Programma gemist?

Pieter Barnhoorn van is huisarts, docent aan de door de opleiding Geneeskunde, seksuoloog en doet het op dit op tv moment promotieonderzoek rondom 'professionele uit op tv identiteitsvorming'. Barnhoorns vader was dominee, op tv waardoor hij het een protestantisme 'met de met paplepel het ingegoten' kreeg. Voor Barnhoorn uit bestaat God niet tijdens meer zoals hij zich dat het 35 de jaar lang heeft voorgesteld. het Dat goede gesprek op heeft van Barnhoorn dagelijks, in zijn op tv huisartsenpraktijk. Hij een neemt graag de tijd voor naar zijn in patiënten en is tijdens benieuwd welke vraag er naar achter hun naar vragen schuilgaan.

Marleen Stelling van praat de wekelijks met gasten van verschillende levensbeschouwelijke uit achtergronden uit naar kerk, in samenleving, politiek en cultuur over wat de hen inspireert door en in beweegt.

Op op tv 31 oktober krijgt Kees Posthumus een de Spaanprijs 2017. tijdens De naar Spaanprijs is een tweejaarlijkse prijs, uit die in wordt toegekend aan uit iemand die op tv op 'opmerkelijke wijze' door een 'artistieke of in publicitaire' bijdrage aan het in Bijbelse, geestelijke of in kerkelijke leven tijdens in Nederland heeft geleverd. de Naast verhalenverteller is Kees op tv Posthumus ook op redacteur van Kerkmagazine en journalist. een Als dienstweigeraar een belandde Posthumus in de op tv jaren 80 in het de gevangenis. Zijn naar tijd in van de gevangenis is bepalend uit geweest in voor zijn geloof. Hij van beschouwt uit zichzelf als een 'ware op tv oecumenicus', iemand die zich thuisvoelt op in meerdere kerken. op de Hij is een optimist, iemand uit die kiest naar voor de verandering op tv en een tijdens leven in het een licht. Dat optimisme neemt hij met ook graag met mee in zijn in voorstellingen die vaak van over Bijbelverhalen op gaan. Het motto van voor zijn theatervoorstellingen is met dan ook: 'Oude verhalen, uit vroom tijdens & vrolijk opnieuw verteld in in kroegen en van kerken'.

Op Hervormingsdag in (31 oktober) geeft Kunter het door de eerste protestantse door lezing, een nieuw initiatief het van de Protestantse van Kerk. Als historica is op ze met gespecialiseerd in de bijzondere de geschiedenis van de tijdens protestantse traditie en met doet ze uit onderzoek naar de reformatie in uit opdracht van de stad tijdens Worms. met Hoe kan naar het aloude adagium Semper reformanda (altijd een blijven hervormen) tijdens ons blijvend inspireren? Een op bevlogen op juf die op tv Bijbelverhalen vertelde op het de basisschool bracht historica dr. in Katharina door Kunter op het pad uit van het protestantisme. Opgegroeid in op een op tv seculier gezin was in het geloof vrij onbekend voor met haar. tijdens Gretig nam ze alle kennis door in in zich op uit en ze liet zich dopen. van Tijdens naar haar studie geschiedenis en theologie op kregen op de ontwikkelingen in een het protestantisme door heel tijdens Europa haar bijzondere tijdens interesse. In het uit kader van de vijfhonderdste verjaardag van van de van reformatie schreef zij op tv '500 jaar op tv Protestantisme'. Voor op iedereen die meer wil de weten over de van geschiedenis van een het protestantisme, kerkelijk van of niet. En ook beetje voor op tv het van kleine meisje van op toen, want zegt ze: naar 'Wat had de ik zelf graag zo'n boek een gehad!' Met Katharina tijdens Kunter het blikken we door terug op die bijzondere geschiedenis door en in hoe die verweven is met naar haar uit eigen levensverhaal. Wat merken we tegenwoordig tijdens nog van de een op protestantse wortels van onze samenleving? naar Wat kunnen naar protestanten vandaag de uit dag betekenen? in En wat is tijdens nou typisch protestants? Dr. naar Katharina Kunter doet met onderzoek naar de reformatie in tijdens door opdracht van de door stad Worms. Ook door werkte zij als tijdens onderzoeker aan de het universiteit van Aarhus (Denemarken), met als gastdocent aan door de universiteit van met Tartu (Estland) en aan van de op tv theologische faculteit van de de universiteit Göttingen.

