Programma gemist?

Het Kamaiura-volk uit is een indianenstam in op tv met het Parque Indigena het do Xingu in het door inheemse Braziliaanse gebied Mato door Grosso. van Voor de Kamaiura naar is het behagen op tv van hun geesten cruciaal voor het in behouden van het een goede een gezondheid. Tijdens een uit belangrijk festival moet een op tv krijger uren dansen op tv om een met vogelgeest tevreden naar te stellen. Hij mag uit zich daarbij alleen tegoed doen op aan eten en op tv drinken dat uit hem wordt aangereikt door in tijdens de dorpsbewoners. In Ethiopië beklimmen de uit inwoners van een de regio van Tigray een 400 een meter hoge berg de om een kerkdienst bij te uit wonen. op tv In Zwitserland onthult het de reddingsteam van Zermatt naar waarom miljoenen wandelaars, bergbeklimmers tijdens en het skiërs jaarlijks met de Zwitserse Alpen bezoeken, op ondanks het risico op met een het (dodelijke) verwonding.

Op de het Jamal-schiereiland in een Noord-Siberië leeft een nomadenvolk van uit de tijdens jacht op de een van de weinige de diersoorten die er weten te tijdens overleven: rendieren. met In het noorden met van Australië het volgen we een lokale door opzichter in van een van de zoutmoerassen van tijdens door zijn zoektocht naar eieren van een in uit van de meest agressieve op tv roofdieren die er zijn: tijdens de een zoutwaterkrokodil.

Na de de herhalingen van het van eerste seizoen op tv in de met afgelopen weken, wordt vanaf met vanavond het nieuwe seizoen van het de uit Britse natuurdocumentaire Earth's van Natural Wonders uitgezonden. een De drie afleveringen zijn de van komende zaterdagen door om 21:05 met uur te zien in op NPO de 2. Een spectaculair eerbetoon de aan de grootste uit natuurwonderen op onze aarde, die het in leven door van de bewoners bepaald niet in makkelijk het maken. Door op een wetenschappelijke in manier de op natuur vast het te leggen, zijn prachtige beelden ontstaan in die naar de kijker door de kans geven deze adembenemende uit landschappen met te ervaren en zich te met laten meeslepen door de op tv indrukwekkende verhalen door van hun bewoners. In in deze serie op tv is te zien in hoe mensen zich op tv hebben aangepast aan uit deze plekken en hun uit verbazingwekkende vaardigheden, in vindingrijkheid op en moed inzetten om te overleven. Eén een verhaal gaat over uit cowboys die hun de paarden hebben verruild op voor helikopters. Om op vee te met hoeden in de uitgestrekte in tijdens Australische outback vliegen ze gevaarlijk de laag. Een op tv ander verhaal gaat over het Inuit het vrouwen in Canada die hun van leven naar op het spel zetten om in mosselen in te rapen onder het uit bewegende zee-ijs in als aanvulling op op het dagelijkse voedsel, tijdens zeehondenvlees.

Beelden van een wonderbaarlijke landschappen die het zijn gevormd door een het leven een zelf, zoals kalkstenen grotten, de immens overstroomde bossen. van De reis gaat daarvo... op tv Beelden een van wonderbaarlijke landschappen naar die zijn gevormd door het door het leven zelf, zoals oeroude kalkstenen uit grotten, immens overstroomde met bossen, ondoordringbare tropische het regenwouden uit of uitgestrekte steppen. tijdens De reis gaat daarvoor een naar Brazilië, Mongolië, India een en van Maleisië.

Als met ijs, erosie met en verdamping heeft op tv water de kracht om op zowel landschappen de te vormen als het een leven te definiëren dat er met de mee te maken krijgt. uit In Brazilië,... Als ijs, erosie op tv en verdamping heeft op tv in water de kracht om tijdens zowel wonderlijke het landschappen te vormen als het op tv leven te definiëren dat in er mee naar te maken krijgt. op tv In met Brazilië, Frankrijk en Zambia zijn met hier uit voorbeelden van te uit zien.

Een blik op een uit het leven in tijdens en rond bergketens, ravijnen, uit geïsoleerde zeeën en vulkanen tijdens in Nepal, de VS, op Indonesië op en Tanzania. Ze in zijn allemaal het gevolg... Een een blik op het door leven in en uit rond enorme bergketens, door diepe ravijnen, geïsoleerde op tv zeeën en naar razende met vulkanen in Nepal, de VS, Indonesië door en met Tanzania. Ze zijn de allemaal het gevolg van de op tijdens aardplaten die altijd in van beweging zijn. En die van beweging wordt aangedreven door naar het vurige een hart van onze door planeet.

mei 2020
23-03-2019 21:05

Surviving against the odds

Earth's natural wonders - Surviving against the odds

Het Kamaiura-volk is een indianenstam in het Parque Indigena do Xingu in het inheemse Braziliaanse gebied Mato Grosso. Voor de Kamaiura is het behagen van hun geesten cruciaal voor het behouden van een goede gezondheid. Tijdens een belangri...

16-03-2019 21:05

Surviving with animals

Earth's natural wonders - Surviving with animals

Op het Jamal-schiereiland in Noord-Siberië leeft een nomadenvolk van de jacht op een van de weinige diersoorten die er weten te overleven: rendieren. In het noorden van Australië volgen we een lokale opzichter in een van de zoutmoerassen ti...

09-03-2019 21:05

Terug: Earth's Natural Wonders

Earth's natural wonders - Terug: Earth's Natural Wonders

Na de herhalingen van het eerste seizoen in de afgelopen weken, wordt vanaf vanavond het nieuwe seizoen van de Britse natuurdocumentaire Earth's Natural Wonders uitgezonden. De drie afleveringen zijn de komende zaterdagen om 21:05 uur te zi...

30-12-2016 18:00

Living wonders

Earth's natural wonders - Living wonders

Beelden van wonderbaarlijke landschappen die zijn gevormd door het leven zelf, zoals kalkstenen grotten, immens overstroomde bossen. De reis gaat daarvo... Beelden van wonderbaarlijke landschappen die zijn gevormd door het leven zelf, zoals...

29-12-2016 18:00

Wonders of water

Earth's natural wonders - Wonders of water

Als ijs, erosie en verdamping heeft water de kracht om zowel landschappen te vormen als het leven te definiëren dat er mee te maken krijgt. In Brazilië,... Als ijs, erosie en verdamping heeft water de kracht om zowel wonderlijke landschappe...

28-12-2016 18:00

Extreme wonders

Earth's natural wonders - Extreme wonders

Een blik op het leven in en rond bergketens, ravijnen, geïsoleerde zeeën en vulkanen in Nepal, de VS, Indonesië en Tanzania. Ze zijn allemaal het gevolg... Een blik op het leven in en rond enorme bergketens, diepe ravijnen, geïsoleerde zeeë...

Earth's natural wonders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Earth's natural wonders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Earth's natural wonders bij Earth's natural wonders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Earth's natural wonders. Heb je een uitzending van Earth's natural wonders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Earth's natural wonders gemist

Uitzending gemist van Earth's natural wonders? Hier kun je alle uitzendingen van Earth's natural wonders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 23-03-2019 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!