. een * En Johannes een Landman woont met uit zijn Franse van vrouw Laurence in het in Chateau naar de Villers. Ze hebben het geheel een in de Franse stijl opgeknapt. Dit door eind de 16e-eeuwse chateau in de Champagnestreek is met als een van in de weinige Franse naar kastelen vrijwel van ongeschonden door de Franse het naar Revolutie gekomen.

BinnensteBuiten-special: BinnensteBuitenland. door In Frankrijk spot naar Camilla Dreef met de kraanvogeltrek bij de Lac du Der en tijdens Johannes Landman bewoont in Chateau de op tv Vi... Vogelaar in Camilla Dreef volgt bij het naar Franse het Lac du Der de trek van een de kraanvogels. In een november een verblijven op dit meer het gedurende enkele weken de tussen de in veertig- en zestigduizend kraanvogels. uit Ze rusten uit en van voeden zich voordat met ze doorvliegen naar in het naar zuiden. Camilla van maakt dit oorverdovende en oogverblindende natuurspektakel het voor het naar eerst mee. van Verder is te zien van hoe Johannes de Landman met tijdens zijn Franse vrouw de Laurence het Chateau van de Villers bewoont, dat ze in tijdens geheel een Franse stijl hebben uit opgeknapt. Dit eind 16e-eeuwse chateau tijdens in naar de Champagnestreek van is als een van de de weinige Franse met kastelen vrijwel ongeschonden door van de Franse op Revolutie gekomen.

Exclusief en internationaal: een Binnenstebuitenland. met In Frankrijk zoekt Alain door truffels door en Nederlanders renoveren een uit chateau met naar landgoed. Op kerstavond door gaat BinnensteBuiten Internationaal. In deze van eerste exclusieve aflevering met culinair uit expert Alain Caron. Hij is tijdens naar door de Bourgogne gereisd op om truffels te in zoeken met truffelboer Benoît Jacquinet. de Zijn trouwe een viervoeter Honey op tv heeft een neus voor met deze bijzondere zwammen. Alain bezoekt met de markt in op tv Reims het en kookt een oogstrelend op gerecht met met truffels. * van Ook kijken we in de Bourgogne het op het prachtige van landgoed van Chateau door de Digoine. Het de met kasteel is in 1233 gebouwd, de maar wordt sinds 1930 naar niet meer bewoond. het De vele naar bijgebouwen het worden stukje bij beetje tijdens duurzaam opgeknapt door een in Hollandse familie, waarbij in de tijdens Engelse landschapstuin van het in gebied zeker niet wordt het vergeten en met in ere wordt met hersteld.

augustus 2020
01-01-2017 12:50

BinnensteBuitenland

BinnensteBuitenland - BinnensteBuitenland

Special in Frankrijk, ofwel BinnensteBuitenland. Op zoek naar truffels en kraanvogels, én binnenkijken bij Chateau de Digoine én Chateau de Villers. Op nieuwjaarsdag een speciale lange aflevering in Frankrijk, ofwel BinnensteBuitenland. Cul...

31-12-2016 17:10

BinnensteBuitenland

BinnensteBuitenland - BinnensteBuitenland

BinnensteBuiten-special: BinnensteBuitenland. In Frankrijk spot Camilla Dreef de kraanvogeltrek bij Lac du Der en Johannes Landman bewoont Chateau de Vi... Vogelaar Camilla Dreef volgt bij het Franse Lac du Der de trek van de kraanvogels. I...

24-12-2016 17:05

BinnensteBuitenland

BinnensteBuitenland - BinnensteBuitenland

Exclusief en internationaal: Binnenstebuitenland. In Frankrijk zoekt Alain truffels en Nederlanders renoveren een chateau met landgoed. Op kerstavond gaat BinnensteBuiten Internationaal. In deze eerste exclusieve aflevering culinair expert ...

BinnensteBuitenland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuitenland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuitenland bij BinnensteBuitenland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuitenland. Heb je een uitzending van BinnensteBuitenland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuitenland gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuitenland? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuitenland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 01-01-2017 om 12:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!