Programma gemist?

Liveoptreden van door megaster Adele in het de Radio door City Music Hall in New het de York, vlak voor het verschijnen van op tv haar met derde album: op tv Album 25. Adele zingt onder met andere Hello, All I op tijdens ask en When we de were young.

Liveoptreden van megaster de Adele van in de een Radio City Music Hall in op tv New York, vlak voor tijdens het verschijnen van uit op tv haar derde album: Album 25. door Adele naar zingt o.a. Hello, All naar I ask en op When we door were young.

In de laatste tijdens uurtjes van naar 2016 kun de je op NPO 3 door genieten van een op live-registratie van megaster Adele uit met in de Radio in City Music Hall tijdens in New York, vlak voor de naar het verschijning van haar derde door album: Album 25. op tv Adele zingt o.a. 'Hello', 'All naar op I Ask' en een 'When We Were een Young'. Het werd een emotioneel uit optreden, waarbij de tijdens Britse op op tv het einde haar tranen niet kon op tv bedwingen. het "Ik zal tijdens dit nooit vergeten", waren haar laatste op woorden tegen het van uit publiek.

oktober 2020
23-12-2018 23:20

Adele - Live in New York City

Adele - Live in New York City - Adele - Live in New York City

Liveoptreden van megaster Adele in de Radio City Music Hall in New York, vlak voor het verschijnen van haar derde album: Album 25. Adele zingt onder andere Hello, All I ask en When we were young.

25-12-2017 23:15

Adele - Live in New York City

Adele - Live in New York City - Adele - Live in New York City

Liveoptreden van megaster Adele in de Radio City Music Hall in New York, vlak voor het verschijnen van haar derde album: Album 25. Adele zingt o.a. Hello, All I ask en When we were young.

31-12-2016 22:40

Adele - Live in New York City

Adele - Live in New York City - Adele - Live in New York City

In de laatste uurtjes van 2016 kun je op NPO 3 genieten van een live-registratie van megaster Adele in de Radio City Music Hall in New York, vlak voor de verschijning van haar derde album: Album 25. Adele zingt o.a. 'Hello', 'All I Ask' en ...

Adele - Live in New York City gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Adele - Live in New York City de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Adele - Live in New York City bij Adele - Live in New York City liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Adele - Live in New York City. Heb je een uitzending van Adele - Live in New York City gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Adele - Live in New York City gemist

Uitzending gemist van Adele - Live in New York City? Hier kun je alle uitzendingen van Adele - Live in New York City kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 23-12-2018 om 23:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!