Programma gemist?

De Nederlandse een equipe verzamelde tijdens op de Olympische naar Winterspelen van Pyeongchang twintig medailles. door tijdens De vijfde plek het op de medaillespiegel. De door NOS blikt terug op de tijdens op een één na succesvolste Winterspelen een ooit. De door Spelen van Suzanne Schulting een en Kjeld met Nuis vormen de rode draad. tijdens Schulting werd de met eerste met Nederlandse goudenmedaillewinnares in het uit shorttrack. Nuis tijdens kan met gouden plakken op van de 1000 en van 1500 meter met met recht terugkijken op tv op superspelen. naar Ook andere olympische hoogtepunten, een maar ook een de dieptepunten, passeren nog tijdens eenmaal de naar revue.

Gedoodverfde winnaars in als Epke uit Zonderland en de Dafne Schippers deden niet wat vele met nachtelijke kijkers uit van hen een verwachtten: goud winnen. Epke landde het tijdens de de rekstokfinale met een een smak plat op zijn een een buik en Dafne werd tweede op uit de op tv 200 meter naar en vijfde op de naar 100 meter. Maar TeamNL op tv ging na de uit Olympische op Spelen in Rio de op Janeiro ? de eerste uit in tijdens Zuid-Amerika ? alsnog met negentien medailles uit (waarvan acht gouden) uit naar met huis, waarmee het de door elfde plaats innam op op een de medaillespiegel. Alle Olympische door hoogtepunten (maar ook met de dieptepunten) van passeren vanavond nog eenmaal een de revue.

oktober 2019
29-12-2018 19:00

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen - NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen

De Nederlandse equipe verzamelde op de Olympische Winterspelen van Pyeongchang twintig medailles. De vijfde plek op de medaillespiegel. De NOS blikt terug op de op één na succesvolste Winterspelen ooit. De Spelen van Suzanne Schulting en Kj...

01-01-2017 19:00

Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen - NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016

Gedoodverfde winnaars als Epke Zonderland en Dafne Schippers deden niet wat vele nachtelijke kijkers van hen verwachtten: goud winnen. Epke landde tijdens de rekstokfinale met een smak plat op zijn buik en Dafne werd tweede op de 200 meter ...

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen bij NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen. Heb je een uitzending van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen gemist

Uitzending gemist van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!