Programma gemist?

Liveoptreden uit van megaster de Adele in de Radio City Music tijdens door Hall in New York, vlak voor met het van verschijnen van haar derde uit album: de Album 25. Adele zingt onder door andere Hello, tijdens All I ask en de When van we were young.

Liveoptreden de van megaster Adele in door de de Radio City Music Hall door in New York, op tv vlak voor het het verschijnen van haar derde van album: Album de 25. Adele zingt o.a. Hello, op All I een ask een en When we were van young.

In de laatste door uurtjes uit van 2016 kun je op naar NPO 3 het genieten van door een live-registratie van megaster de Adele door in de Radio een City Music Hall in New op tv York, vlak voor de op tv verschijning van haar van derde album: het Album door 25. Adele zingt een o.a. 'Hello', 'All I Ask' de en op tv 'When We Were Young'. Het werd een door emotioneel tijdens optreden, waarbij de Britse de op het einde het haar tranen door niet kon bedwingen. uit "Ik zal dit nooit tijdens vergeten", waren haar in laatste woorden tegen op tv het met publiek.

november 2021
23-12-2018 23:20

Adele - Live in New York City

Adele - Live in New York City - Adele - Live in New York City

Liveoptreden van megaster Adele in de Radio City Music Hall in New York, vlak voor het verschijnen van haar derde album: Album 25. Adele zingt onder andere Hello, All I ask en When we were young.

25-12-2017 23:15

Adele - Live in New York City

Adele - Live in New York City - Adele - Live in New York City

Liveoptreden van megaster Adele in de Radio City Music Hall in New York, vlak voor het verschijnen van haar derde album: Album 25. Adele zingt o.a. Hello, All I ask en When we were young.

31-12-2016 22:40

Adele - Live in New York City

Adele - Live in New York City - Adele - Live in New York City

In de laatste uurtjes van 2016 kun je op NPO 3 genieten van een live-registratie van megaster Adele in de Radio City Music Hall in New York, vlak voor de verschijning van haar derde album: Album 25. Adele zingt o.a. 'Hello', 'All I Ask' en ...

Adele - Live in New York City gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Adele - Live in New York City de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Adele - Live in New York City bij Adele - Live in New York City liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Adele - Live in New York City. Heb je een uitzending van Adele - Live in New York City gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Adele - Live in New York City gemist

Uitzending gemist van Adele - Live in New York City? Hier kun je alle uitzendingen van Adele - Live in New York City kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 23-12-2018 om 23:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!