Programma gemist?

Het Kamaiura-volk is een een indianenstam met in het met Parque Indigena een do Xingu in het uit inheemse Braziliaanse gebied Mato Grosso. een Voor op de Kamaiura op tv is het behagen van op hun geesten cruciaal voor de het behouden van een een het goede gezondheid. Tijdens een een belangrijk festival naar moet een krijger uren in dansen om een tijdens vogelgeest tevreden te naar stellen. Hij mag zich daarbij het in alleen tegoed doen aan tijdens eten en drinken uit dat hem wordt de aangereikt door de dorpsbewoners. het In de Ethiopië beklimmen de uit inwoners van de in regio Tigray een 400 meter uit hoge berg in om een kerkdienst bij in te wonen. op In Zwitserland onthult een het reddingsteam van Zermatt waarom op miljoenen wandelaars, op tv bergbeklimmers van en skiërs jaarlijks in de Zwitserse Alpen bezoeken, ondanks een het tijdens risico op een (dodelijke) het verwonding.

Op het Jamal-schiereiland een in op tv Noord-Siberië leeft een nomadenvolk een van de de jacht op uit een van de weinige diersoorten door die naar er weten te overleven: rendieren. uit In het noorden van in Australië volgen we het uit een lokale opzichter in naar een van de zoutmoerassen tijdens door uit zijn zoektocht naar op tv eieren van een van op tv de meest op tv agressieve roofdieren die er een zijn: de uit zoutwaterkrokodil.

Na op tv de herhalingen van het door eerste seizoen in de het afgelopen weken, wordt van vanaf naar vanavond het nieuwe door seizoen van de Britse natuurdocumentaire het tijdens Earth's Natural Wonders de uitgezonden. De drie afleveringen zijn de uit komende zaterdagen om op 21:05 uur te een zien op naar NPO 2. Een van spectaculair eerbetoon met aan de grootste natuurwonderen met op onze aarde, die het een leven van van de bewoners bepaald niet op makkelijk maken. Door op de een wetenschappelijke manier op tv de natuur vast op tv met te leggen, zijn prachtige met beelden ontstaan die de naar kijker de kans geven met tijdens deze adembenemende landschappen naar te ervaren en zich te laten tijdens de meeslepen door de indrukwekkende verhalen van van hun bewoners. In van met deze serie is te zien naar hoe mensen zich hebben naar aangepast aan in deze plekken de en hun verbazingwekkende vaardigheden, naar vindingrijkheid en de moed inzetten om te overleven. Eén uit verhaal gaat op tv over cowboys die met hun paarden hebben het verruild voor helikopters. het Om van vee te hoeden de in de uitgestrekte Australische outback vliegen met ze gevaarlijk met laag. op tv Een ander verhaal gaat van over Inuit vrouwen in in Canada die hun naar in leven op het tijdens spel zetten om mosselen te rapen een onder het met bewegende zee-ijs naar als aanvulling op op het dagelijkse een voedsel, zeehondenvlees.

Beelden in van wonderbaarlijke het landschappen die zijn gevormd door door het het leven zelf, zoals kalkstenen in grotten, immens op tv overstroomde bossen. De reis tijdens gaat daarvo... Beelden op van wonderbaarlijke landschappen die zijn op gevormd door het naar leven zelf, zoals het oeroude kalkstenen door grotten, immens met overstroomde bossen, ondoordringbare met tropische regenwouden of op uitgestrekte steppen. De met reis gaat daarvoor op naar Brazilië, met Mongolië, India en tijdens Maleisië.

Als ijs, erosie in de en verdamping heeft water de door kracht om een zowel landschappen te uit vormen als het leven te een definiëren dat op er naar mee te maken krijgt. In Brazilië,... tijdens Als naar ijs, erosie en verdamping de heeft van water de kracht om zowel wonderlijke van door landschappen te vormen tijdens als het leven te definiëren de dat er tijdens mee te maken krijgt. In het Brazilië, Frankrijk van en Zambia zijn hier door voorbeelden van tijdens te de zien.

Een blik het op het het leven in en rond op tv bergketens, ravijnen, geïsoleerde zeeën de en vulkanen in tijdens Nepal, de VS, op tv op tv Indonesië en Tanzania. Ze zijn allemaal van het gevolg... Een een blik met op het leven in in en rond enorme bergketens, in diepe ravijnen, geïsoleerde het zeeën en op tv razende op tv vulkanen in Nepal, de VS, een Indonesië en van Tanzania. Ze zijn het allemaal het naar gevolg van de naar aardplaten die altijd naar in beweging zijn. En die uit beweging wordt aangedreven door in het vurige op tv hart de van onze planeet.

september 2020
23-03-2019 21:05

Surviving against the odds

Earth's natural wonders - Surviving against the odds

Het Kamaiura-volk is een indianenstam in het Parque Indigena do Xingu in het inheemse Braziliaanse gebied Mato Grosso. Voor de Kamaiura is het behagen van hun geesten cruciaal voor het behouden van een goede gezondheid. Tijdens een belangri...

16-03-2019 21:05

Surviving with animals

Earth's natural wonders - Surviving with animals

Op het Jamal-schiereiland in Noord-Siberië leeft een nomadenvolk van de jacht op een van de weinige diersoorten die er weten te overleven: rendieren. In het noorden van Australië volgen we een lokale opzichter in een van de zoutmoerassen ti...

09-03-2019 21:05

Terug: Earth's Natural Wonders

Earth's natural wonders - Terug: Earth's Natural Wonders

Na de herhalingen van het eerste seizoen in de afgelopen weken, wordt vanaf vanavond het nieuwe seizoen van de Britse natuurdocumentaire Earth's Natural Wonders uitgezonden. De drie afleveringen zijn de komende zaterdagen om 21:05 uur te zi...

30-12-2016 18:00

Living wonders

Earth's natural wonders - Living wonders

Beelden van wonderbaarlijke landschappen die zijn gevormd door het leven zelf, zoals kalkstenen grotten, immens overstroomde bossen. De reis gaat daarvo... Beelden van wonderbaarlijke landschappen die zijn gevormd door het leven zelf, zoals...

29-12-2016 18:00

Wonders of water

Earth's natural wonders - Wonders of water

Als ijs, erosie en verdamping heeft water de kracht om zowel landschappen te vormen als het leven te definiëren dat er mee te maken krijgt. In Brazilië,... Als ijs, erosie en verdamping heeft water de kracht om zowel wonderlijke landschappe...

28-12-2016 18:00

Extreme wonders

Earth's natural wonders - Extreme wonders

Een blik op het leven in en rond bergketens, ravijnen, geïsoleerde zeeën en vulkanen in Nepal, de VS, Indonesië en Tanzania. Ze zijn allemaal het gevolg... Een blik op het leven in en rond enorme bergketens, diepe ravijnen, geïsoleerde zeeë...

Earth's natural wonders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Earth's natural wonders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Earth's natural wonders bij Earth's natural wonders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Earth's natural wonders. Heb je een uitzending van Earth's natural wonders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Earth's natural wonders gemist

Uitzending gemist van Earth's natural wonders? Hier kun je alle uitzendingen van Earth's natural wonders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 23-03-2019 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!