Programma gemist?

Aflevering in 2 - Religieus magazine: Marleen uit in Anthonissen-Van der Louw: naar Marleen Anthonissen-van der Louw tijdens leidt een avontuurlijk leven een dat haar op een vele bijzondere door plekken op een de wereld bracht. Haar gezin werd een in tijdens oktober opgeschrikt toen plotseling haar op tv man en medewereldreiziger tijdens naar Ilja overleed. In van deze verdrietige tijd naar kijkt ze dankbaar terug uit op hun leven de samen. Ook ervaarde in ze hoe tijdens God haar op op wonderlijke wijze in deze tijd op hielp. het Eigenlijk is ze er een niet het de type voor, vindt uit ze zelf, maar in door haar levensmotto op 'Gaan waar God je in zendt' belandt ze iedere tijdens keer weer door op de meest het bizarre plekken. Tussen op islamitische vrouwen met boerka's op tv in de Pakistan, in het barre, lelijke door Kazachstan op tv en in het conflictueuze Jeruzalem. Overal tijdens weer ontmoette van ze mensen die warm uit van en hartelijk waren en die leven met in vertrouwen op door God. Marleen een en Ilja tijdens gingen een bijzondere weg, van waarbij aandacht voor in andere mensen - op van welke religie of tijdens afkomst ook naar - centraal het stond.

Riet tijdens Grabijn-van Putten werd een bekend door het in 1984 als eerste de vrouw lid te uit worden van de op SGP. Na haar volgden nog naar enkele vrouwen, wat een tijdens aanleiding voor het uit bestuur was om het lidmaatschap voor op tv vrouwen te uit verbieden. met Riet Grabijn-van Putten naar ging de strijd met door de partij aan, gedreven door tijdens een diep op gevoel van met rechtvaardigheid. In 2013 zag zij in die in strijd in haar op voordeel beslist toen werd besloten een een dat vrouwen volwaardig het lid mogen zijn van de op SGP. Een tijdens rode draad in in het persoonlijk leven van Riet het Grabijn-van Putten is op verlies. een Haar ouders overleden in nog voor zij een twintig was. Later verloor op tv zij twee met zoontjes kort na hun geboorte op tv en ook haar tijdens familie is haar door ontvallen. met Zelf zegt ze op tv daarover: 'Ik kijk met ook zelf met het verwondering dat ik het dragen op tv op kan, zonder dat te idealiseren overigens. het Maar hoewel alles uit me het afgenomen is, ervaar ik in toch Gods een leiding. En het ook Zijn geborgenheid. van Ik denk dat ieder mens die op schouders krijgt, op die een zijn of haar leed kunnen met dragen.'

Op de de drempel van het oude naar jaar met ontvangt Marleen in Stelling twee reizigers in de coupé: in door de remonstrantse predikanten Joost Röselaers in (algemeen secretaris het remonstranten) en in Christa Anbeek (hoogleraar remonstrantse op tv theologie). Samen schreven uit zij vlak voor kerst een uit opinie-artikel in van de NRC, waarin naar ze oproepen in tot een warm in welkom aan vluchtelingkinderen. Op de dit door moment dreigt een groep kinderen die het hier door al langer dan het vijf jaar is op buiten de boot van het het naar kinderpardon te vallen. Terugkeer voor deze het kinderen is ontwrichtend naar en schadelijk. met En, menen vele op tv Nederlanders in met Anbeek en Röselaers, ze door zijn al thuis. Tot naar in het nieuwe door een jaar wordt er actie gevoerd voor op tv de kinderen uit en op hun familie. Ook op tal van door plekken in de uit Bijbel klinkt de de naar oproep om op het te komen voor de meest met kwetsbaren. Te pas en met te naar onpas wordt er, niet op in de de laatste plaats op tv door politici, gesproken de over 'onze' joods-christelijke waarden. 'Laten we door onze joods-christelijke waarden uit naar dan ook in praktijk brengen', zeggen in een Anbeek en Röselaers. Geen woorden maar een daden. Kerst de was het voor hen het ideale tijdens moment om de staatssecretaris hierop tijdens te attenderen. Nu een hopen ze in dat het kabinet in door het nieuwe op jaar de kans aangrijpt tijdens om deze het kinderen alsnog een definitief naar welkom te naar heten onder een het motto: Jullie zijn op al een thuis.

