Programma gemist?

Terugblik op de met voor op Nederland bijzonder succesvol uit verlopen Paralympische Spelen met in Brazilië. op Terugblik op de voor Nederland door bijzonder succesvol verlopen op tv Paralympische Spelen in Rio in het de Janeiro. De Nederlandse van paralympiërs wonnen een in september 62 een medailles, waaronder zeventien van goud: goed naar voor tijdens de zevende plaats in het de medailleklassement. De uitzending, in op van muziek van op tv componist Jeroen Rietbergen, begint met de het aanloop naar naar de Paralympics, die werd de getekend door geldgebrek in en de bijbehorende naar organisatorische uit problemen. Ook de voorbereiding tijdens van de atleten tijdens (onder uit wie vanzelfsprekend Marlou 'Blade op Babe' van Rhijn) komt aan naar op de orde en natuurlijk de van wedstrijden van waarin het er voor van hen op aankwam. Opmerkelijke momenten tijdens uit de dagelijkse van naar talkshow van Herman een van der Zandt naar worden evenmin vergeten.

mei 2021
26-12-2016 18:10

NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen

NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen - NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen

Terugblik op de voor Nederland bijzonder succesvol verlopen Paralympische Spelen in Brazilië. Terugblik op de voor Nederland bijzonder succesvol verlopen Paralympische Spelen in Rio de Janeiro. De Nederlandse paralympiërs wonnen in septembe...

NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen bij NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen. Heb je een uitzending van NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen gemist

Uitzending gemist van NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-12-2016 om 18:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!