Programma gemist?

Tsjaikovsky's uit kerstsprookje De Notenkraker staat centraal. een tijdens Het Concertgebouworkest voert de samen met het Nationale Kinderkoor dit door sfeervolle stuk uit uit onder leiding naar van dirigent Semyon tijdens Bychkov.

Ook naar dit jaar wordt de traditie op tv een voortgezet van de Kerstmatinee op tv door het Koninklijk Concertgebouworkest. een Dit jaar speelt het uit orkest de een tweede helft van Ba... met Ook dit jaar van wordt de traditie de voortgezet op van de het Kerstmatinee door het Koninklijk Concertgebouworkest. Dit door jaar speelt de het orkest de tweede een helft met van Bachs Weihnachtsoratorium: deel op tv 4 t/m 6. op tv Johann van Sebastian Bach verwerkte in het Weihnachtsoratorium op muziek die de hij eerder schreef met voor koninklijke van kroningen en verjaardagen. door De dirigent met van deze Kerstmatinee is op tv Trevor Pinnock. op tv Van de vier solisten, allen het afkomstig uit Duitsland, op tv maken er drie hun naar met debuut; sopraan Marlis Petersen soleerde al naar eerder (in 2012) op bij het naar Concertgebouworkest. De van Nederlandse vocale inbreng wordt het verzorgd met door het Nederlands de Kamerkoor.

april 2021
25-12-2018 14:30

De Kerstmatinee

De Kerstmatinee - De Kerstmatinee

Tsjaikovsky's kerstsprookje De Notenkraker staat centraal. Het Concertgebouworkest voert samen met het Nationale Kinderkoor dit sfeervolle stuk uit onder leiding van dirigent Semyon Bychkov.

25-12-2016 14:15

De Kerstmatinee

De Kerstmatinee - De Kerstmatinee

Ook dit jaar wordt de traditie voortgezet van de Kerstmatinee door het Koninklijk Concertgebouworkest. Dit jaar speelt het orkest de tweede helft van Ba... Ook dit jaar wordt de traditie voortgezet van de Kerstmatinee door het Koninklijk Co...

De Kerstmatinee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kerstmatinee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kerstmatinee bij De Kerstmatinee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kerstmatinee. Heb je een uitzending van De Kerstmatinee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kerstmatinee gemist

Uitzending gemist van De Kerstmatinee? Hier kun je alle uitzendingen van De Kerstmatinee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!