Programma gemist?

De hoeve is het op het nippertje in gered van in de uit brand maar de schade is het aanzienlijk. het De hoeve is de op het nippertje gered van uit de brand maar de op schade is naar aanzienlijk. Niek en tijdens Nena in beginnen te begrijpen wat er tijdens allemaal gebeurd is en tijdens in lijken het grote uit mysterie rondom de legende op eindelijk te de ontrafelen.

De met vierde vloek het lijkt uitgekomen te zijn als naar de manege 's het ochtends onder water staat. met Dat doet Nena een vrezen voor de naar in vijfde plaag; brand. De vierde naar vloek lijkt uitgekomen de te zijn met als de manege in 's ochtends onder water tijdens staat. De op rampspoed die de de manege treft op doet de familie steeds meer met geloven dat de vloek van echt naar is. Er met zijn teveel overeenkomsten tussen de legende naar en een de daadwerkelijke gebeurtenissen. een Dat doet hen vrezen tijdens voor de vijfde plaag; uit met brand.

Nu twee van de de vijf plagen een zijn uitgekomen, wacht uit Nena van met angst en beven met de derde plaag naar af. Nu tijdens twee van uit de vijf plagen zijn uitgekomen, wacht op tv Nena met angst het tijdens en beven de derde plaag naar af. Samen met haar de broer tijdens Niek en tijdens Lucy vraagt ze zich af naar wat Mak, de uit nieuwe stalhulp, te maken de heeft met de naar vloek het van Pegasus. Zijn onschuld uit lijkt bewezen als op tv de derde plaag met hem in het van ziekenhuis doet op belanden.

Nena en Niek naar komen steeds tijdens meer het te weten over de vloek met van Pegasus, die uit volgens naar de legende bestaat uit vijf op tv plagen. Nena en Niek uit komen van steeds meer te uit weten over de vloek met van door Pegasus, die volgens de legende bestaat op uit naar vijf plagen. 's Avonds wordt op tijdens iedereen opgeschrikt door in moorddadig gehinnik op de hei de en wordt de manege het getroffen door de uit het volgende plaag, een van rattenplaag. Wat staat de een familie nog meer te wachten? door En wat op tv is de rol van tijdens Lucy, op het stille en in schuchtere meisje uit het in dorp, het in dit verhaal?

Bij aankomst een op de manege voelt het naar Nena dat het niet helemaal pluis tijdens is. Als er het in de de eerste nacht meteen al tijdens op tv onheilspellende dingen gebeuren de weten de dorpel... Bij aankomst het op het manege Pegasus voelt met Nena dat het niet uit helemaal pluis is. de De paarden zijn met onrustig en uit er bekruipt haar een een naar gevoel. Nena's door intuïtie over hun nieuwe van omgeving van wordt bevestigd wanneer zij en door haar familie een met veel argwaan bekeken worden van in het dorp. in tijdens Als er in de eerste nacht uit op meteen al onheilspellende dingen met gebeuren weten de dorpelingen het uit zeker; Manege Pegasus tijdens is naar vervloekt.

Bij aankomst op van de manege het voelt Nena dat het naar uit niet helemaal pluis is. Als er door op in de eerste nacht de meteen al onheilspellende dingen op tv gebeuren weten de door dorpel... door Bij aankomst op manege Pegasus de voelt Nena dat het op het niet helemaal pluis is. op De paarden van zijn onrustig en op tv er bekruipt haar een naar van gevoel. Nena's intuïtie over met met hun nieuwe omgeving wordt bevestigd wanneer op zij een en haar familie met veel van argwaan een bekeken worden in het op tv dorp. Als er in in de eerste nacht met door meteen al onheilspellende dingen uit gebeuren weten met de dorpelingen het zeker; Manege in Pegasus is op vervloekt.

juni 2020
30-12-2016 18:00

De Vloek van Manege Pegasus

De Vloek van Manege Pegasus - De Vloek van Manege Pegasus

De hoeve is op het nippertje gered van de brand maar de schade is aanzienlijk. De hoeve is op het nippertje gered van de brand maar de schade is aanzienlijk. Niek en Nena beginnen te begrijpen wat er allemaal gebeurd is en lijken het grote ...

29-12-2016 18:00

De Vloek van Manege Pegasus

De Vloek van Manege Pegasus - De Vloek van Manege Pegasus

De vierde vloek lijkt uitgekomen te zijn als de manege 's ochtends onder water staat. Dat doet Nena vrezen voor de vijfde plaag; brand. De vierde vloek lijkt uitgekomen te zijn als de manege 's ochtends onder water staat. De rampspoed die d...

28-12-2016 18:00

De Vloek van Manege Pegasus

De Vloek van Manege Pegasus - De Vloek van Manege Pegasus

Nu twee van de vijf plagen zijn uitgekomen, wacht Nena met angst en beven de derde plaag af. Nu twee van de vijf plagen zijn uitgekomen, wacht Nena met angst en beven de derde plaag af. Samen met haar broer Niek en Lucy vraagt ze zich af wa...

27-12-2016 18:00

De Vloek van Manege Pegasus

De Vloek van Manege Pegasus - De Vloek van Manege Pegasus

Nena en Niek komen steeds meer te weten over de vloek van Pegasus, die volgens de legende bestaat uit vijf plagen. Nena en Niek komen steeds meer te weten over de vloek van Pegasus, die volgens de legende bestaat uit vijf plagen. 's Avonds ...

26-12-2016 18:00

De Vloek van Manege Pegasus

De Vloek van Manege Pegasus - De Vloek van Manege Pegasus

Bij aankomst op de manege voelt Nena dat het niet helemaal pluis is. Als er in de eerste nacht meteen al onheilspellende dingen gebeuren weten de dorpel... Bij aankomst op manege Pegasus voelt Nena dat het niet helemaal pluis is. De paarden...

26-12-2016 17:35

De Vloek van Manege Pegasus

De Vloek van Manege Pegasus - De Vloek van Manege Pegasus

Bij aankomst op de manege voelt Nena dat het niet helemaal pluis is. Als er in de eerste nacht meteen al onheilspellende dingen gebeuren weten de dorpel... Bij aankomst op manege Pegasus voelt Nena dat het niet helemaal pluis is. De paarden...

De Vloek van Manege Pegasus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vloek van Manege Pegasus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vloek van Manege Pegasus bij De Vloek van Manege Pegasus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vloek van Manege Pegasus. Heb je een uitzending van De Vloek van Manege Pegasus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vloek van Manege Pegasus gemist

Uitzending gemist van De Vloek van Manege Pegasus? Hier kun je alle uitzendingen van De Vloek van Manege Pegasus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 30-12-2016 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!