Programma gemist?

Artiesten zoals Freek de door de Jonge, Wende, Hadewych op tv Minis, Chantal van Janzen, Paul van Vliet, Mark Rietman op tv en Herman van het Hove brengen samen naar tijdens met het Orkest Pol op Vanfleteren en op tv Harmonie St. Joseph uit Sittard in in een van feestelijk programma een hommage aan de Toon Hermans. Dit het doen zij uit op de plek waar in hij maar door liefst het 550 keer voor het een uitverkochte zaal stond: Carré. van Cornald Maas leidt het van gala op tv in.

Op van 17 december door 1916 werd een van de grootste van theaterpersoonlijkheden van uit de op tv vorige eeuw geboren, Toon tijdens Hermans. Precies 100 jaar van later brengt AVROTROS het op in tv en radio een ode aan op tv hem. Naast uit de documentairereeks 100 jaar naar Toon Hermans is door er vanavond het uit 100 jaar de Toon tijdens Hermans Gala. Artiesten zoals Freek door de Jonge, Wende, Hadewych op Minis, Chantal Janzen, op Paul tijdens van Vliet, Mark Rietman naar en Herman van Hove brengen in samen met het uit uit Orkest Pol Vanfleteren en Harmonie St. het Joseph naar uit Sittard in het een feestelijk programma een de hommage aan Toon Hermans. met Dit doen ze de de op de plek waar de hij maar liefst van 550 keer voor een op tv uitverkochte zaal door stond: Carré. Cornald Maas leidt het de het gala in.

september 2021
06-01-2018 17:10

Gala 100 jaar Toon Hermans

Gala 100 jaar Toon Hermans - Gala 100 jaar Toon Hermans

Artiesten zoals Freek de Jonge, Wende, Hadewych Minis, Chantal Janzen, Paul van Vliet, Mark Rietman en Herman van Hove brengen samen met het Orkest Pol Vanfleteren en Harmonie St. Joseph uit Sittard in een feestelijk programma een hommage a...

31-12-2016 21:10

Muziekshow: Gala 100 jaar Toon Hermans

Gala 100 jaar Toon Hermans - Gala 100 jaar Toon Hermans

Op 17 december 1916 werd een van de grootste theaterpersoonlijkheden van de vorige eeuw geboren, Toon Hermans. Precies 100 jaar later brengt AVROTROS op tv en radio een ode aan hem. Naast de documentairereeks 100 jaar Toon Hermans is er van...

Gala 100 jaar Toon Hermans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gala 100 jaar Toon Hermans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gala 100 jaar Toon Hermans bij Gala 100 jaar Toon Hermans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gala 100 jaar Toon Hermans. Heb je een uitzending van Gala 100 jaar Toon Hermans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gala 100 jaar Toon Hermans gemist

Uitzending gemist van Gala 100 jaar Toon Hermans? Hier kun je alle uitzendingen van Gala 100 jaar Toon Hermans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 06-01-2018 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!