Programma gemist?

Stel. Je tijdens bent cabaretier. Je bent op een de veertig gepasseerd, het je hebt alles van al bereikt wat een je ooit wilde bereiken en op tv zelfs nog veel meer een dan dat. uit Wat in moet je dan nog? op Een makkelijke vraag een voor Claudia. Zij denkt: in ik ga gewoon wéér uit iets doen de dat ik nooit van eerder gedaan heb. Dat uit geen enkele vrouw op ooit op eerder gedaan heeft. op De oudejaarsconference! Een heel uit jaar een heeft ze geluisterd, op gereisd gekeken en de gepraat op zoek naar meer tijdens dan haar op tv eigen gelijk. En uit dat komt er op de oudejaarsavond live, vanuit het op Oude Luxor Theater op tv tijdens in Rotterdam, in naar één keer allemaal op tv uit. Claudia heeft een Poelifinario van op haar naam tijdens staan, naar tig radioprijzen, een evergreen, diverse bestsellers door en cabaretprogramma?s met tijdens zoveel in sterren dat het hemelgewelf een jaloers omlaag op kijkt. Bovendien kreeg met ze vorig jaar de Louis de naar Davidsring: een kleinood dat haar, via door Herman van Veen, in de onlosmakelijk verbindt aan een grootheid de als Wim Kan. Met van die verbondenheid het was de stap met naar een Oudejaarsconference door dan ook in natuurlijk een volstrekt tijdens logische.

januari 2020
31-12-2016 22:30

Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016

Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016 - Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016

Stel. Je bent cabaretier. Je bent de veertig gepasseerd, je hebt alles al bereikt wat je ooit wilde bereiken en zelfs nog veel meer dan dat. Wat moet je dan nog? Een makkelijke vraag voor Claudia. Zij denkt: ik ga gewoon wéér iets doen dat ...

Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016 bij Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016. Heb je een uitzending van Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016 gemist

Uitzending gemist van Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016? Hier kun je alle uitzendingen van Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2016 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!