Programma gemist?

Terugblik met op de voor Nederland op bijzonder succesvol verlopen Paralympische op uit Spelen in Brazilië. Terugblik met op de voor het Nederland bijzonder succesvol naar verlopen Paralympische Spelen in Rio door de de Janeiro. De Nederlandse paralympiërs een wonnen in in september 62 medailles, de waaronder zeventien van goud: van goed voor de zevende naar met plaats in het medailleklassement. De uitzending, tijdens op uit muziek van componist de Jeroen Rietbergen, uit begint met de naar aanloop naar de Paralympics, in die werd getekend door door geldgebrek naar en de bijbehorende organisatorische problemen. van Ook de voorbereiding van het de met atleten (onder wie de vanzelfsprekend Marlou 'Blade tijdens Babe' van Rhijn) komt aan van de het orde en natuurlijk de wedstrijden uit waarin het tijdens er voor hen op door naar aankwam. Opmerkelijke momenten uit de dagelijkse in in talkshow van Herman van der Zandt de worden evenmin op vergeten.

januari 2020
26-12-2016 18:10

NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen

NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen - NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen

Terugblik op de voor Nederland bijzonder succesvol verlopen Paralympische Spelen in Brazilië. Terugblik op de voor Nederland bijzonder succesvol verlopen Paralympische Spelen in Rio de Janeiro. De Nederlandse paralympiërs wonnen in septembe...

NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen bij NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen. Heb je een uitzending van NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen gemist

Uitzending gemist van NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-12-2016 om 18:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!