Programma gemist?

Op van initiatief van Herman Finkers een een uitvoering van de een Gregoriaanse hoogmis de in de meest uit pure vorm, vanuit door de uit Plechelmusbasiliek te Oldenzaal. Vorig uit jaar schitterde in Herman Finkers met zijn oudejaarsconference. Hij op tv het sloot toen af met een de verwijzing naar de op tv schoonheid die alles overstijgt door door en raakt aan de eeuwigheid. Die met uit vindt deze taalvirtuoos in met de Gregoriaanse hoogmis. op Het was van zijn droom om van die mis in de meest door pure vorm uit een te voeren op in een basiliek een die gebouwd op tv is voor deze tijdens liturgie. Dat gebeurde op een prachtige tijdens avond in op de Plechelmusbasiliek te een Oldenzaal, die te het klein was om de het door duizenden belangstellenden te naar herbergen. Herman Finkers geeft de toelichting bij de in beelden en gezangen en op doet in dat op een tijdstip dat kijkers naar verlangen tijdens naar stilte en schoonheid: op naar de late avond tijdens van naar Kerstzondag.

september 2021
25-12-2016 23:10

Hoogmis: Herman Finkers - Missa in Mysterium

Herman Finkers - Missa in Mysterium - Herman Finkers - Missa in Mysterium

Op initiatief van Herman Finkers een uitvoering van de Gregoriaanse hoogmis in de meest pure vorm, vanuit de Plechelmusbasiliek te Oldenzaal. Vorig jaar schitterde Herman Finkers met zijn oudejaarsconference. Hij sloot toen af met een ver...

Herman Finkers - Missa in Mysterium gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Finkers - Missa in Mysterium de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Finkers - Missa in Mysterium bij Herman Finkers - Missa in Mysterium liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Finkers - Missa in Mysterium. Heb je een uitzending van Herman Finkers - Missa in Mysterium gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Finkers - Missa in Mysterium gemist

Uitzending gemist van Herman Finkers - Missa in Mysterium? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Finkers - Missa in Mysterium kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2016 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!