Programma gemist?

Het Kamaiura-volk op is een de indianenstam in het Parque van Indigena do door Xingu in het inheemse een Braziliaanse gebied uit Mato Grosso. Voor de de Kamaiura naar is het behagen van hun geesten uit cruciaal voor van het behouden van een tijdens goede gezondheid. tijdens Tijdens een belangrijk festival het moet uit een krijger uren door dansen om een een vogelgeest tevreden een te stellen. Hij mag zich daarbij het door alleen tegoed doen aan met eten en door drinken dat hem wordt aangereikt door het de dorpsbewoners. In de Ethiopië beklimmen door de inwoners van de de regio Tigray op een het 400 meter hoge berg een om een kerkdienst bij te tijdens wonen. In Zwitserland op onthult het een reddingsteam van door Zermatt waarom op tv miljoenen wandelaars, bergbeklimmers van en skiërs jaarlijks de Zwitserse Alpen uit bezoeken, ondanks op tv het risico op door een tijdens (dodelijke) verwonding.

Op het Jamal-schiereiland tijdens in van Noord-Siberië leeft een nomadenvolk van in de jacht in op een van op de weinige diersoorten met die er weten naar te overleven: het rendieren. In het een noorden van Australië volgen we door een op lokale opzichter in op tv een van naar de zoutmoerassen tijdens zijn zoektocht naar op eieren van op tv een van tijdens de meest agressieve roofdieren die van door er zijn: de door zoutwaterkrokodil.

Na uit de herhalingen op van het eerste seizoen in op de afgelopen weken, wordt met van vanaf vanavond het nieuwe seizoen van door de Britse natuurdocumentaire van Earth's door Natural Wonders uitgezonden. De tijdens drie op afleveringen zijn de komende zaterdagen om van 21:05 op uur te het zien op NPO 2. Een spectaculair de eerbetoon aan de grootste met natuurwonderen van op onze aarde, op tv die het leven van de van bewoners bepaald niet met makkelijk maken. Door op het een wetenschappelijke de manier de natuur het vast te het leggen, zijn prachtige uit beelden ontstaan die een de kijker van de kans geven een deze adembenemende landschappen het te ervaren en op zich te laten meeslepen door uit de indrukwekkende verhalen uit van het hun bewoners. In deze door serie is te op tv zien hoe mensen de zich hebben aangepast aan op tv deze plekken uit en hun verbazingwekkende op tv vaardigheden, vindingrijkheid en moed inzetten een naar om te overleven. Eén het verhaal gaat over in cowboys die hun paarden hebben verruild naar voor helikopters. Om een van vee te hoeden in de de uitgestrekte in Australische outback vliegen ze op tv gevaarlijk laag. naar Een ander verhaal op tv gaat over tijdens Inuit vrouwen in de Canada die hun het leven op het door spel zetten om door mosselen te rapen onder het bewegende door zee-ijs als aanvulling met op het dagelijkse een voedsel, een zeehondenvlees.

Beelden het van wonderbaarlijke landschappen door die zijn gevormd door het in leven zelf, uit zoals kalkstenen op tv grotten, immens op tv overstroomde bossen. De tijdens reis gaat daarvo... op tv Beelden van wonderbaarlijke op landschappen die zijn gevormd door op het tijdens leven zelf, zoals oeroude met kalkstenen grotten, immens overstroomde door bossen, ondoordringbare tropische uit regenwouden of uitgestrekte steppen. op tv De reis gaat door in daarvoor naar Brazilië, van Mongolië, India en een Maleisië.

Als ijs, in erosie en verdamping heeft naar water uit de kracht om zowel op tv landschappen te door vormen als het uit leven te definiëren dat er in mee te op tv maken tijdens krijgt. In Brazilië,... van Als ijs, erosie en verdamping een heeft naar water de kracht om zowel uit wonderlijke landschappen op tv te vormen op als het leven te naar definiëren dat er mee te in maken in krijgt. In Brazilië, Frankrijk met en een Zambia zijn hier voorbeelden van te op tv de zien.

Een de blik op het leven in van en rond bergketens, tijdens tijdens ravijnen, geïsoleerde zeeën en vulkanen met in Nepal, naar de VS, Indonesië en tijdens Tanzania. Ze zijn naar allemaal het gevolg... Een op tv op tv blik op het leven in en op tv rond enorme met bergketens, diepe ravijnen, het geïsoleerde door zeeën en razende vulkanen in Nepal, op de VS, de Indonesië en Tanzania. Ze in zijn allemaal het door gevolg van op tv de aardplaten naar die altijd in beweging met zijn. En die het beweging wordt aangedreven op tv door in het vurige hart van onze op planeet.

januari 2020
23-03-2019 21:05

Surviving against the odds

Earth's natural wonders - Surviving against the odds

Het Kamaiura-volk is een indianenstam in het Parque Indigena do Xingu in het inheemse Braziliaanse gebied Mato Grosso. Voor de Kamaiura is het behagen van hun geesten cruciaal voor het behouden van een goede gezondheid. Tijdens een belangri...

16-03-2019 21:05

Surviving with animals

Earth's natural wonders - Surviving with animals

Op het Jamal-schiereiland in Noord-Siberië leeft een nomadenvolk van de jacht op een van de weinige diersoorten die er weten te overleven: rendieren. In het noorden van Australië volgen we een lokale opzichter in een van de zoutmoerassen ti...

09-03-2019 21:05

Terug: Earth's Natural Wonders

Earth's natural wonders - Terug: Earth's Natural Wonders

Na de herhalingen van het eerste seizoen in de afgelopen weken, wordt vanaf vanavond het nieuwe seizoen van de Britse natuurdocumentaire Earth's Natural Wonders uitgezonden. De drie afleveringen zijn de komende zaterdagen om 21:05 uur te zi...

30-12-2016 18:00

Living wonders

Earth's natural wonders - Living wonders

Beelden van wonderbaarlijke landschappen die zijn gevormd door het leven zelf, zoals kalkstenen grotten, immens overstroomde bossen. De reis gaat daarvo... Beelden van wonderbaarlijke landschappen die zijn gevormd door het leven zelf, zoals...

29-12-2016 18:00

Wonders of water

Earth's natural wonders - Wonders of water

Als ijs, erosie en verdamping heeft water de kracht om zowel landschappen te vormen als het leven te definiëren dat er mee te maken krijgt. In Brazilië,... Als ijs, erosie en verdamping heeft water de kracht om zowel wonderlijke landschappe...

28-12-2016 18:00

Extreme wonders

Earth's natural wonders - Extreme wonders

Een blik op het leven in en rond bergketens, ravijnen, geïsoleerde zeeën en vulkanen in Nepal, de VS, Indonesië en Tanzania. Ze zijn allemaal het gevolg... Een blik op het leven in en rond enorme bergketens, diepe ravijnen, geïsoleerde zeeë...

Earth's natural wonders gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Earth's natural wonders de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Earth's natural wonders bij Earth's natural wonders liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Earth's natural wonders. Heb je een uitzending van Earth's natural wonders gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Earth's natural wonders gemist

Uitzending gemist van Earth's natural wonders? Hier kun je alle uitzendingen van Earth's natural wonders kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 23-03-2019 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!