Programma gemist?

Tsjaikovsky's tijdens kerstsprookje De Notenkraker staat centraal. uit Het Concertgebouworkest door voert samen met in het een Nationale Kinderkoor dit op sfeervolle stuk uit onder leiding de van dirigent op Semyon Bychkov.

Ook dit de jaar tijdens wordt de traditie naar voortgezet van de Kerstmatinee door het de Koninklijk Concertgebouworkest. Dit door jaar speelt het van orkest de op tweede helft van Ba... naar het Ook dit jaar de wordt de traditie voortgezet de van de Kerstmatinee op door het Koninklijk op tv Concertgebouworkest. Dit tijdens jaar speelt het orkest de op tv tweede de helft van Bachs uit Weihnachtsoratorium: deel 4 t/m 6. met Johann Sebastian in Bach verwerkte in het naar Weihnachtsoratorium muziek die hij van eerder schreef uit voor koninklijke kroningen het en verjaardagen. De het dirigent van deze Kerstmatinee op tv is Trevor tijdens Pinnock. Van met de vier solisten, met allen afkomstig uit uit Duitsland, maken er drie met hun debuut; sopraan op tv Marlis Petersen soleerde in al eerder het (in 2012) bij het Concertgebouworkest. tijdens De met Nederlandse vocale inbreng wordt naar verzorgd door het op Nederlands van Kamerkoor.

augustus 2021
25-12-2018 14:30

De Kerstmatinee

De Kerstmatinee - De Kerstmatinee

Tsjaikovsky's kerstsprookje De Notenkraker staat centraal. Het Concertgebouworkest voert samen met het Nationale Kinderkoor dit sfeervolle stuk uit onder leiding van dirigent Semyon Bychkov.

25-12-2016 14:15

De Kerstmatinee

De Kerstmatinee - De Kerstmatinee

Ook dit jaar wordt de traditie voortgezet van de Kerstmatinee door het Koninklijk Concertgebouworkest. Dit jaar speelt het orkest de tweede helft van Ba... Ook dit jaar wordt de traditie voortgezet van de Kerstmatinee door het Koninklijk Co...

De Kerstmatinee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kerstmatinee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kerstmatinee bij De Kerstmatinee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kerstmatinee. Heb je een uitzending van De Kerstmatinee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kerstmatinee gemist

Uitzending gemist van De Kerstmatinee? Hier kun je alle uitzendingen van De Kerstmatinee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!