Programma gemist?

De Nederlandse equipe het verzamelde tijdens op de op tv Olympische Winterspelen van Pyeongchang het twintig medailles. De vijfde plek door op de medaillespiegel. het het De NOS blikt terug op tv op de op tijdens één na succesvolste Winterspelen een ooit. het De Spelen van een Suzanne Schulting en Kjeld Nuis op tv vormen een de rode draad. Schulting werd de in eerste op Nederlandse goudenmedaillewinnares in het door shorttrack. Nuis kan met met gouden plakken op uit op de 1000 en 1500 meter met tijdens het recht terugkijken op superspelen. uit Ook andere olympische met hoogtepunten, maar ook van de dieptepunten, passeren uit nog eenmaal de door revue.

Gedoodverfde winnaars als op tv Epke Zonderland een en Dafne Schippers op tv deden niet wat vele op tv nachtelijke kijkers van een hen in verwachtten: goud winnen. Epke in landde tijdens de de rekstokfinale met het een smak plat op zijn op tv buik en in Dafne werd uit tweede op de 200 naar meter en vijfde op uit door de 100 meter. de Maar TeamNL ging tijdens na de Olympische van Spelen in Rio de Janeiro ? van de eerste in op Zuid-Amerika ? het alsnog met de negentien medailles (waarvan acht een gouden) naar op huis, waarmee het met de elfde plaats in innam op de medaillespiegel. Alle de Olympische hoogtepunten uit (maar ook de het dieptepunten) passeren vanavond nog tijdens eenmaal de met revue.

november 2019
29-12-2018 19:00

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen - NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen

De Nederlandse equipe verzamelde op de Olympische Winterspelen van Pyeongchang twintig medailles. De vijfde plek op de medaillespiegel. De NOS blikt terug op de op één na succesvolste Winterspelen ooit. De Spelen van Suzanne Schulting en Kj...

01-01-2017 19:00

Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen - NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen 2016

Gedoodverfde winnaars als Epke Zonderland en Dafne Schippers deden niet wat vele nachtelijke kijkers van hen verwachtten: goud winnen. Epke landde tijdens de rekstokfinale met een smak plat op zijn buik en Dafne werd tweede op de 200 meter ...

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen bij NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen. Heb je een uitzending van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen gemist

Uitzending gemist van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Jaaroverzicht Olympische Spelen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-12-2018 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!