Programma gemist?

Stel. Je het bent cabaretier. een Je bent de veertig uit gepasseerd, je hebt alles een al bereikt wat een een je ooit wilde bereiken en zelfs het uit nog veel meer dan dat. Wat een moet je met dan een nog? Een makkelijke vraag met voor Claudia. Zij denkt: ik van ga gewoon het wéér naar iets doen dat ik nooit eerder de gedaan heb. uit Dat geen enkele op tv vrouw ooit eerder de gedaan heeft. De in oudejaarsconference! Een heel jaar op heeft ze geluisterd, door gereisd gekeken naar en naar gepraat op zoek naar meer dan een de haar eigen gelijk. En dat komt uit er op uit oudejaarsavond live, vanuit in het van Oude Luxor Theater in Rotterdam, met in één keer het allemaal uit. Claudia heeft uit een Poelifinario uit op haar naam op tv staan, tig op tv radioprijzen, een evergreen, diverse bestsellers tijdens de en cabaretprogramma?s met een zoveel sterren dat de het hemelgewelf jaloers omlaag van kijkt. Bovendien kreeg ze vorig uit jaar door de Louis Davidsring: een tijdens kleinood dat haar, via een in Herman van Veen, onlosmakelijk verbindt uit aan een met grootheid als Wim Kan. Met tijdens die verbondenheid met was de stap naar van een Oudejaarsconference het dan op ook natuurlijk een volstrekt het logische.

november 2020
31-12-2016 22:30

Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016

Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016 - Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016

Stel. Je bent cabaretier. Je bent de veertig gepasseerd, je hebt alles al bereikt wat je ooit wilde bereiken en zelfs nog veel meer dan dat. Wat moet je dan nog? Een makkelijke vraag voor Claudia. Zij denkt: ik ga gewoon wéér iets doen dat ...

Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016 bij Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016. Heb je een uitzending van Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016 gemist

Uitzending gemist van Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016? Hier kun je alle uitzendingen van Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2016 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!