Tien door minuten lang door heeft Almatine Leene gehuild op van vreugde, toen afgelopen tijdens zomer een van langgekoesterde wens van haar op tv uitkwam, met namelijk dat nu op tv ook vrouwen voorganger mogen de worden in tijdens haar geliefde Gereformeerde Kerken het Vrijgemaakt. Leene door zou niet buiten haar het geloof kunnen, het verrijkt van haar in leven. 'Ik zoek van me soms suf van naar God en op andere op momenten is Hij in heel dichtbij. Gods bestaan op maakt dat op tv ik besta, tijdens ik adem op Zijn adem.' een van Ze voelde zich geroepen tijdens om theologie het te gaat studeren, terwijl ze wist door dat ze haar een tijdens droom, predikant worden, in een haar eigen kerk op niet kon op waarmaken. In Zuid-Afrika kreeg ze met wel de mogelijkheid om door voorganger te de worden, naar namelijk van de NederDuits Gereformeerde Kerk de van Stellenbosch-Wes. in Leene wil als de theoloog de status van quo bevragen en opstaan van tegen door onrecht in de uit samenleving. Ze heeft zich een altijd hardgemaakt voor op tv de positie de van vrouwen met in de kerk, het onderwerp in waar zij op in 2013 op een promoveerde. Naast haar het werk als predikant door is ze onderzoeker tijdens aan de universiteit van het Stellenbosch door en werkt ze parttime op tv als docent naar dogmatiek en kerkgeschiedenis aan tijdens de Gereformeerde Hogeschool in op Zwolle. In september 2017 de uit was ze een door van de drie genomineerden voor de met titel Theoloog des in naar Vaderlands.

Marleen naar Stelling spreekt met Moniek Westerman door over haar een werk, haar achtergrond en in de spirituele reis in op tv die ze maakte. Moniek werd aanvankelijk naar helemaal niet met met beelden opgevoed, omdat de haar jeugd tijdens zich op tv grotendeels afspeelde in in een sober protestants gezin in een Assen. Beelden waren not op tv done, met de één uitzondering: tijdens de 'Duif', het tijdens symbool voor op tv de Heilige Geest. van Er was geen uit Maria die liefdevol tussen het de mens en een God kon bemiddelen, geen uit gekruisigde met Jezus met pijn in van zijn blik en de rode verf uit zijn uit wonden. Evenmin een kaarslicht of de vervoering van op tv de wierook en onverstaanbare klanken. van In haar vijfde levensjaar verhuisde een ze tijdelijk naar tijdens het katholieke met Oldenzaal. Dat gaf haar het met een onbedoeld inkijkje in met het tableau vivant van het de rooms-katholiek tijdens kerk, inclusief de carnavalsoptocht tijdens die ze na veel op op zeuren mocht zien. de Ondanks dat ze het terugkeerde naar Assen, bleef op de liefde voor tijdens beelden.

Erica studeerde het theologie en geschiedenis een aan de het Universiteit van uit Amsterdam en de Université Protestante in de Strasbourg. In 2008 het door promoveerde ze aan de Protestantse op tv Theologische Universiteit het op het tijdens debat over apartheid in een de Nederlandse protestantse kerken. Van het door 2007 tot 2017 was ze hoofdredacteur in in van tijdschrift de Helling en op tv medewerker van op Bureau de door Helling. Ze is op dit moment op tv net tijdens overgestapt naar tijdens de Protestantse Theologische een Universiteit in Groningen, waar ze op als het onderzoeker en docent diaconaat de aan de slag gaat. We een staan de deze maand tijdens stil bij vijfhonderd jaar protestantisme. een Wat heeft het protestantisme de naar gebracht? Is het tijdens nog levend? Wat van Meijers betreft zeker, en dat door kan op ze alleen maar zeggen doordat ze het het geloof nooit van aan van de kant heeft gezet. Ze uit de bleef erover in gesprek gaan, een bleef een kerk bezoeken, uit en vooral: met ze bleef tijdens mensen ontmoeten die haar enorm van uit inspireerden. Mensen die bereid tijdens waren om door 'opnieuw te kijken'. En precies een dat is wat haar naar betreft een voorwaarde. tijdens In haar nieuwe de functie tijdens zal ze dat doen op voor een de rol van de kerk in op uit de stad.

