Programma gemist?

De Nederlandse op tv equipe verzamelde op de een Olympische Winterspelen met van het Pyeongchang twintig medailles. De de vijfde plek op de medaillespiegel. de het De NOS blikt de terug op de op één na uit succesvolste Winterspelen ooit. naar De tijdens Spelen van Suzanne Schulting en op Kjeld Nuis vormen een de rode draad. de Schulting werd de uit eerste Nederlandse goudenmedaillewinnares in uit in het shorttrack. Nuis kan tijdens met gouden plakken naar op de tijdens 1000 en 1500 meter met op recht terugkijken op naar superspelen. Ook in andere olympische hoogtepunten, maar met ook de een dieptepunten, passeren nog eenmaal in met de revue.

Gedoodverfde in winnaars als Epke Zonderland op en Dafne Schippers het deden niet wat vele op tv nachtelijke kijkers van van hen verwachtten: van goud winnen. de Epke landde tijdens de rekstokfinale met met van een smak plat op zijn op tv buik een en Dafne werd tweede op tv op met de 200 meter en vijfde op de de met 100 meter. Maar TeamNL ging het in na de Olympische Spelen in op Rio de Janeiro ? door de op tv eerste in uit Zuid-Amerika ? alsnog met een negentien medailles (waarvan met acht gouden) naar huis, met waarmee het de een elfde plaats innam uit op de op tv medaillespiegel. Alle Olympische hoogtepunten (maar de in ook de dieptepunten) passeren vanavond het nog op tv eenmaal de revue.

september 2020
29-12-2018 19:00

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen - NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen

De Nederlandse equipe verzamelde op de Olympische Winterspelen van Pyeongchang twintig medailles. De vijfde plek op de medaillespiegel. De NOS blikt terug op de op één na succesvolste Winterspelen ooit. De Spelen van Suzanne Schulting en Kj...

01-01-2017 19:00

Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen - NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016

Gedoodverfde winnaars als Epke Zonderland en Dafne Schippers deden niet wat vele nachtelijke kijkers van hen verwachtten: goud winnen. Epke landde tijdens de rekstokfinale met een smak plat op zijn buik en Dafne werd tweede op de 200 meter ...

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen bij NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen. Heb je een uitzending van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen gemist

Uitzending gemist van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!