Programma gemist?

In het Klokgebouw een met in Eindhoven bijten de drie duo's onder leiding in van Ionica Smeets en het Pieter Hulst hun tanden naar stuk door op wetenschappelijke vraagstukken in een De Nationale Wetenschapquiz 2016. Waarom de op tv is het zo moeilijk naar om in op tv het donker een zoemende mug op dood met te slaan? Waardoor is door de planeet Proxima B op tv misschien bewoonbaar? de En stijgt op tv de temperatuur in je mond nadat in naar je pittig hebt gegeten? Hoogleraar de psychiatrie Iris het Sommer neemt het samen een met stand-upcomedian Tex de van Wit op tegen het fysicus Reinoud Lavrijsen, met die een op duo vormt met met de muzikale Frédérique op tv Spigt, en het hoogleraar cybersecurity Michel van Eeten het die zich in deze het uit strijd verbindt aan filosofe naar en schrijfster Simone van op tv Saarloos.

juni 2021
25-12-2016 20:20

De Nationale Wetenschapsquiz 2016

De Nationale Wetenschapsquiz 2016 - De Nationale Wetenschapsquiz 2016

In het Klokgebouw in Eindhoven bijten drie duo's onder leiding van Ionica Smeets en Pieter Hulst hun tanden stuk op wetenschappelijke vraagstukken in De Nationale Wetenschapquiz 2016. Waarom is het zo moeilijk om in het donker een zoemende...

De Nationale Wetenschapsquiz 2016 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz 2016 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale Wetenschapsquiz 2016 bij De Nationale Wetenschapsquiz 2016 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale Wetenschapsquiz 2016. Heb je een uitzending van De Nationale Wetenschapsquiz 2016 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale Wetenschapsquiz 2016 gemist

Uitzending gemist van De Nationale Wetenschapsquiz 2016? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale Wetenschapsquiz 2016 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-12-2016 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!