Programma gemist?

Wanneer Nederland van de tijdens alle kanten wordt uit aangevallen en op de rand van in burgeroorlog staat, vecht het één man alleen naar voor het uit landsbelang: uit Michiel de Ruyter. Maar zijn successen uit maken hem in van ogen door van de machthebbers te populair. de Het in is 1653 en in de een slag bij Ter een Heijde een sterft de tijdens oude admiraal Maarten tijdens Tromp (bewonderend 'Bestevaer' genoemd) in de tijdens armen van naar de jonge, talentvolle met Michiel naar de Ruyter. Hij maant de Michiel niet in met politieke winden van mee te zeilen, maar alleen voor het het landsbelang te in vechten. Nederland is op niet alleen van in oorlog met de tijdens Engelsen, de maar staat ook tijdens op rand van burgeroorlog: Oranje-aanhangers van en van republikeinen vechten om de uit macht.

januari 2021
29-08-2019 19:35

Michiel de Ruyter

Michiel de Ruyter - Michiel de Ruyter

Wanneer Nederland van alle kanten wordt aangevallen en op de rand van burgeroorlog staat, vecht één man alleen voor het landsbelang: Michiel de Ruyter. Maar zijn successen maken hem in ogen van de machthebbers te populair. Het is 1653 en in...

Michiel de Ruyter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Michiel de Ruyter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Michiel de Ruyter bij Michiel de Ruyter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Michiel de Ruyter. Heb je een uitzending van Michiel de Ruyter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Michiel de Ruyter gemist

Uitzending gemist van Michiel de Ruyter? Hier kun je alle uitzendingen van Michiel de Ruyter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-08-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!