Programma gemist?

Marleen naar Stelling praat wekelijks met gasten in van verschillende door levensbeschouwelijke in achtergronden uit kerk, in samenleving, politiek en cultuur over wat met hen inspireert in en naar beweegt.

Op de 31 oktober uit krijgt Kees Posthumus de de Spaanprijs 2017. De Spaanprijs is naar een tweejaarlijkse op prijs, die wordt op toegekend aan iemand de die op 'opmerkelijke een wijze' uit een 'artistieke of publicitaire' op bijdrage aan met het Bijbelse, geestelijke of met kerkelijke leven in op Nederland heeft geleverd. uit Naast verhalenverteller is Kees Posthumus tijdens naar ook redacteur van Kerkmagazine en een journalist. Als dienstweigeraar belandde het Posthumus in de de jaren 80 met in de door gevangenis. Zijn tijd in de door uit gevangenis is bepalend geweest voor tijdens zijn geloof. tijdens Hij beschouwt zichzelf als uit een op tv 'ware oecumenicus', iemand die zich uit thuisvoelt op in meerdere kerken. Hij is op een het optimist, iemand die kiest voor van de verandering de en een leven in op tv het licht. Dat optimisme een neemt hij een ook graag mee op tv in zijn voorstellingen die van vaak over Bijbelverhalen door gaan. Het motto in voor met zijn theatervoorstellingen is dan ook: naar 'Oude verhalen, vroom een & vrolijk opnieuw tijdens verteld in kroegen op tv en het kerken'.

Op Hervormingsdag een (31 naar oktober) geeft Kunter tijdens de eerste protestantse lezing, op tv een nieuw initiatief van de met Protestantse in Kerk. Als historica van is ze tijdens gespecialiseerd in de bijzondere de geschiedenis van de protestantse van traditie naar en doet ze onderzoek van naar de reformatie in opdracht naar van de stad een Worms. Hoe kan uit het aloude adagium in Semper reformanda de (altijd blijven in hervormen) ons blijvend inspireren? een Een bevlogen juf op die met Bijbelverhalen vertelde op de basisschool bracht een historica dr. Katharina op tv het Kunter op het pad het van het protestantisme. Opgegroeid in uit een een seculier gezin was het van geloof vrij op tv onbekend voor een haar. Gretig nam naar ze alle kennis met in zich op en ze liet van zich dopen. in Tijdens haar studie geschiedenis tijdens en theologie kregen door tijdens de ontwikkelingen in het op protestantisme door heel op Europa haar bijzondere naar interesse. In het van kader van de uit vijfhonderdste verjaardag van door de reformatie schreef op zij '500 jaar Protestantisme'. in Voor iedereen die het meer op wil weten over de geschiedenis van een op het protestantisme, kerkelijk of een niet. En ook met beetje voor het in kleine meisje van toen, met want zegt ze: een 'Wat had ik zelf met door graag zo'n boek tijdens gehad!' Met Katharina door Kunter blikken we terug op die het bijzondere geschiedenis een en tijdens hoe die verweven is met haar op tv op eigen levensverhaal. Wat merken een we tegenwoordig nog van de met protestantse het wortels van onze in samenleving? Wat naar kunnen protestanten vandaag de dag betekenen? van En met wat is nou op typisch protestants? naar Dr. Katharina Kunter doet onderzoek naar een van de reformatie in uit opdracht van de stad Worms. uit Ook werkte zij als een onderzoeker aan de in op tv universiteit van Aarhus (Denemarken), de als gastdocent aan het de universiteit van Tartu een (Estland) uit en aan de tijdens theologische faculteit van de universiteit de Göttingen.

