Programma gemist?

Terugblik op de van voor Nederland een bijzonder succesvol op verlopen Paralympische Spelen de in Brazilië. op Terugblik op de voor Nederland de bijzonder succesvol verlopen Paralympische de Spelen in van Rio een de Janeiro. De Nederlandse paralympiërs wonnen op tv in naar september 62 in medailles, waaronder zeventien van tijdens goud: goed voor de de zevende plaats uit in het medailleklassement. De door uitzending, van op muziek van componist Jeroen naar Rietbergen, de begint met de aanloop naar de op tv Paralympics, een die werd getekend op tv door geldgebrek en op tv de bijbehorende met organisatorische problemen. Ook de voorbereiding op van de atleten (onder uit wie vanzelfsprekend Marlou tijdens een 'Blade Babe' van in Rhijn) komt aan de orde en tijdens natuurlijk de met wedstrijden waarin de het er voor hen door op naar aankwam. Opmerkelijke momenten een uit de dagelijkse talkshow door van Herman van der op Zandt op worden evenmin vergeten.

juni 2020
26-12-2016 18:10

NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen

NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen - NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen

Terugblik op de voor Nederland bijzonder succesvol verlopen Paralympische Spelen in Brazilië. Terugblik op de voor Nederland bijzonder succesvol verlopen Paralympische Spelen in Rio de Janeiro. De Nederlandse paralympiërs wonnen in septembe...

NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen bij NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen. Heb je een uitzending van NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen gemist

Uitzending gemist van NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jaaroverzicht Paralympische Spelen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-12-2016 om 18:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!