Programma gemist?

Tsjaikovsky's uit kerstsprookje De Notenkraker staat centraal. op tv Het van Concertgebouworkest voert tijdens samen met het met Nationale Kinderkoor dit op sfeervolle stuk uit onder leiding van uit dirigent Semyon uit Bychkov.

Ook uit dit jaar van wordt de traditie voortgezet van tijdens de Kerstmatinee door het van op Koninklijk Concertgebouworkest. Dit jaar in speelt het orkest de tweede de helft van Ba... het met Ook dit jaar wordt de traditie met voortgezet van de op tv Kerstmatinee door het van Koninklijk Concertgebouworkest. Dit met jaar tijdens speelt het van orkest de tweede helft op tv van Bachs de Weihnachtsoratorium: deel 4 t/m op tv 6. Johann Sebastian Bach verwerkte een in het Weihnachtsoratorium naar door muziek die hij eerder schreef met voor koninklijke kroningen en een verjaardagen. De een dirigent van deze in Kerstmatinee is Trevor Pinnock. de Van de vier in solisten, allen afkomstig een op tv uit Duitsland, maken er drie van hun debuut; op tv sopraan Marlis Petersen een soleerde al eerder (in op tv 2012) bij het op tv Concertgebouworkest. De Nederlandse met vocale de inbreng wordt verzorgd door uit het Nederlands de Kamerkoor.

januari 2021
25-12-2018 14:30

De Kerstmatinee

De Kerstmatinee - De Kerstmatinee

Tsjaikovsky's kerstsprookje De Notenkraker staat centraal. Het Concertgebouworkest voert samen met het Nationale Kinderkoor dit sfeervolle stuk uit onder leiding van dirigent Semyon Bychkov.

25-12-2016 14:15

De Kerstmatinee

De Kerstmatinee - De Kerstmatinee

Ook dit jaar wordt de traditie voortgezet van de Kerstmatinee door het Koninklijk Concertgebouworkest. Dit jaar speelt het orkest de tweede helft van Ba... Ook dit jaar wordt de traditie voortgezet van de Kerstmatinee door het Koninklijk Co...

De Kerstmatinee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kerstmatinee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kerstmatinee bij De Kerstmatinee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kerstmatinee. Heb je een uitzending van De Kerstmatinee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kerstmatinee gemist

Uitzending gemist van De Kerstmatinee? Hier kun je alle uitzendingen van De Kerstmatinee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!