Programma gemist?

Liveoptreden op van megaster Adele in met de Radio City de Music Hall door in New York, vlak voor tijdens het verschijnen het van haar derde album: de Album op 25. Adele zingt onder naar andere Hello, de All I ask en When door we naar were young.

Liveoptreden door van megaster het Adele in de door Radio City Music Hall in in New York, de vlak voor het verschijnen van tijdens haar in derde album: Album door 25. Adele zingt o.a. Hello, met tijdens All I ask en op tv When we tijdens were young.

In de laatste door uurtjes van naar 2016 kun je op tv op naar NPO 3 genieten van een live-registratie door van megaster Adele uit in de Radio het City door Music Hall in New York, door vlak voor in de verschijning van haar op derde tijdens album: Album tijdens 25. Adele zingt o.a. 'Hello', 'All op tv I het Ask' en 'When naar We Were Young'. Het werd een van emotioneel optreden, waarbij van de naar Britse op het door einde haar door tranen niet kon het bedwingen. "Ik zal dit nooit vergeten", op waren haar laatste op woorden tegen het uit een publiek.

februari 2021
23-12-2018 23:20

Adele - Live in New York City

Adele - Live in New York City - Adele - Live in New York City

Liveoptreden van megaster Adele in de Radio City Music Hall in New York, vlak voor het verschijnen van haar derde album: Album 25. Adele zingt onder andere Hello, All I ask en When we were young.

25-12-2017 23:15

Adele - Live in New York City

Adele - Live in New York City - Adele - Live in New York City

Liveoptreden van megaster Adele in de Radio City Music Hall in New York, vlak voor het verschijnen van haar derde album: Album 25. Adele zingt o.a. Hello, All I ask en When we were young.

31-12-2016 22:40

Adele - Live in New York City

Adele - Live in New York City - Adele - Live in New York City

In de laatste uurtjes van 2016 kun je op NPO 3 genieten van een live-registratie van megaster Adele in de Radio City Music Hall in New York, vlak voor de verschijning van haar derde album: Album 25. Adele zingt o.a. 'Hello', 'All I Ask' en ...

Adele - Live in New York City gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Adele - Live in New York City de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Adele - Live in New York City bij Adele - Live in New York City liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Adele - Live in New York City. Heb je een uitzending van Adele - Live in New York City gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Adele - Live in New York City gemist

Uitzending gemist van Adele - Live in New York City? Hier kun je alle uitzendingen van Adele - Live in New York City kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 23-12-2018 om 23:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!