Programma gemist?

Op oudejaarsavond is uit illusionist Victor Mids naar te zien de met een op MINDF*CK Special. de Na een jaar van tijdens intensieve voorbereiding gaat hij zijn op grootste het uitdaging aan tot nu toe: uit in Het Teleportatie Experiment. door Mids wil voor deze bijzondere door uitzending van MINDF*CK een iemand gaan teleporteren uit van Nederland naar een van andere met plek op aarde, zonder dat naar diegene dat uit kan verklaren. door In een grootse tijdens studioshow trakteert Mids van het publiek in de op tv zaal en de kijkers naar thuis op een tijdens avond vol uit illusies en interactieve experimenten. het Ook geeft Victor met Mids een tijdens kijkje achter de schermen in en legt hij uit op tv uit hoe hij te van werk gaat naar om het experiment te realiseren. In in 2014 zijn in wetenschappers van de TU Delft het er als de eersten in geslaagd om naar een informatie te teleporteren. In de MINDF*CK combineert een Mids, arts en illusionist, wetenschap met met illusies uit om mensen te naar verwonderen. Mids: ?Door het nieuws de van over teleportatie raakte ik gefascineerd het door het fenomeen het en naar vroeg ik mij naar af of het mij door zou lukken als eerste van op op tv aarde een mens uit te teleporteren, zonder dat hij dat in kan van verklaren.? Mids duikt daarvoor de wetenschappelijke in op tv wereld in en het spreekt onder andere met Prof dr. door ir. Ronald in Hanson van de TU het de Delft en Vincent Icke, hoogleraar Theoretische met uit Sterrenkunde aan de Universiteit Leiden. van Voor de tijdens zoektocht naar de perfecte proefpersoon met schakelt hij de van hulp in van tijdens presentatrice Lauren tijdens Verster. In op de MINDF*CK Special: Het Teleportatie door Experiment neemt Victor naar de het kijker mee in zijn gedrevenheid de om deze in grote uitdaging te tijdens realiseren: op ?Het wordt een avond een vol verwondering, illusies, wetenschap, met interactieve experimenten waar van je thuis zelf uit aan mee kunt doen een en een met spectaculaire naar finale.?

oktober 2020
31-12-2016 21:20

MINDF*CK special: het teleportatie experiment

MINDF*CK special: het teleportatie experiment - MINDF*CK special: het teleportatie experiment

Op oudejaarsavond is illusionist Victor Mids te zien met een MINDF*CK Special. Na een jaar van intensieve voorbereiding gaat hij zijn grootste uitdaging aan tot nu toe: Het Teleportatie Experiment. Mids wil voor deze bijzondere uitzending v...

MINDF*CK special: het teleportatie experiment gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MINDF*CK special: het teleportatie experiment de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MINDF*CK special: het teleportatie experiment bij MINDF*CK special: het teleportatie experiment liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MINDF*CK special: het teleportatie experiment. Heb je een uitzending van MINDF*CK special: het teleportatie experiment gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MINDF*CK special: het teleportatie experiment gemist

Uitzending gemist van MINDF*CK special: het teleportatie experiment? Hier kun je alle uitzendingen van MINDF*CK special: het teleportatie experiment kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-12-2016 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!