Schrijver en een filosoof Desanne van Brederode een is met onlangs in Bethlehem het geweest en heeft een door essay door uitgebracht 'Als stilte door steekt - het effect van het collectief zwijgen over naar misstanden en tijdens wandaden'. Een warm door pleidooi voor engagement en het een cri met de coeur om tijdens Syriërs actiever te steunen. naar Om van Syriërs actief te met steunen ontstaan er steeds naar meer initiatieven vanuit van kerken. Landelijk is er op in 18 december de de actie Tafels van de Hoop, de waarbij alle op kerken opgeroepen worden om in op tv hun eigen plaats een op tv maaltijd te organiseren door op tv met vluchtelingen. Eerder met onderzoek van EenVandaag wijst uit dat tijdens van 94% van de vluchtelingen in naar Nederland zich eenzaam voelt. van Persoonlijk contact is op heel in belangrijk voor hun integratie. in De actie door Tafels van Hoop maakt de onderdeel de uit van een op adventscampagne van Kerk in Actie het voor vluchtelingen wereldwijd. met Met kerst tijdens wordt er samen met EO op tv Metterdaad, Dorcas tijdens en World Vision in geld ingezameld voor in vluchtelingen tijdens in Syrië.

Ad van op Nieuwpoort is tijdens dominee in Bloemendaal en uit heeft een de grote passie voor Bijbelverhalen. Documentairemakers met een Sarah Vos en Sander uit Snoep maakten daar de door docufilm Hier ben het ik over (te zien van op Eerste van Kerstdag, 22.15 de uur, NPO2). 'Ik ben op door met zoek naar de door ontmoeting van mens tot mens. Ik een prik snel door in rijkdom en uiterlijk tijdens heen. door In de film op voel je die kwetsbaarheid een heel duidelijk'. in Marleen Stelling praat met Van met Nieuwpoort over de tijdens docufilm en de over zijn kersverse naar boek Nu uit of nooit. tijdens Actuele bespiegelingen bij Esther. Wat op tv zegt zo'n verhaal met ons bijvoorbeeld in tijdens de huidige #Metoo tijdens kwestie? Meer dan door je zou verwachten. naar Van Nieuwpoort deelt de van bezieling uit die hij in oude teksten het vindt naar graag: 'Ze kunnen ook naar nu nog van betekenis een zijn in het ons o zo fragiele naar bestaan'. Van op Nieuwpoort is publicist bij uit diverse dagbladen en de tijdschriften, uit waaronder Trouw, Het naar Financieele Dagblad en het Christelijk naar van Weekblad en is vaste commentator uit bij het Radio 1-programma naar Nieuws en in Co.

Inez van Oord in met was de drijvende naar kracht achter de de tijdschriften Seasons en Happinez. met Ze bezocht met een leven lang spiritueel leiders over het de van hele wereld. Als naar kind vond het ze de kerk een vreugdeloze plek. op tv van Wat gebeurt er als Inez voor door haar nieuwe met boek Rebible na vele uit op tv jaren haar christelijke roots opnieuw met verkent? in In Rebible zoekt Inez van in Oord een nieuwe manier tijdens om naar de van verhalen met te kijken die in in de met Bijbel worden verteld. Jezus een liep over water, Eva at uit op tv een appel, Mozes ging de berg een uit op: veel mensen herinneren zich van deze verhalen wel. Wonderlijke in verhalen, met moeilijk te een begrijpen, iets van vroeger. Maar de met op verhalen horen bij onze geboortegrond. Is van er een de nieuwe de manier om de het Bijbel te lezen op en naar deze verhalen te luisteren, het zodat tijdens ze weer gaan naar spreken? Inez vraagt het haar een broer Jos, op tv die theoloog op en predikant het is. Dit boek is het verslag een van haar zoektocht in naar deze de vergeten verhalen, de die voortaan op een van andere manier in inspireren.

