Programma gemist?

In het Klokgebouw op in Eindhoven bijten van drie duo's door onder leiding van een Ionica Smeets tijdens en Pieter Hulst tijdens hun tanden stuk op wetenschappelijke van vraagstukken van in De naar Nationale Wetenschapquiz 2016. Waarom uit is het zo moeilijk om in in het donker een op zoemende naar mug dood naar te slaan? Waardoor tijdens is de planeet Proxima door B misschien tijdens bewoonbaar? En stijgt de temperatuur naar in je mond nadat de je pittig naar hebt gegeten? Hoogleraar een psychiatrie Iris Sommer van neemt het samen naar met stand-upcomedian Tex de Wit in op tegen fysicus de Reinoud Lavrijsen, op die een duo een vormt door met de muzikale met Frédérique Spigt, en hoogleraar cybersecurity in Michel van Eeten die uit in zich in deze strijd verbindt in aan op filosofe en schrijfster Simone van naar Saarloos.

mei 2021
25-12-2016 20:20

De Nationale Wetenschapsquiz 2016

De Nationale Wetenschapsquiz 2016 - De Nationale Wetenschapsquiz 2016

In het Klokgebouw in Eindhoven bijten drie duo's onder leiding van Ionica Smeets en Pieter Hulst hun tanden stuk op wetenschappelijke vraagstukken in De Nationale Wetenschapquiz 2016. Waarom is het zo moeilijk om in het donker een zoemende...

De Nationale Wetenschapsquiz 2016 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz 2016 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Wetenschapsquiz 2016 bij De Nationale Wetenschapsquiz 2016 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Wetenschapsquiz 2016. Heb je een uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz 2016 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Wetenschapsquiz 2016 gemist

Uitzending gemist van De Nationale Wetenschapsquiz 2016? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Wetenschapsquiz 2016 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2016 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!