Frits de Lange, een hoogleraar ethiek aan met de uit PthU, is zelf bepaald het geen tijdens wandelaar. Toch liet hij zich tijdens voor op zijn nieuwe boek Heilige uit onrust inspireren door in de moderne pelgrim. De het hedendaagse pelgrimage tijdens is springlevend. tijdens Zo maken jaarlijks meer dan een op tv kwart de miljoen mensen op de tocht naar Santiago de naar Compostela. een Wat is het dat deze tijdens mensen in beweging op tv zet? op tv En wat brengt de tocht hun? uit Frits de naar Lange naar vindt in zijn antwoorden de aansluiting bij het christelijke verhaal. het naar De pelgrim fungeert als nieuw paradigma, het als metafoor op voor ons menszijn. We tijdens van mogen ons leven verstaan als pelgrimage. op Geloven op is in beweging tijdens zijn en doorlopend nieuwe inzichten tijdens en het ontdekkingen opdoen. Het is naar de op volgende stap willen en durven op tv zetten. Vertrouwen dat het uit morgen beter gaat een door dan vandaag.

Te op tv gast is van Bernhard Reitsma, bijzonder de hoogleraar aan de VU op tv op het gebied van christendom uit het en islam. Zijn fascinatie in voor de islam werd gewekt in het doordat hij van met 1997 tot 2005 op in Jordanië en Libanon woonde. met Hij was daar in docent aan de Near uit East School of het naar Theology, aan het Arab op tv Baptist Theological Seminary. Al in deze ervaringen vormden de uit voedingsbodem voor het Reitsma's onlangs verschenen boek tijdens 'Kwetsbare liefde'. 'In een mijn boek op tv ga ik op op tv zoek hoe ik mij van - vanuit tijdens mijn eigen tijdens identiteit als christen - op kan verhouden tot op tv andere mensen van in de samenleving die met niet geloven van wat ik geloof, maar de met wie ik door wél in door dit land de samenleef. Ik heb het verlangen dat op tv ze iets op gaan op tv proeven van die met identiteit, en tegelijkertijd kijk met ik ook in de tijdens spiegel. het Het christendom heeft zich lang niet van altijd met gedragen naar de essentie het van onvoorwaardelijke liefde op waar ze voor de staat.'

Margreet de Heer met is in genomineerd voor de titel Stripmaker een des Vaderlands, waarvan in met de uitslag half oktober bekendgemaakt door wordt. Deze striptekenaar op tv studeerde de theologie en maakte van boeken over filosofie, religie een en wetenschap. Haar laatste boreling de is getiteld 'Zodat in uit het je goed gaat', over de naar van tien geboden, en naar daarvoor werkte ze samen door met kinderboekenschrijver de en dichter Karel Eykman. Ze in groeide op op in een domineesgezin. tijdens De christelijke de traditie voelt voor haar als tijdens haar ouderlijk in huis: 'Ik kom er graag de terug, heb het er dierbare herinneringen, de maar tegelijkertijd zal ik naar naar er nooit meer wonen en een heb uit ik mijn eigen huis.' Van binnenuit uit heeft ze een op ervaring gekregen van van religie en de spiritualiteit die naar alle labels overstijgt. van Marleen Stelling gaat in in gesprek uit met Margreet de door Heer over hoop, door humor, de christelijke traditie en het strips met een tijdens roeping.

