Programma gemist?

Tsjaikovsky's het kerstsprookje De Notenkraker tijdens staat centraal. een Het Concertgebouworkest voert samen met op het Nationale Kinderkoor dit tijdens sfeervolle stuk het uit onder leiding van door dirigent Semyon van Bychkov.

Ook dit tijdens jaar wordt de door traditie voortgezet van de de een Kerstmatinee door het op tv Koninklijk Concertgebouworkest. Dit tijdens jaar speelt het orkest de een tweede naar helft van Ba... Ook in dit jaar wordt het de traditie de voortgezet van de een Kerstmatinee door het Koninklijk van Concertgebouworkest. Dit jaar speelt het in orkest de tweede het helft van Bachs tijdens naar Weihnachtsoratorium: deel 4 t/m 6. Johann tijdens Sebastian tijdens Bach verwerkte uit in het Weihnachtsoratorium muziek die hij naar eerder schreef in voor koninklijke kroningen op tv en tijdens verjaardagen. De dirigent van deze door Kerstmatinee is een Trevor Pinnock. Van de vier het solisten, allen de afkomstig uit Duitsland, maken uit er van drie hun tijdens debuut; sopraan Marlis op tv Petersen soleerde al uit eerder (in 2012) van bij het Concertgebouworkest. De Nederlandse vocale van inbreng een wordt verzorgd door op tv het Nederlands op tv Kamerkoor.

september 2020
25-12-2018 14:30

De Kerstmatinee

De Kerstmatinee - De Kerstmatinee

Tsjaikovsky's kerstsprookje De Notenkraker staat centraal. Het Concertgebouworkest voert samen met het Nationale Kinderkoor dit sfeervolle stuk uit onder leiding van dirigent Semyon Bychkov.

25-12-2016 14:15

De Kerstmatinee

De Kerstmatinee - De Kerstmatinee

Ook dit jaar wordt de traditie voortgezet van de Kerstmatinee door het Koninklijk Concertgebouworkest. Dit jaar speelt het orkest de tweede helft van Ba... Ook dit jaar wordt de traditie voortgezet van de Kerstmatinee door het Koninklijk Co...

De Kerstmatinee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kerstmatinee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kerstmatinee bij De Kerstmatinee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kerstmatinee. Heb je een uitzending van De Kerstmatinee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kerstmatinee gemist

Uitzending gemist van De Kerstmatinee? Hier kun je alle uitzendingen van De Kerstmatinee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!