Programma gemist?

Wat hebben door we van het tijdens afgelopen jaar onthouden? van Van de de treitervloggers in met Zaandam tot de losersvlucht vanuit de Rio met en de Pokémon-terreur in met Kijkduin. Van het overlijden van met de onze allergrootste voetballer aller tijden de tot de dood van van His Royal Badness, uit het oftewel Prince. Sophie door Hilbrand presenteert De Nationale 2016 Test van door met de meest uiteenlopende vragen over op het afgelopen de jaar. In de op tv studio sluiten door zeven bekende Nederlanders aan op tv om tegen elkaar en op het publiek tijdens te strijden om van de bokaal. van De test bestaat door uit 25 kennisvragen. De naar BN?ers die naar dit jaar hun kennis laten tijdens testen in zijn presentator Beau naar van Erven Dorens, journalist en columnist door met Nynke de Jong, oud drievoudig de kampioen kickboksen Remy het Bonjasky, cabaretière Soundos el op Ahmadi, met zanger en rapper uit Mr. Probz, schrijver en columnist op tv in Özcan Akyol en programmamaker Linda Hakeboom. in De belangrijkste in sportprestaties, de uit grootste politieke tijdens kwesties, maar ook klein in showbizznieuws of een vraag naar over op de populairste dansmove het van dit moment naar komen aan bod. De kijker thuis op kan meespelen op uit zijn tablet een of smartphone via een tweede op scherm op een live.bnn.nl of gewoon met met door pen en papier.

november 2019
29-12-2016 20:30

De Nationale 2016 Test

De Nationale 2016 Test - De Nationale 2016 Test

Wat hebben we van het afgelopen jaar onthouden? Van de treitervloggers in Zaandam tot de losersvlucht vanuit Rio en de Pokémon-terreur in Kijkduin. Van het overlijden van onze allergrootste voetballer aller tijden tot de dood van His Royal ...

De Nationale 2016 Test gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale 2016 Test de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale 2016 Test bij De Nationale 2016 Test liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale 2016 Test. Heb je een uitzending van De Nationale 2016 Test gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale 2016 Test gemist

Uitzending gemist van De Nationale 2016 Test? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale 2016 Test kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-12-2016 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!