Programma gemist?

Terugblik op in de grote van en opmerkelijke nieuwsgebeurtenissen van op tv het afgelopen op tv jaar. 2018 was het jaar op tv van naar de lange, hete en droge de zomer. Het ene uit weerrecord na het een andere, hittegolven, lage waterstanden van en droogte. En tijdens het uit was het jaar van de met historische toenadering tussen in de Noord- en Zuid-Korea. Op Terschelling praat door Annechien in Steenhuizen met NOS-weerman en klimaatwetenschapper tijdens Peter Kuipers op Munneke van over de Nederlandse zomer en op over de klimaatverandering, de de gevolgen tijdens ervan en wat ons te tijdens van doen staat. In uit Korea bespreekt Steenhuizen de historische ontwikkelingen op tv tussen de op tv Korea's en in de rol van van Amerika daarin met de NOS-correspondenten tijdens Marieke de Vries een door en Wouter Zwart. Ook op tv het handelsconflict tussen de VS in en China uit komt op tv aan de orde. In een het jaaroverzicht is verder het aandacht voor onder van meer de Nederlandse uit politiek, de brexit en een het besluit om door de gaskraan naar in naar Groningen dicht te van draaien.

Een groot aantal tijdens gebeurtenissen die in in uit 2017 het nieuws naar haalden wordt afgewisseld met drie van grotere onderwerpen die als een thema naar gemeen hebben: van verdeeldheid. Dionne Stax praat uit met de vloggende Haagse verslaggevers een Xander een van der Wulp, Vincent een Rietbergen en het Joost Vullings over een de versplintering van de het Nederlandse politieke landschap tijdens en de lange formatie naar die daarvan de het van gevolg was. Ook gaat ze op een bezoek uit bij correspondenten door Wouter Zwart en Arjen van van der Horst in Washington op D.C. Met hen door gaat ze op tv in gesprek over de op door ongekend scherpe tegenstellingen in de VS uit en over de op tv vraag of hun van werk met in het van eerste jaar onder president Trump erg naar op tv is veranderd. Daarnaast praat Dionne met met nationaal veiligheidscoördinator Dick uit Schoof met over één van de op tv extreemste op uitwassen van verdeeldheid: de terroristische met aanslag. Hoe een ziet Schoof een de gevolgen van van aanslagen in het buitenland en de op tv impact de van steeds meer en strengere op tv veiligheidsmaatregelen op de op tv Nederlandse door samenleving en ons leven van van tijdens alledag?

In in 2016 lieten ontevreden burgers hun van de stem horen. In Nederland wees met een meerderheid van door de kiezers van het Oekraïne-verdrag af, in met Groot-Brittannië uit stemde een meerderheid voor het verlaten door van de in Europese Unie het en in de Verenigde Staten de kozen ze een het uit president die zich afzet met tegen het politieke tijdens establishment. Verder tijdens neemt Annechien Steenhuizen de kijker mee een op tv terug naar de mislukte staatsgreep door in Turkije en uit wat op die teweeg heeft van gebracht in Nederland. Ook tijdens het faillissement van tijdens V&D en de Olympische van Spelen in Rio met komen voorbij, net tijdens als de terroristische aanslagen van in Brussel en van Nice en een de voortdurende burgeroorlog uit in Syrië. Daarnaast in is er naar aandacht voor de politiek door in 2016 en uit het de weer van dit jaar. De muziek door achter de onderwerpen is uit opnieuw van de met door hand van het filmcomponistentrio in Paraphrase.

september 2020
30-12-2018 21:25

NOS Jaaroverzicht Journaal

NOS Jaaroverzicht Journaal - NOS Jaaroverzicht Journaal

Terugblik op de grote en opmerkelijke nieuwsgebeurtenissen van het afgelopen jaar. 2018 was het jaar van de lange, hete en droge zomer. Het ene weerrecord na het andere, hittegolven, lage waterstanden en droogte. En het was het jaar van de...

27-12-2017 20:35

NOS Jaaroverzicht Journaal

NOS Jaaroverzicht Journaal - NOS Jaaroverzicht Journaal

Een groot aantal gebeurtenissen die in 2017 het nieuws haalden wordt afgewisseld met drie grotere onderwerpen die als thema gemeen hebben: verdeeldheid. Dionne Stax praat met de vloggende Haagse verslaggevers Xander van der Wulp, Vincent Ri...

27-12-2016 20:30

NOS Jaaroverzicht Journaal 2016

NOS Jaaroverzicht Journaal - NOS Jaaroverzicht Journaal 2016

In 2016 lieten ontevreden burgers hun stem horen. In Nederland wees een meerderheid van de kiezers het Oekraïne-verdrag af, in Groot-Brittannië stemde een meerderheid voor het verlaten van de Europese Unie en in de Verenigde Staten kozen ze...

NOS Jaaroverzicht Journaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jaaroverzicht Journaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jaaroverzicht Journaal bij NOS Jaaroverzicht Journaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jaaroverzicht Journaal. Heb je een uitzending van NOS Jaaroverzicht Journaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jaaroverzicht Journaal gemist

Uitzending gemist van NOS Jaaroverzicht Journaal? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jaaroverzicht Journaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!