Programma gemist?

In van deze klucht wordt het op Harrie Vermeulen op tv erg moeilijk gemaakt van als hij, als in de geest uit op tv de lamp, moet gehoorzamen op aan door iedereen die hem uit de het lamp tovert. de Klucht. Het de wordt Harrie Vermeulen de wel erg moeilijk gemaakt tijdens als hij, tijdens als de geest uit de in lamp, moet gehoorzamen aan tijdens elke willekeurige gek met met die hem uit de lamp tovert. tijdens Harrie wordt naar heen door en weer geslingerd tussen door hilarische misverstanden op tv en dolkomische verwikkelingen. Met zijn gierende naar capriolen, unieke het timing en zijn weergaloze uit humor weet Jon de van in Eerd als vanouds het dak uit van de het theater af in te blazen. Dit uit is een herhaling van 31 van december op tv 2016.

januari 2020
25-05-2017 12:10

Harrie Babba

Harrie Babba - Harrie Babba

In deze klucht wordt het Harrie Vermeulen erg moeilijk gemaakt als hij, als de geest uit de lamp, moet gehoorzamen aan iedereen die hem uit de lamp tovert. Klucht. Het wordt Harrie Vermeulen wel erg moeilijk gemaakt als hij, als de geest ui...

Harrie Babba gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Harrie Babba de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Harrie Babba bij Harrie Babba liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Harrie Babba. Heb je een uitzending van Harrie Babba gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Harrie Babba gemist

Uitzending gemist van Harrie Babba? Hier kun je alle uitzendingen van Harrie Babba kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-05-2017 om 12:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!