Programma gemist?

NTR en Fonds van verstandelijk op gehandicapten organiseren voor de zesde op tv keer de een bijzonder gala. Tijdens het in Knoop Gala treden door elk een jaar bijzondere muzikale talenten op door op tv met een verstandelijke in beperking. Gedurende deze speciale avond zingen in en/of uit spelen zij de naar sterren van de hemel. Ze van doen dit samen in met grote op namen uit de tijdens Nederlandse muziekwereld. naar En ook dit jaar zijn door het niet de de minsten; Simone Kleinsma, een Frans op tv Bauer, Kim-Lian van der op tv Meij, de Diggy Dex, JW Roy, met Jamai, Ronnie Flex, Tim op Knol en Heidi und naar die Heino?s. Dit naar jaar is de op verscheidenheid op tv in optredens groot; van naar rap tot schlager de en van musical een tot de van blues. Mede in hierdoor belooft het Knoop Gala op tv weer een unieke op tv avond te worden. door Paul het de Leeuw presenteert een wederom deze bijzondere avond de die plaatsvindt het in Koninklijk Theater naar Carré te Amsterdam. Dieuwertje Blok in neemt in het backstage gedeelte voor op tv haar rekening uit en komt met updates vanuit de van Greenroom waar tijdens alle talenten van zich voor hun optreden op verzamelen. En naar een Knoop Gala is van natuurlijk niet compleet van zonder de inbreng het van het van Metropole Orkest.

september 2020
27-12-2016 21:45

Muziekshow: Knoop Gala 2016

Knoop Gala 2016 - Knoop Gala 2016

NTR en Fonds verstandelijk gehandicapten organiseren voor de zesde keer een bijzonder gala. Tijdens het Knoop Gala treden elk jaar bijzondere muzikale talenten op met een verstandelijke beperking. Gedurende deze speciale avond zingen en/o...

Knoop Gala 2016 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Knoop Gala 2016 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Knoop Gala 2016 bij Knoop Gala 2016 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Knoop Gala 2016. Heb je een uitzending van Knoop Gala 2016 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Knoop Gala 2016 gemist

Uitzending gemist van Knoop Gala 2016? Hier kun je alle uitzendingen van Knoop Gala 2016 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2016 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!