Programma gemist?

NTR en op tv Fonds in verstandelijk gehandicapten organiseren voor de in zesde keer een bijzonder in gala. in Tijdens het Knoop Gala treden een elk jaar bijzondere een muzikale de talenten op met op tv een verstandelijke beperking. Gedurende in deze speciale avond zingen met en/of spelen zij van van de sterren van de op hemel. Ze doen dit op samen door met grote namen uit de in Nederlandse muziekwereld. En uit ook dit jaar met zijn in het niet de minsten; Simone Kleinsma, op Frans Bauer, Kim-Lian tijdens in van der Meij, Diggy Dex, JW uit Roy, Jamai, in Ronnie Flex, tijdens Tim Knol op en Heidi und die Heino?s. Dit met jaar is van de verscheidenheid op tv in optredens een groot; van rap van tot schlager en tijdens van musical tot de uit blues. Mede hierdoor belooft tijdens het Knoop de Gala weer een unieke van avond te worden. tijdens Paul de Leeuw presenteert van wederom op deze bijzondere in avond die plaatsvindt in Koninklijk Theater een Carré te naar Amsterdam. Dieuwertje Blok van neemt het backstage door gedeelte voor op tv haar rekening op en komt met updates tijdens vanuit de Greenroom uit waar alle talenten door zich voor hun optreden verzamelen. het En een Knoop het Gala is een natuurlijk niet compleet op tv zonder de inbreng van op tv in het Metropole Orkest.

juli 2021
27-12-2016 21:45

Muziekshow: Knoop Gala 2016

Knoop Gala 2016 - Knoop Gala 2016

NTR en Fonds verstandelijk gehandicapten organiseren voor de zesde keer een bijzonder gala. Tijdens het Knoop Gala treden elk jaar bijzondere muzikale talenten op met een verstandelijke beperking. Gedurende deze speciale avond zingen en/o...

Knoop Gala 2016 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Knoop Gala 2016 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Knoop Gala 2016 bij Knoop Gala 2016 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Knoop Gala 2016. Heb je een uitzending van Knoop Gala 2016 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Knoop Gala 2016 gemist

Uitzending gemist van Knoop Gala 2016? Hier kun je alle uitzendingen van Knoop Gala 2016 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2016 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!