Programma gemist?

De uit hoeve is op het van nippertje gered met van de brand uit maar de schade naar is aanzienlijk. De door hoeve is op het de nippertje gered van de op brand naar maar de schade met is aanzienlijk. Niek en door Nena beginnen op tv te begrijpen wat op tv er allemaal op gebeurd is en lijken het op grote mysterie rondom de naar legende eindelijk tijdens te met ontrafelen.

De vierde door vloek lijkt uitgekomen de te zijn als op tv de manege naar 's ochtends onder water van staat. Dat doet Nena de vrezen een voor de vijfde plaag; door brand. De vierde de vloek lijkt uit uitgekomen te zijn als uit de manege 's ochtends tijdens onder door water staat. door De rampspoed die de op tv manege treft doet de de familie steeds op tv meer geloven in dat de vloek naar echt is. Er zijn teveel overeenkomsten een tussen de legende op en de de daadwerkelijke tijdens gebeurtenissen. Dat doet hen van vrezen voor de vijfde plaag; door op brand.

Nu het twee van de op vijf plagen zijn uitgekomen, in wacht een Nena met angst en beven de in derde op plaag af. Nu twee het van de tijdens vijf plagen zijn met uitgekomen, wacht Nena met angst naar op tv en beven de op derde plaag af. Samen door met haar broer Niek en het de Lucy vraagt ze zich in af wat van Mak, de nieuwe stalhulp, te op tv maken heeft met naar de vloek van Pegasus. op tv Zijn op tv onschuld lijkt bewezen als naar de derde op tv plaag hem in het tijdens ziekenhuis met doet belanden.

Nena en het Niek komen steeds in meer door te weten over van de vloek van Pegasus, het die volgens de legende met bestaat een uit vijf plagen. Nena en Niek op tv komen steeds door meer op te weten over de vloek van op Pegasus, die volgens een naar de legende bestaat uit op vijf plagen. in 's Avonds wordt iedereen met opgeschrikt door moorddadig gehinnik uit op de hei op tv en wordt naar de manege getroffen door de op volgende plaag, een met rattenplaag. Wat staat naar de familie nog op tv meer uit te wachten? En wat is een de het rol van Lucy, van het stille en uit schuchtere meisje uit in het dorp, in met dit verhaal?

Bij van aankomst op de op manege voelt Nena dat van het niet helemaal van pluis op tv is. Als er in de naar eerste nacht de meteen al onheilspellende van dingen gebeuren een weten de dorpel... Bij aankomst naar op manege in Pegasus voelt het Nena dat het niet helemaal pluis in is. De paarden naar zijn onrustig op en de er bekruipt haar tijdens een naar gevoel. Nena's intuïtie over met hun nieuwe omgeving de wordt tijdens bevestigd wanneer zij de en haar familie op met veel argwaan bekeken tijdens worden in in het dorp. Als er in op de eerste tijdens nacht meteen op al onheilspellende het dingen gebeuren weten de dorpelingen het in zeker; Manege Pegasus met is het vervloekt.

Bij de aankomst op tijdens de manege voelt naar Nena dat het niet helemaal het pluis is. met Als er in met de eerste door nacht meteen al onheilspellende dingen met gebeuren weten de uit dorpel... Bij aankomst in op manege met Pegasus voelt Nena dat op tv het niet helemaal in pluis is. De paarden op zijn onrustig en op tv er bekruipt haar in een op naar gevoel. Nena's van intuïtie over hun nieuwe omgeving van een wordt bevestigd wanneer zij en haar met het familie met veel argwaan bekeken worden tijdens in het dorp. in Als naar er in met de eerste nacht meteen naar al onheilspellende dingen naar gebeuren weten de op tv dorpelingen het tijdens zeker; Manege Pegasus is van vervloekt.

september 2021
30-12-2016 18:00

De Vloek van Manege Pegasus

De Vloek van Manege Pegasus - De Vloek van Manege Pegasus

De hoeve is op het nippertje gered van de brand maar de schade is aanzienlijk. De hoeve is op het nippertje gered van de brand maar de schade is aanzienlijk. Niek en Nena beginnen te begrijpen wat er allemaal gebeurd is en lijken het grote ...

29-12-2016 18:00

De Vloek van Manege Pegasus

De Vloek van Manege Pegasus - De Vloek van Manege Pegasus

De vierde vloek lijkt uitgekomen te zijn als de manege 's ochtends onder water staat. Dat doet Nena vrezen voor de vijfde plaag; brand. De vierde vloek lijkt uitgekomen te zijn als de manege 's ochtends onder water staat. De rampspoed die d...

28-12-2016 18:00

De Vloek van Manege Pegasus

De Vloek van Manege Pegasus - De Vloek van Manege Pegasus

Nu twee van de vijf plagen zijn uitgekomen, wacht Nena met angst en beven de derde plaag af. Nu twee van de vijf plagen zijn uitgekomen, wacht Nena met angst en beven de derde plaag af. Samen met haar broer Niek en Lucy vraagt ze zich af wa...

27-12-2016 18:00

De Vloek van Manege Pegasus

De Vloek van Manege Pegasus - De Vloek van Manege Pegasus

Nena en Niek komen steeds meer te weten over de vloek van Pegasus, die volgens de legende bestaat uit vijf plagen. Nena en Niek komen steeds meer te weten over de vloek van Pegasus, die volgens de legende bestaat uit vijf plagen. 's Avonds ...

26-12-2016 18:00

De Vloek van Manege Pegasus

De Vloek van Manege Pegasus - De Vloek van Manege Pegasus

Bij aankomst op de manege voelt Nena dat het niet helemaal pluis is. Als er in de eerste nacht meteen al onheilspellende dingen gebeuren weten de dorpel... Bij aankomst op manege Pegasus voelt Nena dat het niet helemaal pluis is. De paarden...

26-12-2016 17:35

De Vloek van Manege Pegasus

De Vloek van Manege Pegasus - De Vloek van Manege Pegasus

Bij aankomst op de manege voelt Nena dat het niet helemaal pluis is. Als er in de eerste nacht meteen al onheilspellende dingen gebeuren weten de dorpel... Bij aankomst op manege Pegasus voelt Nena dat het niet helemaal pluis is. De paarden...

De Vloek van Manege Pegasus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vloek van Manege Pegasus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vloek van Manege Pegasus bij De Vloek van Manege Pegasus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vloek van Manege Pegasus. Heb je een uitzending van De Vloek van Manege Pegasus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vloek van Manege Pegasus gemist

Uitzending gemist van De Vloek van Manege Pegasus? Hier kun je alle uitzendingen van De Vloek van Manege Pegasus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 30-12-2016 om 18:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!