Programma gemist?

Op tijdens initiatief van Herman Finkers op tv een uitvoering naar van de Gregoriaanse hoogmis de in de meest op pure vorm, vanuit van de Plechelmusbasiliek de te Oldenzaal. Vorig op tv jaar schitterde de Herman Finkers met zijn oudejaarsconference. Hij door sloot toen af de door met een verwijzing naar de door schoonheid het die alles overstijgt en naar raakt aan de eeuwigheid. op Die vindt deze taalvirtuoos een in de Gregoriaanse door op tv hoogmis. Het was zijn uit droom om die mis in in de op tv meest pure vorm naar uit te voeren in met een basiliek die van gebouwd met is voor deze liturgie. Dat het gebeurde op een het prachtige avond met in de Plechelmusbasiliek te een Oldenzaal, die te klein op was om naar de duizenden belangstellenden op tv te herbergen. Herman Finkers een uit geeft toelichting bij de tijdens beelden en gezangen tijdens en doet dat op een een tijdstip dat de kijkers verlangen naar stilte de en op tv schoonheid: op de naar late avond van de Kerstzondag.

februari 2020
25-12-2016 23:10

Hoogmis: Herman Finkers - Missa in Mysterium

Herman Finkers - Missa in Mysterium - Herman Finkers - Missa in Mysterium

Op initiatief van Herman Finkers een uitvoering van de Gregoriaanse hoogmis in de meest pure vorm, vanuit de Plechelmusbasiliek te Oldenzaal. Vorig jaar schitterde Herman Finkers met zijn oudejaarsconference. Hij sloot toen af met een ver...

Herman Finkers - Missa in Mysterium gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Herman Finkers - Missa in Mysterium de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Herman Finkers - Missa in Mysterium bij Herman Finkers - Missa in Mysterium liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Herman Finkers - Missa in Mysterium. Heb je een uitzending van Herman Finkers - Missa in Mysterium gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Herman Finkers - Missa in Mysterium gemist

Uitzending gemist van Herman Finkers - Missa in Mysterium? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Finkers - Missa in Mysterium kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2016 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!