Mpanzu tijdens Bamenga is jurist en de D66-politicus. in In 1994 vluchtte in hij samen met een zijn moeder en broer op tv uit Congo naar in Nederland. Dertien jaar heeft met hij in Nederland in gewoond, zonder een op tv verblijfsvergunning. Ondanks deze precaire op een situatie heeft hij altijd geloofd het in een betere toekomst een een en heeft hij alle kansen die de op hij kreeg met tijdens beide handen aangegrepen. op Bamenga droomde, ondanks zijn tijdens eigen armoede een en onzekerheid, al heel jong het van een rechtvaardige op en inclusieve samenleving. Bamenga de is van onder andere werkzaam een als jurist en coördinator bij naar het Wereldhuis met in Den Haag, een op tv project van Stek een voor stad het en kerk (door de uit Haagse diaconie). Als in christen de helpt hij vluchtelingen van en ongedocumenteerden door de op te komen voor hun een basisrechten door en maakt hij juridische, psychische, in financiële en op tv medische bijstand de voor hen mogelijk. In uit 2016 werd Bamenga verkozen het tot van Eindhovens politiek talent van het tijdens jaar. een Hij werd uitgenodigd om een naar de uit Verenigde Staten te komen uit voor een uitwisselingsprogramma van van het door Bureau of Educational op and Cultural Affairs of tijdens the op tv U.S. Hij werd ook het gevraagd als spreker de bij The Congressional de Black Caucus Foundation van Event 2016 en in van het Witte naar Huis. Marleen Stelling het praat met Bamenga uit over zijn een geloof als inspiratiebron naar voor zijn maatschappelijk in engagement.

Barbara Zwaan op is theoloog, geestelijk op tv verzorger en auteur op van het op net verschenen boek 'Een van prachtige dans'. Het van boek gaat over de het vraag: Hoe ben van met je iemand optimaal met nabij, maar behoud je de afstand uit die nodig van is om voor beiden naar de relatie 'gezond' van te houden? In op haar boek uit spitst ze op deze vraag toe op de in professionele rolrelatie naar in de geestelijke hulpverlening met en laat naar daarbij Henri Nouwen op tv aan het woord, tijdens maar ook de het Joodse filosoof Martin Buber de en uit de humanistische in Carl Rogers. Zwaan is op geestelijk verzorger in het verpleeghuis NEBO te Den Haag. met Na uit jaren in de wetenschappelijke wereld het gefunctioneerd te naar hebben betekent dit de voor met haar een weg van het de hoofd naar het hart. een Marleen Stelling praat in naar met haar over een de 'trage vragen'. Vragen waarop niet op (direct) het een antwoord te vinden is: het Wat van is de op zin van mijn het leven, nu ik de ziek ben en afhankelijk? de Waar is God, uit nu ik hem nodig op heb? Hoe kan ik naar betekenis naar geven aan mijn leven, door nu dat drastisch veranderd door het is?

Pieter een Barnhoorn is uit huisarts, docent aan de opleiding Geneeskunde, door van seksuoloog en doet op dit de moment promotieonderzoek rondom tijdens 'professionele identiteitsvorming'. Barnhoorns op tv vader naar was dominee, waardoor hij het de protestantisme 'met de de paplepel ingegoten' de kreeg. Voor Barnhoorn het bestaat God niet een meer zoals een hij zich dat van 35 jaar lang heeft voorgesteld. uit Dat goede gesprek heeft door Barnhoorn dagelijks, in in zijn huisartsenpraktijk. Hij met neemt graag met de uit tijd voor zijn de patiënten en is benieuwd welke vraag uit op er achter hun vragen door schuilgaan.

Marleen Stelling het praat wekelijks met gasten met van verschillende levensbeschouwelijke op tv achtergronden uit kerk, naar samenleving, politiek naar en cultuur over in wat hen in inspireert en van beweegt.

Op 31 in oktober krijgt Kees op Posthumus de in Spaanprijs 2017. met De Spaanprijs is een tweejaarlijkse prijs, uit die van wordt toegekend aan iemand naar die op 'opmerkelijke wijze' tijdens een 'artistieke of de publicitaire' bijdrage aan door het Bijbelse, uit geestelijke of op kerkelijke leven in Nederland heeft een geleverd. Naast met verhalenverteller is Kees op Posthumus ook redacteur van uit Kerkmagazine een en journalist. naar Als dienstweigeraar belandde Posthumus in de op jaren 80 het in op de gevangenis. Zijn tijd in de naar gevangenis in is bepalend geweest met voor zijn geloof. een Hij beschouwt in zichzelf als een een 'ware oecumenicus', iemand die zich thuisvoelt het de in meerdere kerken. Hij is een tijdens optimist, iemand die op kiest een voor de verandering op tv en een met leven in het licht. de Dat optimisme neemt hij met ook graag mee in met het zijn voorstellingen die vaak een over Bijbelverhalen gaan. Het met motto voor zijn met theatervoorstellingen is uit dan ook: met 'Oude verhalen, vroom & vrolijk in opnieuw verteld met in kroegen en naar kerken'.

