Programma gemist?

Wat hebben tijdens we van de het afgelopen jaar onthouden? Van op tijdens de treitervloggers in Zaandam tot de een losersvlucht het vanuit Rio en de op tv Pokémon-terreur in Kijkduin. in Van van het overlijden van onze het allergrootste voetballer op tv aller tijden tot de dood van in in His Royal Badness, oftewel uit Prince. Sophie het Hilbrand presenteert De Nationale 2016 van Test met de op meest op tv uiteenlopende vragen over het afgelopen jaar. op In de studio uit sluiten uit zeven bekende Nederlanders aan om de tegen elkaar en een het publiek te naar strijden om de een het bokaal. De test bestaat in uit 25 kennisvragen. De BN?ers van die dit jaar hun op tv tijdens kennis laten testen zijn presentator naar Beau van Erven Dorens, de journalist en columnist uit Nynke de Jong, een oud drievoudig in kampioen kickboksen Remy een Bonjasky, cabaretière van Soundos el Ahmadi, zanger en uit rapper Mr. Probz, op schrijver en columnist op tv Özcan Akyol naar en programmamaker Linda Hakeboom. door De in belangrijkste sportprestaties, de grootste politieke tijdens kwesties, maar op tv ook klein showbizznieuws of in uit een vraag over de van populairste dansmove van dit tijdens moment het komen aan bod. De kijker op tv thuis kan meespelen van op zijn tablet of de smartphone via van een tweede scherm op op tv live.bnn.nl op tv of gewoon met op tv pen en papier.

juni 2020
29-12-2016 20:30

De Nationale 2016 Test

De Nationale 2016 Test - De Nationale 2016 Test

Wat hebben we van het afgelopen jaar onthouden? Van de treitervloggers in Zaandam tot de losersvlucht vanuit Rio en de Pokémon-terreur in Kijkduin. Van het overlijden van onze allergrootste voetballer aller tijden tot de dood van His Royal ...

De Nationale 2016 Test gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale 2016 Test de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale 2016 Test bij De Nationale 2016 Test liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale 2016 Test. Heb je een uitzending van De Nationale 2016 Test gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale 2016 Test gemist

Uitzending gemist van De Nationale 2016 Test? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale 2016 Test kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-12-2016 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!