Programma gemist?

De voorstelling van een Bert tijdens Visscher speelt op tv zich af op vliegveld Ter Haxel. met Nu nog uit een kleine naar speler tussen luchthavens het als JFK op tv New York en Orly Parijs. door Maar de baanverlenging op tv is bijna een van feit en naar de Hema is bereid door gevonden de grote rode de letters van een het dak door te halen. Niets op staat derhalve een een landing van de belangrijke prijsvechters naar nog in de in weg. in Ter Haxel door denkt groot! Geef tijdens de natuur terug aan het de asfalt. naar Een startbaan met onderweg diverse opstapplaatsen. van Uniek in Europa. met International de Airport Ter Haxel. met Nooit meer uit hoeven in leggen waar Nederland ligt. op tv in Maar dan nu op wel aanpakken jongens. Het gerucht uit gaat dat de eerste van met boeing al onderweg door is. En geen zorgen. tijdens Een beetje verloren de kerosine kan in echt geen kwaad uit voor uw moestuin. Borst vooruit en de laat de pleuris op tv maar een uitbreken. Jezelf uit nooit sparen. Hij die zichzelf tijdens spaart krijgt van geen rente. tijdens Dat kan meteen uit op een tegeltje.

De voorstelling tijdens van Bert door Visscher speelt zich af de op vliegveld Ter het Haxel. op tv Nu nog een de kleine speler tussen luchthavens als door JFK New York met en tijdens Orly Parijs. Maar de baanverlenging is uit naar bijna een feit en de tijdens Hema is bereid gevonden het de naar grote rode letters van in het dak te tijdens halen. Niets door staat derhalve een landing van door de het belangrijke prijsvechters nog in van de weg. Ter Haxel de denkt groot! naar Geef de natuur uit terug aan het asfalt. met Een de startbaan met onderweg tijdens diverse opstapplaatsen. Uniek in in Europa. International Airport Ter door een Haxel. Nooit meer uit in hoeven leggen waar Nederland een ligt. tijdens Maar dan nu van wel aanpakken jongens. op Het gerucht gaat dat de eerste het boeing al onderweg de is. En met geen zorgen. naar Een beetje verloren kerosine de kan echt van geen kwaad voor uw uit moestuin. Borst vooruit en uit een laat de pleuris maar met uitbreken. Jezelf een nooit sparen. Hij door die zichzelf spaart krijgt geen op tv rente. Dat naar kan meteen op een op tegeltje.

oktober 2020
19-08-2017 20:30

Cabaret: Bert Visscher - Zelden Zoiets Gezien

Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien - Cabaret: Bert Visscher - Zelden Zoiets Gezien

De voorstelling van Bert Visscher speelt zich af op vliegveld Ter Haxel. Nu nog een kleine speler tussen luchthavens als JFK New York en Orly Parijs. Maar de baanverlenging is bijna een feit en de Hema is bereid gevonden de grote rode lette...

01-01-2017 21:20

Cabaret: Bert Visscher - Zelden zoiets gezien

Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien - Zelden Zoiets Gezien

De voorstelling van Bert Visscher speelt zich af op vliegveld Ter Haxel. Nu nog een kleine speler tussen luchthavens als JFK New York en Orly Parijs. Maar de baanverlenging is bijna een feit en de Hema is bereid gevonden de grote rode lette...

Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien bij Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien. Heb je een uitzending van Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien gemist

Uitzending gemist van Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien? Hier kun je alle uitzendingen van Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 19-08-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!