Programma gemist?

Aan tijdens de vooravond van door een gloednieuwe van serie van zes afleveringen in blikken Matthijs van het Nieuwkerk en Leo Blokhuis terug op tv op het de hoogtepunten van de Top de op tv 2000 a gogo uit van vorig jaar. Met onder meer op tijdens de reportages over een 'Papa' van Stef Bos en het Toto's 'Rosanna', cabaretier van Vincent Bijlo vertelt het waarom Stevie Wonder zo op bijzonder voor op tv hem in is, de leukste fragmenten uit de naar quiz en uiteraard een heel op veel muziek!

We op komen vast in van de stemming op voor de Top 2000 a het gogo. We laten je naar hier nog op een naar keer de hoogtepunten van vorig een jaar zien! Onder uit meer Lucille Werner over uit haar passie voor door Tina Turner. het De reportages van uit Survivor met 'Eye of op tv the tiger' op en Joe door Bataan met op tv een van de eerste raphits ooit naar Rap-O Clap-O. Verder naar geeft Leo in een mooie muziekles, in de altijd leuke quiz uit met bijzondere fragmenten van en veel op muziek!

Aan de uit vooravond van een naar gloednieuwe van serie van zes afleveringen presenteren in Matthijs van Nieuwkerk door en Leo Blokhuis de uit tijdens hoogtepunten uit alle uit jaren Top 2000 a het gogo. We uit blikken terug op tijdens de hoogtepunten van de Top in 2000 a gogo op van op tv vorig jaar. Met onder meer het presentatrice een Irene Moors die met in een mooi en emotioneel verhaal de vertelt het waarom You to me are van op tv everything van The naar Real Thing zo?n belangrijk nummer voor het haar het is. Reportages over de Adje Vandenberg uit met Burning heart en een Wild Cherry?s Play that funky uit music. De de leukste fragmenten met van alle quizkandidaten. Een de hilarisch stamtafelverhaal tijdens over Robbie Williams. En natuurlijk een een heel veel muziek! Morgen start de met Top 2000 van a gogo met zes gloednieuwe naar afleveringen. Te gast in aan de bar het in in het Top 2000 café uit zijn onder op meer Douwe Bob, Edsilia Rombley, op tv Tess Milne, Youri op tv op Mulder, Sanne Wallis door de Vries, Roué Verveer, Eva in Cleven, Sebastiaan de Verschuren, Jayh en Jeroen Spitzenberger. van Ook op tv de lijstduwers laten op tv van zich tijdens horen: Ahmed Aboutaleb, op tv Henry Schut, Lucille Werner, het Joris Linssen, tijdens Caroline de Bruijn de en Julius Jaspers. de Wie willen zij op in nummer 1 dit jaar? Al 15 op naar jaar lang laat de met Top 2000 in a gogo tussen van kerst en oud & nieuw de zes avonden achter de elkaar haar licht door schijnen op de lijst een uit der lijsten van op NPO Radio 2. op De complete popgeschiedenis het passeert de revue. Onvermoeibaar en uit enthousiast in ontvangt Matthijs van Nieuwkerk uit diverse bijzondere gasten in de een door bruisend Top 2000 café. door En zijn muzikale steun het en toeverlaat met Leo Blokhuis diept tijdens elk jaar opmerkelijke verhalen met uit de popgeschiedenis door op. Uiteraard zit met de serie in vol met videoclips, reportages de en mooie op tv verhalen aan de naar stamtafel.

juli 2020
25-12-2018 20:45

Best of Top 2000 a gogo

Best of Top 2000 a gogo - Best of Top 2000 a gogo

Aan de vooravond van een gloednieuwe serie van zes afleveringen blikken Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis terug op de hoogtepunten van de Top 2000 a gogo van vorig jaar. Met onder meer de reportages over 'Papa' van Stef Bos en Toto's '...

25-12-2017 20:25

Best of Top 2000 a gogo

Best of Top 2000 a gogo - Best of Top 2000 a gogo

We komen vast in de stemming voor de Top 2000 a gogo. We laten je hier nog een keer de hoogtepunten van vorig jaar zien! Onder meer Lucille Werner over haar passie voor Tina Turner. De reportages van Survivor met 'Eye of the tiger' en Joe B...

25-12-2016 20:40

Best of Top 2000 a gogo

Best of Top 2000 a gogo - Best of Top 2000 a gogo

Aan de vooravond van een gloednieuwe serie van zes afleveringen presenteren Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis de hoogtepunten uit alle jaren Top 2000 a gogo. We blikken terug op de hoogtepunten van de Top 2000 a gogo van vorig jaar. ...

Best of Top 2000 a gogo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Best of Top 2000 a gogo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Best of Top 2000 a gogo bij Best of Top 2000 a gogo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Best of Top 2000 a gogo. Heb je een uitzending van Best of Top 2000 a gogo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Best of Top 2000 a gogo gemist

Uitzending gemist van Best of Top 2000 a gogo? Hier kun je alle uitzendingen van Best of Top 2000 a gogo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 25-12-2018 om 20:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!