Programma gemist?

Terugblik op in de uit voor Nederland bijzonder succesvol verlopen het Paralympische Spelen in van Brazilië. de Terugblik op de voor naar Nederland bijzonder succesvol verlopen Paralympische op tv Spelen in van Rio met de Janeiro. De de Nederlandse paralympiërs wonnen in september 62 het door medailles, waaronder zeventien van de goud: goed voor de zevende op tv plaats op in het medailleklassement. De uitzending, de in op muziek van componist uit Jeroen Rietbergen, begint van met de op tv aanloop naar de Paralympics, uit die werd getekend door in geldgebrek en de bijbehorende een organisatorische problemen. tijdens Ook de voorbereiding van door met de atleten (onder de wie vanzelfsprekend Marlou 'Blade tijdens Babe' van Rhijn) tijdens komt aan de orde en tijdens natuurlijk de wedstrijden het waarin op het er voor in hen op met aankwam. Opmerkelijke momenten uit de op tv dagelijkse talkshow van naar Herman een van der Zandt worden van evenmin vergeten.

oktober 2021
26-12-2016 18:10

NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen

NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen - NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen

Terugblik op de voor Nederland bijzonder succesvol verlopen Paralympische Spelen in Brazilië. Terugblik op de voor Nederland bijzonder succesvol verlopen Paralympische Spelen in Rio de Janeiro. De Nederlandse paralympiërs wonnen in septembe...

NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen bij NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen. Heb je een uitzending van NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen gemist

Uitzending gemist van NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-12-2016 om 18:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!