Programma gemist?

De hoeve is in uit op het nippertje gered van de de brand uit maar de schade door is aanzienlijk. De hoeve het is op het in nippertje gered van de de brand maar in de schade is aanzienlijk. met het Niek en Nena naar beginnen te begrijpen wat met er allemaal uit gebeurd is en lijken op tv het grote mysterie rondom de de uit legende eindelijk te in ontrafelen.

De vierde het vloek lijkt in uitgekomen te zijn als de van op tv manege 's ochtends naar onder water staat. Dat door doet Nena vrezen voor de een vijfde plaag; van brand. op De vierde vloek lijkt uit uitgekomen te zijn als door de manege 's ochtends het onder water staat. uit het De rampspoed die de manege treft tijdens van doet de familie steeds meer tijdens geloven dat de van vloek echt is. Er op tv zijn in teveel overeenkomsten tussen de legende op en de in daadwerkelijke gebeurtenissen. Dat de doet hen door vrezen voor de vijfde met plaag; een brand.

Nu uit twee van met de vijf plagen zijn uitgekomen, wacht op Nena met op angst de en beven de de derde plaag af. Nu twee op van de de vijf plagen zijn uitgekomen, tijdens wacht naar Nena met angst en beven de van op derde plaag af. Samen met het haar naar broer Niek en Lucy in vraagt ze zich af met wat Mak, de nieuwe met stalhulp, de te maken heeft op tv met de vloek in van Pegasus. Zijn onschuld tijdens lijkt bewezen door als de derde plaag een hem in het door ziekenhuis doet door belanden.

Nena de en Niek komen met steeds meer te weten over op de vloek van het Pegasus, die volgens met de van legende bestaat door uit vijf plagen. Nena en Niek op komen tijdens steeds meer te weten over met de vloek uit van Pegasus, die een volgens de legende bestaat de met uit vijf plagen. de 's Avonds wordt iedereen opgeschrikt door naar het moorddadig gehinnik op met de hei en wordt het de manege getroffen door de van volgende plaag, met een een rattenplaag. Wat staat uit de familie nog meer te op wachten? En wat is in het de rol van Lucy, het stille uit en schuchtere door meisje uit met het dorp, in dit op verhaal?

Bij de aankomst op de manege voelt op tijdens Nena dat het niet helemaal pluis van is. Als er van in de door eerste nacht meteen al met onheilspellende dingen het gebeuren weten de tijdens dorpel... Bij aankomst op de manege Pegasus voelt het Nena dat in het niet helemaal van pluis op tv is. De paarden zijn onrustig de en er bekruipt haar uit een naar gevoel. op Nena's door intuïtie over van hun nieuwe omgeving naar wordt bevestigd wanneer zij en haar naar het familie met veel argwaan tijdens bekeken worden in het dorp. een Als er door in de een eerste nacht meteen al in onheilspellende dingen de gebeuren weten de naar dorpelingen het zeker; uit Manege Pegasus is het vervloekt.

Bij aankomst van op de op tv manege voelt Nena dat het op tv niet helemaal de pluis is. het Als er in de de eerste naar nacht meteen al onheilspellende dingen gebeuren het een weten de dorpel... Bij uit aankomst op manege naar Pegasus voelt Nena dat tijdens het niet helemaal pluis een is. De op tv paarden op tv zijn onrustig en er een bekruipt haar een tijdens naar gevoel. op Nena's intuïtie over hun nieuwe de omgeving op tv wordt bevestigd wanneer zij en uit haar familie met veel op tv op tv argwaan bekeken worden in het het dorp. een Als er in op tv de eerste nacht van meteen al onheilspellende dingen naar gebeuren weten de naar dorpelingen het zeker; op Manege Pegasus is op vervloekt.

januari 2020
30-12-2016 18:00

De Vloek van Manege Pegasus

De Vloek van Manege Pegasus - De Vloek van Manege Pegasus

De hoeve is op het nippertje gered van de brand maar de schade is aanzienlijk. De hoeve is op het nippertje gered van de brand maar de schade is aanzienlijk. Niek en Nena beginnen te begrijpen wat er allemaal gebeurd is en lijken het grote ...

29-12-2016 18:00

De Vloek van Manege Pegasus

De Vloek van Manege Pegasus - De Vloek van Manege Pegasus

De vierde vloek lijkt uitgekomen te zijn als de manege 's ochtends onder water staat. Dat doet Nena vrezen voor de vijfde plaag; brand. De vierde vloek lijkt uitgekomen te zijn als de manege 's ochtends onder water staat. De rampspoed die d...

28-12-2016 18:00

De Vloek van Manege Pegasus

De Vloek van Manege Pegasus - De Vloek van Manege Pegasus

Nu twee van de vijf plagen zijn uitgekomen, wacht Nena met angst en beven de derde plaag af. Nu twee van de vijf plagen zijn uitgekomen, wacht Nena met angst en beven de derde plaag af. Samen met haar broer Niek en Lucy vraagt ze zich af wa...

27-12-2016 18:00

De Vloek van Manege Pegasus

De Vloek van Manege Pegasus - De Vloek van Manege Pegasus

Nena en Niek komen steeds meer te weten over de vloek van Pegasus, die volgens de legende bestaat uit vijf plagen. Nena en Niek komen steeds meer te weten over de vloek van Pegasus, die volgens de legende bestaat uit vijf plagen. 's Avonds ...

26-12-2016 18:00

De Vloek van Manege Pegasus

De Vloek van Manege Pegasus - De Vloek van Manege Pegasus

Bij aankomst op de manege voelt Nena dat het niet helemaal pluis is. Als er in de eerste nacht meteen al onheilspellende dingen gebeuren weten de dorpel... Bij aankomst op manege Pegasus voelt Nena dat het niet helemaal pluis is. De paarden...

26-12-2016 17:35

De Vloek van Manege Pegasus

De Vloek van Manege Pegasus - De Vloek van Manege Pegasus

Bij aankomst op de manege voelt Nena dat het niet helemaal pluis is. Als er in de eerste nacht meteen al onheilspellende dingen gebeuren weten de dorpel... Bij aankomst op manege Pegasus voelt Nena dat het niet helemaal pluis is. De paarden...

De Vloek van Manege Pegasus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vloek van Manege Pegasus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vloek van Manege Pegasus bij De Vloek van Manege Pegasus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vloek van Manege Pegasus. Heb je een uitzending van De Vloek van Manege Pegasus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vloek van Manege Pegasus gemist

Uitzending gemist van De Vloek van Manege Pegasus? Hier kun je alle uitzendingen van De Vloek van Manege Pegasus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 30-12-2016 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!