Programma gemist?

Terugblik op de tijdens Nederlandse sportieve met gebeurtenissen van de 2018. Het bijzondere van jaar voor de Nederlandse door wielrenners van Tom Dumoulin, Annemiek van de Vleuten en Anna van het der Breggen. het Maar ook het veelbesproken in jaar van Max Verstappen, met het in Oranjeloze WK Voetbal uit in Rusland met en de unieke prestaties van van tennisster Kiki Bertens een en de motorcrosskampioen Jeffrey Herlings komen in aan bod.

2017 van was voor veel uit sporters en teams een uit succesvol met jaar: de historische overwinning van Tom in Dumoulin in uit de Giro, de unieke het winst van een het EK een in eigen in land van de vrouwenvoetballers, maar ook door Sjinkie op tv Knegt, die Rotterdam op zijn op kop kreeg met met zijn gouden plak uit een op het WK shorttrack. in Daarnaast komt tijdens het tumultueuze jaar van Max op tv Verstappen uitgebreid aan bod de en wordt met er een nog een keer een teruggekeken op de naar enorme vreugde-uitbarsting op de Coolsingel, op tv waar Feyenoord tijdens voor het eerst op in achttien jaar van weer kon worden het gehuldigd als landskampioen. 2017 was door ook het jaar uit waarin Dafne van Schippers op naar het WK atletiek in een Londen de een wereldtitel op de de 200 meter sprint in prolongeerde en sprintfenomeen Usain naar Bolt niet zijn van gedroomde afscheid kreeg. Vanuit naar locaties waar de deze speciale gebeurtenissen naar plaatsvonden op tv neemt presentator Herman op tv van der Zandt de kijker mee van door het sportjaar tijdens het 2017.

Overzicht van alle van belangrijke sportgebeurtenissen en een -evenementen het die in 2016 hebben plaatsgevonden. op tijdens De opmerkelijkste sportieve gebeurtenissen naar van 2016 komen de in dit de overzicht zowel chronologisch als thematisch aan met de orde. Onder van die thema's zijn op tv de op tv spectaculaire prestaties van Max Verstappen het op de van Formule tijdens 1-circuits, het Oranjeloze uit EK Voetbal, het Nederlandse wielersucces (Steven de Kruijswijk, uit Tom Dumoulin, Wout Poels) waarnaar op tv de op fans zo snakten, op tv het EK Atletiek in Amsterdam het en het overlijden op tv tijdens van de wereldwijd bekendste Nederlander aller de tijden, Johan een Cruijff.

oktober 2019
30-12-2018 19:00

NOS Jaaroverzicht Sport

NOS Jaaroverzicht Sport - NOS Jaaroverzicht Sport

Terugblik op de Nederlandse sportieve gebeurtenissen van 2018. Het bijzondere jaar voor de Nederlandse wielrenners Tom Dumoulin, Annemiek van Vleuten en Anna van der Breggen. Maar ook het veelbesproken jaar van Max Verstappen, het Oranjeloz...

31-12-2017 19:00

NOS Jaaroverzicht Sport 2017

NOS Jaaroverzicht Sport - NOS Jaaroverzicht Sport 2017

2017 was voor veel sporters en teams een succesvol jaar: de historische overwinning van Tom Dumoulin in de Giro, de unieke winst van het EK in eigen land van de vrouwenvoetballers, maar ook Sjinkie Knegt, die Rotterdam op zijn kop kreeg met...

31-12-2016 19:00

NOS Jaaroverzicht Sport 2016

NOS Jaaroverzicht Sport - NOS Jaaroverzicht Sport 2016

Overzicht van alle belangrijke sportgebeurtenissen en -evenementen die in 2016 hebben plaatsgevonden. De opmerkelijkste sportieve gebeurtenissen van 2016 komen in dit overzicht zowel chronologisch als thematisch aan de orde. Onder die thema...

NOS Jaaroverzicht Sport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jaaroverzicht Sport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jaaroverzicht Sport bij NOS Jaaroverzicht Sport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jaaroverzicht Sport. Heb je een uitzending van NOS Jaaroverzicht Sport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jaaroverzicht Sport gemist

Uitzending gemist van NOS Jaaroverzicht Sport? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jaaroverzicht Sport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!