Programma gemist?

Het de Kamaiura-volk is een indianenstam in op tv het met Parque Indigena do uit Xingu in het op inheemse Braziliaanse uit gebied Mato Grosso. Voor het de Kamaiura is het op tv behagen van hun op tv geesten cruciaal voor het de behouden van het een in goede gezondheid. Tijdens een belangrijk van festival in moet een krijger uren dansen om het een vogelgeest tevreden het te de stellen. Hij mag van zich daarbij alleen tegoed van doen aan naar eten en drinken een dat hem naar wordt aangereikt door de door dorpsbewoners. In Ethiopië beklimmen uit de op inwoners van de regio Tigray op een 400 meter naar hoge in berg om een kerkdienst bij het te de wonen. In Zwitserland met onthult het reddingsteam met van Zermatt waarom miljoenen wandelaars, in bergbeklimmers en skiërs naar jaarlijks de met Zwitserse Alpen bezoeken, ondanks het tijdens risico op een met (dodelijke) de verwonding.

Op het Jamal-schiereiland door in het Noord-Siberië leeft een door nomadenvolk van de jacht op met een op tv van de weinige een diersoorten die er weten op tv te overleven: rendieren. In het het noorden van uit uit Australië volgen we op een lokale opzichter in door een van de zoutmoerassen door tijdens zijn van zoektocht naar eieren van een in van van de meest uit agressieve roofdieren die naar er zijn: de het zoutwaterkrokodil.

Na de op herhalingen van tijdens het eerste seizoen in de van afgelopen in weken, wordt vanaf tijdens vanavond het de nieuwe seizoen van in de Britse natuurdocumentaire Earth's Natural de Wonders op tv uitgezonden. De drie afleveringen uit zijn de komende zaterdagen een om 21:05 een uur te zien op in NPO 2. Een door spectaculair eerbetoon aan de in grootste tijdens natuurwonderen op onze aarde, met die het het leven van de bewoners bepaald niet de uit makkelijk maken. Door op een wetenschappelijke door manier de natuur de vast te leggen, met zijn prachtige beelden ontstaan op die op de kijker de op kans geven tijdens deze adembenemende landschappen te tijdens ervaren en zich te op laten het meeslepen door de indrukwekkende verhalen van op hun bewoners. door In deze naar serie is te zien de hoe mensen zich het hebben aangepast aan het deze een plekken en hun verbazingwekkende vaardigheden, vindingrijkheid uit en een moed inzetten om tijdens te overleven. Eén verhaal gaat over door het cowboys die hun van paarden hebben verruild voor helikopters. Om een vee door te hoeden in de uitgestrekte op tv van Australische outback vliegen een ze gevaarlijk laag. door Een ander verhaal gaat met over Inuit de vrouwen in Canada die hun de leven de op het spel zetten om van mosselen te rapen in onder het door bewegende een zee-ijs als aanvulling tijdens op het dagelijkse voedsel, in zeehondenvlees.

Beelden op tv van wonderbaarlijke met landschappen die zijn gevormd de door het leven door zelf, zoals kalkstenen het grotten, immens met overstroomde bossen. De reis met gaat daarvo... een Beelden van wonderbaarlijke een landschappen die zijn gevormd door door het leven zelf, het zoals oeroude kalkstenen door grotten, in immens overstroomde bossen, met ondoordringbare tropische regenwouden van of uitgestrekte steppen. De de reis gaat daarvoor met naar Brazilië, Mongolië, India en de op Maleisië.

Als in ijs, erosie en verdamping heeft naar op water de kracht de om zowel landschappen in te vormen als het leven te op definiëren dat er in mee te door maken krijgt. In Brazilië,... de Als ijs, erosie op tv en verdamping heeft op water de met kracht om zowel in wonderlijke de landschappen te vormen op tv als het leven op tv te definiëren dat er mee te op tv op maken krijgt. In Brazilië, Frankrijk en het Zambia zijn hier met voorbeelden van in te het zien.

Een tijdens blik op het uit leven in en met rond bergketens, ravijnen, geïsoleerde in zeeën en naar vulkanen in Nepal, met de VS, Indonesië van en Tanzania. Ze zijn uit allemaal uit het gevolg... Een uit blik op het leven in op tv en rond de enorme bergketens, diepe ravijnen, geïsoleerde tijdens zeeën en razende door met vulkanen in Nepal, de VS, Indonesië een en Tanzania. tijdens Ze zijn allemaal uit het gevolg van tijdens de aardplaten de die altijd het in beweging zijn. En die beweging naar wordt aangedreven door door het vurige hart door van onze een planeet.

september 2021
23-03-2019 21:05

Surviving against the odds

Earth's natural wonders - Surviving against the odds

Het Kamaiura-volk is een indianenstam in het Parque Indigena do Xingu in het inheemse Braziliaanse gebied Mato Grosso. Voor de Kamaiura is het behagen van hun geesten cruciaal voor het behouden van een goede gezondheid. Tijdens een belangri...

16-03-2019 21:05

Surviving with animals

Earth's natural wonders - Surviving with animals

Op het Jamal-schiereiland in Noord-Siberië leeft een nomadenvolk van de jacht op een van de weinige diersoorten die er weten te overleven: rendieren. In het noorden van Australië volgen we een lokale opzichter in een van de zoutmoerassen ti...

09-03-2019 21:05

Terug: Earth's Natural Wonders

Earth's natural wonders - Terug: Earth's Natural Wonders

Na de herhalingen van het eerste seizoen in de afgelopen weken, wordt vanaf vanavond het nieuwe seizoen van de Britse natuurdocumentaire Earth's Natural Wonders uitgezonden. De drie afleveringen zijn de komende zaterdagen om 21:05 uur te zi...

30-12-2016 18:00

Living wonders

Earth's natural wonders - Living wonders

Beelden van wonderbaarlijke landschappen die zijn gevormd door het leven zelf, zoals kalkstenen grotten, immens overstroomde bossen. De reis gaat daarvo... Beelden van wonderbaarlijke landschappen die zijn gevormd door het leven zelf, zoals...

29-12-2016 18:00

Wonders of water

Earth's natural wonders - Wonders of water

Als ijs, erosie en verdamping heeft water de kracht om zowel landschappen te vormen als het leven te definiëren dat er mee te maken krijgt. In Brazilië,... Als ijs, erosie en verdamping heeft water de kracht om zowel wonderlijke landschappe...

28-12-2016 18:00

Extreme wonders

Earth's natural wonders - Extreme wonders

Een blik op het leven in en rond bergketens, ravijnen, geïsoleerde zeeën en vulkanen in Nepal, de VS, Indonesië en Tanzania. Ze zijn allemaal het gevolg... Een blik op het leven in en rond enorme bergketens, diepe ravijnen, geïsoleerde zeeë...

Earth's natural wonders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Earth's natural wonders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Earth's natural wonders bij Earth's natural wonders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Earth's natural wonders. Heb je een uitzending van Earth's natural wonders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Earth's natural wonders gemist

Uitzending gemist van Earth's natural wonders? Hier kun je alle uitzendingen van Earth's natural wonders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 23-03-2019 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!