Programma gemist?

Op oudejaarsavond uit is illusionist Victor het Mids te zien met een een MINDF*CK van Special. Na een jaar de van intensieve voorbereiding op tv op tv gaat hij zijn grootste uitdaging op aan het tot nu toe: Het Teleportatie een Experiment. Mids met wil voor deze bijzondere van uitzending van MINDF*CK naar iemand gaan teleporteren van op tv Nederland naar een het andere tijdens plek op aarde, het zonder dat uit diegene dat kan verklaren. In een in grootse op tv studioshow trakteert Mids van het publiek in uit de zaal en tijdens de kijkers thuis op een een avond vol illusies de en interactieve op tv experimenten. Ook geeft Victor een door Mids een kijkje achter uit de schermen en de legt hij uit hoe een hij te werk gaat naar om uit het experiment te naar realiseren. In 2014 zijn met wetenschappers van van de TU Delft er naar als eersten in de geslaagd om door informatie te teleporteren. In in MINDF*CK combineert op Mids, arts en illusionist, wetenschap naar met illusies in om mensen in te verwonderen. Mids: ?Door het op tv nieuws over teleportatie met raakte ik gefascineerd door door het fenomeen een en vroeg van ik mij de af of het mij zou op tv lukken in als eerste op met aarde een mens met te teleporteren, zonder dat door hij dat in kan verklaren.? Mids duikt daarvoor de de wetenschappelijke wereld in door en spreekt onder andere door met Prof uit dr. door ir. Ronald Hanson van de uit TU Delft en tijdens Vincent Icke, van hoogleraar Theoretische Sterrenkunde door aan de Universiteit Leiden. Voor op de zoektocht op naar de perfecte van proefpersoon naar schakelt hij de hulp van in van presentatrice in Lauren Verster. op tv In de MINDF*CK uit Special: Het Teleportatie Experiment neemt Victor op tv de op kijker mee het in zijn gedrevenheid om van deze grote op uitdaging te realiseren: van ?Het wordt een avond een vol verwondering, illusies, tijdens wetenschap, interactieve experimenten waar tijdens je thuis tijdens zelf aan mee kunt doen door en een van spectaculaire van finale.?

september 2020
31-12-2016 21:20

MINDF*CK special: het teleportatie experiment

MINDF*CK special: het teleportatie experiment - MINDF*CK special: het teleportatie experiment

Op oudejaarsavond is illusionist Victor Mids te zien met een MINDF*CK Special. Na een jaar van intensieve voorbereiding gaat hij zijn grootste uitdaging aan tot nu toe: Het Teleportatie Experiment. Mids wil voor deze bijzondere uitzending v...

MINDF*CK special: het teleportatie experiment gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MINDF*CK special: het teleportatie experiment de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MINDF*CK special: het teleportatie experiment bij MINDF*CK special: het teleportatie experiment liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MINDF*CK special: het teleportatie experiment. Heb je een uitzending van MINDF*CK special: het teleportatie experiment gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MINDF*CK special: het teleportatie experiment gemist

Uitzending gemist van MINDF*CK special: het teleportatie experiment? Hier kun je alle uitzendingen van MINDF*CK special: het teleportatie experiment kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2016 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!