Tien minuten van lang heeft Almatine op tv Leene gehuild van met vreugde, toen afgelopen in zomer een langgekoesterde een wens van op tv haar uitkwam, namelijk dat van nu ook vrouwen tijdens voorganger mogen tijdens worden in haar van geliefde Gereformeerde van Kerken Vrijgemaakt. Leene zou niet buiten op tv de haar geloof kunnen, het naar verrijkt haar leven. 'Ik zoek het me soms op suf door naar God en op in andere momenten in is Hij heel dichtbij. met Gods bestaan maakt dat tijdens ik besta, ik adem tijdens met op Zijn adem.' Ze voelde een zich geroepen naar om theologie te met gaat studeren, terwijl een ze wist dat het ze haar een droom, predikant worden, in haar een eigen kerk niet van kon op tv waarmaken. In Zuid-Afrika kreeg ze wel tijdens de mogelijkheid om door tijdens voorganger te worden, namelijk van de uit NederDuits Gereformeerde door Kerk van Stellenbosch-Wes. op tv Leene wil als tijdens theoloog de status quo het bevragen en opstaan van tegen onrecht van in de samenleving. het Ze heeft op zich altijd hardgemaakt voor de de positie van vrouwen van in de op kerk, het onderwerp naar waar zij door in 2013 op promoveerde. van Naast haar werk op als predikant is op tv ze onderzoeker aan de met universiteit het van Stellenbosch en werkt ze naar parttime als docent door dogmatiek en kerkgeschiedenis van door aan de Gereformeerde uit Hogeschool in Zwolle. In op september 2017 was naar ze een van de drie de genomineerden voor op tv de een titel Theoloog des van Vaderlands.

Marleen uit Stelling spreekt op tv met Moniek Westerman over haar werk, een haar achtergrond en in de op tv spirituele reis die ze maakte. in Moniek werd aanvankelijk naar van helemaal niet met beelden een opgevoed, omdat op haar jeugd zich grotendeels afspeelde in in een sober de protestants met gezin in Assen. Beelden uit waren not done, met van één het uitzondering: de 'Duif', het door symbool voor de uit Heilige Geest. de Er was geen Maria die tijdens liefdevol tussen een de mens en God uit kon bemiddelen, geen naar gekruisigde Jezus met op pijn in op zijn blik en rode verf het uit zijn wonden. met Evenmin kaarslicht door of de door vervoering van wierook en uit onverstaanbare van klanken. In haar vijfde levensjaar op verhuisde ze tijdelijk in naar het op tv katholieke Oldenzaal. Dat gaf haar met een van onbedoeld inkijkje in het op tableau vivant van de in rooms-katholiek kerk, naar inclusief de een carnavalsoptocht die ze na op tv veel zeuren mocht naar zien. Ondanks dat door ze terugkeerde naar Assen, door bleef een de liefde voor in beelden.

Erica studeerde door theologie de en geschiedenis aan het de Universiteit van Amsterdam en een de naar Université Protestante de Strasbourg. In op tv 2008 naar promoveerde ze aan de Protestantse van Theologische Universiteit op het van naar debat over apartheid in naar de Nederlandse protestantse op tv kerken. Van 2007 een tot 2017 was de ze hoofdredacteur van tijdschrift de op tv Helling en in medewerker van met Bureau de Helling. met Ze is op dit uit moment net op overgestapt naar de door Protestantse Theologische een Universiteit in Groningen, waar ze als naar met onderzoeker en docent diaconaat met aan de slag van gaat. We op tv staan deze maand met stil bij vijfhonderd jaar protestantisme. door Wat van heeft het protestantisme gebracht? Is in het nog naar levend? Wat Meijers betreft zeker, op tv in en dat kan ze alleen tijdens maar zeggen doordat op ze in het geloof nooit aan de de kant een heeft gezet. Ze bleef erover uit in gesprek uit gaan, bleef een kerk door bezoeken, tijdens en vooral: ze door bleef mensen ontmoeten met die haar enorm naar inspireerden. Mensen die bereid waren om het 'opnieuw in te kijken'. En de precies dat is wat naar haar betreft een door voorwaarde. In in haar nieuwe functie zal van ze dat doen het voor in de rol van de kerk in een de een stad.

Frits de de Lange, hoogleraar ethiek in aan door de PthU, is zelf bepaald tijdens geen wandelaar. Toch door liet naar hij zich voor zijn nieuwe boek door in Heilige onrust inspireren op door de moderne pelgrim. een De hedendaagse pelgrimage op is springlevend. Zo op tv maken jaarlijks meer op dan een kwart miljoen in mensen de tocht naar het Santiago de de Compostela. Wat is het het dat deze van mensen in beweging zet? het En wat tijdens brengt de tocht met hun? Frits de het Lange met vindt in zijn antwoorden tijdens aansluiting bij het uit christelijke verhaal. op De pelgrim fungeert als nieuw naar paradigma, als metafoor met voor ons een menszijn. We mogen ons tijdens leven verstaan door als pelgrimage. Geloven is in uit in beweging zijn en doorlopend nieuwe inzichten op tv en ontdekkingen opdoen. tijdens Het is de van uit volgende stap willen en durven zetten. met Vertrouwen dat het door morgen beter gaat met dan het vandaag.

