Programma gemist?

Wat uit hebben we van het een afgelopen jaar van onthouden? Van de treitervloggers in uit Zaandam tot uit de de losersvlucht vanuit Rio en de uit Pokémon-terreur in Kijkduin. Van met het overlijden met van onze allergrootste met voetballer aller van tijden tot de dood van van His door Royal Badness, oftewel Prince. van Sophie Hilbrand op presenteert De Nationale 2016 Test de met op tv de meest uiteenlopende vragen tijdens over uit het afgelopen jaar. In de door studio de sluiten zeven bekende Nederlanders aan in om tegen elkaar en tijdens het publiek te de strijden om de naar bokaal. De in test bestaat naar uit 25 kennisvragen. De BN?ers die naar dit de jaar hun kennis laten testen door zijn presentator Beau in van Erven Dorens, op tv journalist en uit columnist Nynke op tv de Jong, oud drievoudig op tv kampioen kickboksen Remy van Bonjasky, cabaretière Soundos el de Ahmadi, zanger uit en rapper Mr. de Probz, schrijver en het columnist Özcan Akyol en door programmamaker Linda Hakeboom. in De op belangrijkste sportprestaties, de grootste politieke in van kwesties, maar ook een klein showbizznieuws of een tijdens vraag over de populairste dansmove een van dit moment de komen aan bod. De een naar kijker thuis kan door meespelen op zijn tablet of uit smartphone via een met tweede scherm naar op live.bnn.nl of naar gewoon met pen en op papier.

september 2020
29-12-2016 20:30

De Nationale 2016 Test

De Nationale 2016 Test - De Nationale 2016 Test

Wat hebben we van het afgelopen jaar onthouden? Van de treitervloggers in Zaandam tot de losersvlucht vanuit Rio en de Pokémon-terreur in Kijkduin. Van het overlijden van onze allergrootste voetballer aller tijden tot de dood van His Royal ...

De Nationale 2016 Test gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale 2016 Test de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale 2016 Test bij De Nationale 2016 Test liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale 2016 Test. Heb je een uitzending van De Nationale 2016 Test gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale 2016 Test gemist

Uitzending gemist van De Nationale 2016 Test? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale 2016 Test kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-12-2016 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!