Programma gemist?

Artiesten zoals uit Freek de Jonge, op Wende, Hadewych Minis, van Chantal een Janzen, Paul van Vliet, door Mark Rietman en Herman het van Hove brengen op tv samen met het een Orkest Pol Vanfleteren en naar Harmonie met St. Joseph op tv uit Sittard in uit een feestelijk programma een een hommage aan Toon Hermans. op Dit doen zij op een de plek een waar hij een maar liefst op tv 550 keer voor een tijdens uitverkochte zaal stond: Carré. Cornald de Maas in leidt het gala in in.

Op 17 op december 1916 op tv werd een op tv van de grootste theaterpersoonlijkheden op tv van de vorige door eeuw geboren, Toon op Hermans. Precies 100 jaar op tv later door brengt AVROTROS op tv en radio in een van ode aan hem. Naast het de documentairereeks uit 100 jaar Toon Hermans een is uit er vanavond het 100 jaar Toon naar Hermans Gala. Artiesten zoals op tv Freek van de Jonge, Wende, de Hadewych Minis, Chantal Janzen, met Paul van Vliet, naar Mark Rietman en het Herman naar van Hove brengen samen met het een Orkest Pol uit Vanfleteren en naar Harmonie St. Joseph uit met Sittard uit in een feestelijk door programma een hommage het aan Toon Hermans. het Dit doen ze op de een plek waar door hij maar liefst het 550 keer door voor een uitverkochte zaal stond: met Carré. Cornald van Maas leidt van het gala in.

mei 2021
06-01-2018 17:10

Gala 100 jaar Toon Hermans

Gala 100 jaar Toon Hermans - Gala 100 jaar Toon Hermans

Artiesten zoals Freek de Jonge, Wende, Hadewych Minis, Chantal Janzen, Paul van Vliet, Mark Rietman en Herman van Hove brengen samen met het Orkest Pol Vanfleteren en Harmonie St. Joseph uit Sittard in een feestelijk programma een hommage a...

31-12-2016 21:10

Muziekshow: Gala 100 jaar Toon Hermans

Gala 100 jaar Toon Hermans - Gala 100 jaar Toon Hermans

Op 17 december 1916 werd een van de grootste theaterpersoonlijkheden van de vorige eeuw geboren, Toon Hermans. Precies 100 jaar later brengt AVROTROS op tv en radio een ode aan hem. Naast de documentairereeks 100 jaar Toon Hermans is er van...

Gala 100 jaar Toon Hermans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gala 100 jaar Toon Hermans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gala 100 jaar Toon Hermans bij Gala 100 jaar Toon Hermans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gala 100 jaar Toon Hermans. Heb je een uitzending van Gala 100 jaar Toon Hermans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gala 100 jaar Toon Hermans gemist

Uitzending gemist van Gala 100 jaar Toon Hermans? Hier kun je alle uitzendingen van Gala 100 jaar Toon Hermans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 06-01-2018 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!