Programma gemist?

Wat een hebben we met van het afgelopen door jaar onthouden? Van de treitervloggers met in Zaandam tot de op tv losersvlucht vanuit door Rio en de Pokémon-terreur een door in Kijkduin. Van uit het overlijden van een onze allergrootste voetballer aller een tijden tot de dood tijdens van met His Royal Badness, oftewel de Prince. Sophie Hilbrand presenteert De uit Nationale op 2016 Test met de meest de het uiteenlopende vragen over in het afgelopen jaar. In de studio naar sluiten zeven bekende door met Nederlanders aan om tegen van elkaar en het het publiek te strijden om uit de bokaal. op De test bestaat uit 25 het kennisvragen. De in BN?ers die dit jaar tijdens hun kennis laten testen uit zijn presentator Beau op tijdens van Erven Dorens, van journalist en columnist Nynke met de Jong, oud naar drievoudig kampioen kickboksen Remy het Bonjasky, in cabaretière Soundos el Ahmadi, zanger door en rapper Mr. Probz, een schrijver een en columnist van Özcan Akyol en programmamaker op Linda Hakeboom. De belangrijkste de sportprestaties, van de grootste politieke kwesties, van maar ook klein showbizznieuws tijdens of een vraag met over de van populairste dansmove van dit in moment komen aan bod. De een kijker op tv thuis kan meespelen in op zijn tablet met of smartphone via een door tweede scherm op het live.bnn.nl van of gewoon met pen in en papier.

mei 2021
29-12-2016 20:30

De Nationale 2016 Test

De Nationale 2016 Test - De Nationale 2016 Test

Wat hebben we van het afgelopen jaar onthouden? Van de treitervloggers in Zaandam tot de losersvlucht vanuit Rio en de Pokémon-terreur in Kijkduin. Van het overlijden van onze allergrootste voetballer aller tijden tot de dood van His Royal ...

De Nationale 2016 Test gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale 2016 Test de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale 2016 Test bij De Nationale 2016 Test liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale 2016 Test. Heb je een uitzending van De Nationale 2016 Test gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale 2016 Test gemist

Uitzending gemist van De Nationale 2016 Test? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale 2016 Test kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-12-2016 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!