Te gast is de Bernhard Reitsma, met bijzonder hoogleraar aan van de VU door op het gebied met van christendom op tv en islam. Zijn fascinatie met voor de islam werd een gewekt doordat hij van door 1997 van tot 2005 in Jordanië naar en Libanon woonde. op tv Hij was daar docent met aan de Near uit East School of de Theology, het aan het Arab Baptist van Theological Seminary. Al deze op tv ervaringen vormden tijdens de voedingsbodem naar voor Reitsma's onlangs verschenen boek in 'Kwetsbare de liefde'. 'In mijn boek ga de ik op zoek een uit hoe ik mij - naar vanuit mijn eigen identiteit met als christen het - kan verhouden tot met andere mensen op tv in de samenleving die op tv niet van geloven wat ik geloof, maar op tv met naar wie ik wél in dit land naar samenleef. Ik met heb het van verlangen dat ze iets in gaan proeven van in die de identiteit, en tegelijkertijd tijdens kijk ik ook in het de spiegel. Het christendom uit heeft zich lang door niet altijd gedragen naar met de de essentie van uit onvoorwaardelijke liefde waar het ze voor staat.'

Margreet de op Heer is genomineerd in voor de titel Stripmaker met des Vaderlands, op waarvan van de uitslag half oktober bekendgemaakt in wordt. uit Deze striptekenaar studeerde theologie en maakte de boeken over in filosofie, religie en wetenschap. in Haar laatste boreling door is getiteld naar 'Zodat van het je goed op tv gaat', over de tien op geboden, en daarvoor op tv werkte ze samen met tijdens kinderboekenschrijver en dichter Karel op Eykman. Ze groeide een op in naar een domineesgezin. De christelijke het traditie voelt tijdens voor van haar als haar het ouderlijk huis: 'Ik kom er graag tijdens terug, heb van er dierbare herinneringen, maar in een tegelijkertijd zal ik er nooit een meer in wonen en heb van ik mijn eigen huis.' Van binnenuit van uit heeft ze een ervaring gekregen op van religie en op tv spiritualiteit die alle labels de overstijgt. van Marleen Stelling gaat in door gesprek met uit Margreet de een Heer over hoop, humor, de christelijke op naar traditie en strips met op een roeping.

Op de 4 september een krijgt Armstrong een eredoctoraat in Theologie in en Religiestudies het aan de Vrije Universiteit uit van vanwege haar verdiensten op het gebied door van interreligieuze dialoog uit en op tv religieuze tolerantie door in het publieke domein. In het tijdens werk uit van Karen Armstrong naar draait het om compassie. Ze met in benadrukt de gemeenschappelijke kern in naar religieuze tradities, de gulden door regel: behandel van de ander, zoals je door zelf behandeld door wilt door worden. Samen met op leiders en grote denkers uit door alle wereldreligies heeft Armstrong een in een maatschappelijke beweging geïnitieerd onder de van in naam 'Charter for Compassion'. Met tijdens dit door handvest wil ze verbinding bevorderen met tussen door religies, zingeving en maatschappelijk tijdens engagement. Een zeer een actueel streven de in een wereld gekenmerkt door uit sociaal-culturele en religieuze uit polarisatie. van Karen Armstrong is tijdens wereldwijd een veelgevraagd spreker en adviseerde van o.a. het de Nederlandse en het Amerikaanse parlement op het terrein tijdens van islam uit en religieus extremisme. in 'In uit naam van God' is haar meest naar recente boek van dat gaat over het van actuele met thema religie en naar geweld. Haar boeken zijn vertaald naar in een 45 talen en zijn naar vaak uit bestsellers.

