Programma gemist?

Liveoptreden met van megaster Adele in met de Radio City Music naar met Hall in New York, uit vlak voor het verschijnen van naar haar door derde album: het Album 25. Adele op zingt onder andere Hello, All naar I ask en When uit we door were young.

Liveoptreden van van megaster een Adele in de Radio uit City Music Hall in New van York, vlak voor een op het verschijnen van haar derde album: met Album door 25. Adele zingt o.a. Hello, door door All I ask en When in we met were young.

In op de laatste uurtjes in van 2016 kun je op een NPO 3 genieten de van een in live-registratie van uit megaster Adele op tv in de Radio van City Music Hall op in New York, vlak een voor de verschijning van in haar het derde album: Album 25. Adele zingt in o.a. het 'Hello', 'All I Ask' en van 'When We uit Were Young'. Het werd een een tijdens emotioneel optreden, waarbij de Britse op in het einde haar naar van tranen niet kon uit bedwingen. "Ik zal in dit nooit vergeten", waren haar met laatste woorden tegen het een uit publiek.

januari 2020
23-12-2018 23:20

Adele - Live in New York City

Adele - Live in New York City - Adele - Live in New York City

Liveoptreden van megaster Adele in de Radio City Music Hall in New York, vlak voor het verschijnen van haar derde album: Album 25. Adele zingt onder andere Hello, All I ask en When we were young.

25-12-2017 23:15

Adele - Live in New York City

Adele - Live in New York City - Adele - Live in New York City

Liveoptreden van megaster Adele in de Radio City Music Hall in New York, vlak voor het verschijnen van haar derde album: Album 25. Adele zingt o.a. Hello, All I ask en When we were young.

31-12-2016 22:40

Adele - Live in New York City

Adele - Live in New York City - Adele - Live in New York City

In de laatste uurtjes van 2016 kun je op NPO 3 genieten van een live-registratie van megaster Adele in de Radio City Music Hall in New York, vlak voor de verschijning van haar derde album: Album 25. Adele zingt o.a. 'Hello', 'All I Ask' en ...

Adele - Live in New York City gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Adele - Live in New York City de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Adele - Live in New York City bij Adele - Live in New York City liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Adele - Live in New York City. Heb je een uitzending van Adele - Live in New York City gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Adele - Live in New York City gemist

Uitzending gemist van Adele - Live in New York City? Hier kun je alle uitzendingen van Adele - Live in New York City kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 23-12-2018 om 23:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!