Programma gemist?

Journalist en het auteur Rinke een Verkerk schreef samen met de communicatiemanager van en model Margot de den Ouden het boek 'De ware van de worden'. Hoe word de je gelukkig met jezelf en in hoe naar word je gelukkig in de liefde? met Het van boek gaat van over het feit van dat het zoeken van van 'de ware' zinloos is. Het uit is op tv een proces. Iemand wordt de het ware op tv voor jou en je op tv ware tijdens zelf worden is naar ook een proces. Liefde kun door je in leren. Het boek van sluit voor Verkerk een periode uit af en tegelijkertijd breekt op er een tijdens nieuwe op periode aan. Onlangs werd op ze voor naar het eerst moeder. Na de op tv bevalling kwam van ze erachter dat haar tijdens zoontje het syndroom van uit Down heeft. uit Ze vertelt hoe de de door illusie van maakbaarheid als met een ballon werd doorgeprikt op en hoe ze, ondanks een de dat, rotsvast vertrouwt op de belofte naar die er voor een met haar zoon ligt. met 'Ik geloof dat altijd op tv je volgende situatie je volgende op tv 'glorie' is. in Hoe die situatie er in ook uitziet van en van hoe moeilijk die glorie soms ook met een te vinden is.'

In van de Vredesweek van op 15 t/m van 23 september 2018 het is Jan Jaap van Oosterzee, hoofd naar Public Affairs van op PAX, te gast. tijdens Al meer dan de twintig jaar op zet van hij zich namens deze in organisatie onvermoeibaar in met om vrede te door bevorderen, waarbij vooral het in Midden-Oosten het zijn interesse heeft. Zijn op passie voor vrede begon al naar vroeg; tijdens hij groeide op het met de het ideeën van Martin Luther van King en op Martin Buber. Later in nam hij deel naar aan de campagne een tegen kernwapens, een strijd waarvoor een PAX vorig jaar met werd de beloond met de met Nobelprijs voor de Vrede. Religie is het voor uit Van Oosterzee daarbij een in belangrijke inspiratiebron. Het thema het van de een Vredesweek is dit de jaar in 'Generaties voor vrede', waarin de centraal staat door hoe je het tijdens belang van vrede op tv kunt overdragen op latere de generaties. Zelf heeft tijdens Van Oosterzee geprobeerd zijn met kinderen op in te voeden met een groot een besef naar van waarden. Hij heeft een hen kennis naar laten maken met een wereld op waar kleur en met cultuur de niet altijd uit hetzelfde zijn, maar de waarin ieder mens de meetelt.

Christa Anbeek is een remonstrants door predikante en de bijzonder hoogleraar aan uit de VU. Ze schrijft over op tv overlevingskunst, levenseinde tijdens en levenskunst. een Anbeek verloor al vroeg in haar de leven enkele door naasten aan de suïcide en zocht een weg tijdens om daarmee in om te gaan. een Vanuit een burn-out tijdens begon ze te een schrijven aan haar nieuwe in boek van 'Voor Joseph en zijn tijdens broer', waarin van het haar lukt een het ander perspectief op het van leven te van vinden. Veel in inspiratie vond ze met in haar kleinzoon op Joseph, die van haar leerde inzien dat je ook de door naar het leven in als een spel kunt kijken. Anbeek uit op trekt deze lijn door graag door naar op geloof. Ook dat kun op je zien door als een spel. Een de ernstig spel weliswaar, waarin we de op tv met elkaar belijden dat het het anders in zou moeten. Kenmerkend voor het op spel is dat je in het de niet alleen op speelt, maar met naar elkaar. Anbeek pleit ervoor de om deze spelruimte te naar benutten om elkaar naar in kwetsbaarheid tegemoet het te treden. het Het is immers de kwetsbaarheid de die ons op verbindt. met Kerken zouden deze van ruimte bij uitstek kunnen op tv creëren.