Op door 4 september door krijgt Armstrong een eredoctoraat uit in Theologie en Religiestudies uit aan de Vrije Universiteit op tv vanwege uit haar verdiensten de op het gebied op van interreligieuze dialoog en van religieuze tolerantie in het het publieke domein. In in het werk van een Karen met Armstrong draait het om uit compassie. Ze benadrukt een de gemeenschappelijke kern in religieuze van tradities, de het gulden regel: naar behandel de ander, uit zoals je zelf behandeld wilt tijdens door worden. Samen met leiders en door grote denkers uit alle de wereldreligies een heeft Armstrong een maatschappelijke beweging van geïnitieerd in onder de op tv naam 'Charter for het Compassion'. Met dit handvest wil van ze verbinding in bevorderen tussen religies, zingeving en op maatschappelijk op tv engagement. Een een zeer actueel streven in op tv een wereld gekenmerkt van door sociaal-culturele en religieuze tijdens polarisatie. tijdens Karen Armstrong is wereldwijd een de veelgevraagd spreker en adviseerde een o.a. het Nederlandse in en het Amerikaanse parlement door op het terrein van islam en het religieus met extremisme. 'In in naam van God' door is haar meest recente boek dat tijdens op tv gaat over het actuele in thema religie en geweld. het Haar door boeken zijn vertaald in 45 talen in en zijn vaak een met bestsellers.

Awraham een Soetendorp heeft de toespraak van gehouden door op de jaarlijkse Prinsjesdagviering naar getiteld: Te gast in de een wereld. Deze op tv pionier tijdens van het eerste uur praat tijdens over het grote belang naar tijdens van de interreligieuze op verbondenheid, niet alleen in in Nederland maar een ook wereldwijd. Awraham met Soetendorp was veertig het jaar rabbijn van de Liberaal tijdens Joodse op Gemeente in Den Haag. het Zijn eerste levensjaren bracht hij van door bij pleegouders in op uit een onderduikadres. Sindsdien staat zijn uit in hele leven in dienst van van de vrede. Het van liefst zegt hij op de elke het uitnodiging 'ja', op tv maar inmiddels is de tijd gekomen op om op tv dingen af te sluiten en de op meer tijd te besteden aan tijdens zijn familie. Toch reist met met hij nog steeds de wereld in over, in voor interreligieuze ontmoetingen en grote in happenings voor de op vrede. Hij leeft het op van uit onverwachte ontmoetingen en uitwisselingen met met jongeren. Het doet op hem tijdens goed om te zien een dat in de wereldpolitiek de het met belang van religies steeds op meer wordt op tv erkend. Religie op is geen onderdeel van tijdens het probleem, maar deel op tv van van de oplossing. Een gesprek over wezenlijk van contact naar en samen de wereld tot uit een betere plaats in van maken.

Al jong op tv voelde ze van dat ze anders het was, maar toen had het ze er nog tijdens geen woorden voor. Inmiddels naar heeft ze een door transitie van man tijdens tijdens naar vrouw achter de een rug. Een ingrijpend proces, maar een we zeggen wel met dat van de transgender de uit transitie ondergaat, van maar het is eigenlijk de omgeving het uit die de transitie doormaakt, aldus met Carolien. Het probleem is het namelijk dat de met acceptatie uit uit de omgeving er vaak het niet is. door En uit dat vormt de strijd. Ook door binnen een de kerk ligt het vaak moeilijk. het Aanvankelijk zei Carolien tijdens de naar protestantse kerk vaarwel, maar naar haar geloof verloor een ze niet. Uiteindelijk uit heeft ze weer de een nieuwe gemeenschap gevonden het bij de in Remonstranten.

Theo Witvliet met werkte aan de Universiteit op tv van Amsterdam als de hoogleraar Geschiedenis van de het een christendom in de moderne tijd met en was het gasthoogleraar aan op de Universiteit in van Genève. Internationale bekendheid kreeg door hij door vertalingen van het zijn publicaties over naar de bevrijdingstheologie: Een door plaats uit onder de zon (1984) en de De op tv weg van de zwarte Messias een (1984). Verder schreef uit hij onder meer tijdens de Gebroken traditie (1999) en Het geheim naar van op tv het lege midden (2004). een Onlangs op verscheen van zijn hand: op tv Kwaliteit van leven op tv - het humanisme met van Buber. op Een mens is vóór alles een naar relationeel wezen: naar zonder de ander kan uit hij nooit van tot zichzelf komen. Eenzijdige uit nadruk op naar het uit vieren van het uit 'ik' veroorzaakt veel teleurstelling naar en ongeluk; niet alleen individueel, tijdens maar het ook voor de op tv samenleving. Samengevat door de kern van het op tv gedachtegoed van Martin met Buber (1878-1965), die samen met op uit Freud en Einstein behoort tot door de invloedrijkste Joodse denkers naar uit de vorige met eeuw. In het het gesprek met Marleen naar Stelling laat van Witvliet door zien dat Bubers humanisme ook uit in een onze gepolariseerde wereld van vandaag in van grote op tv betekenis is: werkelijke ontmoeting, een de echt door gesprek en vertrouwen ondanks alles, een zijn elementen uit die we als samenleving door de hard nodig hebben.

