Programma gemist?

Liveoptreden tijdens van megaster Adele een in de naar Radio City Music Hall in uit New York, vlak voor een het de verschijnen van haar derde album: tijdens Album tijdens 25. Adele zingt onder andere in van Hello, All I op tv ask en When we door were young.

Liveoptreden tijdens van megaster Adele in het de Radio uit City Music Hall van in New York, vlak van voor in het verschijnen van haar naar derde album: Album 25. in Adele zingt o.a. Hello, de All een I ask en When van we were in young.

In in de laatste uurtjes van 2016 in kun het je op NPO in 3 genieten het van een live-registratie van megaster Adele tijdens in de op tv Radio City Music Hall in in op tv New York, vlak voor naar de verschijning in van haar derde album: op Album 25. Adele op zingt het o.a. 'Hello', 'All I met Ask' en 'When We het Were Young'. Het naar werd een emotioneel optreden, waarbij door de Britse met op het het einde haar uit tranen niet kon bedwingen. "Ik een zal dit naar nooit vergeten", waren haar laatste door woorden tegen het de het publiek.

juli 2020
23-12-2018 23:20

Adele - Live in New York City

Adele - Live in New York City - Adele - Live in New York City

Liveoptreden van megaster Adele in de Radio City Music Hall in New York, vlak voor het verschijnen van haar derde album: Album 25. Adele zingt onder andere Hello, All I ask en When we were young.

25-12-2017 23:15

Adele - Live in New York City

Adele - Live in New York City - Adele - Live in New York City

Liveoptreden van megaster Adele in de Radio City Music Hall in New York, vlak voor het verschijnen van haar derde album: Album 25. Adele zingt o.a. Hello, All I ask en When we were young.

31-12-2016 22:40

Adele - Live in New York City

Adele - Live in New York City - Adele - Live in New York City

In de laatste uurtjes van 2016 kun je op NPO 3 genieten van een live-registratie van megaster Adele in de Radio City Music Hall in New York, vlak voor de verschijning van haar derde album: Album 25. Adele zingt o.a. 'Hello', 'All I Ask' en ...

Adele - Live in New York City gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Adele - Live in New York City de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Adele - Live in New York City bij Adele - Live in New York City liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Adele - Live in New York City. Heb je een uitzending van Adele - Live in New York City gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Adele - Live in New York City gemist

Uitzending gemist van Adele - Live in New York City? Hier kun je alle uitzendingen van Adele - Live in New York City kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 23-12-2018 om 23:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!