Programma gemist?

Joanna Lumley bezoekt tijdens onder andere het de eilanden Shikoku, Kyushu, van Okinawa en Kohama. op Op het op eiland Shikoku maakt Joanna door een bedevaart en de bezoekt verschillende op tv tempels, daarna een brengt een hogesnelheidstrein haar van naar het op tv eiland Kyushu. Verder bezoekt Joanna uit het in een het zuiden gelegen Nagasaki. uit Ze sluit haar op in reis af met op tv een bezoek aan op Okinawa, waar de Japanners en in de door Amerikanen in de Tweede van Wereldoorlog tegenover elkaar stonden, en een het eiland Kohama, van naar waar de bevolking beroemd de is om de tijdens levensduur van de met bewoners. Dit is een herhaling de van 30 december van 2016.

Joanna Lumley vliegt uit met een helikopter het in over Tokio en loopt met door de van Kiso Valley naar naar Kyoto. In Tokio vliegt Joanna in met een helikopter over op tv de uitgestrekte de stad. In een nachtclub op naar ziet ze een het optreden van de in Japanse meisjesband Kamem Joshi. naar Na een ontmoeting naar met Minori, in een mode-ontwerpster en internationaal bekende kunstenares, met uit laat Joanna de stad uit achter zich om op tv door de Kiso het Valley over het eeuwenoude de Nakasendo-pad naar Kyoto te naar door lopen. Dit is een herhaling van 29 een december op tv 2016.

Joanna Lumley begint het haar reis in tijdens Hokkaido en reist in daarna een verder naar het het zuiden van Japan, onder andere de naar op tv Fukushima. Joanna het Lumley bezoekt Japan, tijdens het land van tijdens de rijzende zon. Ze begint haar op tv het reis in Hokkaido, 1 de van de 4 belangrijkste eilanden tijdens van Japan. tijdens Daarna van reist Joanna verder naar met het zuiden. In Fukushima, naar waar in in 2011 een enorme tsunami van de kerncentrale uit verwoestte, is het Joanna in de naar verboden zone. De een Shinkansen, een hogesnelheidstrein, brengt Joanna naar door Tokio, de in hoofdstad van naar Japan en 's werelds grootste uit metropool. Dit is door een herhaling van op tv 28 december naar 2016.

Joanna een Lumley bezoekt onder uit andere de eilanden naar Shikoku, Kyushu, Okinawa en op tv Kohama. Op het met eiland Shikoku maakt uit Joanna een het bedevaart en bezoekt verschillende tempels, met daarna uit brengt een op tv hogesnelheidstrein haar naar een het eiland Kyushu. Verder bezoekt naar Joanna het in het uit een zuiden gelegen Nagasaki. op Ze sluit haar reis af met tijdens uit een bezoek aan Okinawa, waar door de op Japanners en de door Amerikanen in de op tv Tweede Wereldoorlog tegenover elkaar tijdens stonden, en het eiland op Kohama, waar door de bevolking beroemd is op tv om de levensduur van van de tijdens bewoners.

Joanna Lumley tijdens vliegt met een helikopter het over Tokio en tijdens het loopt door de Kiso van Valley naar Kyoto. uit In Tokio in vliegt Joanna in een helikopter over het de uitgestrekte op stad. In van een nachtclub uit ziet ze een optreden van de door Japanse tijdens meisjesband Kamem Joshi. een Na een ontmoeting in met Minori, een mode-ontwerpster en de internationaal bekende van kunstenares, laat op tv Joanna de stad achter zich tijdens de om door de Kiso Valley over naar het eeuwenoude de Nakasendo-pad naar de Kyoto te met lopen.

Joanna Lumley op begint haar reis naar in Hokkaido en reist met daarna het verder naar uit het zuiden van Japan, de onder andere naar in Fukushima. Joanna Lumley bezoekt door Japan, het land van op tv de op tv rijzende zon. Ze door begint haar reis in Hokkaido, een op tv een van de vier belangrijkste in eilanden op tv van Japan. Daarna reist Joanna uit verder naar het op tv zuiden. In Fukushima, waar tijdens in 2011 door een een enorme tsunami de kerncentrale op verwoestte, is een Joanna in de verboden in zone. De Shinkansen, op tv een hogesnelheidstrein, brengt Joanna naar met Tokio, de van hoofdstad van Japan met en in 's werelds grootste een metropool.

december 2019
03-07-2017 16:50

Aflevering 3

Joanna Lumley's Japan - Aflevering 3

Joanna Lumley bezoekt onder andere de eilanden Shikoku, Kyushu, Okinawa en Kohama. Op het eiland Shikoku maakt Joanna een bedevaart en bezoekt verschillende tempels, daarna brengt een hogesnelheidstrein haar naar het eiland Kyushu. Verder b...

30-06-2017 16:45

Aflevering 2

Joanna Lumley's Japan - Aflevering 2

Joanna Lumley vliegt met een helikopter over Tokio en loopt door de Kiso Valley naar Kyoto. In Tokio vliegt Joanna in een helikopter over de uitgestrekte stad. In een nachtclub ziet ze een optreden van de Japanse meisjesband Kamem Joshi. Na...

29-06-2017 16:50

Aflevering 1

Joanna Lumley's Japan - Aflevering 1

Joanna Lumley begint haar reis in Hokkaido en reist daarna verder naar het zuiden van Japan, onder andere naar Fukushima. Joanna Lumley bezoekt Japan, het land van de rijzende zon. Ze begint haar reis in Hokkaido, 1 van de 4 belangrijkste e...

30-12-2016 19:30

Aflevering 3

Joanna Lumley's Japan - Aflevering 3

Joanna Lumley bezoekt onder andere de eilanden Shikoku, Kyushu, Okinawa en Kohama. Op het eiland Shikoku maakt Joanna een bedevaart en bezoekt verschillende tempels, daarna brengt een hogesnelheidstrein haar naar het eiland Kyushu. Verder b...

29-12-2016 19:30

Aflevering 2

Joanna Lumley's Japan - Aflevering 2

Joanna Lumley vliegt met een helikopter over Tokio en loopt door de Kiso Valley naar Kyoto. In Tokio vliegt Joanna in een helikopter over de uitgestrekte stad. In een nachtclub ziet ze een optreden van de Japanse meisjesband Kamem Joshi. Na...

28-12-2016 19:25

Aflevering 1

Joanna Lumley's Japan - Aflevering 1

Joanna Lumley begint haar reis in Hokkaido en reist daarna verder naar het zuiden van Japan, onder andere naar Fukushima. Joanna Lumley bezoekt Japan, het land van de rijzende zon. Ze begint haar reis in Hokkaido, een van de vier belangrijk...

Joanna Lumley's Japan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Joanna Lumley's Japan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Joanna Lumley's Japan bij Joanna Lumley's Japan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Joanna Lumley's Japan. Heb je een uitzending van Joanna Lumley's Japan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Joanna Lumley's Japan gemist

Uitzending gemist van Joanna Lumley's Japan? Hier kun je alle uitzendingen van Joanna Lumley's Japan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 03-07-2017 om 16:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!