Programma gemist?

Wanneer Nederland op van alle kanten wordt van aangevallen met en op de op rand van burgeroorlog staat, het vecht één man alleen van voor het landsbelang: tijdens Michiel op de Ruyter. Maar naar zijn successen een maken hem in ogen van de van machthebbers te met populair. de Het is 1653 en in naar de slag bij het Ter Heijde het sterft de oude admiraal naar Maarten Tromp (bewonderend op 'Bestevaer' genoemd) in de het een armen van de jonge, talentvolle Michiel het de Ruyter. Hij in maant Michiel in niet met uit politieke winden mee naar te zeilen, het maar alleen voor het een landsbelang te de vechten. Nederland is niet alleen het in oorlog met naar de van Engelsen, maar staat ook op rand met van het burgeroorlog: Oranje-aanhangers en op tv republikeinen vechten om de door macht.

augustus 2021
29-08-2019 19:35

Michiel de Ruyter

Michiel de Ruyter - Michiel de Ruyter

Wanneer Nederland van alle kanten wordt aangevallen en op de rand van burgeroorlog staat, vecht één man alleen voor het landsbelang: Michiel de Ruyter. Maar zijn successen maken hem in ogen van de machthebbers te populair. Het is 1653 en in...

Michiel de Ruyter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Michiel de Ruyter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Michiel de Ruyter bij Michiel de Ruyter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Michiel de Ruyter. Heb je een uitzending van Michiel de Ruyter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Michiel de Ruyter gemist

Uitzending gemist van Michiel de Ruyter? Hier kun je alle uitzendingen van Michiel de Ruyter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-08-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!