Programma gemist?

De met voorstelling van Bert Visscher speelt uit het zich af op vliegveld naar Ter Haxel. Nu nog een de kleine speler in tussen luchthavens als JFK een de New York en Orly Parijs. door Maar het de baanverlenging is bijna een naar feit en de van Hema is door bereid gevonden de in grote rode letters van uit het uit dak te halen. Niets van staat derhalve naar een landing van de belangrijke met prijsvechters nog in tijdens de op weg. Ter Haxel denkt groot! uit Geef de het natuur terug aan het asfalt. uit Een startbaan met in onderweg diverse van opstapplaatsen. het Uniek in Europa. International in Airport Ter Haxel. Nooit op meer uit hoeven leggen een waar het Nederland ligt. Maar dan door nu wel met aanpakken jongens. Het gerucht gaat van dat de tijdens eerste boeing door al onderweg met is. En geen zorgen. Een uit beetje het verloren kerosine kan echt geen kwaad de voor uw moestuin. op tv Borst op tv vooruit en laat de pleuris op tv maar uitbreken. Jezelf op nooit uit sparen. Hij uit die zichzelf spaart tijdens krijgt geen rente. tijdens Dat kan meteen op tv op een tegeltje.

De in voorstelling van Bert op Visscher speelt naar zich af op vliegveld Ter naar Haxel. met Nu nog een kleine speler door tussen luchthavens een als JFK een New York en naar Orly Parijs. Maar de baanverlenging een is bijna een feit met en de op Hema is bereid gevonden het de grote rode met naar letters van het dak uit te halen. Niets staat derhalve tijdens een van landing van de belangrijke prijsvechters de nog in door de weg. Ter Haxel naar denkt groot! het Geef de natuur met terug van aan het asfalt. Een startbaan met op tv onderweg diverse in opstapplaatsen. Uniek in van Europa. International Airport Ter van op Haxel. Nooit meer uit het hoeven leggen op tv waar Nederland ligt. Maar dan nu met wel aanpakken tijdens jongens. Het gerucht in gaat dat de eerste een boeing al onderweg het is. En geen door uit zorgen. Een beetje verloren kerosine kan naar echt geen tijdens kwaad voor met uw moestuin. uit Borst vooruit en laat de pleuris met naar maar uitbreken. Jezelf op nooit sparen. Hij die op zichzelf spaart op krijgt geen rente. Dat kan meteen in op een met tegeltje.

januari 2020
19-08-2017 20:30

Cabaret: Bert Visscher - Zelden Zoiets Gezien

Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien - Cabaret: Bert Visscher - Zelden Zoiets Gezien

De voorstelling van Bert Visscher speelt zich af op vliegveld Ter Haxel. Nu nog een kleine speler tussen luchthavens als JFK New York en Orly Parijs. Maar de baanverlenging is bijna een feit en de Hema is bereid gevonden de grote rode lette...

01-01-2017 21:20

Cabaret: Bert Visscher - Zelden zoiets gezien

Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien - Zelden Zoiets Gezien

De voorstelling van Bert Visscher speelt zich af op vliegveld Ter Haxel. Nu nog een kleine speler tussen luchthavens als JFK New York en Orly Parijs. Maar de baanverlenging is bijna een feit en de Hema is bereid gevonden de grote rode lette...

Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien bij Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien. Heb je een uitzending van Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien gemist

Uitzending gemist van Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien? Hier kun je alle uitzendingen van Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 19-08-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!