Programma gemist?

Artiesten zoals op Freek de de Jonge, Wende, met Hadewych Minis, Chantal op tv Janzen, Paul van Vliet, Mark op tv Rietman en Herman van op Hove naar brengen samen met een het Orkest Pol Vanfleteren en op Harmonie St. naar Joseph uit Sittard een in met een feestelijk programma de een hommage aan Toon Hermans. Dit met op tv doen zij op de uit plek waar hij maar liefst uit 550 keer tijdens voor een uitverkochte zaal de stond: Carré. met Cornald Maas leidt het in gala op in.

Op door 17 december 1916 werd de een van de grootste tijdens theaterpersoonlijkheden van door de vorige tijdens eeuw geboren, een Toon Hermans. Precies 100 jaar later tijdens brengt een AVROTROS op naar tv en radio een op ode aan hem. Naast de in documentairereeks 100 de jaar in Toon Hermans is er vanavond een het een 100 jaar Toon Hermans Gala. Artiesten zoals uit Freek uit de Jonge, Wende, naar Hadewych Minis, Chantal Janzen, Paul de van de Vliet, Mark tijdens Rietman en Herman van op Hove brengen samen met uit het Orkest op Pol Vanfleteren in en Harmonie St. Joseph door uit Sittard in een feestelijk op programma een hommage de de aan Toon Hermans. Dit in doen ze op de door plek de waar hij maar liefst met 550 keer voor op een uitverkochte zaal stond: Carré. in Cornald Maas leidt uit het het gala in.

januari 2021
06-01-2018 17:10

Gala 100 jaar Toon Hermans

Gala 100 jaar Toon Hermans - Gala 100 jaar Toon Hermans

Artiesten zoals Freek de Jonge, Wende, Hadewych Minis, Chantal Janzen, Paul van Vliet, Mark Rietman en Herman van Hove brengen samen met het Orkest Pol Vanfleteren en Harmonie St. Joseph uit Sittard in een feestelijk programma een hommage a...

31-12-2016 21:10

Muziekshow: Gala 100 jaar Toon Hermans

Gala 100 jaar Toon Hermans - Gala 100 jaar Toon Hermans

Op 17 december 1916 werd een van de grootste theaterpersoonlijkheden van de vorige eeuw geboren, Toon Hermans. Precies 100 jaar later brengt AVROTROS op tv en radio een ode aan hem. Naast de documentairereeks 100 jaar Toon Hermans is er van...

Gala 100 jaar Toon Hermans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gala 100 jaar Toon Hermans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gala 100 jaar Toon Hermans bij Gala 100 jaar Toon Hermans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gala 100 jaar Toon Hermans. Heb je een uitzending van Gala 100 jaar Toon Hermans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gala 100 jaar Toon Hermans gemist

Uitzending gemist van Gala 100 jaar Toon Hermans? Hier kun je alle uitzendingen van Gala 100 jaar Toon Hermans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 06-01-2018 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!