Programma gemist?

Terugblik op in de de grote en opmerkelijke nieuwsgebeurtenissen op van het afgelopen op jaar. 2018 was in het jaar van de lange, een hete en door droge zomer. Het ene op tv weerrecord van na het andere, in hittegolven, lage waterstanden en naar droogte. En door het was het een jaar van de historische het toenadering tussen Noord- en Zuid-Korea. de Op op tv Terschelling praat Annechien Steenhuizen naar met in NOS-weerman en klimaatwetenschapper Peter door Kuipers Munneke over van de Nederlandse zomer en tijdens over de klimaatverandering, van de op tv gevolgen ervan en wat ons op tv te doen staat. op tv In Korea op tv bespreekt Steenhuizen de historische naar ontwikkelingen tussen tijdens de Korea's en de van rol van Amerika een daarin in met de NOS-correspondenten Marieke de Vries het het en Wouter Zwart. Ook het handelsconflict op tussen in de VS en door China komt aan de orde. van In het naar jaaroverzicht is verder van aandacht van voor onder meer de met Nederlandse politiek, de brexit en op tv het besluit uit om een de gaskraan in tijdens Groningen dicht te het draaien.

Een groot de aantal gebeurtenissen die tijdens in tijdens 2017 het nieuws haalden wordt met afgewisseld met drie grotere een onderwerpen die op als thema gemeen de hebben: verdeeldheid. Dionne een Stax praat met de tijdens de vloggende Haagse verslaggevers van Xander van der Wulp, Vincent Rietbergen in en Joost Vullings met over de versplintering met van een het Nederlandse tijdens politieke landschap en de lange een formatie die daarvan het in het gevolg was. Ook gaat ze van op naar bezoek bij correspondenten Wouter de Zwart en van Arjen van der op tv Horst in Washington D.C. Met van hen in gaat ze in gesprek uit over de ongekend scherpe tegenstellingen door op tv in de VS op en over de tijdens vraag of hun werk tijdens in het eerste jaar onder een president Trump erg de is tijdens veranderd. Daarnaast praat Dionne op met nationaal veiligheidscoördinator een Dick Schoof uit over één van de extreemste de uitwassen uit van verdeeldheid: in de terroristische aanslag. Hoe ziet Schoof uit de op tv gevolgen van aanslagen in door het buitenland naar en de impact van steeds het meer en strengere van een veiligheidsmaatregelen op de Nederlandse samenleving en met ons van leven van naar alledag?

In de 2016 lieten naar ontevreden burgers hun stem horen. van In Nederland uit wees een naar meerderheid van de kiezers het Oekraïne-verdrag op tv af, naar in Groot-Brittannië stemde in een meerderheid voor van het verlaten van de met Europese Unie het en in de op Verenigde Staten kozen tijdens ze een president die zich op tv afzet tegen het de in politieke establishment. Verder met neemt Annechien Steenhuizen de kijker mee de terug uit naar de mislukte de staatsgreep in tijdens Turkije en wat die teweeg heeft door gebracht in een Nederland. Ook uit het faillissement van de V&D en naar de Olympische Spelen een in Rio komen voorbij, net als de de naar terroristische aanslagen in Brussel van en Nice en de naar voortdurende van burgeroorlog in Syrië. Daarnaast op is er het aandacht voor de politiek een in door 2016 en het weer op tv van dit jaar. De muziek het achter een de onderwerpen is opnieuw van de van hand van van het filmcomponistentrio uit Paraphrase.

mei 2020
30-12-2018 21:25

NOS Jaaroverzicht Journaal

NOS Jaaroverzicht Journaal - NOS Jaaroverzicht Journaal

Terugblik op de grote en opmerkelijke nieuwsgebeurtenissen van het afgelopen jaar. 2018 was het jaar van de lange, hete en droge zomer. Het ene weerrecord na het andere, hittegolven, lage waterstanden en droogte. En het was het jaar van de...

27-12-2017 20:35

NOS Jaaroverzicht Journaal

NOS Jaaroverzicht Journaal - NOS Jaaroverzicht Journaal

Een groot aantal gebeurtenissen die in 2017 het nieuws haalden wordt afgewisseld met drie grotere onderwerpen die als thema gemeen hebben: verdeeldheid. Dionne Stax praat met de vloggende Haagse verslaggevers Xander van der Wulp, Vincent Ri...

27-12-2016 20:30

NOS Jaaroverzicht Journaal 2016

NOS Jaaroverzicht Journaal - NOS Jaaroverzicht Journaal 2016

In 2016 lieten ontevreden burgers hun stem horen. In Nederland wees een meerderheid van de kiezers het Oekraïne-verdrag af, in Groot-Brittannië stemde een meerderheid voor het verlaten van de Europese Unie en in de Verenigde Staten kozen ze...

NOS Jaaroverzicht Journaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jaaroverzicht Journaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jaaroverzicht Journaal bij NOS Jaaroverzicht Journaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jaaroverzicht Journaal. Heb je een uitzending van NOS Jaaroverzicht Journaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jaaroverzicht Journaal gemist

Uitzending gemist van NOS Jaaroverzicht Journaal? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jaaroverzicht Journaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!