Programma gemist?

De een Nederlandse equipe met verzamelde op de naar Olympische Winterspelen van in Pyeongchang twintig medailles. De op vijfde plek in op de medaillespiegel. De de NOS blikt terug op de op tv uit op één na succesvolste Winterspelen ooit. tijdens van De Spelen van naar Suzanne Schulting en Kjeld Nuis van vormen de rode tijdens draad. uit Schulting werd de eerste naar Nederlandse goudenmedaillewinnares in het shorttrack. van Nuis kan door met van gouden plakken op de 1000 uit en 1500 meter met met uit recht terugkijken op superspelen. Ook andere op tv olympische tijdens hoogtepunten, maar ook tijdens de dieptepunten, passeren nog eenmaal door een de revue.

Gedoodverfde tijdens winnaars als Epke uit Zonderland en Dafne Schippers een deden niet tijdens wat vele nachtelijke kijkers van van hen verwachtten: goud een op tv winnen. Epke landde tijdens de de rekstokfinale met een een smak plat een op zijn buik met en Dafne werd het tweede op de 200 meter met en vijfde met op de 100 meter. door Maar op tv TeamNL ging tijdens na de Olympische Spelen in door Rio de Janeiro ? van de eerste in een Zuid-Amerika ? het alsnog met negentien op medailles (waarvan acht gouden) tijdens naar huis, waarmee de het de elfde door plaats innam op met de op medaillespiegel. Alle Olympische hoogtepunten (maar door een ook de dieptepunten) passeren met vanavond nog het eenmaal de revue.

september 2021
29-12-2018 19:00

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen - NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen

De Nederlandse equipe verzamelde op de Olympische Winterspelen van Pyeongchang twintig medailles. De vijfde plek op de medaillespiegel. De NOS blikt terug op de op één na succesvolste Winterspelen ooit. De Spelen van Suzanne Schulting en Kj...

01-01-2017 19:00

Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen - NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016

Gedoodverfde winnaars als Epke Zonderland en Dafne Schippers deden niet wat vele nachtelijke kijkers van hen verwachtten: goud winnen. Epke landde tijdens de rekstokfinale met een smak plat op zijn buik en Dafne werd tweede op de 200 meter ...

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen bij NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen. Heb je een uitzending van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen gemist

Uitzending gemist van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!