Programma gemist?

Terugblik op de door Nederlandse sportieve op tv gebeurtenissen van 2018. naar Het bijzondere jaar voor tijdens de Nederlandse het wielrenners Tom Dumoulin, Annemiek de van naar Vleuten en Anna van met der in Breggen. Maar ook het naar veelbesproken jaar van Max van Verstappen, het in Oranjeloze WK Voetbal naar in Rusland en de met unieke prestaties de van tennisster Kiki Bertens naar en uit motorcrosskampioen Jeffrey Herlings tijdens komen aan bod.

2017 het was voor veel op tv sporters en teams in een succesvol jaar: de door historische overwinning van het Tom Dumoulin in naar de op Giro, de unieke winst van het tijdens het EK in eigen uit land van de vrouwenvoetballers, maar ook de Sjinkie Knegt, op die Rotterdam op zijn naar kop kreeg met uit met zijn gouden plak een op het WK shorttrack. Daarnaast een komt het tumultueuze jaar met van door Max Verstappen uitgebreid tijdens aan bod en wordt er van nog een door keer teruggekeken van op de enorme met vreugde-uitbarsting op de Coolsingel, waar tijdens Feyenoord voor van het eerst in door achttien jaar weer op tv kon worden gehuldigd met als landskampioen. 2017 met was een ook het jaar waarin uit Dafne Schippers op het WK op atletiek in Londen in de een wereldtitel op de 200 het meter uit sprint prolongeerde en sprintfenomeen een Usain Bolt op tv niet zijn gedroomde door afscheid kreeg. Vanuit locaties waar deze op speciale gebeurtenissen plaatsvonden het de neemt presentator Herman van der Zandt tijdens de kijker met mee door het sportjaar in van 2017.

Overzicht van alle de belangrijke sportgebeurtenissen en in -evenementen die op in 2016 hebben tijdens plaatsgevonden. De opmerkelijkste een sportieve gebeurtenissen door van 2016 komen in dit een overzicht een zowel chronologisch als op thematisch aan de orde. van Onder die thema's in zijn de spectaculaire het prestaties op van Max Verstappen op de Formule de 1-circuits, het Oranjeloze van EK Voetbal, het naar Nederlandse wielersucces (Steven op tv de Kruijswijk, Tom Dumoulin, op tv Wout Poels) waarnaar door de fans zo snakten, het EK in in Atletiek in Amsterdam van en het overlijden van de op wereldwijd uit bekendste Nederlander aller tijden, de Johan Cruijff.

september 2020
30-12-2018 19:00

NOS Jaaroverzicht Sport

NOS Jaaroverzicht Sport - NOS Jaaroverzicht Sport

Terugblik op de Nederlandse sportieve gebeurtenissen van 2018. Het bijzondere jaar voor de Nederlandse wielrenners Tom Dumoulin, Annemiek van Vleuten en Anna van der Breggen. Maar ook het veelbesproken jaar van Max Verstappen, het Oranjeloz...

31-12-2017 19:00

NOS Jaaroverzicht Sport 2017

NOS Jaaroverzicht Sport - NOS Jaaroverzicht Sport 2017

2017 was voor veel sporters en teams een succesvol jaar: de historische overwinning van Tom Dumoulin in de Giro, de unieke winst van het EK in eigen land van de vrouwenvoetballers, maar ook Sjinkie Knegt, die Rotterdam op zijn kop kreeg met...

31-12-2016 19:00

NOS Jaaroverzicht Sport 2016

NOS Jaaroverzicht Sport - NOS Jaaroverzicht Sport 2016

Overzicht van alle belangrijke sportgebeurtenissen en -evenementen die in 2016 hebben plaatsgevonden. De opmerkelijkste sportieve gebeurtenissen van 2016 komen in dit overzicht zowel chronologisch als thematisch aan de orde. Onder die thema...

NOS Jaaroverzicht Sport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jaaroverzicht Sport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jaaroverzicht Sport bij NOS Jaaroverzicht Sport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jaaroverzicht Sport. Heb je een uitzending van NOS Jaaroverzicht Sport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jaaroverzicht Sport gemist

Uitzending gemist van NOS Jaaroverzicht Sport? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jaaroverzicht Sport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!