Saskia uit van Meggelen is sinds de maart 2018 in preses van de de Protestantse Kerk in van Nederland. Zij volgde ds. Karin naar van den uit Broeke op die naar de afgelopen vijf jaar het op voorzitter was. Van Meggelen op is blij met door het vertrouwen dat de generale naar synode in van haar stelt. het Inmiddels is tijdens Van Meggelen een half met jaar 'onderweg'. Ze een vertelt over in haar ervaringen en haar visie een op wat de van kerk nodig heeft. 'Ik met gun door de kerk meer echtheid, met meer kwetsbaarheid, meer vrouwelijkheid. een Ik ging op zelf in mijn met leven, soms noodgedwongen, de van weg van naar het hoofd naar uit het hart. Nu van zie met ik beter waarom dat gebeurde. In met mijn tijdens huidige functie mag ik door een rol spelen in tijdens diezelfde weg in voor de de kerk. Dat nu van juist ik, met mijn tijdens vallen en mijn naar opstaan, de met 'moeder van door de kerk' mag zijn, vind ik uit heel bijzonder. Diep op tv vanbinnen weet de ik: op dit klopt, dit is in mijn weg.' Van Meggelen een is momenteel uit predikant van de protestantse tijdens gemeente een Breda. Daarvoor is zij met predikant geweest in het Gravenmoer, Almkerk op en Lopik. Van Meggelen studeerde theologie uit in Apeldoorn van en in de Kampen.

Op in 4 september krijgt Armstrong op een eredoctoraat door in Theologie en Religiestudies aan van de Vrije Universiteit uit vanwege door haar verdiensten naar op het gebied van interreligieuze de dialoog een en religieuze tolerantie in het een publieke een domein. In het werk van Karen een tijdens Armstrong draait het om het compassie. Ze benadrukt een de gemeenschappelijke kern in in religieuze tradities, tijdens de gulden regel: naar behandel de ander, tijdens zoals je zelf behandeld wilt tijdens worden. Samen met naar met leiders en grote denkers uit alle een in wereldreligies heeft Armstrong in een maatschappelijke beweging geïnitieerd onder de op tv een naam 'Charter for met Compassion'. Met dit in handvest wil ze verbinding bevorderen de tussen religies, zingeving en een maatschappelijk engagement. Een door zeer in actueel streven in een wereld in gekenmerkt door een sociaal-culturele naar en religieuze polarisatie. uit Karen Armstrong is wereldwijd een veelgevraagd uit spreker en de adviseerde o.a. het Nederlandse op en op Amerikaanse parlement naar op het terrein van islam op en religieus een extremisme. 'In het naam van God' is in haar meest recente van boek dat gaat van over het actuele thema religie in en met geweld. Haar met boeken zijn vertaald uit in 45 talen en zijn met vaak het bestsellers.

Frits de Lange, van hoogleraar ethiek aan tijdens de PthU, is op tv de zelf bepaald geen wandelaar. met Toch liet hij in zich voor zijn nieuwe in boek Heilige onrust de inspireren door de uit moderne op pelgrim. De hedendaagse pelgrimage is springlevend. tijdens Zo met maken jaarlijks meer dan een door kwart op tv miljoen mensen van de tocht naar Santiago op tv de Compostela. Wat is het tijdens dat deze mensen op tv in beweging zet? het En wat brengt door de op tocht hun? Frits de een Lange vindt in met zijn antwoorden aansluiting op bij uit het christelijke verhaal. De pelgrim fungeert het van als nieuw paradigma, als metafoor in voor ons menszijn. naar We mogen de ons leven verstaan als tijdens pelgrimage. Geloven is in tijdens beweging zijn in en doorlopend een nieuwe inzichten van en ontdekkingen opdoen. Het het is de een volgende stap willen door en durven zetten. Vertrouwen dat het een morgen beter op gaat met dan vandaag.

Schrijver en het dichter Marieke Lucas Rijneveld een geldt in als een met van de grootste nieuwe talenten van op tv de Nederlandse op tv letteren. Haar op tv debuutroman 'De avond is ongemak' een is een het schrijnende de verhaal van het religieuze naar boerengezin waar in Marieke (Jas) in opgroeit. Het gezin een wordt getroffen met door de dood door van op een kind. Matthies komt het op een dag niet het meer terug de van het schaatsen en laat een tijdens zijn zusje Jas in totale verwarring op tv achter. Door door de ogen van de tijdens naar tienjarige Jas zien we de hoe de familieleden elk het op hun naar eigen manier omgaan met met het verlies. Vader de en moeder zijn de volledig verlamd door in verdriet en zien naar niet hoe door Jas en haar op tv zusje Hanna het en haar broer naar Obbe ondertussen langzaam ontsporen. Marleen Stelling de praat met Marieke op tv over de een impact van uit haar streng gereformeerde jeugd, van haar naar weg 'naar de overkant' in en haar leven op dit op moment. Wat een heeft het op tv plotselinge verlies uit van haar broer met haar met gedaan? Hoe heeft ze uit haar eigen tijdens weg gevonden en wie het een is Marieke nu, van als schrijver en als door mens?

Mpanzu Bamenga is de jurist een en D66-politicus. In 1994 vluchtte naar hij samen met op tv zijn moeder en uit broer uit de Congo naar Nederland. Dertien tijdens jaar de heeft hij met in Nederland gewoond, zonder een verblijfsvergunning. de Ondanks van deze precaire situatie heeft hij tijdens altijd geloofd het in tijdens een betere toekomst en heeft hij op tv alle kansen die op tv hij de kreeg met van beide handen aangegrepen. Bamenga droomde, de ondanks hun eigen met armoede en op tv onzekerheid, al heel uit jong van een naar rechtvaardige en inclusieve samenleving. Bamenga door door is onder andere werkzaam als naar jurist en de coördinator bij het Wereldhuis in op tv Den Haag, op tv een project van Stek uit voor stad in en kerk (door door de Haagse diaconie). op tv Als christen het helpt hij naar vluchtelingen en ongedocumenteerden door tijdens op te komen een voor hun basisrechten tijdens en maakt hij tijdens juridische, psychische, in financiële en medische bijstand voor de hen mogelijk. In tijdens 2016 werd het Bamenga verkozen tot naar Eindhovens politiek talent van door het op tv jaar. Hij werd uitgenodigd in om naar de de Verenigde Staten door te komen voor een uitwisselingsprogramma de van het Bureau of het op Educational and Cultural tijdens Affairs of the U.S. Hij werd uit ook het gevraagd als spreker met bij The naar Congressional Black Caucus Foundation het Event 2016 tijdens en in het naar Witte Huis. Marleen Stelling praat in met Bamenga over zijn op geloof als inspiratiebron de voor zijn naar maatschappelijk in engagement.

Als iemand zich naar al jaren bezighoudt de met het duurzaamheid en bewustwording, dan in is het wel van milieukundige Martine Vonk. Ze op de kan er onmogelijk mee op tv stoppen. Tegelijkertijd een werkt het leven haar met behoorlijk tegen. op tv Ze is 43 jaar van en heeft uitgezaaide kanker. tijdens Martine het Vonk is lector Ethiek op tv en Technologie op bij Saxion (Deventer/Enschede) en werkt van een daaruit met uit bedrijven en organisaties aan het reflectie op naar technologische uit innovatie en duurzaamheid. Centrale thema de daarbij is Circulaire Economie. op Ondertussen maakt het Martines gezondheid op het haar niet makkelijker. Tien in jaar geleden de werd er een borstkanker bij haar geconstateerd en van werd ze al uit behandeld. Inmiddels het is het uitgezaaid naar uit botten, longen met en lever. 'Beter worden met zit er de voor mij niet meer door in door en ja, dat is tijdens moeilijk en verdrietig. Op naar het dit moment krijg van ik bijna wekelijks chemokuren, maar het gelukkig voel ik me met ondanks naar dat goed. Ik kan in gelukkig mijn dagelijkse dingen naar uit doen, er zijn door voor mijn gezin én uit ook nog werken. Als uit je zo ziek door bent als uit ik, loop je het gevaar uit dat mensen met je daar vooral nog uit op in aanspreken. Maar op tv wat ik graag tegen mensen op tv zou willen uit zeggen is: op tv vraag mensen zoals ik met niet alleen naar hun ziek door een zijn. Zie de hele mens! Ik de het ben véél meer dan die op tv ziekte het alleen.'

Te gast van is Bernhard uit Reitsma, bijzonder hoogleraar aan in de VU van op het gebied van een christendom en door islam. Zijn fascinatie voor het de islam de werd gewekt doordat uit hij van 1997 uit tot 2005 in Jordanië en door Libanon woonde. Hij op het was daar docent aan de door Near East School of de Theology, een aan het Arab Baptist Theological door Seminary. Al deze een ervaringen vormden op tv de voedingsbodem op tv voor Reitsma's onlangs verschenen een boek 'Kwetsbare liefde'. 'In uit mijn uit boek ga ik op zoek in hoe ik het mij - in vanuit mijn eigen in identiteit als christen - kan met met verhouden tot andere een mensen in de samenleving die niet uit geloven met wat ik geloof, met maar met wie de ik wél in dit land uit samenleef. op Ik heb het verlangen dat het ze met iets gaan proeven van die op naar identiteit, en tegelijkertijd kijk in ik ook in de uit spiegel. Het christendom naar heeft zich lang op niet altijd gedragen de naar de essentie op van onvoorwaardelijke liefde met waar op ze voor staat.'

Stel een je voor: je bent nog naar geen vijftig, naar je door hebt een leuke baan en door een fijn gezin. De naar toekomst lacht je naar toe. Maar dan in begin de je steeds meer een dingen te vergeten. De het shampoo uit je de haar spoelen tijdens of welke boodschappen je van wilde naar halen. Het overkwam Christa de Reinhoudt drie jaar geleden. Sinds door een half jaar met door weet ze dat ze de met ziekte van naar Alzheimer heeft. De ziekte een zet op tv haar leven in een door compleet ander licht. 'Ik heb door geen perspectief de meer', in zegt Christa. Ze droomde weleens op over haar pensioen, op maar dat gaat ze op tv niet meer meemaken. door met Ze heeft haar baan tijdens als coördinator in een inloophuis in moeten opgeven. Thuis op tv moet op tv ze steeds meer in zaken uit handen door geven. Dat ze onlangs in de door verjaardag van haar man vergat, met maakt pijnlijk duidelijk hoe naar door de ziekte vordert. Haar geloof was op voor Christa altijd op tv een inspiratiebron, maar van op door dit moment begrijpt ze weinig de van God. met 'Ik voel een me nu niet in gezien door God.' Toch door staat ze iedere morgen met weer op. Juist door nu vindt ze in in iedere dag een iets om van voor te in leven. 'Wat bereik ik een met depressief op tv in bed liggen? Ik wil het m'n energie voor in op tv het positieve gebruiken.'

Pieter Barnhoorn een is huisarts, docent door aan de opleiding uit Geneeskunde, seksuoloog en de doet op het dit moment promotieonderzoek rondom op tv professionele identiteitsvorming. Barnhoorns vader tijdens was dominee, waardoor in tijdens hij het protestantisme 'met de paplepel van ingegoten' de kreeg. Voor Barnhoorn tijdens bestaat God niet meer zoals een met hij zich dat door 35 jaar lang heeft voorgesteld. een Dat goede gesprek heeft naar in Barnhoorn dagelijks, in tijdens zijn huisartsenpraktijk. Hij neemt graag de een op tijd voor zijn patiënten en op is benieuwd welke vraag door er achter hun uit vragen op tv schuilgaat.

Tien een minuten lang heeft Almatine op Leene het gehuild van vreugde toen afgelopen in zomer een langgekoesterde met wens van tijdens haar uitkwam, namelijk van dat nu ook op vrouwen voorganger van mogen worden in haar geliefde Gereformeerde tijdens Kerken Vrijgemaakt. uit Leene zou niet buiten naar haar op geloof kunnen, het verrijkt het haar naar leven. 'Ik zoek het me soms suf met naar God en op andere uit momenten uit is Hij heel dichtbij. Gods bestaan uit op tv maakt dat ik besta, ik adem van op Zijn in adem.' Ze voelde zich op geroepen om het theologie te gaat studeren, door terwijl van ze wist dat ze uit haar naar droom, predikant worden, in haar eigen met kerk niet in kon waarmaken. door In Zuid-Afrika kreeg ze het wel de mogelijkheid naar om voorganger te worden, uit namelijk van tijdens de op NederDuits Gereformeerde Kerk van Stellenbosch-Wes. van Leene wil naar als theoloog de status op quo bevragen en tijdens opstaan tegen onrecht in op de naar samenleving. Ze heeft zich op tv altijd hardgemaakt voor het de positie van vrouwen een op in de kerk, het onderwerp waar op tv zij op tv in 2013 op promoveerde. in Naast tijdens haar werk als predikant is tijdens ze onderzoeker aan in de universiteit van Stellenbosch met met en werkt ze parttime als docent de dogmatiek en kerkgeschiedenis uit aan de uit Gereformeerde Hogeschool in in Zwolle. In september 2017 in op was ze een van tijdens de drie uit genomineerden voor de titel Theoloog van des uit Vaderlands.

Op 31 uit oktober krijgt Kees Posthumus in de in Spaanprijs 2017. een De Spaanprijs is een in tweejaarlijkse prijs, die op tv wordt toegekend aan iemand tijdens die op op tv 'opmerkelijke wijze' een 'artistieke of door door publicitaire' bijdrage aan het Bijbelse, geestelijke tijdens of kerkelijke tijdens leven in Nederland heeft het geleverd. Naast naar verhalenverteller is Kees uit Posthumus ook naar redacteur van Kerkmagazine en uit journalist. Als dienstweigeraar in belandde Posthumus uit in de jaren 80 op tv in een de gevangenis. Zijn tijd het in de gevangenis is bepalend door geweest voor het zijn uit geloof. Hij beschouwt zichzelf als met een 'ware oecumenicus', iemand van die door zich thuisvoelt in meerdere kerken. een Hij een is een optimist, iemand uit die kiest uit voor de verandering de en een leven in de het licht. Dat in optimisme neemt hij de ook graag mee in de van zijn voorstellingen, die vaak gaan over uit van Bijbelverhalen. Het motto naar voor zijn theatervoorstellingen is dan van ook: 'Oude verhalen, vroom door naar & vrolijk opnieuw verteld in het kroegen en door kerken'.

Erica studeerde theologie op tv en geschiedenis door aan van de Universiteit van Amsterdam en met de Université Protestante door de naar Strasbourg. In 2008 promoveerde de ze aan een de Protestantse Theologische Universiteit op het door debat door over apartheid de in de Nederlandse protestantse kerken. met Van 2007 tot tijdens 2017 was op ze hoofdredacteur van tijdschrift tijdens de Helling en medewerker uit van Bureau de naar Helling. Ze op tv is op dit op tv moment net het overgestapt naar de Protestantse Theologische naar Universiteit de in Groningen, waar een ze als onderzoeker een en docent diaconaat aan in de slag gaat. naar We staan deze van maand een stil bij vijfhonderd van jaar protestantisme. Wat uit heeft het protestantisme gebracht? Is het tijdens nog levend? Wat tijdens Meijers betreft zeker, uit en dat kan in het ze alleen maar uit zeggen doordat ze het het geloof nooit van aan de kant heeft gezet. Ze tijdens tijdens bleef erover in het gesprek gaan, bleef een kerk bezoeken, naar een en vooral: ze bleef mensen ontmoeten van die haar een enorm inspireerden. Mensen die het bereid waren het om op tv 'opnieuw te kijken'. En precies in dat is wat haar met betreft een uit voorwaarde. In haar de nieuwe uit functie zal ze dat tijdens doen voor de een rol van de kerk een in op tv de stad.

januari 2019
30-09-2018 11:35

Rinke Verkerk

Het Vermoeden - Rinke Verkerk

Journalist en auteur Rinke Verkerk schreef samen met communicatiemanager en model Margot den Ouden het boek 'De ware worden'. Hoe word je gelukkig met jezelf en hoe word je gelukkig in de liefde? Het boek gaat over het feit dat het zoeken v...

23-09-2018 11:35

Jan Jaap van Oosterzee

Het Vermoeden - Jan Jaap van Oosterzee

In de Vredesweek van 15 t/m 23 september 2018 is Jan Jaap van Oosterzee, hoofd Public Affairs van PAX, te gast. Al meer dan twintig jaar zet hij zich namens deze organisatie onvermoeibaar in om vrede te bevorderen, waarbij vooral het Midden...

16-09-2018 11:30

Christa Anbeek

Het Vermoeden - Christa Anbeek

Christa Anbeek is remonstrants predikante en bijzonder hoogleraar aan de VU. Ze schrijft over overlevingskunst, levenseinde en levenskunst. Anbeek verloor al vroeg in haar leven enkele naasten aan suïcide en zocht een weg om daarmee om te g...

09-09-2018 11:35

Saskia van Meggelen

Het Vermoeden - Saskia van Meggelen

Saskia van Meggelen is sinds maart 2018 preses van de Protestantse Kerk in Nederland. Zij volgde ds. Karin van den Broeke op die de afgelopen vijf jaar voorzitter was. Van Meggelen is blij met het vertrouwen dat de generale synode in haar s...

26-08-2018 11:35

Karen Armstrong

Het Vermoeden - Karen Armstrong

Op 4 september krijgt Armstrong een eredoctoraat in Theologie en Religiestudies aan de Vrije Universiteit vanwege haar verdiensten op het gebied van interreligieuze dialoog en religieuze tolerantie in het publieke domein. In het werk van Ka...

19-08-2018 11:35

Frits de Lange

Het Vermoeden - Frits de Lange

Frits de Lange, hoogleraar ethiek aan de PthU, is zelf bepaald geen wandelaar. Toch liet hij zich voor zijn nieuwe boek Heilige onrust inspireren door de moderne pelgrim. De hedendaagse pelgrimage is springlevend. Zo maken jaarlijks meer da...

12-08-2018 11:30

Marieke Lucas Rijneveld

Het Vermoeden - Marieke Lucas Rijneveld

Schrijver en dichter Marieke Lucas Rijneveld geldt als een van de grootste nieuwe talenten van de Nederlandse letteren. Haar debuutroman 'De avond is ongemak' is het schrijnende verhaal van het religieuze boerengezin waar Marieke (Jas) in o...

05-08-2018 11:35

Mpanzu Bamenga

Het Vermoeden - Mpanzu Bamenga

Mpanzu Bamenga is jurist en D66-politicus. In 1994 vluchtte hij samen met zijn moeder en broer uit Congo naar Nederland. Dertien jaar heeft hij in Nederland gewoond, zonder een verblijfsvergunning. Ondanks deze precaire situatie heeft hij a...

29-07-2018 11:35

Martine Vonk

Het Vermoeden - Martine Vonk

Als iemand zich al jaren bezighoudt met duurzaamheid en bewustwording, dan is het wel milieukundige Martine Vonk. Ze kan er onmogelijk mee stoppen. Tegelijkertijd werkt het leven haar behoorlijk tegen. Ze is 43 jaar en heeft uitgezaaide kan...

22-07-2018 11:30

Bernard Reitsma

Het Vermoeden - Bernard Reitsma

Te gast is Bernhard Reitsma, bijzonder hoogleraar aan de VU op het gebied van christendom en islam. Zijn fascinatie voor de islam werd gewekt doordat hij van 1997 tot 2005 in Jordanië en Libanon woonde. Hij was daar docent aan de Near East ...

15-07-2018 11:30

Christa Reinhoudt

Het Vermoeden - Christa Reinhoudt

Stel je voor: je bent nog geen vijftig, je hebt een leuke baan en een fijn gezin. De toekomst lacht je toe. Maar dan begin je steeds meer dingen te vergeten. De shampoo uit je haar spoelen of welke boodschappen je wilde halen. Het overkwam ...

08-07-2018 11:35

Pieter Barnhoorn

Het Vermoeden - Pieter Barnhoorn

Pieter Barnhoorn is huisarts, docent aan de opleiding Geneeskunde, seksuoloog en doet op dit moment promotieonderzoek rondom professionele identiteitsvorming. Barnhoorns vader was dominee, waardoor hij het protestantisme 'met de paplepel in...

01-07-2018 11:35

Dr. Almatine Leene

Het Vermoeden - Dr. Almatine Leene

Tien minuten lang heeft Almatine Leene gehuild van vreugde toen afgelopen zomer een langgekoesterde wens van haar uitkwam, namelijk dat nu ook vrouwen voorganger mogen worden in haar geliefde Gereformeerde Kerken Vrijgemaakt. Leene zou niet...

24-06-2018 11:35

Kees Posthumus

Het Vermoeden - Kees Posthumus

Op 31 oktober krijgt Kees Posthumus de Spaanprijs 2017. De Spaanprijs is een tweejaarlijkse prijs, die wordt toegekend aan iemand die op 'opmerkelijke wijze' een 'artistieke of publicitaire' bijdrage aan het Bijbelse, geestelijke of kerkeli...

17-06-2018 11:30

Erica Meijers

Het Vermoeden - Erica Meijers

Erica studeerde theologie en geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en de Université Protestante de Strasbourg. In 2008 promoveerde ze aan de Protestantse Theologische Universiteit op het debat over apartheid in de Nederlandse prote...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Vermoeden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Vermoeden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Vermoeden bij Het Vermoeden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Vermoeden. Heb je een uitzending van Het Vermoeden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Vermoeden gemist

Annemiek Schrijver ontmoet gasten uit alle religieuze tradities en praat over hun persoonlijke heilige tekst. HetVermoeden voor andersdenkenden en gelijkgestemden omdat traditie bestaat bij de gratie van vernieuwing.

Uitzending gemist van Het Vermoeden? Hier kun je alle uitzendingen van Het Vermoeden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 246
  • Laatste uitzending op 13-01-2019 om 11:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord