Programma gemist?

Wat van hebben we van het tijdens afgelopen jaar onthouden? Van door de uit treitervloggers in Zaandam tot de de losersvlucht vanuit naar Rio en de Pokémon-terreur in in Kijkduin. Van het het naar overlijden van onze allergrootste naar voetballer aller tijden in tot de dood van naar op tv His Royal Badness, oftewel de Prince. Sophie Hilbrand presenteert een De Nationale 2016 met Test een met de meest naar uiteenlopende vragen over het naar afgelopen jaar. In naar de studio sluiten op zeven bekende Nederlanders aan met om tegen elkaar uit en het uit publiek te strijden om de de bokaal. de De test bestaat uit 25 tijdens kennisvragen. De BN?ers die tijdens dit een jaar hun met kennis laten testen zijn presentator Beau op van met Erven Dorens, journalist en columnist op tv Nynke tijdens de Jong, oud in drievoudig kampioen kickboksen Remy Bonjasky, op tv cabaretière Soundos el op tv Ahmadi, zanger en door rapper Mr. door Probz, met schrijver en columnist Özcan tijdens Akyol en op tv programmamaker Linda Hakeboom. een De belangrijkste sportprestaties, de grootste het politieke kwesties, maar tijdens ook klein showbizznieuws of de een vraag over op tv de populairste dansmove tijdens van dit tijdens moment komen aan in bod. De kijker uit thuis kan op meespelen op zijn tablet een of smartphone via tijdens een tweede naar scherm op live.bnn.nl of gewoon met op tv pen en tijdens papier.

januari 2021
29-12-2016 20:30

De Nationale 2016 Test

De Nationale 2016 Test - De Nationale 2016 Test

Wat hebben we van het afgelopen jaar onthouden? Van de treitervloggers in Zaandam tot de losersvlucht vanuit Rio en de Pokémon-terreur in Kijkduin. Van het overlijden van onze allergrootste voetballer aller tijden tot de dood van His Royal ...

De Nationale 2016 Test gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale 2016 Test de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale 2016 Test bij De Nationale 2016 Test liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale 2016 Test. Heb je een uitzending van De Nationale 2016 Test gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale 2016 Test gemist

Uitzending gemist van De Nationale 2016 Test? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale 2016 Test kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-12-2016 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!