Programma gemist?

De een Nederlandse equipe verzamelde op tijdens de Olympische Winterspelen door van Pyeongchang twintig medailles. de De vijfde de plek op de medaillespiegel. de de De NOS blikt met terug op de op één na de op tv succesvolste Winterspelen ooit. uit De Spelen van Suzanne Schulting met en Kjeld Nuis vormen door de rode tijdens draad. Schulting werd op de op tv eerste Nederlandse goudenmedaillewinnares uit in het shorttrack. Nuis kan met op tv gouden plakken in op de 1000 en op 1500 meter tijdens met recht terugkijken op het superspelen. Ook andere het olympische hoogtepunten, op maar met ook de dieptepunten, in passeren nog eenmaal de tijdens revue.

Gedoodverfde een winnaars als Epke tijdens Zonderland en door Dafne Schippers deden niet wat vele uit nachtelijke kijkers het van hen de verwachtten: goud winnen. Epke landde van tijdens in de rekstokfinale uit met een smak plat door op zijn buik en in Dafne werd tweede een op de de 200 meter en vijfde in op de 100 tijdens meter. Maar van TeamNL ging na de op Olympische de Spelen in Rio de Janeiro door ? het de eerste in Zuid-Amerika ? alsnog een een met negentien medailles (waarvan acht gouden) in naar door huis, waarmee van het de elfde plaats uit innam op de medaillespiegel. tijdens Alle Olympische hoogtepunten naar (maar ook de dieptepunten) uit passeren vanavond nog op tv met eenmaal de revue.

januari 2021
29-12-2018 19:00

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen - NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen

De Nederlandse equipe verzamelde op de Olympische Winterspelen van Pyeongchang twintig medailles. De vijfde plek op de medaillespiegel. De NOS blikt terug op de op één na succesvolste Winterspelen ooit. De Spelen van Suzanne Schulting en Kj...

01-01-2017 19:00

Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen - NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016

Gedoodverfde winnaars als Epke Zonderland en Dafne Schippers deden niet wat vele nachtelijke kijkers van hen verwachtten: goud winnen. Epke landde tijdens de rekstokfinale met een smak plat op zijn buik en Dafne werd tweede op de 200 meter ...

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen bij NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen. Heb je een uitzending van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen gemist

Uitzending gemist van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!