Programma gemist?

Het door Kamaiura-volk is een indianenstam in de het Parque tijdens Indigena do Xingu in op het van inheemse Braziliaanse gebied Mato op Grosso. Voor een de Kamaiura naar is het behagen van de hun geesten cruciaal tijdens voor het behouden tijdens van een goede gezondheid. Tijdens van een belangrijk tijdens festival de moet een krijger uren dansen om met een vogelgeest het tevreden te stellen. Hij het mag zich daarbij op tv alleen uit tegoed doen aan van eten en drinken naar dat hem wordt aangereikt in door uit de dorpsbewoners. In Ethiopië beklimmen de tijdens inwoners van het de regio op tv Tigray een 400 meter op hoge uit berg om een kerkdienst in bij te wonen. naar In Zwitserland onthult het reddingsteam in van Zermatt het waarom naar miljoenen wandelaars, bergbeklimmers en in skiërs jaarlijks de Zwitserse naar Alpen bezoeken, in ondanks het risico op met een (dodelijke) het verwonding.

Op uit het Jamal-schiereiland een in Noord-Siberië leeft op een nomadenvolk van de jacht op op een het van de weinige de diersoorten die er tijdens weten te overleven: rendieren. In tijdens het noorden van in Australië volgen de we een lokale op tv opzichter naar in een van een de zoutmoerassen tijdens zijn op zoektocht naar van eieren van een van de met meest agressieve roofdieren de die een er zijn: de op zoutwaterkrokodil.

Na met de herhalingen uit van het eerste seizoen in de tijdens afgelopen weken, wordt naar op vanaf vanavond het door nieuwe seizoen van de Britse natuurdocumentaire in Earth's Natural Wonders op tv uitgezonden. van De drie afleveringen tijdens zijn de komende zaterdagen om de 21:05 een uur te van zien op NPO 2. Een spectaculair eerbetoon op aan de de grootste natuurwonderen op onze op aarde, op tv die het leven van door de bewoners bepaald niet van door makkelijk maken. Door op een wetenschappelijke uit manier de natuur vast een te leggen, zijn op tv prachtige een beelden ontstaan die de naar kijker de een kans geven deze van adembenemende landschappen naar te ervaren en naar zich te laten in meeslepen door de indrukwekkende naar verhalen van op tv hun bewoners. In deze serie is een te met zien hoe mensen zich hebben in het aangepast aan deze plekken een en hun verbazingwekkende vaardigheden, een vindingrijkheid en moed inzetten het om te overleven. Eén op tv verhaal gaat over naar van cowboys die hun paarden van hebben verruild voor helikopters. Om in vee te hoeden in in de op tv uitgestrekte naar Australische outback vliegen ze gevaarlijk naar laag. Een op tv ander de verhaal gaat over Inuit vrouwen door in Canada die van hun leven op op het spel zetten met om mosselen het te rapen onder het uit bewegende zee-ijs als tijdens aanvulling in op het dagelijkse het voedsel, zeehondenvlees.

Beelden uit van wonderbaarlijke landschappen op tv die zijn gevormd in door het leven zelf, zoals op kalkstenen grotten, op immens overstroomde bossen. op tv De reis gaat daarvo... tijdens Beelden tijdens van wonderbaarlijke landschappen de die zijn gevormd op tv door het leven zelf, naar zoals de oeroude kalkstenen grotten, immens het overstroomde bossen, een ondoordringbare tropische regenwouden de of uitgestrekte steppen. De met reis gaat daarvoor van naar Brazilië, tijdens Mongolië, India en uit Maleisië.

Als naar ijs, erosie en verdamping het heeft water uit de kracht om uit zowel landschappen het te vormen als het leven met te definiëren dat er op tv met mee te maken krijgt. In Brazilië,... in Als ijs, door erosie het en verdamping heeft uit water de kracht om zowel wonderlijke door landschappen te de vormen op tv als het leven te in definiëren dat de er mee te maken krijgt. In op tv Brazilië, uit Frankrijk en Zambia een zijn hier voorbeelden van te het op zien.

Een blik een op het leven in door met en rond bergketens, ravijnen, geïsoleerde door zeeën en vulkanen in op tv Nepal, de door VS, Indonesië en in Tanzania. het Ze zijn allemaal het door gevolg... Een blik op het van leven in en met rond enorme in bergketens, diepe ravijnen, geïsoleerde op zeeën en razende het vulkanen in tijdens Nepal, de VS, naar Indonesië een en Tanzania. Ze zijn met allemaal het gevolg van de de aardplaten die altijd op in tijdens beweging zijn. En uit die beweging uit wordt aangedreven door het in vurige hart van een onze planeet.

januari 2021
23-03-2019 21:05

Surviving against the odds

Earth's natural wonders - Surviving against the odds

Het Kamaiura-volk is een indianenstam in het Parque Indigena do Xingu in het inheemse Braziliaanse gebied Mato Grosso. Voor de Kamaiura is het behagen van hun geesten cruciaal voor het behouden van een goede gezondheid. Tijdens een belangri...

16-03-2019 21:05

Surviving with animals

Earth's natural wonders - Surviving with animals

Op het Jamal-schiereiland in Noord-Siberië leeft een nomadenvolk van de jacht op een van de weinige diersoorten die er weten te overleven: rendieren. In het noorden van Australië volgen we een lokale opzichter in een van de zoutmoerassen ti...

09-03-2019 21:05

Terug: Earth's Natural Wonders

Earth's natural wonders - Terug: Earth's Natural Wonders

Na de herhalingen van het eerste seizoen in de afgelopen weken, wordt vanaf vanavond het nieuwe seizoen van de Britse natuurdocumentaire Earth's Natural Wonders uitgezonden. De drie afleveringen zijn de komende zaterdagen om 21:05 uur te zi...

30-12-2016 18:00

Living wonders

Earth's natural wonders - Living wonders

Beelden van wonderbaarlijke landschappen die zijn gevormd door het leven zelf, zoals kalkstenen grotten, immens overstroomde bossen. De reis gaat daarvo... Beelden van wonderbaarlijke landschappen die zijn gevormd door het leven zelf, zoals...

29-12-2016 18:00

Wonders of water

Earth's natural wonders - Wonders of water

Als ijs, erosie en verdamping heeft water de kracht om zowel landschappen te vormen als het leven te definiëren dat er mee te maken krijgt. In Brazilië,... Als ijs, erosie en verdamping heeft water de kracht om zowel wonderlijke landschappe...

28-12-2016 18:00

Extreme wonders

Earth's natural wonders - Extreme wonders

Een blik op het leven in en rond bergketens, ravijnen, geïsoleerde zeeën en vulkanen in Nepal, de VS, Indonesië en Tanzania. Ze zijn allemaal het gevolg... Een blik op het leven in en rond enorme bergketens, diepe ravijnen, geïsoleerde zeeë...

Earth's natural wonders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Earth's natural wonders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Earth's natural wonders bij Earth's natural wonders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Earth's natural wonders. Heb je een uitzending van Earth's natural wonders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Earth's natural wonders gemist

Uitzending gemist van Earth's natural wonders? Hier kun je alle uitzendingen van Earth's natural wonders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 23-03-2019 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!