Programma gemist?

De voorstelling van het het Bert Visscher speelt zich af tijdens op vliegveld Ter Haxel. naar Nu een nog een de kleine speler tussen luchthavens als JFK de New York op en Orly Parijs. op Maar door de baanverlenging is het bijna een feit tijdens en de Hema is bereid gevonden op een de grote rode naar letters van het dak uit te halen. uit Niets staat derhalve een landing van uit de de belangrijke prijsvechters op tv nog in de weg. Ter door Haxel denkt op groot! Geef de natuur een terug naar aan het asfalt. Een startbaan met in onderweg door diverse opstapplaatsen. Uniek in Europa. de International Airport van Ter Haxel. Nooit naar meer uit hoeven leggen het naar waar Nederland ligt. met Maar dan nu wel met aanpakken jongens. Het gerucht gaat van dat de met eerste boeing al van onderweg uit is. En geen zorgen. naar Een beetje verloren door kerosine kan echt geen op tv kwaad voor uw moestuin. uit Borst vooruit op en laat de pleuris op op maar uitbreken. Jezelf nooit sparen. door Hij die zichzelf met spaart krijgt geen rente. het Dat kan meteen naar op door een tegeltje.

De op voorstelling van Bert een Visscher speelt zich af op de vliegveld van Ter Haxel. Nu nog tijdens een op kleine speler tussen luchthavens als JFK met New naar York en Orly Parijs. door Maar met de baanverlenging is met bijna een feit tijdens en de Hema is het bereid gevonden de de grote rode letters uit van het dak in te halen. Niets van staat derhalve een landing van door naar de belangrijke prijsvechters een nog in de weg. uit Ter Haxel denkt groot! het Geef de natuur terug naar aan het met asfalt. van Een startbaan met tijdens onderweg diverse opstapplaatsen. een Uniek in Europa. International het Airport Ter Haxel. Nooit op tv meer tijdens uit hoeven leggen van waar Nederland ligt. de Maar dan nu een wel aanpakken jongens. in Het gerucht gaat een dat de eerste door boeing al onderweg op tv is. En geen uit zorgen. Een beetje verloren kerosine het kan uit echt geen kwaad met voor uw moestuin. de Borst vooruit en laat de door pleuris maar uitbreken. het Jezelf naar nooit sparen. Hij die zichzelf door spaart uit krijgt geen rente. naar Dat kan meteen op een tijdens tegeltje.

juli 2020
19-08-2017 20:30

Cabaret: Bert Visscher - Zelden Zoiets Gezien

Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien - Cabaret: Bert Visscher - Zelden Zoiets Gezien

De voorstelling van Bert Visscher speelt zich af op vliegveld Ter Haxel. Nu nog een kleine speler tussen luchthavens als JFK New York en Orly Parijs. Maar de baanverlenging is bijna een feit en de Hema is bereid gevonden de grote rode lette...

01-01-2017 21:20

Cabaret: Bert Visscher - Zelden zoiets gezien

Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien - Zelden Zoiets Gezien

De voorstelling van Bert Visscher speelt zich af op vliegveld Ter Haxel. Nu nog een kleine speler tussen luchthavens als JFK New York en Orly Parijs. Maar de baanverlenging is bijna een feit en de Hema is bereid gevonden de grote rode lette...

Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien bij Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien. Heb je een uitzending van Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien gemist

Uitzending gemist van Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien? Hier kun je alle uitzendingen van Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 19-08-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!