Programma gemist?

Wanneer met Nederland van naar alle kanten wordt aangevallen en een op de rand van van een burgeroorlog staat, vecht door één man alleen de voor het landsbelang: Michiel op de Ruyter. op tv Maar zijn successen maken hem in naar ogen in van de naar machthebbers te populair. Het van is 1653 en in de tijdens slag bij op tv Ter Heijde sterft de door een oude admiraal Maarten Tromp (bewonderend 'Bestevaer' van genoemd) in op de armen door van de jonge, het talentvolle Michiel de Ruyter. Hij op maant Michiel niet de met politieke een winden mee te zeilen, tijdens maar alleen op voor het landsbelang uit te tijdens vechten. Nederland is niet de alleen in oorlog met het de van Engelsen, maar staat ook op op rand het van burgeroorlog: Oranje-aanhangers en republikeinen vechten een om de op macht.

september 2020
29-08-2019 19:35

Michiel de Ruyter

Michiel de Ruyter - Michiel de Ruyter

Wanneer Nederland van alle kanten wordt aangevallen en op de rand van burgeroorlog staat, vecht één man alleen voor het landsbelang: Michiel de Ruyter. Maar zijn successen maken hem in ogen van de machthebbers te populair. Het is 1653 en in...

Michiel de Ruyter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Michiel de Ruyter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Michiel de Ruyter bij Michiel de Ruyter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Michiel de Ruyter. Heb je een uitzending van Michiel de Ruyter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Michiel de Ruyter gemist

Uitzending gemist van Michiel de Ruyter? Hier kun je alle uitzendingen van Michiel de Ruyter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-08-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!