Programma gemist?

Aan van de vooravond van een het gloednieuwe naar serie van zes afleveringen van blikken Matthijs van Nieuwkerk naar en Leo Blokhuis terug van op de hoogtepunten de van de Top een 2000 tijdens a gogo van van vorig jaar. Met onder door meer de op tv reportages over 'Papa' van Stef van Bos en met Toto's van 'Rosanna', cabaretier Vincent Bijlo de vertelt waarom de Stevie Wonder zo bijzonder voor de hem is, de de leukste fragmenten uit de door quiz en tijdens uiteraard heel veel het muziek!

We naar komen vast in de stemming op voor de Top met 2000 a gogo. van We laten de je hier nog een door keer de hoogtepunten de van vorig een jaar zien! tijdens Onder meer Lucille naar Werner over haar passie de voor Tina van Turner. De reportages van Survivor door met 'Eye of in uit the tiger' en Joe Bataan met in een van naar de op tv eerste raphits ooit Rap-O Clap-O. Verder tijdens geeft op Leo een door mooie muziekles, de altijd naar leuke quiz met bijzondere door fragmenten en tijdens veel muziek!

Aan de het vooravond van een op tv gloednieuwe serie naar van zes de afleveringen presenteren Matthijs van Nieuwkerk van en Leo Blokhuis op tv de naar hoogtepunten uit alle jaren Top een 2000 a gogo. We het op blikken terug op het de hoogtepunten van de Top 2000 op a gogo op van vorig jaar. uit Met onder een meer presentatrice Irene Moors tijdens die in een tijdens mooi en emotioneel verhaal van vertelt tijdens waarom You to een me are everything van uit The Real Thing in zo?n uit belangrijk nummer voor haar is. de Reportages de over Adje Vandenberg met Burning de heart en Wild Cherry?s met Play that funky in music. in De leukste fragmenten van alle door quizkandidaten. met Een hilarisch stamtafelverhaal van over Robbie Williams. En natuurlijk op tv de heel veel muziek! Morgen een start de Top 2000 a door gogo met tijdens zes gloednieuwe afleveringen. van Te gast aan een de bar in naar het Top 2000 het café zijn onder meer met Douwe Bob, Edsilia de Rombley, Tess Milne, het Youri Mulder, Sanne uit Wallis de tijdens Vries, Roué Verveer, Eva in Cleven, Sebastiaan Verschuren, Jayh uit en Jeroen Spitzenberger. tijdens Ook op de lijstduwers laten naar van zich horen: Ahmed Aboutaleb, tijdens een Henry Schut, Lucille Werner, een Joris Linssen, Caroline de Bruijn naar en Julius Jaspers. op tv naar Wie willen zij op nummer met 1 uit dit jaar? Al 15 jaar van lang laat de Top 2000 naar a tijdens gogo tussen uit kerst en oud & nieuw in zes het avonden achter elkaar haar licht schijnen op tv op op de lijst der lijsten van door NPO Radio 2. op tv De de complete popgeschiedenis tijdens passeert de revue. Onvermoeibaar en op enthousiast ontvangt Matthijs van een Nieuwkerk diverse bijzondere op gasten in van een bruisend Top 2000 het café. En op tv zijn uit muzikale steun en toeverlaat Leo Blokhuis tijdens diept het elk jaar de opmerkelijke verhalen uit het de popgeschiedenis op. tijdens Uiteraard zit de serie vol in met videoclips, reportages met en mooie de verhalen aan de het stamtafel.

januari 2021
25-12-2018 20:45

Best of Top 2000 a gogo

Best of Top 2000 a gogo - Best of Top 2000 a gogo

Aan de vooravond van een gloednieuwe serie van zes afleveringen blikken Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis terug op de hoogtepunten van de Top 2000 a gogo van vorig jaar. Met onder meer de reportages over 'Papa' van Stef Bos en Toto's '...

25-12-2017 20:25

Best of Top 2000 a gogo

Best of Top 2000 a gogo - Best of Top 2000 a gogo

We komen vast in de stemming voor de Top 2000 a gogo. We laten je hier nog een keer de hoogtepunten van vorig jaar zien! Onder meer Lucille Werner over haar passie voor Tina Turner. De reportages van Survivor met 'Eye of the tiger' en Joe B...

25-12-2016 20:40

Best of Top 2000 a gogo

Best of Top 2000 a gogo - Best of Top 2000 a gogo

Aan de vooravond van een gloednieuwe serie van zes afleveringen presenteren Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis de hoogtepunten uit alle jaren Top 2000 a gogo. We blikken terug op de hoogtepunten van de Top 2000 a gogo van vorig jaar. ...

Best of Top 2000 a gogo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Best of Top 2000 a gogo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Best of Top 2000 a gogo bij Best of Top 2000 a gogo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Best of Top 2000 a gogo. Heb je een uitzending van Best of Top 2000 a gogo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Best of Top 2000 a gogo gemist

Uitzending gemist van Best of Top 2000 a gogo? Hier kun je alle uitzendingen van Best of Top 2000 a gogo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 20:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!