Programma gemist?

Terugblik op op de Nederlandse sportieve gebeurtenissen op tv van 2018. Het een bijzondere jaar voor tijdens de Nederlandse wielrenners uit het Tom Dumoulin, Annemiek van een Vleuten en Anna van van der Breggen. naar Maar ook het veelbesproken jaar tijdens in van Max Verstappen, het uit Oranjeloze WK Voetbal de in Rusland op tv en de unieke prestaties van op tv tennisster Kiki Bertens op tv en op motorcrosskampioen Jeffrey Herlings komen op aan bod.

2017 een was voor veel sporters op tv en teams een succesvol een jaar: de historische op overwinning van Tom op tijdens Dumoulin in de Giro, de unieke een winst uit van het EK in eigen op land van de door vrouwenvoetballers, maar ook het Sjinkie Knegt, in die Rotterdam tijdens op zijn kop op kreeg met zijn gouden de plak door op het WK shorttrack. op tv Daarnaast komt het tumultueuze in jaar van Max van Verstappen uitgebreid door aan bod en een wordt er uit nog een keer teruggekeken op de een enorme een vreugde-uitbarsting op de Coolsingel, waar met door Feyenoord voor het eerst in het achttien jaar weer door kon worden gehuldigd als een landskampioen. 2017 van was ook het de jaar waarin Dafne Schippers een uit op het WK atletiek in Londen uit de naar wereldtitel op de 200 meter uit op tv sprint prolongeerde en sprintfenomeen Usain van Bolt niet met zijn gedroomde afscheid kreeg. in Vanuit locaties in waar deze speciale gebeurtenissen plaatsvonden in neemt de presentator Herman van der Zandt in op tv de kijker mee door met het sportjaar het 2017.

Overzicht op tv van alle belangrijke op sportgebeurtenissen en -evenementen die door in met 2016 hebben plaatsgevonden. De opmerkelijkste in sportieve gebeurtenissen van uit 2016 komen een in dit overzicht zowel chronologisch naar op tv als thematisch aan de orde. op Onder die op tv thema's zijn uit de spectaculaire prestaties van Max de Verstappen met op de Formule in 1-circuits, het Oranjeloze EK Voetbal, het de Nederlandse wielersucces door (Steven Kruijswijk, de Tom Dumoulin, Wout de Poels) waarnaar de door fans zo snakten, het door EK door Atletiek in Amsterdam en met het overlijden van het de wereldwijd bekendste Nederlander de aller tijden, Johan op tv Cruijff.

juli 2021
30-12-2018 19:00

NOS Jaaroverzicht Sport

NOS Jaaroverzicht Sport - NOS Jaaroverzicht Sport

Terugblik op de Nederlandse sportieve gebeurtenissen van 2018. Het bijzondere jaar voor de Nederlandse wielrenners Tom Dumoulin, Annemiek van Vleuten en Anna van der Breggen. Maar ook het veelbesproken jaar van Max Verstappen, het Oranjeloz...

31-12-2017 19:00

NOS Jaaroverzicht Sport 2017

NOS Jaaroverzicht Sport - NOS Jaaroverzicht Sport 2017

2017 was voor veel sporters en teams een succesvol jaar: de historische overwinning van Tom Dumoulin in de Giro, de unieke winst van het EK in eigen land van de vrouwenvoetballers, maar ook Sjinkie Knegt, die Rotterdam op zijn kop kreeg met...

31-12-2016 19:00

NOS Jaaroverzicht Sport 2016

NOS Jaaroverzicht Sport - NOS Jaaroverzicht Sport 2016

Overzicht van alle belangrijke sportgebeurtenissen en -evenementen die in 2016 hebben plaatsgevonden. De opmerkelijkste sportieve gebeurtenissen van 2016 komen in dit overzicht zowel chronologisch als thematisch aan de orde. Onder die thema...

NOS Jaaroverzicht Sport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jaaroverzicht Sport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jaaroverzicht Sport bij NOS Jaaroverzicht Sport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jaaroverzicht Sport. Heb je een uitzending van NOS Jaaroverzicht Sport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jaaroverzicht Sport gemist

Uitzending gemist van NOS Jaaroverzicht Sport? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jaaroverzicht Sport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!