Programma gemist?

Tsjaikovsky's het kerstsprookje De Notenkraker tijdens staat centraal. Het Concertgebouworkest uit voert samen met het uit Nationale op Kinderkoor dit sfeervolle tijdens stuk uit het onder leiding van dirigent door Semyon Bychkov.

Ook dit jaar in van wordt de traditie voortgezet van de tijdens Kerstmatinee door het door Koninklijk Concertgebouworkest. Dit door jaar speelt het in orkest de uit tweede helft met van Ba... Ook door dit jaar uit wordt de traditie voortgezet van de de uit Kerstmatinee door het Koninklijk Concertgebouworkest. Dit in in jaar speelt het van orkest de tweede helft de van Bachs Weihnachtsoratorium: deel 4 de t/m 6. naar Johann Sebastian in Bach verwerkte in tijdens het Weihnachtsoratorium muziek die hij het eerder van schreef voor koninklijke kroningen en tijdens verjaardagen. De dirigent uit van op tv deze Kerstmatinee is Trevor tijdens Pinnock. een Van de vier solisten, allen door afkomstig uit Duitsland, maken in er op tv drie hun debuut; sopraan Marlis op Petersen tijdens soleerde al eerder door (in 2012) bij het naar Concertgebouworkest. De Nederlandse in vocale inbreng op tv wordt verzorgd tijdens door het Nederlands in Kamerkoor.

oktober 2019
25-12-2018 14:30

De Kerstmatinee

De Kerstmatinee - De Kerstmatinee

Tsjaikovsky's kerstsprookje De Notenkraker staat centraal. Het Concertgebouworkest voert samen met het Nationale Kinderkoor dit sfeervolle stuk uit onder leiding van dirigent Semyon Bychkov.

25-12-2016 14:15

De Kerstmatinee

De Kerstmatinee - De Kerstmatinee

Ook dit jaar wordt de traditie voortgezet van de Kerstmatinee door het Koninklijk Concertgebouworkest. Dit jaar speelt het orkest de tweede helft van Ba... Ook dit jaar wordt de traditie voortgezet van de Kerstmatinee door het Koninklijk Co...

De Kerstmatinee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kerstmatinee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kerstmatinee bij De Kerstmatinee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kerstmatinee. Heb je een uitzending van De Kerstmatinee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kerstmatinee gemist

Uitzending gemist van De Kerstmatinee? Hier kun je alle uitzendingen van De Kerstmatinee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!