Programma gemist?

NTR uit en Fonds verstandelijk gehandicapten organiseren op voor de zesde tijdens de keer een bijzonder gala. door Tijdens het Knoop Gala treden op tv elk jaar bijzondere uit de muzikale talenten op van met een verstandelijke beperking. Gedurende het deze speciale het avond zingen en/of spelen van zij de sterren uit van op de hemel. Ze doen dit samen met met grote op namen uit met de Nederlandse muziekwereld. En het ook op tv dit jaar zijn het niet de door minsten; Simone Kleinsma, door door Frans Bauer, Kim-Lian naar van der Meij, Diggy Dex, van JW een Roy, Jamai, Ronnie Flex, Tim Knol op tv de en Heidi und die Heino?s. Dit in jaar is een de verscheidenheid in een optredens groot; van de rap het tot schlager en van musical tot naar de blues. een Mede hierdoor met belooft het op tv Knoop Gala weer een tijdens unieke avond te een worden. Paul de de Leeuw presenteert wederom deze bijzondere uit avond die plaatsvindt tijdens in op tv Koninklijk Theater met Carré te Amsterdam. Dieuwertje tijdens Blok neemt het backstage gedeelte het door voor haar rekening en op komt met met updates vanuit de Greenroom waar een alle talenten uit zich voor hun optreden verzamelen. uit met En een Knoop Gala is natuurlijk op niet op compleet zonder het de inbreng van het tijdens Metropole Orkest.

januari 2020
27-12-2016 21:45

Muziekshow: Knoop Gala 2016

Knoop Gala 2016 - Knoop Gala 2016

NTR en Fonds verstandelijk gehandicapten organiseren voor de zesde keer een bijzonder gala. Tijdens het Knoop Gala treden elk jaar bijzondere muzikale talenten op met een verstandelijke beperking. Gedurende deze speciale avond zingen en/o...

Knoop Gala 2016 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Knoop Gala 2016 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Knoop Gala 2016 bij Knoop Gala 2016 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Knoop Gala 2016. Heb je een uitzending van Knoop Gala 2016 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Knoop Gala 2016 gemist

Uitzending gemist van Knoop Gala 2016? Hier kun je alle uitzendingen van Knoop Gala 2016 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2016 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!