Programma gemist?

De de Nederlandse equipe op verzamelde op de Olympische met Winterspelen van de Pyeongchang twintig medailles. De vijfde plek op tv op de medaillespiegel. de De uit NOS blikt terug van op de in op één na van succesvolste Winterspelen ooit. De Spelen op tv van op Suzanne Schulting en Kjeld Nuis vormen door met de rode draad. de Schulting werd de eerste Nederlandse op tv goudenmedaillewinnares op tv in het shorttrack. Nuis kan in met gouden uit plakken op de 1000 naar en 1500 op meter met recht terugkijken op tijdens superspelen. Ook andere naar olympische op hoogtepunten, maar naar ook de dieptepunten, passeren nog een eenmaal door de revue.

Gedoodverfde winnaars op tv als Epke Zonderland en uit uit Dafne Schippers deden tijdens niet wat vele nachtelijke op tv kijkers van hen naar verwachtten: goud winnen. Epke landde van tijdens een de rekstokfinale met de een smak plat de op zijn naar buik en Dafne werd een tweede op de door 200 meter en vijfde op van op de 100 meter. Maar TeamNL met ging na de Olympische op tv Spelen in op tv Rio de op tv Janeiro ? de eerste een in de Zuid-Amerika ? alsnog met negentien naar medailles (waarvan acht gouden) een naar huis, waarmee op het de de elfde op tv plaats innam op de door medaillespiegel. Alle het Olympische hoogtepunten (maar ook het de dieptepunten) passeren vanavond nog op eenmaal de op revue.

mei 2021
29-12-2018 19:00

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen - NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen

De Nederlandse equipe verzamelde op de Olympische Winterspelen van Pyeongchang twintig medailles. De vijfde plek op de medaillespiegel. De NOS blikt terug op de op één na succesvolste Winterspelen ooit. De Spelen van Suzanne Schulting en Kj...

01-01-2017 19:00

Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen - NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016

Gedoodverfde winnaars als Epke Zonderland en Dafne Schippers deden niet wat vele nachtelijke kijkers van hen verwachtten: goud winnen. Epke landde tijdens de rekstokfinale met een smak plat op zijn buik en Dafne werd tweede op de 200 meter ...

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen bij NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen. Heb je een uitzending van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen gemist

Uitzending gemist van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!