Programma gemist?

De op Nederlandse equipe verzamelde op de in Olympische Winterspelen van het Pyeongchang twintig medailles. op De op vijfde plek op door de medaillespiegel. De NOS blikt van door terug op de door op één na succesvolste Winterspelen met ooit. De Spelen naar van naar Suzanne Schulting en Kjeld van Nuis vormen naar de rode draad. Schulting werd de naar uit eerste Nederlandse goudenmedaillewinnares in het shorttrack. uit op Nuis kan met gouden plakken in op de de 1000 en 1500 op tv meter met uit recht terugkijken op superspelen. op tv Ook andere het olympische hoogtepunten, maar ook de dieptepunten, naar passeren nog eenmaal naar de met revue.

Gedoodverfde de winnaars als tijdens Epke Zonderland en Dafne Schippers in deden naar niet wat vele nachtelijke op tv kijkers van hen verwachtten: een goud winnen. Epke landde naar op tv tijdens de rekstokfinale met naar een smak plat van op zijn buik door en Dafne werd tweede op met de met 200 meter en door vijfde op de 100 op tv meter. op Maar TeamNL ging na de de Olympische de Spelen in Rio de Janeiro op tv ? van de eerste in Zuid-Amerika in ? alsnog met negentien medailles een (waarvan op acht gouden) naar uit huis, waarmee tijdens het de elfde plaats met innam op de tijdens medaillespiegel. Alle Olympische op hoogtepunten (maar ook de tijdens dieptepunten) passeren vanavond nog een in eenmaal de revue.

juni 2021
29-12-2018 19:00

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen - NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen

De Nederlandse equipe verzamelde op de Olympische Winterspelen van Pyeongchang twintig medailles. De vijfde plek op de medaillespiegel. De NOS blikt terug op de op één na succesvolste Winterspelen ooit. De Spelen van Suzanne Schulting en Kj...

01-01-2017 19:00

Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen - NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016

Gedoodverfde winnaars als Epke Zonderland en Dafne Schippers deden niet wat vele nachtelijke kijkers van hen verwachtten: goud winnen. Epke landde tijdens de rekstokfinale met een smak plat op zijn buik en Dafne werd tweede op de 200 meter ...

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen bij NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen. Heb je een uitzending van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen gemist

Uitzending gemist van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!