Programma gemist?

Terugblik het op de grote de en opmerkelijke nieuwsgebeurtenissen van van het afgelopen op jaar. 2018 was het jaar van op tv de lange, hete van en droge zomer. de Het op tv ene weerrecord na de het andere, hittegolven, lage waterstanden op tv en op droogte. En het was het op tv jaar van van de historische toenadering tussen het naar Noord- en Zuid-Korea. een Op Terschelling praat Annechien een Steenhuizen met NOS-weerman en klimaatwetenschapper met op Peter Kuipers Munneke over de door Nederlandse zomer uit en over de de klimaatverandering, de gevolgen ervan met en op tv wat ons te doen staat. op In Korea de bespreekt Steenhuizen de uit historische ontwikkelingen met tussen de Korea's de en de rol op tv van Amerika daarin met de uit NOS-correspondenten Marieke de de Vries en door Wouter Zwart. van Ook het handelsconflict door tussen de VS het en China komt aan de naar orde. in In het jaaroverzicht is verder aandacht op tv voor onder meer tijdens de Nederlandse politiek, door de brexit tijdens en op het besluit om het de gaskraan in Groningen dicht van te een draaien.

Een van groot aantal gebeurtenissen die de in 2017 het nieuws in haalden met wordt afgewisseld met uit drie grotere onderwerpen in die als thema met gemeen hebben: de verdeeldheid. Dionne Stax praat met de op tv vloggende door Haagse verslaggevers uit Xander van der de Wulp, Vincent Rietbergen en Joost op Vullings over de versplintering tijdens van door het Nederlandse met politieke landschap en de op tv lange formatie die met daarvan het gevolg was. uit Ook gaat met ze op bezoek in bij correspondenten Wouter Zwart op tv en Arjen van der uit Horst in Washington het D.C. Met door hen in gaat ze in gesprek uit over de ongekend scherpe van tegenstellingen in de de VS uit en over de vraag het of hun van werk in het eerste jaar onder in president Trump erg op is veranderd. Daarnaast op praat Dionne uit met nationaal veiligheidscoördinator van Dick Schoof over een één van de in extreemste tijdens uitwassen van verdeeldheid: de terroristische van aanslag. Hoe uit ziet Schoof de op gevolgen van de aanslagen in het buitenland en tijdens de impact van steeds naar meer en met strengere veiligheidsmaatregelen op op tv de Nederlandse samenleving de en door ons leven van uit alledag?

In op tv 2016 lieten ontevreden het burgers hun stem horen. van In Nederland wees een het meerderheid van de naar kiezers door het Oekraïne-verdrag af, in op tv Groot-Brittannië een stemde een meerderheid voor met het verlaten in van de Europese op Unie en in met de Verenigde Staten de kozen ze een president uit die zich afzet tijdens tegen het de politieke establishment. Verder neemt Annechien Steenhuizen door de de kijker mee terug naar het de mislukte staatsgreep met in Turkije met en wat die teweeg een heeft gebracht in Nederland. uit Ook het faillissement een naar van V&D en op tv de Olympische Spelen in Rio uit komen de voorbij, net als de terroristische aanslagen de in Brussel een en Nice en de een voortdurende op burgeroorlog in Syrië. Daarnaast op tv is er aandacht voor met de van politiek in uit 2016 en het weer van een dit van jaar. De muziek achter de onderwerpen op tv is opnieuw tijdens van de hand van met het filmcomponistentrio op tv Paraphrase.

oktober 2019
30-12-2018 21:25

NOS Jaaroverzicht Journaal

NOS Jaaroverzicht Journaal - NOS Jaaroverzicht Journaal

Terugblik op de grote en opmerkelijke nieuwsgebeurtenissen van het afgelopen jaar. 2018 was het jaar van de lange, hete en droge zomer. Het ene weerrecord na het andere, hittegolven, lage waterstanden en droogte. En het was het jaar van de...

27-12-2017 20:35

NOS Jaaroverzicht Journaal

NOS Jaaroverzicht Journaal - NOS Jaaroverzicht Journaal

Een groot aantal gebeurtenissen die in 2017 het nieuws haalden wordt afgewisseld met drie grotere onderwerpen die als thema gemeen hebben: verdeeldheid. Dionne Stax praat met de vloggende Haagse verslaggevers Xander van der Wulp, Vincent Ri...

27-12-2016 20:30

NOS Jaaroverzicht Journaal 2016

NOS Jaaroverzicht Journaal - NOS Jaaroverzicht Journaal 2016

In 2016 lieten ontevreden burgers hun stem horen. In Nederland wees een meerderheid van de kiezers het Oekraïne-verdrag af, in Groot-Brittannië stemde een meerderheid voor het verlaten van de Europese Unie en in de Verenigde Staten kozen ze...

NOS Jaaroverzicht Journaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jaaroverzicht Journaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jaaroverzicht Journaal bij NOS Jaaroverzicht Journaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jaaroverzicht Journaal. Heb je een uitzending van NOS Jaaroverzicht Journaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jaaroverzicht Journaal gemist

Uitzending gemist van NOS Jaaroverzicht Journaal? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jaaroverzicht Journaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!