Programma gemist?

In het uit Klokgebouw de in Eindhoven bijten drie van duo's onder naar leiding van Ionica Smeets en op Pieter Hulst op hun tanden stuk op van wetenschappelijke naar vraagstukken in De Nationale Wetenschapquiz 2016. Waarom het is het zo op tv moeilijk om op in het een donker een zoemende mug dood naar te slaan? Waardoor op is de naar planeet Proxima B op tv misschien uit bewoonbaar? En stijgt de de temperatuur in naar je mond nadat van je pittig hebt gegeten? Hoogleraar een psychiatrie Iris Sommer naar neemt het samen met stand-upcomedian uit Tex de naar Wit het op tegen fysicus Reinoud Lavrijsen, die naar een duo vormt uit met de muzikale tijdens Frédérique Spigt, en op hoogleraar cybersecurity Michel door van een Eeten die zich uit in deze strijd door verbindt aan filosofe de en schrijfster Simone met van Saarloos.

juni 2020
25-12-2016 20:20

De Nationale Wetenschapsquiz 2016

De Nationale Wetenschapsquiz 2016 - De Nationale Wetenschapsquiz 2016

In het Klokgebouw in Eindhoven bijten drie duo's onder leiding van Ionica Smeets en Pieter Hulst hun tanden stuk op wetenschappelijke vraagstukken in De Nationale Wetenschapquiz 2016. Waarom is het zo moeilijk om in het donker een zoemende...

De Nationale Wetenschapsquiz 2016 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz 2016 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Wetenschapsquiz 2016 bij De Nationale Wetenschapsquiz 2016 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Wetenschapsquiz 2016. Heb je een uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz 2016 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Wetenschapsquiz 2016 gemist

Uitzending gemist van De Nationale Wetenschapsquiz 2016? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Wetenschapsquiz 2016 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2016 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!