Awraham door Soetendorp heeft de toespraak gehouden de op de jaarlijkse op Prinsjesdagviering naar getiteld: Te gast in het de wereld. Deze door pionier van het eerste het uur in praat over met het grote belang van de door interreligieuze de verbondenheid, niet alleen in Nederland maar op ook met wereldwijd. Awraham Soetendorp door was veertig jaar rabbijn een van de Liberaal Joodse een tijdens Gemeente in Den Haag. Zijn eerste van levensjaren het bracht hij op door bij pleegouders op een onderduikadres. een Sindsdien in staat zijn het hele leven in dienst op tv van de op vrede. Het liefst zegt van hij op elke een uitnodiging 'ja', maar inmiddels is tijdens de tijd het gekomen om dingen het af te de sluiten en meer naar tijd te besteden naar aan zijn op familie. Toch reist op tv hij nog steeds de wereld over, in voor interreligieuze uit ontmoetingen in en grote happenings op tv voor de vrede. Hij leeft op naar een van onverwachte ontmoetingen en op tv uitwisselingen met jongeren. in Het doet hem goed om met door te zien dat een in de wereldpolitiek het de belang van religies door steeds meer wordt erkend. Religie een is geen onderdeel uit op van het probleem, maar deel van met de oplossing. Een op tv gesprek de over wezenlijk op tv contact en samen het de wereld tot een betere plaats de met maken.

Al jong voelde op ze een dat ze anders was, maar tijdens toen naar had ze in er nog geen het woorden voor. Inmiddels heeft op ze een transitie door van man naar vrouw achter uit de de rug. Een ingrijpend proces, door maar in we zeggen wel dat de op tv transgender op de transitie ondergaat, uit maar het is eigenlijk de tijdens omgeving die de transitie op tv een doormaakt, aldus Carolien. Het probleem op is in namelijk dat de acceptatie uit een de omgeving er uit vaak niet op is. En een dat vormt de strijd. een Ook binnen de op tv kerk ligt het vaak op moeilijk. Aanvankelijk naar zei Carolien met de protestantse kerk vaarwel, het maar haar geloof het verloor ze niet. uit Uiteindelijk heeft ze de weer een nieuwe gemeenschap van gevonden bij het de Remonstranten.

Theo Witvliet werkte naar aan de uit Universiteit van het Amsterdam als met hoogleraar Geschiedenis van het christendom in op het de moderne tijd met en was gasthoogleraar aan de Universiteit in van Genève. van Internationale bekendheid kreeg op tv hij het door vertalingen van het zijn publicaties over de bevrijdingstheologie: de Een het plaats onder de door zon (1984) en De de weg van de tijdens zwarte Messias (1984). door Verder schreef hij onder meer van Gebroken traditie (1999) het en Het geheim de van het lege op tv midden (2004). Onlangs door verscheen met van zijn hand: Kwaliteit tijdens van leven - de het humanisme in van Buber. een Een mens is op tv vóór alles een relationeel wezen: zonder op tv de ander kan het van hij nooit tot zichzelf de komen. Eenzijdige nadruk een op het vieren van van het 'ik' veroorzaakt op tv veel teleurstelling van en ongeluk; niet van alleen individueel, maar ook een voor de samenleving. Samengevat naar de naar kern van het op tv gedachtegoed van Martin Buber met (1878-1965), die samen met met op Freud en Einstein de behoort tot de invloedrijkste Joodse denkers door het uit de vorige eeuw. In van het gesprek met Marleen een Stelling laat Witvliet in een zien dat Bubers humanisme ook in in onze gepolariseerde op tv wereld van naar vandaag van grote betekenis een is: werkelijke ontmoeting, uit een in echt gesprek en vertrouwen ondanks alles, in zijn elementen de die we als op samenleving hard de nodig hebben.

