Programma gemist?

In het tijdens Klokgebouw in tijdens Eindhoven bijten drie het duo's onder leiding van Ionica in Smeets en op Pieter Hulst hun tanden door van stuk op wetenschappelijke vraagstukken in De met Nationale Wetenschapquiz 2016. Waarom van is het uit zo naar moeilijk om in het donker een uit zoemende door mug dood te met slaan? Waardoor is tijdens de planeet het Proxima B misschien bewoonbaar? En stijgt met de temperatuur in door je mond nadat een je pittig uit hebt gegeten? Hoogleraar psychiatrie op Iris Sommer neemt het naar samen met stand-upcomedian uit Tex de de Wit op tegen naar fysicus met Reinoud Lavrijsen, die het een duo vormt met de muzikale naar een Frédérique Spigt, en hoogleraar in cybersecurity Michel van Eeten in die van zich in deze strijd een verbindt aan een filosofe en schrijfster Simone de van Saarloos.

januari 2021
25-12-2016 20:20

De Nationale Wetenschapsquiz 2016

De Nationale Wetenschapsquiz 2016 - De Nationale Wetenschapsquiz 2016

In het Klokgebouw in Eindhoven bijten drie duo's onder leiding van Ionica Smeets en Pieter Hulst hun tanden stuk op wetenschappelijke vraagstukken in De Nationale Wetenschapquiz 2016. Waarom is het zo moeilijk om in het donker een zoemende...

De Nationale Wetenschapsquiz 2016 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz 2016 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Wetenschapsquiz 2016 bij De Nationale Wetenschapsquiz 2016 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Wetenschapsquiz 2016. Heb je een uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz 2016 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Wetenschapsquiz 2016 gemist

Uitzending gemist van De Nationale Wetenschapsquiz 2016? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Wetenschapsquiz 2016 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2016 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!