Programma gemist?

Op naar initiatief van Herman Finkers een op uitvoering van het de naar Gregoriaanse hoogmis in de het meest pure vorm, de vanuit de op Plechelmusbasiliek te Oldenzaal. Vorig jaar uit schitterde Herman Finkers met met zijn de oudejaarsconference. Hij sloot toen af door met een verwijzing door op naar de schoonheid die alles overstijgt uit en raakt aan tijdens de de eeuwigheid. Die vindt de deze taalvirtuoos in de Gregoriaanse op met hoogmis. Het was tijdens zijn droom om op tv die mis in de op tv meest pure vorm uit uit te voeren door in een in basiliek die gebouwd is uit voor deze liturgie. Dat het gebeurde op een prachtige de avond in op de Plechelmusbasiliek te naar Oldenzaal, die een te klein was een om de duizenden belangstellenden te door van herbergen. Herman Finkers geeft toelichting door bij de de beelden en gezangen en doet een dat uit op een tijdstip op dat kijkers de verlangen naar stilte en schoonheid: de op uit de late avond van op Kerstzondag.

oktober 2019
25-12-2016 23:10

Hoogmis: Herman Finkers - Missa in Mysterium

Herman Finkers - Missa in Mysterium - Herman Finkers - Missa in Mysterium

Op initiatief van Herman Finkers een uitvoering van de Gregoriaanse hoogmis in de meest pure vorm, vanuit de Plechelmusbasiliek te Oldenzaal. Vorig jaar schitterde Herman Finkers met zijn oudejaarsconference. Hij sloot toen af met een ver...

Herman Finkers - Missa in Mysterium gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Finkers - Missa in Mysterium de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Finkers - Missa in Mysterium bij Herman Finkers - Missa in Mysterium liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Finkers - Missa in Mysterium. Heb je een uitzending van Herman Finkers - Missa in Mysterium gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Finkers - Missa in Mysterium gemist

Uitzending gemist van Herman Finkers - Missa in Mysterium? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Finkers - Missa in Mysterium kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2016 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!