Programma gemist?

Artiesten met zoals Freek de Jonge, naar Wende, Hadewych Minis, Chantal naar op Janzen, Paul van Vliet, tijdens Mark Rietman en Herman van van Hove brengen samen in in met het Orkest Pol Vanfleteren in en Harmonie St. op tv Joseph uit door Sittard in een op tv feestelijk programma naar een hommage aan Toon Hermans. op Dit doen zij tijdens op de plek in waar op hij maar liefst 550 van keer voor een uitverkochte zaal met stond: Carré. naar Cornald Maas leidt het naar gala een in.

Op 17 december tijdens naar 1916 werd een van de grootste de naar theaterpersoonlijkheden van de vorige eeuw geboren, de Toon op tv Hermans. Precies uit 100 jaar later brengt AVROTROS naar op in tv en radio een op tv ode aan hem. Naast de uit documentairereeks 100 de jaar Toon het Hermans is er tijdens vanavond het 100 op jaar Toon naar Hermans Gala. Artiesten zoals Freek de naar Jonge, Wende, Hadewych het Minis, Chantal Janzen, uit Paul van Vliet, Mark van Rietman en Herman met van Hove een brengen samen met uit het Orkest Pol Vanfleteren een en tijdens Harmonie St. Joseph tijdens uit Sittard in een tijdens feestelijk van programma een hommage van aan Toon Hermans. het Dit doen ze uit op de plek waar hij tijdens maar liefst 550 keer de voor op tv een uitverkochte zaal in stond: Carré. Cornald Maas leidt in een het gala in.

oktober 2019
06-01-2018 17:10

Gala 100 jaar Toon Hermans

Gala 100 jaar Toon Hermans - Gala 100 jaar Toon Hermans

Artiesten zoals Freek de Jonge, Wende, Hadewych Minis, Chantal Janzen, Paul van Vliet, Mark Rietman en Herman van Hove brengen samen met het Orkest Pol Vanfleteren en Harmonie St. Joseph uit Sittard in een feestelijk programma een hommage a...

31-12-2016 21:10

Muziekshow: Gala 100 jaar Toon Hermans

Gala 100 jaar Toon Hermans - Gala 100 jaar Toon Hermans

Op 17 december 1916 werd een van de grootste theaterpersoonlijkheden van de vorige eeuw geboren, Toon Hermans. Precies 100 jaar later brengt AVROTROS op tv en radio een ode aan hem. Naast de documentairereeks 100 jaar Toon Hermans is er van...

Gala 100 jaar Toon Hermans gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gala 100 jaar Toon Hermans de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gala 100 jaar Toon Hermans bij Gala 100 jaar Toon Hermans liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gala 100 jaar Toon Hermans. Heb je een uitzending van Gala 100 jaar Toon Hermans gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gala 100 jaar Toon Hermans gemist

Uitzending gemist van Gala 100 jaar Toon Hermans? Hier kun je alle uitzendingen van Gala 100 jaar Toon Hermans kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 06-01-2018 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!