Programma gemist?

Op oudejaarsavond met is illusionist Victor tijdens Mids te zien van met een naar MINDF*CK Special. Na de een jaar van door intensieve voorbereiding gaat hij zijn uit naar grootste uitdaging aan naar tot nu toe: Het Teleportatie Experiment. op tv uit Mids wil voor deze bijzondere uitzending uit van MINDF*CK tijdens iemand van gaan teleporteren van Nederland naar door een andere plek op uit aarde, zonder dat van naar diegene dat kan verklaren. In een van in grootse studioshow trakteert Mids het naar publiek in het de zaal de en de kijkers thuis op in een door avond vol illusies en interactieve door experimenten. Ook op geeft Victor de Mids een kijkje achter een de schermen en legt hij op uit hoe naar hij te de werk gaat om het experiment het in te realiseren. In 2014 zijn wetenschappers van van de TU een Delft er als eersten op tv in geslaagd in om informatie te op teleporteren. In op MINDF*CK combineert Mids, het arts en illusionist, wetenschap tijdens met illusies in om mensen te verwonderen. naar Mids: ?Door op het nieuws de over teleportatie raakte ik gefascineerd door de het fenomeen en een vroeg op ik mij af of op het op tv mij zou lukken als eerste met op aarde op een mens te van teleporteren, zonder dat hij tijdens dat kan verklaren.? Mids duikt tijdens door daarvoor de wetenschappelijke wereld in met en spreekt onder andere tijdens met de Prof dr. ir. Ronald van Hanson van de in TU Delft en Vincent op tv Icke, hoogleraar van Theoretische de Sterrenkunde aan de Universiteit Leiden. naar Voor de zoektocht naar op tv de perfecte proefpersoon de naar schakelt hij de de hulp in van presentatrice de Lauren Verster. van In de MINDF*CK Special: Het met Teleportatie Experiment neemt op Victor de het kijker mee in zijn door gedrevenheid om deze naar grote uitdaging naar te realiseren: ?Het wordt op een avond een vol verwondering, illusies, wetenschap, interactieve door experimenten waar je op tv door thuis zelf aan door mee kunt doen en van een spectaculaire op tv finale.?

april 2021
31-12-2016 21:20

MINDF*CK special: het teleportatie experiment

MINDF*CK special: het teleportatie experiment - MINDF*CK special: het teleportatie experiment

Op oudejaarsavond is illusionist Victor Mids te zien met een MINDF*CK Special. Na een jaar van intensieve voorbereiding gaat hij zijn grootste uitdaging aan tot nu toe: Het Teleportatie Experiment. Mids wil voor deze bijzondere uitzending v...

MINDF*CK special: het teleportatie experiment gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MINDF*CK special: het teleportatie experiment de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MINDF*CK special: het teleportatie experiment bij MINDF*CK special: het teleportatie experiment liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MINDF*CK special: het teleportatie experiment. Heb je een uitzending van MINDF*CK special: het teleportatie experiment gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MINDF*CK special: het teleportatie experiment gemist

Uitzending gemist van MINDF*CK special: het teleportatie experiment? Hier kun je alle uitzendingen van MINDF*CK special: het teleportatie experiment kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2016 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!