Op Hervormingsdag (31 door oktober) geeft op tv Kunter de uit eerste protestantse lezing, een op tv nieuw op tv initiatief van de Protestantse Kerk. een Als met historica is ze gespecialiseerd in de de bijzondere op geschiedenis van de protestantse traditie op tv en tijdens doet ze onderzoek naar uit de reformatie in in opdracht van de uit stad Worms. Hoe kan naar het aloude met adagium Semper door reformanda (altijd naar blijven hervormen) ons op tv blijvend inspireren? Een bevlogen tijdens juf die op Bijbelverhalen vertelde op de van basisschool bracht naar historica dr. Katharina Kunter op het tijdens de pad van het protestantisme. van Opgegroeid in van een seculier gezin een was het geloof vrij uit onbekend voor van haar. Gretig nam ze alle het kennis in zich op door en een ze liet zich naar dopen. Tijdens naar haar studie geschiedenis en theologie het kregen de ontwikkelingen van in het protestantisme door door heel Europa haar tijdens bijzondere interesse. In uit op tv het kader van de naar vijfhonderdste verjaardag van met de reformatie op schreef zij '500 jaar Protestantisme'. Voor van iedereen die meer naar wil weten op over de geschiedenis met van het protestantisme, in kerkelijk naar of niet. En in ook beetje voor het in kleine meisje van door toen, want zegt ze: naar 'Wat had een ik zelf graag op tv zo'n boek op gehad!' Met Katharina het Kunter blikken we terug op die naar in bijzondere geschiedenis en hoe die een verweven is op met haar van eigen levensverhaal. Wat merken de we tegenwoordig nog uit van de protestantse wortels van het het onze samenleving? Wat van kunnen protestanten vandaag de de dag betekenen? En tijdens wat is nou typisch met protestants? naar Dr. Katharina Kunter doet met onderzoek naar de op tv reformatie in opdracht van de de stad een Worms. Ook werkte zij tijdens als onderzoeker naar aan de universiteit van tijdens Aarhus (Denemarken), als gastdocent tijdens aan de universiteit het van Tartu in (Estland) van en aan de theologische tijdens faculteit van uit de universiteit Göttingen.

Tien met minuten lang heeft Almatine Leene op gehuild van vreugde, naar toen afgelopen zomer door een in langgekoesterde wens van naar haar uitkwam, namelijk met dat nu een ook vrouwen voorganger mogen worden in tijdens haar geliefde Gereformeerde met door Kerken Vrijgemaakt. Leene op tv zou niet buiten haar geloof kunnen, het naar het verrijkt haar leven. 'Ik zoek een me soms suf van naar God en tijdens op andere de momenten is een Hij heel door dichtbij. Gods bestaan maakt naar dat ik besta, ik adem op op Zijn adem.' een op Ze voelde zich geroepen met om theologie te de gaat studeren, terwijl ze uit wist in dat ze haar in droom, predikant worden, in haar door eigen kerk niet het kon waarmaken. In Zuid-Afrika het kreeg ze wel een de naar mogelijkheid om voorganger door te worden, namelijk van de met NederDuits Gereformeerde Kerk van in van Stellenbosch-Wes. Leene uit wil als theoloog de op status quo op tv bevragen en opstaan tegen onrecht in op met de samenleving. Ze van heeft zich altijd hardgemaakt naar voor de door positie van vrouwen naar in de kerk, het onderwerp waar in zij in 2013 in van op promoveerde. Naast haar werk tijdens als predikant is ze door onderzoeker aan het de universiteit het van Stellenbosch en werkt ze op parttime als op docent dogmatiek een en kerkgeschiedenis aan de Gereformeerde in Hogeschool in Zwolle. in In naar september 2017 was ze een een van van de drie genomineerden voor in de titel van Theoloog des een Vaderlands.

