Programma gemist?

Terugblik op de door Nederlandse sportieve tijdens gebeurtenissen uit van 2018. Het bijzondere jaar voor met de Nederlandse door wielrenners de Tom Dumoulin, Annemiek van Vleuten en met Anna van der op de Breggen. Maar ook het veelbesproken door jaar van met Max Verstappen, het Oranjeloze WK op tv Voetbal door in Rusland op en de unieke prestaties op tv van tennisster tijdens Kiki Bertens en motorcrosskampioen Jeffrey Herlings de van komen aan bod.

2017 het was voor veel het sporters en op tv teams een succesvol jaar: op tv de historische overwinning van Tom van Dumoulin in van de Giro, op de unieke winst van op tv het EK door in eigen in land van de vrouwenvoetballers, uit maar ook het Sjinkie Knegt, die Rotterdam op door zijn kop tijdens kreeg met zijn gouden door plak tijdens op het WK de shorttrack. Daarnaast komt het tumultueuze jaar door van Max Verstappen in het uitgebreid aan bod en tijdens wordt er nog een keer de teruggekeken met op de met enorme vreugde-uitbarsting op de van Coolsingel, waar Feyenoord voor het naar het eerst in achttien van jaar weer kon door worden gehuldigd als landskampioen. van 2017 was ook het tijdens jaar van waarin Dafne Schippers op het WK door atletiek in van Londen de wereldtitel op tijdens de 200 in meter uit sprint prolongeerde en sprintfenomeen Usain Bolt uit niet zijn op tv gedroomde afscheid van kreeg. Vanuit locaties met waar deze met speciale gebeurtenissen plaatsvonden neemt de presentator Herman met van der Zandt de kijker op tv mee door een het sportjaar op tv 2017.

Overzicht van de alle belangrijke sportgebeurtenissen naar en -evenementen het die in 2016 hebben de plaatsgevonden. De opmerkelijkste sportieve het gebeurtenissen uit van 2016 komen in door dit overzicht zowel op tv chronologisch als thematisch aan uit de orde. het Onder die van thema's zijn op de spectaculaire prestaties van de Max Verstappen het op de Formule 1-circuits, de het Oranjeloze EK Voetbal, tijdens het Nederlandse wielersucces op tv (Steven Kruijswijk, Tom in Dumoulin, Wout in Poels) waarnaar de fans zo in met snakten, het EK Atletiek in met Amsterdam en de het overlijden van het de wereldwijd bekendste Nederlander in aller tijden, Johan uit Cruijff.

januari 2020
30-12-2018 19:00

NOS Jaaroverzicht Sport

NOS Jaaroverzicht Sport - NOS Jaaroverzicht Sport

Terugblik op de Nederlandse sportieve gebeurtenissen van 2018. Het bijzondere jaar voor de Nederlandse wielrenners Tom Dumoulin, Annemiek van Vleuten en Anna van der Breggen. Maar ook het veelbesproken jaar van Max Verstappen, het Oranjeloz...

31-12-2017 19:00

NOS Jaaroverzicht Sport 2017

NOS Jaaroverzicht Sport - NOS Jaaroverzicht Sport 2017

2017 was voor veel sporters en teams een succesvol jaar: de historische overwinning van Tom Dumoulin in de Giro, de unieke winst van het EK in eigen land van de vrouwenvoetballers, maar ook Sjinkie Knegt, die Rotterdam op zijn kop kreeg met...

31-12-2016 19:00

NOS Jaaroverzicht Sport 2016

NOS Jaaroverzicht Sport - NOS Jaaroverzicht Sport 2016

Overzicht van alle belangrijke sportgebeurtenissen en -evenementen die in 2016 hebben plaatsgevonden. De opmerkelijkste sportieve gebeurtenissen van 2016 komen in dit overzicht zowel chronologisch als thematisch aan de orde. Onder die thema...

NOS Jaaroverzicht Sport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jaaroverzicht Sport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jaaroverzicht Sport bij NOS Jaaroverzicht Sport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jaaroverzicht Sport. Heb je een uitzending van NOS Jaaroverzicht Sport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jaaroverzicht Sport gemist

Uitzending gemist van NOS Jaaroverzicht Sport? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jaaroverzicht Sport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!