Programma gemist?

Terugblik op tijdens de grote op tv en opmerkelijke nieuwsgebeurtenissen van van het het afgelopen jaar. 2018 was het door jaar van de lange, tijdens hete en de droge zomer. Het op ene weerrecord van na het andere, de hittegolven, lage waterstanden op tv en droogte. En het was het uit jaar door van de met historische toenadering tussen Noord- de en Zuid-Korea. met Op Terschelling praat Annechien Steenhuizen naar met NOS-weerman en klimaatwetenschapper van in Peter Kuipers Munneke over de naar Nederlandse de zomer en over de op tv klimaatverandering, de gevolgen het ervan en wat ons de te uit doen staat. In naar Korea bespreekt Steenhuizen de de historische ontwikkelingen van tussen de Korea's en de de rol in van Amerika daarin met de NOS-correspondenten de naar Marieke de Vries en Wouter Zwart. uit naar Ook het handelsconflict tussen de de VS tijdens en China komt aan de in orde. In op het jaaroverzicht is naar verder aandacht voor onder meer naar de Nederlandse een politiek, de brexit en met het besluit om een de gaskraan tijdens in Groningen dicht tijdens te in draaien.

Een groot aantal in gebeurtenissen die in de 2017 het nieuws het op tv haalden wordt afgewisseld een met drie grotere onderwerpen een die als thema in gemeen hebben: verdeeldheid. Dionne Stax van praat met in de vloggende naar Haagse verslaggevers Xander van der op tv Wulp, Vincent door Rietbergen tijdens en Joost Vullings over een de versplintering van op tv het Nederlandse politieke landschap naar en de lange formatie het tijdens die daarvan het gevolg was. Ook op naar gaat ze op bezoek bij correspondenten tijdens Wouter op Zwart en Arjen de van der Horst in Washington door D.C. Met hen het uit gaat ze in gesprek over in de door ongekend scherpe tegenstellingen in de VS van en over naar de vraag of hun het werk in het naar eerste tijdens jaar onder president Trump erg door met is veranderd. Daarnaast praat Dionne in met nationaal veiligheidscoördinator Dick een Schoof over op tv één van de extreemste het uitwassen van verdeeldheid: het de terroristische aanslag. in Hoe ziet Schoof door de op tv gevolgen van aanslagen in het een uit buitenland en de impact het van steeds meer en strengere op tv veiligheidsmaatregelen op met de Nederlandse samenleving en op ons een leven van met alledag?

In 2016 tijdens lieten ontevreden burgers een hun stem horen. tijdens In Nederland wees een op tv meerderheid de van de kiezers het de Oekraïne-verdrag af, de in Groot-Brittannië stemde een de meerderheid voor het verlaten met van tijdens de Europese Unie de en in uit de Verenigde Staten kozen een ze een president die zich in afzet de tegen het door politieke establishment. Verder neemt uit Annechien Steenhuizen de kijker op mee terug naar door de mislukte staatsgreep een in Turkije en wat naar die teweeg heeft uit op tv gebracht in Nederland. Ook het faillissement het op tv van V&D en de Olympische op tv Spelen in Rio een komen voorbij, net van als de terroristische uit aanslagen in een Brussel en Nice en een de voortdurende burgeroorlog door in Syrië. de Daarnaast is door er aandacht voor uit de politiek in 2016 en het op tijdens weer van dit tijdens jaar. De muziek achter de onderwerpen is naar uit opnieuw van de hand van uit het door filmcomponistentrio Paraphrase.

januari 2021
30-12-2018 21:25

NOS Jaaroverzicht Journaal

NOS Jaaroverzicht Journaal - NOS Jaaroverzicht Journaal

Terugblik op de grote en opmerkelijke nieuwsgebeurtenissen van het afgelopen jaar. 2018 was het jaar van de lange, hete en droge zomer. Het ene weerrecord na het andere, hittegolven, lage waterstanden en droogte. En het was het jaar van de...

27-12-2017 20:35

NOS Jaaroverzicht Journaal

NOS Jaaroverzicht Journaal - NOS Jaaroverzicht Journaal

Een groot aantal gebeurtenissen die in 2017 het nieuws haalden wordt afgewisseld met drie grotere onderwerpen die als thema gemeen hebben: verdeeldheid. Dionne Stax praat met de vloggende Haagse verslaggevers Xander van der Wulp, Vincent Ri...

27-12-2016 20:30

NOS Jaaroverzicht Journaal 2016

NOS Jaaroverzicht Journaal - NOS Jaaroverzicht Journaal 2016

In 2016 lieten ontevreden burgers hun stem horen. In Nederland wees een meerderheid van de kiezers het Oekraïne-verdrag af, in Groot-Brittannië stemde een meerderheid voor het verlaten van de Europese Unie en in de Verenigde Staten kozen ze...

NOS Jaaroverzicht Journaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jaaroverzicht Journaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jaaroverzicht Journaal bij NOS Jaaroverzicht Journaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jaaroverzicht Journaal. Heb je een uitzending van NOS Jaaroverzicht Journaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jaaroverzicht Journaal gemist

Uitzending gemist van NOS Jaaroverzicht Journaal? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jaaroverzicht Journaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!