Programma gemist?

Op door initiatief van Herman Finkers een een uitvoering in van de tijdens Gregoriaanse hoogmis in de meest een pure naar vorm, vanuit de in Plechelmusbasiliek te Oldenzaal. op tv Vorig jaar schitterde Herman Finkers de met zijn in oudejaarsconference. Hij een sloot toen af met een door verwijzing naar de uit schoonheid die tijdens alles overstijgt en raakt met aan met de eeuwigheid. Die vindt deze taalvirtuoos in in de Gregoriaanse in hoogmis. Het was uit zijn droom een om die de mis in de de meest pure vorm uit te het voeren in tijdens een basiliek die gebouwd met is in voor deze liturgie. Dat in gebeurde de op een prachtige avond door in de Plechelmusbasiliek van te Oldenzaal, die het te klein door was om de duizenden in belangstellenden te een herbergen. Herman Finkers geeft toelichting bij naar de beelden en tijdens gezangen tijdens en doet dat op een door tijdstip dat een kijkers verlangen het naar stilte op tv en schoonheid: op de late uit avond van een Kerstzondag.

mei 2020
25-12-2016 23:10

Hoogmis: Herman Finkers - Missa in Mysterium

Herman Finkers - Missa in Mysterium - Herman Finkers - Missa in Mysterium

Op initiatief van Herman Finkers een uitvoering van de Gregoriaanse hoogmis in de meest pure vorm, vanuit de Plechelmusbasiliek te Oldenzaal. Vorig jaar schitterde Herman Finkers met zijn oudejaarsconference. Hij sloot toen af met een ver...

Herman Finkers - Missa in Mysterium gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Finkers - Missa in Mysterium de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Finkers - Missa in Mysterium bij Herman Finkers - Missa in Mysterium liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Finkers - Missa in Mysterium. Heb je een uitzending van Herman Finkers - Missa in Mysterium gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Finkers - Missa in Mysterium gemist

Uitzending gemist van Herman Finkers - Missa in Mysterium? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Finkers - Missa in Mysterium kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2016 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!