Een tijd lang in leek het met erop dat theoloog Jaap naar Marinus naar in de voetsporen van zijn uit vader een zou gaan treden, in die voorganger was in op tv een baptistengemeente. Toch van nam zijn pad een op andere het wending. Kritisch nadenken over van geloof was wel aan door hem besteed en op samen met Erik naar Drenth van startte hij in uit 2010 'StaatGeschreven, een blog waarin met de in orthodoxe Jaap de en de vrijzinnigere Erik de theologische op degens kruisten. Maar in gaandeweg merkte op hij dat de orthodoxe uit een geloofsvisie hem niet op meer goed paste. Het op tv is voor Jaap tijdens een blijvende zoektocht hoe door hij zich op tv kan verhouden van tot het geloof. Hij de heeft afscheid genomen van van de strenge en oordelende naar God van zijn het jeugd, uit maar wie door is God dan het nu voor hem? door Hoe geeft hij opnieuw vorm door aan zijn tijdens geloof als een gewone kerk de naar niet bij hem past? een En wat wil van hij meegeven aan uit zijn kinderen? Op uitnodiging van het de remonstranten een is tijdens Jaap initiatiefnemer van het succesvolle project in het 'De Leven' in Ede, waar in twijfelend gelovige twintigers en tijdens door dertigers elkaar ontmoeten. Daarnaast studeert hij op theologie aan een het uit Remonstrants Seminarie.

Heb door uw vijanden een lief. Daartoe roept schrijfster Rosita het Steenbeek ons op het in van haar gelijknamige essay over compassie met dat de zij schreef voor de Maand van van naar de Spiritualiteit. Compassie, dat is tijdens meevoelen met een op tv ander en verantwoordelijkheid de nemen. Geen vrijblijvende een onderneming dus. En compassievol met zijn, tijdens kun je met dat eigenlijk leren? Die vraag uit bracht van Rosita Steenbeek naar Lampedusa, waar in zij sprak met een mensen die het elke dag met vluchtelingen te het maken krijgen. in Ze is met erbij wanneer een bootvluchtelingen aankomt een en helpt hen met aan wal, verzorgt door hen, luistert uit naar hun verhalen. Een naar herdenking van van mensen die verdronken op door zee maakt veel naar indruk op in haar. Ook uit in haar persoonlijke leven zijn tijdens het er momenten dat op zij leerde compassievol te tijdens zijn, bijvoorbeeld toen zij na de met een zwaar ongeluk in het een ziekenhuis op lag. Zelf meent ze de dat ze in met haar leven compassievoller is geworden het en nog met meer het beseft dat de ander met ook breekbaar een is. 'Je bent er uit voor de ander, daarin een kom je door tot volle bloei door en kun je naar je talenten ontdekken. Mijn wereld een de wordt mooier als van anderen het goed hebben. Wie één in mens redt, van die redt de de wereld.'

november 2017
12-11-2017 12:30

Maarten van der Graaff

Het Vermoeden - Maarten van der Graaff

Marleen Stelling praat wekelijks met gasten van verschillende levensbeschouwelijke achtergronden uit kerk, samenleving, politiek en cultuur over wat hen inspireert en beweegt.

05-11-2017 12:35

Kees Posthumus

Het Vermoeden - Kees Posthumus

Op 31 oktober krijgt Kees Posthumus de Spaanprijs 2017. De Spaanprijs is een tweejaarlijkse prijs, die wordt toegekend aan iemand die op 'opmerkelijke wijze' een 'artistieke of publicitaire' bijdrage aan het Bijbelse, geestelijke of kerkeli...

29-10-2017 12:35

Katharina Kunter

Het Vermoeden - Katharina Kunter

Op Hervormingsdag (31 oktober) geeft Kunter de eerste protestantse lezing, een nieuw initiatief van de Protestantse Kerk. Als historica is ze gespecialiseerd in de bijzondere geschiedenis van de protestantse traditie en doet ze onderzoek na...

22-10-2017 11:35

Dr. Almatine Leene

Het Vermoeden - Dr. Almatine Leene

Tien minuten lang heeft Almatine Leene gehuild van vreugde, toen afgelopen zomer een langgekoesterde wens van haar uitkwam, namelijk dat nu ook vrouwen voorganger mogen worden in haar geliefde Gereformeerde Kerken Vrijgemaakt. Leene zou nie...

15-10-2017 11:35

Moniek Westerman

Het Vermoeden - Moniek Westerman

Marleen Stelling spreekt met Moniek Westerman over haar werk, haar achtergrond en de spirituele reis die ze maakte. Moniek werd aanvankelijk helemaal niet met beelden opgevoed, omdat haar jeugd zich grotendeels afspeelde in een sober protes...

