Programma gemist?

Terugblik tijdens op de Nederlandse sportieve gebeurtenissen uit van door 2018. Het bijzondere jaar met voor de Nederlandse wielrenners de Tom Dumoulin, de Annemiek van Vleuten op en Anna op van der Breggen. Maar ook naar het veelbesproken jaar op tv van op tv Max Verstappen, het op Oranjeloze WK Voetbal in op Rusland en de unieke tijdens prestaties van tennisster van Kiki op tv Bertens en motorcrosskampioen Jeffrey van Herlings tijdens komen aan bod.

2017 door was voor veel sporters naar en uit teams een succesvol jaar: in de historische overwinning van Tom naar Dumoulin in een de Giro, het de unieke winst van het op EK in eigen een land de van de vrouwenvoetballers, maar ook op Sjinkie Knegt, de die Rotterdam op zijn een met kop kreeg met zijn gouden het plak op op het WK van shorttrack. Daarnaast komt het een tumultueuze jaar het van Max Verstappen uitgebreid aan op bod en wordt van er nog door een keer uit teruggekeken op de enorme van vreugde-uitbarsting op op tv de Coolsingel, waar Feyenoord tijdens voor het eerst in naar achttien jaar weer kon door op worden gehuldigd als landskampioen. in 2017 was ook naar het jaar waarin een Dafne Schippers de op het WK tijdens atletiek in Londen de naar wereldtitel op de de 200 meter sprint prolongeerde en op tv uit sprintfenomeen Usain Bolt niet zijn naar gedroomde afscheid kreeg. het Vanuit locaties met waar deze speciale gebeurtenissen met plaatsvonden neemt tijdens presentator Herman van der de Zandt de kijker mee op tv op tv door het sportjaar met 2017.

Overzicht van alle door belangrijke in sportgebeurtenissen en -evenementen naar die in 2016 een hebben plaatsgevonden. De opmerkelijkste een sportieve gebeurtenissen door van 2016 komen op in dit overzicht in zowel chronologisch als thematisch door aan de de orde. Onder naar die thema's zijn de spectaculaire prestaties uit van Max van Verstappen op tijdens de Formule 1-circuits, het Oranjeloze met het EK Voetbal, het naar Nederlandse wielersucces (Steven een Kruijswijk, Tom Dumoulin, Wout Poels) waarnaar tijdens de fans op zo snakten, tijdens het EK door Atletiek in Amsterdam en op tv het overlijden tijdens van de wereldwijd bekendste Nederlander aller een tijden, Johan het Cruijff.

juni 2020
30-12-2018 19:00

NOS Jaaroverzicht Sport

NOS Jaaroverzicht Sport - NOS Jaaroverzicht Sport

Terugblik op de Nederlandse sportieve gebeurtenissen van 2018. Het bijzondere jaar voor de Nederlandse wielrenners Tom Dumoulin, Annemiek van Vleuten en Anna van der Breggen. Maar ook het veelbesproken jaar van Max Verstappen, het Oranjeloz...

31-12-2017 19:00

NOS Jaaroverzicht Sport 2017

NOS Jaaroverzicht Sport - NOS Jaaroverzicht Sport 2017

2017 was voor veel sporters en teams een succesvol jaar: de historische overwinning van Tom Dumoulin in de Giro, de unieke winst van het EK in eigen land van de vrouwenvoetballers, maar ook Sjinkie Knegt, die Rotterdam op zijn kop kreeg met...

31-12-2016 19:00

NOS Jaaroverzicht Sport 2016

NOS Jaaroverzicht Sport - NOS Jaaroverzicht Sport 2016

Overzicht van alle belangrijke sportgebeurtenissen en -evenementen die in 2016 hebben plaatsgevonden. De opmerkelijkste sportieve gebeurtenissen van 2016 komen in dit overzicht zowel chronologisch als thematisch aan de orde. Onder die thema...

NOS Jaaroverzicht Sport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jaaroverzicht Sport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jaaroverzicht Sport bij NOS Jaaroverzicht Sport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jaaroverzicht Sport. Heb je een uitzending van NOS Jaaroverzicht Sport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jaaroverzicht Sport gemist

Uitzending gemist van NOS Jaaroverzicht Sport? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jaaroverzicht Sport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!