Programma gemist?

Op oudejaarsavond op is illusionist op Victor Mids te zien met een een MINDF*CK naar Special. Na een met jaar van naar intensieve voorbereiding gaat hij een zijn van grootste uitdaging aan tot nu de toe: Het naar Teleportatie Experiment. Mids wil door voor deze op bijzondere uitzending van MINDF*CK uit iemand gaan teleporteren van tijdens de Nederland naar een uit andere plek op aarde, zonder dat een diegene dat kan de verklaren. In in een grootse in studioshow trakteert Mids het publiek met in op tv de zaal en de het kijkers thuis op met een avond van vol illusies en interactieve van experimenten. uit Ook geeft Victor Mids een kijkje het de achter de schermen en legt op tv hij uit hoe met hij te werk gaat uit om het experiment met te realiseren. In van 2014 zijn op tv wetenschappers van in de TU Delft er als eersten tijdens met in geslaagd om op tv informatie te teleporteren. In door MINDF*CK combineert Mids, tijdens arts en illusionist, de wetenschap met illusies om op tv mensen te verwonderen. het Mids: ?Door het in nieuws over teleportatie met raakte ik gefascineerd door de naar het fenomeen en tijdens vroeg ik mij uit af of het mij op zou lukken als eerste op van aarde in een mens te teleporteren, uit zonder dat hij door dat kan naar verklaren.? Mids duikt van daarvoor de wetenschappelijke wereld op tv in en van spreekt onder andere met Prof dr. tijdens ir. uit Ronald Hanson van de uit TU Delft en tijdens Vincent Icke, hoogleraar Theoretische tijdens op Sterrenkunde aan de Universiteit Leiden. Voor uit de zoektocht naar het de op tv perfecte proefpersoon van schakelt hij de door hulp in van presentatrice op Lauren Verster. In de van MINDF*CK Special: Het het Teleportatie Experiment in neemt Victor op tv de kijker mee een in zijn gedrevenheid om deze naar grote uitdaging te realiseren: door ?Het door wordt een avond vol verwondering, uit illusies, met wetenschap, interactieve van experimenten waar je thuis in zelf aan op tv mee kunt doen en door een spectaculaire een finale.?

augustus 2021
31-12-2016 21:20

MINDF*CK special: het teleportatie experiment

MINDF*CK special: het teleportatie experiment - MINDF*CK special: het teleportatie experiment

Op oudejaarsavond is illusionist Victor Mids te zien met een MINDF*CK Special. Na een jaar van intensieve voorbereiding gaat hij zijn grootste uitdaging aan tot nu toe: Het Teleportatie Experiment. Mids wil voor deze bijzondere uitzending v...

MINDF*CK special: het teleportatie experiment gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MINDF*CK special: het teleportatie experiment de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MINDF*CK special: het teleportatie experiment bij MINDF*CK special: het teleportatie experiment liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MINDF*CK special: het teleportatie experiment. Heb je een uitzending van MINDF*CK special: het teleportatie experiment gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MINDF*CK special: het teleportatie experiment gemist

Uitzending gemist van MINDF*CK special: het teleportatie experiment? Hier kun je alle uitzendingen van MINDF*CK special: het teleportatie experiment kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2016 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!