Programma gemist?

Concertregistratie in van dit met evenement met dance- en pophits, de gearrangeerd voor de een dj en een symfonisch door orkest. het Met o.a. Joss tijdens Stone, O'G3NE, VanVelzen, Niels Geusebroek het en Esmée een Denters.

juli 2021
27-12-2016 23:27

Afl. 1

Symphony 31 - Afl. 1

Concertregistratie van dit evenement met dance- en pophits, gearrangeerd voor een dj en een symfonisch orkest. Met o.a. Joss Stone, O'G3NE, VanVelzen, Niels Geusebroek en Esmée Denters.

Symphony 31 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Symphony 31 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Symphony 31 bij Symphony 31 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Symphony 31. Heb je een uitzending van Symphony 31 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Symphony 31 gemist

Registratie van de liveshow Symphony 31, die op 2 en 4 april 2016 plaatsvond in Ahoy, Rotterdam. Met herkenbare dance en pophits, in een nieuwe uitvoering met een dj en een volledig symfonisch orkest. De hits werden vertolkt door o.a. Joss Stone, VanVelzen, Jocelyn Brown, Niels Geusebroek, O'G3NE, Charly Luske en Esmée Denters. Special effects en bijzondere acts maakten de avond tot een complete beleving. Symphony31 is het eerste concert dat zoveel muziekstijlen live weet te mixen met dj en orkest.

Uitzending gemist van Symphony 31? Hier kun je alle uitzendingen van Symphony 31 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-12-2016 om 23:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!