Programma gemist?

Wat van hebben we van een het afgelopen jaar onthouden? Van uit de treitervloggers in met Zaandam in tot de naar losersvlucht vanuit Rio en de van Pokémon-terreur in Kijkduin. uit Van het naar overlijden van onze de allergrootste voetballer aller tijden tot op tv uit de dood van His Royal een Badness, oftewel Prince. Sophie een Hilbrand presenteert De op tv Nationale 2016 Test op tv met de de meest uiteenlopende vragen uit over het van afgelopen jaar. In van de studio sluiten een zeven bekende Nederlanders aan om het tegen elkaar en het het publiek te op tv door strijden om de door bokaal. De test bestaat uit van 25 kennisvragen. De BN?ers op tv die op dit jaar hun kennis naar laten testen zijn presentator uit Beau van op tv Erven Dorens, journalist en columnist op tv Nynke de Jong, in oud drievoudig kampioen uit kickboksen Remy op tv Bonjasky, met cabaretière Soundos el Ahmadi, naar zanger en rapper in Mr. Probz, schrijver en columnist de Özcan Akyol naar en programmamaker Linda Hakeboom. van De tijdens belangrijkste sportprestaties, door de grootste politieke kwesties, maar ook door klein showbizznieuws het of een met vraag over van de populairste dansmove van dit moment de op tv komen aan bod. De de kijker thuis kan in meespelen op zijn tablet of de smartphone via een tweede uit scherm op live.bnn.nl tijdens of door gewoon met pen en het papier.

juli 2021
29-12-2016 20:30

De Nationale 2016 Test

De Nationale 2016 Test - De Nationale 2016 Test

Wat hebben we van het afgelopen jaar onthouden? Van de treitervloggers in Zaandam tot de losersvlucht vanuit Rio en de Pokémon-terreur in Kijkduin. Van het overlijden van onze allergrootste voetballer aller tijden tot de dood van His Royal ...

De Nationale 2016 Test gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale 2016 Test de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale 2016 Test bij De Nationale 2016 Test liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale 2016 Test. Heb je een uitzending van De Nationale 2016 Test gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale 2016 Test gemist

Uitzending gemist van De Nationale 2016 Test? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale 2016 Test kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-12-2016 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!