Programma gemist?

Wat hebben we met uit van het afgelopen jaar onthouden? Van de de met treitervloggers in Zaandam tot de de losersvlucht vanuit het Rio en de uit Pokémon-terreur tijdens in Kijkduin. Van het uit overlijden van een onze allergrootste voetballer aller tijden met tot de dood tijdens van His Royal in Badness, oftewel Prince. tijdens Sophie van Hilbrand presenteert De Nationale van 2016 Test met de meest tijdens uiteenlopende het vragen over de het afgelopen jaar. uit In de studio sluiten een zeven bekende Nederlanders aan in om een tegen elkaar en het publiek de te met strijden om de bokaal. het De test bestaat de uit 25 met kennisvragen. De BN?ers die dit het jaar hun de kennis laten testen zijn presentator uit Beau van Erven Dorens, tijdens journalist door en columnist de Nynke de Jong, oud drievoudig kampioen op tv kickboksen door Remy Bonjasky, cabaretière Soundos een el Ahmadi, zanger in en uit rapper Mr. Probz, schrijver en op columnist van Özcan Akyol en programmamaker Linda in Hakeboom. De belangrijkste sportprestaties, een een de grootste politieke kwesties, de maar ook uit klein showbizznieuws of een vraag tijdens over de op tv populairste dansmove van dit moment op tv komen aan bod. De een op tv kijker thuis kan meespelen van op zijn in tablet of smartphone met via een tweede scherm op van live.bnn.nl of gewoon op met in pen en papier.

juni 2021
29-12-2016 20:30

De Nationale 2016 Test

De Nationale 2016 Test - De Nationale 2016 Test

Wat hebben we van het afgelopen jaar onthouden? Van de treitervloggers in Zaandam tot de losersvlucht vanuit Rio en de Pokémon-terreur in Kijkduin. Van het overlijden van onze allergrootste voetballer aller tijden tot de dood van His Royal ...

De Nationale 2016 Test gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale 2016 Test de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale 2016 Test bij De Nationale 2016 Test liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale 2016 Test. Heb je een uitzending van De Nationale 2016 Test gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale 2016 Test gemist

Uitzending gemist van De Nationale 2016 Test? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale 2016 Test kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-12-2016 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!