Programma gemist?

Aan een de vooravond van een naar gloednieuwe serie van zes naar afleveringen het blikken Matthijs van het Nieuwkerk en Leo Blokhuis terug tijdens op de in hoogtepunten van het de Top 2000 a op gogo van vorig door jaar. naar Met onder meer de reportages in over 'Papa' naar van Stef Bos en Toto's op 'Rosanna', cabaretier Vincent naar Bijlo vertelt waarom tijdens de Stevie Wonder zo bijzonder voor op tv hem met is, de leukste fragmenten uit uit de quiz een en uiteraard de heel veel muziek!

We met komen vast in de door stemming met voor de Top een 2000 a gogo. naar We laten je hier nog een op keer de hoogtepunten op tv van vorig uit jaar zien! door Onder meer op tv Lucille Werner over haar passie voor een Tina op Turner. De reportages van Survivor de met 'Eye of naar the met tiger' en Joe Bataan door met het een van de in eerste raphits ooit Rap-O het Clap-O. Verder geeft van Leo een mooie in muziekles, de van altijd leuke quiz tijdens met bijzondere fragmenten en veel door muziek!

Aan de het vooravond van met een gloednieuwe serie van zes de afleveringen naar presenteren Matthijs van Nieuwkerk en met Leo Blokhuis de een het hoogtepunten uit alle jaren van Top 2000 a gogo. tijdens We blikken naar terug op de hoogtepunten het van door de Top 2000 a met gogo van vorig jaar. Met op tv onder meer door presentatrice Irene een Moors die de in een mooi en emotioneel verhaal op vertelt waarom You tijdens to van me are everything de van The naar Real Thing zo?n het belangrijk nummer voor haar is. Reportages naar over Adje Vandenberg de met Burning heart de en met Wild Cherry?s Play that funky een op tv music. De leukste uit fragmenten van alle quizkandidaten. Een uit hilarisch stamtafelverhaal het over Robbie Williams. En op natuurlijk heel veel muziek! Morgen uit start de Top tijdens door 2000 a gogo met door zes gloednieuwe afleveringen. Te met gast aan op de bar in het Top een 2000 op café zijn onder meer in Douwe uit Bob, Edsilia Rombley, door Tess Milne, Youri in Mulder, Sanne Wallis de Vries, Roué uit Verveer, Eva Cleven, het Sebastiaan Verschuren, Jayh een tijdens en Jeroen Spitzenberger. de Ook de lijstduwers laten van van zich horen: Ahmed tijdens Aboutaleb, Henry Schut, Lucille het Werner, Joris Linssen, met Caroline de Bruijn de en Julius naar Jaspers. het Wie willen zij op met nummer 1 dit jaar? Al 15 op tv jaar tijdens lang laat de Top van 2000 a gogo het tussen kerst en de oud & nieuw zes in avonden door achter elkaar haar licht een schijnen op de lijst van der lijsten van met NPO op Radio 2. De complete popgeschiedenis het passeert de uit revue. Onvermoeibaar en van enthousiast ontvangt een Matthijs van van Nieuwkerk diverse bijzondere gasten in naar een met bruisend Top 2000 café. in En zijn van muzikale steun en toeverlaat Leo Blokhuis het diept elk jaar door opmerkelijke naar verhalen uit de popgeschiedenis naar op. in Uiteraard zit de serie vol op tv met videoclips, reportages in en van mooie verhalen aan het de stamtafel.

september 2021
25-12-2018 20:45

Best of Top 2000 a gogo

Best of Top 2000 a gogo - Best of Top 2000 a gogo

Aan de vooravond van een gloednieuwe serie van zes afleveringen blikken Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis terug op de hoogtepunten van de Top 2000 a gogo van vorig jaar. Met onder meer de reportages over 'Papa' van Stef Bos en Toto's '...

25-12-2017 20:25

Best of Top 2000 a gogo

Best of Top 2000 a gogo - Best of Top 2000 a gogo

We komen vast in de stemming voor de Top 2000 a gogo. We laten je hier nog een keer de hoogtepunten van vorig jaar zien! Onder meer Lucille Werner over haar passie voor Tina Turner. De reportages van Survivor met 'Eye of the tiger' en Joe B...

25-12-2016 20:40

Best of Top 2000 a gogo

Best of Top 2000 a gogo - Best of Top 2000 a gogo

Aan de vooravond van een gloednieuwe serie van zes afleveringen presenteren Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis de hoogtepunten uit alle jaren Top 2000 a gogo. We blikken terug op de hoogtepunten van de Top 2000 a gogo van vorig jaar. ...

Best of Top 2000 a gogo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Best of Top 2000 a gogo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Best of Top 2000 a gogo bij Best of Top 2000 a gogo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Best of Top 2000 a gogo. Heb je een uitzending van Best of Top 2000 a gogo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Best of Top 2000 a gogo gemist

Uitzending gemist van Best of Top 2000 a gogo? Hier kun je alle uitzendingen van Best of Top 2000 a gogo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 20:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!