Programma gemist?

Wat het hebben we van het op tv afgelopen jaar op tv onthouden? Van de treitervloggers van in Zaandam tot de op tv losersvlucht vanuit Rio naar en tijdens de Pokémon-terreur in Kijkduin. naar Van met het overlijden van onze het allergrootste voetballer aller tijden tot het de dood in van His Royal Badness, op tv oftewel in Prince. Sophie Hilbrand presenteert met De Nationale 2016 uit Test met de meest tijdens uiteenlopende vragen over de op tv het afgelopen jaar. In door de studio sluiten zeven bekende naar Nederlanders aan om op tv tegen de elkaar en het publiek te in van strijden om de bokaal. uit De test bestaat uit tijdens 25 kennisvragen. De BN?ers die op dit jaar op tv hun kennis laten testen uit zijn presentator Beau een van Erven Dorens, naar in journalist en columnist Nynke van de Jong, oud van drievoudig kampioen kickboksen in Remy Bonjasky, cabaretière Soundos een el Ahmadi, zanger de en tijdens rapper Mr. Probz, schrijver en uit columnist de Özcan Akyol en programmamaker Linda het Hakeboom. De belangrijkste sportprestaties, tijdens de grootste politieke een een kwesties, maar ook klein showbizznieuws tijdens of een vraag over de de populairste dansmove door uit van dit moment komen aan een bod. De kijker thuis kan tijdens in meespelen op zijn tablet of door smartphone via door een tweede scherm op het live.bnn.nl of gewoon het met pen en het papier.

december 2019
29-12-2016 20:30

De Nationale 2016 Test

De Nationale 2016 Test - De Nationale 2016 Test

Wat hebben we van het afgelopen jaar onthouden? Van de treitervloggers in Zaandam tot de losersvlucht vanuit Rio en de Pokémon-terreur in Kijkduin. Van het overlijden van onze allergrootste voetballer aller tijden tot de dood van His Royal ...

De Nationale 2016 Test gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nationale 2016 Test de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nationale 2016 Test bij De Nationale 2016 Test liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nationale 2016 Test. Heb je een uitzending van De Nationale 2016 Test gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nationale 2016 Test gemist

Uitzending gemist van De Nationale 2016 Test? Hier kun je alle uitzendingen van De Nationale 2016 Test kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-12-2016 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!