Programma gemist?

NTR en met Fonds verstandelijk gehandicapten organiseren het uit voor de zesde keer een door bijzonder gala. Tijdens op het Knoop Gala door treden elk jaar bijzondere een het muzikale talenten op met een met verstandelijke beperking. Gedurende met deze door speciale avond zingen en/of de spelen zij uit de sterren van de hemel. Ze tijdens doen dit een samen met grote namen tijdens uit in de Nederlandse muziekwereld. uit En ook dit uit jaar zijn het niet een de minsten; Simone uit Kleinsma, Frans Bauer, door Kim-Lian van der met Meij, de Diggy Dex, JW Roy, tijdens Jamai, Ronnie op tv Flex, Tim Knol en Heidi und in die Heino?s. Dit de tijdens jaar is de de verscheidenheid in optredens groot; van rap tijdens tot schlager en door van musical het tot de blues. tijdens Mede een hierdoor belooft het Knoop met Gala weer een op tv unieke avond uit te worden. Paul de de Leeuw presenteert wederom op deze bijzondere avond die met plaatsvindt in Koninklijk Theater op Carré te een Amsterdam. Dieuwertje tijdens Blok neemt het backstage gedeelte op tv voor een haar rekening in en komt met updates vanuit naar de het Greenroom waar alle naar talenten zich voor hun het optreden verzamelen. En een op tv Knoop Gala is op natuurlijk niet compleet de zonder de inbreng met van het Metropole in Orkest.

januari 2021
27-12-2016 21:45

Muziekshow: Knoop Gala 2016

Knoop Gala 2016 - Knoop Gala 2016

NTR en Fonds verstandelijk gehandicapten organiseren voor de zesde keer een bijzonder gala. Tijdens het Knoop Gala treden elk jaar bijzondere muzikale talenten op met een verstandelijke beperking. Gedurende deze speciale avond zingen en/o...

Knoop Gala 2016 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Knoop Gala 2016 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Knoop Gala 2016 bij Knoop Gala 2016 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Knoop Gala 2016. Heb je een uitzending van Knoop Gala 2016 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Knoop Gala 2016 gemist

Uitzending gemist van Knoop Gala 2016? Hier kun je alle uitzendingen van Knoop Gala 2016 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2016 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!