Programma gemist?

In naar het Klokgebouw in Eindhoven bijten op drie duo's onder naar leiding tijdens van Ionica Smeets en het Pieter Hulst naar hun tanden van stuk op wetenschappelijke vraagstukken door in De Nationale Wetenschapquiz tijdens 2016. Waarom is het zo de moeilijk om in in het donker een een door zoemende mug dood een te slaan? Waardoor is de planeet in Proxima B misschien een bewoonbaar? En uit stijgt de de temperatuur in je mond van nadat uit je pittig hebt gegeten? Hoogleraar psychiatrie Iris tijdens Sommer neemt tijdens het samen op tv met stand-upcomedian Tex de van Wit op in tegen fysicus Reinoud met Lavrijsen, die van een duo vormt met het de muzikale Frédérique op Spigt, en tijdens hoogleraar cybersecurity Michel van op Eeten die van zich in deze strijd verbindt aan een tijdens filosofe en schrijfster Simone van uit Saarloos.

september 2020
25-12-2016 20:20

De Nationale Wetenschapsquiz 2016

De Nationale Wetenschapsquiz 2016 - De Nationale Wetenschapsquiz 2016

In het Klokgebouw in Eindhoven bijten drie duo's onder leiding van Ionica Smeets en Pieter Hulst hun tanden stuk op wetenschappelijke vraagstukken in De Nationale Wetenschapquiz 2016. Waarom is het zo moeilijk om in het donker een zoemende...

De Nationale Wetenschapsquiz 2016 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz 2016 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Wetenschapsquiz 2016 bij De Nationale Wetenschapsquiz 2016 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Wetenschapsquiz 2016. Heb je een uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz 2016 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Wetenschapsquiz 2016 gemist

Uitzending gemist van De Nationale Wetenschapsquiz 2016? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Wetenschapsquiz 2016 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2016 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!