Programma gemist?

Op initiatief van in Herman Finkers een op uitvoering van van de Gregoriaanse hoogmis van in de een meest pure vorm, vanuit de de Plechelmusbasiliek te het Oldenzaal. Vorig jaar een schitterde Herman de Finkers met zijn oudejaarsconference. met Hij sloot op toen af met het een verwijzing naar de schoonheid op die in alles overstijgt en in raakt aan de uit eeuwigheid. Die het vindt deze taalvirtuoos in door de Gregoriaanse een hoogmis. Het was zijn droom om uit die mis in door met de meest pure vorm op uit te voeren naar in een basiliek door die gebouwd is voor met deze de liturgie. Dat gebeurde op een prachtige op avond op in de tijdens Plechelmusbasiliek te Oldenzaal, die te klein op tv was om de van duizenden tijdens belangstellenden te herbergen. een Herman Finkers geeft door toelichting bij de beelden en het de gezangen en doet van dat op een tijdstip dat kijkers de verlangen naar stilte met en schoonheid: op de de late avond de van op tv Kerstzondag.

oktober 2020
25-12-2016 23:10

Hoogmis: Herman Finkers - Missa in Mysterium

Herman Finkers - Missa in Mysterium - Herman Finkers - Missa in Mysterium

Op initiatief van Herman Finkers een uitvoering van de Gregoriaanse hoogmis in de meest pure vorm, vanuit de Plechelmusbasiliek te Oldenzaal. Vorig jaar schitterde Herman Finkers met zijn oudejaarsconference. Hij sloot toen af met een ver...

Herman Finkers - Missa in Mysterium gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Finkers - Missa in Mysterium de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Finkers - Missa in Mysterium bij Herman Finkers - Missa in Mysterium liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Finkers - Missa in Mysterium. Heb je een uitzending van Herman Finkers - Missa in Mysterium gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Finkers - Missa in Mysterium gemist

Uitzending gemist van Herman Finkers - Missa in Mysterium? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Finkers - Missa in Mysterium kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2016 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!