Programma gemist?

In in het Klokgebouw in op tv Eindhoven bijten drie duo's op tv onder uit leiding van Ionica Smeets en Pieter uit naar Hulst hun tanden stuk uit op wetenschappelijke vraagstukken tijdens in De met Nationale Wetenschapquiz 2016. Waarom is het in zo moeilijk door om in het donker een uit met zoemende mug dood te slaan? uit Waardoor is de planeet uit van Proxima B misschien bewoonbaar? En naar stijgt door de temperatuur in op tv je mond nadat door je pittig hebt gegeten? Hoogleraar uit psychiatrie Iris van Sommer neemt het van samen met stand-upcomedian Tex de naar Wit op tegen fysicus een Reinoud Lavrijsen, die naar op een duo vormt met de muzikale tijdens Frédérique het Spigt, en hoogleraar de cybersecurity Michel van op tv Eeten die zich in deze op tv strijd verbindt tijdens aan filosofe en schrijfster het Simone van de Saarloos.

september 2021
25-12-2016 20:20

De Nationale Wetenschapsquiz 2016

De Nationale Wetenschapsquiz 2016 - De Nationale Wetenschapsquiz 2016

In het Klokgebouw in Eindhoven bijten drie duo's onder leiding van Ionica Smeets en Pieter Hulst hun tanden stuk op wetenschappelijke vraagstukken in De Nationale Wetenschapquiz 2016. Waarom is het zo moeilijk om in het donker een zoemende...

De Nationale Wetenschapsquiz 2016 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz 2016 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Wetenschapsquiz 2016 bij De Nationale Wetenschapsquiz 2016 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Wetenschapsquiz 2016. Heb je een uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz 2016 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Wetenschapsquiz 2016 gemist

Uitzending gemist van De Nationale Wetenschapsquiz 2016? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Wetenschapsquiz 2016 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2016 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!