Programma gemist?

In deze door klucht wordt het tijdens Harrie met Vermeulen erg moeilijk door gemaakt als hij, als de geest de op tv uit de lamp, moet gehoorzamen een aan iedereen die van hem uit de naar lamp tovert. Klucht. Het naar wordt Harrie op Vermeulen wel erg op moeilijk op gemaakt als hij, als met de geest uit op tv de lamp, het moet gehoorzamen aan elke willekeurige op gek die hem uit in de lamp naar tovert. Harrie wordt het heen en van weer geslingerd op tussen hilarische misverstanden de en dolkomische verwikkelingen. Met zijn gierende tijdens naar capriolen, unieke timing en op zijn weergaloze humor op weet Jon van Eerd als naar vanouds het het dak op van het theater af te op tv blazen. Dit is een herhaling het van 31 naar december van 2016.

juni 2021
25-05-2017 12:10

Harrie Babba

Harrie Babba - Harrie Babba

In deze klucht wordt het Harrie Vermeulen erg moeilijk gemaakt als hij, als de geest uit de lamp, moet gehoorzamen aan iedereen die hem uit de lamp tovert. Klucht. Het wordt Harrie Vermeulen wel erg moeilijk gemaakt als hij, als de geest ui...

Harrie Babba gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Harrie Babba de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Harrie Babba bij Harrie Babba liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Harrie Babba. Heb je een uitzending van Harrie Babba gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Harrie Babba gemist

Uitzending gemist van Harrie Babba? Hier kun je alle uitzendingen van Harrie Babba kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-05-2017 om 12:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!