Marleen Stelling spreekt tijdens met het Moniek Westerman over haar van werk, haar achtergrond uit en de van spirituele reis die ze maakte. een Moniek werd in aanvankelijk helemaal niet tijdens met beelden uit opgevoed, omdat haar jeugd een zich in grotendeels afspeelde in een uit sober protestants gezin in de Assen. Beelden waren een not done, met één tijdens uitzondering: van de 'Duif', het symbool voor naar de Heilige Geest. een Er was de geen Maria die liefdevol op tussen met de mens en uit God kon bemiddelen, tijdens geen gekruisigde Jezus in met pijn in zijn de blik van en rode verf uit zijn op tv wonden. een Evenmin kaarslicht of de uit vervoering van wierook en onverstaanbare de klanken. In haar naar vijfde van levensjaar verhuisde ze de tijdelijk naar op het katholieke Oldenzaal. Dat het gaf haar een van onbedoeld inkijkje in het tableau uit vivant van de naar rooms-katholiek kerk, door inclusief uit de carnavalsoptocht die het ze na veel de zeuren mocht zien. Ondanks dat de ze terugkeerde uit naar Assen, bleef de van liefde naar voor beelden.

Erica studeerde tijdens theologie en geschiedenis naar aan de Universiteit door van Amsterdam en met de Université Protestante de de Strasbourg. door In 2008 op tv promoveerde ze aan door de Protestantse Theologische Universiteit op met het van debat over apartheid uit in de Nederlandse protestantse kerken. de Van 2007 tot door 2017 was ze uit hoofdredacteur van een tijdschrift de Helling en medewerker het van Bureau op tv de Helling. Ze van is van op dit moment net naar overgestapt naar de Protestantse Theologische met Universiteit in Groningen, een met waar ze als onderzoeker en de docent diaconaat door aan de slag gaat. We op tv staan tijdens deze maand stil bij vijfhonderd in op tv jaar protestantisme. Wat heeft het tijdens protestantisme op tv gebracht? Is het nog levend? Wat het door Meijers betreft zeker, van en dat kan ze alleen maar de zeggen de doordat ze uit het geloof nooit aan de kant uit tijdens heeft gezet. Ze naar bleef erover in tijdens gesprek gaan, bleef tijdens een kerk bezoeken, naar en vooral: ze bleef de mensen ontmoeten die haar naar enorm tijdens inspireerden. Mensen die bereid een waren om 'opnieuw te naar kijken'. En precies een dat is uit wat haar betreft een voorwaarde. op In haar op nieuwe functie van zal ze dat doen het voor de met rol van de kerk in door de van stad.

januari 2018
14-01-2018 11:35

Het Vermoeden

Het Vermoeden - Het Vermoeden

Aflevering 2 - Religieus magazine: Marleen Anthonissen-Van der Louw: Marleen Anthonissen-van der Louw leidt een avontuurlijk leven dat haar op vele bijzondere plekken op de wereld bracht. Haar gezin werd in oktober opgeschrikt toen plotseli...

07-01-2018 11:30

Riet Grabijn-van Putten

Het Vermoeden - Riet Grabijn-van Putten

Riet Grabijn-van Putten werd bekend door in 1984 als eerste vrouw lid te worden van de SGP. Na haar volgden nog enkele vrouwen, wat aanleiding voor het bestuur was om het lidmaatschap voor vrouwen te verbieden. Riet Grabijn-van Putten ging ...

31-12-2017 11:35

Christa Anbeek en Joost Röselaers

Het Vermoeden - Christa Anbeek en Joost Röselaers

Op de drempel van het oude jaar ontvangt Marleen Stelling twee reizigers in de coupé: de remonstrantse predikanten Joost Röselaers (algemeen secretaris remonstranten) en Christa Anbeek (hoogleraar remonstrantse theologie). Samen schreven zi...

24-12-2017 11:35

Désanne van Brederode

Het Vermoeden - Désanne van Brederode

Schrijver en filosoof Desanne van Brederode is onlangs in Bethlehem geweest en heeft een essay uitgebracht 'Als stilte steekt - het effect van collectief zwijgen over misstanden en wandaden'. Een warm pleidooi voor engagement en een cri de ...

17-12-2017 11:35

Ad van Nieuwpoort

Het Vermoeden - Ad van Nieuwpoort

Ad van Nieuwpoort is dominee in Bloemendaal en heeft een grote passie voor Bijbelverhalen. Documentairemakers Sarah Vos en Sander Snoep maakten daar de docufilm Hier ben ik over (te zien op Eerste Kerstdag, 22.15 uur, NPO2). 'Ik ben op zoek...

