Programma gemist?

Stel. Je uit bent cabaretier. uit Je bent de veertig op gepasseerd, van je hebt alles tijdens al bereikt wat het je ooit wilde bereiken en zelfs in nog veel meer op tv dan dat. Wat de moet je door dan naar nog? Een makkelijke vraag voor op Claudia. Zij denkt: op ik ga gewoon de wéér iets naar doen dat ik in nooit eerder gedaan heb. Dat naar geen enkele met vrouw met ooit eerder gedaan van heeft. De oudejaarsconference! Een heel jaar naar heeft ze geluisterd, een naar gereisd gekeken en gepraat op in zoek naar een meer dan haar eigen uit gelijk. En dat komt op tv er op oudejaarsavond de live, vanuit in het van Oude Luxor Theater tijdens in Rotterdam, in één keer allemaal de de uit. Claudia heeft een Poelifinario op naar haar naam uit staan, tig radioprijzen, het een op evergreen, diverse bestsellers en van cabaretprogramma?s met zoveel tijdens sterren dat het hemelgewelf jaloers op met omlaag kijkt. Bovendien kreeg ze vorig naar jaar de naar Louis uit Davidsring: een kleinood met dat haar, via Herman de van Veen, onlosmakelijk verbindt aan op een grootheid als op Wim Kan. Met op die verbondenheid was op tv de naar stap naar een op Oudejaarsconference dan met ook natuurlijk een volstrekt in logische.

oktober 2020
31-12-2016 22:30

Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016

Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016 - Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016

Stel. Je bent cabaretier. Je bent de veertig gepasseerd, je hebt alles al bereikt wat je ooit wilde bereiken en zelfs nog veel meer dan dat. Wat moet je dan nog? Een makkelijke vraag voor Claudia. Zij denkt: ik ga gewoon wéér iets doen dat ...

Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016 bij Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016. Heb je een uitzending van Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016 gemist

Uitzending gemist van Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016? Hier kun je alle uitzendingen van Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2016 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!