Programma gemist?

Terugblik in op de op tv Nederlandse sportieve gebeurtenissen van met 2018. Het de bijzondere jaar voor de Nederlandse wielrenners door Tom Dumoulin, Annemiek met een van Vleuten en uit Anna van der Breggen. Maar op ook het veelbesproken van jaar van Max Verstappen, uit het Oranjeloze in WK Voetbal in Rusland van en de de unieke prestaties van uit tennisster een Kiki Bertens en het motorcrosskampioen Jeffrey Herlings komen aan door bod.

2017 was uit voor veel sporters en van van teams een succesvol naar jaar: de historische overwinning van naar Tom Dumoulin met in de Giro, de unieke de in winst van het EK op in eigen land van van de door vrouwenvoetballers, maar ook Sjinkie Knegt, de die Rotterdam met op zijn kop naar kreeg met zijn gouden plak van op het op tv WK shorttrack. Daarnaast van komt het in tumultueuze jaar van Max op tv Verstappen uitgebreid aan bod met en wordt er naar nog een keer op teruggekeken uit op de enorme vreugde-uitbarsting de op de de Coolsingel, waar het Feyenoord voor het eerst in op achttien jaar weer uit kon tijdens worden gehuldigd als landskampioen. 2017 was het een ook het jaar waarin Dafne Schippers uit op naar het WK de atletiek in Londen de wereldtitel op op de 200 op tv meter in sprint prolongeerde en sprintfenomeen Usain Bolt een niet zijn door gedroomde uit afscheid kreeg. Vanuit locaties de waar deze speciale door gebeurtenissen plaatsvonden neemt presentator Herman met van het der Zandt de kijker een mee door het van sportjaar een 2017.

Overzicht een van alle tijdens belangrijke sportgebeurtenissen en -evenementen die in in 2016 op tv hebben plaatsgevonden. De opmerkelijkste tijdens sportieve gebeurtenissen van naar 2016 komen in dit uit tijdens overzicht zowel chronologisch als thematisch aan op de orde. op Onder die thema's de zijn de spectaculaire de prestaties van Max uit Verstappen op op de Formule 1-circuits, in het Oranjeloze EK Voetbal, het uit Nederlandse wielersucces met (Steven Kruijswijk, in Tom Dumoulin, Wout naar Poels) waarnaar de door fans zo snakten, het EK op van Atletiek in Amsterdam en het tijdens overlijden van op de wereldwijd bekendste naar Nederlander aller tijden, Johan tijdens Cruijff.

mei 2021
30-12-2018 19:00

NOS Jaaroverzicht Sport

NOS Jaaroverzicht Sport - NOS Jaaroverzicht Sport

Terugblik op de Nederlandse sportieve gebeurtenissen van 2018. Het bijzondere jaar voor de Nederlandse wielrenners Tom Dumoulin, Annemiek van Vleuten en Anna van der Breggen. Maar ook het veelbesproken jaar van Max Verstappen, het Oranjeloz...

31-12-2017 19:00

NOS Jaaroverzicht Sport 2017

NOS Jaaroverzicht Sport - NOS Jaaroverzicht Sport 2017

2017 was voor veel sporters en teams een succesvol jaar: de historische overwinning van Tom Dumoulin in de Giro, de unieke winst van het EK in eigen land van de vrouwenvoetballers, maar ook Sjinkie Knegt, die Rotterdam op zijn kop kreeg met...

31-12-2016 19:00

NOS Jaaroverzicht Sport 2016

NOS Jaaroverzicht Sport - NOS Jaaroverzicht Sport 2016

Overzicht van alle belangrijke sportgebeurtenissen en -evenementen die in 2016 hebben plaatsgevonden. De opmerkelijkste sportieve gebeurtenissen van 2016 komen in dit overzicht zowel chronologisch als thematisch aan de orde. Onder die thema...

NOS Jaaroverzicht Sport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jaaroverzicht Sport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jaaroverzicht Sport bij NOS Jaaroverzicht Sport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jaaroverzicht Sport. Heb je een uitzending van NOS Jaaroverzicht Sport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jaaroverzicht Sport gemist

Uitzending gemist van NOS Jaaroverzicht Sport? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jaaroverzicht Sport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!