Programma gemist?

Aan de vooravond het van een naar gloednieuwe van serie van zes afleveringen blikken Matthijs uit van naar Nieuwkerk en met Leo Blokhuis terug op de met hoogtepunten op van de Top 2000 a gogo tijdens van vorig in jaar. op tv Met onder meer van de reportages over 'Papa' van uit Stef Bos en Toto's uit 'Rosanna', het cabaretier Vincent Bijlo vertelt waarom in Stevie met Wonder zo bijzonder voor het hem is, de leukste tijdens op fragmenten uit de quiz en een uiteraard heel op veel muziek!

We komen vast uit in de stemming tijdens voor de Top op tv met 2000 a gogo. op tv We laten je hier door nog een keer de hoogtepunten in van uit vorig jaar zien! naar Onder meer Lucille Werner over de in haar passie voor Tina Turner. een De reportages van op Survivor met met 'Eye of the tiger' en het Joe Bataan met door een van de met eerste op tv raphits ooit Rap-O Clap-O. Verder in de geeft Leo een mooie muziekles, de op tv altijd leuke quiz tijdens met bijzondere met fragmenten van en veel muziek!

Aan van de vooravond van een gloednieuwe het tijdens serie van zes afleveringen presenteren uit Matthijs van Nieuwkerk en door Leo Blokhuis de van hoogtepunten uit het alle jaren Top 2000 op tv a gogo. We door naar blikken terug op de het hoogtepunten van de Top 2000 van a gogo van naar vorig op tv jaar. Met onder meer presentatrice door Irene Moors die van het in een mooi en in emotioneel verhaal vertelt waarom You op to tijdens me are in everything van The Real de Thing zo?n belangrijk op nummer voor haar naar is. Reportages over de Adje Vandenberg met Burning heart op tv en Wild Cherry?s in Play that op tv funky music. in De leukste een fragmenten van alle quizkandidaten. Een van hilarisch stamtafelverhaal over Robbie door Williams. En natuurlijk naar op tv heel veel muziek! Morgen start de op tv Top 2000 door a gogo met zes uit gloednieuwe de afleveringen. Te gast het aan de bar in door het Top 2000 café zijn op onder meer uit Douwe Bob, Edsilia naar Rombley, Tess op tv Milne, Youri Mulder, Sanne op Wallis tijdens de Vries, Roué tijdens Verveer, Eva Cleven, Sebastiaan Verschuren, Jayh met uit en Jeroen Spitzenberger. een Ook de lijstduwers laten van zich op tijdens horen: Ahmed Aboutaleb, de Henry Schut, Lucille Werner, met Joris Linssen, Caroline de met Bruijn en Julius van Jaspers. Wie willen zij op tv op nummer 1 een dit jaar? Al tijdens 15 naar jaar lang laat de de Top 2000 uit a gogo tussen kerst en tijdens oud & nieuw de zes avonden achter tijdens elkaar haar licht schijnen naar op de tijdens lijst der tijdens lijsten van uit NPO Radio 2. De complete popgeschiedenis uit passeert de het revue. Onvermoeibaar en enthousiast tijdens het ontvangt Matthijs van op tv Nieuwkerk diverse bijzondere gasten in een op bruisend Top 2000 naar café. En zijn tijdens muzikale steun tijdens en met toeverlaat Leo Blokhuis diept naar elk jaar opmerkelijke op verhalen uit de popgeschiedenis op. door Uiteraard zit de het het serie vol met videoclips, tijdens reportages en mooie verhalen uit aan de door stamtafel.

mei 2021
25-12-2018 20:45

Best of Top 2000 a gogo

Best of Top 2000 a gogo - Best of Top 2000 a gogo

Aan de vooravond van een gloednieuwe serie van zes afleveringen blikken Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis terug op de hoogtepunten van de Top 2000 a gogo van vorig jaar. Met onder meer de reportages over 'Papa' van Stef Bos en Toto's '...

25-12-2017 20:25

Best of Top 2000 a gogo

Best of Top 2000 a gogo - Best of Top 2000 a gogo

We komen vast in de stemming voor de Top 2000 a gogo. We laten je hier nog een keer de hoogtepunten van vorig jaar zien! Onder meer Lucille Werner over haar passie voor Tina Turner. De reportages van Survivor met 'Eye of the tiger' en Joe B...

25-12-2016 20:40

Best of Top 2000 a gogo

Best of Top 2000 a gogo - Best of Top 2000 a gogo

Aan de vooravond van een gloednieuwe serie van zes afleveringen presenteren Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis de hoogtepunten uit alle jaren Top 2000 a gogo. We blikken terug op de hoogtepunten van de Top 2000 a gogo van vorig jaar. ...

Best of Top 2000 a gogo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Best of Top 2000 a gogo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Best of Top 2000 a gogo bij Best of Top 2000 a gogo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Best of Top 2000 a gogo. Heb je een uitzending van Best of Top 2000 a gogo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Best of Top 2000 a gogo gemist

Uitzending gemist van Best of Top 2000 a gogo? Hier kun je alle uitzendingen van Best of Top 2000 a gogo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 20:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!