Programma gemist?

Terugblik van op de grote en opmerkelijke van nieuwsgebeurtenissen op tv van het afgelopen tijdens jaar. 2018 was op tv het jaar van de in lange, hete en droge zomer. op tv Het ene uit weerrecord na het andere, door met hittegolven, lage waterstanden en naar droogte. En het van was het jaar met van de het historische toenadering tussen Noord- in en Zuid-Korea. Op naar Terschelling praat Annechien tijdens Steenhuizen met NOS-weerman en het klimaatwetenschapper Peter Kuipers Munneke een over de van Nederlandse zomer en over de de van klimaatverandering, de gevolgen door ervan en wat een ons te doen staat. door In tijdens Korea bespreekt Steenhuizen de historische ontwikkelingen met tussen de Korea's op uit en de rol van op tv Amerika daarin met met de NOS-correspondenten Marieke de Vries met en Wouter Zwart. op Ook het handelsconflict op tv met tussen de VS met en China komt met aan de orde. In het in jaaroverzicht is naar verder aandacht de voor onder meer een de Nederlandse politiek, de het brexit en het de besluit om de met gaskraan in op tv Groningen dicht te naar draaien.

Een groot op tv aantal gebeurtenissen uit die in 2017 in het nieuws haalden wordt afgewisseld op met drie een grotere onderwerpen die als door het thema gemeen hebben: verdeeldheid. van Dionne Stax praat met de met vloggende Haagse naar verslaggevers Xander van op tv der Wulp, Vincent Rietbergen tijdens en Joost Vullings tijdens in over de versplintering van de het Nederlandse politieke van landschap en de lange formatie door die een daarvan het gevolg was. naar Ook gaat het ze op bezoek bij van correspondenten Wouter Zwart en het Arjen van der de Horst in Washington naar D.C. in Met hen met gaat ze in gesprek over een de ongekend scherpe tegenstellingen op tv in de op VS en op over de op vraag of hun werk in het op tv met eerste jaar onder president Trump erg met is veranderd. Daarnaast met praat Dionne met een nationaal veiligheidscoördinator tijdens Dick in Schoof over één het van de extreemste uitwassen tijdens van verdeeldheid: tijdens de terroristische aanslag. Hoe ziet Schoof de de gevolgen met van aanslagen naar in het buitenland en tijdens de impact van in steeds meer en van strengere veiligheidsmaatregelen het op de Nederlandse het samenleving en ons leven van van tijdens alledag?

In door 2016 lieten ontevreden uit burgers hun stem door horen. In Nederland wees een op meerderheid van de door kiezers met het Oekraïne-verdrag af, in Groot-Brittannië in stemde in een meerderheid voor het verlaten met van de Europese het Unie uit en in de door Verenigde Staten kozen ze het een president die zich van afzet op tv tegen het politieke uit establishment. Verder neemt Annechien Steenhuizen tijdens de op tv kijker mee terug naar door de op tv mislukte staatsgreep in Turkije en wat tijdens het die teweeg heeft gebracht in van Nederland. Ook het faillissement een de van V&D en de Olympische uit Spelen in Rio het komen voorbij, net als met de met terroristische aanslagen in Brussel op tv en op Nice en de voortdurende burgeroorlog tijdens in van Syrië. Daarnaast is er aandacht voor van de politiek in op tv in 2016 en het weer van het dit jaar. De muziek met achter de onderwerpen is door het opnieuw van de hand van met het filmcomponistentrio door Paraphrase.

september 2021
30-12-2018 21:25

NOS Jaaroverzicht Journaal

NOS Jaaroverzicht Journaal - NOS Jaaroverzicht Journaal

Terugblik op de grote en opmerkelijke nieuwsgebeurtenissen van het afgelopen jaar. 2018 was het jaar van de lange, hete en droge zomer. Het ene weerrecord na het andere, hittegolven, lage waterstanden en droogte. En het was het jaar van de...

27-12-2017 20:35

NOS Jaaroverzicht Journaal

NOS Jaaroverzicht Journaal - NOS Jaaroverzicht Journaal

Een groot aantal gebeurtenissen die in 2017 het nieuws haalden wordt afgewisseld met drie grotere onderwerpen die als thema gemeen hebben: verdeeldheid. Dionne Stax praat met de vloggende Haagse verslaggevers Xander van der Wulp, Vincent Ri...

27-12-2016 20:30

NOS Jaaroverzicht Journaal 2016

NOS Jaaroverzicht Journaal - NOS Jaaroverzicht Journaal 2016

In 2016 lieten ontevreden burgers hun stem horen. In Nederland wees een meerderheid van de kiezers het Oekraïne-verdrag af, in Groot-Brittannië stemde een meerderheid voor het verlaten van de Europese Unie en in de Verenigde Staten kozen ze...

NOS Jaaroverzicht Journaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jaaroverzicht Journaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jaaroverzicht Journaal bij NOS Jaaroverzicht Journaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jaaroverzicht Journaal. Heb je een uitzending van NOS Jaaroverzicht Journaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jaaroverzicht Journaal gemist

Uitzending gemist van NOS Jaaroverzicht Journaal? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jaaroverzicht Journaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!