Een de tijd lang leek in het erop dat theoloog de Jaap Marinus in de het voetsporen van zijn in vader het zou gaan treden, tijdens die voorganger was in een het baptistengemeente. uit Toch nam zijn pad met een met andere wending. Kritisch nadenken over de geloof was wel naar aan hem besteed door en samen met door Erik Drenth startte hij het in 2010 uit 'StaatGeschreven, van een blog waarin de orthodoxe Jaap tijdens en in de vrijzinnigere Erik uit de theologische degens door kruisten. Maar gaandeweg merkte hij uit dat de orthodoxe op tv geloofsvisie een hem niet meer goed paste. naar Het is voor door Jaap een een blijvende zoektocht hoe hij in zich kan uit verhouden het tot het geloof. Hij met heeft afscheid het genomen van de door strenge en oordelende God van zijn op het jeugd, maar wie op tv is God dan nu van voor hem? Hoe geeft hij naar opnieuw naar vorm aan door zijn geloof als uit een gewone kerk niet een bij hem past? En wat het wil hij door meegeven van aan zijn kinderen? tijdens Op uitnodiging van de remonstranten een is Jaap door initiatiefnemer van uit het succesvolle project 'De Leven' naar in tijdens Ede, waar twijfelend gelovige twintigers en van de dertigers elkaar ontmoeten. Daarnaast tijdens studeert hij theologie aan op het Remonstrants met Seminarie.

november 2017
19-11-2017 12:35

Pieter Barnhoorn

Het Vermoeden - Pieter Barnhoorn

Pieter Barnhoorn is huisarts, docent aan de opleiding Geneeskunde, seksuoloog en doet op dit moment promotieonderzoek rondom 'professionele identiteitsvorming'. Barnhoorns vader was dominee, waardoor hij het protestantisme 'met de paplepel ...

12-11-2017 11:30

Maarten van der Graaff

Het Vermoeden - Maarten van der Graaff

Marleen Stelling praat wekelijks met gasten van verschillende levensbeschouwelijke achtergronden uit kerk, samenleving, politiek en cultuur over wat hen inspireert en beweegt.

05-11-2017 11:35

Kees Posthumus

Het Vermoeden - Kees Posthumus

Op 31 oktober krijgt Kees Posthumus de Spaanprijs 2017. De Spaanprijs is een tweejaarlijkse prijs, die wordt toegekend aan iemand die op 'opmerkelijke wijze' een 'artistieke of publicitaire' bijdrage aan het Bijbelse, geestelijke of kerkeli...

29-10-2017 11:35

Katharina Kunter

Het Vermoeden - Katharina Kunter

Op Hervormingsdag (31 oktober) geeft Kunter de eerste protestantse lezing, een nieuw initiatief van de Protestantse Kerk. Als historica is ze gespecialiseerd in de bijzondere geschiedenis van de protestantse traditie en doet ze onderzoek na...

22-10-2017 11:35

Dr. Almatine Leene

Het Vermoeden - Dr. Almatine Leene

Tien minuten lang heeft Almatine Leene gehuild van vreugde, toen afgelopen zomer een langgekoesterde wens van haar uitkwam, namelijk dat nu ook vrouwen voorganger mogen worden in haar geliefde Gereformeerde Kerken Vrijgemaakt. Leene zou nie...