08-10-2017 11:30

Erica Meijers

Het Vermoeden - Erica Meijers

Erica studeerde theologie en geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en de Université Protestante de Strasbourg. In 2008 promoveerde ze aan de Protestantse Theologische Universiteit op het debat over apartheid in de Nederlandse prote...

01-10-2017 11:30

Frits de Lange

Het Vermoeden - Frits de Lange

Frits de Lange, hoogleraar ethiek aan de PthU, is zelf bepaald geen wandelaar. Toch liet hij zich voor zijn nieuwe boek Heilige onrust inspireren door de moderne pelgrim. De hedendaagse pelgrimage is springlevend. Zo maken jaarlijks meer da...

24-09-2017 11:35

Bernard Reitsma

Het Vermoeden - Bernard Reitsma

Te gast is Bernhard Reitsma, bijzonder hoogleraar aan de VU op het gebied van christendom en islam. Zijn fascinatie voor de islam werd gewekt doordat hij van 1997 tot 2005 in Jordanië en Libanon woonde. Hij was daar docent aan de Near East ...

17-09-2017 11:30

Margreet de Heer

Het Vermoeden - Margreet de Heer

Margreet de Heer is genomineerd voor de titel Stripmaker des Vaderlands, waarvan de uitslag half oktober bekendgemaakt wordt. Deze striptekenaar studeerde theologie en maakte boeken over filosofie, religie en wetenschap. Haar laatste boreli...

10-09-2017 11:30

Karen Armstrong

Het Vermoeden - Karen Armstrong

Op 4 september krijgt Armstrong een eredoctoraat in Theologie en Religiestudies aan de Vrije Universiteit vanwege haar verdiensten op het gebied van interreligieuze dialoog en religieuze tolerantie in het publieke domein. In het werk van Ka...

03-09-2017 11:35

Awraham Soetendorp

Het Vermoeden - Awraham Soetendorp

Awraham Soetendorp heeft de toespraak gehouden op de jaarlijkse Prinsjesdagviering getiteld: Te gast in de wereld. Deze pionier van het eerste uur praat over het grote belang van de interreligieuze verbondenheid, niet alleen in Nederland ma...

27-08-2017 11:35

Carolien van de Lagemaat

Het Vermoeden - Carolien van de Lagemaat

Al jong voelde ze dat ze anders was, maar toen had ze er nog geen woorden voor. Inmiddels heeft ze een transitie van man naar vrouw achter de rug. Een ingrijpend proces, maar we zeggen wel dat de transgender de transitie ondergaat, maar het...

20-08-2017 11:35

Theo Witvliet

Het Vermoeden - Theo Witvliet

Theo Witvliet werkte aan de Universiteit van Amsterdam als hoogleraar Geschiedenis van het christendom in de moderne tijd en was gasthoogleraar aan de Universiteit van Genève. Internationale bekendheid kreeg hij door vertalingen van zijn pu...

13-08-2017 11:35

Jaap Marinus

Het Vermoeden - Jaap Marinus

Een tijd lang leek het erop dat theoloog Jaap Marinus in de voetsporen van zijn vader zou gaan treden, die voorganger was in een baptistengemeente. Toch nam zijn pad een andere wending. Kritisch nadenken over geloof was wel aan hem besteed ...

06-08-2017 11:30

Rosita Steenbeek

Het Vermoeden - Rosita Steenbeek

Heb uw vijanden lief. Daartoe roept schrijfster Rosita Steenbeek ons op in haar gelijknamige essay over compassie dat zij schreef voor de Maand van de Spiritualiteit. Compassie, dat is meevoelen met een ander en verantwoordelijkheid nemen. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Vermoeden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Vermoeden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Vermoeden bij Het Vermoeden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Vermoeden. Heb je een uitzending van Het Vermoeden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Vermoeden gemist

Annemiek Schrijver ontmoet gasten uit alle religieuze tradities en praat over hun persoonlijke heilige tekst. HetVermoeden voor andersdenkenden en gelijkgestemden omdat traditie bestaat bij de gratie van vernieuwing.

Uitzending gemist van Het Vermoeden? Hier kun je alle uitzendingen van Het Vermoeden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 187
  • Laatste uitzending op 12-11-2017 om 12:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord