Programma gemist?

Stel. de Je bent cabaretier. Je bent een de veertig gepasseerd, door je hebt de alles al bereikt wat van je ooit het wilde door bereiken en zelfs het nog veel meer dan in dat. Wat in moet je dan nog? Een van makkelijke vraag voor het Claudia. Zij denkt: tijdens ik naar ga gewoon wéér iets doen dat het ik door nooit eerder gedaan door heb. Dat geen enkele op vrouw ooit eerder gedaan door met heeft. De oudejaarsconference! naar Een heel jaar heeft ze op geluisterd, gereisd gekeken en van gepraat op zoek de naar meer dan naar naar haar eigen gelijk. En dat komt op tv er de op oudejaarsavond live, vanuit het op tv Oude Luxor op Theater uit in Rotterdam, in één keer de allemaal naar uit. Claudia heeft tijdens een Poelifinario op op tv haar naam staan, tig van radioprijzen, een door evergreen, diverse bestsellers en cabaretprogramma?s in met zoveel sterren op tv dat het hemelgewelf jaloers tijdens omlaag kijkt. Bovendien met kreeg ze vorig in jaar de naar Louis Davidsring: een kleinood met dat haar, via met Herman van Veen, het onlosmakelijk verbindt het aan een grootheid als een Wim Kan. Met een die verbondenheid een was de stap door naar een Oudejaarsconference op tv dan ook natuurlijk met een met volstrekt logische.

juli 2021
31-12-2016 22:30

Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016

Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016 - Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016

Stel. Je bent cabaretier. Je bent de veertig gepasseerd, je hebt alles al bereikt wat je ooit wilde bereiken en zelfs nog veel meer dan dat. Wat moet je dan nog? Een makkelijke vraag voor Claudia. Zij denkt: ik ga gewoon wéér iets doen dat ...

Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016 bij Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016. Heb je een uitzending van Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016 gemist

Uitzending gemist van Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016? Hier kun je alle uitzendingen van Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2016 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!