Programma gemist?

Op van initiatief van Herman Finkers een een uitvoering van de de tijdens Gregoriaanse hoogmis in de meest pure in het vorm, vanuit de Plechelmusbasiliek te Oldenzaal. de Vorig jaar een schitterde Herman Finkers van met zijn oudejaarsconference. Hij het sloot toen het af met een verwijzing op naar een de schoonheid die alles overstijgt de en op raakt aan de eeuwigheid. Die het vindt deze taalvirtuoos van in de de Gregoriaanse hoogmis. op tv Het was zijn uit droom om de die mis in de meest met pure vorm uit tijdens te voeren in een het op basiliek die gebouwd is voor tijdens deze liturgie. Dat op gebeurde met op een prachtige avond in de met tijdens Plechelmusbasiliek te Oldenzaal, met die te klein met was om de duizenden belangstellenden te op herbergen. Herman Finkers een geeft naar toelichting bij de beelden en in op gezangen en doet dat op naar een tijdstip met dat kijkers tijdens verlangen naar stilte en schoonheid: op door op de late avond van op tv Kerstzondag.

mei 2021
25-12-2016 23:10

Hoogmis: Herman Finkers - Missa in Mysterium

Herman Finkers - Missa in Mysterium - Herman Finkers - Missa in Mysterium

Op initiatief van Herman Finkers een uitvoering van de Gregoriaanse hoogmis in de meest pure vorm, vanuit de Plechelmusbasiliek te Oldenzaal. Vorig jaar schitterde Herman Finkers met zijn oudejaarsconference. Hij sloot toen af met een ver...

Herman Finkers - Missa in Mysterium gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Finkers - Missa in Mysterium de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Finkers - Missa in Mysterium bij Herman Finkers - Missa in Mysterium liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Finkers - Missa in Mysterium. Heb je een uitzending van Herman Finkers - Missa in Mysterium gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Finkers - Missa in Mysterium gemist

Uitzending gemist van Herman Finkers - Missa in Mysterium? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Finkers - Missa in Mysterium kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2016 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!