Programma gemist?

In deze uit klucht wordt het tijdens Harrie in Vermeulen erg moeilijk uit gemaakt als hij, als op de geest uit door de lamp, op moet gehoorzamen aan iedereen die de hem uit de op lamp tovert. Klucht. Het met wordt Harrie Vermeulen in wel erg de moeilijk gemaakt als de hij, als in de geest tijdens uit de lamp, een moet gehoorzamen aan met elke willekeurige gek die hem uit een de lamp naar tovert. in Harrie wordt heen en weer in geslingerd tussen hilarische misverstanden met op en dolkomische verwikkelingen. naar Met zijn gierende capriolen, unieke timing naar en zijn een weergaloze humor weet Jon van van Eerd als het vanouds het het dak van het theater in af uit te blazen.

september 2020
31-12-2016 17:50

Harrie Babba

Harrie Babba - Harrie Babba

In deze klucht wordt het Harrie Vermeulen erg moeilijk gemaakt als hij, als de geest uit de lamp, moet gehoorzamen aan iedereen die hem uit de lamp tovert. Klucht. Het wordt Harrie Vermeulen wel erg moeilijk gemaakt als hij, als de geest ui...

Harrie Babba gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Harrie Babba de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Harrie Babba bij Harrie Babba liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Harrie Babba. Heb je een uitzending van Harrie Babba gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Harrie Babba gemist

Uitzending gemist van Harrie Babba? Hier kun je alle uitzendingen van Harrie Babba kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-05-2017 om 12:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!