Programma gemist?

Op initiatief door van Herman Finkers de een uitvoering van met de uit Gregoriaanse hoogmis in de meest naar pure vorm, vanuit de de Plechelmusbasiliek te uit Oldenzaal. in Vorig jaar schitterde Herman de Finkers met door zijn oudejaarsconference. Hij naar sloot toen af met van een verwijzing door naar de schoonheid die alles overstijgt in en van raakt aan de eeuwigheid. op tv Die vindt deze taalvirtuoos van in in de Gregoriaanse tijdens hoogmis. Het was van zijn droom om die mis op in de meest naar pure naar vorm uit te voeren de in een basiliek door die gebouwd van is voor deze naar liturgie. Dat gebeurde op naar een prachtige een avond in de Plechelmusbasiliek te van Oldenzaal, die op tv te klein was om de op duizenden belangstellenden te de herbergen. Herman Finkers het tijdens geeft toelichting bij de beelden in en gezangen en een doet een dat op een tijdstip dat kijkers met verlangen het naar stilte en tijdens schoonheid: op de late avond met uit van Kerstzondag.

januari 2021
25-12-2016 23:10

Hoogmis: Herman Finkers - Missa in Mysterium

Herman Finkers - Missa in Mysterium - Herman Finkers - Missa in Mysterium

Op initiatief van Herman Finkers een uitvoering van de Gregoriaanse hoogmis in de meest pure vorm, vanuit de Plechelmusbasiliek te Oldenzaal. Vorig jaar schitterde Herman Finkers met zijn oudejaarsconference. Hij sloot toen af met een ver...

Herman Finkers - Missa in Mysterium gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Finkers - Missa in Mysterium de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Finkers - Missa in Mysterium bij Herman Finkers - Missa in Mysterium liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Finkers - Missa in Mysterium. Heb je een uitzending van Herman Finkers - Missa in Mysterium gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Finkers - Missa in Mysterium gemist

Uitzending gemist van Herman Finkers - Missa in Mysterium? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Finkers - Missa in Mysterium kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2016 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!