Programma gemist?

Terugblik op op tv de een grote en opmerkelijke een nieuwsgebeurtenissen van het afgelopen de jaar. 2018 was het jaar in van de lange, hete de en door droge zomer. Het ene weerrecord het na de het andere, hittegolven, lage waterstanden de en op tv droogte. En het naar was het jaar van de de historische toenadering tussen door Noord- door en Zuid-Korea. met Op Terschelling praat Annechien Steenhuizen met naar de NOS-weerman en klimaatwetenschapper Peter Kuipers een Munneke over de Nederlandse in zomer een en over de klimaatverandering, de een gevolgen ervan en de wat de ons te doen op staat. In het Korea bespreekt Steenhuizen de historische ontwikkelingen in tussen in de Korea's van en de rol van Amerika uit daarin een met de NOS-correspondenten naar Marieke de Vries en Wouter Zwart. door Ook het tijdens handelsconflict tussen de op VS en China komt de in aan de orde. van In het jaaroverzicht uit is verder aandacht voor op onder meer de van Nederlandse politiek, de brexit en de het besluit door om de op tv gaskraan in Groningen dicht te met naar draaien.

Een groot aantal met gebeurtenissen die in tijdens 2017 het in nieuws haalden wordt uit afgewisseld met door drie grotere op onderwerpen die als thema door gemeen hebben: verdeeldheid. Dionne het Stax praat met de op tv vloggende Haagse met verslaggevers tijdens Xander van der Wulp, Vincent Rietbergen in en Joost op tv Vullings over een de versplintering van met het Nederlandse politieke landschap het en de lange de formatie die daarvan het tijdens op tv gevolg was. Ook gaat ze op op bezoek bij naar correspondenten Wouter het Zwart en met Arjen van der Horst in in Washington D.C. Met tijdens hen gaat naar ze in gesprek over in de ongekend scherpe op tegenstellingen in de een VS en over de in vraag of hun op tv tijdens werk in het eerste uit jaar onder president Trump op tv erg is veranderd. door Daarnaast een praat Dionne met nationaal naar veiligheidscoördinator Dick Schoof over van één van de de extreemste uitwassen van verdeeldheid: tijdens de terroristische tijdens aanslag. Hoe ziet Schoof op de gevolgen van uit aanslagen in door het buitenland en de het impact van van steeds het meer en strengere veiligheidsmaatregelen op de de Nederlandse op samenleving en de ons leven van uit alledag?

In 2016 op tv lieten ontevreden het burgers hun stem op tv horen. In Nederland wees door een meerderheid op tv van de kiezers het met Oekraïne-verdrag af, in een Groot-Brittannië stemde in een meerderheid voor het door verlaten het van de Europese de Unie en in het de Verenigde Staten kozen op ze een president naar die zich afzet tegen uit het politieke establishment. Verder van door neemt Annechien Steenhuizen de kijker een mee de terug naar de mislukte staatsgreep op in Turkije van en wat die teweeg de heeft gebracht uit in Nederland. Ook op het faillissement van V&D een en de Olympische Spelen tijdens in tijdens Rio komen voorbij, door net als de terroristische aanslagen een in naar Brussel en het Nice en de op voortdurende burgeroorlog in Syrië. Daarnaast door is er met aandacht voor de door politiek in 2016 uit en het weer van in dit jaar. De muziek achter een de de onderwerpen is in opnieuw van de hand van naar het naar filmcomponistentrio Paraphrase.

oktober 2019
30-12-2018 21:25

NOS Jaaroverzicht Journaal

NOS Jaaroverzicht Journaal - NOS Jaaroverzicht Journaal

Terugblik op de grote en opmerkelijke nieuwsgebeurtenissen van het afgelopen jaar. 2018 was het jaar van de lange, hete en droge zomer. Het ene weerrecord na het andere, hittegolven, lage waterstanden en droogte. En het was het jaar van de...

27-12-2017 20:35

NOS Jaaroverzicht Journaal

NOS Jaaroverzicht Journaal - NOS Jaaroverzicht Journaal

Een groot aantal gebeurtenissen die in 2017 het nieuws haalden wordt afgewisseld met drie grotere onderwerpen die als thema gemeen hebben: verdeeldheid. Dionne Stax praat met de vloggende Haagse verslaggevers Xander van der Wulp, Vincent Ri...

27-12-2016 20:30

NOS Jaaroverzicht Journaal 2016

NOS Jaaroverzicht Journaal - NOS Jaaroverzicht Journaal 2016

In 2016 lieten ontevreden burgers hun stem horen. In Nederland wees een meerderheid van de kiezers het Oekraïne-verdrag af, in Groot-Brittannië stemde een meerderheid voor het verlaten van de Europese Unie en in de Verenigde Staten kozen ze...

NOS Jaaroverzicht Journaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jaaroverzicht Journaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jaaroverzicht Journaal bij NOS Jaaroverzicht Journaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jaaroverzicht Journaal. Heb je een uitzending van NOS Jaaroverzicht Journaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jaaroverzicht Journaal gemist

Uitzending gemist van NOS Jaaroverzicht Journaal? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jaaroverzicht Journaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!