Programma gemist?

In deze het klucht wordt op tv het Harrie Vermeulen door erg moeilijk gemaakt als hij, het als de naar geest uit de lamp, een door moet gehoorzamen aan iedereen die in hem uit de lamp in tovert. de Klucht. Het de wordt Harrie Vermeulen wel naar erg moeilijk gemaakt een als hij, uit als de geest op uit de lamp, moet gehoorzamen aan een elke willekeurige gek door die hem het uit de met lamp tovert. op Harrie wordt heen en een weer geslingerd in tussen hilarische misverstanden en dolkomische op verwikkelingen. Met zijn in gierende capriolen, unieke timing de en zijn in weergaloze in humor weet Jon van Eerd als een vanouds het naar dak uit van het theater de af te blazen. Dit is van een herhaling van in 31 december een 2016.

mei 2021
25-05-2017 12:10

Harrie Babba

Harrie Babba - Harrie Babba

In deze klucht wordt het Harrie Vermeulen erg moeilijk gemaakt als hij, als de geest uit de lamp, moet gehoorzamen aan iedereen die hem uit de lamp tovert. Klucht. Het wordt Harrie Vermeulen wel erg moeilijk gemaakt als hij, als de geest ui...

Harrie Babba gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Harrie Babba de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Harrie Babba bij Harrie Babba liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Harrie Babba. Heb je een uitzending van Harrie Babba gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Harrie Babba gemist

Uitzending gemist van Harrie Babba? Hier kun je alle uitzendingen van Harrie Babba kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-05-2017 om 12:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!