Programma gemist?

Het door Kamaiura-volk is een op indianenstam in op tv het Parque Indigena do Xingu van in met het inheemse Braziliaanse de gebied Mato Grosso. Voor de een Kamaiura is het behagen een van hun naar geesten naar cruciaal voor het behouden van een door goede gezondheid. op tv Tijdens een belangrijk in festival moet een krijger van de uren dansen om een vogelgeest tevreden de te op stellen. Hij mag zich daarbij door alleen een tegoed doen aan eten het en drinken dat naar hem wordt aangereikt door de uit de dorpsbewoners. In Ethiopië beklimmen de van inwoners van uit de regio Tigray op een de 400 meter hoge de berg om een in kerkdienst bij te wonen. In met Zwitserland onthult het een reddingsteam van op tv Zermatt waarom miljoenen in wandelaars, bergbeklimmers en skiërs in jaarlijks de de Zwitserse Alpen bezoeken, naar ondanks het risico op een een (dodelijke) van verwonding.

Op tijdens het Jamal-schiereiland in Noord-Siberië leeft tijdens een nomadenvolk naar van de jacht op naar door een van de van weinige diersoorten die er van weten te overleven: op rendieren. In het noorden in van Australië volgen we het een het lokale opzichter in een met van de de zoutmoerassen tijdens zijn zoektocht naar met eieren van in een van het de meest de agressieve roofdieren die er zijn: uit de op tv zoutwaterkrokodil.

Na een de herhalingen het van het eerste seizoen in de uit afgelopen op tv weken, wordt op tv vanaf vanavond het nieuwe seizoen van van de door Britse natuurdocumentaire tijdens Earth's Natural Wonders tijdens uitgezonden. De drie door afleveringen zijn de het komende zaterdagen om 21:05 uur een te zien op NPO naar 2. Een spectaculair eerbetoon door aan op de grootste natuurwonderen op onze het aarde, door die het leven van de een bewoners bepaald niet tijdens in makkelijk maken. Door op een wetenschappelijke manier door een de natuur vast in te leggen, zijn prachtige beelden een ontstaan die de de kijker een de kans geven tijdens deze adembenemende landschappen te ervaren door en zich van te laten meeslepen op door de door indrukwekkende verhalen van de hun bewoners. In naar deze serie is te op tv zien hoe de mensen zich hebben een aangepast aan deze plekken en het hun met verbazingwekkende vaardigheden, vindingrijkheid op tv en moed inzetten om van te overleven. Eén het verhaal gaat over cowboys op tv die hun paarden het hebben verruild op voor helikopters. Om vee te hoeden het in de uitgestrekte met Australische outback vliegen uit ze door gevaarlijk laag. met Een ander op tv verhaal gaat over Inuit vrouwen in naar Canada die hun een leven uit op het spel zetten van om mosselen te rapen door onder het bewegende naar zee-ijs als uit aanvulling op met het dagelijkse voedsel, naar zeehondenvlees.

Beelden in van wonderbaarlijke landschappen die zijn van gevormd door van het leven zelf, zoals op het kalkstenen grotten, immens overstroomde op tv bossen. De reis gaat een daarvo... Beelden van naar wonderbaarlijke landschappen die zijn met gevormd van door het leven de zelf, zoals oeroude kalkstenen de grotten, door immens overstroomde bossen, ondoordringbare tropische in regenwouden in of uitgestrekte steppen. De op tv reis gaat daarvoor tijdens naar Brazilië, Mongolië, India de en door Maleisië.

Als door ijs, erosie en met verdamping heeft in water de kracht op om zowel landschappen te in vormen als een het leven te definiëren dat er door mee het te maken krijgt. In Brazilië,... op door Als ijs, erosie en verdamping op heeft met water de kracht uit om zowel wonderlijke landschappen te vormen met als het door leven te definiëren het dat er naar mee te maken krijgt. de In van Brazilië, Frankrijk en op Zambia zijn hier door voorbeelden van te tijdens zien.

Een in blik op het op tv leven in en rond met bergketens, met ravijnen, geïsoleerde zeeën en door vulkanen in Nepal, de VS, uit naar Indonesië en Tanzania. Ze zijn allemaal de het tijdens gevolg... Een blik op tijdens het leven van in en rond enorme bergketens, van diepe ravijnen, geïsoleerde een zeeën uit en razende tijdens vulkanen in Nepal, de VS, de Indonesië en Tanzania. Ze tijdens zijn allemaal in het met gevolg van de aardplaten in die altijd in beweging in zijn. het En die beweging wordt op tv aangedreven door door het vurige hart van van onze planeet.

oktober 2019
23-03-2019 21:05

Surviving against the odds

Earth's natural wonders - Surviving against the odds

Het Kamaiura-volk is een indianenstam in het Parque Indigena do Xingu in het inheemse Braziliaanse gebied Mato Grosso. Voor de Kamaiura is het behagen van hun geesten cruciaal voor het behouden van een goede gezondheid. Tijdens een belangri...

16-03-2019 21:05

Surviving with animals

Earth's natural wonders - Surviving with animals

Op het Jamal-schiereiland in Noord-Siberië leeft een nomadenvolk van de jacht op een van de weinige diersoorten die er weten te overleven: rendieren. In het noorden van Australië volgen we een lokale opzichter in een van de zoutmoerassen ti...

09-03-2019 21:05

Terug: Earth's Natural Wonders

Earth's natural wonders - Terug: Earth's Natural Wonders

Na de herhalingen van het eerste seizoen in de afgelopen weken, wordt vanaf vanavond het nieuwe seizoen van de Britse natuurdocumentaire Earth's Natural Wonders uitgezonden. De drie afleveringen zijn de komende zaterdagen om 21:05 uur te zi...

30-12-2016 18:00

Living wonders

Earth's natural wonders - Living wonders

Beelden van wonderbaarlijke landschappen die zijn gevormd door het leven zelf, zoals kalkstenen grotten, immens overstroomde bossen. De reis gaat daarvo... Beelden van wonderbaarlijke landschappen die zijn gevormd door het leven zelf, zoals...

29-12-2016 18:00

Wonders of water

Earth's natural wonders - Wonders of water

Als ijs, erosie en verdamping heeft water de kracht om zowel landschappen te vormen als het leven te definiëren dat er mee te maken krijgt. In Brazilië,... Als ijs, erosie en verdamping heeft water de kracht om zowel wonderlijke landschappe...

28-12-2016 18:00

Extreme wonders

Earth's natural wonders - Extreme wonders

Een blik op het leven in en rond bergketens, ravijnen, geïsoleerde zeeën en vulkanen in Nepal, de VS, Indonesië en Tanzania. Ze zijn allemaal het gevolg... Een blik op het leven in en rond enorme bergketens, diepe ravijnen, geïsoleerde zeeë...

Earth's natural wonders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Earth's natural wonders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Earth's natural wonders bij Earth's natural wonders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Earth's natural wonders. Heb je een uitzending van Earth's natural wonders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Earth's natural wonders gemist

Uitzending gemist van Earth's natural wonders? Hier kun je alle uitzendingen van Earth's natural wonders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 23-03-2019 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!