Programma gemist?

Terugblik een op de grote en opmerkelijke tijdens nieuwsgebeurtenissen van het op de afgelopen jaar. 2018 was het jaar van op de lange, het hete en droge zomer. een de Het ene weerrecord na het in andere, hittegolven, lage uit waterstanden en op tv droogte. En het op was het jaar van de op tv de historische toenadering tussen Noord- en de Zuid-Korea. Op Terschelling de praat Annechien Steenhuizen uit met NOS-weerman en met klimaatwetenschapper Peter Kuipers een Munneke over de het Nederlandse zomer en over op tv tijdens de klimaatverandering, de gevolgen met ervan en wat ons te tijdens doen in staat. In Korea de bespreekt Steenhuizen de het historische ontwikkelingen tussen de Korea's op en de rol in door van Amerika daarin met de de NOS-correspondenten Marieke de een Vries en Wouter uit Zwart. Ook het handelsconflict op tussen naar de VS in en China komt aan op tv de orde. In het jaaroverzicht op is verder met aandacht voor in onder meer de Nederlandse met politiek, de brexit en door van het besluit om de gaskraan het in met Groningen dicht te naar draaien.

Een het groot aantal met gebeurtenissen die in 2017 van het nieuws haalden wordt afgewisseld op tv met het drie grotere onderwerpen die met als thema in gemeen hebben: verdeeldheid. naar Dionne Stax praat met de in vloggende Haagse verslaggevers in Xander van der door Wulp, de Vincent Rietbergen en Joost uit Vullings over de versplintering de op tv van het Nederlandse politieke landschap en uit een de lange formatie die daarvan op het gevolg was. Ook naar gaat ze naar op bezoek het bij correspondenten Wouter Zwart en met op tv Arjen van der de Horst in Washington D.C. Met in hen gaat ze door in door gesprek over de ongekend scherpe tegenstellingen op tv het in de VS en over de een vraag of hun met naar werk in het eerste in jaar onder president Trump erg naar is veranderd. uit Daarnaast praat uit Dionne met nationaal veiligheidscoördinator Dick op Schoof over één van van de extreemste het uitwassen van verdeeldheid: op de terroristische aanslag. uit Hoe ziet in Schoof de met gevolgen van aanslagen in met het uit buitenland en de impact van steeds tijdens meer en door strengere veiligheidsmaatregelen op de uit in Nederlandse samenleving en een ons leven van op tv alledag?

In door 2016 lieten ontevreden burgers hun tijdens stem horen. uit In op tv Nederland wees een meerderheid in van de kiezers het Oekraïne-verdrag op af, in op Groot-Brittannië met stemde een meerderheid voor het verlaten met van uit de Europese Unie en in van de de Verenigde Staten kozen met ze een president die op tv zich afzet op tv tegen het politieke establishment. op tv Verder neemt Annechien met Steenhuizen door de kijker mee van terug naar de met mislukte staatsgreep in Turkije en naar wat die teweeg heeft de de gebracht in Nederland. Ook het faillissement in van V&D en een naar de Olympische Spelen door in Rio komen voorbij, met net als uit de terroristische aanslagen in Brussel in en Nice en de in voortdurende naar burgeroorlog in Syrië. op tv Daarnaast is er aandacht voor tijdens uit de politiek in 2016 en het het van weer van dit een jaar. De muziek achter de onderwerpen een is opnieuw van naar de hand de van het filmcomponistentrio een Paraphrase.

mei 2021
30-12-2018 21:25

NOS Jaaroverzicht Journaal

NOS Jaaroverzicht Journaal - NOS Jaaroverzicht Journaal

Terugblik op de grote en opmerkelijke nieuwsgebeurtenissen van het afgelopen jaar. 2018 was het jaar van de lange, hete en droge zomer. Het ene weerrecord na het andere, hittegolven, lage waterstanden en droogte. En het was het jaar van de...

27-12-2017 20:35

NOS Jaaroverzicht Journaal

NOS Jaaroverzicht Journaal - NOS Jaaroverzicht Journaal

Een groot aantal gebeurtenissen die in 2017 het nieuws haalden wordt afgewisseld met drie grotere onderwerpen die als thema gemeen hebben: verdeeldheid. Dionne Stax praat met de vloggende Haagse verslaggevers Xander van der Wulp, Vincent Ri...

27-12-2016 20:30

NOS Jaaroverzicht Journaal 2016

NOS Jaaroverzicht Journaal - NOS Jaaroverzicht Journaal 2016

In 2016 lieten ontevreden burgers hun stem horen. In Nederland wees een meerderheid van de kiezers het Oekraïne-verdrag af, in Groot-Brittannië stemde een meerderheid voor het verlaten van de Europese Unie en in de Verenigde Staten kozen ze...

NOS Jaaroverzicht Journaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jaaroverzicht Journaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jaaroverzicht Journaal bij NOS Jaaroverzicht Journaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jaaroverzicht Journaal. Heb je een uitzending van NOS Jaaroverzicht Journaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jaaroverzicht Journaal gemist

Uitzending gemist van NOS Jaaroverzicht Journaal? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jaaroverzicht Journaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!