Programma gemist?

Op het oudejaarsavond is illusionist Victor Mids tijdens te uit zien met de een MINDF*CK Special. de Na een jaar van uit intensieve voorbereiding gaat uit hij zijn de grootste uitdaging aan op tv tot nu toe: Het Teleportatie Experiment. een het Mids wil voor naar deze bijzondere uitzending van MINDF*CK iemand uit gaan teleporteren in van Nederland naar de een andere plek op tijdens het aarde, zonder dat diegene dat het kan verklaren. In een door een grootse studioshow trakteert Mids de het publiek in naar de zaal door en de kijkers thuis op een uit met avond vol illusies en door interactieve experimenten. Ook van geeft Victor Mids een kijkje de achter de schermen op tijdens en legt hij in uit hoe hij te werk gaat op tv om tijdens het experiment van te realiseren. In 2014 zijn wetenschappers een van de tijdens TU Delft er als op eersten in geslaagd op tv om informatie te teleporteren. tijdens In MINDF*CK combineert op tv Mids, arts een en illusionist, wetenschap met het illusies tijdens om mensen van te verwonderen. Mids: op ?Door het nieuws over teleportatie het raakte op tv ik gefascineerd door het fenomeen en op tv vroeg ik mij door af of op tv het mij zou lukken tijdens als tijdens eerste op aarde een mens in te van teleporteren, zonder dat hij van dat kan verklaren.? Mids duikt naar daarvoor de met wetenschappelijke naar wereld in en spreekt onder andere door van met Prof dr. ir. tijdens Ronald Hanson van de TU tijdens in Delft en Vincent Icke, op hoogleraar Theoretische Sterrenkunde aan de uit Universiteit Leiden. Voor door de zoektocht naar naar op tv de perfecte proefpersoon van schakelt hij de hulp naar in van presentatrice Lauren Verster. het In de MINDF*CK op tv een Special: Het Teleportatie door Experiment neemt Victor de in kijker mee de in zijn gedrevenheid de om deze grote uitdaging te realiseren: van van ?Het wordt een op tv avond vol verwondering, illusies, wetenschap, de interactieve experimenten waar je een thuis in zelf aan naar mee kunt doen en een van spectaculaire op finale.?

februari 2020
31-12-2016 21:20

MINDF*CK special: het teleportatie experiment

MINDF*CK special: het teleportatie experiment - MINDF*CK special: het teleportatie experiment

Op oudejaarsavond is illusionist Victor Mids te zien met een MINDF*CK Special. Na een jaar van intensieve voorbereiding gaat hij zijn grootste uitdaging aan tot nu toe: Het Teleportatie Experiment. Mids wil voor deze bijzondere uitzending v...

MINDF*CK special: het teleportatie experiment gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MINDF*CK special: het teleportatie experiment de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MINDF*CK special: het teleportatie experiment bij MINDF*CK special: het teleportatie experiment liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MINDF*CK special: het teleportatie experiment. Heb je een uitzending van MINDF*CK special: het teleportatie experiment gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MINDF*CK special: het teleportatie experiment gemist

Uitzending gemist van MINDF*CK special: het teleportatie experiment? Hier kun je alle uitzendingen van MINDF*CK special: het teleportatie experiment kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2016 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!