Programma gemist?

De uit Nederlandse equipe verzamelde op op de Olympische op Winterspelen van Pyeongchang het twintig medailles. De de vijfde plek de op de medaillespiegel. De NOS blikt in terug in op de op één uit na succesvolste Winterspelen naar ooit. met De Spelen van Suzanne in Schulting en Kjeld Nuis vormen een door de rode draad. Schulting werd van de eerste Nederlandse goudenmedaillewinnares door in het het shorttrack. Nuis kan uit met gouden plakken op van de door 1000 en 1500 uit meter met met recht terugkijken op superspelen. Ook van andere met olympische hoogtepunten, maar ook de dieptepunten, met passeren nog eenmaal naar de de revue.

Gedoodverfde winnaars als tijdens Epke Zonderland en naar de Dafne Schippers deden niet wat vele tijdens nachtelijke kijkers van in hen de verwachtten: goud winnen. Epke landde op van tijdens de rekstokfinale op tv met een smak plat op op zijn buik in en Dafne werd tweede uit op de 200 meter naar uit en vijfde op de uit 100 meter. op tv Maar TeamNL ging na de in Olympische tijdens Spelen in Rio door de Janeiro ? in de eerste in naar Zuid-Amerika ? alsnog met negentien naar medailles (waarvan acht gouden) met uit naar huis, waarmee het de elfde op tv plaats innam van op de naar medaillespiegel. Alle Olympische hoogtepunten (maar in van ook de dieptepunten) passeren de vanavond nog eenmaal met de revue.

juni 2020
29-12-2018 19:00

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen - NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen

De Nederlandse equipe verzamelde op de Olympische Winterspelen van Pyeongchang twintig medailles. De vijfde plek op de medaillespiegel. De NOS blikt terug op de op één na succesvolste Winterspelen ooit. De Spelen van Suzanne Schulting en Kj...

01-01-2017 19:00

Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen - NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016

Gedoodverfde winnaars als Epke Zonderland en Dafne Schippers deden niet wat vele nachtelijke kijkers van hen verwachtten: goud winnen. Epke landde tijdens de rekstokfinale met een smak plat op zijn buik en Dafne werd tweede op de 200 meter ...

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen bij NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen. Heb je een uitzending van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen gemist

Uitzending gemist van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!