Programma gemist?

Het Kamaiura-volk is in op een indianenstam in een het Parque Indigena do Xingu de in het inheemse Braziliaanse met gebied Mato Grosso. het Voor de tijdens Kamaiura de is het behagen op van hun geesten cruciaal met voor het behouden op tv van een goede door gezondheid. Tijdens het een belangrijk festival op moet een krijger naar uren dansen om een in vogelgeest tevreden te stellen. Hij van mag zich daarbij met van alleen tegoed doen aan eten uit en drinken het dat hem wordt aangereikt door uit met de dorpsbewoners. In Ethiopië beklimmen de de naar inwoners van de regio Tigray een tijdens naar 400 meter hoge berg het om een de kerkdienst bij te wonen. in In Zwitserland onthult het uit reddingsteam van Zermatt een waarom miljoenen wandelaars, bergbeklimmers door en de skiërs jaarlijks een de Zwitserse Alpen bezoeken, door ondanks het risico op een een (dodelijke) in verwonding.

Op het het Jamal-schiereiland in Noord-Siberië de leeft een tijdens nomadenvolk van de jacht een op in een van de weinige diersoorten die tijdens op er weten te uit overleven: rendieren. In het op noorden van Australië volgen op tv we een lokale het opzichter in een van uit de zoutmoerassen met tijdens zijn tijdens zoektocht naar eieren op tv van een van de meest naar uit agressieve roofdieren die naar er zijn: de een zoutwaterkrokodil.

Na de herhalingen uit een van het eerste seizoen in in de afgelopen weken, uit wordt vanaf vanavond uit het nieuwe op tv seizoen van uit de Britse natuurdocumentaire op tv Earth's Natural Wonders uitgezonden. het De drie afleveringen zijn naar de komende zaterdagen op om 21:05 uur op tv te zien op NPO het 2. Een in spectaculair eerbetoon in aan de grootste op natuurwonderen op onze aarde, die het op leven van de uit bewoners bepaald niet op makkelijk maken. Door de op een een wetenschappelijke manier de natuur vast de uit te leggen, zijn op prachtige beelden ontstaan de die de kijker de kans tijdens geven deze door adembenemende landschappen te tijdens ervaren en zich te laten op meeslepen door de een indrukwekkende met verhalen van het hun bewoners. In op deze serie is te zien hoe in mensen zich hebben de aangepast aan een deze plekken met en hun verbazingwekkende vaardigheden, vindingrijkheid van en moed inzetten door op tv om te overleven. Eén verhaal op gaat over cowboys die in hun paarden door hebben verruild voor uit helikopters. Om door vee te hoeden in de uitgestrekte uit Australische op tv outback vliegen van ze gevaarlijk laag. Een ander op tv in verhaal gaat over Inuit vrouwen in een Canada die hun de leven op het met spel zetten op tv om tijdens mosselen te rapen onder door het bewegende tijdens zee-ijs als aanvulling op een het dagelijkse voedsel, van zeehondenvlees.

Beelden van van wonderbaarlijke de landschappen die zijn een gevormd door het leven zelf, zoals van kalkstenen in grotten, immens overstroomde op tv bossen. De reis op tv gaat daarvo... van Beelden van wonderbaarlijke landschappen die zijn de gevormd door het een leven een zelf, zoals oeroude kalkstenen grotten, in een immens overstroomde bossen, het ondoordringbare tropische regenwouden of uitgestrekte steppen. in De reis gaat een daarvoor naar Brazilië, uit Mongolië, India en tijdens de Maleisië.

Als in ijs, erosie met en verdamping heeft water het de kracht om zowel landschappen naar te vormen door als naar het leven te definiëren dat een er van mee te maken krijgt. In Brazilië,... met uit Als ijs, erosie en tijdens verdamping heeft van water de kracht om zowel een wonderlijke landschappen te vormen in als het leven op tv te van definiëren dat er op mee te maken krijgt. tijdens In het Brazilië, Frankrijk en uit Zambia zijn hier voorbeelden van het te de zien.

Een met blik op het een leven in en rond naar bergketens, ravijnen, geïsoleerde zeeën met en vulkanen in door Nepal, de VS, de Indonesië en Tanzania. door Ze zijn de allemaal van het gevolg... Een blik op uit het leven in en tijdens in rond enorme bergketens, diepe ravijnen, met geïsoleerde zeeën het en razende vulkanen met in Nepal, de VS, tijdens Indonesië en een Tanzania. Ze zijn allemaal het in gevolg met van de aardplaten die de altijd de in beweging zijn. En met die beweging wordt aangedreven door tijdens het vurige hart in van onze een planeet.

mei 2021
23-03-2019 21:05

Surviving against the odds

Earth's natural wonders - Surviving against the odds

Het Kamaiura-volk is een indianenstam in het Parque Indigena do Xingu in het inheemse Braziliaanse gebied Mato Grosso. Voor de Kamaiura is het behagen van hun geesten cruciaal voor het behouden van een goede gezondheid. Tijdens een belangri...

16-03-2019 21:05

Surviving with animals

Earth's natural wonders - Surviving with animals

Op het Jamal-schiereiland in Noord-Siberië leeft een nomadenvolk van de jacht op een van de weinige diersoorten die er weten te overleven: rendieren. In het noorden van Australië volgen we een lokale opzichter in een van de zoutmoerassen ti...

09-03-2019 21:05

Terug: Earth's Natural Wonders

Earth's natural wonders - Terug: Earth's Natural Wonders

Na de herhalingen van het eerste seizoen in de afgelopen weken, wordt vanaf vanavond het nieuwe seizoen van de Britse natuurdocumentaire Earth's Natural Wonders uitgezonden. De drie afleveringen zijn de komende zaterdagen om 21:05 uur te zi...

30-12-2016 18:00

Living wonders

Earth's natural wonders - Living wonders

Beelden van wonderbaarlijke landschappen die zijn gevormd door het leven zelf, zoals kalkstenen grotten, immens overstroomde bossen. De reis gaat daarvo... Beelden van wonderbaarlijke landschappen die zijn gevormd door het leven zelf, zoals...

29-12-2016 18:00

Wonders of water

Earth's natural wonders - Wonders of water

Als ijs, erosie en verdamping heeft water de kracht om zowel landschappen te vormen als het leven te definiëren dat er mee te maken krijgt. In Brazilië,... Als ijs, erosie en verdamping heeft water de kracht om zowel wonderlijke landschappe...

28-12-2016 18:00

Extreme wonders

Earth's natural wonders - Extreme wonders

Een blik op het leven in en rond bergketens, ravijnen, geïsoleerde zeeën en vulkanen in Nepal, de VS, Indonesië en Tanzania. Ze zijn allemaal het gevolg... Een blik op het leven in en rond enorme bergketens, diepe ravijnen, geïsoleerde zeeë...

Earth's natural wonders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Earth's natural wonders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Earth's natural wonders bij Earth's natural wonders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Earth's natural wonders. Heb je een uitzending van Earth's natural wonders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Earth's natural wonders gemist

Uitzending gemist van Earth's natural wonders? Hier kun je alle uitzendingen van Earth's natural wonders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 23-03-2019 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!