Programma gemist?

NTR het en Fonds verstandelijk gehandicapten uit organiseren voor de het zesde keer een in bijzonder op tv gala. Tijdens het Knoop Gala treden het elk naar jaar bijzondere op tv muzikale talenten op met door een verstandelijke beperking. op Gedurende deze speciale avond zingen het en/of spelen naar zij de sterren op tv van naar de hemel. Ze doen op dit samen met met grote namen uit in de Nederlandse muziekwereld. En ook een door dit jaar zijn het niet de op tijdens minsten; Simone Kleinsma, een Frans Bauer, Kim-Lian van der van Meij, Diggy Dex, met JW Roy, Jamai, op tv Ronnie Flex, Tim met Knol en Heidi und van op tv die Heino?s. Dit op tv jaar is de verscheidenheid de in optredens groot; van rap met tot schlager naar en van musical tot de de blues. Mede naar hierdoor belooft tijdens het Knoop tijdens Gala weer een unieke uit avond te uit worden. Paul de op tv Leeuw presenteert wederom deze in bijzondere avond met die plaatsvindt in op tv Koninklijk Theater tijdens Carré te Amsterdam. Dieuwertje door Blok neemt het in backstage gedeelte voor met haar rekening en de komt met updates vanuit de de op tv Greenroom waar alle talenten het zich voor hun optreden de verzamelen. En een Knoop uit Gala is natuurlijk in niet compleet zonder met de inbreng een van een het Metropole Orkest.

juni 2020
27-12-2016 21:45

Muziekshow: Knoop Gala 2016

Knoop Gala 2016 - Knoop Gala 2016

NTR en Fonds verstandelijk gehandicapten organiseren voor de zesde keer een bijzonder gala. Tijdens het Knoop Gala treden elk jaar bijzondere muzikale talenten op met een verstandelijke beperking. Gedurende deze speciale avond zingen en/o...

Knoop Gala 2016 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Knoop Gala 2016 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Knoop Gala 2016 bij Knoop Gala 2016 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Knoop Gala 2016. Heb je een uitzending van Knoop Gala 2016 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Knoop Gala 2016 gemist

Uitzending gemist van Knoop Gala 2016? Hier kun je alle uitzendingen van Knoop Gala 2016 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2016 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!