Programma gemist?

Terugblik op op de tijdens Nederlandse sportieve gebeurtenissen van 2018. naar Het een bijzondere jaar voor de op tv Nederlandse wielrenners tijdens Tom Dumoulin, Annemiek op tv van Vleuten en op tv Anna van der Breggen. Maar ook met het het veelbesproken jaar van Max de Verstappen, uit het Oranjeloze WK de Voetbal in Rusland en de unieke uit de prestaties van tennisster Kiki Bertens en de in motorcrosskampioen Jeffrey Herlings komen op aan bod.

2017 in was voor veel de sporters en teams in een succesvol jaar: van de historische overwinning van van Tom Dumoulin in op de tijdens Giro, de unieke winst van in het naar EK in eigen land van tijdens de vrouwenvoetballers, maar ook naar tijdens Sjinkie Knegt, die Rotterdam op naar zijn kop kreeg met in zijn gouden plak op het op het WK met shorttrack. Daarnaast komt het tumultueuze jaar naar op van Max Verstappen uitgebreid aan bod het en wordt het er nog tijdens een keer teruggekeken op de uit enorme vreugde-uitbarsting een op de de Coolsingel, waar een Feyenoord voor het eerst in van achttien een jaar weer kon naar worden gehuldigd als landskampioen. 2017 was de ook het met jaar naar waarin Dafne Schippers op het uit WK atletiek in door Londen de wereldtitel op op de uit 200 meter sprint uit prolongeerde en sprintfenomeen Usain de Bolt niet zijn door gedroomde uit afscheid kreeg. Vanuit locaties waar van deze naar speciale gebeurtenissen plaatsvonden een neemt presentator Herman het van der Zandt de kijker het mee door met het sportjaar met 2017.

Overzicht de van alle belangrijke sportgebeurtenissen op en -evenementen die in door 2016 hebben plaatsgevonden. het De opmerkelijkste tijdens sportieve gebeurtenissen van van 2016 komen in tijdens dit overzicht uit zowel chronologisch op tv als thematisch aan de naar orde. Onder die op tv thema's zijn de spectaculaire naar prestaties van in Max Verstappen op de Formule tijdens 1-circuits, het Oranjeloze in EK op Voetbal, het Nederlandse in wielersucces (Steven Kruijswijk, Tom het Dumoulin, van Wout Poels) waarnaar de fans het zo snakten, het EK op tv Atletiek in een Amsterdam en het met overlijden uit van de wereldwijd bekendste Nederlander aller door tijden, op Johan Cruijff.

januari 2021
30-12-2018 19:00

NOS Jaaroverzicht Sport

NOS Jaaroverzicht Sport - NOS Jaaroverzicht Sport

Terugblik op de Nederlandse sportieve gebeurtenissen van 2018. Het bijzondere jaar voor de Nederlandse wielrenners Tom Dumoulin, Annemiek van Vleuten en Anna van der Breggen. Maar ook het veelbesproken jaar van Max Verstappen, het Oranjeloz...

31-12-2017 19:00

NOS Jaaroverzicht Sport 2017

NOS Jaaroverzicht Sport - NOS Jaaroverzicht Sport 2017

2017 was voor veel sporters en teams een succesvol jaar: de historische overwinning van Tom Dumoulin in de Giro, de unieke winst van het EK in eigen land van de vrouwenvoetballers, maar ook Sjinkie Knegt, die Rotterdam op zijn kop kreeg met...

31-12-2016 19:00

NOS Jaaroverzicht Sport 2016

NOS Jaaroverzicht Sport - NOS Jaaroverzicht Sport 2016

Overzicht van alle belangrijke sportgebeurtenissen en -evenementen die in 2016 hebben plaatsgevonden. De opmerkelijkste sportieve gebeurtenissen van 2016 komen in dit overzicht zowel chronologisch als thematisch aan de orde. Onder die thema...

NOS Jaaroverzicht Sport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jaaroverzicht Sport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jaaroverzicht Sport bij NOS Jaaroverzicht Sport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jaaroverzicht Sport. Heb je een uitzending van NOS Jaaroverzicht Sport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jaaroverzicht Sport gemist

Uitzending gemist van NOS Jaaroverzicht Sport? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jaaroverzicht Sport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!