Programma gemist?

Op op tv initiatief van Herman Finkers door een uitvoering van de tijdens Gregoriaanse met hoogmis in de meest pure door vorm, vanuit de een Plechelmusbasiliek te Oldenzaal. met Vorig van jaar schitterde Herman tijdens Finkers met uit zijn oudejaarsconference. Hij sloot toen door af een met een verwijzing het naar de schoonheid die alles op overstijgt en raakt van aan de eeuwigheid. uit Die vindt deze taalvirtuoos naar op in de Gregoriaanse de hoogmis. Het was zijn droom een om die mis in op tv de meest in pure vorm uit te op tv de voeren in een door basiliek die gebouwd is voor op tv deze liturgie. Dat in gebeurde op in een prachtige avond in de de op Plechelmusbasiliek te Oldenzaal, die te tijdens klein was om de de duizenden in belangstellenden te herbergen. in Herman Finkers geeft toelichting de bij de beelden de en gezangen en een doet dat op het een tijdstip dat kijkers het verlangen naar stilte uit en op schoonheid: op de door late avond van van Kerstzondag.

oktober 2020
25-12-2016 23:10

Hoogmis: Herman Finkers - Missa in Mysterium

Herman Finkers - Missa in Mysterium - Herman Finkers - Missa in Mysterium

Op initiatief van Herman Finkers een uitvoering van de Gregoriaanse hoogmis in de meest pure vorm, vanuit de Plechelmusbasiliek te Oldenzaal. Vorig jaar schitterde Herman Finkers met zijn oudejaarsconference. Hij sloot toen af met een ver...

Herman Finkers - Missa in Mysterium gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Finkers - Missa in Mysterium de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Finkers - Missa in Mysterium bij Herman Finkers - Missa in Mysterium liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Finkers - Missa in Mysterium. Heb je een uitzending van Herman Finkers - Missa in Mysterium gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Finkers - Missa in Mysterium gemist

Uitzending gemist van Herman Finkers - Missa in Mysterium? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Finkers - Missa in Mysterium kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2016 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!