Programma gemist?

Artiesten zoals Freek van de Jonge, Wende, de van Hadewych Minis, Chantal Janzen, van Paul van in Vliet, Mark Rietman en door Herman van Hove brengen de samen van met het Orkest Pol Vanfleteren van en door Harmonie St. Joseph uit Sittard op in een een feestelijk programma een in hommage aan Toon Hermans. Dit het een doen zij op de plek naar waar hij in maar liefst 550 keer voor naar een uitverkochte zaal op stond: Carré. Cornald van Maas uit leidt het gala uit in.

Op 17 december het 1916 werd een naar van de grootste een theaterpersoonlijkheden van uit de vorige eeuw in geboren, naar Toon Hermans. Precies 100 jaar later het brengt AVROTROS op de tv een en radio een het ode aan hem. Naast de op op documentairereeks 100 jaar Toon een Hermans is er de vanavond het 100 jaar Toon in Hermans naar Gala. Artiesten zoals Freek de door Jonge, Wende, in Hadewych Minis, Chantal Janzen, een Paul van het Vliet, Mark Rietman en Herman het van Hove door brengen samen met het door Orkest Pol op tv Vanfleteren en Harmonie St. de in Joseph uit Sittard in van een feestelijk programma door een hommage aan Toon Hermans. op tv Dit doen ze met op met de plek waar hij van maar liefst uit 550 keer voor een uitverkochte het zaal stond: Carré. tijdens Cornald Maas met leidt op tv het gala in.

september 2020
06-01-2018 17:10

Gala 100 jaar Toon Hermans

Gala 100 jaar Toon Hermans - Gala 100 jaar Toon Hermans

Artiesten zoals Freek de Jonge, Wende, Hadewych Minis, Chantal Janzen, Paul van Vliet, Mark Rietman en Herman van Hove brengen samen met het Orkest Pol Vanfleteren en Harmonie St. Joseph uit Sittard in een feestelijk programma een hommage a...

31-12-2016 21:10

Muziekshow: Gala 100 jaar Toon Hermans

Gala 100 jaar Toon Hermans - Gala 100 jaar Toon Hermans

Op 17 december 1916 werd een van de grootste theaterpersoonlijkheden van de vorige eeuw geboren, Toon Hermans. Precies 100 jaar later brengt AVROTROS op tv en radio een ode aan hem. Naast de documentairereeks 100 jaar Toon Hermans is er van...

Gala 100 jaar Toon Hermans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gala 100 jaar Toon Hermans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gala 100 jaar Toon Hermans bij Gala 100 jaar Toon Hermans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gala 100 jaar Toon Hermans. Heb je een uitzending van Gala 100 jaar Toon Hermans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gala 100 jaar Toon Hermans gemist

Uitzending gemist van Gala 100 jaar Toon Hermans? Hier kun je alle uitzendingen van Gala 100 jaar Toon Hermans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 06-01-2018 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!