Programma gemist?

De naar voorstelling van met Bert Visscher speelt zich uit af op vliegveld Ter door Haxel. Nu naar nog een kleine speler door tussen naar luchthavens als JFK New York in en Orly met Parijs. Maar de baanverlenging naar is bijna het een feit van en de Hema is bereid van gevonden uit de grote rode letters van het van op tv dak te halen. Niets in staat derhalve een in landing van de belangrijke prijsvechters van nog in de tijdens weg. Ter Haxel uit denkt groot! het Geef de natuur in terug aan op het asfalt. Een startbaan met in onderweg diverse op tv opstapplaatsen. Uniek in Europa. tijdens International Airport de Ter Haxel. in Nooit meer uit op tv hoeven leggen waar Nederland ligt. op tv Maar uit dan nu op wel aanpakken jongens. Het gerucht met gaat dat het de eerste boeing al onderweg uit is. En de geen zorgen. Een beetje een verloren in kerosine kan in echt geen kwaad voor van uw moestuin. Borst vooruit met en van laat de pleuris maar uit uitbreken. Jezelf nooit sparen. tijdens Hij van die zichzelf spaart op tv krijgt geen rente. in Dat kan meteen een op een tegeltje.

De voorstelling van door Bert uit Visscher speelt in zich af op het vliegveld Ter Haxel. Nu de nog een kleine uit speler tussen luchthavens als JFK met New York uit en Orly een Parijs. Maar de baanverlenging uit is bijna een feit naar en het de Hema is bereid gevonden naar de grote met rode letters van het op tv dak te naar halen. Niets staat het derhalve een landing van de de belangrijke prijsvechters naar op tv nog in de weg. Ter Haxel naar van denkt groot! Geef de natuur terug naar aan het asfalt. het Een startbaan met de onderweg diverse opstapplaatsen. van in Uniek in Europa. op International Airport Ter Haxel. Nooit van meer uit hoeven uit leggen waar Nederland ligt. door in Maar dan nu wel aanpakken jongens. tijdens Het gerucht gaat door dat de eerste van boeing een al onderweg is. En het geen zorgen. door Een beetje verloren een kerosine kan echt het geen kwaad voor uw door moestuin. Borst in vooruit en laat uit de pleuris met maar uitbreken. Jezelf nooit de sparen. Hij die zichzelf tijdens spaart krijgt naar geen rente. door Dat kan meteen op een een tegeltje.

december 2021
19-08-2017 20:30

Cabaret: Bert Visscher - Zelden Zoiets Gezien

Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien - Cabaret: Bert Visscher - Zelden Zoiets Gezien

De voorstelling van Bert Visscher speelt zich af op vliegveld Ter Haxel. Nu nog een kleine speler tussen luchthavens als JFK New York en Orly Parijs. Maar de baanverlenging is bijna een feit en de Hema is bereid gevonden de grote rode lette...

01-01-2017 21:20

Cabaret: Bert Visscher - Zelden zoiets gezien

Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien - Zelden Zoiets Gezien

De voorstelling van Bert Visscher speelt zich af op vliegveld Ter Haxel. Nu nog een kleine speler tussen luchthavens als JFK New York en Orly Parijs. Maar de baanverlenging is bijna een feit en de Hema is bereid gevonden de grote rode lette...

Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien bij Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien. Heb je een uitzending van Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien gemist

Uitzending gemist van Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien? Hier kun je alle uitzendingen van Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 19-08-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!