Programma gemist?

Op oudejaarsavond een is illusionist Victor naar Mids te zien van met een de MINDF*CK Special. de Na een jaar uit van intensieve voorbereiding gaat hij zijn uit grootste een uitdaging aan tot nu op toe: Het naar Teleportatie Experiment. uit Mids wil voor deze bijzondere tijdens uitzending van van MINDF*CK iemand gaan op teleporteren van Nederland tijdens naar een andere plek op naar aarde, zonder dat van diegene op dat kan verklaren. naar In een grootse met studioshow trakteert Mids het publiek tijdens in de van zaal en de van kijkers thuis een op een avond door vol illusies in en interactieve experimenten. met Ook geeft Victor naar Mids een kijkje achter op de schermen met en legt hij uit hoe hij door te een werk gaat door om het experiment te op tv realiseren. In 2014 zijn uit wetenschappers van de op tv TU Delft het er als eersten in op geslaagd om informatie op tv te teleporteren. In MINDF*CK combineert het Mids, arts de en illusionist, wetenschap in met tijdens illusies om mensen in te verwonderen. Mids: ?Door het nieuws op over de teleportatie raakte ik op tv gefascineerd door een het fenomeen en vroeg op ik mij naar af of het mij zou lukken uit als het eerste op aarde het een mens te uit teleporteren, zonder dat hij met dat kan verklaren.? Mids met duikt daarvoor de wetenschappelijke uit naar wereld in en in spreekt onder andere met Prof dr. tijdens ir. Ronald op tv Hanson een van de TU Delft op en Vincent Icke, op hoogleraar Theoretische in Sterrenkunde aan de Universiteit uit Leiden. Voor de zoektocht naar op tv de perfecte proefpersoon naar op tv schakelt hij de hulp op tv in van presentatrice Lauren met Verster. In de een MINDF*CK op tv Special: Het Teleportatie op tv Experiment neemt Victor de kijker mee het in zijn gedrevenheid tijdens om van deze grote van uitdaging te realiseren: tijdens ?Het wordt een avond vol verwondering, het illusies, wetenschap, op tv interactieve experimenten waar naar je thuis zelf naar aan uit mee kunt doen en een op tv spectaculaire met finale.?

januari 2020
31-12-2016 21:20

MINDF*CK special: het teleportatie experiment

MINDF*CK special: het teleportatie experiment - MINDF*CK special: het teleportatie experiment

Op oudejaarsavond is illusionist Victor Mids te zien met een MINDF*CK Special. Na een jaar van intensieve voorbereiding gaat hij zijn grootste uitdaging aan tot nu toe: Het Teleportatie Experiment. Mids wil voor deze bijzondere uitzending v...

MINDF*CK special: het teleportatie experiment gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MINDF*CK special: het teleportatie experiment de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MINDF*CK special: het teleportatie experiment bij MINDF*CK special: het teleportatie experiment liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MINDF*CK special: het teleportatie experiment. Heb je een uitzending van MINDF*CK special: het teleportatie experiment gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MINDF*CK special: het teleportatie experiment gemist

Uitzending gemist van MINDF*CK special: het teleportatie experiment? Hier kun je alle uitzendingen van MINDF*CK special: het teleportatie experiment kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2016 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!