Programma gemist?

Tsjaikovsky's kerstsprookje De de naar Notenkraker staat centraal. Het Concertgebouworkest van voert samen met het naar Nationale Kinderkoor dit een sfeervolle van stuk uit onder leiding door van dirigent met Semyon Bychkov.

Ook dit door jaar wordt het de traditie voortgezet van van de Kerstmatinee door door het Koninklijk de Concertgebouworkest. Dit jaar op tv speelt het orkest de tijdens tweede helft de van Ba... op tv Ook dit jaar wordt de op traditie voortgezet van het de tijdens Kerstmatinee door het Koninklijk met Concertgebouworkest. Dit op jaar speelt het orkest tijdens de tweede helft in van Bachs Weihnachtsoratorium: deel op 4 t/m 6. op tv Johann de Sebastian Bach verwerkte in het het Weihnachtsoratorium muziek die hij de eerder schreef voor een het koninklijke kroningen en verjaardagen. De een dirigent van van deze Kerstmatinee de is Trevor Pinnock. Van naar de vier solisten, allen afkomstig uit uit Duitsland, maken uit in er drie hun in debuut; sopraan Marlis Petersen het soleerde al eerder (in het 2012) bij door het Concertgebouworkest. De Nederlandse vocale een inbreng uit wordt verzorgd uit door het Nederlands op Kamerkoor.

mei 2020
25-12-2018 14:30

De Kerstmatinee

De Kerstmatinee - De Kerstmatinee

Tsjaikovsky's kerstsprookje De Notenkraker staat centraal. Het Concertgebouworkest voert samen met het Nationale Kinderkoor dit sfeervolle stuk uit onder leiding van dirigent Semyon Bychkov.

25-12-2016 14:15

De Kerstmatinee

De Kerstmatinee - De Kerstmatinee

Ook dit jaar wordt de traditie voortgezet van de Kerstmatinee door het Koninklijk Concertgebouworkest. Dit jaar speelt het orkest de tweede helft van Ba... Ook dit jaar wordt de traditie voortgezet van de Kerstmatinee door het Koninklijk Co...

De Kerstmatinee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kerstmatinee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kerstmatinee bij De Kerstmatinee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kerstmatinee. Heb je een uitzending van De Kerstmatinee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kerstmatinee gemist

Uitzending gemist van De Kerstmatinee? Hier kun je alle uitzendingen van De Kerstmatinee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!