Programma gemist?

Stel. Je bent op tv cabaretier. uit Je bent de veertig gepasseerd, van je hebt alles van met al bereikt wat je ooit wilde tijdens van bereiken en zelfs het nog veel meer dan dat. Wat in in moet je dan op tv nog? Een makkelijke met vraag voor Claudia. Zij denkt: op ik ga gewoon wéér op iets doen een dat ik naar nooit eerder gedaan heb. Dat de geen enkele vrouw op ooit eerder op gedaan heeft. op De oudejaarsconference! van Een heel jaar heeft ze op geluisterd, gereisd gekeken en op tv gepraat op op zoek naar een meer dan van haar eigen gelijk. En dat tijdens komt er op oudejaarsavond naar live, vanuit het op Oude Luxor Theater het in Rotterdam, door in één de keer allemaal uit. Claudia heeft van uit een Poelifinario op naar haar naam staan, naar tig radioprijzen, een evergreen, diverse tijdens bestsellers en cabaretprogramma?s door met zoveel sterren dat van het hemelgewelf tijdens jaloers omlaag het kijkt. Bovendien kreeg ze vorig van jaar de met Louis de Davidsring: een kleinood dat haar, op tv via Herman van naar Veen, met onlosmakelijk verbindt aan een grootheid door als Wim Kan. Met het die verbondenheid uit was de stap door naar van een Oudejaarsconference dan ook een natuurlijk een volstrekt de logische.

maart 2021
31-12-2016 22:30

Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016

Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016 - Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016

Stel. Je bent cabaretier. Je bent de veertig gepasseerd, je hebt alles al bereikt wat je ooit wilde bereiken en zelfs nog veel meer dan dat. Wat moet je dan nog? Een makkelijke vraag voor Claudia. Zij denkt: ik ga gewoon wéér iets doen dat ...

Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016 bij Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016. Heb je een uitzending van Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016 gemist

Uitzending gemist van Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016? Hier kun je alle uitzendingen van Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2016 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!