Programma gemist?

De voorstelling de van Bert Visscher speelt een zich af op op vliegveld Ter het Haxel. Nu nog op tv een kleine speler tussen de luchthavens als het JFK New met York en Orly Parijs. Maar op tv de baanverlenging is in bijna een feit het en de uit Hema uit is bereid gevonden de de grote rode naar letters van het dak van te halen. naar Niets staat derhalve een van landing van de belangrijke op prijsvechters nog in uit de weg. het Ter Haxel denkt tijdens groot! Geef met de natuur terug aan het asfalt. in Een startbaan de met onderweg diverse opstapplaatsen. op tv op tv Uniek in Europa. International Airport uit Ter Haxel. Nooit meer uit uit hoeven leggen door waar Nederland het ligt. Maar dan nu uit wel aanpakken naar jongens. tijdens Het gerucht gaat dat de eerste door met boeing al onderweg het is. En geen uit zorgen. Een beetje het verloren kerosine kan een echt geen kwaad voor uw de moestuin. het Borst vooruit en laat de van pleuris maar uitbreken. van Jezelf nooit uit sparen. Hij naar die zichzelf spaart krijgt geen rente. een Dat kan in meteen op een op tegeltje.

De voorstelling van uit tijdens Bert Visscher speelt zich af tijdens op vliegveld Ter tijdens Haxel. Nu nog een naar kleine speler op tussen uit luchthavens als JFK in New York en door Orly Parijs. Maar op tv de baanverlenging is bijna het een feit en de de Hema is in bereid gevonden de op tv grote rode letters van door het een dak te halen. Niets staat derhalve de een landing van het de uit belangrijke prijsvechters nog in de het een weg. Ter Haxel denkt groot! tijdens Geef de natuur terug door op tv aan het asfalt. naar Een startbaan met onderweg diverse met opstapplaatsen. Uniek naar in Europa. International Airport Ter op tv Haxel. in Nooit meer uit hoeven leggen in waar Nederland met ligt. Maar de dan nu wel aanpakken een jongens. Het in gerucht gaat dat de van eerste boeing al onderweg op is. En een geen zorgen. Een van beetje door verloren kerosine kan echt geen kwaad in voor uw in moestuin. Borst de vooruit en laat de pleuris met maar uitbreken. Jezelf uit nooit in sparen. Hij die zichzelf spaart in met krijgt geen rente. Dat kan uit meteen op uit een tegeltje.

juni 2021
19-08-2017 20:30

Cabaret: Bert Visscher - Zelden Zoiets Gezien

Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien - Cabaret: Bert Visscher - Zelden Zoiets Gezien

De voorstelling van Bert Visscher speelt zich af op vliegveld Ter Haxel. Nu nog een kleine speler tussen luchthavens als JFK New York en Orly Parijs. Maar de baanverlenging is bijna een feit en de Hema is bereid gevonden de grote rode lette...

01-01-2017 21:20

Cabaret: Bert Visscher - Zelden zoiets gezien

Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien - Zelden Zoiets Gezien

De voorstelling van Bert Visscher speelt zich af op vliegveld Ter Haxel. Nu nog een kleine speler tussen luchthavens als JFK New York en Orly Parijs. Maar de baanverlenging is bijna een feit en de Hema is bereid gevonden de grote rode lette...

Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien bij Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien. Heb je een uitzending van Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien gemist

Uitzending gemist van Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien? Hier kun je alle uitzendingen van Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 19-08-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!