Programma gemist?

In deze klucht door wordt het in Harrie Vermeulen erg van moeilijk gemaakt van als hij, als de geest naar uit de lamp, in de moet gehoorzamen aan iedereen die hem uit uit naar de lamp tovert. Klucht. Het tijdens een wordt Harrie Vermeulen tijdens wel erg moeilijk met gemaakt als hij, als de geest op tv uit de de lamp, moet uit gehoorzamen aan elke willekeurige met gek op tv die hem uit de lamp op tovert. Harrie wordt naar heen tijdens en weer geslingerd tussen op hilarische misverstanden met en dolkomische verwikkelingen. Met zijn gierende door capriolen, unieke op tv timing en zijn van weergaloze humor een weet Jon van Eerd als uit vanouds het dak uit van het theater van af te uit blazen.

juni 2021
31-12-2016 17:50

Harrie Babba

Harrie Babba - Harrie Babba

In deze klucht wordt het Harrie Vermeulen erg moeilijk gemaakt als hij, als de geest uit de lamp, moet gehoorzamen aan iedereen die hem uit de lamp tovert. Klucht. Het wordt Harrie Vermeulen wel erg moeilijk gemaakt als hij, als de geest ui...

Harrie Babba gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Harrie Babba de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Harrie Babba bij Harrie Babba liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Harrie Babba. Heb je een uitzending van Harrie Babba gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Harrie Babba gemist

Uitzending gemist van Harrie Babba? Hier kun je alle uitzendingen van Harrie Babba kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-05-2017 om 12:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!