Programma gemist?

NTR met en Fonds verstandelijk gehandicapten organiseren tijdens voor de in zesde keer een bijzonder op tv gala. Tijdens het tijdens Knoop met Gala treden elk jaar een bijzondere muzikale talenten in op met uit een verstandelijke beperking. tijdens Gedurende deze speciale avond zingen van en/of spelen zij uit de met sterren van de hemel. een Ze doen dit tijdens samen met op grote namen de uit de Nederlandse tijdens muziekwereld. En ook dit jaar zijn op het op tv niet de minsten; op Simone Kleinsma, Frans Bauer, Kim-Lian een van door der Meij, een Diggy Dex, JW van Roy, Jamai, Ronnie in Flex, Tim Knol en Heidi uit und die Heino?s. Dit de jaar is de de verscheidenheid op tv in optredens groot; door van rap tot schlager en tijdens van uit musical tot de blues. Mede uit hierdoor belooft het in Knoop Gala weer de een unieke avond op te de worden. Paul de Leeuw presenteert het wederom deze uit bijzondere avond met die plaatsvindt in uit Koninklijk Theater Carré te naar Amsterdam. tijdens Dieuwertje Blok neemt uit het backstage gedeelte op voor haar rekening en een komt met naar updates vanuit de tijdens Greenroom waar alle talenten zich voor een hun in optreden verzamelen. En met een Knoop uit Gala is natuurlijk in niet compleet zonder de de inbreng van het een Metropole Orkest.

mei 2021
27-12-2016 21:45

Muziekshow: Knoop Gala 2016

Knoop Gala 2016 - Knoop Gala 2016

NTR en Fonds verstandelijk gehandicapten organiseren voor de zesde keer een bijzonder gala. Tijdens het Knoop Gala treden elk jaar bijzondere muzikale talenten op met een verstandelijke beperking. Gedurende deze speciale avond zingen en/o...

Knoop Gala 2016 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Knoop Gala 2016 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Knoop Gala 2016 bij Knoop Gala 2016 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Knoop Gala 2016. Heb je een uitzending van Knoop Gala 2016 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Knoop Gala 2016 gemist

Uitzending gemist van Knoop Gala 2016? Hier kun je alle uitzendingen van Knoop Gala 2016 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2016 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!