Programma gemist?

Terugblik uit op de voor Nederland een bijzonder succesvol verlopen de Paralympische Spelen naar in Brazilië. met Terugblik op de voor naar Nederland bijzonder succesvol verlopen Paralympische met Spelen in op Rio de Janeiro. het De Nederlandse paralympiërs het wonnen op in september 62 medailles, waaronder uit zeventien van op tv goud: goed naar voor de zevende plaats in uit het medailleklassement. De uitzending, met op muziek van op componist Jeroen naar Rietbergen, begint met met de aanloop naar tijdens de Paralympics, die de werd getekend in door geldgebrek en de van bijbehorende organisatorische naar problemen. Ook uit de voorbereiding van de atleten door (onder wie met vanzelfsprekend Marlou 'Blade Babe' van op tv op tv Rhijn) komt aan tijdens de orde en natuurlijk de tijdens wedstrijden waarin tijdens het er voor hen door op tijdens aankwam. Opmerkelijke momenten uit de uit dagelijkse talkshow van het Herman van der Zandt uit worden met evenmin vergeten.

januari 2021
26-12-2016 18:10

NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen

NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen - NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen

Terugblik op de voor Nederland bijzonder succesvol verlopen Paralympische Spelen in Brazilië. Terugblik op de voor Nederland bijzonder succesvol verlopen Paralympische Spelen in Rio de Janeiro. De Nederlandse paralympiërs wonnen in septembe...

NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen bij NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen. Heb je een uitzending van NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen gemist

Uitzending gemist van NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-12-2016 om 18:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!