Programma gemist?

Op oudejaarsavond een is in illusionist Victor Mids te zien op met een met MINDF*CK Special. Na een jaar op van intensieve voorbereiding een het gaat hij zijn grootste uitdaging tijdens aan tot nu toe: op tv Het Teleportatie van Experiment. met Mids wil voor deze bijzondere in uitzending van MINDF*CK iemand de gaan teleporteren van een Nederland naar met een andere plek op van aarde, zonder in dat diegene dat naar kan verklaren. In een een grootse studioshow trakteert door Mids het publiek uit in de zaal van en de kijkers op in thuis op een avond vol illusies naar in en interactieve experimenten. Ook geeft van Victor een Mids een kijkje achter de door schermen en legt hij op tv uit op hoe hij te werk gaat naar om op tv het experiment te met realiseren. In 2014 de zijn wetenschappers van de TU Delft naar er als op tv eersten in tijdens geslaagd om informatie te op teleporteren. met In MINDF*CK combineert Mids, in arts en illusionist, wetenschap een met illusies om mensen naar te verwonderen. het Mids: ?Door tijdens het nieuws over teleportatie door raakte ik naar gefascineerd door door het fenomeen en vroeg ik tijdens mij af of het het op mij zou lukken het als eerste op in aarde een mens naar te teleporteren, zonder dat het hij dat kan verklaren.? Mids van duikt daarvoor naar de wetenschappelijke wereld naar in en naar spreekt onder andere met Prof dr. naar ir. Ronald uit Hanson van de TU met Delft en Vincent met Icke, hoogleraar de Theoretische Sterrenkunde aan de naar Universiteit Leiden. Voor de een de zoektocht naar de door perfecte proefpersoon schakelt hij naar de een hulp in van naar presentatrice Lauren Verster. In de de MINDF*CK Special: Het Teleportatie naar Experiment door neemt Victor tijdens de kijker mee in een zijn gedrevenheid om deze op grote uitdaging te realiseren: met ?Het wordt een op avond vol verwondering, een illusies, wetenschap, het interactieve op experimenten waar je thuis zelf de aan mee kunt naar doen en een op tv spectaculaire uit finale.?

juni 2020
31-12-2016 21:20

MINDF*CK special: het teleportatie experiment

MINDF*CK special: het teleportatie experiment - MINDF*CK special: het teleportatie experiment

Op oudejaarsavond is illusionist Victor Mids te zien met een MINDF*CK Special. Na een jaar van intensieve voorbereiding gaat hij zijn grootste uitdaging aan tot nu toe: Het Teleportatie Experiment. Mids wil voor deze bijzondere uitzending v...

MINDF*CK special: het teleportatie experiment gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MINDF*CK special: het teleportatie experiment de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MINDF*CK special: het teleportatie experiment bij MINDF*CK special: het teleportatie experiment liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MINDF*CK special: het teleportatie experiment. Heb je een uitzending van MINDF*CK special: het teleportatie experiment gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MINDF*CK special: het teleportatie experiment gemist

Uitzending gemist van MINDF*CK special: het teleportatie experiment? Hier kun je alle uitzendingen van MINDF*CK special: het teleportatie experiment kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2016 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!