Programma gemist?

Wanneer Nederland van van de alle kanten wordt door aangevallen en op de rand met van burgeroorlog het staat, vecht met één man alleen het voor het landsbelang: van Michiel de Ruyter. Maar zijn door successen maken hem in op tv ogen van met de machthebbers te populair. uit Het is 1653 de en in de de slag bij Ter tijdens Heijde tijdens sterft de oude admiraal Maarten op tv Tromp (bewonderend 'Bestevaer' door genoemd) uit in de armen van in de jonge, talentvolle Michiel op de Ruyter. Hij tijdens maant Michiel niet op met politieke winden door mee te zeilen, uit maar alleen voor op het landsbelang op tv te tijdens vechten. Nederland is niet naar alleen in oorlog met de naar op Engelsen, maar staat ook het op rand van op burgeroorlog: Oranje-aanhangers en republikeinen vechten van om de de macht.

mei 2020
29-08-2019 19:35

Michiel de Ruyter

Michiel de Ruyter - Michiel de Ruyter

Wanneer Nederland van alle kanten wordt aangevallen en op de rand van burgeroorlog staat, vecht één man alleen voor het landsbelang: Michiel de Ruyter. Maar zijn successen maken hem in ogen van de machthebbers te populair. Het is 1653 en in...

Michiel de Ruyter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Michiel de Ruyter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Michiel de Ruyter bij Michiel de Ruyter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Michiel de Ruyter. Heb je een uitzending van Michiel de Ruyter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Michiel de Ruyter gemist

Uitzending gemist van Michiel de Ruyter? Hier kun je alle uitzendingen van Michiel de Ruyter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-08-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!