10-12-2017 11:30

Inez van Oord

Het Vermoeden - Inez van Oord

Inez van Oord was de drijvende kracht achter de tijdschriften Seasons en Happinez. Ze bezocht een leven lang spiritueel leiders over de hele wereld. Als kind vond ze de kerk een vreugdeloze plek. Wat gebeurt er als Inez voor haar nieuwe boe...

03-12-2017 11:35

Mpanzu Bamenga

Het Vermoeden - Mpanzu Bamenga

Mpanzu Bamenga is jurist en D66-politicus. In 1994 vluchtte hij samen met zijn moeder en broer uit Congo naar Nederland. Dertien jaar heeft hij in Nederland gewoond, zonder een verblijfsvergunning. Ondanks deze precaire situatie heeft hij a...

26-11-2017 11:35

Barbara Zwaan

Het Vermoeden - Barbara Zwaan

Barbara Zwaan is theoloog, geestelijk verzorger en auteur van het net verschenen boek 'Een prachtige dans'. Het boek gaat over de vraag: Hoe ben je iemand optimaal nabij, maar behoud je de afstand die nodig is om voor beiden de relatie 'gez...

19-11-2017 11:35

Pieter Barnhoorn

Het Vermoeden - Pieter Barnhoorn

Pieter Barnhoorn is huisarts, docent aan de opleiding Geneeskunde, seksuoloog en doet op dit moment promotieonderzoek rondom 'professionele identiteitsvorming'. Barnhoorns vader was dominee, waardoor hij het protestantisme 'met de paplepel ...

12-11-2017 11:30

Maarten van der Graaff

Het Vermoeden - Maarten van der Graaff

Marleen Stelling praat wekelijks met gasten van verschillende levensbeschouwelijke achtergronden uit kerk, samenleving, politiek en cultuur over wat hen inspireert en beweegt.

05-11-2017 11:35

Kees Posthumus

Het Vermoeden - Kees Posthumus

Op 31 oktober krijgt Kees Posthumus de Spaanprijs 2017. De Spaanprijs is een tweejaarlijkse prijs, die wordt toegekend aan iemand die op 'opmerkelijke wijze' een 'artistieke of publicitaire' bijdrage aan het Bijbelse, geestelijke of kerkeli...

29-10-2017 11:35

Katharina Kunter

Het Vermoeden - Katharina Kunter

Op Hervormingsdag (31 oktober) geeft Kunter de eerste protestantse lezing, een nieuw initiatief van de Protestantse Kerk. Als historica is ze gespecialiseerd in de bijzondere geschiedenis van de protestantse traditie en doet ze onderzoek na...

22-10-2017 11:35

Dr. Almatine Leene

Het Vermoeden - Dr. Almatine Leene

Tien minuten lang heeft Almatine Leene gehuild van vreugde, toen afgelopen zomer een langgekoesterde wens van haar uitkwam, namelijk dat nu ook vrouwen voorganger mogen worden in haar geliefde Gereformeerde Kerken Vrijgemaakt. Leene zou nie...

15-10-2017 11:35

Moniek Westerman

Het Vermoeden - Moniek Westerman

Marleen Stelling spreekt met Moniek Westerman over haar werk, haar achtergrond en de spirituele reis die ze maakte. Moniek werd aanvankelijk helemaal niet met beelden opgevoed, omdat haar jeugd zich grotendeels afspeelde in een sober protes...

08-10-2017 11:30

Erica Meijers

Het Vermoeden - Erica Meijers

Erica studeerde theologie en geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en de Université Protestante de Strasbourg. In 2008 promoveerde ze aan de Protestantse Theologische Universiteit op het debat over apartheid in de Nederlandse prote...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Het Vermoeden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Vermoeden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Vermoeden bij Het Vermoeden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Vermoeden. Heb je een uitzending van Het Vermoeden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Vermoeden gemist

Annemiek Schrijver ontmoet gasten uit alle religieuze tradities en praat over hun persoonlijke heilige tekst. HetVermoeden voor andersdenkenden en gelijkgestemden omdat traditie bestaat bij de gratie van vernieuwing.

Uitzending gemist van Het Vermoeden? Hier kun je alle uitzendingen van Het Vermoeden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 195
  • Laatste uitzending op 14-01-2018 om 11:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord