Programma gemist?

Aan de de vooravond van een naar gloednieuwe serie uit van zes afleveringen blikken Matthijs tijdens van Nieuwkerk op en Leo Blokhuis terug van op de van hoogtepunten van naar de Top de 2000 a gogo van vorig jaar. op tv in Met onder meer het de reportages over 'Papa' van van Stef Bos en Toto's tijdens 'Rosanna', cabaretier Vincent naar Bijlo vertelt waarom in Stevie naar Wonder zo door bijzonder voor hem is, de op tv leukste fragmenten uit een de op tv quiz en uiteraard de heel veel muziek!

We het komen vast in op tv de stemming voor de Top naar 2000 a op tv gogo. met We laten je hier nog uit een van keer de hoogtepunten van vorig jaar op tv zien! de Onder meer Lucille Werner een over haar passie op tv voor Tina de Turner. De reportages van Survivor met met 'Eye het of het the tiger' en Joe van Bataan met een naar van de eerste raphits op tv ooit Rap-O Clap-O. Verder uit de geeft Leo een mooie tijdens muziekles, de altijd leuke op tv quiz met bijzondere fragmenten tijdens door en veel muziek!

Aan de de vooravond in van een gloednieuwe serie het van zes afleveringen het presenteren Matthijs van Nieuwkerk en uit op Leo Blokhuis de met hoogtepunten uit alle een jaren Top 2000 a gogo. We tijdens blikken terug op een de hoogtepunten op van de uit Top 2000 a gogo tijdens van vorig in jaar. Met onder naar meer presentatrice op Irene Moors die in van een mooi en emotioneel verhaal door vertelt waarom You in to me are in everything van The uit Real met Thing zo?n belangrijk nummer tijdens voor haar is. in Reportages op tv over Adje Vandenberg op tv met Burning heart en Wild van Cherry?s tijdens Play that funky met music. De leukste fragmenten naar van alle quizkandidaten. Een hilarisch met uit stamtafelverhaal over Robbie Williams. met En natuurlijk heel het veel muziek! Morgen start de de Top de 2000 a gogo met zes gloednieuwe op afleveringen. Te gast met aan de naar bar in door het Top 2000 op café zijn onder meer uit Douwe Bob, Edsilia Rombley, door Tess de Milne, Youri Mulder, Sanne Wallis een de met Vries, Roué Verveer, Eva Cleven, een Sebastiaan Verschuren, op tv Jayh en Jeroen door Spitzenberger. het Ook de lijstduwers laten met van zich horen: op tv Ahmed Aboutaleb, Henry Schut, Lucille tijdens Werner, door Joris Linssen, met Caroline de Bruijn en Julius Jaspers. de Wie willen met zij op van nummer 1 dit jaar? Al 15 van in jaar lang laat de Top 2000 uit a gogo op tv tussen kerst naar en oud & nieuw zes naar avonden achter elkaar van haar licht in schijnen op op de lijst der lijsten door van een NPO Radio 2. De complete popgeschiedenis het passeert de naar revue. Onvermoeibaar en uit enthousiast ontvangt Matthijs van tijdens Nieuwkerk diverse naar bijzondere tijdens gasten in een bruisend Top 2000 het café. En naar zijn een muzikale steun en toeverlaat Leo Blokhuis in diept elk jaar door opmerkelijke verhalen het uit de een popgeschiedenis op. Uiteraard van zit de serie vol met van op videoclips, reportages en het mooie verhalen aan in de stamtafel.

mei 2020
25-12-2018 20:45

Best of Top 2000 a gogo

Best of Top 2000 a gogo - Best of Top 2000 a gogo

Aan de vooravond van een gloednieuwe serie van zes afleveringen blikken Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis terug op de hoogtepunten van de Top 2000 a gogo van vorig jaar. Met onder meer de reportages over 'Papa' van Stef Bos en Toto's '...

25-12-2017 20:25

Best of Top 2000 a gogo

Best of Top 2000 a gogo - Best of Top 2000 a gogo

We komen vast in de stemming voor de Top 2000 a gogo. We laten je hier nog een keer de hoogtepunten van vorig jaar zien! Onder meer Lucille Werner over haar passie voor Tina Turner. De reportages van Survivor met 'Eye of the tiger' en Joe B...

25-12-2016 20:40

Best of Top 2000 a gogo

Best of Top 2000 a gogo - Best of Top 2000 a gogo

Aan de vooravond van een gloednieuwe serie van zes afleveringen presenteren Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis de hoogtepunten uit alle jaren Top 2000 a gogo. We blikken terug op de hoogtepunten van de Top 2000 a gogo van vorig jaar. ...

Best of Top 2000 a gogo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Best of Top 2000 a gogo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Best of Top 2000 a gogo bij Best of Top 2000 a gogo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Best of Top 2000 a gogo. Heb je een uitzending van Best of Top 2000 a gogo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Best of Top 2000 a gogo gemist

Uitzending gemist van Best of Top 2000 a gogo? Hier kun je alle uitzendingen van Best of Top 2000 a gogo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 20:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!