Programma gemist?

Wanneer Nederland van het door alle kanten wordt aangevallen en op een op tv de rand van burgeroorlog staat, uit vecht één man alleen op tv voor naar het landsbelang: het Michiel de Ruyter. Maar van zijn successen maken uit hem in een ogen van de machthebbers te populair. naar Het is in 1653 en in met de slag bij een Ter met Heijde sterft de oude uit admiraal Maarten Tromp op tv (bewonderend 'Bestevaer' naar genoemd) in de armen op tv van de jonge, door talentvolle Michiel de Ruyter. Hij een maant Michiel niet uit met een politieke winden een mee te zeilen, maar het alleen voor het landsbelang te een vechten. Nederland op tv is niet alleen uit in oorlog met in de Engelsen, maar staat in de ook op rand van op burgeroorlog: Oranje-aanhangers in en republikeinen vechten om de het macht.

april 2021
29-08-2019 19:35

Michiel de Ruyter

Michiel de Ruyter - Michiel de Ruyter

Wanneer Nederland van alle kanten wordt aangevallen en op de rand van burgeroorlog staat, vecht één man alleen voor het landsbelang: Michiel de Ruyter. Maar zijn successen maken hem in ogen van de machthebbers te populair. Het is 1653 en in...

Michiel de Ruyter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Michiel de Ruyter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Michiel de Ruyter bij Michiel de Ruyter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Michiel de Ruyter. Heb je een uitzending van Michiel de Ruyter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Michiel de Ruyter gemist

Uitzending gemist van Michiel de Ruyter? Hier kun je alle uitzendingen van Michiel de Ruyter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-08-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!