15-10-2017 11:35

Moniek Westerman

Het Vermoeden - Moniek Westerman

Marleen Stelling spreekt met Moniek Westerman over haar werk, haar achtergrond en de spirituele reis die ze maakte. Moniek werd aanvankelijk helemaal niet met beelden opgevoed, omdat haar jeugd zich grotendeels afspeelde in een sober protes...

08-10-2017 11:30

Erica Meijers

Het Vermoeden - Erica Meijers

Erica studeerde theologie en geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en de Université Protestante de Strasbourg. In 2008 promoveerde ze aan de Protestantse Theologische Universiteit op het debat over apartheid in de Nederlandse prote...

01-10-2017 11:30

Frits de Lange

Het Vermoeden - Frits de Lange

Frits de Lange, hoogleraar ethiek aan de PthU, is zelf bepaald geen wandelaar. Toch liet hij zich voor zijn nieuwe boek Heilige onrust inspireren door de moderne pelgrim. De hedendaagse pelgrimage is springlevend. Zo maken jaarlijks meer da...

24-09-2017 11:35

Bernard Reitsma

Het Vermoeden - Bernard Reitsma

Te gast is Bernhard Reitsma, bijzonder hoogleraar aan de VU op het gebied van christendom en islam. Zijn fascinatie voor de islam werd gewekt doordat hij van 1997 tot 2005 in Jordanië en Libanon woonde. Hij was daar docent aan de Near East ...

17-09-2017 11:30

Margreet de Heer

Het Vermoeden - Margreet de Heer

Margreet de Heer is genomineerd voor de titel Stripmaker des Vaderlands, waarvan de uitslag half oktober bekendgemaakt wordt. Deze striptekenaar studeerde theologie en maakte boeken over filosofie, religie en wetenschap. Haar laatste boreli...

10-09-2017 11:30

Karen Armstrong

Het Vermoeden - Karen Armstrong

Op 4 september krijgt Armstrong een eredoctoraat in Theologie en Religiestudies aan de Vrije Universiteit vanwege haar verdiensten op het gebied van interreligieuze dialoog en religieuze tolerantie in het publieke domein. In het werk van Ka...

03-09-2017 11:35

Awraham Soetendorp

Het Vermoeden - Awraham Soetendorp

Awraham Soetendorp heeft de toespraak gehouden op de jaarlijkse Prinsjesdagviering getiteld: Te gast in de wereld. Deze pionier van het eerste uur praat over het grote belang van de interreligieuze verbondenheid, niet alleen in Nederland ma...

27-08-2017 11:35

Carolien van de Lagemaat

Het Vermoeden - Carolien van de Lagemaat

Al jong voelde ze dat ze anders was, maar toen had ze er nog geen woorden voor. Inmiddels heeft ze een transitie van man naar vrouw achter de rug. Een ingrijpend proces, maar we zeggen wel dat de transgender de transitie ondergaat, maar het...

20-08-2017 11:35

Theo Witvliet

Het Vermoeden - Theo Witvliet

Theo Witvliet werkte aan de Universiteit van Amsterdam als hoogleraar Geschiedenis van het christendom in de moderne tijd en was gasthoogleraar aan de Universiteit van Genève. Internationale bekendheid kreeg hij door vertalingen van zijn pu...

13-08-2017 11:35

Jaap Marinus

Het Vermoeden - Jaap Marinus

Een tijd lang leek het erop dat theoloog Jaap Marinus in de voetsporen van zijn vader zou gaan treden, die voorganger was in een baptistengemeente. Toch nam zijn pad een andere wending. Kritisch nadenken over geloof was wel aan hem besteed ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Vermoeden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Vermoeden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Vermoeden bij Het Vermoeden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Vermoeden. Heb je een uitzending van Het Vermoeden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Vermoeden gemist

Annemiek Schrijver ontmoet gasten uit alle religieuze tradities en praat over hun persoonlijke heilige tekst. HetVermoeden voor andersdenkenden en gelijkgestemden omdat traditie bestaat bij de gratie van vernieuwing.

Uitzending gemist van Het Vermoeden? Hier kun je alle uitzendingen van Het Vermoeden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 187
  • Laatste uitzending op 19-11-2017 om 12:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord