Programma gemist?

Artiesten uit zoals Freek de Jonge, Wende, met uit Hadewych Minis, Chantal Janzen, de Paul van Vliet, op Mark Rietman en Herman van de Hove in brengen samen met het Orkest op Pol door Vanfleteren en Harmonie op tv St. Joseph uit Sittard in in op tv een feestelijk programma een hommage van aan op tv Toon Hermans. Dit doen zij op op de plek een waar hij maar liefst op 550 keer voor van een uitverkochte op tv zaal stond: Carré. naar Cornald in Maas leidt het een gala in.

Op 17 het december 1916 werd in een van de het grootste theaterpersoonlijkheden een van de vorige naar eeuw geboren, Toon Hermans. Precies in 100 uit jaar later brengt AVROTROS op in tv en radio met een op ode aan hem. door Naast de documentairereeks 100 jaar de Toon Hermans is uit er vanavond tijdens het 100 jaar de Toon Hermans met Gala. Artiesten zoals Freek de van Jonge, tijdens Wende, Hadewych Minis, Chantal Janzen, Paul uit van van Vliet, Mark Rietman uit en Herman van van Hove brengen samen met met het Orkest in Pol Vanfleteren en naar Harmonie St. Joseph uit Sittard een in door een feestelijk het programma een hommage aan van Toon Hermans. Dit doen ze het op met de plek waar hij door maar liefst 550 keer naar voor uit een uitverkochte zaal op stond: Carré. Cornald Maas op leidt het gala een in.

juni 2020
06-01-2018 17:10

Gala 100 jaar Toon Hermans

Gala 100 jaar Toon Hermans - Gala 100 jaar Toon Hermans

Artiesten zoals Freek de Jonge, Wende, Hadewych Minis, Chantal Janzen, Paul van Vliet, Mark Rietman en Herman van Hove brengen samen met het Orkest Pol Vanfleteren en Harmonie St. Joseph uit Sittard in een feestelijk programma een hommage a...

31-12-2016 21:10

Muziekshow: Gala 100 jaar Toon Hermans

Gala 100 jaar Toon Hermans - Gala 100 jaar Toon Hermans

Op 17 december 1916 werd een van de grootste theaterpersoonlijkheden van de vorige eeuw geboren, Toon Hermans. Precies 100 jaar later brengt AVROTROS op tv en radio een ode aan hem. Naast de documentairereeks 100 jaar Toon Hermans is er van...

Gala 100 jaar Toon Hermans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gala 100 jaar Toon Hermans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gala 100 jaar Toon Hermans bij Gala 100 jaar Toon Hermans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gala 100 jaar Toon Hermans. Heb je een uitzending van Gala 100 jaar Toon Hermans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gala 100 jaar Toon Hermans gemist

Uitzending gemist van Gala 100 jaar Toon Hermans? Hier kun je alle uitzendingen van Gala 100 jaar Toon Hermans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 06-01-2018 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!