Programma gemist?

Op oudejaarsavond is een op tv illusionist Victor Mids te zien met uit een door MINDF*CK Special. op Na een jaar van intensieve op voorbereiding gaat hij het zijn grootste uitdaging van aan tot nu een toe: Het Teleportatie op Experiment. Mids wil voor van deze op tv bijzondere uitzending van MINDF*CK iemand op gaan teleporteren van tijdens Nederland naar op een andere plek op de aarde, op zonder dat in diegene dat kan verklaren. door In een uit grootse studioshow trakteert met Mids het publiek in de een zaal op tv en de kijkers thuis van op een avond vol naar illusies en interactieve uit experimenten. Ook geeft op Victor het Mids een kijkje achter door de schermen tijdens en legt hij het uit hoe hij te werk het gaat naar om het experiment te realiseren. In 2014 met een zijn wetenschappers van van de TU Delft er als op eersten op in geslaagd om informatie met te teleporteren. In door MINDF*CK combineert Mids, een arts en door illusionist, wetenschap met illusies naar om mensen te verwonderen. de Mids: ?Door het nieuws naar over door teleportatie raakte ik gefascineerd door tijdens naar het fenomeen en het vroeg ik mij de af of het een mij zou lukken als op eerste op aarde een mens het te teleporteren, op tv zonder naar dat hij dat kan verklaren.? Mids duikt door daarvoor tijdens de wetenschappelijke in wereld in en spreekt op tv onder andere met Prof dr. van ir. van Ronald Hanson van de TU een Delft en Vincent naar Icke, hoogleraar tijdens Theoretische Sterrenkunde aan de van Universiteit Leiden. Voor het op tv de zoektocht naar de perfecte een proefpersoon naar schakelt hij de hulp in van van presentatrice op tv Lauren Verster. In met de MINDF*CK Special: Het Teleportatie naar Experiment neemt op Victor de uit kijker mee in zijn gedrevenheid uit om deze grote een uitdaging te met realiseren: ?Het van wordt een avond vol op verwondering, illusies, uit wetenschap, interactieve een experimenten waar je door thuis zelf aan op mee kunt doen en een een spectaculaire op tv finale.?

januari 2021
31-12-2016 21:20

MINDF*CK special: het teleportatie experiment

MINDF*CK special: het teleportatie experiment - MINDF*CK special: het teleportatie experiment

Op oudejaarsavond is illusionist Victor Mids te zien met een MINDF*CK Special. Na een jaar van intensieve voorbereiding gaat hij zijn grootste uitdaging aan tot nu toe: Het Teleportatie Experiment. Mids wil voor deze bijzondere uitzending v...

MINDF*CK special: het teleportatie experiment gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MINDF*CK special: het teleportatie experiment de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MINDF*CK special: het teleportatie experiment bij MINDF*CK special: het teleportatie experiment liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MINDF*CK special: het teleportatie experiment. Heb je een uitzending van MINDF*CK special: het teleportatie experiment gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MINDF*CK special: het teleportatie experiment gemist

Uitzending gemist van MINDF*CK special: het teleportatie experiment? Hier kun je alle uitzendingen van MINDF*CK special: het teleportatie experiment kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2016 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!