Programma gemist?

Terugblik op van de voor Nederland bijzonder door succesvol verlopen Paralympische uit Spelen in van Brazilië. Terugblik op de door voor met Nederland bijzonder succesvol verlopen Paralympische op tv Spelen naar in Rio een de Janeiro. De Nederlandse tijdens paralympiërs wonnen op in september 62 medailles, door waaronder zeventien van van goud: goed voor de zevende door van plaats in het het medailleklassement. De uitzending, op muziek van uit componist Jeroen tijdens Rietbergen, begint met door de aanloop naar de uit op tv Paralympics, die werd getekend door geldgebrek uit en de naar bijbehorende organisatorische op problemen. Ook de het voorbereiding van de atleten (onder de wie vanzelfsprekend naar Marlou in 'Blade Babe' van een Rhijn) komt aan met de orde en natuurlijk de wedstrijden in op waarin het er voor het hen op aankwam. Opmerkelijke op momenten met uit de dagelijkse talkshow van Herman op van der een Zandt worden evenmin uit vergeten.

september 2020
26-12-2016 18:10

NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen

NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen - NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen

Terugblik op de voor Nederland bijzonder succesvol verlopen Paralympische Spelen in Brazilië. Terugblik op de voor Nederland bijzonder succesvol verlopen Paralympische Spelen in Rio de Janeiro. De Nederlandse paralympiërs wonnen in septembe...

NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen bij NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen. Heb je een uitzending van NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen gemist

Uitzending gemist van NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-12-2016 om 18:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!