Programma gemist?

De de voorstelling van Bert naar Visscher speelt zich naar af op van vliegveld Ter Haxel. de Nu nog een kleine met speler tussen luchthavens als JFK van tijdens New York en Orly Parijs. op Maar de baanverlenging van is bijna een feit een een en de Hema de is bereid gevonden met de grote rode naar letters van het dak uit te halen. van Niets staat derhalve een landing op tv van de een belangrijke prijsvechters nog van in de weg. een Ter Haxel van denkt groot! Geef door de natuur terug aan het op tv asfalt. Een startbaan tijdens met onderweg in diverse opstapplaatsen. door Uniek in Europa. International Airport Ter op Haxel. Nooit meer door het uit hoeven leggen op waar Nederland ligt. Maar dan naar nu wel aanpakken jongens. tijdens Het gerucht van gaat op tv dat de eerste met boeing al onderweg is. in En geen zorgen. het Een beetje verloren kerosine uit kan echt op tv geen kwaad voor uw van moestuin. Borst door vooruit en laat op de pleuris een maar uitbreken. Jezelf door nooit sparen. Hij op die zichzelf spaart krijgt geen rente. een Dat uit kan meteen op een op tv tegeltje.

De op tv voorstelling van Bert Visscher in speelt zich af op op vliegveld in Ter Haxel. Nu op nog een naar kleine speler tussen het luchthavens als JFK New York uit en Orly naar Parijs. Maar tijdens de baanverlenging is het bijna een feit en in de Hema het is bereid gevonden de grote uit rode letters van naar het dak te halen. het Niets staat derhalve een een landing op van de belangrijke op prijsvechters nog in de tijdens weg. tijdens Ter Haxel denkt groot! Geef door de tijdens natuur terug op tv aan het asfalt. Een startbaan met tijdens een onderweg diverse opstapplaatsen. Uniek in de Europa. International Airport Ter een Haxel. Nooit meer het uit hoeven leggen uit waar Nederland het ligt. Maar op dan nu een wel aanpakken jongens. Het het gerucht gaat dat de eerste tijdens het boeing al onderweg is. op tv En geen zorgen. Een op beetje verloren kerosine kan uit echt geen op tv kwaad met voor uw moestuin. Borst vooruit uit en laat de in pleuris maar uitbreken. Jezelf tijdens van nooit sparen. Hij die uit zichzelf spaart krijgt op geen rente. Dat kan van meteen op een een tegeltje.

februari 2021
19-08-2017 20:30

Cabaret: Bert Visscher - Zelden Zoiets Gezien

Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien - Cabaret: Bert Visscher - Zelden Zoiets Gezien

De voorstelling van Bert Visscher speelt zich af op vliegveld Ter Haxel. Nu nog een kleine speler tussen luchthavens als JFK New York en Orly Parijs. Maar de baanverlenging is bijna een feit en de Hema is bereid gevonden de grote rode lette...

01-01-2017 21:20

Cabaret: Bert Visscher - Zelden zoiets gezien

Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien - Zelden Zoiets Gezien

De voorstelling van Bert Visscher speelt zich af op vliegveld Ter Haxel. Nu nog een kleine speler tussen luchthavens als JFK New York en Orly Parijs. Maar de baanverlenging is bijna een feit en de Hema is bereid gevonden de grote rode lette...

Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien bij Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien. Heb je een uitzending van Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien gemist

Uitzending gemist van Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien? Hier kun je alle uitzendingen van Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 19-08-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!