Programma gemist?

De van voorstelling van Bert Visscher de speelt zich af de op op vliegveld Ter Haxel. Nu nog een naar kleine speler met tussen naar luchthavens als JFK New York en door Orly door Parijs. Maar de baanverlenging is door bijna een feit een en het de Hema is bereid gevonden tijdens door de grote rode letters van het de dak te tijdens halen. het Niets staat derhalve een landing een van de met belangrijke prijsvechters nog in de het de weg. Ter Haxel op denkt groot! Geef naar de natuur terug aan het het asfalt. Een startbaan op met tijdens onderweg diverse opstapplaatsen. Uniek in Europa. de in International Airport Ter Haxel. Nooit meer door uit op tv hoeven leggen de waar Nederland ligt. het Maar dan nu de wel aanpakken jongens. naar Het gerucht gaat dat van de eerste boeing naar al onderweg is. En in geen met zorgen. Een beetje verloren kerosine kan door echt geen kwaad op tv naar voor uw moestuin. Borst vooruit en in op tv laat de pleuris maar met uitbreken. Jezelf uit nooit sparen. Hij die tijdens zichzelf spaart op krijgt geen rente. Dat kan een meteen de op een tegeltje.

De voorstelling het van Bert Visscher speelt uit van zich af op naar vliegveld Ter Haxel. Nu uit nog een het kleine speler tussen luchthavens als JFK in op New York en een Orly Parijs. Maar de baanverlenging is het bijna een feit met en de in Hema naar is bereid gevonden de grote in rode letters van het met dak tijdens te halen. een Niets staat derhalve een een landing van de tijdens belangrijke prijsvechters nog in de op weg. op tv Ter Haxel denkt op groot! Geef de natuur terug met aan door het asfalt. op Een startbaan met onderweg diverse uit opstapplaatsen. op tv Uniek in Europa. International Airport van Ter Haxel. naar Nooit meer uit naar hoeven leggen waar Nederland ligt. het Maar dan naar nu wel aanpakken jongens. met Het gerucht gaat op tv dat een de eerste naar boeing al onderweg van is. En geen zorgen. Een op tv beetje in verloren kerosine kan echt naar geen kwaad voor uw moestuin. van door Borst vooruit en laat op tv de pleuris maar uitbreken. op Jezelf door nooit sparen. Hij die zichzelf op spaart krijgt geen de rente. Dat kan meteen tijdens op een uit tegeltje.

juli 2021
19-08-2017 20:30

Cabaret: Bert Visscher - Zelden Zoiets Gezien

Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien - Cabaret: Bert Visscher - Zelden Zoiets Gezien

De voorstelling van Bert Visscher speelt zich af op vliegveld Ter Haxel. Nu nog een kleine speler tussen luchthavens als JFK New York en Orly Parijs. Maar de baanverlenging is bijna een feit en de Hema is bereid gevonden de grote rode lette...

01-01-2017 21:20

Cabaret: Bert Visscher - Zelden zoiets gezien

Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien - Zelden Zoiets Gezien

De voorstelling van Bert Visscher speelt zich af op vliegveld Ter Haxel. Nu nog een kleine speler tussen luchthavens als JFK New York en Orly Parijs. Maar de baanverlenging is bijna een feit en de Hema is bereid gevonden de grote rode lette...

Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien bij Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien. Heb je een uitzending van Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien gemist

Uitzending gemist van Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien? Hier kun je alle uitzendingen van Bert Visscher: Zelden Zoiets Gezien kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 19-08-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!